Antrenman Haberleri

Kıyafeti uygunsuz bulunca spor salonundan kovuldu! Sosyal medyadan uygulamaya isyan etti... Kıyafetinde bir sorun yok

TikTok'ta Eryn diZerega kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir fitness tutkunu spor salonunda antrenman yaptığı sırada kıyafetinin uygunsuz bulunması nedeniyle kovulduğunu söyledi. Spor salonu sahibinin yanına gelerek üzerine bir tişört giymesini istediğini dile getiren diZerega durumu sosyal medyadan paylaşarak isyan etti.

Trend 2024-03-09 12:03:57

Şevval Şahin, spor salonundan paylaştı! Fit vücuduyla dikkat çekti!

Cesur paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Şevval Şahin son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Spor salonunda antrenman yaparken çekildiği fotoğrafları paylaşan ünlü ismin fit fiziği dikkat çekti.

Magazin 2024-02-19 18:11:32

Erkek ve kadın güreşçinin antrenmanı çok konuşuldu! Sosyal medyadan yorum yağdı... 'Nefes bile aldırmadı aferin kadına'

Sosyal medyada paylaşılan bir kadın ve erkek güreşçinin spor salonunda yaptığı antrenman sırasında kaydedilen görüntüler kısa sürede gündem olmayı başardı. Görüntülerde kadın güreşçinin mutlak hakimiyeti net bir şekilde görüldü. Sosyal medya kullanıcılarından kadın güreşçiyi destekleyen yorumlar geldi.

Trend 2024-02-14 08:09:59

Galatasaray'da antrenman krizi! Hakim Ziyech'in olay yaratacak hamlesini Muslera son anda önlemiş...

Galatasaray'da mutlu olmadığı bilinen Hakim Ziyech ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. 30 yaşındaki Faslı oyuncunun takım içinde ufak çaplı bir kriz çıkardığı fakat bu durumu Muslera'nın önlediği ifade edildi.

Spor 2024-02-09 08:12:27

Tecrübeli teknik adam İrfan Buz'dan gelen haberle herkes şaşkına döndü! Ünlü hocanın antrenmanda aşil tendonu koptu

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü İrfan Buz'dan kötü haber geldi. Tecrübeli çalıştırıcının yapılan antrenman esnasında aşil tendonu koptuğu öğrenilirken ameliyat edileceği bilgisi verildi. İşte detaylar...

Spor 13-01-24 16:28

Galatasaray'dan açıklama! ''Icardi'nin ayağını kırdılar''

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur: "Mauro Icardi, Süper Kupa maçında maskeyle oynayacaktı. Sonra dinlendirilecekti. Ayağına kök hücre tedavisi uygulanıyor. Dinlendirmede ağrılarının bir kısmı devam edecekti. Gitmeden bize yazdı. ’Eşimin kontrolleri için yanında olabilir miyim?’ dedi. Antrenman yapamayacak, iğneden sonra dinlenmesi gerek. Özverili oyuncularda, bir de hassas durumu olan oyunculara hocaların yanında olması yanlış değil." ifadelerini kullandı.

Spor 12-01-24 16:12

Taraftarın sevgilisiydi... Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar Quaresma sorusuna böyle yanıt verdi!

Beşiktaş yöneticilerinden Feyyaz Uçar antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Uçar açıklamasında birçok konuya değinirken Quaresma hakkında da açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 10-01-24 18:50

Icardi antrenmana gelmedi, Okan Buruk tesislerde onu aradı! O yöneticiyle konuşması olay oldu: Galatasaray çiftliğe dönmüş

Galatasaray'da Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası sakatlığı sürerken, antrenman öncesi Okan Buruk ve Medya ve İletişim Yöneticisi arasında geçen Icardi diyalogu sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 07-01-24 15:55

Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda yer almıştı! Sara Sampaio siyah ve beyaz bikinisiyle pozlarını paylaştı: Fit haliyle göz kamaştırdı!

Dünyaca ünlü model Sara Sampaio tatil pozlarıyla beğeni topladı. Yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda yer alan güzel model neredeyse her gün antrenman yaparak formunu koruyor. 32 yaşındaki ünlü isim, siyah ve beyaz bikinileriyle ayrı ayrı verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü modelin paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 06-01-24 08:33

Dalgıç polisler Karadeniz'de gönüllü dip temizliği yapıyor

Trabzon'da dalgıç polisler, antrenman yaptıkları yerlerde deniz canlılarına zarar veren çöpleri ve hayalet ağları toplayarak çevre duyarlılığı gösteriyor.

Yurthaber 04-01-24 11:06

Fenerbahçe'den kafa karıştıran Edin Dzeko paylaşımı! Galatasaray derbisiyle ilgili şifreyi verdiler

Fenerbahçe, tecrübeli futbolcusu Edin Dzeko’nun antrenman sonrası yaşadığı ağrı sonrası çekilen MR sonucunda sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edildiğini açıkladı. Sarı-laciverli kulüp, yıldız oyuncunun tedavi sürecinin başladığını duyurdu. Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe'den ilginç bir paylaşım geldi.

Spor 19-12-23 15:19

Bitlis'te kayakçılar karla kaplı parkurda antrenmanlara başladı

Bitlis'te tekerlekli kayak takımı sporcuları, son yağışlarla karla kaplanan il sınırları içindeki Nemrut Dağı eteklerinde antrenman yaparak yarışmalara hazırlanıyor.

Yurthaber 18-12-23 12:02

Real Madrid forması giyen Arda Güler'e kadın taraftardan cinsel ilişki sorusu! Genç futbolcu şoke oldu

Real Madrid'de bireysel çalışmalarına devam eden Arda Güler, bugün yapılan antrenman sonrası taraftarlara imza dağıttı. Kadın bir taraftara imza verirken genç oyuncuya ilginç bir teklif geldi. Kadın taraftarlar Arda Güler'e, "Seni çok beğeniyorum, benimle cinsel ilişkiye girer misin?" sorusu geldi.

Spor 15-12-23 19:21

Galatasaray taraftarı gol sessizliğine bürünen Icardi'nin, antrenmandaki halini gören taraftar isyan etti: İlk 11'de istemiyoruz!

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi son 10 maçta 2 si penaltıdan olmak üzere 3 gol kaydederken, yıldız ismin bu durumu taraftarı da isyan ettirdi. Sarı-Kırmızılılar Icardi'nin son haftalarda düşük performansı sonrası isyan ederken, tepkilerini antrenman fotoğraflarına yazdığı yorumlarda dile getirdi.

Spor 15-12-23 15:44

Antrenman nasıl yazılır? Antrenman mı antreman mı, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimiz hem sözcük hem de birleşik kelimeler açısından çok zengin bir dil olarak karşımıza çıkar. Her kelimenin kendine göre yazım şekli ve okunuş biçimi vardır. Dilimizi güzel ve doğru kullanabilmemiz için yazım kurallarına özen göstermemiz oldukça önemlidir. Türkçemizde yaygın olarak yazım hatasına rastlanılan kelimelerden biri antrenman sözcüğüdür. Peki, antrenman nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 09-12-23 19:15

Halteri yanlışlıkla boğazına düşüren adam zor anlar yaşadı! Yanlış yaptığı hareketi yüzünden az kalsın ölüyordu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında viral olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde spor salonunda antrenman yapan adam zor anlar yaşadı. Halteri kaldırdığı sırada yanlış bir hareket yapan adam halteri boğazına düşürdü. Ağırlığın altında kalarak zor anlar yaşayan adam ölümden döndü.

Trend 07-12-23 07:47

Altay Bayındır'a büyük alkış! Genç bir Manchester United taraftarından aldığı hediye sonrası arabasıyla tesislere döndü ve...

Sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır'ın antrenman çıkışı yaptığı hareket sosyal medyada gündem oldu. Genç bir Manchester United taraftarının hediyesini alan Altay Bayındır bu duruma çok mutlu oldu ve tesislere dönerek kendisi de küçük çocuğa eldivenini hediye etti.

Spor 29-11-23 09:51

Bursa'da antrenman yapan kürek takımına yunuslar eşlik etti

Bursa'nın Mudanya ilçesinde kürek takımının sabahın erken saatlerinde yaptığı antrenmana yunuslar eşlik etti.

Yurthaber 07-11-23 13:57

Facebook'un kurucusu, Meta CEO'su Mark Zuckerberg ameliyat oldu! MMA dövüşü için antrenman yapıyordu

Facebook'un kurucusu, Meta CEO'su Mark Zuckerberg, antrenman sırasında ön çapraz bağını yırttığını açıkladı. Instagram, Facebook, WhatsApp ve Threads’in çatı şirketi olan şirketin CEO'su ameliyat olduğunu söyledi. Zuckerberg, bir MMA dövüşü için antrenman yaptığını dile getirdi.

Haber 05-11-23 09:37

Uğurcan Çakır'dan Fenerbahçe'nin 'balık' paylaşımına cevap ve itiraf!

Trabzonspor, Süper Lig’in 11’inci haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesinde bordo-mavililerde takım kaptanı Uğurcan Çakır, açıklamalarda bulundu. Çakır, Fenerbahçe maçı motivasyonunu ve Abdullah Avcı’nın geri dönüşünü değerlendirdi.

Spor 01-11-23 16:44

Ünlü futbolcu, teknik direktörünü dövdü! Yakasından tuttuğu gibi yere fırlattı...

Kariyerinde Paris Saint-Germain ve Liverpool gibi dev kulüplerin formasını terletmiş olan savunma oyuncusu Mamadou Sakho, şimdilerde ise Fransa Ligue 1 ekibi Montpellier'de top koşturuyor. 33 yaşındaki futbolcu, salı akşamı yapılan antrenman esnasında teknik direktörü Michel Der Zakarian'a sinirlenerek soyunma odasına gitti. Sakho, kendisinin yanına gelen Zakarian'ı yakasından tutup yere fırlattı. İşte detaylar...

Spor 25-10-23 21:13

Manchester City'den İlkay Gündoğan'a doğum günü sürprizi! Adını antrenman sahasına verdiler...

İngiltere Premier Lig devi Manchester City, eski futbolcusu İlkay Gündoğan için sürpriz bir hamlede bulundu. Sezon başında City'den ayrılarak Barcelona'nın yolunu tutan yıldız futbolcunun adı, antrenman tesislerine verildi. City, bu jesti İlkay Gündoğan'ın doğum gününde gerçekleştirdi.

Spor 24-10-23 18:37

Spor salonunda tercih ettiği kıyafet şaşkına çevirdi! Görenler çıplak zannedince sosyal medyada çok konuşuldu

TikTok'tan paylaşılan bir spor videosu kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Mavi tişörtüyle spor salonunda antrenman yapan bir kadının belden aşağısının çıplak olduğunun zannedilmesi kullanıcıların ilgisini çekti. Paylaşım sosyal medyanın gündemine yerleşirken bir gören bir daha baktı.

Trend 21-10-23 11:28

Cinayet anı saniye saniye kameraya yansıdı! Instagram'da konumunu bildirmesi sonu oldu... Spor salonunda antrenman yaparken iki kişi tarafından vuruldu

Eski vücut geliştirme şampiyonu Eustacio Batista spor salonunda antrenman yaptığı sırada iki kişi tarafından vurularak öldürüldü. Zanlılar, Estacio'nun düzenli olarak spor salonu güncellemelerini konumla birlikte yayınladığı Instagram profili aracılığıyla kurbanın izini sürmeyi başardılar.

Trend 18-10-23 13:29

Burak Yılmaz, Galatasaray derbisinden önce açıkladı! Salih Uçan ve Gedson Fernandes forma giyecek mi?

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürdü. Sabah saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, görevinin ve sorumluluklarının farkında olduğunu belirterek, yapılacak son taktik antrenmanlarla derbiye yüzde yüz hazır duruma geleceklerini dile getirdi.

Spor 13-10-23 13:25

Altay'da Marco Paixao isyan etti! ''Aşağılanmış ve utanmış hissediyorum''

Trendyol 1. Lig'de 6 maçtır galibiyete hasret kalıp son olarak evinde Ümraniyespor'a 3-0 yenilen Altay'da paralarını alamayan futbolcuların geçen hafta antrenman boykotu yapmasının ardından yıldız golcü Marco Paixao da isyan bayrağını açtı. Yönetimin mali sıkıntıları aşamadığı kulüpte sezon başında serbest kalma hakkı elde etmesine rağmen takımda kalan Portekizli golcü sosyal medya hesabından veryansında bulundu.

Spor 10-10-23 11:49

Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler! Üzerini çıkararak spor yapmaya devam etti... Viral olan görüntüler tepki topladı

Sosyal medyadan spor ve sağlıklı yaşama yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken fenomen isim Bryce Adams Instagram'dan yaptığı son paylaşımla gündem geldi. Fenomen isim spor salonunda antrenman yaptığı sırada bir anda üzerini çıkarttı. O anlar sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Trend 07-10-23 09:11

Korkunç anlar! Kafası ağırlık makinesinin arasında sıkıştı... Kafamın etrafında sıkıca kenetlendi

Bir spor salonunda antrenman yaptığı sırada Abraao Viana isimli bir adam kafasının ağırlık makinesine sıkışması sonucunda kabusu yaşadı. Arızalı olduğu ifade edilen makineye kafası sıkışan adam geçici körlük yaşadı ve felç geçirdi. Olaya ilişkin görüntüler saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 03-10-23 09:01

Evde sağlıklı bir vücuda kavuşmak isteyenler için ekipman önerileri

Sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmanın hayalini kuruyor fakat yoğun hayatınız yüzünden spor salonuna gidecek vakit bulamıyor musunuz? Bunun çözümü çok kolay! Alacağınız birbirinden işlevsel spor aletleri sayesinde dilediğiniz zaman evde antrenman yapabilir ve istediğiniz vücuda kolayca kavuşabilirsiniz. Hem zayıflamak hem fiziğinizi korumak için kullanabileceğiniz spor aletlerini merak ediyorsanız okumaya devam edin!

Haber 27-09-23 18:02

Sakarlığın böylesi! Antrenman yaptığı 68 kiloluk halteri tanımadığı bir kişinin ayağına düşürdü... Çığlık sesleri spor salonunu inletti

Bir spor salonunun güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Antrenman yapan bir adam 68 kg ağırlığındaki halteri dengesini kaybedince tanımadığı bir adamın ayağına düşürdü. Acı içinde kıvranarak yardım isteyen adamın halterin altında ezilen ayağının kırıldığı belirtildi.

Trend 27-09-23 09:02

Penis kaslarını güçlendirmek için ağırlıkla antrenman yapmak istedi! Hastanelik oldu... Sonrası tam bir kabus

İsmi açıklanmayan kişisel bir antrenör diğer kasları gibi penisini de güçlendirmek amacıyla ağırlıkla antrenman yapmak istedi. Penisine ağırlık plakalarını yerleştiren antrenör hastanelik oldu. Ağırlıkların cinsel organında sıkışması sonucunda 24 yaşındaki ismi açıklanmayan Hintli adamın cinsel organı ampüte edildi.

Trend 26-09-23 10:58

Çin'de eski spor salonu antrenörü 120 kiloluk halteri kaldırmaya çalışırken boynuna düşürdü! Kendi ölümünü böyle kaydetmiş

27 yaşındaki Xiao Hou isimli eski bir fitness antrenörü spor salonunda tek başına antrenman yaptığı sırada korkunç bir kaza yaşadı. Çin'in Henan eyaletinin Zhenping bölgesindeki bir spor salonunda antrenman yapan Hou, boynunun ağırlık gövdesi ile üzerinde çalıştığı antrenman tezgahı arasında sıkışması sonucu hayatını kaybetti. Korkunç kaza videoya kaydedildi.

Trend 20-09-23 10:16

Zlatan Ibrahimovic sürprizi! Milan antrenmanında görüntülendi

Temmuz ayı başında futbola veda eden Zlatan Ibrahimovic'in Milan idmanında görüntülendi. Takımla birlikte antrenman yapan İsveçli oyuncu dedikoduları ateşledi.

Spor 18-09-23 16:32

Okan Buruk, basın toplantısını bitirmek zorunda kaldı! O anlar sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Toplantının sonlarına doğru futbolcular Okan Buruk'un yanına gelerek tecrübeli çalıştırıcıyı ıslattı. Bu olayın ardından Okan Buruk basın toplantısını esprili bir şekilde bitirmek zorunda kaldı.

Spor 14-09-23 11:30

Galatasaray kulüp doktoru bir bir açıkladı, duyanların ağzı açık kaldı! Yeni transferlerin son durumu: Fit değil, fazla kilosu var

Yaptığı transferlerle adından söz ettirmeyi başaran Galatasaray, kadrosuna Zaha, Hakim Ziyech, Tete gibi isimlerin ardından Ndombele ve Davinson Sanchez'i de kattı. Sarı-Kırmzılılar'da kulüp doktoru Yener İnce düzenlenen antrenman öncesi konuşurken çok merak edilen soruları yanıtladı. İşte detaylar...

Spor 08-09-23 07:56

Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda yer almıştı! Sara Sampaio sere serpe uzanıp poz verdi

Dünyaca ünlü model Sara Sampaio tatil pozlarıyla beğeni topladı. Yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ ile reklamda yer alan güzel model neredeyse her gün antrenman yaparak formunu koruyor.

Magazin 18-08-23 14:21

Spor salonunda korkunç kaza! Squat makinesi üzerine düşünce sakatlandı... “Yürüme şansı %1”

42 yaşındaki Regilanio da Silva Brezilya’daki bir spor salonunda antrenman yaptığı sırada korkunç bir kaza yaşadı. 150 kg’lık plakalardan oluşan squat aleti boynuna düşen Silva yaralandı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken Silva’nın kaldırıldığı hastanede yürüme şansının %1 olduğu ifade edildi.

Trend 08-08-23 13:18

Kreatin kilo aldırır mı? Spor yaparken kreatin kullanmak kilo yapar mı?

Kreatin, sporcular ve fitness tutkunları arasında yaygın olarak kullanılan bir besin takviyesidir. Kreatin, vücutta doğal olarak bulunan bir amino asit türevidir ve özellikle kaslarda enerji üretimine katkıda bulunur. Egzersiz performansını artırmak, güç ve dayanıklılığı artırmak için popüler bir seçenek olarak tercih edilir. Kreatin kullanımının kilo alma üzerindeki etkisi beslenme ve antrenman düzeni ile bağlantılıdır.

Haber 31-07-23 13:40

Arda Güler'in sağlık durumuyla ilgili resmi açıklama geldi!

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve geçtiğimiz günlerde antrenman esnasında sakatlanan Arda Güler'in sağlık durumuna ilişkin Real Madrid'den resmi açıklama geldi.

Spor 29-07-23 20:30

Galatasaray, herkesi Rams Park'a çağırdı! Yeni transferler için imza şov ve taraftara açık antrenman...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında oynanacak olan Zalgiris maçı öncesi 30 Temmuz Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta imza şov ve taraftara açık antrenman gerçekleştirileceğini açıkladı.

Spor 28-07-23 21:51

LeBron James'in oğlu için Covid-19 iddiası! Geçirdiği kalp krizinin aşıyla ilgisi var mı? Elon Musk'tan gündeme bomba gibi düşen iddia...

LeBron James'in oğlu Bronny, yaptığı antrenman esnasında kalp krizi geçirmişti. Durumu stabil olan Bronny, yoğun bakım ünitesinden çıkarılmıştı. Ünlü iş insanı Elon Musk, Bronny'nin kalp krizinin nedeninin Covid-19 aşısının olabileceğini iddia etti.

Spor 26-07-23 10:39

LeBron James'in oğlu Bronny, kalp krizi geçirdi!

LeBron James'in oğlu Bronny, dün yaptığı antrenman esnasında kalp krizi geçirdi. Durumu stabil olan Bronny, yoğun bakım ünitesinden çıkarılmış durumda.

Spor 25-07-23 18:21

Galatasaray'a kiralık olarak önerilen Lukaku, Belek'te antrenman yapıyor

Icardi'den haber bekleyen, forvet hattına Türk oyuncu kontenjanı olarak Halil Dervişoğlu'nun ekleyen Galatasaray bir yandan da fırsat transferi kovalıyor. Yoğun sezonda forvetlerin yetersiz kalabileceğini hesaplayan teknik direktör Okan Buruk yönetimden iyi bir isim daha isterken menajerler tarafından Romelu Lukaku sarı-kırmızılı ekibe önerildi.

Spor 18-07-23 15:58

Trabzonspor, hazırlık maçında berabere kaldı!

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Slovenya'nın Kranj şehrinde sürdüren Trabzonspor, NK Celje takımı ile antrenman maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleden 2-2'lik eşitlik ayrılan bordo-mavililer, hazırlıklarına devam etti.

Spor 16-07-23 15:20

Mark Zuckerberg'den Elon Musk'a gözdağı! İki MMA efsanesiyle antrenman fotoğrafı paylaştı

Twitter üzerinden başlayan atışmalar, Meta CEO'su Mark Zuckerberg ve Twitter'ın sahibi Elon Musk arasında bir kafes dövüşü söylentilerine dönüştü! Geçtiğimiz günlerde ise Elon Musk'ın Mark Zuckerberg ile olası kafes dövüşü öncesinde UFC efsanesiyle antrenman yaptığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Mark Zuckerberg, iki MMA efsanesiyle antrenman fotoğrafı paylaştı...

Haber 12-07-23 17:32

Tüm dünya bunu konuşuyor! Barcelona'ya Tarkanlı 'Arda Güler' göndermesi!

Real Madrid'in yeni yıldızı Arda Güler Türkçe paylaşımlarına devam ediyor. İspanyol devinde gerçekleştirilen antrenman Tarkan'ın şarkısıyla paylaşılırken, seçilen şarkı dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 11-07-23 15:10

Elon Musk hazırlıklara başladı! Mark Zuckerberg ile olası kafes dövüşü öncesinde UFC efsanesiyle antrenman yaptı

Elon Musk'ın Mark Zuckerberg ile olası bir karşılaşma öncesinde eski UFC şampiyonu Georges St-Pierre ile bir antrenman seansına katıldığı ortaya çıktı. Musk, antrenman seansıyla ilgili tweet'inde "çok daha fazla eğitime ihtiyacı olduğunu" söyledi.

Haber 05-07-23 09:32

HIIT antrenman faydaları nelerdir? HIIT antrenmanı yapabilecek seviyeye nasıl gelinir?

Yüksek Yoğunluklu Interval Antrenmanı (HIIT), son yıllarda kardiyovasküler egzersiz dünyasında büyük bir popülerlik kazanmıştır. Yüksek yoğunluklu aralıklı antrenman anlamına gelen HIIT antrenman ile yağ yakımı kolaylaşıyor. Bu antrenman kısa sürede bolca terletecek farklı egzersiz programları sunuyor. Aynı zamanda HIIT kardiyo biçimi, metabolizmayı hızlandırarak kalori yakımını artırır ve kondisyonu geliştirir.

Haber 27-06-23 12:32

Bidonlarla asfalt zeminde çalışıp pes etmediler, hentbolda ikinci kez şampiyon olarak tarihe geçtiler

Antalya’nın Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu’nun Yıldız Kızlar Hentbol Takımı, asfalt zemin üzerinde bidonlarla antrenman yaparak, ikinci kez Türkiye şampiyonluğuna uzandı.

Yurthaber 14-06-23 10:06