Antrenor Ozcan Ediz Haberleri

Hıçkırık filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? Ediz Hun efsanesi yeniden izleyiciyle buluşuyor

Türk sinemasının efsane isimlerini buluşturan Hıçkırık filmi bugün televizyon ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Yönetmenliğimi Orhan Aksoy'un yaptığı, senaryosunu Hamdi Değirmencioğlu ve Kerime Nadir'in kaleme aldığı filmle ilgili bazı detaylar merak ediliyor. Peki, Hıçkırık filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hıçkırık filmi ne zaman çekildi? İşte ayrıntılar...

Magazin 2023-04-06 19:21:29

Ediz Hun ve Biket İlhan, Darülaceze Geleneksel Sinema Günleri'ne katıldı

Ediz Hun ve Biket İlhan, Darülaceze Geleneksel Sinema Günleri'ne katıldı

Yurthaber 2022-09-07 23:08:33

Dünya mirası adayı İzmir Tarihi Liman Kenti'ndeki Smyrna, FPV dron ile görüntülendi

İzmir kent merkezindeki Antik Smyrna, agorası, bazilikası, tiyatrosu ve antik su kanalıyla ziyaretçilerini yaklaşık 2 bin 500 yıllık tarih yolculuğuna çıkarıyor - İzmir Tarihi Liman Kenti Alan Başkanı Abdülaziz Ediz: - "Heyecanlı bekleyişimiz sürüyor. 2024 Temmuz-Ağustos dönemindeki UNESCO Değerlendirme Toplantısı'nda İzmir'in kalıcı listeye girme sürecinin tamamlanmasını bekliyoruz"

Yurthaber 2022-08-02 12:33:33

Ediz Hun kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte Türk sinemasının unutulmaz jönü Ediz Hun'un son hali!

Türk sinemasının unutulmaz jönü Ediz Hun; hayatını anlattığı romanı ile gündem oldu. Hıçkırık, Tatlı Meleğim, Karateci Kız, Güllü, Yaralı Kalp, Ankara Ekspresi, Zehra ve Ateşli Çingene gibi çok sayıda yapımda rol alan usta oyuncu; hayatını doğumundan itibaren detaylarıyla irdelediklerini belirtti. Peki Ediz Hun kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Türk sinemasının unutulmaz jönü Ediz Hun'un son hali...

Magazin 2022-06-28 12:36:55

Fatma Girik'e son veda! Ediz Hun'un sahnede zor anları! Artık dört yapraklı yonca yok

Son dakika... Fatma Girik'in cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Kar yağışı sebebiyle ertelenen cenaze töreni bugün gerçekleşti. Cemal Reşit Rey'de düzenlenen törende Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun duygu dolu bir konuşma yaptı. Hülya Koçyiğit açıklamasında "Artık dört yapraklı yonca yok" dedi. Türkan Şoray ise cami çıkışında konuşmak da güçlük çekti.

Magazin 27-01-22 13:25

Özgün oğlu Ediz ile kardan adam yaptı!

Mümkansız ismini verdiği yepyeni şarkısıyla müzik listelerini sallayan sevilen sanatçı Özgün, etkili olan kar yağışı sonrasında oğlu Ediz ve eşi Nida Uğurlu ile birlikte kardan adam yaptı.

Magazin 25-01-22 16:54

Şöhretler Okulu filminin galası Üsküdar'da yapıldı

Yönetmenliğini ve senaristliğini Adnan Önal'ın, yapımcılığını ise CNS Productions adına Serkan Günay'ın gerçekleştirdiği film, 21 Ocak'ta sinemaseverlerle buluşacak - Usta oyuncu Ediz Hun: - "Her zaman gayet şevkle ve azimle çalışıyorum. Ayrıca tiyatro da yapıyorum. Yani ben faal bir insanım. Durmuyorum, durmak yok, devamlı çalışmak var. Hayat onu gerekli kılıyor. Hangi yaşta olursanız olun mutlaka bir meşgalenizin olması lazım"

Yurthaber 18-01-22 22:47

SON DAKİKA: Ahmet Çalık'ın vefatı sonrası Ediz Bahtiyaroğlu'nun ağabeyi konuştu: 2012'de biz de yandık

Konyaspor'un Milli Futbolcusu Ahmet Çalık, geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Çalık'tan gelen ölüm haberi ülkeyi yasa boğdu. Ahmet Çalık'ın vefat haberi tüm futbol severlerin aklına 2012 yılında ani bir kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu'nun ölümünü akıllara getirdi. Ediz Bahtiyaroğlu'nun ağabeyi Ahmet Çalık'ın vefatı sonrası açıklamalarda bulundu. Engin Bahtiyaroğlu, "Aynı Ediz gibi oldu. Haberi görünce o güne döndüm. Ailecek çok üzgünüz." dedi.

Spor 12-01-22 16:48

Bingöl Solhanspor, pasör çaprazı Ediz Kaan Fırıncıoğlu'nu transfer etti

Bingöl Solhanspor, pasör çaprazı Ediz Kaan Fırıncıoğlu'nu transfer etti

Yurthaber 30-12-21 14:43

‘Şöhretler Okulu’ filminden ilk fragman yayınlandı! Yeşilçam’ın usta oyuncusu Ediz Hun beyazperdeye dönüyor

2022 yılının aile sıcaklığını beyazperdeye taşıyacak yapımlarından biri olarak kabul edilen ‘Şöhretler Okulu’ filminden ilk fragman yayınlandı. 21 Ocak 2022 tarihinde vizyona girmesi beklenen yapımın oyuncu kadrosunda Yeşilçam’ın usta ismi Ediz Hun’un olması izleyicileri heyecanlandırdı.

Trend 22-12-21 11:23

Ediz Bahtiyaroğlu kimdir, ölüm nedeni nedir? Ediz Bahtiyaroğlu nereliydi?

26 yaşında hayatını kaybeden futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu, Eskişehir başta olmak üzere bir çok kulübün formasını giymiş bir isimdi. 2012 senesinde hayatını kaybetmiş olan Ediz Bahtiyaroğlu’nun ölüm nedeni ve hayatı merak edildi. Peki Ediz Bahtiyaroğlu kimdir, ölüm nedeni nedir? Ediz Bahtiyaroğlu nereliydi? İşte ayrıntılar...

Spor 05-09-21 17:39

Güçlükle kıyıya çıkardı! Boyu kadar yayın balığı tuttu

Edirne İpsala'da Aydın Ediz, Meriç Nehri’nde oltayla yaklaşık 1 metre 70 santimetre uzunluğunda ve 25 kilogram ağırlığında yayın balığı tuttu.

Haber 04-07-21 11:46

Kalbimin Efendisi filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Kalbimin Efendisi filmi oyuncuları...

Başrollerinde Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit'in rol aldığı Kalbimin Efendisi filmi, bugün televizyon ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Kalbimin Efendisi, 7. Altın Portakal Film Festivali'nde pek çok ödüle layık görülmüştü. Peki Kalbimin Efendisi filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte Kalbimin Efendisi filmi oyuncuları...

Magazin 08-05-21 14:40

Savaşçı 101. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Savaşçı 5. yeni sezonu ile hayranlarının karşısına çıktı. Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz ve usta oyuncu Ediz Hun'un yer aldığı Savaşçı yeni bölümleri ile Cumartesi akşamları ekrana geliyor. Savaşçı 101. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Savaşçı 100. son bölüm özeti...

Haber 17-04-21 17:34

Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kılıç Timi intikam peşinde!

Ediz Hun, Sarp Levendoğlu, Serhat Nalbantoğlu, Tamer Karadağlı gibi isimlerin yer aldığı ve ilk başta 2017’de yayınlanan FOX Tv dizisi Savaşçı, yep yeni maceralarla ekranlara geliyor. Büyük bir hayran kitlesi bulunan Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanında yine birbirinden heyecanlı anlar yaşanıyor.

Magazin 10-04-21 13:39

Savaşçı dizisi yeni oyuncularla ekrana dönüyor! İşte Savaşçı'nın 5. sezon yayın tarihi

FOX TV'nin dizisi Savaşçı 5. sezonuyla ekrana dönüyor. Savaşçı dizisine Tamer Karadağlı ve Ediz Hun'un yanı sıra çok sayıda ünlü oyuncu da katıldı. Savaşçı dizisinin yeni sezon yayın tarihi de açıklandı. İşte Savaşçı dizisi yeni sezon fragmanı, fotoğrafları ve oyuncu kadrosu.

Magazin 08-04-21 20:19

Savaşçı yeni sezon ne zaman başlıyor? Savaşçı 5. sezondan çarpıcı fragman

Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı 5. yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kadrosuna Tamer Karadağlı, Cem Kurtoğlu ve Ediz Hun gibi ünlü oyuncuları da katan Savaşçı'nın 5. sezonundan çarpıcı bir fragman yayınlandı.

Magazin 16-03-21 20:27

Savaşçı dizisine bir transfer daha! Cem Kurtoğlu Savaşçı'da hangi rolde oynayacak? İşte Savaşçı'nın yeni oyuncu kadrosu

FOX TV'nin dizisi Savaşçı 5. sezonuyla izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Yeni sezonda kadrosuna Tamer Karadağlı ve Ediz Hun'la birlikte çok sayıda oyuncunun da katıldığı Savaşçı dizisinin çekimleri de Eskişehir'de başladı. Savaşçı dizisi yeni sezonda kadroya ünlü oyuncu Cem Kurtoğlu da katıldı. Cem Kurtoğlu dizide 'Mösyö' karakteriyle yer alacak. İşte Savaşçı dizisinin yeni sezon kadrosu.

Magazin 27-01-21 21:08

Savaşçı dizisinin 5. sezon çekimleri başladı! Savaşçı yeni sezon ne zaman yayınlanacak? İşte Savaşçı'nın yeni oyuncu kadrosu

FOX TV'nin dizisi Savaşçı 5. sezonuyla izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Yeni sezonda kadrosuna Tamer Karadağlı ve Ediz Hun'la birlikte çok sayıda oyuncunun da katıldığı Savaşçı dizisinin çekimleri de Eskişehir'de başladı. Peki Savaşçı ne zaman başlıyor? İşte Savaşçı dizisinin yeni sezon kadrosu ve setten ilk fotoğraflar.

Magazin 26-01-21 20:25

Özgün Uğurlu: Doğanın tadını çıkardık

Sanatçı Özgün Uğurlu, önceki gün eşi Nida Uğurlu ve oğlu Ediz ile birlikte Belgrad Ormanı'nda yürüyüş yaptı. Uğurlu, o anları, "Özel gereksinimleri olan bireylere verilen sokağa çıkma izni kapsamında Ediz Bey ile yürüyüşe çıktık. Maskesiz insanlardan kaçmak zorunda kalmadan doğanın tadını çıkardık" notuyla paylaştı.

Magazin 25-01-21 11:21

Savaşçı dizisinin yeni Kılıç Timi üyelerine özel eğitim! Savaşçı'nın yeni oyuncuları kimler?

FOX TV'nin dizisi Savaşçı 5. sezonuyla izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Savaşçı dizisine Tamer Karadağlı ve Ediz Hun'un yanı sıra çok sayıda ünlü oyuncu da katıldı. Savaşçı dizisinde Kılıç Timi'nin yeni üyeleri olan Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik ile Serenay Aktaş ise bordo bereli eğitiminden geçtiler.

Magazin 20-01-21 20:56

Savaşçı 5. sezondan ilk fragman yayınlandı! Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisinin yeni oyuncuları kimler?

Yayınlandığı 4 sezon boyunca beğeniyle izlenen FOX TV'nin dizisi Savaşçı 5. sezonundan ilk fragman yayınlandı. Yeni sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Savaşçı dizisine Tamer Karadağlı ve Ediz Hun'un yanı sıra çok sayıda ünlü oyuncu da katıldı. Peki Savaşçı ne zaman başlıyor? İşte Savaşçı dizisinin yeni sezon kadrosu ve fragmanı.

Magazin 17-01-21 22:33

Savaşçı dizisine Serenay Aktaş da katıldı! Savaşçı 5. yeni sezon oyuncuları kimler?

Yayınlandığı 4 sezon boyunca beğeniyle izlenen FOX TV'nin dizisi Savaşçı 5. sezonuyla ve yeni eklenen oyuncularıyla, çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Savaşçı dizisine Tamer Karadağlı ve Ediz Hun'dan sonra güzel oyuncu Serenay Aktaş da katıldı. İşte Savaşçı dizisinin yeni sezon kadrosu.

Magazin 08-01-21 22:36

Savaşçı 5. sezon ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisinin yeni oyuncuları kimler?

Yayınlandığı 4 sezon boyunca beğeniyle izlenen FOX TV'nin dizisi 'Savaşçı', yeni sezonuyla ve yeni eklenen oyuncularıyla, çok yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Savaşçı dizisine Tamer Karadağlı ve Ediz Hun da katıldı. İşte Savaşçı dizisinin yeni sezon kadrosu.

Magazin 05-01-21 20:31

Savaşçı dizisine iki sürpriz isim daha! Savaşçı yeni sezon oyuncuları kimler?

Limon Film imzalı fenomen dizi Savaşçı, flaş transferlerle ekrana dönmeye hazırlanıyor. 5 . sezonuyla izleyiciyle buluşacak olan diziye, Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Anıl Tetik ve Erkan Meriç'in ardından bir ünlü oyuncu daha katıldı.

Magazin 30-12-20 21:52

Yeşilçam'ın yakışıklı oyuncusu Ediz Hun, 'Savaşçı' dizisinde!

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Savaşçı' dizisi son zamanlarda ayrılık haberleri ile gündeme geliyordu. Yeni sezon için sıkı bir şekilde hazırlanan yapım, Tamer Karadağlı'nın ardından Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ediz Hun'u da kadrosuna kattı.

Magazin 24-12-20 10:35

Alya dizisinin çekimleri başladı! Alya'nın oyuncuları kimler? Hangi platformda yayınlanacak?

Türk-Amerikan ortak yapımı bilim kurgu ve aksiyon dizisi olma özelliğini taşıyan Alya dizisinin çekimleri başladı. Ünlü şarkıcı Ediz ve Hande Ataizi'nin başrollerini paylaşacağı Alya dizisi Netflix'te yayınlanacak. İşte Alya dizisi oyuncu kadrosu.

Magazin 12-10-20 01:22

Eskişehirspor’dan Ediz Bahtiyaroğlu paylaşımı

Eskişehirspor, 5 Eylül 2012 yılında kalp krizi geçirerek vefat eden Ediz Bahtiyaroğlu'nu unutmadı. Siyah-kırmızılı camia sosyal medya hesabından, “Kanatlanıp uçtuğun yerde bahtiyar ol” notuyla bir video paylaştı.

Spor 05-09-20 13:53

Laparoskopik ve robotik ameliyatlarda güvenli yöntem

Koronavirüs nedeniyle hem hastalar hem de sağlık çalışanları açısından risk oluşturmaması için laparoskopik ve robotik ameliyatlar durdurulmuştu. Süreç boyunca yalnızca acil olarak tanımlanan durumlarda açık ameliyatlara izin veriliyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde Prof. Dr. Ediz Altınlı’nın geliştirdiği sistem ile bu ameliyatların dünyada ilk kez yeni tip koronavirüse karşı güvenle yapılabilmesi sağlandı. Peki nasıl bir yol izlendi? İşte dünyada ilke imza atılmasını sağlayan AltvirGuard yöntemi

Haber 01-07-20 17:39

Kaymakam Sürücü’den bekçilere teşekkür belgesi verildi

İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, Vefa Sosyal Destek Grubu’nda görev yapan be bugüne kadar 14 bin 317 haneye hizmet götüren çarşı ve mahalle bekçilerini teşekkür belgesi taltif etti.İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, pandemi süresince gayretli, özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı İncirliova Vefa Sosyal Destek Grubu’da görevlendirilen çarşı ve mahalle bekçilerini teşekkür belgesi ile taltif etti.Kaymakam Ediz Sürücü, İncirliova Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu’nda gayretle çalışan çarşı ve mahalle bekçilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını dileyerek bundan sonraki görevlerinde kendilerine başarılar diledi.7

Yurthaber 30-06-20 10:00

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ediz Hun'dan uyarı

Yayınlandığı dönem reyting listelerinde fırtına estiren Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olarak ATV'de seyirciyle buluşan ve başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman'a dahil olan Ediz Hun, kısa bir süre önce Twitter'da adı kullanarak açılan bir hesabın kendisine ait olmadığını belirtti.

Magazin 14-06-20 14:50

Kuruluş Osman'da Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığını Ediz Hun canlandıracak

Engin Altan Düzyatan'ın "Diriliş Ertuğrul" adlı dizide hayat verdiği Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığını kimin oynayacağı belli oldu. Efsane karaktere Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ediz Hun canlandıracak.

Magazin 04-06-20 16:08

Ediz Hun: Türkan Şoray bende her zaman farklı bir duygu yaratır

Türk sinemasının efsane isimlerinden Ediz Hun, sosyal medyada yayınlanmaya başlayan 'Eskimeyen Dostlar' isimli programın ilk konuğu oldu. Hun, bu zamana kadar 24 filmde rol aldığı meslektaşı Türkan Şoray'dan övgüyle bahsetti.

Magazin 18-05-20 15:17

Şarkıcı Özgün çaldı! Oğlu Ediz mızıkayla eşlik etti

Popçu Özgün'ün oğlu Ediz, 'Acıyı Çeken Anlar' adlı parçasını seslendiren babasına mızıka çalarak eşlik etti. Minik Ediz'in performansı büyük beğeni toplarken, "Geleceğin müzisyeni" şeklinde çok sayıda yorum yapıldı.

Magazin 14-05-20 17:12

Polis memuru, aç martının imdadına yetişti

Sokağa çıkma kısıtlaması sırasında İzmir Karşıyaka’da görev yapan polis memuru Emrah Ediz, yolun ortasında uçmakta zorlanan ve açlıktan halsiz kalan martının imdadına yetişti.İzmir’in Karşıyaka ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması sırasında, görev yaptığı Evka-5 Kavşağı’nda uçmaya çalışan ancak başaramayan bir martıyı gören polis memuru Emrah Ediz, martının imdadına yetişti.

Yurthaber 27-04-20 12:35

Koçarlı tüm kurumlarıyla coronavirüse karşı tek yürek

Koçarlı Kaymakam Vekili Ediz Sürücü başkanlığında örnek bir dayanışmaya imza atarak ’Vefa Sosyal Destek Grubu’ oluşturdu.Aydın’ın Koçarlı ilçesinde İncirliova Kaymakamı Koçarlı Kaymakam Vekili Ediz Sürücü başkanlığında kurulan ve Koçarlı Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, din görevlileri, muhtarlar ve tüm resmi kurumların görev aldığı ’Vefa Sosyal Destek Grubu’ görev başında.

Yurthaber 25-03-20 13:07

Koçarlı tüm kurumlarıyla coronavirüse karşı tek yürek

Koçarlı Kaymakam Vekili Ediz Sürücü başkanlığında örnek bir dayanışmaya imza atarak ’Vefa Sosyal Destek Grubu’ oluşturdu.Aydın’ın Koçarlı ilçesinde İncirliova Kaymakamı Koçarlı Kaymakam Vekili Ediz Sürücü başkanlığında kurulan ve Koçarlı Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, din görevlileri, muhtarlar ve tüm resmi kurumların görev aldığı ’Vefa Sosyal Destek Grubu’ görev başında.

Yurthaber 25-03-20 13:07

İncirliova’da voleybol turnuvası başladı

Aydın’ın İncirliova ilçesinde sağlıklı yaşam için düzenlenen voleybol turnuvası başladı.İncirliova Kaymakamlığı ile (Bağımlılıkla Etkin Mücadele ve Sağlıklı Yaşam Derneği) BEMSAYDER tarafından yürütülen “Sağlıklı Yaşam İçin El Ele” projesi kapsamında Ortaokullar arası Voleybol Turnuvası başladı.Kaymakam Ediz Sürücü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, Proje Yürütücüsü 60.

Yurthaber 10-03-20 09:34

İncirliova’da İdlib şehitleri için pilav hayrı düzenlendi

Aydın’ın İncirliova ilçesinde İdlib Şehitleri için İncirliova İlçe Jandarma Komutanlığı’nda pilav hayrı düzenlendi.İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, ilçe sakinlerinden Ali Geriş, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Tuncay Yıldızer ve Dereağzı Mahalle Muhtarı Celal Menderes tarafından İlçe Jandarma Komutanlığında İdlib’ de şehit düşen askerler için düzenlenen pilav hayrına katıldı.

Yurthaber 03-03-20 10:28

Efeler Ligi: Bursa Büyükşehir Belediyespor: 3 - İnegöl Belediyespor: 1

Efeler Ligi’nde, İnegöl Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Bursa Büyükşehir Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu.Salon: Cengiz GöllüHakemler: Hakkı Demiralay, Yasin OkumuşBursa Büyükşehir Belediyespor: Ediz Kaan Fırıncıoğlu, Sharifi, Furkan Dur, Hüseyin Koç, İbrahim Ersin Başaran (Metin Durmuş, Esat Dalgıç, Marshall, Mehmet Bogaçhan Zambak)İnegöl Belediyespor: Vefa Yılmaz, Uriarte Osmany, Yunus Emre Tayaz, Gustavsson, Oğuzhan Doğruluk, Cüneyt Dağcı (Can Ayvazoğlu, Efe Er, Mert Nevzat Güneş, Burakhan Tosun)Setler: 29-31, 25-23, 25-16, 25-20

Spor 21-01-20 22:27

Bursa Büyükşehir Belediyespor - İnegöl Belediyespor: 3-1

SALON: Cengiz Göllü HAKEMLER Hakkı Demiralay, Yasin Okumuş BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Ediz Kaan Fırıncıoğlu, Sharifi, Furkan Dur, Hüseyin Koç, İbrahim Ersin Başaran (Metin Durmuş, Esat Dalgıç, Marshall, Mehmet Bogaçhan Zambak) İNEGÖL BELEDİYESPOR: Vefa Yılmaz, Uriarte Osmany, Yunus Emre Tayaz, Gustavsson, Oğuzhan Doğruluk, Cüneyt Dağcı (Can Ayvazoğlu, Efe Er, Mert Nevzat Güneş, Burakhan Tosun) SETLER: 29-31, 25-23, 25-16, 25-20 SÜRE:123 dakika (42,32,23,26) AXA Sigorta Efeler Ligi 13'üncü hafta mücadelesinde Bursa Büyükşehir Belediyespor, sahasında İnegöl Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Spor 21-01-20 22:08

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Kupa Voley'de final etabına yükseldi

SALON: Cengiz Göllü HAKEMLER: Sadettin Deneri, Erkan Cıhan Türker BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Mehmet Boğachan Zambak, Alisson Do Monte, Ediz Kaan Fırıncıoğlu, Sharifi Morteza, Furkan Dur, (Metin Durmuş (L), Hüseyin Şahin (L), Esat Dalğıç, Marshall Leonel İNEGÖL BELEDİYESPOR: Vefa Yılmaz, Uriarte Osmany, Burakhan Tosun, Bertuğ Ondeş, Oğuzhan Doğruluk, Yunus Emre Tayaz, 8 Can Ayvazoğlu (L), Nevzat Mert Güneş, Efe Er, Ali Berke Sağır, Cüneyt Dağcı, Berkan Bozan SETLER : 25-19, 25-21, 25-19, (15-10 / Altın Set) SÜRE: 83 dakika (27, 28, 28) AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi 1'inci etap ikinci karşılaşmaları, bugün oynanan Bursa Bursa Büyükşehir Belediyespor - İnegöl Belediyespor karşılaşması ile tamamlandı.

Spor 26-12-19 22:36

İnegöl Belediyespor - Bursa Büyükşehir Belediyespor: 3-1

  SALON: İnegöl HAKEMLER: Yavuz Akdemir, Zafer Özmen İNEGÖL BELEDİYESPOR: Berkan Bozan, Uriarte Osmany, Burakhan Tosun, Bertuğ Oneş, Oğuzhan Doğruluk, Yunus Emre Tayaz (Can Ayvazoğlu, Efe Er, Mert Nevzat Güneş, Vefa Yılmaz) BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Ediz Kaan Fırıncıoğlu, Sharifi, Furkan Dur, Mehmet Bogaçhan Zambak, Alisson, İbrahim Başaran (Metin Durmuş, Uğur Kılıç, Marshall, Cansın Hacıbekiroğlu) SETLER: 25-19, 22-25, 25-23, 25-20 SÜRE: 110 dakika (27, 27,30,26) İnegöl Belediyespor, AXA Sigorta Kupa Voley 1'inci etabında, İnegöl Spor Salonu'nda ağırladığı Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Spor 21-12-19 18:14

(ÖZEL) Erken doğan Ediz bebek kör olmaktan lazer tedavisiyle kurtuldu

Ankara’da, erken doğan bebeklerde görülen göz hastalığına yakalanan Ediz bebek, kör olmaktan lazer tedavisiyle kurtuldu.

Trend 15-12-19 09:29

’Teftişör’ Bilecikli tiyatroseverlerle buluştu

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Bilecik Tiyatro Günleri kapsamında ’Teftişör’ adlı oyun seyirci ile buluştu.Oğuz Utku Güneş’in yönetmenliğini yaptığı, Gogol’un "Müfettiş’’ adlı eserinden uyarlanan ’Teftişör’ adlı oyunda Barış Yıldız, Berk Yaygın, Çağdaş Tekin, Çetin Kaya, Deniz Özmen, Ediz Akşehir ve Gökhan Azlağ rol aldı.

Yurthaber 24-11-19 13:42

Arkasspor-Bursa Büyükşehir Belediyespor: 0-3

SALON: İzmir Atatürk HAKEMLER: Yavuz Akdemir (xx), Ferhat Büyükpamukçu (xx) ARKASSPOR: Blankenau (xx), Burak Güngör (xx), Mustafa Koç (xx), Adis Lagumdzija (xx), Yiğit (xx), Mustafa Cengiz (xx), Bravo (xx), Caner(x), Mirza Lagumdzija (x), Muhammet (x), Burak Çevik (x) BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Ediz (xxx), Sharifi (xxx), Cansın (xxx), Hüseyin (xxx), Martins (xxx), Furkan (xxx), Metin (xxx), Ersin (xx), Uğur (xx) SETLER: 23-25, 21-25, 28-30 SÜRE: 98 dakika (32, 27, 39) AXA Sigorta Efeler Ligi 7'nci hafta karşılaşmasında Arkasspor, İzmir'de konuk ettiği Bursa Büyükşehir Belediyespor'a 3-0 yenildi.

Spor 21-11-19 22:16

Yeşilçam’ın yıldızı Edis Hun’a sürpriz hediye

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosunda gerçekleşen polisiye edebiyatının önemli isimlerinden Agatha Christie’nin kaleme aldığı "On Küçük Zenci" adlı eserinden uyarlanan tiyatro oyunu, Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden Ediz Hun’un da aralarında bulunduğu oyuncular tarafından sahnelendi.

Yurthaber 09-11-19 14:28

Türkan Şoray Ediz Hun'u yalnız bırakmadı

"Türk sinemasının sultanı", sanatçı Ediz Hun'un rol aldığı On Küçük Zenci'yi izledi

Magazin 04-11-19 13:09

Ediz Hun ilk kez tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşacak

Sinema sanatçısı Ediz Hun'un ilk kez tiyatro sahnesine çıkacağı "On Küçük Zenci" adlı oyun, 11 Ekim'de Ak'la Kara Tiyatro'da sahnelenecek

Haber 02-10-19 12:42