Ap Baskani Antonio Tajani Haberleri

İtalya'dan dikkat çeken uyarı: NATO birliklerini Ukrayna'ya göndermek 3. Dünya Savaşı anlamına gelir

İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, cumartesi günü Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı konuşmada, NATO birliklerinin Ukrayna'ya gitmemesi gerektiğini, böyle bir şeyin 3. Dünya Savaşı'nı çıkarma riski olacağını söyledi.

Haber 2024-03-15 20:01:22

Bakan Fidan, İtalyan mevkidaşı Tajani ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani'yle telefonda görüştü.

Haber 2023-08-08 13:23:02

AP kendi başkanını seçecektir

AP Başkanı Antonio Tajani: - "Avrupa Parlamentosu, AB Konseyi'nden bağımsız olarak kendi başkanını 3 Temmuz'da seçecektir"

Haber 2019-06-30 23:28:10

AP'den Spitzenkandidat sürecine destek

Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani ve siyasi grup liderleri, 2014'te olduğu gibi AB Komisyonu Başkanının "Spitzenkandidat" süreciyle liste başı adaylarından seçilmesi gerektiğini kaydetti

Haber 2019-05-28 14:06:15

Avrupa Parlamentosu Başkanı Tajani İngiltere’yi uyardı

Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani, İngiltere’nin Avrupa Birliğinden çıkmadan önce Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılmasının Parlamentoyu gülünç duruma düşüreceğini söyleyerek, "Bu bir oyun değil" dedi.Avrupalı Liderler, İngiltere’nin birlikten çıkış tarihini 12 Nisan’dan Haziran ayı sonuna kadar uzatılması konusunu görüşürken, Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani basın açıklamasında bulundu.

Haber 11-04-19 00:12

AB Libya'daki duruma müdahale etmeli

AP Başkanı Antonio Tajani: - "AB, Libya'daki duruma acilen müdahale etmeli. Tek bir ses ve yetkiyle hareket ederek, barışçıl ve demokratik çözüme katkı sağlamalı"

Haber 05-04-19 12:57

Yeni Zelanda'daki iki camiye terör saldırısına AB'den kınama

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini: - "Yeni Zelanda'daki terör saldırılarında hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyoruz. İbadethanelere yapılan saldırılar hepimize yapılmış sayılır" - AB Konseyi Başkanı Donald Tusk: - "Christchurch'teki hain saldırı hiç bir zaman Yeni Zelanda'nın hoşgörülü ve ılımlı tutumuna zarar veremeyecektir" - AP Başkanı Antonio Tajani: - "Yeni Zelanda'daki terör saldırılarından gelen görüntüler karşısında insanın nutku tutuluyor. Irkçı nefret ve çılgınlık, camide ibadet eden masumları hedef aldı"

Haber 15-03-19 11:58

AB, Cemal Kaşıkçı için adaletin sağlanması adına sesini yükseltmeli

AP İnsan Hakları Alt Komitesi Başkanı Pier Antonio Panzeri: "AB, Suudi Arabistan'daki insan hakları ve Cemal Kaşıkçı konusunda adaletin sağlanması adına sesini yükseltmeli" - "AP, İnsan Hakları Alt Komitesi ile AP Kadın Hakları ve Cinsiyet Eşitliği Komitesinden bir delegasyonun, Suudi Arabistan'daki tutuklu kadınları ziyaret etmesi ve Suudi yetkililerle görüşmesi çağrısı yapıyor" - "Suudi Arabistan yönetimi bu kadar az tepki ile yaşananlardan sıyrılamaz"

Haber 12-03-19 22:53

AB Parlamentosu Başkanı Tajani’den Maduro için yaptırım çağrısı

Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani, uluslararası topluma Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve çevresine daha fazla yaptırım çağrısında bulundu.Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani, Amerikan Devletleri Örgütü (OAS) Genel Sekreteri Luis Almagro ile Washington’da yaptığı görüşmeden sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haber 28-02-19 10:38

Kaşıkçı'nın nişanlısı Cengiz'den AP'ye ziyaret

Öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz: - "AP'de insani mesuliyetten dolayı bulunuyorum. Sadece Cemal'in nişanlısı olarak değil, savunduğu değerler, hayatı boyunca özellikle kendi ülkesindeki insanlar için, Arap dünyasındaki insanlar için istediği değerler nedeniyle buradayım" - AP İnsan Hakları Alt Komitesi Başkanı Pier Antonio Panzeri: - "Avrupa'nın bazen bu ülkeye yönelik ticaret ve silah satışı konusunda tutarsız davrandığının farkındayım. Ancak, insan haklarının korunması konusunda kararlı olmalıyız"

Haber 19-02-19 15:52

Belçika Flaman Meclis Başkanından konferansa izin vermeyen Tajani’ye mektup

Belçika’da Flaman Meclis Başkanı Jan Peumans, Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Quim Torra ve eski Katalonya Özerk Yönetim Başkanı Carles Puigdemont’un dün parlamentoda yapmayı planladığı konferansı iptal eden Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Antonio Tajani’ye mektup göndererek kararı kınadı.Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Antonio Tajani, Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı Quim Torra ve eski Katalonya Özerk Yönetim Başkanı Carles Puigdemont’un dün parlamentoda yapmayı planladığı konferansı iptal etti.

Haber 19-02-19 11:32

Anlaşmasız Brexit yıkım olur

AP Başkanı Antonio Tajani: - "(Anlaşmasız Brexit ihtimali) İnsani ve ekonomik yıkıma haftalar kaldı"

Haber 07-02-19 18:24

Theresa May, Brüksel’de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Brexit müzakerelerini yeniden başlatmak için Brüksel’e geldi.Brexit müzakerelerini yeniden başlatmak için Belçika’nın başkenti Brüksel’e gelen İngiltere Başbakanı Theresa May, Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile bir araya geldi.Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk, Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani ve Avrupa Parlamentosu Brexit Müzakerecisi Guy Verhofstadt de görüşecek olan May, ortak basın toplantısı düzenleyecek.İngiltere parlamentosu, Brexit anlaşmasındaki Kuzey İrlanda sınırına ilişkin "tedbir maddesinin" değiştirilmesi durumunda anlaşmanın onaylanmasını içeren bir önerge kabul etmişti.

Haber 07-02-19 13:38

Guaido'yu tanıyan AP'nin Başkanı Tajani seninleyiz mesajı yayınladı

Avrupa Parlamentosu (AP), Venezuela'da kendini 'geçici devlet başkanı' ilan eden Juan Guaido'yu tanıma kararı aldı.

Haber 31-01-19 18:33

Guaido'yu tanıyan AP'nin Başkanı Tajani seninleyiz mesajı yayınladı

Avrupa Parlamentosu (AP), Venezuela'da kendini 'geçici devlet başkanı' ilan eden Juan Guaido'yu tanıma kararı aldı.

Haber 31-01-19 18:09

DHA DIŞ - Guaido'yu tanıyan AP'nin Başkanı Tajani seninleyiz mesajı yayınladı

Avrupa Parlamentosu (AP), Venezuela'da kendini 'geçici devlet başkanı' ilan eden Juan Guaido'yu tanıma kararı aldı.

Haber 31-01-19 18:06

Avrupa Parlamentosu'nda avronun 20. yılı kutlandı

AB Komisyon Başkanı Jean-Claude Juncker: - "20 yıl önce başlayan avro girişimimizin bugün başarıya ulaştığını görüyoruz" - AP Başkanı Antonio Tajani: - "Bugün avronun 20. yılını kutluyoruz. Para birimimiz avroyu, 340 milyon Avrupa vatandaşı kullanıyor" - ECB Başkanı Mario Draghi: - "Vatandaşların günlük olarak karşılaştıkları Avrupa entegrasyonunun en somut yansıması avrodur"

Finans 15-01-19 15:30

AB liderlerinin Brexit zirvesi

AB liderleri, İngiltere'nin birlikten ayrılık (Brexit) anlaşmasını ve gelecekteki ilişkileri belirleyecek siyasi deklarasyonu imzalamak üzere Brüksel'de buluştu - AB Komisyonu Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier: - "Bu anlaşma, İngiltere ve AB arasında güven inşa etmek için gerekli bir adım" - AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker: - "Bu, sağlanabilecek en iyi anlaşma" - AP Başkanı Antonio Tajani: - "Bu, iki taraf için iyi bir anlaşma ve şimdi geleceğe yönelmeliyiz"

Haber 25-11-18 12:44

ABD ve Çin'le tek tek mücadele edemeyiz

AP Başkanı Antonio Tajani: - "ABD ve Çin ile tek tek mücadele edemeyiz. Orta Doğu'da Rusya ve ABD'den bağımsız olarak Avrupa savunma politikalarına ihtiyacımız var. Birlik olmalıyız" - AB Konseyi Başkanı Donald Tusk: - "AP seçimlerinde asıl tehlike iş imkanları ya da ekonomik yararlar gibi konulara ilişkin değildir. Seçimlere yönelik asıl tehlike temel değerlerimizin korunamamasıdır"

Haber 08-11-18 14:47

AP'den Kaşıkçı açıklaması

Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani: - "Kaşıkçı'nın nişanlısı Avrupa Parlamentosuna başvurdu. Sadece suçluların değil, suçun emrini verenlerin de adalet önüne çıkarılacağı titiz ve bağımsız bir soruşturma çağrısında bulunuyoruz"

Haber 23-10-18 18:13

AP Genel Kurulu Kaşıkçı'nın ölümünü tartışacak

Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani: - "Gazeteci ve yazar Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili ciddi bir uluslararası soruşturmanın açılması çağrısında bulunuyoruz. AP, Suudi Arabistan yönetiminden bu alçak suçu işleyenlerin yakalanıp cezalandırılmasını talep etmektedir"

Haber 22-10-18 23:26

Avrupa, Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı açıklamasını yeterli bulmadı

Almanya Başbakanı Merkel: "(Kaşıkçının öldürülmesi) Hala hiçbir şey aydınlatılmadı. Elbette konunun tam olarak aydınlatılmasını talep ediyoruz" - AP Başkanı Antonio Tajani: "Acilen, Cemal Kaşıkçı'nın ölümüne ilişkin kanıtların incelenmesini sağlayacak titiz bir uluslararası soruşturma başlatılmalı" - İspanya hükümeti: "Olayın sorumluları, ayrıntılı ve şeffaf bir soruşturma sonrası adalete hesap vermeli" - Hollanda Başbakanı Mark Rutte: "Tam olarak ne oldu, kim sorumlu? Geniş çaplı araştırma yapılması önemli" - Danimarka Başbakanı Lars Lökke Rasmussen: "Olayla ilgili yaşananların tamamının anlatılmadığı gün gibi gerçek" - İngiltere Dışişleri Bakanlığı: "Suudi Arabistan'dan gelen haberi ve atacağımız sonraki adımları ele alıyoruz"

Haber 20-10-18 20:53

AP'den Cemal Kaşıkçı çağrısı: Acilen başlatılmalı

Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Tajani, öldürülen Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla ilgili "Acilen ölümüne ilişkin kanıtların incelenmesini sağlayacak titiz bir uluslararası soruşturma başlatılmalı" ifadelerini kullandı.

Haber 20-10-18 12:48

Kaşıkçı için acilen uluslararası soruşturma başlatılmalı

AP Başkanı Antonio Tajani: - "Acilen, Cemal Kaşıkçı'nın ölümüne ilişkin kanıtların incelenmesini sağlayacak titiz bir uluslararası soruşturma başlatılmalı"

Haber 20-10-18 12:47

AB Komisyonu üyesi Moscovici'ye Mussolini tepkisi sürüyor

AP Başkanı Antonio Tajani: - "(Pierre Moscovici'nin 'Avrupa'da küçük Mussoliniler olduğu' açıklamasına ilişkin) AB Komisyonu üyesi, üye ülkelere yönelik saldırgan bir dil kullanmamalı. Bir İtalyan olarak söylüyorum ki ülkemizde diktatörler yok" - İtalya Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Matteo Salvini: - "İtalya'yı, İtalyanları ve onların yasal hükümetini aşağılamadan önce ağzını yıkasın"

Haber 14-09-18 16:35

Avrupa Parlamentosu'ndan kritik Türkiye açıklaması: İki Yunan askeri serbest bırakıldığı için mutluyum

Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani, sosyal medya hesabından, "Türkiye'de iki Yunan askeri serbest bırakıldığı için mutluyum. AP için bir endişeydi ve bunu takip ediyordum. İlişkilerin gelişmesi için çok olumlu bir adım olduğuna inanıyorum." dedi.

Haber 15-08-18 20:27

Tutuklu iki Yunan askerin tahliyesi

AP Başkanı Antonio Tajani: - "İlişkilerin gelişmesi için çok olumlu bir adım olduğuna inanıyorum" - AB Komisyonunun Göç, İçişleri ve Vatandaşlıktan Sorumlu Komiseri Dimitris Avramopoulos: - "Türkiye ile Yunanistan ve bir bütün olarak AB arasındaki ilişkiler için önemli bir adım"

Haber 15-08-18 19:03

Tajani: Yeni hükümetten AB’ye pozitif sinyaller bekliyoruz

Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Antonio Tajani, Avrupa Birliği’nden (AB) uzaklaştığını savunduğu Türkiye'den, seçimlerin ardından, "pozitif sinyaller beklediklerini" söyledi.

Finans 10-07-18 13:19

Erdoğan, yeni dönem mesaisine NATO ile başlayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimleriyle yeniden göreve gelmesinin ardından "NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı"na katılarak yeni döneme başlayacak - Erdoğan, 11-12 Temmuz tarihlerindeki söz konusu zirve kapsamında ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve İngiltere Başbakanı Theresa May ile ikili görüşmeler yapacak - Görüşmelerde, bazı NATO ülkelerinin bölücü terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye verdiği desteğin kesilmesi ve Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı S-400 savunma füzelerinin ele alınması öngörülüyor - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ve Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani ile de görüşmesi bekleniyor - Erdoğan'a zirvede eşlik edecek ekipte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin kabinesinden dışişleri, milli savunma ile enerji ve tabii kaynaklar bakanlarının bulunması öngörülüyor

Haber 08-07-18 11:38

Avusturya’da Tajani-Kurz görüşmesi

AP Başkanı Antonio Tajani: - "Sığınmacı akınını durdurmak için Afrika’da çok şey yapmamız gerekiyor" - "(AB dışında ülkelerde sığınmacı merkezleri kurulması önerisi) Bu güvenlik merkezlerini Birleşmiş Milletler'in koruma şemsiyesi altında açmalıyız" - "Elbette ki bir toplama kampı kurmak istemiyoruz"

Haber 19-06-18 15:34

Juncker'in İtalya yorumları tepki çekti

AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker'in İtalya'yı yolsuzlukla suçladığı ifadelerine AP Başkanı Antonio Tajani'den tepki geldi - Tajani: - "Juncker söylediği iddia edilen sözleri acilen yalanlasın. Çünkü eğer doğrularsa kesinlikle kabul edilemez"

Haber 01-06-18 15:11

Avrupa Parlamentosundan ABD'ye ek vergi tepkisi

AP Başkanı Antonio Tajani: - "AB, vatandaşlarının çıkarlarını elinden gelen her türlü imkanla korumaya hazırdır"

Haber 01-06-18 01:51

Popülizm ve milliyetçilik, aradaki ayrılığı artırıyor

AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker: - "Popülizm ve milliyetçiliğin geri dönüşünü ele aldığımızda, bunlar hareketlerini besleyecek ve diğerlerinden uzaklaşmayı savunacak malzeme bulabiliyorlar. Bu akımlar ekonomik kriz gibi durumlarda ortaya çıkıyor ve diğer üyelerle aradaki ayrılığı artırıyor" - "(Göç krizi) İtalya ve Yunanistan, çok net bir şekilde daha fazla dayanışma çağrısında bulunuyorlar çünkü ülkeler sadece coğrafi konumları yüzünden yalnız bırakılamaz. Sürekli çağrıda bulunuyorlar ama maalesef ki ya hiç ya da zamanında karşılık verilmiyor" - AP Başkanı Antonio Tajani: - "(Göç sorunu) Dublin Sözleşmesi’nin yenilenmesi için birlikte daha fazla çalışmamız gerekiyor. Sığınmacı sorununun sadece güneydeki ülkelerin sırtına binmesini kabul edemeyiz"

Haber 11-05-18 17:13

AP Başkanı: Avrupa ordusu kurulmalı

Avrupa Parlamentosu Başkanı Tajani Avrupa'nın kendi ordusuna ihtiyacı olduğunu söyledi.

Haber 04-05-18 09:54

AP Genel Kurulu Suriye'yi görüşecek

AP Başkanı Antonio Tajani: - "Durumun ağırlığı karşısında bugünden itibaren Parlamentonun güçlü bir mesaj göndermesi gerekir" - "Acil olarak bir AB ortak savunma ve dışişleri politikası inşa etmek gerekiyor"

Haber 16-04-18 20:47

AP'den Zuckerberg'e çağrı

AP Başkanı Tajani: "Mark Zuckerberg'i Avrupa Parlamentosu'na davet ettik. Facebook'un, kişisel verilerin demokrasiyi manipüle etmek için kullanılmadığına, 500 milyon Avrupalının temsilcileri karşısında açıklık getirmesi gerekiyor"

Haber 20-03-18 20:28

AP'den Facebook'a soruşturma uyarısı

AP Başkanı Tajani: - "Facebook kullanıcılarının gizli bilgilerinin kötü amaçlı kullanımına ilişkin iddialar var. Bu vatandaşların özel haklarının ihlali anlamına gelir ve kabul edilemez. AP bu konuyu detaylı bir şekilde soruşturacak ve sorumluluğu bulunan dijital platformlardan hesap soracak"

Haber 19-03-18 15:43

Suriye'de insanlık yok oluyor

AP Başkanı Tajani: - "Suriye'de insanlık yok oluyor. Gelin insanlığımızı kaybetmeyelim"

Haber 13-03-18 00:01

AP Başkanı'ndan Türkiye'ye Leyla Zana eleştirisi

Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani, HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana’nın milletvekilliğinin düşürülmesinin “kabul edilemez” ve "gayrimeşru" olduğunu söyledi.

Haber 15-01-18 21:27

Mısır'da camiye yönelik saldırıya tepkiler

- ABD Başkanı Trump: - "Dünya terörizmi tolere edemez" - NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: - "Mısır'da bir camiye düzenlenen acımasız terör saldırısını kınıyorum" - AB Komisyonu Başkanı Juncker: - "İbadethanede barışçıl ve masum insanları kasten hedef alan bu barbarca ve korkakça saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyorum" - AP Başkanı Tajani: - "Tanrı adına yapılan acımasız ve nefret dolu faaliyetler, birebir Tanrı'yı hedef alan hareketlerdir"

Haber 24-11-17 19:39
Haber 30-10-17 21:45

AP Başkanı'ndan Erdoğan'a basın özgürlüğü çağrısı

Avrupa Parlamentosu Başkanı Tajani, basın özgürlüğüne saygı duyulduğunun göstermerilmesi için Erdoğan'a çağrı yaptı.

Haber 26-05-17 09:12

AP Başkanı'ndan Türkiye’ye çağrı: Serbest bırakılsınlar

Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani, Hatay’da 10 gün önce gözaltına alınan İtalyan gazeteci ve belgeselci Gabriele Del Grande ile Türkiye’de tutuklu bulunan diğer tüm gazetecilerin serbest bırakılması çağrısı yaptı. Kendisi de eski bir gazeteci olan Antonio Tajani, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Del Grande ve Türkiye’de haksız yere tutuklu bulunan diğer tüm gazetecilerin derhal serbest bırakılması çağrısı yapıyorum. İfade özgürlüğü olmadan demokrasi olmaz” ifadesini kullandı

Haber 19-04-17 14:41

AP Başkanı, Suriye bakan yardımcısının AP’ye girmesini yasakladı

Trump Yönetiminin Suriye rejimine karşı gerçekleştirdiği füze operasyonunun yankıları sürerken Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Antonio Tajani'nin, Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Aylan Soussan'ın 10 Nisan'da düzenlenecek konferansa katılmak üzere parlamentoya girmesini yasakladığı bildirildi.

Haber 07-04-17 14:33

AP Başkanı Tajani: Referandum sonrası Türkiye'nin makulleşmesini umuyorum

Türkiye ile bazı Avrupa ülkeleri arasında yaşanan gerilimi değerlendiren Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani, anayasa referandumunun ardından Ankara'nın "yeniden makul bir çizgiye dönmesini umduğunu" söyledi. Roma'dan Övgü Pınar'ın haberi.

Haber 17-03-17 16:45

AP Başkanı: Türkiye'nin bazı tercihleri büyük endişe yaratıyor

Avrupa Parlamentosu'nun yeni başkanı İtalyan Antonio Tajani, Türkiye'nin AB üyeliğine adaylığıyla ilgili konuşurken "başta haber alma özgürlüğü" olmak üzere Türkiye'nin "son zamanlarda yaptığı bazı tercihlerin büyük endişe yarattığını" söyledi.

Haber 19-02-17 15:30

Bakan Çavuşoğlu’ndan Ap Başkanlığına Seçilen Tajani’ye Tebrik Telefonu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanlığına seçilen Antonio Tajani’yle görüştü.Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan...

Yurthaber 20-01-17 23:15

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antonio Tajani Ile Telefonla Görüştü

ANKARA(DHA)-WASHİNGTON'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani ile telefonla görüştü. Dışişleri kaynaklarından edinilen bilgiye göre

Yurthaber 20-01-17 22:50

Dha Ankara- Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Antonio Tajani Ile Telefonla Görüştü

Washington'da bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani ile telefonla görüştü. Dışişleri kaynaklarından edinilen bilgiye göre

Yurthaber 20-01-17 22:49