Apart Haberleri

Adana'da 1 kişiyi öldürüp 3 genci de yaralayan şüpheli tutuklandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde 1 kişiyi av tüfeğiyle öldüren, 3 genci de yaralayan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 19-10-2023 11:02

Apartta dehşet! Tartıştığı sevgilisini sırtından bıçakladı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde dehşete düşüren bir bıçaklama olayı yaşandı. H.B. isimli genç, tartıştığı sevgilisi Tuğçe K.'yı kaldıkları apartta sırtından bıçakladı. H.B. polis tarafından gözaltına alınırken, Tuğçe K. ise hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar...

Haber 18-07-2023 17:50

Akılalmaz hareket: Kiracılar çıkmayınca daireye biber gazı sıktı! 5 kişi hastanelik oldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İddiaya göre, apart işleten G.U., kiracıların kaldıkları daireden çıkmasını istedi. Kiracılar daireden bir süre çıkmayınca sinirlenen G.U., daireye biber gazı sıktı. 2'si çocuk 5 kişi gazdan etkilenirken, gözaltına alınan G.U. ise serbest bırakıldı. G.U., ifadesinde kat görevlisinin temizlik malzemelerini yanlış karıştırmasıyla olayın meydana geldiğini öne sürerken, kat görevlisi Ş.B. ise ifadesinde G.U.'yu yalanladı.

Haber 02-06-2023 14:48

Sakarya'da haber alınamayan üniversite öğrencisi ölü bulundu

Sakarya'da kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi kaldığı apartta ölü bulundu.

Yurthaber 23-05-2023 15:05

Apart

Apart Hakkındaki Haberler Mynet'te. Apart Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Denizli'de kaldığı daireyi yakmaya çalışıp sahibini tehdit eden kişi tutuklandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kaldığı daireyi yakmaya çalıştığı iddiasıyla çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra bina sahibini tehdit ettiği gerekçesiyle yeniden yakalanan zanlı tutuklandı.

Yurthaber 27-12-2022 13:31

Yüzde 100 zam sonrasında öğrenciler tercihlerini değiştirdi! İşletmeciler durumdan memnun değil: İşlerimiz hızlansın diye dua ediyoruz

Üniversite öğrencilerinin geçtiğimiz yıl yaşadığı yurt sorunları ülke gündemini aylarca meşgul etmişti. Çalışmaların hızlanmasıyla bu sene Türkiye'de yurtların sayısı artırıldı. Apartlara da geçen seneye göre yüzde 100 zam yapılması öğrencilerin yurtları tercih etmesine neden oldu. Öğrenci şehri olarak bilinen Eskişehir'de apartların yüzde 30 boş kalması sonrasında işletmeciler "İşlerimiz ağır gidiyor, hızlanması için dua ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Haber 05-10-2022 23:14