Apple Haberleri Ve Son Dakika Apple Haberleri

Apple Haberleri Ve Son Dakika Apple Haberleri

1 Nisan 1976 yılında Steve Jobs, Steve Wozniak ve Ronald Wayne tarafından kurulan Apple'ın amacı, Wozniak'ın tasarladığı bilgisayar kitlerini kullanıcılara sunmaktı. Hayallerinden vazgeçmeyen üçlü, Apple adını ilk kez Homebrew Computer Club’da duyurmalarının ardından büyük ilgisiyle karşılaştılar. Apple, 1976 senesinde 666.66 dolar fiyat ile satışa sunulduktan sonra 3 Ocak 1977’de Wayne olmadan şirketleşme yoluna girdi. 16 Nisan 1977’ de West Coast Computer Fair’de Apple 2 tanıtıma çıktı ve rakipleri arasında büyük ilgi gördü. Kullanıcıların deneyimlerini arttırmaya devam eden Apple ürünleri arasında Mac bilgisayar serisi, iPad tablet, iPhone akıllı telefon, Apple Watch ve müzikseverlere yönelik iPod müzik çalar donanımları yer alır. Dünya çapında beğenilen firma, kullanıcıların taleplerine değer vererek yeni ürünler çıkartmaya devam ediyor.

Apple Haberleri

Apple'dan Türkiye fiyatlarına zam! En pahalı iPhone 107.999 TL oldu... İşte tüm fiyatlar

Apple’dan son dakika zam kararı: Teknoloji devi Apple, Türkiye'de sattığı birçok ürünün fiyatına zam yaptı. Yapılan zam ile iPhone'ların fiyatları da yükseldi. Apple'ın online mağazasına yansıtıldığı görülen yeni fiyatlara göre en pahalı iPhone 107.999 TL oldu. İşte Apple'ın zammı sonrası yeni fiyatlar!

Finans 04-03-2024 16:54

Kullanıcılar dikkat! iPhone'larda ilk kez truva atı virüsü tespit edildi: 'Uzmanlar tedirgin'

Siber korsanlar, kötü amaçlı yazılımlar yoluyla akıllı telefonlarımızı hedef almayı sürdürürken, çarpıcı bir haber geldi! O habere göre, hem Android hem de iOS ekosistemindeki cihazları etkileyen bir truva atı virüsü tespit edildi. Dikkat çeken nokta ise virüsün iPhone'lar için bir ilk olarak kabul ediliyor olması. Siber güvenlik uzmanlarının hacker'ların bu virüse odaklanmış olmaları nedeniyle tedirgin oldukları söyleniyor.

Haber 16-02-2024 18:25

3 bin 499 dolarlık Apple Vision Pro için iadeler başladı! Peki neden?

Apple'ın karma gerçeklik başlığı Apple Vision Pro bu kez iade haberleriyle ile gündemde. Buna göre, Bazı Apple Vision Pro sahiplerinin başlıklarını satın aldıktan 2 hafta sonra konfor, kullanılabilirlik ve rahatsızlık sorunlarından şikayet ederek iade ettiği söyleniyor.

Haber 16-02-2024 13:52

iPhone 4S ne zaman çıktı? iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Cep telefonu dünyasında geçmişten günümüze kadar pek çok önemli yenilik ve gelişmeler olmuştur. Bu yeniliklerden biri de Apple firması tarafından imal edilen ve mobil dünyaya kazandırılan iPhone akıllı cep telefonlarıdır. iPhone 4S de bu firmanın geçmiş zamanlarda cep telefonu piyasasına sunduğu bir teknolojik cihazdır. Peki, iPhone 4S ne zaman çıktı, iPhone 4S ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-2024 19:13

Apple

Apple Hakkındaki Haberler Mynet'te. Apple Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

iPhone 4 ne zaman çıktı? iPhone 4 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Amerikan teknoloji firması olarak öne çıkan Apple firmasının geçmişinde piyasaya sürdüğü birçok farklı cihaz yer almaktadır. Apple denildiğinde akla gelen ilk cihazlardan biri iPhone akıllı cep telefonlarıdır. iPhone 4 de bu akıllı cep telefonu cihazları arasında bulunmaktadır. iPhone 4, piyasaya çıktığı tarihte özellikleri ile dikkat çekmiştir. Peki, iPhone 4 ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-2024 19:11

iPhone 3GS ne zaman çıktı? iPhone 3GS ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Akıllı cep telefonu denildiğinde ilk akla gelen markaların başında iPhone serisi gelmektedir. İlk çıktığı zamandan itibaren kısa sürede çok sayıda kullanıcıya sahip olan bu markanın üretici firması ise Apple olarak bilinen Amerikan çok uluslu bir şirkettir. Apple tarafından imal edilen birçok farklı akıllı cihaz mevcuttur. iPhone 3GS de bu akıllı cihazlardan biridir. Peki, iPhone 3GS ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-2024 19:09

iPhone 3G ne zaman çıktı? iPhone 3G ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada geçmişten günümüze kadar birçok farklı gelişme yaşanmış ve bu gelişmeler neticesinde hayatımıza çok sayıda teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olarak bilinen akıllı cep telefonlarıdır. Bu telefon modellerinden bazıları Samsung ya da Xiaomi gibi firmalar tarafından üretildiği gibi, bazıları da Apple firması tarafından üretilmiştir. Peki, iPhone 3G ne zaman çıktı, ilk çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 14-02-2024 19:08

Apple, Iphone kullanıcılarına ödeme yapmaya başladı; işte nedeni

Apple, bazı iPhone'ları kasıtlı olarak yavaşlattığı iddiasıyla ABD'de uzun süredir devam eden bir toplu dava kapsamında tazminat ödemeye başladı. Davacılar 500 milyon dolarlık tazminattan pay alacaklar. Bu da talep başına yaklaşık 92 dolara denk geliyor.

Finans 09-01-2024 14:08

Apple yeni yıla hızlı düşüşle girdi, 170 milyar dolar eridi

ABD'li teknoloji devi Apple'ın hisseleri AAPL.O, Piper Sandler'ın şirketin hisselerine yönelik tavsiyesini aşağı yönlü revize etmesinin ardından 2024'ün ilk haftasında yaklaşık 170 milyar dolar azalmış oldu.

Finans 05-01-2024 13:59

Apple'a soğuk duş! Akıllı saat satışları durduruluyor: Tarih verildi

Dünyanın önde gelen teknoloji ve yazılım şirketi Apple, Apple Watch ürünlerinde patent davasıyla karşı karşıya. Apple tarafının davada haksız görülmesi sonucu Apple Watch'un belirli modellerinde satışlar durdurulacak.

Haber 19-12-2023 10:23

ZAMLI İPHONE FİYATLARI 2023: Apple iPhone, MacBook, iPad ve airpods ne kadar, kaç TL oldu? Güncel fiyat listesi

Zamlı iPhone fiyatları merak ediliyor. Son dakika zam kararı alan Apple, iPhone’lar başta olmak üzere, Türkiye'de sattığı birçok ürünün fiyatına zam yaptı. Bu gelişmenin ardından zamlı iPhone, MacBook, iPad ve airpods gibi ürünlerin fiyatları araştırılmaya başladı. Peki, iPhone'lara ne kadar zam geldi? En ucuz ve en pahalı iPhone ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Finans 01-12-2023 16:48

Apple’dan Türkiye fiyatlarına zam! iPhone’lar da pahalandı: İşte yeni fiyatlar

Apple’dan son dakika zam kararı: Apple, iPhone’lar başta olmak üzere, Türkiye'de sattığı birçok ürünün fiyatına zam yaptı. Teknoloji devinin yaptığı zammı online mağazasına yansıttığı görüldü. Yapılan zam ile iPhone'ların fiyatları da yükseldi. Apple'ın halihazırda online mağazası üzerinden sattığı en pahalı iPhone'un fiyatı 99.999 TL oldu. İşte Apple'ın son Türkiye zammı sonrası ürünlerin yeni fiyatları!

Finans 01-12-2023 10:40

2023'ün 3. çeyreğine ilişkin veriler gösterdi: Avrupa'da akıllı telefon sevkiyatlarında düşüş!

Bir veriye göre, Avrupa'da 2023'ün 3. çeyreğinde akıllı telefon sevkiyatlarında düşüş kaydedildi. Veriler, sevkiyatların bu çeyrekte, bir önceki yılın aynı dönemine göre %11 azaldığını, Samsung'un 2011, Apple'ın ise 2014'ten sonraki en kötü çeyreklerini kaydettiğini gösterdi.

Haber 24-11-2023 13:21

iPhone 16'da Touch ID özelliğinin olmasını bekleyenleri üzecek haber!

iPhone X'te Face ID'yi kullanarak yeni bir dönemi başlatan Apple ile ilgili zaman zaman Touch ID'yi geri getireceğine yönelik çeşit çeşit iddialar ortaya atılıyor. Yeni bir iddia ise iPhone 16'da Touch ID'nin yer almasını bekleyenleri biraz üzecek.

Haber 24-11-2023 11:34

Gülümseten Kasım Fırsatları'na özel Apple ürünlerinin fiyatı düştü

Onlarca kategorideki binlerce üründe büyük indirimlerle alışveriş severlerin yüzünü güldüren Gülümseten Kasım Fırsatları devam ediyor. 30 Kasım'a kadar sürecek kampanya kapsamında Apple ürünleri de indirime girdi! %50'ye varan indirimlerle her ihtiyaca uygun Apple ürünlerine sahip olmak isterseniz acele edin. Ürünler stoklarla sınırlı! Sizin için indirimdeki Apple ürünlerini seçtik.

Haber 17-11-2023 12:05

Mesajlaşmada yeni dönem: Apple, iPhone'lara RCS desteğinin geleceğini duyurdu!

Apple şaşırtıcı bir hamleye imza attı. Şirket, RCS (Zengin İletişim Hizmetleri) mesajlaşma standardını benimseyeceğini duyurdu. Bu özellik "önümüzdeki yılın sonlarına doğru" bir yazılım güncellemesiyle kullanıma sunulacak ve iPhone ile Android kullanıcıları arasındaki mesajlaşmaya iMessage tarzı çok çeşitli özellikler getirecek.

Haber 17-11-2023 09:11

Nothing, Android kullanıcılarının uzun süredir istediği Apple'ın iMessage'ını telefonuna getirdi: Sorry Tim

Android kullanıcıları, Apple'ın mavi mesajlaşma balonlarıyla ünlü, ekosistem içi mesajlaşmayı sağlayan hizmeti iMessage'ı uzun zamandır telefonlarında görmek, telefonlarında kullanmak istiyordu. Apple, henüz iMessage'ı Android'e açmazken, Android akıllı telefon üreticisi Nothing bu duruma bir çözüm bulmuş gibi görünüyor.

Haber 15-11-2023 14:11

Ünlü Apple analisti olası planı ortaya çıkardı! 'Tüm modeller güncellenecek'

Apple bu yıl ilk kez hiçbir iPad modelini güncellemedi. Apple analisti Ming-Chi Kuo ise şirketin olası iPad planını paylaştı. Kuo'nun iddiasına göre bu planda OLED iPad ve tüm modelleri güncelleme fikri var.

Haber 13-11-2023 10:52

Heyecan yarattı: iOS 18, Apple'ın son yıllardaki en 'iddialı ve ilgi çekici' güncellemesi olabilir!

Apple iOS 17'yi henüz eylül ayında kullanıma sunmuş olabilir. Ancak bu, teknoloji devinin iOS 18 için kolları sıvamadığı anlamına gelmiyor. Geçtiğimiz günlerde Apple'ın hataları düzeltmeye odaklanmak için iOS 18 için yeni özelliklerin geliştirilmesine ara verdiği iddia edilse de bu bir haftalık duraklamaya rağmen, şirketin gelecek yılın iPhone yazılım güncellemesi iOS 18 için hala büyük hedefleri var gibi görünüyor. En azından gelen iddialar, bu yönde. Peki o iddialarda neler var?

Haber 13-11-2023 09:37

iOS 17.2 beta'da dikkat çeken ipucu! Apple, sideloading'e izin vermeye mi hazırlanıyor?

Apple kullanıcılarının bir uygulama yüklemek istediğinde gittikleri adres Apple'ın uygulama marketi App Store oluyor. Ancak 9to5Mac'e göre iOS 17.2, Apple'ın kullanıcıların App Store dışından uygulama yüklemesine izin verme yolunda ilerlediğinin ipuçlarını veriyor.

Haber 12-11-2023 10:57

iPhone SE 4'ün tasarımı için yeni bir iddia daha ortaya atıldı! Hangi modele benzeyecek? sorusu yanıt bulmuş olabilir

iPhone SE 4'ün özellikleri, fiyatı ve özellikle de tasarımı merak konusu. iPhone SE 4'ün nasıl olacağıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılırken, yeni bir iddia dikkat çekti... Bu iddia, iPhone SE 4'ün tasarımıyla ilgili çıktı! İddiaya göre iPhone SE 4'ün tasarımının hangi modele benzeyeceği ortaya çıkmış olabilir.

Haber 10-11-2023 18:17

Apple, işe alımlarda ayrımcılık yapma soruşturmasında 25 milyon dolarlık anlaşmaya vardı

ABD'li teknoloji devlerinden Apple, 2018 ve 2019'da yaptığı işe alımlarda "ayrımcı" politikalar izlediği iddiasıyla başlatılan soruşturmada, ABD Adalet Bakanlığı ile 25 milyon dolarlık anlaşma yaptı.

Haber 10-11-2023 16:40

ABD medyası yazdı: 'Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak hastaneye kaldırıldı'

ABD merkezli yayın organı CNN, bir kaynağın söylediklerine dayanarak, "Woz" adıyla da bilinen ve 'teknoloji dehası' olarak gösterilen Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak'ın hastaneye kaldırıldığını yazdı.

Haber 09-11-2023 14:26

Apple yayınladı! iOS 17.1.1 güncellemesi iPhone'lara neler getirdi, neleri düzeltti?

Apple, 7 Kasım'da iOS 17.1.1 güncellemesini iPhone'lar için yayınladı. Teknoloji devi aynı zamanda Apple Watch pil tükenme hatasını da düzelten WatchOS 10.1.1'i de yayınladı. En çok merak edilen konulardan biri iOS 17.1.1 güncellemesinin iPhone'lara neler getirdiği, iPhone'larda neleri düzelttiğiydi.

Haber 08-11-2023 14:10

Apple Silicon çipli 27 inç iMac bekleyenleri üzecek haber!

Apple'dan Apple Silicon çipli 27 inç iMac üretmesini bekleyenleri üzecek bir haber geldi. Teknoloji devi şirketin, 2022'de üretimini durdurduğu Intel donanımlı modelin yerine 27 inç iMac'in Apple Silicon versiyonunu üretmeyeceği söylendi. Apple'ın Halkla İlişkiler temsilcisi de şirketin planlarını doğrulamış durumda.

Haber 06-11-2023 18:00

Pil tüketiminden şikayet eden kullanıcılar dikkat! Yakında...

Apple Watch kullanıcılarını rahatsız eden ve giderek yaygınlaşan bir pil tükenmesi sorunu hakkında geçtiğimiz hafta bazı raporlar gelmişti. Bu raporların ardından çıkan bir habere göre, Apple sorunun varlığını doğruladı ve yakında bir yazılım güncellemesiyle sorunun çözüleceğini söyledi.

Haber 06-11-2023 09:31

iPhone kullanıcıları dikkat: iOS 17.2 öncesi iOS 17.1.1 yolda!

Apple'ın iPhone için iOS 17.2 güncellemesinden önce, iOS 17.1.1 güncellemesini yayınlamaya hazırlandığı iddia edildi. Ayrıca bu iddiaya göre teknoloji devi şirket, iOS 17.1.1 güncellemesini test ediyor.

Haber 03-11-2023 10:12

Apple merak edilen bilançosunu açıkladı: Gelirinde dikkat çeken düşüş!

ABD'li teknoloji devlerinden Apple'ın temmuz-eylül döneminde elde ettiği gelir, yıllık bazda yaklaşık yüzde 1 azalarak 89,5 milyar dolara geriledi.

Haber 03-11-2023 09:05

iPhone 15 sonrası değişiklik mi? iPhone 16 modelleri gizemli bir düğme ile donatılabilir!

Bir sızıntı kaynağı, iPhone 16 modellerinin "gizemli yeni bir düğme" ile donatılabileceğini iddia etti. Sızıntı kaynağının iddiasına göre Apple bu değişikliğe uyum sağlamak adına mmWave anteninin yerini değiştirmeyi bile planlıyor.

Haber 01-11-2023 16:00

Apple yeni Mac’leri tanıttı! M3, M3 Pro ve M3 Max çip ile yeni MacBook Pro'lar ve yeni iMac görücüye çıktı

Apple’ın 31 Ekim'i işaret ettiği "Scary Fast" isimli etkinliği TSİ ile 03:00’te düzenlendi. Etkinlikte bir süredir merakla beklenen ürünler görücüye çıktı. Söz konusu etkinlikte M3, M3 Pro ve M3 Max çipler ve yeni 14 ve 16 inç MacBook Pro'lar ile yeni iMac tanıtıldı. İşte yeni ürünlerin özellikleri ve fiyatları...

Haber 31-10-2023 03:00

Apple'ın Scary Fast etkinliği TSİ sabaha karşı 03:00’te! Peki neler bekleniyor?

Apple geçtiğimiz günlerde "Scary Fast" adlı bir Ekim etkinliği düzenleyeceğini açıklamıştı. Etkinliğin en ilginç yanlarından biri, 31 Ekim TSİ sabaha karşı 03:00'te gerçekleşecek olması. Peki ilginç etkinlikte neyin veya nelerin tanıtılması bekleniyor, bu gece Apple'ın bize hazırladığı sürpriz veya sürprizler neler olabilir? İşte son dedikodular...

Haber 30-10-2023 18:10

Ortaya çıktı! İşte ülkemizde en uygunu 76.999 TL'ye satılan iPhone 15 Pro Max'in maliyeti

Ülkemizde Apple tarafından en uygun modeli 76.999 TL'ye satılan iPhone 15 Pro Max, ABD'de 1199 dolardan tüketicilere sunuluyor. iPhone 15 Pro Max'in üretim maliyeti ise ortaya çıktı. Buna göre 15 Pro Max'in üretim maliyeti, iPhone 14 Pro Max'in üretim maliyetinden daha yüksek. Analistler ise ABD'li teknoloji devinin 2024 yılında daha yüksek bileşen fiyatlarını müşterilerine yansıtacağı görüşünde.

Haber 30-10-2023 16:18

Yer: İstanbul! Apple mağazası Türk bayrağı asmadı, vatandaşlar harekete geçti

Türkiye Cumhuriyeti 100’üncü yıl kutlamalarında Bağdat Caddesinde yürüyüş yapan vatandaşlar, Apple mağazasının bayrak asmamasına tepki göstererek kendi imkanları ile mağazanın camlarına Türk bayrağı astı. Bayrak asılmamasına tepki gösteren bir vatandaş, “Cumhuriyetin 100’üncü yılı, çalışanlar Türk, onların tepki vermesi lazım” dedi.

Haber 30-10-2023 14:57

Apple Watch'lara ithalat yasağı getirilebilir iddiası! Peki neden?

ABD Uluslararası Ticaret Komisyonu'nun, Apple'ın tıbbi teknoloji şirketi Masimo'ya ait bir patenti ihlal ettiğine karar verdiği yazıldı. Bu ihlalin, belirli Apple Watch modellerine ithalat yasağı getirilmesine neden olabileceği iddia ediliyor.

Haber 30-10-2023 10:20

Apple'ın AirPods planı sızdı: Baştan sona revizyon!

İddialara göre Apple'ın AirPods serisi için gelecekteki yol haritası sızdırıldı. Eğer iddialar doğruysa şirket, AirPods ürün yelpazesinin baştan sona yeniden düzenlenmesini hedefliyor.

Haber 27-10-2023 11:16

Apple, tarih vererek duyurdu! TSİ gece 03:00'te gerçekleşecek

Apple, 2023'ün ikinci sonbahar etkinliği olacak ekim etkinliğini duyurdu. Şirket, etkinliğin tarihini ve saatini de açıkladı. Apple'ın ekim etkinliği, ilginç bir şekilde TSİ gece 3:00'te düzenlenecek. Etkinliğin konusu ve hangi ürüne odaklı olacağı ise az çok belli gibi. Ancak yine de sürprizlerin olma ihtimali söz konusu. İşte detaylar....

Haber 25-10-2023 09:20

ABD basını yazdı: Apple, arayı kapatmak için bir servet harcayacak! İşte dudak uçuklatan o miktar...

Apple, ürünlerinde yapay zeka kullanıyor ancak henüz ChatGPT veya Google Bard gibi üretken bir yapay zeka ürünü piyasaya sürmedi. ABD basının önemli kuruluşlarından CNBC ise üretken yapay zeka patlamasına hazırlıksız yakalanan Apple'ın arayı kapatmak için yılda 1 milyar dolar harcayacağını yazdı.

Haber 23-10-2023 16:58

İşte Apple ile ilgili son söylentiler! Yeni etkinlik mi geliyor?

Bloomberg'den Mark Gurman'a göre Apple, bu ay bir lansman etkinliği düzenlemeyi planlıyor. Hatta etkinliğin "muhtemel" tarihi de verildi. Ayrıca iPad modelleriyle ilgili bir iddia da ortaya çıktı. Öte yandan Apple'ın Siri'nin yeni bir versiyonu da dahil olmak üzere, üretken yapay zeka konusunda da harekete geçtiği iddia edildi. İşte Apple ile ilgili son söylentiler!

Haber 23-10-2023 16:31

iPhone 15, iPhone 16 fiyatlarının yükselmesine neden olabilir! Peki nasıl?

Apple, iPhone 15'in fiyatlandırmasında herhangi bir değişikliğe gitmeyerek geçen yılki fiyatları korumuştu. Ancak aynı şeyi iPhone 16 için söylemek söz konusu olmayabilir. Çünkü iddialara göre iPhone 15, iPhone 16 fiyatlarının yükselmesine neden olabilir.

Haber 23-10-2023 09:41

Apple, yeni Apple Pencil’ı tanıttı! Daha uygun fiyatlı

Apple yeni Apple Pencil’ı duyurdu. Şirket, "iPad kullanıcılarına daha fazla seçenek getirdiğini" iddia ettiği yeni Apple Pencil'ı "yeni ve daha uygun fiyatlı" olarak tanımlıyor. USB-C kablosu ile şarj edilen yeni Apple Pencil'ın fiyatı ve satışa sunulacağı tarih de açıklandı.

Haber 18-10-2023 09:35

Apple, onu ilk kez haziranda görücüye çıkarmıştı! Uygun fiyatlısı bazı özelliklerden yoksun olabilir

Apple Vision Pro, Apple'ın "uzamsal bilgisayar" olarak nitelendirdiği bir tür karma gerçeklik gözlüğü (veya başlığı) olarak karşımıza çıkmıştı. İlk olarak haziran ayında düzenlenen WWDC 2023 etkinliğinde görücüye çıkan Apple Vision Pro'nun, bir süredir de daha uygun fiyatlı olacağı söylenen bir modeline dair bazı iddialar ortaya atılıyordu. Yeni bir iddiaya göre ise uygun fiyatlı Apple Vision Pro bazı özelliklerden yoksun olacak.

Haber 16-10-2023 17:57

iPhone'lar kutusundayken güncellenebilecek, ambalajı açılmayacak... Peki nasıl? Görünüşe göre Apple, bir yolunu buldu!

İddiaya göre Apple iPhone'ları kutusundayken güncellemenin bir yolunu buldu. Böylece iPhone'lar satış öncesinde kutusundayken, ambalajı hiç açılmadan güncellenebilecek. Söz konusu iddiada bu yenilik için "ped benzeri bir cihazın" konusu geçiyor. İşte detaylar...

Haber 16-10-2023 13:33

Teknoloji dünyasını hareketlendiren söylenti! Apple, bu hafta...

Apple ile ilgili dikkat çeken bir söylenti, teknoloji dünyasını hareketlendirdi. O söylentiye göre teknoloji devi, bu hafta bir ürün duyurusu yapacak. Ancak ünlü teknoloji yazarı Mark Gurman'ın görüşü çok daha farklı...

Haber 16-10-2023 11:17

iPhone'ları uyumlu kullanıcılar merakla bekliyor! Apple'ın aklındaki ise 24 Ekim'e kadar onu kullanıma sunmak olabilir

Apple, uyumlu aygıtlar için yazılım güncellemeleri gönderiyor. Ana iOS sürümlerinden biri olan iOS 17 ise geçtiğimiz ay sunulmuştu. Son olarak ise önemli hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemeleri sunan iOS 17.0.3 güncellemesi geldi. Ancak iOS 17 sürümleriyle uyumlu iPhone'ları olanlar artık bir süredir söylentilerin konusu olan iOS 17.1 güncellemesini bekliyor ve son haberler, Apple'ın aklındaki düşüncenin 24 Ekim'e kadar iOS 17.1 güncellemesini kullanıma sunmak olabileceğini gösteriyor.

Haber 15-10-2023 14:44

Google, iOS’taki yerini korumak için Apple'a yılda ne kadar ödüyor? Son iddia dudak uçuklattı!

Apple ve Google arasında, Google'ın Apple'ın iOS cihazlarında varsayılan arama motoru olarak kalmasını sağlayan bir anlaşma olduğu, bu anlaşma kapsamında Apple'a her yıl yüksek miktarda ödeme yapıldığı iddia ediliyor. Ancak her iki şirket de söz konusu iddiayla ilgili herhangi bir miktar açıklaması yapmıyor. Şimdi ise bu konuda dikkat çeken yeni bir iddia var ve "eğer bu iddia doğruysa" Google, her yıl Apple'a bir servet ödüyor!

Haber 11-10-2023 17:19

iOS 17.1 sürümünde dikkat çeken iPhone 12 detayı... Apple açıkladı!

Teknoloji devi Apple, Fransa'daki kullanıcılar için, iOS 17.1 sürümünde iPhone 12 modeline yönelik bir güncelleme bulunduğunu açıkladı. Fransa'da geçtiğimiz ay yeni bir emre kadar iPhone 12 model telefon satışının ülkede yasaklandığı duyurulmuş, Reuters'ın haberine göre Apple, "Fransız düzenleyiciler tarafından kullanılan protokole uyum sağlamak amacıyla Fransa'daki kullanıcılar için bir yazılım güncellemesi yayınlayacağız" açıklamasında bulunmuştu.

Haber 11-10-2023 11:56

Apple'ın devrim niteliğinde olarak yorumlanan cihazına rakip geliyor olabilir... Hem de daha satışa çıkmadan!

Apple'ın haziran ayında tanıtıp gelecek yıl satışa sunulacağını açıkladığı karma gerçeklik gözlüğü (Apple "uzamsal bilgisayar" olarak nitelendiriyor) Vision Pro için devrim niteliğinde olduğu konusunda yorumlar yapılıyor. Ancak son iddialara göre bir şirket kolları sıvamış durumda ve Vision Pro daha satışa çıkmadan bir rakibe sahip olabilir.

Haber 09-10-2023 13:38

Merak ediliyorlar! Apple, 2023 bitmeden tanıtacak mı? İşte son söylentiler...

2023 yılının bitmesine az bir süre kaldı. Ancak 2023'ün sonuna gelirken akıllardaki sorulardan biri de Apple'ın 2023 yılı bitmeden yeni iPad'ler tanıtıp tanıtmayacağı. Apple bazen sonbahar döneminde yeni iPad'ler çıkartıyor. Hal böyle olunca bu sonbaharda tanıtılması muhtemel yeni iPad'ler merakla ediliyor.

Haber 08-10-2023 17:50

iPhone sahipleri dikkat! Apple iOS 17.0.3'ü yayınladı... Aşırı ısınma sorununu çözüyor mu?

Apple iPhone için iOS 17.0.3 güncellemesini yayınladı. iOS 17.0.2'nin kullanıma sunulmasından bir hafta sonra gelen yazılımla ilgili en çok merak edilen konu ise özellikle iPhone 15 Pro modellerini etkilediği söylenen aşırı ısınma sorununu çözüp çözmüyor olduğu.

Haber 05-10-2023 00:34