Apple Watch Haberleri

Apple'a soğuk duş! Akıllı saat satışları durduruluyor: Tarih verildi

Dünyanın önde gelen teknoloji ve yazılım şirketi Apple, Apple Watch ürünlerinde patent davasıyla karşı karşıya. Apple tarafının davada haksız görülmesi sonucu Apple Watch'un belirli modellerinde satışlar durdurulacak.

Haber 19-12-2023 10:23

Bir saatten çok daha fazlasını sunan Apple Watch Series 7 indirime girdi

Gülümseten Kasım Fırsatları bugün sona eriyor! İndirimlerin bitmesine az bir zaman kalsa da Apple ürünlerindeki fırsatlar şimdilik devam ediyor. Sizin için, kısa süreliğine 6 bin 800 TL indirimle satışta olan Apple Watch Series 7'yi inceledik.

Haber 27-11-2023 15:24

Bir saatten daha fazlası! Apple Watch modellerinde 15 bin TL'ye varan dev indirim

Gülümseten Kasım Fırsatları, Apple Watch severlere özel dev bir indirim sunuyor! Hiç düşünmeden Apple Watch'unuzu satın almanın şimdi tam zamanı! İndirimdeki modellerden bazılarını sizin için seçtik. Gelin o modelleri birlikte görelim.

Haber 14-11-2023 14:27

Pil tüketiminden şikayet eden kullanıcılar dikkat! Yakında...

Apple Watch kullanıcılarını rahatsız eden ve giderek yaygınlaşan bir pil tükenmesi sorunu hakkında geçtiğimiz hafta bazı raporlar gelmişti. Bu raporların ardından çıkan bir habere göre, Apple sorunun varlığını doğruladı ve yakında bir yazılım güncellemesiyle sorunun çözüleceğini söyledi.

Haber 06-11-2023 09:31

Apple Watch'lara ithalat yasağı getirilebilir iddiası! Peki neden?

ABD Uluslararası Ticaret Komisyonu'nun, Apple'ın tıbbi teknoloji şirketi Masimo'ya ait bir patenti ihlal ettiğine karar verdiği yazıldı. Bu ihlalin, belirli Apple Watch modellerine ithalat yasağı getirilmesine neden olabileceği iddia ediliyor.

Haber 30-10-2023 10:20

iPhone X'in izinden: Özel model Apple Watch X yolda olabilir!

Apple'ın Apple Watch'ın 10. yıldönümüne özel Apple Watch X olarak adlandırılan yeni bir modelle büyük bir tasarım değişikliğine gideceği iddia edildi. İddiaya göre cihazın, Apple Watch'ın 10. yıldönümüne uygun olarak 2024 veya 2025'te piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Haber 14-08-2023 10:35

MicroLED'li Apple Watch Ultra ile ilgili dikkat çeken söylenti! Yeni tarih verildi

Apple'ın akıllı saat modeli Apple Watch Ultra'nın yeni nesil microLED ekran kullanan güncellenmiş bir versiyonunu çıkaracağı söyleniyor. Şirketin yeni nesil microLED ekran kullanan güncellenmiş bir Apple Watch Ultra versiyonu üzerinde çalıştığı öne sürülürken, bir pazar araştırma firması üretim sorunları nedeniyle cihazın bir kez daha ertelendiğini iddia etti. Şimdi ise iddialar MicroLED Apple Watch Ultra'nın 2025'te piyasaya sürülmeyeceği yönünde.

Haber 05-07-2023 09:52

Apple Watch'a servet ödemek istemeyenlerin tercih edebileceği akıllı saatler

Günlük işlerinizin takibini kolaylaştıran veya sportif aktivitelerinizi asiste eden bir akıllı saat mi arıyorsunuz? Apple, akıllı saat tasarımlarında şıklığı ve teknolojisiyle dikkat çekiyor. Fakat Apple Watch'lara dünyanın parasını ödemek istemiyor olabilirsiniz. Bu yüzden gerek iş gerek kişisel kullanımınız için ihtiyaç duyacağınız akıllı saatleri sizin için bir araya getirdik. İşte, servet ödemeden sahip olabileceğiniz akıllı saatler!

Haber 27-06-2023 16:41

Yayınlandı! Apple Watch sahiplerine watchOS 9.5.1 müjdesi

Apple dün, Apple Watch için tasarlanmış bir güncelleme olan watchOS 9.5.1'i yayınladı. watchOS 9.5'in kullanıma sunulmasından iki hafta sonra yayınlanan watchOS 9.5.1, küçük bir hata düzeltme güncellemesi olarak ifade ediliyor.

Haber 31-05-2023 18:30

Apple severlerin vazgeçilmezi en iyi Apple akıllı saat modelleri ve yorumları

Apple akıllı saatler, benzersiz özellikleri ve Apple'ın üstün tasarımı ile akıllı saatler pazarında öne çıkan ürünlerden. Apple akıllı saat modelleri, sadece bir saat değil, aynı zamanda fitness takibi, müzik çalma ve iletişim aracı olarak da kullanılabilir. Ayrıca, iOS uyumlu olduğu için iPhone kullanıcıları için mükemmel bir eşleştirme sağlar. Sizler için en iyi Apple akıllı saat modelleri ve yorumlarını derledik.

Haber 10-03-2023 13:47

Bu kez Çinliler değil Hintliler! Orijinalinin fiyatı 799 dolarken, onlar 48 dolara benzerini ürettiler

Hintli bir marka, Apple'ın yeni akıllı saati Apple Watch Ultra'ya benzeyen yeni bir akıllı saat piyasaya sürmeyi planlıyor. Apple Watch Ultra ile arasındaki benzerlikle dikkat çeken saatin 48 dolarlık bir fiyata sahip olduğu belirtildi. Saatin özellikleri ile Apple Watch Ultra'nın özellikleri arasında ise bariz farklar var.

Haber 29-12-2022 10:39

Kendinizi şımartmak istiyorsanız sizin için seçtiğimiz bu ürünlerden birini kendinize hediye etmelisiniz

Hepimiz mutlu olmamızı sağlayacak bir hediye hak ediyoruz! Belki arkadaşınızdan, belki sevgilinizden, belki de ailenizden özel günlerinizi veya sevincinizi kutlamaları için hep bir hediye bekliyorsunuz. Neden bunları beklemek yerine kendinize o istediğiniz hediyeyi almıyorsunuz? Bu bir akıllı saat, kablosuz kulaklık veya aifryer olabilir. Haydi gelin, aradığınız o güzel hediyeyi listemizde bulalım!

Haber 25-11-2022 18:13

iPhone kullanıcıları buraya! Apple Watch Series 8'i tercih etmek için 8 neden

Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Apple Watch Series 8, kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekti. Özellikleri ve fiyatı oldukça merak edilen Apple Watch Series 8'i daha yakından tanımak isterseniz doğru yerdesiniz. İşte teknoloji harikası bu akıllı saatin gelişmiş özellikleri ve tercih etmek için 8 neden...

Haber 06-10-2022 15:20

Apple Watch Ultra, çekiçle test edildi: Saatten önce masa kırıldı!

Bir YouTuber, Apple'ın Türkiye fiyatı 27.999 TL olan akıllı saati Apple Watch Ultra'yı işkence gibi bir teste soktu. Apple Watch Ultra, test boyunca düşme testine girdi, bir kavanoz çivinin içine sokuldu ve bir çekiçle darbe üstüne darbe aldı. Fakat saatten önce test masası kırıldı.

Haber 26-09-2022 09:36

Bu akşam geliyor! iPhone 14'ün fiyatı ve özellikleri nasıl olacak? İşte Apple etkinliğinde görebileceğimiz her şey

Apple, iPhone 14 serisini bu akşam tanıtmaya hazırlanıyor. Etkinlik öncesi, iPhone 14'e dair birçok sızıntı gerçekleştirildi. Buna göre, yeni iPhone 14 ailesi iPhone 14 ve iPhone 14 Plus modelleriyle başlayacak. Ailede bir de iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri olacak. Peki iPhone 14 ailesi kullanıcılarına neler vadedecek, iPhone 14'ün fiyatı ve özellikleri nasıl olacak, Apple, Far Out etkinliğinde iPhone 14'ün dışında neler gösterecek? İşte bilmeniz gereken tüm ayrıntılar!

Haber 07-09-2022 15:47

Günün Apple Watch Pro söylentisi: Apple Watch Series 7 ile arasında büyük bir fark olacak

Apple'ın 7 Eylül etkinliğinde iPhone 14 serisi ile birlikte, yeni Apple Watch SE, Apple Watch Series 8 ve Apple Watch Pro'nun tanıtılacağı tahmin ediliyor. Etkinlik öncesinde, şimdilik Apple Watch Pro olarak isimlendirilen yeni üst model akıllı saat hakkında yeni bir söylenti çıktı. Söylentiye göre, "Apple Watch Pro", 47 mm'lik bir kasa boyutuna sahip olacak. Bu da yeni modelin 41 mm ve 45 mm kasa boyutları olan Apple Watch Series 7'den daha büyük olacağı anlamına geliyor.

Haber 28-08-2022 16:42

Apple ekstrem sporlara uygun akıllı saat geliştiriyor: Apple Watch Extreme Sports

Apple, Apple Watch akıllı saat ailesine geçtiğimiz yıl Apple Watch Series 7 adında yeni bir üye ekledi. Şimdi gözler iPhone 14 ile birlikte tanıtılması beklenen Apple Watch Series 8'e çevrildi. İddialara göre, teknoloji devi Apple Watch Series 8'e ek olarak yeni bir Apple Watch SE modeli de tanıtacak. Ama tüm bunların yanında Apple'dan ekstrem sporlara uygun akıllı saat gelebilir. Çünkü Apple'ın Apple Watch'un "ekstrem spor" versiyonu (Apple Watch Extreme Sports) üzerinde çalıştığı öne sürüldü.

Haber 07-07-2022 16:31

Apple'ın yol haritası ortaya çıktı! Yeni ürünler geliyor: M2 Extreme meraklandırdı

Mark Gurman, Apple'ın ürün yol haritasını ortaya çıkardı. Gurman'a göre Apple yeni önümüzdeki dönemde oldukça dikkat çekici ürünlerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Gurman'ın bahsettiği "M2 Extreme" adı da teknoloji gündemini takip edenleri oldukça meraklandırıyor.

Haber 27-06-2022 11:04

Apple Watch kullanıcılarına yeni ürün almış gibi hissettirecek kaplama önerileri

Apple Watch kullanıcıları zaman zaman hem saatlerinin görünümünü değiştirmek hem de aksesuarlarını korumak için kaplama kullanmaya bayılıyor. Fakat o kadar çok seçenek var ki karar vermek bir hayli zor olabiliyor. Eğer siz de onlarca farklı Apple Watch kaplama arasından hangisini alacağınıza karar veremiyorsanız gelin, sizin için seçtiğimiz ürünlere beraber göz atalım.

Haber 22-06-2022 14:56

Apple patentini aldı! Bu, hiç kimsenin beklemediği bir şey

Apple, akıllı saatlerini Apple Watch adı altında piyasaya sürüyor. Şirket, Apple Watch Series 7'nin halefini ise yakında tanıtacak. Fakat geleceğin Apple Watch'ında hiç kimsenin beklemediği bir özellik olabilir.

Haber 02-06-2022 17:41

Apple Watch için söyledikleri şaşkına çevirdi: Apple aslında olmasını istemiş!

Ünlü analist Ming-Chi Kuo, Apple Watch'un vücut ısısı ölçme özelliği için Twitter'dan peş peşe paylaşımlar yaptı. Apple'ın başlangıçta vücut ısısı ölçme özelliğini sunmayı amaçladığını söyleyen Kuo, Apple Watch Series 7'nin neden vücut ısısını ölçme özelliğine sahip olmadığını ise kendi ifadeleriyle açıkladı. Ayrıca, Apple Watch Series 8 için müjde verdi.

Haber 01-05-2022 14:29

Kullanıcılar dikkat! Apple duyurdu: Ücretsiz onaracak

iPhone'ların üreticisi Apple, siyah ekran sorunu yaşayan Apple Watch Series 6 akıllı saatleri için ücretsiz bir onarım programı duyurdu. Ekranın kalıcı olarak kararmasına neden olan sorun, Nisan ve Eylül 2021 arasında üretilen bazı Apple Watch Series 6'ları etkiliyor.

Haber 25-04-2022 16:54

Apple'ın yeni saati buna sahip olabilir! Olmaz diyenler var ama gerçekleşme ihtimali yüksek

Apple Watch Series 8 merakla bekleniyor ve şimdilerde özelliklerine ilişkin ortaya atılan iddiaların sayısında artış görülüyor. O iddialardan birine göre ise, Apple Watch Series 8 şimdiye kadar çıkmış hiçbir Apple Watch'ta olmayan bir sensöre ev sahipliği yapabilir.

Haber 13-04-2022 16:03

Apple Watch’a benzeyen Redmi Watch 2 Lite yurt dışında satışa çıktı! İşte fiyatı

Geçtiğimiz ay görücüye çıkan Redmi Watch 2 Lite, tasarımsal olarak ufak boyutlu bir Apple Watch modelini andırıyor.

Haber 15-12-2021 14:30

Kuo, Apple ürünlerinin lansman takvimini açıkladı

Ünlü analist Ming-Chi Kuo'ya göre, Cupertino merkezli Apple, önümüzdeki yılın sonbaharında yeni Apple Watch serisi akıllı saatlerinden üçünü piyasaya sürecek. Buna Watch Series 8, Watch SE ve sporcular için olduğu söylenen sağlam bir spor versiyon da dahil. 

Haber 10-12-2021 16:44

Apple'ın aklı bileğimizde: Gelecek yılın modelleri ortaya çıktı

Apple analisti Ming-Chi Kuo, yeni iPhone SE modelleri için bilgi verirken, Apple'ın 2021'deki Apple Watch modellerine de ışık tuttu. Görünüşe göre gelecek yıl üç farklı Apple Watch modeli göreceğiz.

Haber 08-12-2021 14:49

Google'dan Apple Watch'a rakip!

Teknoloji devi Google, Apple Watch rakibi akıllı saat Pixel Watch için hazırlanıyor gibi görünüyor. Pixel Watch'un görüntüleri ise sızdırıldı.

Haber 06-12-2021 11:14

İşte Apple'ın 2022 planı! Dikkat çekici detaylar var

2021 yılını kapatmaya hazırlanan teknoloji devi Apple'ın, 2022'de hangi ürünlerle sahne alabileceği ortaya çıktı. Beklentiler arasında yeni iPad, MacBook Pro ve Apple Watch'un olduğu liste bir hayli kalabalık.

Haber 06-12-2021 09:34

Apple Watch 8 nasıl görünecek?

İlk Apple Watch satışa sunulduktan sonra 6 farklı Watch modeli daha raflardaki yerini aldı. Apple bu modeller boyunca tasarım çizgisini genel olarak benzer kalibrelerde tuttu.

Haber 23-11-2021 10:09

iPhone ve Apple Watch modelleri yakında trafik kazalarını algılayabilir!

Teknoloji devi Apple'ın, iPhone ve Apple Watch cihazlarının bir trafik kazasına karışıp karışmadığınızı algılamasını ve otomatik olarak acil servisi aramalarını sağlayacak "çarpışma algılama" özelliği üzerinde plan yaptığı iddia edildi. Eğer iddialar doğruysa, Apple'ın akıllı telefonu ve akıllı saati hayat kurtarabilir.

Haber 01-11-2021 17:48

Apple Watch Series 8 için umutlandıran kan şekeri ölçme özelliği raporu!

Apple'ın bir sonraki akıllı saati Apple Watch Series 8 için yeni bir rapor daha geldi. Rapora göre, Apple'ın tedarikçileri, Apple Watch Series 8'de yer alacağı söylenen kan şekeri ölçme özelliği için çalışmalar yapıyor.

Haber 25-10-2021 17:59

Apple Watch Series 8 için çarpıcı iddia! Önümüzdeki yıl görürseniz şaşırmayın

Apple Watch Series 7'nin ardından gözler Apple Watch Series 8'e çevrildi. Sektördeki kaynaklardan Ross Young'a göre ise Apple Watch Series 8 gelecek yıl piyasaya çıktığında daha büyük ekranlı bir model sayesinde üç farklı boyuta sahip olabilir. Yani önümüzdeki yılın Apple Watch'ında üç farklı boyut görürseniz şaşırmayın.

Haber 14-10-2021 17:04

Apple Watch Series 6 rafa kalktı

Apple’dan yeni bir Apple Watch satın almak istiyorsanız, artık yalnızca üç seçeneğiniz var: 399 dolardan başlayan Series 7; geçen yıl tanıtılan SE; ve 199 dolardan başlayan Series 3. Apple Watch Series 6 ise artık direkt olarak Apple'dan alınamıyor.

Haber 12-10-2021 11:09

Apple Watch Series 7 Türkiye'de ön siparişe açıldı! Apple Watch Series 7'nin fiyatı ne kadar?

Apple'ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 7 Türkiye'de ön siparişe sunuldu. Peki iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max ile birlikte tanıtılan ve böylelikle tüm özellikleri netleşen Apple Watch Series 7'nin fiyatı ne kadar?

Haber 08-10-2021 15:29

Apple Watch'un tasarımı değişebilir

Apple, Watch Series 7 ile birlikte akıllı saatinin tasarımında köklü bir değişiklik yapmadı. Peki Apple Watch Series 8'in tasarımı nasıl olacak?

Haber 08-10-2021 12:42

Apple, Apple Watch Series 7'nin satışları için sonunda tarih verdi!

Apple, iPhone 13 ailesi ile eş zamanlı olarak tanıttığı yeni akıllı saati Apple Watch Series 7'nin resmi ön sipariş ve satış tarihlerini açıkladı.

Haber 04-10-2021 16:56

Apple Watch Series 7'nin fotoğrafları internete düştü

iPhone 13 ailesi ile birlikte duyurulan Apple Watch Series 7, henüz satışa çıkmadı. Ancak akıllı saatin birkaç hafta içinde satışa çıkabileceğine yönelik söylentiler var. Tam da bu söylentilerin ortasında, Apple Watch'ın yeni modeli gerçek hayattaki fotoğraflarıyla karşımıza çıktı.

Haber 04-10-2021 09:41

iPhone 13 kullanıcılarının yaşadığı sorunlar gündemde

Gelen şikayetlere göre, iPhone 13 kullanıcıları birçok sorun ile karşılaşıyor. Ancak bir iPhone 13 sahibiyseniz ve problemlerle karşılaşmışsanız henüz umutsuzluğa kapılmanıza gerek yok.

Haber 29-09-2021 09:52

Apple Watch Series 7 hakkında ayrıntılı bilgiler geldi

Apple yayınlamadan önce şirketten çıkacak cihazlar hakkında bilgi almak neredeyse imkansız. Şirket yeni çıkacak cihazları hakkında hiçbir bilgi paylaşmıyor, ancak yakın zamanda çevrimiçi bir veri sayfası ortaya çıktı ve bize Watch Series 7 hakkında önemli bilgiler verdi.

Haber 21-09-2021 11:39

Apple Watch 7 Serisinin sorunları giderildi

Yeni akıllı giyilebilir cihazın Apple’ın 14 Eylül lansman etkinliğinin ürün serisinin bir parçası olup olmayacağına dair şüpheler vardı. California Streaming adlı etkinlik, Apple tarafından bazı büyük duyurular görecek, ancak sevkiyatları Kasım 2021’e kadar geciktirebilecek belirli üretim sorunları hakkında hiçbir ayrıntı verilmedi.

Haber 13-09-2021 10:38

Yeni iPhone hakkında can sıkıcı bir detay ortaya çıktı

Teknoloji yazarı Mark Gurman, acil uydu aramalarının ve mesajların yeni gelecek iPhone ile (iPhone 13 olacağı tahmin ediliyor) yalnızca “belirli pazarlarda” kullanıma sunulacağını duyurdu.

Haber 08-09-2021 10:56

iPhone 13 yolda: Apple beklenen etkinliğini duyurdu!

Apple, merakla beklenen eylül etkinliği için sonunda tarih verdi. Etkinlikte iPhone 13 ailesinin tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Peki iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modellerinden oluşacağı söylenen iPhone 13 serisi dışında etkinlikte hangi ürünlerin görücüye çıkması bekleniyor? İşte tahminler

Haber 08-09-2021 09:41

Yeni Apple Watch’lar daha büyük ekranlara sahip olacak

Son gelen raporlara göre Apple Watch 7 serisinin 41 mm ve 45 mm olmak üzere iki boyutta satışa sunulacağını ortaya koydu. 44 mm Apple Watch Series 6 ise 1,78 inç’inden bir artışla yaklaşık 1,9 inç ekran boyutuna sahip olacak. Çözünürlük ayrıca 396 x 484’e yükselerek piksellerde %16’lık bir artışa neden oldu. Ne yazık ki 41mm versiyonunun ekran detayları açıklanmadı.

Haber 04-09-2021 10:58

Watch Serisi 7 modelinin sahte versiyonları ortaya çıktı

Bir Twitter kullanıcısı Watch Series 7’yi uzay grisi, gümüş ve uzay siyahı renklerinde gösteriyor. Sahte Watch Series 7’nin tasarımı, yeni nesil Apple Watch’ın daha önce sızdırılmış CAD çizimlerine benziyor. 

Haber 30-08-2021 09:50

Apple Eylül’de birden çok etkinlik yapabilir!

Apple Eylül’de en az 2 etkinlik yapabilir! Pandeminin olumsuz etkileri hala devam ediyor olsa da, teknoloji endüstrisi üzerindeki etkisi son bir yılda büyük ölçüde azaldı ve şirketler cihaz üretimi ve etkinlik planlaması açısından normale dönmeye başladı.

Haber 23-08-2021 10:20

Apple'ın eylül planı ortaya çıktı! İşte görücüye çıkması beklenen ürünler

Apple'ın iPhone 13'de dahil olmak üzere yeni ürünleri için gözler eylül ayına çevrildi. Gelen son bir rapor ise Apple'ın çok konuşulacak eylül planını gözler önüne serdi. Peki Apple eylül ayında neler tanıtacak? İşte detayları.

Haber 16-08-2021 09:32

Apple'ın akıllı saati Apple Watch, hayat kurtardı!

Apple'ın akıllı saati Apple Watch, ABD'de yaşayan Diane Feenstra isimli bir kadının hayatını kurtardı. Apple Watch'u sayesinde anormal nabız artışını fark eden kadın, yakın bir zamanda kalp krizi geçirdiğini öğrendi.

Haber 06-07-2021 14:37

Apple'dan önemli uyarı! Bu ürünleri uzak tutun

Apple, bu hafta güncellenen bir destek belgesinde, kalp pili gibi tıbbi cihazlardan uzak tutulması gereken ürünlerin bir listesini paylaştı. Bu ürünlerin arasında Apple Watch, AirPods ve iPhone 12 modelleri de yer alıyor.

Haber 28-06-2021 09:42

Apple Watch Series 7'nin özelliklerine dair yeni bilgiler ortaya çıktı!

iPhone 13 ailesi ile birlikte tanıtılması beklenen Apple Watch Series 7 için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Teknoloji yazarı Mark Gurman'a göre Apple, Apple Watch Series 7 için yeni özellikler deniyor.

Haber 14-06-2021 14:37