Arabali Vapur Hatti Haberleri

Bayramın ilk gününde trafik ve vapur iskelelerinde yoğunluk yaşandı!

Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla İstanbul'da çok sayıda vatandaş gezmek için dışarıya çıktı. Megakentte araç trafiği yaşandı, güzel havayı fırsat bilen vatandaş sahillere akın etti.

Haber 2024-04-10 20:04:24

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğine sis engeli: Vapur seferleri iptal edildi

İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle gemi trafiği geçici olarak askıya alındı. Vapur seferleri de ikinci bir duyuruya dek iptal edildi. Öğleden sonra kısıtlı görüşün düzelmesi üzerine trafik güney-kuzey yönlü olarak açıldı.

Haber 2024-03-10 10:30:51

İstanbul'da yoğun sis nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi

İstanbul'da etkili olan yoğun sis nedeniyle bazı vapur seferleri ikinci bir duyuruya kadar durduruldu.

Yurthaber 2024-02-29 07:43:43

İzmir'de vapur seferleri yeniden başladı

İzmir'de olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle iptal edilen vapur seferleri normale döndü.

Yurthaber 2024-02-12 07:19:38

İstanbul'da vapur seferlerine hava muhalefeti! İptal edildi...

İstanbul'da olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı vapur seferlerinin ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacağı bildirildi.

Haber 11-02-24 07:05

İzmir'de vapur seferleri hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi

İzmir'de olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle tüm vapur seferleri iptal edildi.

Yurthaber 22-01-24 07:40

İzmir'de vapur seferleri yeniden başladı

İzmir'de olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle iptal edilen vapur seferleri yeniden başladı.

Yurthaber 22-01-24 07:25

Çanakkale'de yarın Kabatepe-Gökçeada arabalı vapur seferlerinden bazıları yapılamayacak

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada feribot hattında yarınki bazı seferler iptal edildi.

Yurthaber 19-01-24 15:12

İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle bazı vapur seferleri yapılamıyor

İstanbul'da olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı vapur seferlerinin ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacağı bildirildi.

Yurthaber 19-01-24 08:03

Gökçeada ve Bozcaada feribot hatlarında yarın sabah sefer yapılamayacak

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arabalı vapur hatlarında yarınki seferlerden bazıları, beklenen fırtına nedeniyle iptal edildi.

Yurthaber 18-01-24 15:37

Gökçeada ve Bozcaada feribot hatlarında yarınki bazı seferler iptal edildi

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arabalı vapur hatlarında yarınki seferlerden bazıları, beklenen fırtına nedeniyle yapılamayacak.

Yurthaber 17-01-24 15:34

İzmir'de arabalı vapur seferleri hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi

İzmir'de olumsuz hava koşulları nedeniyle arabalı vapur seferleri iptal edildi.

Yurthaber 10-01-24 14:02

İzmir'de kaptanı rahatsızlanan vapur rotadan çıkarak karaya çarptı, yolcular büyük panik yaşadı!

İzmir'de sefer yapan Konak-Bostanlı vapuru, kaptanın aniden rahatsızlanması nedeniyle rotadan çıkarak karaya çarptı. Gemide hasar meydana gelirken, yolcular büyük panik yaşadı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.

Haber 09-01-24 19:06

İstanbullular dikkat! Vapur seferlerine sağanak engeli: Açıklama geldi

İstanbul bugün güne sağanak yağışla başladı. Sağanak yağış nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi. Şehir Hatları AŞ'den açıklama geldi.

Haber 07-01-24 11:54

1 OCAK 2023 YILBAŞI TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI? Yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar "1 Ocak 2024 toplu taşıma ücretsiz mi?" sorusunun yanıtını öğrenmek için arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. İstanbul’da yaşayanların toplu taşımadan ücretsiz faydalanması için İstanbulkart’larını kişiselleştirmesi gerekiyor. Bilindiği üzere Yeni yıl Pazar gününü Pazartesiye bağlayan gece olacak. Peki, yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?

Haber 31-12-23 17:28

31 ARALIK 2023 YILBAŞI TOPLU TAŞIMA SAATLERİ: Yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay bedava mı?

31 Aralık 2023 Pazar günü toplu taşıma saatleri ve ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi yılbaşı gecesi için (31 Aralık) toplu taşıma sefer saatlerinde düzenleme yaptı. Peki, Yılbaşında İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay bedava mı?

Haber 31-12-23 16:39

İstanbulkart vizeleme işlemi nasıl yapılır? İstanbulkart vizeleme nereden yapılır, ücreti ne kadar?

İstanbul’da birçok farklı ulaşım aracı mevcuttur. Metro, vapur, tramvay, metrobüs, dolmuş, minibüs gibi çok sayıda ulaşım aracının aktif olarak hizmet verdiği şehirde, bir bölgeden başka bir yere gitmek için elektronik kart olarak da bilinen İstanbulkart kullanılır. Bu kart özellikle öğrenci ve öğretmenlere birçok farklı avantaj sağlar. Bu avantajlardan yararlanmaya devam etmek için vizeleme işlemlerinin yapılması gerekir. Peki, İstanbulkart vizeleme işlemi nasıl yapılır?

Haber 15-12-23 12:40

İstanbulkart bakiye sorgulama nasıl yapılır? İstanbulkart kalan bakiye nereden sorgulanır?

İstanbulkart, İstanbul ili içerisinde geçerli olan ve bir yerden başka bir yere gidişlerde kullanılan bir ulaşım kartı olarak bilinir. Bu kartla otobüs, metro, metrobüs ve vapur gibi pek çok ulaşım aracını kullanılır. Bu kartı kullanırken ise kartın içerisine biletmatikler aracılığı ile ya da dolum noktaları üzerinden para yatırılır. Ayrıca çevrim içi olarak da İstanbulkart’a bakiye yüklenebilir. Peki, İstanbulkart bakiye sorgulama nasıl yapılır ve İstanbulkart kalan bakiye nereden sorgulanır?

Haber 14-12-23 19:15

Vapur seferleri iptal mi? Şehir Hatları 8 Aralık 2023 iptal olan vapur seferleri neler? Fırtına başladı, o tarihte iki adaya feribot seferi iptal

Vapur seferleri iptal mi? Bu sorunun yanıtı Şehir Hatları tarafından yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan Marmara ve Ege'de etkili olan fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Tedbir amaçlı Cumartesi günü 2 adaya da feribot seferleri iptal edildi. Birçok kişi arama motorlarında "Vapur seferleri iptal mi?" sorusunu araştırıyor. Peki, Şehir Hatları 8 Aralık 2023 iptal olan vapur seferleri neler?

Haber 08-12-23 13:20

VAPUR SEFERLERİ 5 ARALIK 2023: Vapur seferleri iptal mi, İstanbul'da Şehir Hatları çalışıyor mu? Saatleri ve kalkış noktaları...

Vapur seferlerinin iptal edilip edilmediği merak konusu olurken Şehir Hatları'ndan konuya dair bir son dakika açıklaması geldi. Yayımlanan duyuruya göre Elverişsiz hava koşulları sebebiyle Aşiyan uğramaları ikinci bir duyuruya kadar Bebek İskelesi üzerinden yapılacak. Birçok kişi internette, "Vapur seferleri iptal mi, İstanbul'da Şehir Hatları çalışıyor mu?" sorularına yanıt arıyor. İşte 5 Aralık 2023 Salı günü vapur sefer saatleri ve kalkış noktaları...

Haber 05-12-23 08:09

BUGÜN VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 5 Aralık 2023 Salı İstanbul'da vapur seferleri!

Bugün vapur seferinin iptal edilip edilmediği merak konusu oldu. Seferlerle ilgili olarak Şehir Hatları tarafından duyuru yapıldı. Peki, bugün vapur seferleri yok mu, iptal mi? 5 Aralık 2023Salı İstanbul'da vapur Şehir Hatları çalışıyor mu? İşte vapur sefer listesi ve detaylar...

Haber 05-12-23 07:45

İstanbul'da fırtına ulaşımı da vurdu! Vapur seferleri iptal edildi, Marmaray ve metrobüste yoğunluk oluştu

İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle deniz ulaşımında seferler iptal edildi. Sabah işe gitmek için vapur kullanamayanlar, Marmaray ve metrobüslerde yoğunluk oluşturdu.

Haber 29-11-23 09:09

VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 29 Kasım 2023 İDO - BUDO feribot seferleri çalışıyor mu, hangi seferler iptal edildi? Şehir Hatları, İDO ve BUDO açıkladı!

İptal olan vapur ve feribot seferleri listesi, İstanbul'da etkisini gösteren olumsuz hava koşulları nedeniyle 29 Kasım 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, bugün vapur seferleri iptal mi oldu? 29 Kasım 2023 İDO - BUDO feribot seferleri çalışıyor mu, hangi seferler iptal edildi? İşte Şehir Hatları, İDO ve BUDO'dan yapılan açıklamalar ve 29 Kasım 2023 Çarşamba günü iptal edilen vapur seferleri...

Haber 29-11-23 08:26

İzmir’de arabalı vapur seferleri iptal edildi

İzmir’de olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle arabalı vapur seferleri geçici olarak iptal edildi.

Yurthaber 28-11-23 12:01

Kocaeli'de bazı vapur seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi

Kocaeli'de bazı vapur seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle gerçekleştirilemeyecek.

Yurthaber 27-11-23 08:12

İstanbullular dikkat: Birçok vapur seferi iptal edildi! Şehir Hatları AŞ: İkinci bir duyuruya kadar gerçekleşmeyecek

İstanbul'da fırtına ve sağanak vapur seferlerini de etkiledi. Birçok vapur seferi iptal edildi.

Haber 26-11-23 09:43

Burgazada'ya nasıl gidilir? Burgazada vapur seferleri ve saatleri

İstanbul açıklarında Prens Adaları adı ile de bilinen adalar bulunur. Bu adaların üçüncü büyüğü olan adası Burgazada’dır. Sait Faik ile özdeşliği ile de bilinen Burgazada, yuvarlaktır ve genişliği iki kilometre kadardır. Denizin altından adaya bağlı olan ve Kumbaros adı verilen küçük bir adacık da vardır. Evliya Çelebi’nin notlarında da yer alan Burgazada, köklü bir geçmişe sahiptir.

Haber 25-11-23 20:23

İstanbul'da vapur seferlerine hava muhalefeti engeli

İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferleri yapılamıyor.

Yurthaber 24-11-23 10:19

Kınalıada’ya nasıl gidilir? Kınalıada vapur seferleri ve saatleri

İstanbul, bünyesinde yer alan kültürel yapıları ve yemyeşil doğaya sahip doğal güzellik alanlarıyla dikkat çeken şehirler arasındadır. Şehrin özellikle yaz tatilleri için tercih edilen Adalar ilçesi görülmeye değerdir. Adalar ilçesinde hem denizi hem de huzurlu atmosferiyle öne çıkan birden fazla ada bulunmaktadır. Bunlardan biri de ilçenin en küçük adası olma özelliğini taşıyan Kınalıada’dır. Peki, Kınalıada’ya nasıl gidilir, Kınalıada vapur seferleri ve saatleri nedir?

Haber 23-11-23 21:36

Büyükada'ya nasıl gidilir? Büyükada vapur seferleri ve saatleri

Prens Adaları olarak da bilinen Büyükada, İstanbul açıklarında yer alan adaların arasında en büyük olanıdır. Adanın Prens olarak da anılması Yunanca olan kelime kökeninden gelir. Birçok tarihi yapıya da ev sahipliği yapan Büyükada’da tarihi Ata Torgi Manastırı ve Rum Yetimhane binası da yer alır. Bu yapılar içinde en dikkat çeken yapı 2. Abdülhamit’in yaptırmış olduğu Hamidiye Cami’dir.

Haber 23-11-23 17:42

Kocaeli'de Hereke Vapur İskelesi'ndeki seferler yeniden başlayacak

Kocaeli'de olumsuz hava şartlarından dolayı hasar gördüğü için durdurulan Hereke Vapur İskelesi'ndeki feribot seferleri, onarım çalışmalarının ardından yarın yeniden başlayacak.

Yurthaber 22-11-23 08:00

Türkiye'nin dört bir yanını fırtına vurdu! Tekneler battı, çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, gemi karaya oturdu... Vali Gül saat verip İstanbullulara çağrı yaptı

Yurdun birçok kenti, soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde kar yağışı başlarken, Türkiye'nin dört bir yanını fırtına da vurdu. Kocaeli'de kuvvetli fırtına sebebiyle balıkçı tekneleri kıyıya vururken ağaçlar da devrildi! Hereke Vapur İskelesi'ndeki yüzer iskele ise yaklaşık 50 metre açığa sürüklendi. Zonguldak'ta ise sürüklenen yük gemisi karaya oturdu. İstanbul Valisi Davut Gül saat vererek İstanbullulara çağrıda bulundu.

Haber 19-11-23 12:51

Kadıköy’e nasıl gidilir? Marmaray, metrobüs, metro, otobüs ve vapur ile Kadıköy’e ulaşım

Marmara Bölgesi’nde konumlanan gerek ilçeleri gerekse semtleriyle dikkat çeken şehirlerimizin başında İstanbul gelir. İstanbul’un birçok farklı özelliğe sahip ilçesi vardır. Kadıköy de bu ilçeler arasında yer almaktadır. İstanbul’un Anadolu yakasında konumlanan, bünyesinde barındırdığı meşhur Boğa Heykeli ile öne çıkan bu ilçe, pek çok kişinin buluşma noktası olarak da kabul edilir. Peki, Kadıköy’e nasıl gidilir, marmaray, metrobüs, metro, otobüs ve vapur ile Kadıköy’e ulaşım nasıl sağlanır?

Haber 18-11-23 20:25

Heybeliada’ya nasıl gidilir? Heybeliada vapur seferleri ve saatleri

İstanbul gerek kültürel zenginleri gerekse doğal güzellikleriyle öne çıkan turistik şehirlerimizden biridir. İstanbul’un birçok ilçesi kendine has birtakım özellikler taşır. Adalar ilçesi de kendi bünyesinde birden fazla farklı adaya ev sahipliği yapan ilçelerden biridir. Bu adalardan biri de çok sayıda turistin uğrak noktaları arasında bulunan Heybeliada’dır. Peki, Marmara Denizi açıklarında bulunan Heybeliada’ya nasıl gidilir, adanın vapur seferleri ve saatleri nedir?

Haber 18-11-23 20:21

Adalar’a nasıl gidilir? İstanbul Adalar vapur sefer saatleri

İstanbul’un birçok noktası turistik yönden önemli bir değere sahiptir. Adalar da bu önemli turistik bölgelerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Gerek masmavi denizi gerekse doğal güzelliklerinin yanı sıra eşsiz sahilleri ve kültürel yapısıyla da dikkat çekmektedir. Özellikle turistlerin uğrak noktaları arasında yer alan adalar, hem günübirlik geziler için hem de tatil amaçlı çok sık tercih edilen bölgelerden biridir. Peki, Adalar’a nasıl gidilir, İstanbul Adalar vapur sefer saatleri nedir?

Haber 18-11-23 20:13

29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Bugün İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay...

29 Ekim'de İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı toplu taşıma hizmeti veren İETT'nin ücretsiz olup olmadığı merak konusu oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katılmak ve güzel havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İETT'ye bağlı metro, metrobüs, otobüs, tramvay ve vapur gibi ulaşım araçlarına ilişkin araştırma yapıyor. Peki, 29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? Bugün İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay bedava mı?

Haber 29-10-23 14:30

Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim'de metro, metrobüs, otobüs ve Marmaray bedava mı? Resmi Gazete'de yayımlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlanıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar otobüs, metro, metrobüs, vapur, tramvay gibi toplu taşımalara ilişkin araştırma yapıyor. Peki, 29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul, Ankara, İzmir'de otobüsler bedava mı? İşte detaylar...

Haber 17-10-23 10:26

BUGÜN OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ? 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu otobüs, metro, metrobüs İETT toplu taşıma bedava mı?

Bugün otobüsler ücretsiz mi? Bu sorunun yanıtı İstanbul'un Kurtuluşu'nun 100. yıl dönümü nedeniyle merak konusu oldu. İtilaf Devletlerince 4 sene 10 ay 23 gün süren işgal, 6 Ekim 1923 tarihinde sona erdi. Bu güzel şehri armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz bugün bir kez daha rahmetle anılacak. Peki, bugün otobüsler ücretsiz mi? 6 Ekim 2022 İstanbul’da toplu taşıma İETT otobüsü, metro, metrobüs, vapur, Marmaray bedava mı olacak?

Haber 06-10-23 10:15

Haliç'te düzenlenecek yarış nedeniyle bazı vapur seferleri yapılamayacak

Şehir Hatları AŞ, Haliç'te düzenlenecek yarış nedeniyle bazı vapur seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 22-09-23 16:28

İstanbul'da bazı vapur seferleri iptal edildi

İstanbul Boğazı'nda bugün düzenlenecek "2023 Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" nedeniyle Şehir Hatları AŞ, bazı vapur seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 20-08-23 09:03

17-18 Haziran 2023 otobüsler, metro, metrobüs, vapur, Marmaray bedava mı? YKS günü (bugün) toplu taşıma bedava mı?

YKS günü toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceğini öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) konuya dair açıklama yapıldı. Duyuru 17-18 Haziran’da gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek tüm öğrenci ve sınav görevlilerini yakından ilgilendiriyor. Birçok kişi "2023 YKS günü toplu taşıma ücretsiz mi?" sorusuna yanıt arıyor. İşte YKS günü otobüsler, metro, metrobüs, vapur, Marmaray'da son d

Haber 17-06-23 08:41

İzmir'de sığ bölgede kalan arabalı vapur, müdahalenin ardından rıhtıma yanaştı

İzmir'de sığ bölgede manevra hakimiyetini yitiren İZDENİZ'e bağlı arabalı vapur, müdahalenin ardından kendi makine gücüyle rıhtıma yanaştı.

Yurthaber 08-06-23 15:32

29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Mayıs İstanbul'un Fethi nedeniyle İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay bedava mı?

29 Mayıs günü toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığı merak edildi. Bilindiği üzere her yıl 29 Mayıs'ta İstanbul'ın Fethi'nin yıl dönümü kutlanıyor. İstanbul'da ikamet eden vatandaşların gündeminde toplu taşımaların ücretsiz olması yer aldı. Peki, 29 Mayıs İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Mayıs İstanbul'un Fethi'nde İETT otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay bedava mı?

Haber 29-05-23 11:09

19 MAYIS'TA BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Bugün vapur, otobüs, metro, metrobüs ücretsiz mi? 19 Mayıs'ta toplu taşıma!

19 Mayıs'ta toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığı merak konusu olurken; vapur, otobüs, metro, metrobüs kullanacak kişiler konuya dair araştırma yapıyor. Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı bu anlamlı gün tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Peki, 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün vapur, otobüs, metro, metrobüs ücretsiz mi? İşte 19 Mayıs'ta toplu taşımada son durum...

Haber 19-05-23 06:56

İstanbul’da hava muhalefeti nedeniyle bazı vapur seferleri yapılamıyor

İstanbul'da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle bazı vapur seferleri yapılamıyor.

Yurthaber 12-04-23 07:26

İzmir'de vapur seferleri, hava koşulları nedeniyle iptal edildi

İzmir'de olumsuz hava koşulları nedeniyle arabalı vapur ve yolcu gemisi seferleri geçici süreyle durduruldu.

Yurthaber 03-04-23 12:31

Facianın eşiğinden dönüldü! Eyüpsultan-Kadıköy vapurunda korku dolu anlar

İstanbul'da Şehir Hatları'na ait Eyüpsultan-Kadıköy seferini yapan bir vapur, Kasımpaşa önlerinde seyreden kuru yük gemisine çarpmamak için son anda manevra yaptı. Vapur içindeki yolcular panik yaşarken vapur Kadıköy İskelesi'ne doğru seyrine devam etti.

Haber 03-04-23 00:43

İstanbul Boğazı'nda sis! Gemi trafiği durdu... Birçok vapur seferi iptal edildi

İstanbul Boğazı'nda öğle saatlerinde aniden bastıran sis nedeniyle transit gemi geçişleri askıya alındı. Şehir Hatları bir çok seferin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 25-03-23 15:54

İstanbul'da vapur seferleri iptal mi? 11 Mart 2023 Cumartesi İstanbul'da hangi vapur seferleri iptal edildi? Şehir Hatları açıkladı!

İstanbul'da vapur seferlerinin iptal olup olmadığı olumsuz hava koşulları nedeniyle merak konusu oldu. Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamada hava muhalefeti nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiği belirtildi. Birçok kişi arama motorlarında, "İstanbul'da vapur seferleri iptal mi, hangi seferler iptal edildi?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte 11 Mart 2023 Cumartesi günü Şehir Hatları tarafından yapılan açıklamanın detayları...

Haber 11-03-23 13:33