Arama Kurtarma Ve Doga Sporlari Kulubu Haberleri

Iğdır'da gönüllüler AFAD'ın arama kurtarma eğitimleriyle olası afetlere hazırlanıyor

Iğdır'da, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının "100 Bin Arama Kurtarma Personeli Projesi" kapsamında, teorik ve pratik eğitimlerle geleceğin kurtarma ekipleri yetiştiriliyor.

Yurthaber 2024-03-21 11:39:49

SAK timi, boğulma vakalarının arttığı yaz dönemindeki görevlere hazırlanıyor

Diyarbakır'da İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan ve yazın boğulma vakalarının arttığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde görev yapan Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timi, suda kaybolan ve yardım isteyenlerin imdadına hızla yetişmek için eğitimlerini aksatmıyor.

Yurthaber 2024-03-19 11:55:34

Samsun'da Sahil Güvenlik Arama Kurtarma Gemisi ziyarete açıldı

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığına ait Sahil Güvenlik Arama Kurtarma Gemisi "TCSG-Dost" gemisi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Samsun'a geldi.

Yurthaber 2024-03-18 15:21:23

Kemer Belediyesi’nden okullarda deprem farkındalık eğitimi

Kemer Arama ve Kurtarma Derneği (KEMKUT) tarafından ilçedeki okullarda deprem farkındalık eğitimi verildi.

Yurthaber 2024-03-08 15:27:54

Üniversitenin arama kurtarma ekibi eğitimlerle göreve hazır

Karadeniz Teknik Üniversitesinin (KTÜ) akademik ve idari personelinden oluşan 41 kişilik Sivil Savunma Arama Kurtarma ekibi, afetlere tatbikatlarla hazırlanıyor.

Yurthaber 01-03-24 11:59

Marmara Denizi'ndeki kayıp gemicileri arama çalışmalarına SAS komandoları ve balıkçılar da katıldı

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan ve bir kişinin cansız bedenine ulaşılan "Batuhan A" adlı kargo gemisindeki diğer 5 denizci için arama kurtarma çalışmaları 6. gününde devam ediyor.

Yurthaber 20-02-24 10:42

GÜNCELLEME 4 - Marmara Denizi'nde batan geminin mürettebatını arama çalışmaları 4. gününde sürüyor

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan ve dün bir kişinin cansız bedenine ulaşılan "Batuhan A" adlı kargo gemisindeki diğer 5 kişi için yürütülen arama kurtarma çalışmaları kapsamında, enkaza yapılan yedinci dalışta sancak koridoru görüntülendi.

Yurthaber 19-02-24 07:42

Marmara'da batan Batuhan A gemisiyle ilgili yeni açıklama: Dalış gerçekleştirilecek

Marmara Denizi'nde dün sabah saatlerinde batan Batuhan A gemisini arama çalışmaları devam ediyor. Ulaştırma Bakanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Sabah saatlerinden itibaren anılan batığa dalış faaliyeti gerçekleştirilecek olup, denizde ve sahilde arama kurtarma faaliyetlerine de aralıksız devam edilecektir." denildi.

Haber 16-02-24 08:57

Fatih Portakal 'Lütfen dikkatli dinleyin' diyerek uyardı, ardından tek tek saydı: O iller risk altında

Türkiye, 13 Şubat'ta Erzincan'da meydana gelen ve görüntüsüyle adeta bir çağlayanı andıran toprak kaymasını konuşmaya devam ediyor. 9 kişiyi arama-kurtarma çalışmaları devam ederken Fatih Portakal yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çekti. Haberi, 'Lütfen dikkatli dinleyin' diyerek anons eden Portakal Türkiye'de riskli diğer madenleri sıraladı. İşte risk altındaki o iller...

Finans 16-02-24 06:26

Marmara Denizi’nde batan geminin mürettebatını arama-kurtarma çalışmaları havadan ve denizden sürüyor

Marmara Denizi’nde İmralı Adası’nın güneyinde batan kuru yük gemisinin kayıp 6 mürettebatını arama-kurtarma çalışmaları havadan, karadan ve denizden devam ederken, çalışmalara vatandaşlar da destek verdi.

Yurthaber 15-02-24 13:54

Aylar önce resmen eliyle göstermiş! Erzincan'daki maden ocağındaki toprak kayması sonrası Övgün Ahmet Ercan'ın paylaşımı gündem oldu... Bizzat uyarmış!

Erzincan'da Anagold Madencilik tarafından işletilen altın madenindeki toprak kayması sonrası 9 işçi toprak altında kaldı. Bölgedeki arama kurtarma çalışmaları saatlerdir sürerken, Prof. Övgün Ahmet Ercan'ın aylar önce yaptığı uyarı ortaya çıktı. Kasım ayında bölgeye giden ve kaymanın olduğu yeri adeta aylar öncesinden işaret ederek uyaran Övgün'ün yaptığı paylaşım gündem oldu.

Haber 14-02-24 08:42

Ergan Dağında güvenlik onlara emanet

Erzincan’da Munzur Dağları’nın eteklerinde yer alan Ergan Dağı Kayak Merkezinde gece gündüz demeden 24 saat görev yapan jandarma asayiş ekipleri, komandolar ile Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, yerli ve yabancı turistlere huzur ve güven veriyor.

Yurthaber 18-01-24 13:54

Barınaktan sahiplenilen Hera, kayak merkezinin arama kurtarma köpeği oldu

Barınaktan sahiplenildikten sonra aldığı eğitimlerle Palandöken Kayak Merkezi'nde arama kurtarma köpeği olarak görev yapmaya başlayan "Hera", çığ ve kayıplara karşı kayakseverlerin güvenliği için devriyelere katılıyor.

Yurthaber 17-01-24 11:45

İHH arama kurtarma ekipleri 2023'te 231 operasyona katıldı

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Afet Yönetimi Başkanlığına bağlı arama kurtarma ekipleri, 2023 yılında 231 arama kurtarma operasyonuna katıldı.

Yurthaber 16-01-24 10:59

Bakanlık devreye girmişti! Aile yıkıldı, Kayıp iş adamının cansız bedeni Yunan adasına vurdu

Denizlili iş adamı Yasin Cinkaya 14 Aralık'ta kendi teknesiyle denize açılmış, o günden sonra bir daha haber alınamamıştı. İş adamının boş teknesi Eşek Adasında bulundu. Eşyaları yerinde olan Cinkaya için arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı. Yunanistan'da bulunan bir cesetin Cinkaya'ya ait olma ihtimalinden sonra bakanlık devreye girmişti. Bugün aileyi yıkan haber geldi ve cansız bedeninin kayıp iş adamına ait olduğu belirlendi.

Haber 09-01-24 16:24

Tapu ve kadastroda yeni dönem başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu 'Yılbaşından itibaren...'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "3B Şehir Modelleri Üretimi ve 3B Kadastro Altlığı Oluşturma Projesi" ile deprem, sel ve heyelan gibi afetlerin ardından, arama kurtarma ve hasar tespitini, yeni şehirleşme çalışmaları ile de mevcut yapı stokunun tespitinin yapılabileceğini bildirdi.

Finans 15-12-23 12:26

İmamlardan oluşan arama ve kurtarma ekibi göreve hazır

Ordu’da tamamı imamlardan oluşan 27 kişilik arama ve kurtarma ekibi, aldıkları eğitimler ile her geçen gün kendilerini geliştiriyor.

Yurthaber 11-12-23 10:53

Somalı madenciler arama kurtarma görevleri için hazır

Yer altında ekmek mücadelesi veren Somalı madenciler, kendilerini maden kazalarının yanı sıra deprem ve benzeri afetlere karşı da hazır tutuyor. - Maden teknik müdürü Mustafa Çalık: - "Rabb'im bir daha ülkemize böyle afetler yaşatmasın. Maalesef deprem de doğanın bir gerçeği. Olduğu takdirde biz her zaman görev için hazır ve nazırız"

Yurthaber 04-12-23 11:07

SON DAKİKA | ABD askeri uçağı okyanusa düştü! Son görüntüsündeki 'alev' detayı dikkat çekti...

Son dakika haberi: ABD askeri uçağı düştü. Japonya'nın Yakuşima Adası yakınlarındaki okyanusa düştüğü belirlenen uçakta 8 kişinin olduğu bildirildi. Uçağın düşüş anını görenler, denize düştüğü sırada sol motorundan alevler çıktığını bildirdi. Japonya sahil güvenliği ve ABD düşen uçakla ilgili arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Haber 29-11-23 09:59

Zonguldak'ta batan geminin personelini arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kaybolan 11 kişilik mürettebatını arama kurtarma çalışmaları karadan, denizden ve havadan devam ediyor.

Yurthaber 21-11-23 10:43

İnönü Yaylası’nda zorlu 5 gün: imkansız noktalarda hayat kurtardılar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi’nde görevli 40 personel Pamukova İnönü Yaylası’nda 5 gün geçirerek mağarada, kayalık dik yamaçlarda, en sığ ormanlarda hayat kurtarmayı, ilk müdahaleyi ve hayatta kalmayı zorlu bir tatbikatla tecrübe etti.

Yurthaber 20-11-23 11:51

AFAD’dan Aydın'daki sel ile ilgili açıklama!

Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen sel felaketin ile ilgili Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) açıklama yapıldı. AFAD'tan yapılan açıklamada "Kayıp bir vatandaşımızı arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Haber 07-11-23 00:07

Video çekmek uğruna yaptıkları şaşkına çevirdi...

ABD'de bir kişi video çekmek için 223 metre uzunluğundaki Foresthill Köprüsü'ne çıktı. 19 yaşındaki genç, çıktığı köprüde mahsur kaldı. Köprüde asılı kalan genç için itfaiye, polis, arama kurtarma ve dağcılık ekipleri seferber oldu.

Haber 21-09-23 16:38

Gizemli bir şekilde ortadan kayboldu! Ailesi falcıya gidince ortalık iyice karıştı... Bulunduğu yer herkesi şaşkına çevirdi

Tayland'ın kuzeydoğusundaki Buriram bölgesinde yaşayan 68 yaşındaki Thongmuon Prommin isimli bir adam gizemli bir şekilde aniden ortadan kayboldu. Ailesi her yerde aradığı adamı bulamayınca çareyi yerel bir falcıya gitmekte buldu. Falcı adamın suyun altında olduğunu söyleyince köylüler ve arama kurtarma ekipleri boğulma ihtimalini düşerek yakınlardaki gölde aramalarını arttırdı. Herkesin onu aradığı anlarda Prommin'in 2 gün boyunca bir ağacın gölgesinde dinlendiği ortaya çıktı.

Trend 14-09-23 09:57

SON DAKİKA | Aksaray'daki sel felaketinden acı haber: 3 aylık Asel bebeğin cansız bedeni bulundu! Vali kahreden detayı açıkladı

Son dakika haberi: Aksaray'daki sel felaketinde kaybolan 3 aylık Asel bebeğin 5 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Dere suyunun tamamen balçıkla kaplanması Asel bebeğimizi tamamen kavrıyor ve kapatıyor. Aramayı zorlaştırdı. Arama kurtarma ekibimiz bu balçığı fark ediyor ve balçığı üstünden alarak bebeğimize ulaşıyorlar" dedi.

Haber 08-09-23 10:17

Isparta Belediyesi İtfaiyesi’nden askeri personele arama ve kurtarma eğitimi

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Eğirdir Dağ Komando Okul Komutanlığı ve Isparta Terörle Mücadele ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı’nda görevli askeri personele yangın, arama ve kurtarma eğitimleri verildi.

Yurthaber 06-09-23 15:49

AFAD Başkanı Memiş, Aksaray'da yaşanan sel sonrası açıklama yaptı:

AFAD Başkanı Okay Memiş, Aksaray'daki sel felaketinin ardından arama ve kurtarma faaliyetlerini 24 saat esasına göre sürdürdüklerini söyledi.

Yurthaber 04-09-23 07:23

Mudanya’da farkındalık sergisi

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin yıl dönümünde Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma Birliği (MAK), kullandığı arama ve kurtarma malzemelerini halka tanıtırken, deprem konusunda da bilgilendirme yaptı.

Yurthaber 18-08-23 09:50

Eskişehir’de Marmara Depremi’nde vefat edenler yürüyüşle anıldı

Eskişehir Dorlion Arama ve Kurtarma (DAK) ekibi, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 24’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir anma yürüyüşü gerçekleştirdi.

Yurthaber 18-08-23 08:05

Adrenalin Parkta afet eğitimi

Gürsu Arama Kurtarma Ekibi ( GÜRAK) halka açık bir eğitim kampı düzenledi. Birbirinden özel içeriklerin ve donanımlı konukların yer aldığı kampa gençler yoğun ilgi gösterdi.

Yurthaber 14-08-23 11:18

Van Gölü'nde heyecanlandıran keşif! Üzerlerindeki semboller dikkat çekti: Kayı tamgası ve haç işareti...

Türkiye’nin en büyük gölü olan Van Gölü'nde dalışlar gerçekleştiren Doğu Deniz Derneği ve HAK Arama Kurtarma Derneği üyeleri heyecanlandıran bir keşfe imza attı. Bitlis’in Tatvan ve Ahlat ilçeleri arasında Van Gölü’nde yapılan dalışta, Kayı tamgalı ve haç işaretli taşlar bulundu. 800 bin yıllık geçmişe sahip Van Gölü'nde yaşam merkezi olduğu tespit edilen alanlar da keşfedildi. İşte dikkat çeken keşfin detayları...

Haber 13-08-23 09:59

SON DAKİKA | Kars'ta yolcu otobüsü Karakurt Viyadüğü'nden düştü! Ölü ve yaralılar var: 'Böyle bir şey görmedim'

Son dakika haberi: Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir yolcu otobüsü, Karakurt Viyadüğü'nden düştü. Kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Şarampole devrilen otobüsün yaklaşık 50 metre yükseklikten düştüğü kaydedilirken kaza yerine sağlık, arama kurtarma ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.

Haber 30-07-23 13:57

Herkes dört gün önce kaybolan çiftçiyi arıyordu! Adamın cansız bedeni devasa bir timsahın midesinden çıktı

Malezya’nın Tawao bölgesinde kayıp olduğu belirtilen Addi Bangsa isimli bir çiftçi 4 günlük arama kurtarma çalışmalarının sonrasında korkunç bir yerde bulundu. Ailesinin merak içinde her yerde aradığı adamın cansız bedeni 4 metrelik bir timsahın midesinden çıktı. Aile üyelerinin izlediği anlarda timsahın karnı kesilip ikiye ayrıldı ve 60 yaşındaki çiftçinin cansız bedeninin kalıntılarına ulaşıldı.

Trend 25-07-23 07:56

Bursa'da ilginç olay! Gölde boğuldu diye aranıyordu...

Bursa'nın İznik ilçesinde göle giren 73 yaşındaki Mustafa Hüseyinoğlu'ndan haber alınamayınca yakınları boğulduğunu ya da kaybolduğunu zannedip güvenlik güçlerine başvurdu. Olay yerine çok sayıda jandarma ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Hüseyinoğlu, arama ekipleri kendisini ararken alanın farklı bölgesinden yüzerek çıktı. Yaşlı adam herkesin yüreğine su serpti.

Haber 17-07-23 10:57

Yer: Antalya! “Sosyete batığı” deniliyor... Türkiye’nin en büyük batığı böyle görüntülendi

Antalya'da 30 metre derinlikteki Saint Didier batığı, su altı belgesel yapımcısı ve görüntü yönetmeni Tahsin Ceylan ile Sahil Güvenlik Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma (DEGAK) timince görüntülendi.

Trend 04-07-23 14:41

Eskişehir'de acı olay! Askerlik yaptığı birlikten hava değişimine gelen genç Porsuk Çayı'nda boğuldu

Eskişehir’de Porsuk Çayı’na giren ve boğulma tehlikesi geçiren 2 arkadaştan biri, vatandaşlar tarafından son anda kurtarıldı. Suda kaybolan 23 yaşındaki gencin cansız bedenine ise arama kurtarma ekipleri ulaştı. Hayatını kaybeden gencin, askerlik görevini yaptığı birlikten Eskişehir'e hava değişimine geldiği belirtildi.

Haber 27-06-23 23:33

Dünyanın gözü kulağı oradan gelecek haberde! Kayıp denizaltında sadece 24 saatlik oksijen kaldı: Arama gemisinden ilk fotoğraf geldi!

Pazar günü beş yolcusuyla, Titanik gemisine dalış yapan bir denizaltının iletişimi kesildi. Denizaltıda 24 saatlik oksijenin kaldığının belirtilmesinin ardından zamana karşı yarış başladı. Bu sabah gelen yeni habere göre denizin altından bir ses duyuldu ve ekipler o bölgede çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kurtarma gemisi 'Deep Energy'den ilk fotoğraf geldi! İşte haber tüm detayları...

Haber 21-06-23 16:16

Tunceli Belediyesi dalgıç ekibinden, boğulma vakalarına karşı eğitim

Tunceli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü arama-kurtarma ve dalgıç ekibi, boğulma vakalarına karşı eğitim çalışması gerçekleştirdi.

Yurthaber 21-06-23 13:30

Kocaeli'de lise öğrencileri kurtarma ekipleri için özel robot geliştirdi

Kocaeli Selim Yürekten Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, afetlerde arama kurtarma çalışmalarına katılan ekiplerin, enkaz altında kalan kişilerin ısı, ses ve görüntü bilgisini sağlayacak robot geliştirdi.

Yurthaber 16-06-23 14:43

Türk bayraklı gemiyi ele geçiren kaçak yolculara İtalyan güvenlik güçleri müdahale etti! Operasyonun detayları ortaya çıktı

Türkiye'den Fransa'ya giden, 'Galata Seaways' isimli Türk gemisinin kontrolünü ele geçiren kaçak yolcuların, İtalyan özel kuvvetleri tarafından yakalanmasına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Gemiye helikopterden indirme yapan İtalyan polisi, Türk mürettebatının güvenliğini sağladıktan sonra kaçak yolcuları yakaladı. Operasyon ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Ana Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezi (AAKKM) tarafından anlık olarak takip edildi.

Haber 10-06-23 21:22

Bursa’da eve giren tilki, aileyi 4 saat boyunca rehin aldı

Bursa’da eve giren tilki aileyi 4 saat boyunca rehin alırken (DASKUT) Doğal Afet ve Sağlık Arama Kurtarma Derneği ekiplerinin müdahalesi sonucu tilki yakalandı.

Yurthaber 22-04-23 11:05

Korkutan ihtimal: Görgü tanıkları anlattı... Kilis'te ağır hasarlı 4 katlı bina çöktü! Arama kurtarma ekipleri çalışma başlattı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ağır hasar alan Kilis'te 4 katlı bir bina çöktü. Binanın yıkılma anı cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken görgü tanıkları da korkutan bir ihtimali dile getirdi. Görgü tanıkları, 3-4 hurdacının binada olduğunu ve çökmeden önce bu kişilerin balyozla demir çıkarmaya çalıştığını gördüklerini, çökme öncesinde de söz konusu kişilerin dışarı çıktığına dair bir ize rastlamadıklarını söyledi.

Haber 14-04-23 15:57

Diyarbakır'da 7 katlı apartmanın bir bölümü çöktü! AFAD ve itfaiye ekipleri alarma geçti

Diyarbakır’da depremlerde hasar alan 7 katlı binanın bir tarafı kendiliğinden çöktü. Apartmanın çevresindeki binalar tahliye edildi. Arama kurtarma ekiplerinin yaptığı incelemelerde ölen ya da yaralananın olmadığı tespit edildi.

Haber 06-04-23 00:22

Deprem bölgesine enkazda kalan arkadaşı için gelen tiyatrocu Hataylı çocukları gülümsetiyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin ardından bölgede arama kurtarma faaliyetlerine fönüllü olarak katılan tiyatro oyuncusu ve sunucu Murat Demir, İstanbul Bahçelievler Belediyesinin "Hayal Tamirhanesi Mobil Oyun Aracı" ile Hatay'ın kırsal mahallelerini dolaşıyor.

Yurthaber 29-03-23 11:38

Depremzede, Çakıl'ın resmini koluna dövme yaptırdı! Ömür boyu vücudunda taşıyacak

Kahramanmaraş’ta depremde enkaz altında kalan Mehmet Çabuk, yerini tespit edip kurtarılmasını sağlayan K-9 cinsi cinsi arama kurtarma köpeği Çakıl’ın portresini ve ismini sol koluna dövme yaptırdı. Ankara’da Çakıl ile hasret giderdiklerini belirten Çabuk, önceden köpeklere hiç dokunamadığını, çekindiğini, Kahramanmaraş’tan Ankara’ya Çakıl’ı görmeye geldiğini söyledi.

Haber 26-03-23 13:37

Son 30 yılın ortalamasından 2 kat fazla yağış düştü! Şanlıurfa Valiliğinden sel açıklaması: Kayıp bir kişiyi arama çalışmaları devam ediyor

Depremden sonra bir de sel felaketi yaşayan Şanlıurfa'da yürütülen çalışmalar ve süreçle ilgili valilikten açıklama yapıldı. Açıklamada normal şartlar altında son 30 yılın ortalama verilerine göre metrekareye düşen yağış miktarının 57,9 kilogram iken 14-15 Mart tarihlerinde ilin merkez ilçelerine 137,6 kilogram yağış düştüğü belirtildi. Açıklamada can kayıpları ve kayıp bir kişiyi arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili de bilgi verildi.

Haber 19-03-23 13:26

Kurtardıkları çocuğa verdikleri sözü tutup annesini de kurtardılar

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Gaziantep’te kurtarma çalışmalarına giden ANDA Kayseri Arama ve Kurtarma ekibi, enkaz altından çıkardıkları 2,5 yaşındaki Hilal Töremen’e verdikleri sözü tutarak annesini de kurtardı.

Yurthaber 16-03-23 13:52

Şanlıurfa ve Adıyaman'daki sel felaketinde can kaybı 15'e yükseldi! Çamurların içindeki o anlar kahretti...

Şanlıurfa ve Adıyaman’daki sel felaketinden bir acı haber daha geldi. Bölgede yaşanan sel faciasında bir kişinin daha cansız bedenine ulaşılırken ölü sayısının 15’e yükseldiği öğrenildi. Kayıp 5 kişi için arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Çamurların içerisinde devam eden arama çalışmalarının görüntüleri ise kahretti.

Haber 16-03-23 09:42

AKUT, sel bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor

AKUT Arama Kurtarma Derneği, Şanlıurfa ve Adıyaman'daki sel felaketinde 43 gönüllüyle çalıştığını duyurdu.

Yurthaber 16-03-23 08:35