Arjantin Haberleri Ve Son Dakika Arjantin Haberleri

Arjantin Haberleri Ve Son Dakika Arjantin Haberleri

Arjantin, Güney Amerika’da yer alan bir ülkedir. 3 milyon kilometrekareye yaklaşan büyüklüğü ile Günay Marika’nın ikinci dünyanın ise sekizinci en büyük ülkesidir. Kuzeyde Bolivya ve Paraguay, kuzeydoğuda Brezilya, batıda Şili, doğuda ise Uruguay komşudur. Ülkenin batısını And dağları oluştururken doğusu Atlas okyanusuna kıyıdır. Ülkenin remi dili İspanyolcadır. İspanya’nın hakimiyetinden bağımsızlığını 9 Temmuz 1816’da kazanan Arjantin’in yönetim biçimi Başkanlık sistemli federal cumhuriyettir. 2019 tahmini nüfusu 45 milyon olan Arjantin’in para birimi Peso, telefon kodu +54 ve internet alan adı .ar’dir.

Arjantin Haberleri

Dünyaca ünlü yıldız Angel Di Maria uyuşturucu kartelinin hedefinde! Şehre dönerse, öldürürüz

Yıllarca Real Madrid forması altında harikalar yaratan ve Arjantin milli takımının da en önemli parçalarından biri olan Angel Di Maria, bugünlerde uyuşturucu kartelinin hedefinde. Memleketi Rosario'daki kartel Di Maria ve ailesini ölümle tehdit ediyor. Şu sıralarda Benfica formasını terleten Di Maria'nın evine kartel bir not bıraktı. Notta yer alan ifadeler dehşete düşürdü.

Spor 26-03-2024 11:32

Galatasaray'ın golcüsü Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan çarpıcı açıklamalar!

Galatasaray'ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi'nin TV yıldızı eşi Wanda Nara Arjantin'de bir dergiye verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Nara'nın o sözleri...

Spor 25-03-2024 15:45

Arjantin First Lady'si Fatima Florez'in cinsellik itirafı dünya basınını salladı! Arjantin Cumhurbaşkanı Javier Milei'yi böyle övdü... Patlayıcıyız

La Libertad Avanza (Özgürlük İlerliyor) ittifakının Arjantinli başkan adayı Javier Milei yaklaşık yüzde 55 oy ile ülkenin yeni devlet başkanı olarak seçilmişti. Milei'nin seçim zaferinin sonrasınde çiçeği burnunda cumhurbaşkanının sevgilisi Fatima Florez 'First Lady' olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Florez, sevgilisi Javier Milei'ye dair yaptığı açıklamalarla dünya basınında gündem yarattı.

Trend 23-01-2024 14:37

Son dakika… Bugün de Arjantin sallandı! 6,1 büyüklüğünde deprem…

Japonya’daki 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından bugün de Arjantin sallandı. Son dakika gelen deprem haberine göre Alman Yerbilimleri Araştırma Merkezi (GFZ) Arjantin'in Santiago del Estero şehrinde 6,1 büyüklüğünde bir sarsıntının meydana geldiğini açıkladı.

Haber 03-01-2024 11:16

Arjantin’de dehşete düşüren görüntü! Yaya köprüsü sel sularına kapıldı

Arjantin’in Catamarca eyaletinde şiddetli yağışların ardından meydana gelen selde nehirdeki yaya köprüsü yıkıldı.

Haber 27-12-2023 11:18

Arjantin felaketi yaşadı! Şiddetli fırtına çok sayıda can aldı

Güney Amerika ülkesi Arjantin’in Atlantik kıyısı boyunca etkili olan şiddetli fırtınanın ardından en az 13 kişi hayatını kaybederken, Aeroparque Havalimanı’ndaki uçaklar, rüzgarın etkisiyle savruldu.

Haber 18-12-2023 10:20

Arjantin Merkez Bankası'nı kapatacağını açıklamıştı! Arjantin’in yeni Devlet Başkanı Javier Milei göreve başladı

Arjantin’de başkanlık seçimini ikinci turda kazanan ülkenin yeni Devlet Başkanı Javier Milei, yemin ederek göreve başladı. Kongre bahçesinde halka seslenen Milei, enflasyonun kontrol altına alınmaması durumunda yılda yüzde 15 bine ulaşabileceği konusunda uyarıda bulunarak, "Giden hükümet bizi hiperenflasyona doğru yolda bıraktı" dedi. Ekonomist ve eski televizyon yorumcusu olan 53 yaşındaki Milei, Arjantin Merkez Bankası'nı kapatmak istediğini açıklamıştı.

Haber 11-12-2023 00:02

Muhteşem Koleksiyon: Lionel Messi'nin 2022 Dünya Kupası'nda giydiği 6 forma, New York'ta rekor fiyatla açık artırmada!

Kariyerine ABD ekiplerinden Inter Miami'de devam eden yıldız oyuncu Lionel Messi'nin 2022 Dünya Kupası'nda giydiği 6 forma New York'ta gerçekleştirilen bir açık artırmayla satışa sunuldu. İşte detaylar...

Spor 01-12-2023 10:30

Arjantin formasıyla Dünya Kupası kazanan Angel Di Maria'dan veda açıklaması!

Benfica ve Arjantin Milli Takım formasını giyen Angel Di Maria, yaptığı paylaşımla milli takıma veda edeceğini duyurdu. İşte yıldız oyuncunun o paylaşımı.

Spor 23-11-2023 20:17

Brezilya-Arjantin maçında skandal olay! Polisler taraftarlara copla saldırdı, Messi takımını sahadan çekti!

Brezilya ile Arjantin maçında hem saha içi hem saha dışı karıştı. Yaşanan olaylar sonrası Lionel Messi, takımını kısa sürede olsa sahadan çekip soyunma odasına götürdü. Bir süre sonra sahaya geri gelen Arjantinli futbolcular yaşanan olaylara müdahale etti.

Spor 22-11-2023 08:28

Dudak uçuklatan para! Lionel Messi'nin Dünya Kupası'nda giydiği 6 forma müzayedeye çıkacak!

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda şampiyon, finalde Fransa'yı penaltılar sonucu mağlup eden Arjantin olmuştu. Turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen Lionel Messi, takımının zafere ulaşmasında başrol oynamıştı. Dünyaca ünlü yıldızın organizasyon boyunca giydiği 6 forma müzayedeye çıkacak. Messi formalarının, 8 milyon sterlinin üzerinde bir bedel karşılığında satılması bekleniyor.

Spor 20-11-2023 19:50

Seçim vaatleri şaşkına çevirmişti! Cumhurbaşkanı pistin tozunu attırdı: Gündem olan dans!

Arjantin'in yeni Cumhurbaşkanı Javier Milei sosyal medyada yayımlanan dans videosuyla dünyanın gündemine oturdu. Cumhurbaşkanı Milei'nin dans konusundaki hünerleri görenleri hayran bıraktı. Milei'nin seçimlerdeki vaatleri de bir hayli ilginç...

Haber 20-11-2023 18:41

Arjantin'de zafer Javier Milei'nin oldu! 'Arjantin'de çöküşün sonu bugün başlıyor'

Arjantin'de yapılan seçimde oyların yüzde 55,82'sini alan Özgürlük Gelişimi Partisinin adayı aşırı sağcı Javier Milei, devlet başkanı seçildi. Sonuçların ardından destekçilerine seslenen Milei, "Arjantin'de çöküşün sonu bugün başlıyor ve bugün ülke tarihinde yeni bir sayfa açıyoruz. Devletin paylaşacak bir ganimeti olduğu düşüncesi son buluyor" dedi.

Haber 20-11-2023 07:36

Fransızlar Icardi'yi yazdı, atılan başlık herkesi şaşırttı! Galatasaray'ın yeni Hagi'si olabilir

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi attığı gollerle taraftarın sevgilisi olmaya devam ederken, tüm dünyada da dikkatleri çekmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 28-10-2023 11:51

Karısını öldürüp firar etmişti! Tam 22 yıl sonra yağmur ormanlarında saklanırken bulundu... Zamanaşımı talebiyle itiraz etti

Hamile karısını tam 22 yıl önce öldüren Raoan Angel Abregu yakalanmamak için firar etmişti. 20 yılı aşkın bir süredir polislerden kaçan Abregu yaşadığı Arjantin yağmur ormanlarından ortaya çıktı. Abregu suçunun zamanaşımı süresinin dolduğunu dile getirerek cezasına itiraz etti. Olaya ilişkin ise soruşturmanın devam ettiği ve henüz kesinleşen bir cezanın olmadığı belirtildi.

Trend 21-10-2023 09:29

Mauro Icardi geri dönüyor! Arjantin'in geniş oyuncu havuzuna dahil edildi ve müzakereler başladı...

Icardi, Antalyaspor ağlarını havalandırarak Süper Lig'de 31 maçta 30 gole ulaşarak bunu en hızlı başaran (2007-08 sonrası) isim olmuştu. Sarı-kırmızılı formayla inanılmaz performans gösteren Icardi için milli takım kapısı yeniden açıldı. Arjantin teknik heyeti Icardi'yi yeniden milli takıma çağırmak için müzakerelere başladı.

Spor 10-10-2023 07:32

Kimse yaptıklarına bir anlam veremedi! Yarış pistine atlayıp bir anda kıyafetlerini çıkartmaya başladı... Arabaların önüne atladı

Arjantin'in Santa Fe eyaletindeki Rafaela'daki bir araba yarışında güvenlik görevlilerini atlatan adam pistin ortasına geldi. Arabaların yarış yaptığı sırada önlerine atlayan ismi açıklanmayan adam bir anda kıyafetlerini çıkartmaya başladı. Seyircilerin büyük bir şaşkınlıkla takip ettiği anlara güvenlik görevlileri müdahale etti.

Trend 21-09-2023 09:19

Filenin Sultanları önüne geleni darmaduman ediyor! Şimdi ki kurban Arjantin oldu...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Arjantin'i 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı.

Spor 20-09-2023 08:53

Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Arjantin voleybol maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye Arjantin voleybol maçı tarih ve yayın bilgisi merak ediliyor. Filenin Sultanları, Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu'nda Peru'yu 3-1 mağlup etmişti. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Arjantin ile karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye Arjantin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Arjantin voleybol maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 19-09-2023 23:31

Tepki çeken görüntüler! Kafenin ortasında herkesi şaşkına çeviren yakınlaşma... Sosyal medyada ifşa edildi

Arjantin'in Quilmes kentindeki bir kafede kanepeye sarılmış halde, diğer müşterilerden birkaç metre uzakta müstehcen eylemi gerçekleştirirken görülen bir çift internette viral oldu.

Trend 06-09-2023 11:14

Havalimanında kıskıvrak yakalandı! Milyonlarca liralık yasa dışı maddeyi cinsel organında saklamış

Arjantin’in Buenos Aires’teki Ezeiza Uluslararası Havaalanı’nda ismi açıklanmayan 20 yaşındaki bir kadın ilginç hareketleri nedeniyle dikkatleri çekti. Sorguya alınan kadının röntgen sonuçlarında ise 61 bin sterlin (yaklaşık 2 milyon 104 bin değerinde) değerindeki uyuşturucu madde tespit edildi.

Trend 10-08-2023 11:27

Kayıp milyoner kripto fenomeninin korkunç ölümü! Bavulun içinde parçalara ayrılmış halde bulundu

Sosyal medyadan kripto parayla ilgili olarak yaptığı paylaşımlarıyla ünlenen 41 yaşındaki Arjantinli fenomen Fernando Perez Algaba günlerdir kayıptı. Sosyal medyadan lüks hayatını gösterdiği paylaşımlar yapan milyoner fenomenin cansız bedeni bir bavulun içinde parçalanmış halde bulundu. Bavulu bölgede oynayan çocukların bulduğu ifade edildi.

Trend 28-07-2023 09:11

Galatasaray'ın Icardi transferi arapsaçına döndü! Arjantin'e taşınıyor, görüşmeler durdu

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Mauro Icardi transferinde Sarı-Kırmızılılar büyük yol kaydederken, Wanda Nara'nın hastalığının görüşmeleri durdurduğu öğrenilirken, Icardi'nin Arjantin'e taşınma kararı aldığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 21-07-2023 21:25

14 yaşındayken evinden ayrıldı! Tam 40 yıldır mağarada yaşıyor... Modern dünyadan tamamen uzaklaştı

Arjantin’nin ücra bir dağındaki mağarada tek başına yaşayan 87 yaşındaki Pedro Luca’nın hayatı duyanların ilgisini çekiyor. Henüz 14 yaşındayken evinden ayrılan Luca, 40 yılı aşkın süredir kendisine inşa ettiği mağarada tek başına yaşıyor. Luca’yı ve yaşadığı yeri görmek için bölgede yerel turlar düzenleniyor.

Trend 19-07-2023 09:09

Messi'nin 37 dakikada yaptıklarına kimse inanamadı! Arjantin'de gövde gösterisi yaptı

Dünya Şampiyonu Arjantin, hazırlık maçında Curaçao'yu 7-0 mağlup etti. Messi, Curaçao karşısında 37 dakikada 3 gol, 1 asistlik performans gösterdi.

Spor 29-03-2023 07:32

Son dakika: Güney Amerika ülkesi Arjantin'de 6,5 büyüklüğünde deprem! Birçok ülkede hissedildi

Son dakika haberine göre, Güney Amerika ülkesi Arjantin'de 6,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, Bolivya, Şili, Paraguay'da da hissedildi.

Haber 22-03-2023 19:46

Hapishanede yasak aşk skandalı! Hapishane müdürü cinayet hükümlüsüyle evlenmek için görevinden istifa etti

35 yaşındaki hapishane müdürü Andrea Ferreyra, 35 yaşındaki mahkum Javier Duarte ile yaşadığı yasak aşkın sonrasında görevinden istifa etti. 15 yıl cinayetten hüküm giyen ve cezasını çekmesi için cezaevine gönderilen mahkuma ilk görüşte aşık olduğunu dile getiren Andrea Ferreyra’nın istifasından sonra mesajlaşmaları ifşa edilince yasak aşk ortaya çıktı.

Trend 17-03-2023 13:09

Futbol dünyası bu haberle çalkanıyor! Sosyal medya hesabından resmen duyurdu: Gol yemem için bir çanta dolar teklif etti

Arjantin futbolu Prima C'de mücadele eden Puerto Nuevo kalecisi Javier Balbuena'nın itiraflarıyla çalkanıyor. 31 yaşındaki eldiven sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ülkenin Güney Bölgesi'ndeki büyük bir kulübün eski teknik direktörünün "gol yemesi çekilmesi dolar teklif ettiğini" açıkladı. İşte detaylar...

Spor 09-03-2023 09:35

Mafya, Lionel Messi'nin peşinde! Eşinin ailesinin dükkanına ateş açtılar! Bırakılan not korkuttu...

Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kazanan ve FIFA The Best ödülünün sahibi olan Lionel Messi, ülkesinden büyük bir tehdit aldı. Arjantin basını, Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain'de forma giyen Messi'nin eşi Antonella Roccuzzo'nun ailesine ait olan markete 14 el ateş edildiğini ve bir not bırakıldığını yazdı.

Spor 02-03-2023 19:30

Arjantin, Lionel Scaloni’nin sözleşmesini 2026’ya kadar uzattı

Son dünya şampiyonu Arjantin, Teknik Direktör Lionel Scaloni ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Spor 27-02-2023 22:34

Arjantin’de 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Güney Amerika ülkesi Arjantin’de 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Depremde henüz mal ve can kaybı bildirilmedi.

Haber 24-01-2023 23:55

Tüm dünya bu skandalla çalkanıyor! İkonik fotoğraf meğer gerçek değilmiş... Messi'nin şampiyonluk sonrası kaldırdığı kupa sahte çıktı!

2022 FIFA Dünya Kupası'nda mutlu sona ulaşan takım Arjantin olurken, Güney Amerika ekibi 36 yıllık hasrete de nokta koymuş oldu. Arjantin'in yıldızı Messi için de ayrı bir öneme sahip olan dev organizasyonda bu şampiyonluğa en çok sevinenlerden biri de Messi olurken, 35 yaşındaki süper star koleksiyonundaki tek eksik parçayı da tamamladı. Öte yandan final maçının ardından Arjantin'de büyük bir sevinç yaşanırken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 06-01-2023 07:40

Son dakika: Galatasaraylılar yılın transferine hazır! Arjantin Milli Takımı'ndan resmi açıklama geldi: Di Maria, Parçalı'yı giyebilir!

Son dakika haberleri: Yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçiren ve kadrosuna dünyaca ünlü birçok ismi katan Galatasaray, ocak ayında da benzer bir yol izleyecek. İmza attırdığı yıldızlarla Türk ve dünya basınında ses getiren sarı - kırmızılıların gündemine Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Angel Di Maria gelmişti. Tangocuların sportif direktörü transferle ilgili flaş ifadeler kullandı.

Spor 28-12-2022 12:24

Lionel Messi, 'LiNoel Messi' oldu! 2005'ten itibaren gol attığı 160 kaleciye Noel hediyesi gönderdi...

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda heyecan, Arjantin - Fransa finaliyle sona ermişti. Dev maçın 90 dakikası 2-2, uzatmaları ise 3-3'lük beraberlikle sonuçlanmıştı. Penaltılara giden karşılaşmada Dünya Kupası'nı kazanan taraf Arjantin olmuştu. Turnuvada çok iyi bir performans gösteren ve final maçında da penaltılar dahil olmak üzere 3 gol atan Lionel Messi, elde edilen zaferle büyük sevinç yaşamıştı. Yıldız futbolcu, Noel için de flaş bir hamleye imza attı.

Spor 27-12-2022 19:48

Arjantin Fransa maçında kural hatası itirazları büyüyor! Dev finalin hakemi sonunda patladı... Küçük detayları arıyorlar

Katar'da oynanan 2022 FIFA Dünya Kupası finalinin yankıları sürerken, karşılaşmanın ardından Fransa cephesinden Arjantin'in attığı üçüncü gol için kural hatası itirazları yükselirken, mücadelenin hakemi Szymon Marciniak konuyla alakalı ilk kez açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 24-12-2022 12:08

Messi'nin yatak paylaşımına Nusret'i de eklediler! Dünya Kupası finalinde sahaya giren Nusret gündemden düşmüyor...

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın finalinde Arjantin ile Fransa karşı karşıya gelmiş, 120 dakikası 3-3'lük eşitlikle biten müsabakanın kazananı penaltılar sonunda Tangocular olmuştu. 36 yıl sonra Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'de büyük sevinç yaşanırken, ünlü şef Nusret Gökçe sahaya atlayarak coşkuya ortak olmuştu. Di Maria ile fotoğraf çekilen Nusret, Lionel Messi ile de bir pozu olması için büyük uğraş vermişti. Ünlü şefi bu kez de Messi'nin yatak paylaşımına montajladılar...

Spor 22-12-2022 19:33

Eski Fenerbahçeli Adil Rami'den Arjantin kalecisi Emiliano Martinez'e ağır küfür: Futboldaki en büyük o... çocuğusun!

Dünya Kupası finalinde Fransa'yı seri penaltı vuruşları sonrası 4-2 mağlup eden Arjantin'de büyük bir sevinç yaşanırken, karşılaşmanın ardından Arjantinli file bekçisi Emiliano Martinez'in sevinci konuşulmaya devam ediyor. Kutlamalara Mbappe maskeli oyuncak bebekle katılan Martinez, rakip oyuncularla dalga geçerken Fransa Milli Takımı'nın ve Fenerbahçe'nin eski yıldızından Martinez için ağır bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 22-12-2022 10:47

Arjantinli taraftardan şoke eden hareket! Çırılçıplak soyunup sokak lambasının tepesine çıktı

Heyecanla takip edilen Dünya Kupası'nın kazananı Arjantin oldu. Arjantinli taraftarlar Dünya Kupası'nı kazanmayı ülkedeki bir dizi geçit töreniyle kutladı. Ancak kutlamalardan gelen görüntüler, bazı taraftarların daha ilginç kutlama yöntemleri de tercih ettiklerini gözler önüne serdi.

Trend 22-12-2022 10:27

Arjantin bunu konuşuyor! Sevinçten öyle bir şey yaptı ki! Arabanın camından göğüslerini çıkarıp...

2022 FIFA Dünya Kupası'nın sahibi olan Arjantin 36 yıllık hasretin sona ermesinin ardından büyük bir sevinç yaşıyor. Ülkede günlerdir devam eden kutlamalar hız kesmezken, bazı futbolseverler sevincin dozunu abarttı. Bir kadın taraftar düzenlenen konvoyda arabanın camın göğüslerini çıkarırken, o anlar sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 21-12-2022 18:23

Diego Maradona’nın çıplak koşmaya söz verdiği yerde şampiyonluğu çırılçıplak kutladı! Tam 12 yıl sonra hatırlattı

2010 yılında Arjantin milli futbol takımının teknik direktörü Diego Maradona, Dünya Kupası'nı kazanmaları halinde Buenos Aires'te çırılçıplak koşturacağını söyleyerek gündeme gelmişti. İsmi açıklanmayan bir Arajntin taraftarı Maradona’nın çıplak koşmaya söz verdiği yerde ülkesinin 2022 Dünya Kupası şampiyonluğunu çırılçıplak kutladı.

Trend 21-12-2022 14:16

Arjantin maçında çırılçıplak soyunan kadın taraftarların son hali ortaya çıktı! Ülkeden kaçmışlar...

Arjantin-Fransa finalinin ardından, Arjantin'in kupayı kazanmasını çıplak bir şekilde kutlayan iki Arjantinli kadın, Katar'dan apar topar kaçtı. Ülkenin katı yasalarından kurtulmak için böyle bir yol izleyen kadınlar, hapis cezasından kurtulmanın yolunu bu yöntemle buldu.

Spor 21-12-2022 11:08

Messi, korku dolu anlar yaşadı! Şampiyonluk kutlamalarında helikopter ile tahliye edildiler!

Tarihi bir Dünya Kupası finalinden galip ayrılan ve kupayı ülkelerine getiren Arjantin Milli Takımı'nın başkent Buenos Aires'te otobüsle yapacağı şehir turu, yaklaşık 4 milyon kişinin otoyolları kapatması sebebiyle yarıda kaldı. Helikopter ile tahliye edilen oyuncuların moralsiz hali kameralara yansıdı. Arjantin Futbol Federasyonu Başkanı Chiqui, "Tüm şampiyon futbolcular adına binlerce özür diliyorum. Yazık." dedi.

Spor 21-12-2022 07:22

Lionel Messi'nin 'yatak' paylaşımı dalga konusu oldu! 'Bu kadarı da fazla!'

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin ile Fransa karşı karşıya geldi. 4 yıldır merakla beklenen turnuvanın son maçı izleyenleri büyük bir heyecana sürükledi. 120 dakikası 3-3'lük eşitlikle biten ve penaltılara gidilen maçta zafere Arjantin Milli Takımı ulaştı. Tangocuların kaptanı Lionel Messi; Dünya Kupası'nı kaldırmanın sevincini yaşarken, Instagram'dan yaptığı paylaşım sonrasında dalga konusu oldu.

Spor 20-12-2022 18:53

Arjantin Milli Takımı oyuncuları ölümden döndü! Aralarında Messi'nin bulunduğu grup elektrik kablolarına takıldı

2022 Dünya Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Arjantin Milli Takımı ülkesine döndü. Messi ve arkadaşlarını başkent Buenos Aires’te binlerce kişi karşıladı. Takım otobüsünün üstünde taraftarları selamlayan Arjantin Milli Takımı skandal bir olayın eşiğinden döndü.

Spor 20-12-2022 12:24

''Bu pisliğin burada ne işi var'' iddialarına Icardi'den çok net yanıt! Messi paylaşımıyla sessizliğini bozdu

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda şampiyon olan Arjantin, 1986'nın ardından kupayı müzesine götürdü. Galatasaray'ın yıldızı Icardi'nin yaptığı paylaşım ise sosyal medyada oldukça ses getirdi. Daha önce Messi'nin kendisini takıma aldırmadığı iddia edilen ve dünya gündeminde herkesin bildiği bu iddiaya yönelik bir paylaşım yapan Icardi, konuşulanlara son noktayı koydu. Icardi hakkında 'Bu pisliğin burada ne işi var?' diyen Messi'nin yıldız oyuncuyu milli takımdan gönderdiği konuşulmuştu...

Spor 20-12-2022 08:27

Dünya Kupası’nı kazanan Arjantin taraftarı kutlamalara doymadı! Tribünde aniden üstünü çıkarttı... Sevinçten ne yapacağını şaşırdı

Dünya Kupası’nda Arjantin-Fransa arasında oynanan maçın etkileri hala devam ediyor. Tüm dünyanın nefeslerini tutarak izlediği maçta kupanın sahibi Arjantin olmuştu. Büyük mutluluk yaşayan Arjantin taraftarları maçta ilginç anlara imza attı. Bir kadın taraftarın sevinirken tribünden üstünü çıkartarak göğüslerini gösterdiği anlar olay oldu.

Trend 20-12-2022 08:13

Son dakika: Rüya gibi transfer! Dünya Kupası'nı kasıp kavuran Angel Di Maria için Galatasaray devrede!

Son dakika haberleri: 2022 FIFA Dünya Kupası'nda şampiyon olan Arjantin Milli Takımı'nın kaptanı Lionel Messi'den sonra en çok konuşulan isimlerden biri olan Angel Di Maria, final maçına da damgasını vurmuştu. Karşılaşmada 1 gol atan ve Lionel Messi'nin kullandığı penaltıda faulü alan isim olan yıldız futbolcu için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edildi. Sarı - kırmızılıların, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan dünyaca ünlü oyuncu için bilgi aldığı öne sürüldü.

Spor 19-12-2022 21:20

Böylesi görülmedi! Arjantin soyunma odasındaki çöp kovasına atladı

Arjantin'de 36 yıl sonra gelen Dünya Kupası şampiyonluğu sevinci doyasıya yaşanmaya devam ediyor. Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasıyla Arjantin halkı sokağa dökülürken, futbolcular da ilk olarak soyunda odasında büyük bir sevinç yaşadı. Hatta bir futbolcu soyunma odasındaki çöp kovasına atlayarak sevincini yaşadı. İşte detaylar...

Spor 19-12-2022 15:44

Arjantin'in şampiyonluğu yıllar öncesinden sembollerle duyurulmuş! Korkutan kehanetler bir bir gerçek oldu

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Fransa'yı penaltılarla devirerek şampiyonluğunu ilan eden 36 yıllık Dünya Kupası hasretini dindiren Arjantin'de büyük bir sevinç yaşanıyor. Bu zaferle Messi de koleksiyonunu tamamlarken, bu şampiyonluk ile ilgili kehanetler de konuşulmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Spor 19-12-2022 14:53