Arkadiy Dvarkovic Haberleri

Yandex’in kurucusu Arkadiy Voloj'tan sürpriz karar! Mektupla duyurdu

Avrupa Birliği’nin (AB) yaptırım uyguladığı, Rusya’nın en büyük internet şirketi Yandex’in kurucusu Arkadiy Voloj'tan sürpriz bir karar geldi. Arkadiy Voloj, şirketten ayrıldığını mektupla duyurdu. Mektupta, “Yandex yönetimi şu anda şirket için yeniden yapılanma süreci geliştiriyor" diyen Voloj uluslararası bazı projelerle ilgileneceğini belirtti.

Haber 2022-12-30 17:08:10

Ukrayna'da öldüğü açıklanan Rus gazetecinin hayatta olduğu ortaya çıktı: Olay mizansen 

 Ukrayna Devleti'nin dün öldüğünü açıkladığı Rus gazeteci Arkadiy Babçenko'nun, hayatta olduğu ortaya çıktı.

Haber 2018-05-30 21:34:09

DHA DIŞ HABER - UKRAYNA'DA ÖLDÜĞÜ AÇIKLANAN RUS GAZETECİNİN HAYATTA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI: OLAY MİZANSEN 

 Ukrayna Devleti'nin dün öldüğünü açıkladığı Rus gazeteci Arkadiy Babçenko'nun, hayatta olduğu ortaya çıktı.

Haber 2018-05-30 21:34:08

AGİT'ten Ukrayna'da Rus gazetecinin öldürülmesine kınama

AGİT Medya Özgürlüğü Temsilcisi Harlem Desir, Ukrayna'da Rus gazeteci Arkadiy Babçenko'nun öldürülmesini şiddetle kınadı

Haber 2018-05-30 02:47:16

Dvorkoviç Trump’ın Twitter siyasetini eleştirdi

Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, ülkeler arasındaki ilişkilerin, "okyanusun ilerisindeki kişilerin sabah uyandıklarında sahip oldukları ruh haline bağlı olmaması gerektiğini" ve Rusya’nın bu tür riskleri üstlenmeye hazır olmadığını söyledi.

Haber 13-04-18 11:37

'Türkiye ile tarımda anlaşmazlık yaşamıyoruz'

Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, tarım ürünlerinin ticaretinde Türkiye ile bir anlaşmazlık yaşanmadığını belirterek, “Rus üreticilere zarar vermeden domates ithalatını belirli bir miktarda başlatacağız.” dedi.

Finans 14-10-17 10:36

Bakan Fakıbaba’dan Rusya’nın Domates İthalatı Açıklaması

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç’in, Türkiye’den domates...

Yurthaber 25-07-17 12:52

Rusya domates yasağı için tarih verdi

Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, Türkiye'den domates alımına yönelik yasağın kaldırılmasıyla ilgili ilk kapsamlı görüşmenin 18 Ağustos'ta İzmir'de gerçekleşeceğini açıkladı.

Finans 25-07-17 11:12

Rusya, Türkiye'ye tarih verdi: Kısıtlamalar kalkıyor

Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, Türkiye'ye yönelik kısıtlamaların iptaline yönelik kararnamenin bir hafta içinde hazır olacağını söyledi.

Finans 25-05-17 21:07

Medvedev, Başbakan Yıldırım'la görüşecek

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü zirvesinin kapsamında 22 Mayıs tarihinde Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım ile bir araya geleceği bildirildi. Rusya Hükümeti temsilcisi RİA Novosti'ye yaptığı açıklamada, "Türkiye Başbakanı ile doğrulanmış bir görüşme planlanıyor" dedi. Ayrıca zirveye katılacak Rusya heyetinde Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç ve Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak da yer alacak.

Haber 19-05-17 15:36

Rusya: Türkiye ile tüm yasaklar kalkıyor

Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvarkoviç, "Rusya ile Türkiye arasındaki tüm engeller ve yasaklar bu hafta kaldırılacak" dedi. Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev'in 22 Mayıs'ta Türkiye'ye gerçekleştireceği kritik ziyaret öncesi Dvarkoviç'in yaptığı açıklamanın zamanlaması dikkat çekti. 22 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak olan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Zirvesi'nin Türkiye-Rusya ilişkileri açısında bir milat olacağı tahmin ediliyor.

Haber 17-05-17 11:53

Rusya, Türkiye’ye charter yasağı kararını geri çekiyor

Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, Rusya Havacılık Kurumu'nun (Rosaviatsiya) Nisan ayının başında havayolu şirketlerine gönderdiği Türkiye'ye charter seferlerinin durdurulması yönündeki uyarıyı geri çekeceğini bildirdi. Dvorkoviç konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu uyarı geri çekilecek. Türkiye'de durumun normale döndüğünü, risklerin adım adım azaldığını görüyoruz. Bu geri çekilecek" diye konuştu.

Haber 04-05-17 10:30

Rusya'dan çok sert Türkiye açıklaması

Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, Türkiye, Rusya'dan alınan buğdaya getirdiği vergiyi kaldırmadan, Türkiye'ye uygulanan hiçbir yaptırımı iptal etmeyeceklerini söyledi. Türkiye, buğday ve bir dizi ürünün vergisiz ithal edildiği ülkelerin yer aldığı listeden Rusya'yı 15 Mart'ta çıkarmıştı. Rusya ile Türkiye arasında yaşanan sorunların çözümüne ilişkin son günlerde yoğun görüşmeler yapılıyordu.

Haber 21-04-17 11:17

Dvorkoviç: Karşılıklı kısıtlamaları kaldırmak en doğrusu

Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, Türkiye ile ticarette karşılıklı kısıtlamaların tüm tarafların zararına olduğunu belirtti.Ticari kısıtlamaların kalkması gerektiğini açıkladı.

Finans 07-04-17 14:34

Taksim'de gözaltına alınan Rus gazeteci

Taksim Meydanı'nda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılıp Rusya'ya dönen Rus gazeteci Arkadiy Babçenk'nun, muhtemelen bir yıl süreyle Türkiye'ye giriş yapamayacağı öne sürülüyor.

Haber 17-06-13 12:33