Artistik Buz Pateni Spor Toto Federasyon Kupasi Haberleri

Artistik Buz Pateni Ümitler Türkiye Şampiyonası Kocaeli'de yapıldı

Artistik Buz Pateni Ümitler Türkiye Şampiyonası, Kocaeli'de gerçekleştirildi.

Yurthaber 2024-03-04 07:51:36

İzmir'deki Artistik Buz Pateni Uluslararası Ephesus Kupası'nda ikinci gün tamamlandı

İzmir'deki Artistik Buz Pateni Uluslararası Ephesus Kupası'nda ikinci gün tamamlandı.

Yurthaber 2024-01-24 08:35:21

İzmir'deki Artistik Buz Pateni Uluslararası Ephesus Kupası'nda ilk gün tamamlandı

Artistik Buz Pateni Uluslararası Ephesus Kupası'nda ilk gün mücadeleleri sona erdi.

Yurthaber 2024-01-23 08:08:17

Giresunspor'da sezon başlamadan ayrılık! İrfan Buz'a veda edildi...

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında kazanmasına rağmen 1. Lig'e düşen Giresunspor'da sıcak bir gelişme yaşandı. Yeşil - beyazlılarda teknik direktör İrfan Buz ile yollar resmen ayrıldı.

Spor 2023-06-25 16:51:04

Giresunspor'da teknik direktörlüğe İrfan Buz getirildi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor, teknik direktör İrfan Buz ile anlaştı.

Yurthaber 04-05-23 07:43

Gerilim tırmanıyor! Beşiktaş'tan TFF'ye dev tepki! O toplantıya katılmayacaklar...

Spor Toto Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, Beşiktaş ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki gerilim de sürüyor. Siyah - beyazlılar, deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın bu sezon oynadığı tüm maçların geçersiz sayılmasını talep etmişti. Federasyon ise Beşiktaş'ın bu isteğini reddetmişti. Kara Kartal, TFF'ye tepkisini farklı bir şekilde daha gösterecek. İşte detaylar...

Spor 09-04-23 18:28

Son dakika: TFF'de 8 saatlik Lale Orta toplantısı! Mehmet Büyükekşi'nin kararı ne oldu? MHK Başkanı, göreve devam edecek mi? İşte cevabı...

Son dakika haberleri: Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig ve 1. Lig'den 4 takım yerine 2'şer takımın düşeceğini açıklamıştı. Federasyon, başkan Mehmet Büyükekşi'nin de aralarında bulunduğu toplantıda bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmede bir grup yöneticinin MHK Başkanı Lale Orta'nın görevden alınmasını istediği kaydedildi. Büyükekşi'nin ise kararı belli oldu. İşte detaylar...

Spor 23-03-23 10:08

Galatasaray ve Fenerbahçe sezonu derbi maçla tamamlayacak

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından Hatayspor ile Gaziantep FK, ligden çekilme taleplerini TFF'ye iletmişti. Federasyon, iki kulübün de isteğini onayladı ve takımların bu sezon oynanacak tüm maçlarda hükmen yenik sayılacağını açıkladı. Öte yandan iki takımın da gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edeceği duyuruldu. Bu karar sonrasında Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Galatasaray - Fenerbahçe maçının oynanacağı ortaya çıktı.

Spor 12-02-23 13:40

Rus artistik buz pateni sporcuları, uluslararası organizasyonlara Erzurum'da hazırlanıyor

Palandöken ilçesindeki Buz Pateni Salonu'nda antrenman yapan sporcular, uluslararası organizasyonlarda başarılı olmak ve olimpiyat kotası almak için yoğun şekilde çalışıyor - Antrenör Vladislav Zhovnirskiy: - "Sporcularımız için kampın yüksek rakımlı bir yerde yapılması gerekiyordu. Bunun için ideal rakıma sahip olduğundan Erzurum'a geldik. Hedefimiz olimpiyat kotası almak"

Yurthaber 08-08-22 11:25

Sporcuların yazın güç depoladığı Erzurum, modern tesisleriyle takımları bekliyor

Kentte futbol, boks, judo, yüzme, atletizm, güreş, tenis, buz pateni gibi birçok branş için modern tesis bulunuyor - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Müdürü Ahmet Dal: - "Olimpiyat Parkı'na kazandırdığımız yüksek irtifa spor salonlarımız, kulüplerin gelip burada kamp yapmalarına olanak sağlıyor"

Yurthaber 19-06-22 12:49

Samsun'da üniversiteli gençler buz pateni ile tanıştı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan üniversite öğrencilerini buz pisti ile buluşturdu - Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu: "Öğrencileri stresten uzaklaştırıp buz pisti ile tanıştırmak istedik"

Yurthaber 20-03-22 10:00

Artistik buz pateninin ünlü Rus sporcusu Valieva'nın Kış Olimpiyatları’ndan önce doping aldığı ortaya çıktı

2022 kış olimpiyatlarına katılan Rus sporculardan artistik buz pateni yıldızı Kamila Valieva, Aralık ayında yapılan doping testinden geçememişti. Uluslarası Test Kurumu Valieva'nın ilaç aldığını gösteren test sonucunu doğruladı.

Haber 11-02-22 14:31

Başkentte iki buz pateni şampiyonası

Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası ile Artistik Buz Pateni Başkent Kupası, Ümitköy Spor Kompleksi'nde düzenlenecek

Yurthaber 10-02-22 19:55

Çıldır Gölü'nde buz pateni yaptı, sosyal medya onu konuştu! İklim Şentunalı: En büyük hayalimdi

Artistik buz pateni dalında milli sporcu İklim Şentunalı, Ardahan ve Kars sınırlarında buz tutan Çıldır Gölü üzerinde buz pateni yaptı. Şentunalı, donan göldeki performansını sosyal medya hesabından paylaştı. Şentunalı’nın gölde dans videosu, kısa sürede yayılıp, büyük beğeni topladı. 4 yaşından beri buz pateni yaptığını söyleyen İklim Şentunalı, bunun en büyük hayali olduğunu söyledi.

Haber 29-01-22 17:47

Artistik Buz Pateni Atatürk Kupası, Kocaeli'de yapıldı

Artistik Buz Pateni Atatürk Kupası, Kocaeli'de yapıldı

Yurthaber 19-12-21 13:24

Türkiye'nin spor temalı ilk millet bahçesi Trabzon'un en hareketli noktası oldu

Trabzonspor'un şampiyonluklar yaşadığı Avni Aker Stadı'nın yıkılmasının ardından yaklaşık 60 dönüm alan üzerine kurulan millet bahçesi, ziyaretçilerine yürüyüş ve bisiklet yolu, kaykay ve paten pistiyle farklı spor imkanları sunuyor - Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: - "Bir süre önce halkımızın hizmetine sunduğumuz millet bahçesi, insanlarımızın büyük beğenisini topladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren gencinden yaşlısına buraya gelen halkımız yürüyüş yaparak spor aletleriyle egzersizlerini gerçekleştirebiliyor ayrıca bahçe içerisindeki kaykay pisti ve sentetik buz pateni alanı da çocuklarımızla gençlerimizin ilgisini görüyor"

Yurthaber 13-12-21 13:01

Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonası sona erdi

Artistik Buz Pateni Türkiye Şampiyonası sona erdi

Yurthaber 28-11-21 17:02

Buz Pateni Short Track Federasyon Kupası yarın Erzurum'da başlıyor

Buz Pateni Short Track Federasyon Kupası yarın Erzurum'da başlıyor

Yurthaber 14-09-21 14:51

Milli artistik buz pateni sporcuları 15 Temmuz şehitlerini Türk bayraklarıyla andı

Milli artistik buz pateni sporcuları 15 Temmuz şehitlerini Türk bayraklarıyla andı

Yurthaber 15-07-21 14:15

Artistik Buz Pateni Ümitler Spor Toto Federasyon Kupası başladı

Artistik Buz Pateni Ümitler Spor Toto Federasyon Kupası başladı

Yurthaber 12-06-21 21:28

Genç Gönüllüler Platformu buz sporlarına ilgiyi artırdı

Gençlik ve Spor Bakanlığınca gençlerin belirli alanlarda gönüllü hizmet etmelerini sağlamak amacıyla oluşturulan platforma 2019'da dahil olan Türkiye Buz Pateni Federasyonu, 2'si uluslararası 28 faaliyette 310 gönüllüden destek aldı - TBPF Short Track Branş Müdürü Nur Köhler: - "Aramıza gönüllü girip buz sporlarına ilgisi artan, hakem ya da antrenörlük kursu açmamızı bekleyen, ailelerinden spora yönelen çok sayıda gönüllüyle buluştuk"

Yurthaber 04-06-21 11:08

Artistik Buz Pateni Ümitler Spor Toto Federasyon Kupası Bursa'da düzenlenecek

Artistik Buz Pateni Ümitler Spor Toto Federasyon Kupası Bursa'da düzenlenecek

Yurthaber 20-05-21 13:53

Short Track yarışçıları istedi, Başkan Orhan geri çevirmedi

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Pal-Kar Spor Kulübü’nün davetlisi olarak katıldığı Short Track idmanlarında buz pateni yaptı.Aralarında Türkiye, Avrupa ve Balkan şampiyonalarında derece elde etmiş sporcuların da bulunduğu kısa sürat pateni yarışçılarının isteği üzerine buzun üzerine çıkan Başkan Orhan, kış sporlarına ne kadar aşina olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.Aziziye Belediye Başkanı Orhan, Erzurum’un artık şampiyonlar yetiştirmeye başlayan bir spor kenti olduğuna dikkati çekerek, “Bir gün gelecek, bütün şampiyon kış sporcuları Erzurumlu olacak” dedi.Pal-Kar Spor Kulübü Davet EttiErzurum’da sporun ve sporcunun sürekli yanında olan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Pal-Kar Spor Kulübü Başkanı Arif Karadağ’ın daveti üzerine Yenişehir’deki Buz Pateni Salonuna giderek kulüp yöneticileri ve Short Track yarışçılarıyla bir araya geldi.

Yurthaber 05-04-21 10:31

Artistik Buz Pateni Ümitler Türkiye Şampiyonası sona erdi

Artistik Buz Pateni Ümitler Türkiye Şampiyonası sona erdi

Yurthaber 14-03-21 17:36

Artistik Buz Pateni Ümitler Türkiye Şampiyonası İzmir'de başladı

Artistik Buz Pateni Ümitler Türkiye Şampiyonası İzmir'de başladı

Yurthaber 13-03-21 14:20

Artistik Buz Pateni Ümitler Türkiye Şampiyonası, hafta sonu İzmir'de yapılacak

Artistik Buz Pateni Ümitler Türkiye Şampiyonası, hafta sonu İzmir'de yapılacak

Yurthaber 11-03-21 10:00

Artistik Buz Pateni Ümitler Şampiyonası sona erdi

Artistik Buz Pateni Ümitler Şampiyonası sona erdi

Yurthaber 22-02-21 15:18

Short Track Federasyon Kupası’nda ETÜ’ye 4 madalya

Erzurum Teknik Üniversitesi akademik başarılarının yanı sıra sportif başarıyla da dikkat çekiyor.Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından 5-7 Şubat tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen "Short Track Federasyon Kupası 1” müsabakası farklı şehirlerden toplam 92 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Yurthaber 16-02-21 11:07

Trabzon spor temalı millet bahçesine gelecek ay kavuşacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca inşası devam eden Ortahisar Millet Bahçesinin 54 dönümlük bölümünü kapsayan birinci etabının mart ayı içinde açılması planlanıyor - Millet bahçesinde futbol sahası, tribün, yürüyüş yolu, kaykay düzeneği ve buz pateni pisti de yer alacak - Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: - "Burası önümüzdeki yıllarda, dikilen ağaçların da büyümesiyle birlikte Avrupa'daki şehirlerde özendiğimiz parklar, bahçeler gibi olacak ve Trabzon'a, bölgeye apayrı değer katacak"

Yurthaber 12-02-21 11:31

Buz patenine Samsun damgası

Samsun’da Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni İl Temsilciliği’nin yürüttüğü faaliyetler, Karadeniz Bölgesi’nin tek salonunda tüm hızıyla sürüyor.Samsun’un İlkadım ilçesinde Batı Park içerisinde yer alan İlkadım Buz Sporları Salonu, geleceğin ’buz pateni’ yıldızları yetiştirmek için, pandemi koşullarına uygun olarak, faaliyetlerine devam ediyor.

Yurthaber 10-02-21 15:29

Denetimli serbestlikte paten zamanı

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği Denetimli Serbestlikten faydalanan vatandaşlar buz pateni yapmanın keyfini yaşadı.Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü arasında imzalanan örnek protokol kapmasında ilk uygulama yapıldı.Denetimli serbestlikten faydalanan vatandaşların GSİM’nin spor tesislerinden faydalanmaları için bir süre önce Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil tarafından imzalanmıştı.

Yurthaber 09-02-21 10:52

Denetimli serbestlikte paten zamanı

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği Denetimli Serbestlikten faydalanan vatandaşlar buz pateni yapmanın keyfini yaşadı.Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü arasında imzalanan örnek protokol kapmasında ilk uygulama yapıldı.Denetimli serbestlikten faydalanan vatandaşların GSİM’nin spor tesislerinden faydalanmaları için bir süre önce Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil tarafından imzalanmıştı.

Yurthaber 09-02-21 10:51

Denetimli serbestlikte paten zamanı

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği Denetimli Serbestlikten faydalanan vatandaşlar buz pateni yapmanın keyfini yaşadı.Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü arasında imzalanan örnek protokol kapmasında ilk uygulama yapıldı.Denetimli serbestlikten faydalanan vatandaşların GSİM’nin spor tesislerinden faydalanmaları için bir süre önce Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil tarafından imzalanmıştı.

Yurthaber 09-02-21 10:51

Madalyalara ambargo koydular

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Nene Hatun Kupası Short Track yarışları Erzurum Palandöken Buz Pateni salonunda 12-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti.3 gün devan eden yarışlarda Erzurum Nene Hatun Spor, Ejder Spor ve Sevgi Spor sporcuları başarılı performansı ile adeta madalyalara ambargo koydular.Mix karışık bayrak yarışlarında Ejder Spor Kulübü ikinci olarak gümüş madalya kazanırken, Nene Hatun Spor Kulübü Bayrak takımı da üçüncülüğü elde ederek bronz madalya kazandı.

Yurthaber 16-11-20 11:52

Artistik Buz Pateni Elit, Genç ve Yetişkin Amatörler Şampiyonası Samsun'da düzenlenecek

Artistik Buz Pateni Elit, Genç ve Yetişkin Amatörler Şampiyonası Samsun'da düzenlenecek

Yurthaber 20-10-20 19:46

Artistik Buz Pateni Atatürk Kupası, Kocaeli'de sona erdi

Artistik Buz Pateni Atatürk Kupası, Kocaeli'de sona erdi

Yurthaber 11-10-20 14:25

Şifo’dan PAL-KAR Spor Kulübü’ne ziyaret

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, PAL-KAR Spor Kulübü’nü ziyaret etti.Yenişehir’deki buz pateni salonunda çalışmalarını sürdüren sporcular ve kulüp yöneticilerle bir araya gelen Şifo Mehmet, Rus antrenör İvan Denisov’la da tanıştı.PAL-KAR Spor Kulübü Başkanı Arif Karadağ’ın daveti üzerine sürat pateni sporcularıyla bir araya gelen Mehmet Özdilek, Erzurum’la ilgili olarak ‘Spor Kenti’ vurgusunda bulundu.

Yurthaber 08-10-20 14:27

Ardahan buz pateni pistine kavuşuyor

Ardahan’da Gençlik ve Spor Bakanlığının katkı ve destekleriyle Halilefendi Mahallesinde Gençler ve Çocuklar için Buz Pateni Tesisi yapılacak.

Yurthaber 04-06-20 11:57

Milli buz patenci Masal, Altın Kitapa giren ilk Türk kızı oldu

İzmirli 9 yaşındaki Masal Oran, Artistik Buz Pateni alanında Avrupa'da elde ettiği derecelerle Altın Kitap'ta yer alan ilk Türk kız sporcu unvanını kazandı - Masal: "İlk hedefimi gerçekleştirdim, ikinci hedefim de olimpiyatlarda ülkemi temsil etmek ve İstiklal Marşı'mızı dinletmek"

Yurthaber 16-03-20 11:08

Milli buz patenci Masal, Altın Kitapa giren ilk Türk kızı oldu

İzmirli 9 yaşındaki Masal Oran, Artistik Buz Pateni alanında Avrupa'da elde ettiği derecelerle Altın Kitap'ta yer alan ilk Türk kız sporcu unvanını kazandı - Masal: "İlk hedefimi gerçekleştirdim, ikinci hedefim de olimpiyatlarda ülkemi temsil etmek ve İstiklal Marşı'mızı dinletmek"

Yurthaber 16-03-20 11:08

Manisa’nın tek buz pateni pistinin keyfini yaşıyorlar

Manisa’daki tek buz pateni pistinin bulunduğu MER Kolejinde okuyan öğrenciler hafta sonu kulüp çalışması ve beden eğitimi derslerinde buz pateni deneyimi yaşamaya devam ediyor.Manisa’ya ilkleri yaşatan MER Koleji Manisa Kampüsü öğrencileri eğlenceli ve heyecanlı bir şekilde buz üstünde kayıp kendilerini geliştirip farklı bir spor dalını yapmanın keyfini yaşamaya devam ediyor.

Yurthaber 10-03-20 10:59

Manisa’nın tek buz pateni pistinin keyfini yaşıyorlar

Manisa’daki tek buz pateni pistinin bulunduğu MER Kolejinde okuyan öğrenciler hafta sonu kulüp çalışması ve beden eğitimi derslerinde buz pateni deneyimi yaşamaya devam ediyor.Manisa’ya ilkleri yaşatan MER Koleji Manisa Kampüsü öğrencileri eğlenceli ve heyecanlı bir şekilde buz üstünde kayıp kendilerini geliştirip farklı bir spor dalını yapmanın keyfini yaşamaya devam ediyor.

Yurthaber 10-03-20 10:59

Mimarlar Sanat Galerisi’nde Buluştu

Talas Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete sunulan Sanat Galerisi, ‘Mimarlık Buluşmaları’na ev sahipliği yaptı.Kadir Has Stadı, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi, Anadolu Harikalar Diyarı Buz Pateni pisti başta olmak üzere Türkiye’nin değişik şehirlerinde mega projelerin mimari projesini çizen Mimar Bahadır Kul ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından gerçekleştirilen söyleşide meslek deneyimleri paylaşıldı.Ali Saip Paşa Caddesi üzerinde bulunan Sanat Galerisi’ndeki etkinlikte mimar Bahadır Kul, genç mimarlarla deneyimlerini paylaşırken Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da belediyecilik tecrübeleri ve mimarlığın belediye faaliyetlerindeki önemi hakkında konuştu.

Yurthaber 24-02-20 12:15

Mimarlar Sanat Galerisi’nde Buluştu

Talas Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete sunulan Sanat Galerisi, ‘Mimarlık Buluşmaları’na ev sahipliği yaptı.Kadir Has Stadı, Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi, Anadolu Harikalar Diyarı Buz Pateni pisti başta olmak üzere Türkiye’nin değişik şehirlerinde mega projelerin mimari projesini çizen Mimar Bahadır Kul ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından gerçekleştirilen söyleşide meslek deneyimleri paylaşıldı.Ali Saip Paşa Caddesi üzerinde bulunan Sanat Galerisi’ndeki etkinlikte mimar Bahadır Kul, genç mimarlarla deneyimlerini paylaşırken Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da belediyecilik tecrübeleri ve mimarlığın belediye faaliyetlerindeki önemi hakkında konuştu.

Yurthaber 24-02-20 12:14

Başkan Önder Tanır’dan gençlere müjde

Spor ve gençlik faaliyetlerine hem belediye hem de şahsi olarak büyük önem verdiğini belirten Kestel Belediye Başkanı Mimar Önder Tanır, ilçeye kazandırılacak olan gençlik merkezleri, spor kompleksi ve tenis kortlarının müjdesini verdi.Kestel Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, Olimpik Buz Pateni ve Buz Hokeyi Salonu’nda gerçekleşen ‘2019 Yılı Gençlik ve Spor Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı’na, Kestel Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Başkan Yardımcısı Haluk Kürel, Kestel Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz, Kestel İlçe Emniyet Müdürü Okan Şen, Kestel Müftüsü Arif Yeşiloğlu ile KOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hısımcıl, çok sayıda sporcu, öğrenci ve beden eğitimi öğretmenleri katılım sağladı.

Yurthaber 20-02-20 16:09

Avrupa Artistik Buz Pateni Şampiyonası

Avrupa Artistik Buz Pateni Şampiyonası

Spor 24-01-20 20:11

Avrupa Artistik Buz Pateni Şampiyonası

Avrupa Artistik Buz Pateni Şampiyonası

Spor 24-01-20 01:15

Avrupa Artistik Buz Pateni Şampiyonası yarın başlıyor

Avrupa Artistik Buz Pateni Şampiyonası yarın başlıyor

Spor 21-01-20 10:25

Liseliler ringe çıktı

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Liseler arası Türkiye Boks Şampiyonası Erzurum’da start aldı.Palandöken İlçesindeki GSİM’ye ait 2 Binlik Buz Pateni Salonu’nda yapılan Lise Gençler Türkiye Boks Şampiyonası için açılış seremonisi yapıldı.HAYATIMIZ SPORSUZ OLMAZSporcuların bayrak geçişi ile başlayan Türkiye Boks Şampiyonası’nın açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Törende açılış konuşmasını Türkiye Boks Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Yunus Özkan yaptı.Özkan, on gün önce Büyükler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonasına ev sahipliği yapan Erzurum’un bu kez lise gençler Türkiye şampiyonasına ev sahipliğini yaptığını belirterek, bu organizasyonlarında yapılmasında kendilerine en büyük desteği veren Erzurum Valisi Okay Memiş’e Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkeseligil ile Erzurum halkına teşekkür etti.Özkan, “Biz bu organizasyonlarda elimizi taşın altına sıkarken, İl Müdürümüz Fuat bey bu organizasyonlarda adeta gövdesini taşın altına koydu.

Yurthaber 09-01-20 10:09