Arzu Mertkil Haberleri

Arzu Sabancı Hakan Sabancı'nın eski halini paylaştı! Görenler Turabi sandı

Bir süredir oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşayan Hakan Sabancı sevgilisi gibi estetik haberleriyle gündem oldu. Annesi Arzu Sabancı tarafından gençlik halleri paylaşılan Hakan Sabancı, sosyal medyanın diline düştü. Sabancı'nın o halleri Turabi'nin eski haline benzetildi.

Magazin 2024-04-07 15:07:27

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı! Konuşmaya hazırım diyerek göndermede bulundu: Yeter ki sandalye kırık olmasın!

31 Mart'ta en yakın rakibine yüzde 10 fark atarak seçimleri kazanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu, "Ben buradan açık ve net söylüyorum ne zaman diler ve arzu ederseniz İstanbul'un geleceğini Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan sizinle konuşmaya hazır bir Ekrem İmamoğlu var. Yeter ki sandalye kırık olmasın" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-04 11:49:11

117 yaşında! Türkiye’nin en yaşlı seçmeni oyunu kullandı

Türkiye’nin en yaşlı seçmeni 117 yaşındaki Arzu Sınıroğlu, Kırıkkale’deki doğup büyüdüğü köyünde oyunu kullandı.

Haber 2024-03-31 12:11:24

Arzu Yanardağ saçlarını üçe vurdurdu! Son haline beğeni yağdı

Bir döneme damga vuran isimlerden olan Arzu Yanardağ kısacık saçları ve imajıyla dikkat çekti. Yanardağ'ın o halini görenler "Yıllara meydan okuyor" dedirtti.

Magazin 2024-03-31 09:32:59

Uzman isimden 'kalıcı oje' için önemli uyarı! 'Cilt kanserini tetikleyebilir'

Dermatoloji Bölümü'nden Uzm. Dr. Arzu Gökdemir Yanardağ, "kalıcı oje" işlemi sırasında cildin, UV ışınlarına maruz kaldığını ve sürekli olarak kalıcı oje yaptıran kişiler için bu durumun bir cilt kanseri tetikleyicisi olabileceğini belirtti.

Kadin 22-03-24 16:10

Uzman isim uyardı: Ramazan’da ‘açlık ataklarına’ dikkat!

Ramazan ayında oruç tutan bazı kişiler açlık atakları ile karşı karşıya kalabiliyor. Uzman Psikolog Arzu Hamurcu, Ramazan ayında uzun süre aç kalmanın bazı bireylerde açlık ataklarına neden olabileceğini söyleyerek, “Uzun süre aç kalmakla sorunu olan bireyler, uzmanlarla görüşmeli” dedi.

Kadin 12-03-24 14:50

SON DAKİKA EMEKLİ İKRAMİYESİ: Bakan Işıkhan'dan açıklama: Bayram ikramiyesine yeni artış var mı? 'Koşullar'ı işaret etti

Son dakika: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekli bayram ikramiyeleri için, "Hayırlı olsun. Yasa Meclis'ten geçmiş durumda. Ödeme günlerini planlıyoruz. Bayramdan önce emeklilerimizin hesabına aktarmış olacağız. Biz her zaman en iyi rakamları vermeyi arzu ederiz ancak koşullar doğrultusunda hareket ediyoruz. İnşallah daha iyi hizmetlerimiz olacak" dedi.

Finans 05-03-24 12:02

'Arzu Sabancı, oğlu Hakan Sabancı ile Hande Erçel’in aşkını onaylamıyor' iddiaları sonrası bomba hamle

Oyuncu Hande Erçel bir süredir Hakan Sabancı ile birlikte. Sosyetede 'Arzu Sabancı, oğlu Hakan Sabancı ile Hande Erçel’in aşkını onaylamıyor' iddiaları dolanırken Arzu Sabancı'dan hamle gecikmedi.

Magazin 03-03-24 08:31

MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında gerginlik! Ortalık bir anda karıştı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe'de MHP'nin seçim çadırını ziyaret etmek isteyince ortalık bir anda karıştı. MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ile İmamoğlu arasında gerginlik yaşandı. Olay sonrası Karaalioğlu sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Haber 24-02-24 18:58

Kalıcı oje nasıl çıkar? Aseton ile çıkar mı, çıkarırken tırnağa zarar verir mi?

Kalıcı ojeler son zamanlarda kadınların arzu ettiği uzun ve bakımlı tırnaklara daha kısa sürede ulaşmanın en pratik yollarından biridir. Bu yöntemdeki oje yaklaşık olarak 3-5 hafta kalıcılığa sahiptir. Oje uygulamasından sonra geçen sürede uzayan tırnaklar boşluk oluşturduğundan çıkarılması ve yenilenmesi gerekir. Genelde güzellik salonlarında çıkarılması uygun olan kalıcı ojelerin evde de çıkarılması mümkündür. Peki, kalıcı oje nasıl çıkarılır?

Kadin 22-02-24 18:53

Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno 17 yaşında! Kimisi annesine kimisi babasına benzetti!

Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Tamer Karadağlı geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı. 56 yaşındaki Karadağlı'nın özel hayatı ve paylaşımları sosyal medyada çok merak ediliyor ve yakından takip ediliyor. Son olarak Tamer Karadağlı'nın eski eşi Arzu Balkan'la olan evliliğinden kızı Zeyno Karadağlı'nın son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-02-24 14:44

Uzun süre devam eden boğaz ağrısına dikkat! 'Altında yatan daha ciddi sağlık sorunları olabilir'

Uzun süre devam eden boğaz ağrılarının dikkate alınması gerektiğini söyleyen Uzm. Dr. Arzu Öz, bu ağrının aynı zamanda başka bir sağlık sorununun altta yatan bir belirtisi olabileceğini söyleyerek uyarılarda bulundu.

Kadin 16-02-24 08:55

Türkiye'nin en yaşlı insanı! Tek isteğini açıkladı Evime mutfak yapılsın, çay pişireceğim

Türkiye'nin yaşayan en yaşlı insanı olan 117 yaşındaki Arzu Sınıroğlu, Kırıkkale'deki doğup büyüdüğü evine mutfak yapılmasını istiyor. Kızı ile birlikte kalan Sınıroğlu, "Bir mutfağım yok, odada pişiriyorum yemeğimi. Yerim var, bir mutfağımı yapsalar çay pişireceğim" dedi.

Kadin 15-02-24 11:14

Karı koca kavgası kanlı bitti! Önce eşine kurşun yağdırdı, sonra kendini vurdu

Düzce’de karı koca kavgası cinayetle sonuçlandı. Eşi Arzu Gül'e (38) 6 kez ateş eden Emin Gül (46), daha sonra kendisine 2 el ateş etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan karı koca, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 15-02-24 10:35

Arzu Çerkezoğlu yeniden DİSK Genel Başkanı seçildi

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, genel kurulda bir kez daha başkanlığa getirildi.

Haber 11-02-24 15:10

İmamoğlu AK Partili Belediye Başkanı'na uzun uzun teşekkür etti! Bu önemli diyerek açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Piyalepaşa Meydanı ve Zemin Altı Otoparkı açılış töreninde dikkat çeken anlar yaşandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu törene katılan AK Partili Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'a teşekkür etti. "Bu fotoğraf önemli" diyen İmamoğlu, "Karşılıklı nezaket toplumun arzu ettiği şeydir zaten" ifadelerini kullandı

Haber 03-02-24 15:49

DİSK'ten en düşük emekli maaşı ve kademeli emeklilik açıklaması: 2008 yılını işaret ettiler! 'Asgari ücret tutarına yükseltilmeli'

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Başkanı Arzu Çerkezoğlu, en düşük emekli aylığının en az asgari ücrete yükseltilmesi gerektiğini belirterek "Bu tutar emeklilerin kök aylığı kabul edilmelidir, diğer aylıklar da aynı oranda yükseltilmelidir" dedi. Ayrıca kademeli emeklilik ve intibak taleplerini de yineledi.

Finans 16-01-24 14:03

Eski eş dehşeti! Sokak ortasında tüfekle vurdu

Kocaeli'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Eski eşi Yasin Denizedalan (44) tarafından pompalı tüfek ile vurulan Arzu Çınar (46), hastanede yaşamını yitirdi. Denizedalan gözaltına alınıp, tutuklandı. Araya girerken yaralanan arkadaşı Kadir U., tedavisi sonrası taburcu oldu. İşte detaylar...

Haber 02-01-24 15:59

En Son Babalar Duyar'ın mavi saçlı asi kızı Defne yıllar sonra ortaya çıktı! Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ali Sunal ve Arzu Balkan gibi ünlü isimleri yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizide Defne karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 28-12-23 14:55

Nazlı Sabancı'dan kızı Arzu Alara ile ilk poz! Beğeni yağdı

İki yıl önce dünyaevine giren Nazlı Sabancı-Hacı Sabancı çifti, eylül ayında ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı. Nazlı Sabancı, kızı Arzu Alara ile evinin baheçesinde ilk kez poz verdi. Ünlü ismin gönderisi kısa sürede gündem oldu.

Magazin 12-12-23 16:44

DİSK'ten asgari ücret ve emekli maaşı çıkışı: Enflasyonu işaret etti! 'İlk kez bu yıl' diyerek duyurdu

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücret ve emekli maaşı ile ilgili açıklamalarda bulundu. DİSK olarak ilk kez bu yıl asgari ücret konusunda rakam söylemediklerini belirten Çerkezoğlu, "O kadar yüksek enflasyonlu bir süreç içerisindeyiz ki bizim aralık ayı başında söyleyeceğimiz rakam, 2 ay içerisinde bile uçup gidecek." dedi. Çerkezoğlu ayrıca, "En düşük emekli aylığı, en az asgari ücret düzeyine yükseltilmelidir" ifadelerini kullandı.

Finans 08-12-23 15:30

Pencereden düşerek can vermişti... Dikkat çeken müstehcen video detayı! 'Bana öldüreceğini söyledi'

Güngören'de Sadet Fidan (55), 5. kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Fidan'ın şüpheli ölümüne ilişkin boşandığı eşi Hüseyin Polat’ın yargılandığı davada çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Tanık olarak dinlenen Fidan’ın çocukluk arkadaşı Arzu Kuyumcu, "Olaydan 1-2 ay önce sanık bizim eve gelerek müstehcen bir video gösterdi ve buradaki kadının Sadet olduğunu söyledi. Ben de videodaki kadının Sadet olmadığını söyleyip ikna etmeye çalıştım ancak o Sadet’i öldüreceğini söyledi" dedi.

Haber 05-12-23 17:59

Asgari ücret toplantısı öncesi açıklandı! DİSK'ten yıllar sonra bir ilk... Yılda dört kez güncellenmeli

Milyonlarca vatandaş yeni asgari ücretin belirleneceği günü iple çekiyor. Tarihi 11 Aralık olarak netleşen ilk Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı öncesi DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'ndan asgari ücret için yeni bir öneri geldi. Çerkezoğlu yıllar sonra bir ilke imza attıklarını belirtirken yemi zamlı asgari ücretin 1 Şubat 2024'te alınacak olmasına dikkat çekti.

Finans 01-12-23 13:47

Ekmek Teknesi'nin Sonnur'u Arzu Oş yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali gündem oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Ekmek Teknesi dizisinde hayat verdiği Sonnur karakteriyle hafızalarımıza kazınan Arzu Oş yıllar sonra ortaya çıktı. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 20-10-23 14:43

Alzheimer hastası adamı zorla bakımevine yatırıp arsasına el koydular! Duyduğu itirafa inanamadı: İnsan kardeşini mal için öldürür mü?

80 yaşında Alzheimer hastası adam, iddiaya göre kardeşi tarafından zorla bakımevine yatırıldı. Daha sonra arabasına haciz konan babasıyla yüz yüze görüşemeyen kızı Arzu Ünal, yeğeninden duyduğu itirafla hayatının şokunu yaşadı: Babasının milyonluk arsasına el konmuştu! Babası vefat etti, Arzu Ünal soluğu mahkemede aldı: "Tedavileri, bakımları, takipleri yapılmadığı için babam öldürüldü."

Haber 15-10-23 09:12

Nazlı Sabancı kızı Arzu Alara için 40 mevlidi okuttu! Elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

2021 yılında dünyaevine giren Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı çifti geçtiğimiz aylarda kızları Arzu Alara'yı kucağına almıştı. Ünlü çiftin kızları 40 günlük oldu. Zeynep Nazlı Sabancı, kayınvalidesi Arzu Sabancı ile birlikte kızı için 40 mevlidi okuttu. Nazlı Sabancı'nın 40 mevlidinde giydiği elbisesinin fiyatı ortaya çıktı.

Magazin 28-09-23 11:08

Emeklilerden 'kıdem tazminatı' çıkışı! DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu: 'İnsanca yaşayabilecekleri seviyede maaş verilmeli'

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, temmuz ayında yapılan düzenlemeden milyonlarca emeklinin "1 lira bile ücret artışı almadığını" belirterek tepki gösterdi. Çerkezoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yeni çalışma başlatıldığına değinerek "Emeklilerin bir gün bile, bir saat bile bekleyecek tahammülü kalmadı" ifadelerini kullandı.

Finans 24-09-23 16:17

Mülakat, öğretmen ataması, sınav sistemi… Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den yeni açıklama geldi!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yeni bir yol haritası belirleriz’ dediği açıklamanın ardından yeni mülakat sisteminin detaylarını açıkladı. Öğretmen adaylarının ve eğitim camiasının tepki gösterdiği mülakat sistemi Bakan Tekin detayları açıklamasına rağmen henüz Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmediklerini de dile getirdi. Tekin ayrıca okullarda test sınavı sisteminin kaldırılmasını arzu ettiklerini söyledi.

Haber 23-09-23 07:44

Adet geciktirici hap nasıl kullanılır? Adet geciktirici kullanmak zararlı mı?

Kadınlar tarafından en çok merak edilen sorulardan biri de adet nasıl geciktirilir sorusudur. Adet görmek sağlıklı bir üreme sistemi için gereklidir. Bazı durumlarda sosyal sebepler ya da tatil planları sebebiyle adetin geciktirilmesi arzu edilir. Haftalar öncesinden planlanmış yaz tatili veya evlilik, adet dönemine rastlayan kadınlar için sorun yaratabiliyor. Böyle durumlarda ise devreye adet geciktirici ilaçlar giriyor. Peki adet geciktirici nasıl kullanılır?

Haber 20-09-23 23:23

Bakan Tekin'den öğretmen atamaları açıklaması: İhtiyaç duyduğumuz rakamları paylaştık

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı bir canlı yayında öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Tekin, "Aramıza yeni öğretmenlerin gelmesini arzu ediyorum, istiyorum. Bizim hesaplamalarımıza göre ihtiyaç duyduğumuz rakamları Hazine ve Maliye Bakanımızla, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığıyla paylaştık." ifadelerini kullandı.

Haber 12-09-23 00:18

Taze anne Nazlı Sabancı eski formuna kavuştu! Ayna karşısındaki pozu olay oldu

Sosyetenin ünlü çiftlerinden Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, ilk bebeklerini iki hafta önce kucaklarına aldı. Kızına kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın adını vermesiyle gündem olan Nazlı Sabancı, doğum sonrası verdiği kilolarla dikkat çekti. Doğum sonrası ilk kez bir pozunu paylaşan Nazlı Sabancı ayna karşısındaki görüntüsüyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-09-23 14:56

Yalova'da hayatını kaybeden eski Bakan Arzu, Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlandı

Yalova'da havuzda geçirdiği kalp krizi sonucu 68 yaşında yaşamını yitiren eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu'nun cenazesi Diyarbakır'da toprağa verildi.

Yurthaber 31-08-23 07:31

Yalova'da eski bakan Kutbettin Arzu havuzda ölü bulundu! Valilik'ten açıklama

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Kutbettin Arzu, Yalova’da tatile geldiği Türkiye Büyük Millet Meclisi lojmanlarının havuzunda ölü bulundu. Yalova Valiliği, Arzu'nun ölümüyle ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Haber 30-08-23 13:35

Nazlı-Hacı Sabancı çifti bebeklerini kucaklarına aldı! Arzu Sabancı'ya torunun adı sürpriz oldu

Kızlarını kucaklarına alan Nazlı-Hacı Sabancı çifti, kızlarına "Arzu Alara" adını vermişti. Oğlu ve gelininin mutluluğunu paylaşan Arzu Sabancı ise torununun adının kendisine sürpriz olduğunu söyledi.

Magazin 18-08-23 11:25

Arzu Yanardağ’ın kızı Alara Maya büyüdü, kocaman oldu! Güzelliğiyle büyüledi

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Arzu Yanardağ, 1997 yılında Emrah'ın da başrol oyuncusu olduğu 'Unutabilsem' adlı diziyle televizyon kariyerine başladı. Sonrasında birçok dizi ve sinema filminde karşımıza çıkan Yanardağ, çeşitli tiyatro oyunlarında da oyunculuğunu konuşturdu. Bir döneme damga vuran Arzu Yanardağ'ın kızı Alara Maya büyüdü. Yanardağ'ın kızı güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 14-08-23 17:45

Arzu Sabancı turist paylaşımıyla gündemde! Simsiyah kıyafetlilerle kaplı...

Çapkınlığıyla tanınan Hakan Sabancı ve Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın turist isyanı gündem oldu. 'Türkçe konuşan yok. Simsiyah kıyafetlerle kaplı' yorumuyla dikkat çeken Sabancı'nın paylaşımı tartışma yarattı.

Magazin 10-08-23 09:12

Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Destici'den 'emekli maaşı' çıkışı! Ocak ayını beklemeden zam yapılmalı

Emekli maaşlarına yapılan yüzde 25'lik zammın yeterli bulunmadığı yönünde devam ediyor. Seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giren Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın 'seyyanen zam' çıkışının ardından BBP lideri Mustafa Destici'den de maaş artışıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Partisinin MKYK toplantısı öncesinde konuşan Destici, "Ocak ayını beklemeden emeklimize behemehal bir zam verilmesini, maaş artışlarının yapılmasını arzu ediyoruz." dedi.

Finans 05-08-23 18:34

Güvenlik endişenizi ortadan kaldıracak en iyi akıllı kapı kilit önerileri

Güvenlik endişenizi ortadan kaldırmak mı istiyorsunuz? Öyleyse akıllı kapı kilit modelleri tam aradığınız türden. Anahtarsız giriş özelliği, otomatik kilitleme, uzaktan kontrol gibi özelliklerle de donatılan bu akıllı ürünler sadece güvenliğinizi tahsis etmekle kalmıyor aynı zamanda konfor da sağlıyor. Yaşam alanlarınızdaki arzu ettiğiniz güvenliğe kavuşmanızı sağlayacak en iyi akıllı kapı kilitleri sizin için derledik.

Haber 31-07-23 16:29

EYT'liler yeni taleplerini duyurdu! Emekli, memur maaşları ve asgari ücret...

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan konularının başında Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili düzenleme yer almıştı. Milyonlar insanı etkileyen çalışma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmış ve 2 milyon 250 bin kişi için emeklilikte yaş sınırı kaldırılmıştı. EYT Federasyonu Başkanı Arzu Lastikçi önderliğinde toplanan grup Kadıköy'de yeni bir açıklama yaptı. Maaşlarla ilgili düzenleme talebinde bulunan Lastikçi memur, emekli ve asgari ücret maaşlarına vurgu yaptı.

Finans 30-07-23 17:19

Arzu Sabancı'nın nostalji paylaşımı olay oldu! Görenler aynı şeyi söyledi! ''Hacı babasının kopyası''

1986 yılında evlenen Arzu-Ömer Sabancı çifti, evliliklerinin 37. yılını kutladı. Arzu Sabancı eşiyle eski fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak 'Şükür' notunu düştü. Ünlü çiftin gençlik halleri sosyal medyada beğeni toplarken Ömer Sabancı'yı gören herkes ''Hacı babasının kopyası'' yorumunu yaptı.

Magazin 27-07-23 09:51

Görüntüyü hem daha hızlı hem daha kaliteli aktarmanızı sağlayacak en iyi DisplayPort kabloları

Yüksek çözünürlüklü görüntü aktarımına mı ihtiyacınız var? Bunun yanında ses iletimi için de arzu ettiğiniz kaliteye kavuşmak mı istiyorsunuz? O zaman bu taleplerinizi karşılayacak display port kabloları burada! Sadece görüntüyü aktarmakla kalmayıp yüksek çözünürlük, yenileme hızı ve teknolojiyle donatılan özellikler de vadeden en iyi display port kablolarını bir araya getirdik.

Haber 25-07-23 16:47

Endeavor Chairman Emre Kurttepeli was a guest at Arzu Maliki’s ‘Üst Düzey’ TV Program at Bloomberg HT…

Endeavor Chairman Emre Kurttepeli was a guest at Arzu Maliki’s ‘Üst Düzey’ TV Program on Thursday (August 9th) at Bloomberg HT. In the program, the entrepreneurship ecosystem in the world and the latest trends in Turkey, the investments in startups, has mentioned that entrepreneurs should focus on in 2018 Endeavor Entrepreneur and were evaluated.

Finans 06-07-23 11:04

Endeavor Chairman Emre Kurttepeli was a guest at Arzu Maliki’s ‘Üst Düzey’ TV Program at Bloomberg HT…

Endeavor Chairman Emre Kurttepeli was a guest at Arzu Maliki’s ‘Üst Düzey’ TV Program on 15th October 2020 at Bloomberg HT. In the program, Kurttepeli evaluated Endeavor’s new term projects and developments in the entrepreneurship world.

Finans 06-07-23 10:49

DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu'ndan asgari ücret önerisi! 'Yılda 4 kez...' Toplantıda gergin anlar: 'Yeter artık'

Asgari ücrete ara zam için ikinci toplantı sona ererken DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu'ndan milyonları ilgilendiren asgari ücretle ilgili bir açıklama geldi. Çerkezoğlu, "Enflasyon tek haneli rakama düşene kadar asgari ücret ve bütün ücretler yılda 4 kez güncellenmelidir" dedi. Öte yandan toplantı sırasında tartışma çıktı.

Finans 19-06-23 15:02

Endeavor Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli Bloomberg HT’de Arzu Maliki’nin programına konuk oldu…

Endeavor Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli 9 Ağustos Perşembe günü Bloomberg HT’de Arzu Maliki’nin sunduğu ‘Üst Düzey’ Programı’na konuk oldu.

Finans 15-06-23 11:23

Endeavor Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, Bloomberg HT’de Arzu Maliki’nin sunduğu ‘Üst Düzey’ TV Programı’na konuk oldu…

Endeavor Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli 15 Ekim 2020 günü Bloomberg HT’de Arzu Maliki’nin sunduğu ‘Üst Düzey’ Programı’na konuk oldu.

Finans 15-06-23 10:26

Papatya çayı adet söktürür mü, adet ağrılarını hafifletir mi? Papatya çayı adet söktürücü olarak kullanılır mı, adet gecikmesine hangi çay iyi gelir?

Papatya çayı binlerce yıldır tüketilen doğal bir bitki çayıdır ve genellikle rahatlama ve sakinleşme etkileriyle tanınır. Ancak son yıllarda papatya çayının adet söktürme özelliğiyle ilgili iddialar da popülerlik kazanmıştır. Adet döngüsü bir kadının üreme sağlığının önemli bir göstergesi olup düzenli ve sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi arzu edilir. Bu nedenle adet söktürücü özellikleri olan doğal alternatifler arayışı yaygın hâle gelmiştir. Peki, papatya çayı regle iyi gelir mi?

Haber 15-06-23 10:21

Adet geciktiriciler nelerdir, adet geciktirici hap adetin ilk günü kullanılır mı? Adet geciktirici doğal yöntemler, çözümler ve yiyecekler nelerdir?

Adet döngüsü bir kadının üreme yeteneğinin bir göstergesi olup her ay düzenli bir şekilde gerçekleşen bir fizyolojik süreçtir. Bu süreç rahim iç tabakasının dökülmesi ve yumurtlamadan önce gerçekleşen bir dizi hormonal değişiklikle karakterizedir. Ancak bazı durumlarda adetin normal zamanında gerçekleşmesi arzu edilmeyebilir veya gecikebilir. Bu noktada adet geciktiriciler devreye girer. Peki, adet geciktirici hap adetin ilk günü kullanılır mı?

Haber 14-06-23 14:56

İmamoğlu'ndan 'Özgür Özel' sorusuna yanıt: Aklınıza gelen herkesle konuştum! Mesele İstanbul'dan ibaret değil

'Değişim' çıkışıyla gündem yaratan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan CHP içindeki süreçle ilgili yeni açıklamalar geldi. 'Adaylık sinyali' veren CHP Grup Başkanı Özgür Özel'le görüştüğünü doğrulayan İmamoğlu, "Mesele İstanbul'dan da ibaret değil. Parti içindeki münazaralarımız, konuşmalarımız bittikten sonra elbette tam olarak ne arzu ettiğimizi, neyi istediğimizi kamuoyuyla paylaşırız" diye konuştu.

Haber 13-06-23 15:07