Asci Yemini Haberleri

Sandık zaferi bekleyen Putin'in gözünü kan bürüdü! İntikam yemini etti: Cezasız kalmayacak

Savaşın gölgesinde ve tartışmalar eşliğinde başlayan seçimler devam ederken Rusya'nın Belgorod kentine füzeler yağdı. Bu gelişme sandıktan kolay bir zafer bekleyen Putin'i küplere bindirdi. 71 yaşındaki Putin yeniden başkan olması eli kulağındayken öç için ant içti.

Haber 2024-03-17 10:02:53

35 yıl önce bekaret yemini eden 58 yaşındaki kadın vahşi doğada tek başına yaşıyor! 15 erkek benimle evlenmek için yalvardı

35 yıl önce bekaret yemini eden ve yeminine sadık kalabilmek için vahşi doğada tek başına yaşayan 58 yaşındaki Burrnesha Duni, kendisine yapılan 15 evlilik teklifini reddettiğini söyledi. Cinsel hayatı tamamen reddettiğini söyleyen Duni, 23 yaşındaki verdiği bekarlık yeminine ölene kadar sadık kalacağını belirtti.

Trend 2023-12-06 11:50:56

Müritlerini ev yapımı cıva katkılı içeceklerle yöneten tarikat lideri tutuklandı! 'Sessizlik yemini ettim' diyerek suçlamaları reddetti

Kendisine "Total Transcendence" adını veren bir tarikat lideri, şehirden uzakta 15 yıl önce kurduğu tarikatındaki müritlerine akıl uyuşturan cıva katkılı ev yapımı ilaçlar verdiğini tespit edilmesinden sonra İspanyol polisi tarafından tutuklandı. Tutuklandığı sırada sessizlik yemini ettiğini dile getiren Jose Manuel Canovas yetkililerle kara tahta üzerinden yazışarak iletişim kurdu.

Trend 2023-11-24 08:35:29

Damat ve konuklar şaşkınlıkla olanları izledi! Gelin bir anda buketini fırlatıp koşarak salonu terk etti... Kimse duruma anlam veremedi

Tayvan'da gerçekleştirilen bir düğün töreninde gelin, damadın ve diğer konukların şaşkınlık dolu bakışları arasında düğün alanını terk etti. Düğün yemini için mikrofon uzatılan gelin "Sanırım yapamayacağım" diyerek bir anda koşmaya başladı.

Trend 2023-11-11 13:40:16

Esrarengiz ölümün ardından Putin'den çok konuşulacak hamle! 'Bir emir' ifadesiyle duyuruldu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in uçak kazasında hayatını kaybetmesinin ardından sürpriz bir kararname imzalayarak ordu adına faaliyet gösteren tüm paralı asker gruplarının Rus bayrağı önünde bağlılık yemini etmesini içeren bir kararname imzaladı.

Haber 26-08-23 17:34

Son dakika | Meclis'te yeni dönem başladı: İlk yemin Bahçeli'den! Cumhurbaşkanı Erdoğan locadan takip etti

Son dakika haberi: TBMM'de 28. yasama dönemi resmen başladı. Milletvekili seçilen isimler ant içme töreni için Meclis'e geldi. Genel Kurul'da açılış konuşmasını en yaşlı üye sıfatıyla MHP lideri Devlet Bahçeli yaptı. Bahçeli ayrıca milletvekili yemini eden ilk Meclis üyesi oldu. Öte yandan bugün yapılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın da katılacağı öğrenildi.

Haber 02-06-23 19:24

'Milletvekili yemini' açıklamaları gündem olmuştu! HÜDA PAR'lı isim Meclis'te böyle yemin etti

Milletvekili seçimine AK Parti listelerinden giren HÜDA PAR'lı 4 ismin Meclis'te bugün düzenlenen ant içme töreninde milletvekili yemini etmeyeceği iddiaları seçim öncesi gündeme damga vuran konular arasında yer almıştı. Bugünkü törende HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı ant içerek tartışmalara son noktayı koydu. Ramanlı'nın seçim sürecinde yaptığı, milletvekili yeminiyle ilgili açıklaması da gündem olmuştu.

Haber 02-06-23 16:22

Osman Gökçek uyarı alınca yemin metnini ikinci kez okudu! İşte o anlar…

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek'in TBMM'de ettiği yemini yanlış okuduğu gerekçesiyle tekrarlaması istendi. Gökçek’in ikinci tekrarında yemini kabul edildi.

Haber 02-06-23 15:44

MİLLETVEKİLİ YEMİNİ SÖZLERİ: Milletvekili yemini nasıl edilir? TBMM'de 28. dönem başladı!

Milletvekili yemin töreninde nasıl yemin edileceği vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, tören nedeniyle görevini geçici olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye devretti. Peki, Milletvekili yemini nasıl edilir, Meclis'te hangi partinin kaç vekili var? İşte milletvekili yemini sözleri...

Haber 02-06-23 14:09

HÜDA PAR'lı vekilden 'milletvekili yemini' çıkışı: 'Doğru değil, değiştirilmesi lazım'

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerde AK Parti listelerinden milletvekili seçilen HÜDA PAR milletvekili Serkan Ramanlı'nın Meclis yemini ile ilgili sözleri dikkat çekti. Ramanlı, yemin metninin doğru olmadığını ve değiştirilmesi gerektiğini savunurken daha sonra yaptığı bir başka açıklamasında da ‘Milletvekili yemini konusunda hiçbir tereddüt yok. Herkes kurallara uymak zorunda. Biz de uyacağız’ ifadelerini kullandı.

Haber 25-05-23 07:49

İntikam yemini edip çok sayıda kişiyi yaraladı! “Kasımpaşalı John Wick” saklandığı yerde yakalandı

İstanbul Beyoğlu'nda iki günde 7 kişiyi toplamda 8 kişiyi yaralayan ve semt sakinlerinin “Kasımpaşalı John Wick” lakabını taktığı suç makinesi ekipler tarafından yakalandı. İntikam yemini ettiği konuşulan şahsın emniyetteki ilk ifadesinde, uyuşturucu satıcılarını silahla vurduğunu söylediği belirtildi.

Haber 04-02-23 17:41

'Takımın büyükleri olaya el attı!' Galatasaray'da Alanyaspor maçı öncesi kritik toplantı ve galibiyet yemini!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Corendon Alanyaspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ligdeki son 2 maçından 1 puan alan ve çıkışa geçmek isteyen sarı - kırmızılılarda maç öncesinde kritik bir toplantı gerçekleştirildi. Takımda yaşça büyük tecrübeli isimlerin arkadaşlarını bir araya getirerek topluca görüştüğü ve yapılan hataların telafi edilmesi gerektiğinin konuşulduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Spor 23-10-22 12:02

Manda sütü, kadın çiftçinin elinde Afyon kaymağına dönüşüyor

Afyonkarahisar'da aldığı devlet desteğiyle manda sayısını artırarak besihanenin yanına mandıra kuran 53 yaşındaki Necla Eşmen, manda sütünden elde ettiği kaymak ve yoğurdun satışını yapıyor - Ailesinin desteğiyle işini daha da büyütmek isteyen Eşmen: - "Oğlum hayvanlara yemini, samanını veriyor. Ben de sağım yapıyorum. O olmadığı zaman onları da ben yapıyorum"

Yurthaber 14-10-22 13:56

Eşi Hatice'yi katledip, şeref namus yemini etmişti! Katil, cinayet sonrası PKK'ya katılacakmış

Kocaeli'de 24 Eylül'de meydana gelen olayda Mehmet Senem, eşi Hatice'yi işkence ederek öldürmüş, genç kadına elektroşok vermişti. Mehmet Senem'e indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilirken, cinayetten sonra bölücü terör örgütü PKK'ya katılmak istediği ortaya çıktı. Adli tıp raporunda, genç kadının vücudunda yanıklar olduğu ve vücudunda elektroşok kullanıldığı belirtilmiş, katil, ''Şerefim ve namusum üzerine yemin ediyorum ki elektroşok kullanmadım'' demişti.

Haber 11-10-22 17:14

Kırşehir'de üniversite öğrencileri 6 yıldır Ahilik yemini ile mezun oluyor

Ahiliğin zorunlu ders olarak okutulduğu Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde, üniversite birincisi şet kuşanıyor - Rektör Prof. Dr. Vatan Karakaya: - "Bir insan yetiştirme modeli Ahiliğin iş ahlakı ve mesleğe sadakati canlandırması ve bu şuuru vermek için topluca Ahilik yemini ettiriyoruz"

Yurthaber 15-06-22 12:34

Denizli'de kurşun yağmuruna tutulan İrem'in mezarında ağıtlar birbirine karıştı! Kahreden an, dayıdan intikam yemini: 5 kişinin canını alır, gömerim

Denizli'de kocası tarafından kurşun yağmuruna tutulan 18 yaşındaki İrem'in cenazesinde ağıtlar yükseldi. Acılı anne genç kadının mezarında baygınlık geçirirken dayı ise yeğeninin mezarına uzandı. Mezarlıktaki feryatlar yürekleri dağlarken İrem’den geriye gülümsediği ve bebeği Hazal ile çekilmiş görüntüleri kaldı. Öte yandan dayı Mehmet Çetindalan, ''Kanun bırakırsa yakasını ben bırakmam, onlardan 5 kişinin canını alırım, öldürürüm. Onları gömerim'' şeklinde intikam yemini etti.

Haber 08-06-22 14:38

Yüğrük at yemini artırır ne demek? Yüğrük at yemini artırır TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller yapı bakımından çeşitlilik gösterir. Türkçede bolca bulunan bu ifadeler, kelime grubu olarak kullanılan deyimlerde de görülür. Sözcük öbeği olarak karşılaşılan pek çok deyim, birleşik fiillerden oluşur. Atasözleri ise, cümle halindeki deyimlerle benzerlik gösterse bile, yol gösterici özelliğiyle ayrışırlar. Tüm bu dil hazinelerinin hiçbirinin söyleyeni belli değildir. Yüğrük at yemini artırır ifadesi de bunlardan biridir. Yüğrük at yemini artırır ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 19:08

Yemini basmak ne demek? Yemini basmak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, belirli durumları açıklayan kısa ve net ifadelerdir. Deyimler, atasözleri gibi belirli durumları açıklamak için kullanılır. Birleşik fiiller ise iki farklı sözcüğün birleşerek yeni bir anlam kazanmasıdır. Genellikle bir ifadenin özüne vurgu yapan bu araçlar, dillerin en önemli parçalarındandır. Yemini basmak sözü de bu parçalardan biridir. Türk dilinde yer alan önemli bir ifade olan Yemini basmak ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:49

Lüks bir dağ evinde saklıyor! Halk 'gizlilik yemini' etti

Bir zamanlar “Rusya'nın en esnek kadını” olarak gösterilen eski jimnastikçi Alina Kabaeva'nın, Rusya Ukrayna'yı işgal ederken çocuklarıyla birlikte “çok özel ve çok güvenli” bir dağ evine gittiği bildirildi. Alina Kabaeva'nın Putin'in iki oğlu ve bir kızının ya da muhtemelen iki ikiz kızının annesi olduğuna inanılıyor.

Trend 12-03-22 13:57

Üniversite mezunu kız kardeşler, devletten aldıkları destekle baba mesleği hayvancılığı sürdürüyor

Kırıkkale'de maliye ve öğretmenlik bölümü mezunu kardeşler, elde ettikleri sütten yoğurt, yağ, kaymak ve peynir yaparak aile bütçelerine katkıda bulunuyor - Münevver Özen: - "İş paylaşımı yapıyoruz, birini o yapıyorsa diğerini ben yapıyorum. O samanı veriyorsa ben yemini döküyorum. Paylaşımlı olarak devam ediyoruz. Bu iş sevmeden olmuyor" - Münire Özen: - "Üniversite mezunu olarak bu işi yapmak çok güzel bir duygu, böyle projelere destek verdiği için devletimize çok teşekkür ederiz"

Yurthaber 22-10-21 11:14

El Kaide'yi Taliban'a bağlayan sadakat yemini neydi, ilişkiler nereye evrilecek?

El Kaide, 1990'larda Usame Bin Ladin yönetiminde Afganistan'da Taliban'a sadakatini bildirmişti. Sadakat yemininin hala geçerli olduğu düşünülüyor ancak Taliban'ın bu ittifakı sürdürüp sürdüremeyeceği belirsiz. BBC İzleme Servisi'nden Driss El-Bay'in analizi.

Haber 08-09-21 04:16

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Trabzon'da açıklamalarda bulundu:

"Belediye başkanlığı halkın temsil makamıdır. Halkın güvendiği, el emin sıfatını verdiği insanın oturabileceği bir makamdır" - "(CHP) Daha şu ana kadar büyük şehirlerde Ankara, İstanbul dahil taş üstüne taş konduğunu gören yok" - "Yangınlarda uçak yok dediler. Sen bu yemini ettiğin yerde arkadan helikopterler gidiyor. Bundan bile çıkar peşinde koşmak acizliktir"

Yurthaber 12-08-21 17:01

İntikam yemini eden Ukrayna’nın ilk kadın hükümdarı Olga’nın filmlere konu olacak hayatı şaşırttı

Tarih boyunca birçok kadın hükümdar imza attıkları işler ile adından söz ettirmeyi başarmıştır. Özellikle kadınların erkeklerin gölgesinde kaldığı süreç içerisinde zekaları ve cesaretleriyle ön plana çıkmış hükümdarların sayısı azımsanmayacak derecede çoktur. Sizler için bu kadın hükümdarlardan biri olarak tarihe geçen Olga’nın intikam hikayesini sizler için araştırdık.

Trend 19-04-21 10:16

Ürdün'de eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin, Kral II. Abdullah'a sadakat yemini etti

Ürdün'de Cumartesi günü ev hapsine alındığını açıklayan ve yetkililerce ülkeyi istikrarsızlaştırmaya çalışmakla suçlanan eski Veliaht Prens Hamza bin Hüseyin, üvey kardeşi Kral II. Abdullah'a sadakat yemini etti. 41 yaşındaki Hamza bin Hüseyin imzaladığı mektupta, "Kendimi majesteleri kralın ellerine bırakıyorum. Ürdün Haşimi Krallığı'nın anayasasına bağlı kalacağım ve majesteleri kral ve veliaht prensine her zaman yardım ve destek olacağım" ifadelerini kullandı.

Haber 06-04-21 04:17

Kuruluş Osman 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Osman Bey'den intikam yemini: Bedelini ödeteceğiz! Kuruluş Osman 52. son bölümde neler oldu?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 52. son bölümüyle nefesleri kesti. Burak Özçivit'in başrolde oynadığı dizinin son bölümünde Abdurrahman Gazi'nin şehit olması obada büyük üzüntüye neden oldu. Osman Bey ise obadaki hainin amcası Dündar Bey olduğunu öğrendi. Kuruluş Osman'ın 53. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Osman Bey'in "Cihanın öbür ucuna da kaçsa benim gazabımdan kurtulamayacak. Bedelini ödeteceğiz" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 01-04-21 02:36

Kuruluş Osman 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Osman Bey'den intikam yemini: Nikola bu gece ölecek! Kuruluş Osman 42. son bölümde neler oldu?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 42. son bölümüyle ekrana geldi. Burak Özçivitin'in başrolde oynadığı Kuruluş Osman'ın final sahnesine Kumral Abdal'ın Osman Bey'e hediyesi damga vurdu. Kumral Abdal'ın sözleriyle yeni devletin ismi de Osmanlılar olarak ortaya çıktı. Kuruluş Osman 43. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Osman Bey'in "Bizim kısmetimize de Nikola düşecek. Nikola bu gece ölecek" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 21-01-21 02:10

ABD'de Biden dönemi resmen başladı! İşte ilk açıklamalar

ABD’nin seçilmiş başkanı Joe Biden Washington'da Kongre binasının önünde başkanlık yemini ederek resmen ABD'nin 46. Başkanı oldu. Biden yaptığı ilk konuşmasında "Gelin yeni bir sayfa açalım. Demokrasi üstün geldi" dedi.

Haber 20-01-21 19:23

Son dakika! Biden yemin etmek için Kongre Binası'na geldi

ABD’nin seçilmiş başkanı Joe Biden bugün Washington'da Kongre binasının önünde TSİ ile saat 20.00'de başkanlık yemini edecek. Yoğun güvenlik önlemleri altında ve Kovid-19 salgınının gölgesinde gerçekleşecek olan yemin töreninde Joe Biden'ın ABD'nin 46. başkanı olarak ilk konuşmasını yapması bekleniyor.

Haber 20-01-21 18:47

Ramo 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ramo'da Cihangir'in ölümü tüm dengeleri bozuyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun 29. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ailesini kaybeden Nehir'in intikam yemini ettiği tanıtımda neler yapacağı merakla bekleniyor. Diğer yandan ise Ramo'nun Cihangir'i öldürmesinin ardından tüm dengeler alt üst oluyor.

Magazin 19-01-21 01:06

Çukur 106. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Selim Koçovalı ölüyor! Öner Erkan Çukur'a veda ediyor

Çukur dizisinin merakal beklenen 106. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çukur yeni bölümde Çağatay Erdenet, tuzağa düşürdüğü Selim Koçovalı'yı öldürüyor. Selim Koçovalı'nın ölüm haberinin herkesi derinden sarstığı tanıtımda Akın'ın gözyaşları içinde haykırışları yüreklere dokunuyor. Mahallede Selim'in cenaze töreni düzenlenirken, Yamaç ise intikam yemini ediyor. Dizide Selim'i canlandıran başarılı oyuncu Öner Erkan ise yeni bölümde Çukur'a veda ediyor.

Magazin 03-12-20 23:58

Ormanda karşılaştığı tilkiyi her gün eliyle besliyor

Kastamonu'da yaşayan Yüksel Çelik, ormanda yavruyken karşılaştığı tilkiyi yaklaşık bir yıldır aynı noktada eliyle besliyor - Yüksel Çelik: - "Yağmur da yağsa kar da yağsa yürüyerek de olsa mutlaka gelirim onların yemini bırakır giderim" - "Vahşi bir tilkiyi elinle beslemek kelimelerle tarif edilemez, harika bir duygu"

Yurthaber 19-11-20 11:04

68 öğrenciden hekimliğe ilk adım

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Tıp Fakültesinde bu yıl eğitime başlayan 68 öğrenci, pandemi nedeniyle online yapılan törende beyaz önlüklerini giyip “Tıbbiyeli Yemini” ederek hekimlik yolunda ilk adımı attı.

Yurthaber 20-10-20 09:59

DEAŞ’ın sözde Türkiye emirinin fedaisi intikam yemini etmiş

DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri Mahmut Özden’le bağlantılı olan ve 'Özden’in fedaisi' olarak bilinen eylem hazırlığındaki Barış Coşkun Adana’da yakalanıp tutuklanırken, zanlının daha önce de intikam yemini ettiği ve tutuklandığı ortaya çıktı.

Haber 15-10-20 08:58

DEAŞ’ın sözde Türkiye emirinin fedaisi intikam yemini etmiş

DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri Mahmut Özden’le bağlantılı olan ve “Özden’in fedaisi” olarak bilinen eylem hazırlığındaki Barış Coşkun Adana’da yakalanıp tutuklanırken, zanlının daha önce de intikam yemini ettiği ve tutuklandığı ortaya çıktıİstanbul Emniyet Müdürlüğünün DEAŞ’a yönelik Adana’da yaptığı operasyonda önce İstanbul’da kanlı eylem yapmak için keşif yapan bir zanlı yakalanarak tutuklandı.

Haber 15-10-20 08:52

Ramo 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Oğlu öldürülen Cihangir'den intikam yemini! Ramo 13. son bölüm izle!

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo 13. son bölümüyle 25 Eylül Cuma akşamı ekrana geldi. Murat Yıldırım'ın başrolde oynadığı Ramo'nun 14. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Ramo yeni bölüm fragmanında Ramo yeni bölümde oğlu öldürülen Cihangir intikam yemini ediyor. Ramo'nun karşısına çıkan Cihangir "Ölmeden önce kendi helvasını yemek herkese nasip olmaz" sözleriyle meydan okuyor. Peki Ramo 13. son bölümde neler oldu? İşte Ramo 14. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Magazin 26-09-20 02:38

Kuş yemi akdarıyı kuşlardan korumak nöbet için tutuyorlar

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki çiftçiler, kuş yemi olarak kullanılan akdarıyı kuşlardan korumak için tarlada nöbet tutuyor - Tarlalara kuşların korkabileceği düzenekler kuran ve havada torpil patlatan çiftçiler, öğlen saatlerine kadar kuşları tarlalarından uzaklaştırmak için uğraşıyor - Çiftçilerden İsmet Oğul: - "Darı süt firiği olduktan sonra yani hasattan 45 öncesinde nöbetimiz başlıyor. Kuşlar için yetiştirdiğimiz bu kuş yemini beklemezsek eğer kuşlar yarısını yiyor"

Yurthaber 21-09-20 11:12

Arıza 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Ali Rıza'dan intikam yemini: Kirli dünyalarını başlarına yıkacağım! Arıza dizisi 1. bölümde neler oldu?

Show TV'nin yeni dizisi Arıza, 1. bölümüyle 13 Eylül Pazar akşamı seyirci karşısına çıktı. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın başrollerini paylaştığı Arıza'nın 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Arıza 2. bölüm fragmanında Ali Rıza'nın Burak'a silah doğrulttuğu anlarda çalan telefonun kimden geldiği büyük merak uyandırdı. Fragmanda Ali Rıza'nın "Adına alem dedikleri bu kirli dünyanın içine girip, dünyalarını da alemlerini de başlarına yıkacağım" sözleri dikkat çekti. İşte Arıza 2. bölüm fragmanı.

Magazin 14-09-20 02:07

Mersin’de 11 stajyer avukat yemin edip cübbe giydi

Mersin Barosunda stajını tamamlayan 11 stajyer avukat, meslek yemini ederek savunma mesleğinin yeni neferleri oldu.Mersin Adliyesi Baro Odasında düzenlenen yemin töreninde konuşan Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, genç meslektaşlarına başarılar dileyerek, "Hukukun hangi alanında görev yaparsanız yapın, ister avukat, ister hakim, ister savcı olun, önce hukuk, insan hakları diyecekseniz.

Yurthaber 14-08-20 12:49

Tıp Fakültesi öğrencileri video konferansla Hipokrat yemini etti

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Hipokrat Yemin Töreni, Rektör Prof.

Yurthaber 01-07-20 14:32

Zalim İstanbul 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Zalim İstanbul ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

Zalim İstanbul dizisinin 37. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Koronavirüs nedeniyle çekimleri iptal edilen ve haftalardır yayınlanmayan Zalim İstanbul, sürpriz bir bölümle ekranlara geri dönüyor. Zalim İstanbul'da Ceren, Karaçay ailesine karşı intikam yemini ediyor. Peki Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte 37. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 02-06-20 01:26

Karantinadaki vatandaş belediyeden hindi ve tavukları için yem istedi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde karantina da olan Selami Çelebi isimli vatandaşın Belediyeden hindi ve tavukları için yem isteği Belediye zabıtası tarafından yerine getirildi.Şehitler Mahallesinde oturan 37 yaşındaki Selami Çelebi, Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında karantinada bulunan evinden dışarı çıkamadığı için Belediyeyi arayarak evinde beslediği hindi ve tavukları için 2 çuval yem getirmelerini talep etti.Bunun üzerine harekete geçen Belediye Zabıta ekipleri hindi ve tavukların yemini zahireciden alarak Selami Çelebi’nin evine kadar getirip kendisine teslim etti.Belediye Zabıtasına teşekkür Selami Çelebi, "Bu zor günlerimizde Kaymakamlığımız, Belediyemiz, polisimiz, jandarmamız, sağlık çalışanlarımız hepsi de bizlerin sağlığı için canla başla çalışıyorlar.

Yurthaber 11-05-20 09:34

MSB'den terhislerin ertelenmesi sonrası askerlik yemini videosu

MSB'den terhislerin ertelenmesi sonrası askerlik yemini videosu

Yurthaber 18-04-20 20:47

Hayvanların yemini zabıta ulaştırdı

Yalova Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, sokağa çıkma yasağı nedeniyle hayvanlar için yem ihtiyacı olan vatandaşlara çayır otu yemini evlerine ulaştırdı.Korona virüsü nedeniyle sokağa çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşın hayvanları için ihtiyacı olan çayır otu Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerince kendisine ulaştırıldı.

Yurthaber 06-04-20 09:50

Emine teyze, tavuklarının yemi bitince belediye başkanını aradı

Büyükçekmece’de korona virüs salgını ile mücadele kapsamında evinden çıkamayan 76 yaşındaki Emine teyzenin tavukları için verdiği yem siparişini temin eden Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, bir çuval tavuk yemini yaşlı kadına teslim etti.Sokağa çıkma yasağı nedeniyle evinden çıkamayan Emine teyze, tek geçim kaynağı olan tavuklarının yemi bitince çareyi belediye başkanı Dr.

Yurthaber 31-03-20 12:34

Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Nare'den Sancar'ı yıkan ayrılık yemini! Sefirin Kızı 15. son bölüm izle!

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 14. son bölümüyle ekrana geldi. Sefirin Kızı'nın son bölüm finaline Nare ve Sancar'ın ağlatan ayrılık sahnesi damga vurdu. Sancar Nare'ye Menekşe'nin hamile olduğunu söylemesi ikili arasındaki her şeyi bitirdi. Nare'nin 'Bir daha yüzünü görmeyeceğime nasuh tövbesi olsun' sözleri Sancar'ı yıktı. Peki Sefirin Kızı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Sefirin Kızı son bölümde yaşananlar ve final sahnesi.

Magazin 31-03-20 02:26

Faytoncu Yaşar'ın Gültekin ve Aytekine vefası

Antalya'da eşi vefat ettikten sonra hayatını hayvanlarıyla sürdüren 74 yaşındaki Yaşar Uğurlu, faytonculuğun yasaklanmasının ardından iki atıyla topladığı kağıtları satarak kimseye muhtaç olmadan yaşamını sürdürüyor - Kendi söylemiyle yıllarca kahrını çeken atlarının üzerine titreyen Uğurlu: - "Kendim aç yatarım ama onları aç yatırmam. Ekmek alamadığım günler oluyor ama kendi kendime 'Bu atlar sayesinde yıllarca ekmek yedim' diyerek onların yemini alıyorum. Bu bir vefadır"

Yurthaber 03-02-20 11:05

Bağdat’ta ABD Büyükelçiliği yakınına havan toplu saldırı

Irak’ın başkenti Bağdat’ta ABD Büyükelçiliği binasının bulunduğu Yeşil Bölge yakınlarına havan topuyla saldırı düzenlendi.Bağdat polis kaynakları, aralarında ABD Bağdat Büyükelçiliği’nin de bulunduğu yabancı misyonların yanı sıra hükümet konaklarının yer aldığı Yeşil Bölge yakınlarındaki Cadiriye bölgesine 2 havan topu düştüğünü belirterek, saldırıda 3 sivilin yaralandığını aktardı.Irak’ın başkenti Bağdat Havalimanı’nda İran Devrim Muhafızları’na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi Heyeti Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi Mühendis, ABD tarafından düzenlenen hava saldırısında hayatlarını kaybetmiş, saldırı sonrası İran intikam alma yemini etmişti.

Haber 04-01-20 21:02

Şehit Muhammed Can Sevim’in son isteği yerine getirildi

Nazilli Belediyesi tarafından, Van Çaldıran Şehit Muhammed Can Sevim İlk ve Ortaokulu için başlatılan yardım kampanyasında toplanan malzemeler öğrencilere ulaştı.Nazilli Belediyesi tarafından, Van’ın Çaldıran ilçesinde 22 Kasım 2018’de askerin aracın devrilmesi sonucu şehit düşen Teğmen Muhammet Can Sevim’in isminin verildiği okul için başlattığı yardım kampanyasında toplanan malzemeler öğrencilere ulaştı.Kampanyaya destek veren herkese teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Şehidimiz, şehadet yemini etmeden önce görev yaptığı Van Çaldıran’daki bu okulumuz için yardım kampanyası düzenlemek istemiş.

Yurthaber 30-12-19 11:59

Sosyal medyada gündemi sarsmıştı! Polis Akademisi Başkanlığı'ndan 'İntikam yemini videosu' açıklaması

Polis Akademisi Başkanlığı, sosyal medyada gündeme gelen video ile ilgili olarak gerekli işlemlerin yapıldığını ve idari tedbirlerin alındığını açıkladı.

Trend 30-12-19 03:44