Asifa Bano Haberleri

Sosyal medyada yayılan görüntüler infial yarattı: Tecavüzcüleri sevinçle karşıladılar! Toplu tecavüz olayı 'Bilkis Bano' davasıyla ilgili yeni gelişme

Hindistan’da 2002 yılında kan donduran olaylar yaşanmış, Bilkis Bano adlı Müslüman kadın toplu tecavüze uğramış ve ailesinden 14 kişi cinayete kurban verilmişti. Görülen davada ömür boyu hapis cezasına çarptırılan 11 hükümlü serbest bırakılmıştı. Bilkis Bano karara tepki gösterdi. Öte yandan sosyal medyada yayınlanan görüntülerde tecavüzcülerin sevinçle karşılandığı görüldü. Yaşananlara çok sayıda kişiden tepki geldi. Karar sonrası protesto yapan onlarca kadın karardan geri dönülmesini istedi.

Haber 2022-08-18 18:02:02

Toplu tecavüze uğradı, ölü taklidi yaparak kurtuldu! 'Bilkis Bano' davasında yeni gelişme

Hindistan'da 2002 yılında çıkan olaylarda 'Bilkis Bano' isimli kadın toplu tecavüze uğraşmış ve ölü taklidi yaparak hayatta kalmıştı. Davada yaşanan yeni gelişmeye göre ömür boyu hapis cezası verilen 11 hükümlü, eyalet hükümetinin ceza indirimi için başvurularını onaylamasının ardından serbest bırakıldı.

Haber 2022-08-16 20:32:39

Böyle intikam görülmedi! Artık penisini kullanamayacak

Kocasının kendisini aldattığını öğrenen kadınının intikamı bir hayli acı oldu. Öyle ki Asifa Nakagolo adındaki kadın kocasının penisini bir daha kullanamayacak hale getirdi. Penisi ısırılan adam artık seks yapamayacak ve kateterle tuvaletini gidermek zorunda kalacak.

Haber 2021-03-23 07:36:21

Keşmir'de vahşice katledilen küçük kız için adalet çağrısı

Keşmirli 8 yaşındaki Asifa, ocak ayında bir Hindu tapınağında günlerce tecavüze uğradıktan sonra öldürüldü - Tutuklanan tecavüzcü katillerin hala mahkeme önüne çıkarılmamasına tepkiler artıyor - İktidardaki BJP, ülkedeki tecavüz olaylarını örtbas etmekle ve adalet karşısına çıkarmakta gecikmekle toplumun bütün kesimleri tarafından suçlanıyor

Haber 2018-04-15 10:14:17

Diğer Haber Etiketleri

8 yaşındaki kız çocuğuna toplu tecavüz edip öldürdüler

Ormanda cesedi bulunan Müslüman bir aşirete mensup Asifa Bano isimli kız çocuğunun feci şekilde öldürülmesi, ülkeyi karıştırdı.

Haber 13-04-18 13:18

Kürt kızının cenazesinde dünyaya terör mesajı

Norveç'in Utöya adasındaki katliamın ardından düzenlenen cenaze törenlerinin ilki, Kürt asıllı Bano Ebubekir Raşit için Oslo'daki bir kilisede gerçekleştirildi.

Haber 29-07-11 17:19