Asker Haberleri Ve Son Dakika Asker Haberleri

Asker Haberleri Ve Son Dakika Asker Haberleri

Geçmiş dönemlerden beri farklı ordularda görev yapan kişilere asker ismi verilir. Er rütbesinden mareşal rütbesine kadar ordudaki tüm görevliler asker olarak isimlendirilir. Türkiye’de askerlik iki farklı şekilde olur. Askerlik yükümlülüğü olan kişiler, Milli Savunma Bakanlığı tarafından farklı yerlerde asker olarak görevlendirilir. Özel yasalarla birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine katılan kişiler de asker sıfatıyla adlandırılır. Ülkeyi korumak ve savaş anında emirlere uymak gibi vazifeleri bulunan askerlerin arama kurtarma ve yangın söndürme gibi görevleri de vardır. Geniş bir görev alanında faaliyetlerine devam eden askerlerin özellikleri ülkelere göre farklılık gösterir. İnsanlık tarihi boyunca her dönem ihtiyaç duyulan bir meslek haline gelen askerlik günümüzde de oldukça önemlidir. Devletlerin uluslararası alandaki gücünün belirlenmesinde askeri olanaklar belirleyicidir.

Asker Haberleri

Osmanlı'dan sonra bir ilk: TSK'nın ayak izleri her yerde! Türkiye'nin askeri varlığı genişliyor; Irak, Libya, Suriye, Katar, Azerbaycan, Somali, Gambiya, Mali...

ABD merkezli Bloomberg, Türkiye'nin dünyadaki askeri varlığının genişlediğini yazdı. Dünyanın dört bir yanındaki Türk askerinin etki alanının küresel çapta yayıldığına dikkat çekilirken, Osmanlı İmparatorluğu'ndan sonra ilk kez böyle bir durumun yaşandığı belirtildi. Söz konusu haberde bir harita da paylaşılırken; Türk askeri varlığının bulunduğu noktalar işaretlendi.

Finans 13-03-2024 06:51

Esenler'de havaya ateş eden maganda gözaltına alındı!

Esenler'de asker eğlencesi adı altında havaya ateş açıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından harekete geçen Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri S.Ö.(20)'yü gözaltına aldı.

Haber 05-03-2024 00:16

Askerlerin devrecilik kavgası kanlı bitti! Cinnet getiren jandarma, arkadaşını tüfekle vurdu

İzmir’de iki asker arasındaki devrecilik tartışması kanlı bitti. Hastanede mahkum koğuşundaki nöbet değişimi esnasında iki jandarma er, tertipçilik yüzünden kavga etti. Üst devresinin şiddet uyguladığı alt devre er, cinnet getirerek tüfeğiyle etrafa rastgele ateş açtı. Duvardan seken mermilerden ikisi, kavga ettiği üst devre ere isabet etti. Yaralanan askerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 29-02-2024 12:59

Isparta'da asker eğlencesinde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı

Isparta'da asker eğlencesinde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı.

Yurthaber 26-02-2024 08:41

Konya'da asker eğlencesinin sonu kötü bitti! Askere giden genci yaktılar

Askere giden gencin asker uğurlaması yapıldı. Sosyal medyada paylaşılan eğlence güzel başladı fakat kötü bitti. Asker uğurlaması yapılırken talihsiz bir olay yaşandı. Askere gidecek genç alev aldı. Onu söndürmek için seferber olan yakınları kameralara yansıdı.

Haber 16-02-2024 18:27

'Mardin'de çatışma çıktığı ve çok sayıda askerin yaralandığı' iddiası yalanlandı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, terör örgütünün propaganda hesaplarından paylaşılan, “Mardin'in Bagok Dağı bölgesinde çatışma çıktı ve çok sayıda yaralı asker Midyat Devlet Hastanesi'ne getirildi” iddiasının doğru olmadığını açıkladı.

Haber 13-02-2024 14:46

Almanya'daki Türkler paralı asker mi olacak? Lejyoner taburları gündemde: Yılda 40 bin Euro maaş, rütbe yükseldikçe daha da artacak!

Asker sıkıntısı yaşayan Almanya'da oluşan açığı kapatmak için paralı askerlik gündeme geldi. Almanya'da doğmuş- büyümüş ve Alman vatandaşı olan kişilerden oluşan 'Lejyoner taburları' kurmak için harekete geçilen ülkede ilk hedef ise Türkler oldu. Söz konusu planın hayata geçirilmesi halinde Alman Ordusu'nun bir kısmını paralı Türk askerleri oluşturacak. Peki Alman Ordusu'na katılacak Türkler ne kadar maaş alacak? İşte yanıtı...

Finans 09-02-2024 06:56

Asker eğlencesi pahalıya patladı! Trafik magandalarına ceza yağdı

Başakşehir'de asker eğlencesi pahalıya patladı. Eğlence için caddeyi trafiğe kapatan 6 araç sürücüsüne 58 bin 806 lira ceza yazıldı. 5 sürücü hakkında 'Ulaşım Araçlarını Kişilerin Hayat, Sağlık ve Mal Varlığı Açısından Tehlikeli Olabilecek Şekilde Sevk ve İdare Etmek' suçundan adli işlem başlatıldı.

Haber 04-02-2024 19:50

Kuzey Irak’tan acı haber! 1 askerimiz şehit oldu

Irak’ın kuzeyinden gelen son dakika haberine göre 1 asker şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre teröristlerin saldırısında 2 asker de yaralandı.

Haber 03-02-2024 14:17

Pençe-Kilit şehitlerine son veda! Türkiye, kahraman askerlerini gözyaşlarıyla uğurladı

Türkiye, Kuzey Irak'tan gelen 9 şehit haberiyle yıkıldı. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu ülkenin dört bir yanına şehit ateşi düştü. Şırnak'ta düzenlenen askeri tören sonrası memleketlerine uğurlanan kahramanlar, gözyaşları içinde toprağa verildi. Şehit Piyade Sözleşmeli Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu’nun sosyal medyadaki son paylaşımı ortaya çıktı. Paylaşımda “Sizleri çok seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın” ifadeleri yürekleri sızlattı.

Haber 14-01-2024 14:19

'Askerlerimizi doğru kullanıyor muyuz?' dedi, haritada parmağıyla gösterdi: Orayı alırsanız kalpleri gider

Metina'dan gelen şehit haberlerinin ardından bölge iyice kıskaca alındı. Operasyonların devam ettiği alan uzmanlar tarafından masaya yatırıldı. Esenyurt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait Yılmaz'dan ise canlı yayından dikkat çeken açıklamalar geldi. Bölgeyi deşifre eden Yılmaz haritada gösterdiği yer içinse, "Orayı alırsanız PKK'nın kalpleri gider." dedi

Haber 13-01-2024 11:10

Askerden gelen gencin sürprizi yarım kaldı! Sevgilisinin tepkisi gündem oldu

Elinde çiçekle sevgilisine sürpriz yapmaya çalışan gencin sürprizi yarım kaldı. Askerden gelip elinde çiçekle sevgilisine sürpriz yapan gencin aldığı karşılık sosyal medyada gündem oldu.

Haber 03-01-2024 19:23

Denizli'de öğrenciler kermes gelirlerini Mehmetçiğe bağışladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde ilkokul öğrencileri, kermesten elde ettikleri geliri, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Yurthaber 03-01-2024 10:07

Aynı sofrada 4 şehit asker! Türkiye'nin yüreğini yakan fotoğraf karesi

Türkiye şehitlerinin yasını tutarken; Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde 22 Aralık 2023 tarihinde terör örgütü PKK'nın saldırısında şehit olan kahramanların yürek yakan fotoğrafı ortaya çıktı. Söz konusu fotoğraf karesinde şehit olan 6 kahramandan 4'ü aynı sofrada yer alıyor.

Haber 26-12-2023 07:39

Bakan Koca yaralı askerlerin son durumu açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaralı askerlerin son durumunu paylaştı. Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Ankara'da tedavi altına alınan yaralı 6 askerin genel sağlık durumları iyi, Şırnak'ta tedavi edilen 9 askerden 2'si taburcu edildi." ifadelerini kullandı.

Haber 25-12-2023 21:33

Dolandırıcıların yeni oyunu! 'Terör örgütüne karıştınız' dedi 'Biz askeriz' yalanıyla 500 bin lira dolandırdı

Verilen şehitlerden dolayı milli duyguların yüksek olduğu bu dönemde dolandırıcılar yine boş durmadı. Kendilerini askeri personel olarak tanıtan 2 kişi Çanakkale'de yaşayan bir vatandaşı 'terör örgütüne karıştın' yalanıyla 500 bin lira dolandırdı. Gerçek, mağdurun jandarmaya gitmesiyle ortaya çıktı.

Haber 25-12-2023 17:45

Milli Savunma Bakan Yaşar Güler'den Şırnak'ta yaralı askerlere ziyaret

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi ile birlikte Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan ve Şırnak'ta tedaviye alınan askerleri ziyaret etti.

Haber 24-12-2023 15:56

Türkiye şehitlerini uğurladı! Kahramanlara son görev... Saldırı öncesi komutanına gönderdiği video mesaj herkesi ağlattı

Türkiye son 2 günde teröre verdiği 12 şehidin yasını tutuyor. Pençe-Kilit bölgesinde son 48 saatte gerçekleşen iki hain saldırıda çıkan çatışmalarda 12 askerimiz şehit olmuştu. Yapılan operasyonlarda ise çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Şehit olan 6 askerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Kahramanlarımızın arkalarında bıraktıkları hikayeler ise yürekleri dağladı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’ın şehit olmadan önce komutanına gönderdiği görüntü herkesi ağlattı

Haber 24-12-2023 13:40

12 asker nasıl şehit oldu? Herkes merak ederken, Abdullah Ağar 'küçük detaylara' dikkat çekti... Yıllar önce yaşadıklarını anlattı: İki timden kimse canlı çıkamazdı

Irak'ın kuzeyinden gelen peş peşe şehit haberleri, Türkiye'nin dört bir yanına ateş düşürdü. 48 saatte 12 askerin hainler tarafından şehit edilmesinin ardından 'Neden bu kadar çok şehit vedik?' sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Söz konusu çatışmalarda bir teröristin bile etkisiz hale getirilmesinin önemine işaret eden Güvenlik ve Terör Uzmanı Abdullah Ağar, yıllar önceki bir anısını paylaştı. Ağar, küçük bir detayın bile önemini vurgularken, "İki timden kimse canlı çıkamazdı" diyerek anlattı.

Haber 24-12-2023 10:14

Son dakika: MSB'den acı haber! Pençe Kilit bölgesinde 6 askerimiz şehit oldu, 16 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı acı haberi duyurdu. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 6 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz de yaralandı. Bölgede sıcak çatışma devam ediyor. Belirlenen hedeflere ani hava harekatları düzenleniyor. Son bilgilere göre çatışmada 16 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 23-12-2023 18:55

Adıyaman'da zırhlı araç devrildi! 3 asker yaralı

Adıyaman'da, kontrolden çıkarak devrilen zırhlı araçtaki 3 uzman çavuş yaralandı.

Haber 22-12-2023 12:46

SON DAKİKA | Acı haberi MSB duyurdu! Şehit asker Eril Alperen Emir'in son paylaşımı yürek burktu: 'Yine ölmedim'

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda P. Tğm. Eril Alperen Emir'in şehit olduğunu duyurdu. Emir'in son paylaşımı ise yürek burktu: 'Yine ölmedim'

Haber 12-12-2023 21:31

Çanakkale'de yıldırım isabet eden 4 asker yaralandı

Çanakkale'de yıldırım isabet etmesi sonucu yaralanan 4 asker tedavi altına alındı.

Yurthaber 27-11-2023 08:12

Silivri'de asker konvoyundaki silahlı maganda yakalandı!

Silivri'de asker eğlencesi sonrası yapılan araç konvoyunda araç içerisinden havaya silahla ateş eden kişi yakalandı.

Haber 06-11-2023 17:31

Komutanının cinsel tacizine uğrayan 19 yaşındaki asker intihar etti! 2 ay boyunca her gün taciz edildi

İngiltere'de Jaylsey Beck isimli 19 yaşındaki kadın asker Londra'nın yaklaşık 138 kilometre güneybatısında bulunan Larkhill Kampı'nda ölü bulundu. Ölümüne ilişkin olarak yapılan incelemelerde genç askerin komutanı tarafından cinsel tacize uğradığı için hayatına son verdiği belirtildi. 2 ay boyunca her gün komutanından binlerce mesaj alan kadının ölümünün sonrasında ismi açıklanmayan komutanın kışladaki diğer kadın askerlere de benzer durumlarda bulunduğu ortaya çıktı.

Trend 05-10-2023 07:48

SON DAKİKA | Yalova'da askeri eğitim uçağı acil iniş yaptı! Pilotların sağlık durumuyla ilgili MSB'den açıklama

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Yalova'da askeri eğitim uçağının acil iniş yaptığını duyurdu.

Haber 29-08-2023 12:44

SON DAKİKA | Acı haberi MSB duyurdu! Bünyamin Barlık şehit oldu

Son dakika haberi: MSB, Pençe Kilit operasyonu bölgesinde bir askerin şehit olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada "Kahraman silah arkadaşımız P. Söz. Er Bünyamin Barlık arazide kayarak düşmesi sonucu şehit olmuştur" ifadelerine yer verildi.

Haber 28-08-2023 08:43

Şehit Uzman Çavuş Ali Demir son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşları sel oldu, '3 gün' detayı kahretti

Pençe-Kilit Operasyonu’nda bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşinde doğum gününe 3 gün kala şehit olan Ordu’nun Akkuş ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Ali Demir, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 25-08-2023 14:32

Resmi Gazete’de yayımlandı: Bedelli askerlikte yeni dönem!

Milli Savunma Bakanlığı “Askeralma Yönetmeliği”nde değişikliğe gitti. Yapılan değişikliğe ilişkin "Askeralma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılan düzenlemeye göre, başvuru yapıp kurada hak kazananların hakkından vazgeçtiğinde tekrar bedelli askerlik için başvuramayacak.

Haber 06-08-2023 11:46

Askere gideceğim, kimsem yok diyerek para topladılar! Üzerlerinden bakın ne kadar çıktı

İstanbul Sultangazi'de son günlerde "Askere gideceğim, kimsem yok" diyerek vatandaşlardan para dilenenlerin sayısı arttı. Zabıta ekipleri artan şikayetlerin ardından çalışmaları hızlandırdı. Yapılan operasyonda 3 kişi yakalandı. Üzerlerinden bin lira çıkan duygu tacirlerine Kabahatler Kanunu'ndan işlem yapılarak para cezası uygulandı.

Haber 31-07-2023 22:56

SON DAKİKA | Acı haber! Görev başında kalp krizi geçiren asker şehit oldu

Son dakika haberi: Suriye Çobanbey’de bulunan cezaevinde görev yapan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ali Buran, görev esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit düştü.

Haber 26-07-2023 23:40

Şehit Astsubay Mehmet Özler'in cenazesi memleketine uğurlandı

Edirne'nin Süloğlu ilçesindeki kışlada askeri araç kazası sonucu şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Özler'in (28) naaşı, törenle memleketi Çankırı'ya uğurlandı.

Yurthaber 26-07-2023 09:37

Van'da askeri araç ile otomobil çarpıştı! Kahreden haber geldi: 1 asker şehit, 12 asker yaralı

Son dakika haberi: Van'ın Gürpınar ilçesinde askeri araç ile otomobil çarpıştı. Korkunç kazada 13 askere yaralanırken, yaralanan askerlerden biri kurtarılamayarak şehit oldu. Öte yandan hayatını kaybeden otomobil sürücüsünün de Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'ın yeğeni olduğu öğrenildi.

Haber 11-07-2023 15:13

Belçika bu olayı konuşuyor: Eski asker, başbakanı ölümle tehdit etti!

Belçika'da başbakana ölüm tehdidinde bulunan eski asker, ülkede gündem oldu. Başbakanı tehdit eden askerin arandığı ve hakkında soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı. Öte yandan eski askerin, sadece başbakanı değil, bazı bakanları da tehdit ettiği bildirildi. İşte haberin detayları...

Haber 07-07-2023 20:03

Hatay'da sahada görev yapan depremzede güvenlik güçlerine başarı belgesi verildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'ın İskenderun ilçesinde huzur ve güvenliğin kontrol altında tutması için fedakarca görev yapan depremzede polis ve askerler, başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Yurthaber 22-06-2023 07:56

SON DAKİKA | Siirt'te hani tuzak! 1 asker yaralı

Son dakika haberi: Siirt’in Pervari ilçesi Doğan köyü kırsalında mayın patlaması sonucu 1 asker yaralandı.

Haber 07-06-2023 12:03

Ardahan'da askeri aracın devrildiği kazada 5 asker yaralandı

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu 5 asker yaralandı.

Yurthaber 23-05-2023 13:41

Ardahan'da askeri araç devrildi: 4 asker yaralı

Ardahan’ın Çıldır ilçesine bağlı Kurtkale köyü yakınlarında askeri araç şarampole düşerek ters döndü. Araçtaki 4 asker yaralandı.

Haber 23-05-2023 12:25

Asker eğlencesinde korku dolu anlar! Alevlerin içinde kaldı...

Bağcılar'da asker eğlencesi için toplanan kalabalıkta tehlikeli bir gösteri yapıldı. Kalabalığın ortasında motosiklet tekerine yanıcı sıvı dökülerek yakılan ateş motosiklet sürücüsüne sıçradı. Alevlerin etkisiyle ayakkabısı ve kıyafeti yanmaya başlayan sürücü motosikletten inip ateşi söndürmeye çalışırken motosiklet de kenara çekildi. Korku dolu o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 07-05-2023 09:32

SON DAKİKA | Mardin'de hain saldırı! 1 asker şehit oldu

Son dakika haberi: Mardin Kızıltepe bölgesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada, Tokatlı Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz şehit oldu.

Haber 28-04-2023 17:05

Nefes borusuna şeker kaçan depremzede çocuğu nöbetçi askerin Heimlich manevrası kurtardı

Malatya'da, çadır kentte nefes borusuna şeker kaçan 3 yaşındaki Burak Taşdemir, vatandaşlara yardım malzemesi dağıtırken nöbetçi olan asker tarafından "Heimlich manevrası" ile kurtarıldı.

Yurthaber 25-04-2023 14:52

Dünyayı ayağa kaldıran görüntüler! ‘Kafa kesme’ videosuna tepkiler gecikmedi... “Korkunç bir görüntü”

Rus ordusunun Ukraynalı bir askerin kafasını kestiği iddia edilen görüntüler kısa sürede dünya basınında gündem yarattı. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus askerlerinin Ukraynalı esir askerin kafasını kestiği iddialarına tepki gösterdi. Rusya lideri Putin'in sözcüsü Dimitri Peskov aracılığıyla Rusya’da görüntülere sessiz kalmadı.

Trend 13-04-2023 11:11

Eskişehir'de zincirleme trafik kazasında 12'si asker 14 kişi yaralandı

Eskişehir'de yolcu otobüsü, askeri araç ve kamyonetin karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan 12'si asker 14 kişi hastanelerde tedavi altına alındı.

Yurthaber 10-04-2023 09:55

Son sözü Ukrayna'ya zafer olmuştu! Kurşuna dizilen Ukraynalı asker kahraman ilan edildi

Rus askerlerinin kurşuna dizdiği ve son sözü “Ukrayna’ya zafer” olan Ukraynalı asker Oleksandr Matsievskiy, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy tarafından kahraman ilan edilerek, madalya ile ödüllendirildi.

Haber 13-03-2023 20:09

Depremin yıkıma yol açtığı Hatay'da görev yaptılar... 1 ay sonra komando marşıyla kentten ayrıldılar!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yıkıma yol açtığı Hatay'da görev alan Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığında görev yapan 2 bin 700 komando, 1 aylık görev süresinin ardından komando marşını okuyarak kentten ayrıldı.

Haber 09-03-2023 18:27

Yürekleri ağza getiren anlar: Asker eğlencesinde silahlar ateşlendi! Eğlencenin dozunu kaçırdılar

Bursa’da asker eğlencesi için bir araya gelen gençler, dozu biraz fazla kaçırınca arkadaşlarının da yüreğini ağza getirdi. Gecenin karanlığında yankılanan silah sesleri, herkesin içini ürpertmeye yetti.

Haber 04-03-2023 13:56

Depremzedeleri karşılayan asker gözyaşlarını tutamadı! Duygusal anlar kamerada

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından bölgedeki depremzedelerin tahliyeleri sürüyor. Aydın'a getirilen Adıyamanlı depremzedeler, ilçelerdeki yurtlara, kamu kurumlarının misafirhanelerine ve çeşitli konuk evlerine yerleştirildi. Nazilli ilçesine getirilen depremzede aileler ile onları karşılayan askeri personel arasında duygusal anlar yaşandı. Bir asker ve depremzedenin birbirlerine sarılıp gözyaşı döktükleri anlar kameralara yansıdı. İşte o duygusal anlar...

Haber 20-02-2023 15:55

SON DAKİKA | Bakan Akar duyurdu! 10 bin 900 askere sıla izni verildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, deprem felaketinin etkilediği bölgelerde ikamet eden veya ailesi buralarda yaşayan 10 bin 900 er, erbaş ve personele sıla izni verildiğini duyurdu. Bakan Akar, 'erken terhis' iddialarını ise kesin bir dille yalanladı. İşte Bakan Akar'ın o açıklamaları...

Haber 17-02-2023 11:41

Mehmetçik, İskenderun'da yıkılan binaların enkazında nöbet tutuyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde Mehmetçik, asayişin sağlanmasının yanında enkaz alanlarında nöbet tutmaya devam ediyor.

Yurthaber 17-02-2023 10:10