Aso Baskani Nurettin Ozdebir Haberleri

Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi Ankara'da başladı

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Sektörün yerlilik oranı yüzde 20'lerden yüzde 70'lere çıkmıştır, halihazırda yürüyen savunma projelerinin hacmi 2022 yılı itibarıyla 60 milyar doları geçmiştir" - SASAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Okyay: - "Otonom sistemlerin lojistik görevlerde daha aktif rol alması, üretim teknolojilerinde yapay zeka desteği ile iyileştirmeler, yakıt tüketimlerinde verimlilik ve siber kabiliyetler bugün olduğundan daha fazla öne çıkacak"

Yurthaber 2022-10-04 10:49:33

Türkiye ile Litvanya arasındaki ticaret ve yatırım ilişkileri ASO'da masaya yatırıldı

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "İki ülke arasındaki dış ticaret hacmi geçen sene rekor kırıp 1 milyar dolar seviyesine gelmiştir. Amacımız bu seviyeyi bu yıl 1,5 milyar dolara çıkarmak" - Litvanya'nın Ankara Büyükelçisi Ricardas Degutis: - "Litvanya ile Türkiye arasında kurulacak iş birliği, yeni fırsatları doğuracaktır"

Yurthaber 2022-09-27 13:02:05

ASO'da Türkiye-Karadağ İş, Hukuk ve Yatırımlar Programı düzenlendi

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "2021 Ocak-Ekim döneminde Karadağ'a yapılan Türk yatırımlarının miktarı 23,5 milyon avro olmuş ve ülkemiz Karadağ'a en fazla yatırım yapan 9. ülke konumuna gelmiştir"

Yurthaber 2022-09-21 16:19:05

ASO Teknik Kolejinde yeni eğitim öğretim yılı törenle başladı

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Kabiliyetlerimizi disipline edebilir ve bu özgüvene sahip olabilirsek gelişmiş ülkelerle aramızdaki farkı çok rahat kapatabilecek bir potansiyele sahibiz"

Yurthaber 2022-09-12 13:41:06
aso

ASO Başkanı Özdebir, Siteler’de mobilyacılarla bir araya geldi

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "İnanıyorum ki buradaki üreticilerimiz İhtisas OSB Projesi’yle beraber daha verimli çalışabilecekleri bir yapıya kavuşacaktır"

Yurthaber 07-07-22 10:44

ASO şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "(Rusya-Ukrayna gerginliği) Krizin derinleşmesi halinde, gelişmekte olan ülkelerde emtia fiyatlarında yaşanacak yükselişin enflasyonu artırması ve yerel para birimlerinde olumsuz bir etkiye neden olması muhtemeldir" - KGF Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özegen: - "Güneş panelleriyle ilgili bir paket çalışıyoruz. Ümit ediyorum ki en kısa sürede de sonuçlandırırız"

Yurthaber 23-02-22 11:38

Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi başladı

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Türkiye teknolojiye dayalı, yerli üretim odaklı yeni bir ekonomik modeli hayata geçirme iradesini ortaya koydu. Bu modelin özelliği hem büyümede hem de ekonominin gelişim ve dönüşümünde sürdürülebilir bir yapı olmasıdır" - Zirvede TÜBİTAK SAGE ile DASAL Havacılık Teknolojileri arasında DASAL havacılık platformlarına TOGAN Silah Sistemi entegrasyonuna ilişkin iş birliği protokolünü imzalandı

Yurthaber 07-12-21 12:57

Öğretmenlerin ölçme ve değerlendirme yeterliliklerinin artırılması amacıyla proje başlatıldı

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Önümüzdeki süreçte dijitalleşmeyle beraber birçok meslek kaybolacak. Kaybolacak mesleklere insanların adaptasyonunu sağlayabilmemiz için gerçekten bilgiyi hazmetmiş ve kullanabilen insanlar yetiştirmemiz gerekiyor"

Yurthaber 15-11-21 12:37

ASO Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı Antalya'da gerçekleştirildi

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Yazmamız gereken 'yeni büyüme hikayemizin' en önemli unsurları teknolojik dönüşümü sağlayarak dışa bağımlılığı azaltmak ve verimliliğimizi artırmak olmalıdır" - "2022 sonrası güçlü bir büyüme ve dengelenmenin sağlanmasında, yapısal reformların uygulanabilirliği, uzun vadeli istikrar açısından oldukça önem arz edecektir"

Haber 02-10-21 13:35

ASO'dan uzaktan eğitime tablet bilgisayar desteği

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Bugün teslim ettiğimiz klavyeli tabletlerin, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz kanalıyla en doğru yerlere ulaştırılacağına inanıyoruz"

Yurthaber 26-01-21 11:19

Ankara'daki ticaret ve sanayi temsilcileri, salgın koşullarını değerlendirdi

ATO Başkanı Gürsel Baran: - "Kapatılan firmalar gel-al ve paket servisle, yalnızca çok küçük bir iş hacmiyle çalışıyor. HES koduyla bu firmalarımızın açılmasını talep ediyorum" - ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Altyapımızı güçlendirmemiz lazım. Ankara’da yabacı yatırım yok denecek kadar az. Ankara’yı yatırım açısından cazip hale getirmemiz şart"

Yurthaber 13-12-20 14:19

ASO Başkanı Nurettin Özdebir'in eşi Fatma Oya Özdebir vefat etti

ASO Başkanı Nurettin Özdebir'in eşi Fatma Oya Özdebir vefat etti

Yurthaber 05-11-20 18:34

Sierra Leoneli Bakan Tunis'ten ASO Başkanı Özdebir'e ziyaret

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Sierra Leone, son 3 yılda ihracatını büyük oranda artırmış durumda. Fakat bu ihracattaki artış ülkemiz ticaretiyle orantılı değil" - "Sierra Leone Ankara Büyükelçiliğinin açılmasıyla iki ülke arasındaki iş birliği imkanlarının ve ticaret hacminin artacağına inanıyorum"

Yurthaber 03-11-20 12:12

ASO TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir: - "Bilimsel bir temele oturan önlemlerimizin TSE denetiminden geçerek Güvenli Hizmet Belgesi'ne dönüşmesinden çok mutluyuz"

Yurthaber 20-10-20 12:03

ASO TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir: - "Bilimsel bir temele oturan önlemlerimizin TSE denetiminden geçerek Güvenli Hizmet Belgesi'ne dönüşmesinden çok mutluyuz"

Yurthaber 20-10-20 12:03

ASO Başkanı Nurettin Özdebir oda meclis toplantısında konuştu:

"Pandemi sürecini iyi bir şekilde yönetmemiz Türkiye algısını olumlu yönde etkilemiştir" - "Bu algıyla önümüzdeki dönemde yurt dışından firmalarımıza siparişlerde artış olacağını düşünüyorum"

Yurthaber 26-08-20 11:52

ASO Başkanı Özdebir: “15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız”

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, 15 Temmuz’un yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yurthaber 14-07-20 09:21

ASO'dan üyelerine Nefes Kredisi

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Bu süreçte biz de elimizi taşın altına koyarak, limit sınırlı da olsa üyelerimizin uygun koşullarda finansmana erişimine katkı sağlayacak bir adım attık"

Yurthaber 28-04-20 11:32

Ruanda’dan Türk müteahhitlere çağrı: “560 bin konut ihtiyacımız Var”

Ankara Sanayi Odası(ASO) ile Ruanda Ankara Büyükelçiliği işbirliği ile düzenlenen “Ruanda Yatırım İmkanları Toplantısı” ASO’da yapıldı.Toplantıya, Ruanda Ankara Büyükelçisi Williams Nkurunziza, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ve çok sayıda ASO üyesi sanayiciler katıldı.Toplantının açılışında konuşan ASO Başkanı Nurettin Özdebir Afrika’nın Türk sanayicileri için fırsat kıtası olduğunu dile getirdi.1998 yılında Afrika Eylem Planının kabulüyle Türkiye’nin Afrika’ya ilgisinin arttığını söyleyen Özdebir, 2005 yılında ‘Afrika Yılı’ ilan edilerek yeni büyükelçilikler ve ticaret müşavirlikleri, yeni teşvikler ve yeni tedbirler uygulanmaya başlandı.

Finans 30-01-20 17:20

Özdebir: Türkiye’nin enflasyon göstergeleri küresel ortalamaların oldukça üzerindedir

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “Türkiye’nin enflasyon göstergeleri küresel ortalamaların oldukça üzerindedir.

Haber 29-01-20 15:01

ASO Başkanı Nurettin Özdebir Akkuyu Nükleer Güç Santralini ziyaret etti

ASO Başkanı Nurettin Özdebir Akkuyu Nükleer Güç Santralini ziyaret etti

Yurthaber 29-01-20 13:04

ASO ve Türk tedarikçiler Akkuyu NGS’de

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ile Türk mal ve hizmet tedarikçileri, Mersin’in Gülnar ilçesinde yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) inşaat sahasını gezdi.

Finans 29-01-20 12:13

Orta Anadolu E-İhracat Konferansı başkentte düzenlendi

TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz: - "Kamu ve özel sektör el birliğiyle e-ticarette dünyanın önde gelen ülkeleri arasına girebiliriz ancak e-ticaretin gelişmesini yavaşlatan birinci unsur güven eksikliği" - ATO Başkanı Gürsel Baran: - "Türkiye e-ticarete uyum sağlayan ülkelerin başında yer alıyor. Nüfusun büyüklüğü, internet kullanımı, ödeme sistemleri ve lojistik gelişmişlik Türkiye'nin e-ticaretteki gelişiminin temel avantajları oldu" - ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "İnternet dünyayı küçülttü, e-ticaret gibi yeni iş fırsatlarını ortaya çıkardı. İhracattan, internet üzerinden alışverişten bahsediyorsak, ödemeyi de internet üzerinden yapmamız lazım"

Yurthaber 23-01-20 13:04

ASO’dan işitme engellilere yönelik ‘Bir İşaretin Yeter’ projesi

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “Bir işaretin yeter sloganıyla gerçekleştirmeye çalıştığımız metal sektöründe çalışan ve istihdam edilecek işitme engellilere yönelik teknik işaret dilinin geliştirilmesi projesiyle de engellilerimizin niteliklerini biraz daha yükseltmiş olacağız” dedi.Hacettepe Üniversitesi koordinatörlüğünde metal sektöründe çalışan işitme engelli çalışanlar için işaret dili ve dijital öğrenme içerikleri geliştirme projesi “Bir İşarete Yeter” projesi başlatıldı.

Haber 22-01-20 12:47

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: KDV'nin yükü tamamen üreticinin sırtında

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: "KDV'nin yükü tamamen üreticinin sırtında"

Yurthaber 20-01-20 10:20

İş dünyası Türkiye'nin Otomobilini değerlendirdi

Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş: - "Ön gösterim aracı tasarım olarak son derece şık, albenisi son derece yüksek" - İTO Başkanı Şekib Avdagiç: - "Gerçekten çok gururluyuz ve kıvançlıyız. Böyle önemli bir projenin hayata geçtiğini görmekten mutluluk duyuyoruz" - ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Hemen bir tane almak isterim. Dört çeker, gerçekten güzel ve güvenli bir arabaya benziyor, estetik olarak da son derece güzel" - TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski: - "Türkiye’nin Otomobili girişiminin başarısını candan kutlarım. Akıllı teknolojileri ve temiz enerjiyi önceliklendiren çalışmaları ülkemiz için son derece kıymetli görüyoruz."

Finans 27-12-19 18:34

ASO Başkanı Özdebir: “Atatürk’ü Ankara’ya gelişinin 100. yılında sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz”

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 100.

Haber 27-12-19 10:03

ASO Başkanı Özdebir: “4. sanayi devrimine en hazır kent Ankara”

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, "4.

Finans 26-12-19 09:19

ASO aralık ayı meclis toplantısı

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Asgari ücretle ilgili önerim şu: Sanayi siciline kayıtlı imalat sanayi işletmelerinde çalışanların asgari ücret seviyesindeki gelir vergisi, SGK primi çalışan payı ve işsizlik sigortası çalışan payını devlet almasın, bu fark doğrudan çalışana ödensin" - "Böylece imalat sanayisinde çalışanların aylık 730 lira civarında geliri artacak ve bu sektör iş gücü için cazip hale gelecek"

Yurthaber 25-12-19 11:56

ASO Başkanı Özdebir’den öğrencilere “girişimci olun” çağrısı

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, katıldığı etkinlikte öğrencilere "girişimci olun" çağrısında bulundu.ASO Başkanı Nurettin Özdebir ve ASO Genel Sekreteri Doç.

Finans 20-12-19 12:47

ASO’dan Ar-Ge ve İnovasyon Destekleri toplantısı

Ankara Sanayi Odası (ASO) Ar-Ge, İnovasyon ve Dijital Sanayi İhtisas Komisyonu tarafından "Ar-Ge ve İnovasyon Destekleri" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.ASO’da yapılan toplantıda ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Komisyon ve Meclis Üyesi Oğuz Yılmaz, Bilkent Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.

Finans 19-12-19 13:01

ASO Başkanı Özdebir: Teknolojiyi yalnızca tüketen değil, üreten olma yolunda ilerliyoruz

Yerli ve Milli 5G Haberleşme Şebekesi Projesi Yürütme Kurulu Toplantısı’nda konuşan Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, "Teknolojiyi yalnızca tüketen değil, üreten olma yolunda ilerliyoruz" dedi.Türk Telekom toplantı salonunda yapılan toplantıya ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu ve OSTİM Başkanı Orhan Aydın katıldı.

Finans 13-12-19 10:06

ASO Başkanı Özdebir AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

Nurettin Özdebir, "İsrail polisinden Mescid-i Aksa'da saldırı", "Kirpi yavrusu" ve "Millilerden asker selamı" başlıklı fotoğraflara oy verdi

Finans 11-12-19 09:56

ASO Başkanı Özdebir: “Türkiye kadınlar olmadan hedeflerine ulaşamaz”

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, küresel düzeyde rekabet edebilir bir ekonomi ve yüksek gelirli ülkeler grubuna girebilmek için kadınların iş hayatına katılmasının büyük önem taşıdığını belirterek, "Kadınlar olmadan Türkiye hedeflerine ulaşamaz" dedi.Ankara Sanayi Odası (ASO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin 2019 yılı 2’inci olağan genel kurul toplantısı, ASO ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Finans 04-12-19 10:45

Ankaralı iş dünyası büyümeden memnun

ATO Başkanı Gürsel Baran: - "Türkiye ekonomisinin durgunluktan çıktı. Yüzünü yeniden büyümeye çevirdi" - ASO Başkanı Nurettin Özdebir : - "Kalıcı büyüme için yatırımları teşvik eden reformlara öncelik verilmeli" - TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken : - "Dördündü çeyrekte de yüzde 3-4 arası bir büyüme olacağını tahmin ediyoruz"

Finans 02-12-19 14:01

ASO Başkanı Özdebir: “Kalıcı büyüme için yatırımları teşvik eden reformlara öncelik verilmeli”

ASO Başkanı Nurettin Özdebir, “2019 yılının 3’üncü çeyreğindeki yüzde 0,9’luk büyüme, beklentiler doğrultusunda gerçekleşmiş oldu.

Finans 02-12-19 13:44

Öğren Dönüş programı meyvelerini vermeye başladı

"Öğren Dönüş" programıyla bazı firmalar yeni yatırım yapmadan üretim hatlarında yüzde 140'lara varan verimlilik artışı sağladı - ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Üretimdeki yalınlığı sağlayarak verimliliği artırdığımız zaman daha rekabetçi olacağız"

Finans 30-11-19 12:05

ASO Başkanı Özdebir: “Verimliliği artırırsak rekabetçi oluruz”

Model fabrikanın deneyimsel yalın üretim eğitimlerini katılımcı firmaların kendi sahalarında uyguladığı danışmanlık modeliyle pekiştirdiği “Öğren Dönüş Projesi” ilk uygulamasının final sunumları Ankara Sanayii Odası(ASO) 1.OSB’ de bulunan model fabrikada gerçekleştirildi.Projeyle bazı firmalar yeni yatırım yapmadan bazı üretim hatlarında yüzde 140’lara varan verimlilik sağladı.Toplantıya, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, ASO 1.

Finans 30-11-19 11:56

ASO 1.OSB’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

ASO 1.OSB’de yer alan ASO Teknik Koleji, Erkunt Mesleki Eğitim Merkezi, Hacettepe Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu, ASO 1.OSB Anaokulu ve ASO Sürekli Eğitim Merkezi öğretmenleri kutlama yemeğinde bir araya geldi.Ankara Konağı’nda gerçekleştirilen davete, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, ASO 1.OSB Başkanı Niyazi Akdaş, Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Tütek, ASO Eğitim Vakfı Üyeleri, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.ASO Başkanı Nurettin Özdebir yemekteki konuşmasında tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Yurthaber 28-11-19 09:57

ASO Başkanı Özdebir’den asgari ücret açıklaması

ASO Başkanı Nurettin Özdebir, “Kayıp kaçakların yükü asgari ücretlinin sırtına yüklenmemelidir.

Finans 27-11-19 12:58

ASO kasım ayı meclis toplantısı

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Yıllık bazda 12 ay sonra gelen pozitif rakam (sanayi üretimi) toparlanma açısından önemli. Önceki çeyreklerdeki negatif büyüme performansı dikkate alındığında, yıl sonu büyümenin Yeni Ekonomi Programı tahminine yakın seviyede gerçekleşmesi muhtemel görünüyor"

Finans 27-11-19 11:26

Vakıfbank sanayicilere ivme ve istihdam kredilerini anlattı

Ankara Sanayi Odası (ASO) ile Vakıfbank işbirliğinde düzenlenen “İvme Finansman Paketi ve İstihdam Odaklı İşletme Kredisi” bilgilendirme toplantısı, ASO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.ASO Başkanı Nurettin Özdebir, işletmelerin son dönemdeki kur şokuyla beraber erozyona uğradığını belirtti.

Finans 22-11-19 01:01

Sanayiciler İVME Paketi ve istihdam kredileri hakkında bilgilendirildi

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Can suyu olacak doğru firmalara kredi sağlanması, hem söz konusu firmaların ayakta kalmasına yardımcı olacak hem de ekonomi genelinde kaynak kullanımında verimliliği sağlayacaktır"

Finans 21-11-19 11:05

Vakıfbank sanayicilere ivme ve istihdam kredilerini anlattı

Ankara Sanayi Odası (ASO) ile Vakıfbank işbirliğinde düzenlenen “İvme Finansman Paketi ve İstihdam Odaklı İşletme Kredisi” bilgilendirme toplantısı, ASO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.ASO Başkanı Nurettin Özdebir, işletmelerin son dönemdeki kur şokuyla beraber erozyona uğradığını belirtti.

Finans 21-11-19 10:30

Ankara Sanayi Odası 56 yaşında

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Ankaralı sanayicilerin müstakil bir oda taleplerinden doğan ASO, Ankara ve Türkiye'de sanayinin gelişmesinde önemli bir rol oynamıştır"

Finans 17-11-19 12:22

ASO Başkanı Özdebir: “Teknolojisini geliştiren firmalarımız ekonomimizin rekabetçilik düzeyini artıracaktır”

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Ankara Şube tarafından düzenlenen, 11’inci Kaynak Teknolojisi Ulusal Kongre ve Sergisinin açılışı Ankara Sanayi Odası (ASO) Sürekli Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.TMMOB tarafından 11’inci Kaynak Teknolojisi Ulusal Kongre ve Sergisinin açılışı ASO Sürekli Eğitim Merkezi’nde ASO Başkanı Nurettin Özdebir’in katılımıyla gerçekleştirildi.ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Teknoloji ve hızın artık hayatımızın önemli bir parçası olduğunu belirtti.

Finans 15-11-19 14:17

Asker selamı verdiler

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “Kendi kendine yeten ve üreten ekonomiyle sağlanacak tam bağımsız ekonomi dış güçlerin baskılarını, yaptırımlarını bertaraf edecek, bu tehditler sadece lafügüzaf olacaktır” dedi.ASO Oda Meclisi Ekim ayı 2’inci ve 3’üncü OSB Müteşebbis Heyet Müşterek Toplantısını 1’inci Meclis Binası’nda düzenledi.Toplantıda bir konuşma yapan Özdebir şunları söyledi:Barış Pınarı Harekatı ile gördüğümüz, savunma sanayisindeki büyük hamleler ve kendi üretmiş olduğumuz savunma silahları ve gelen başarı.

Haber 31-10-19 14:03

ASO ekim ayı meclis toplantısı

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Vatana sahip çıkmak için her bireyin sorumluluk duygusu içinde davranması ve tercihlerini buna göre yapması gerekir. Bizler üretmeliyiz, vatandaşlarımız da ithal malı yerine yerli malını tercih etmelidir. Aynı sorumluluğu kamu adına satın alma görevi yapanlar da taşımalıdır"

Haber 31-10-19 09:09

Sri Lanka Büyükelçisi Hassen'den ASO'ya ziyaret

Sri Lanka'nın Ankara Büyükelçisi Muhammed Rizvi Hassen, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir'in davetlisi olarak ASO 1. OSB'yi ziyaret etti - ASO Başkanı Özdebir: - "İki ülke arasında son derece güzel ilişkiler var. Bu güzel ilişkinin ticarete yeterince yansıdığını söylemek mümkün değil. Biz ASO olarak Sri Lanka ile her türlü iş birliğine hazırız"

Haber 25-10-19 11:12