Astim Ilaci Haberleri

Aydın Emniyeti, Geçici Hizmet Binasına kavuştu

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve Astim Organize Sanayi Bölgesi arasında Geçici Süreli Arsa Tahsis Sözleşmesi imzalandı.Geçtiğimiz aylarda yapılan karot testleri sonucunda binanın depreme dayanıksız olduğunun tespitinin yapılmasının ardından boşaltılan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Binası için yeni hizmet binası çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 2021-01-26 15:57:34

ASTIM HASTASI NESİME HEMŞİRE, KORONAVİRÜSÜ 2 KEZ YENDİ

BİNGÖL'de, Toplum Sağlığı Merkezi'nde 2 yıldır görev yapan hemşire Nesime Gevri, 2'nci kez yakalandığı koronavirüsü tekrar yendi.

Yurthaber 2021-01-15 08:34:05

Aydın’da meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı.Kaza, Aydın Denizli karayolu ASTİM alt geçidi çıkışında saat 23.30 sularında meydana geldi.

Yurthaber 2020-08-16 02:21:14

ASTİM OSB Başkanı Maraş: Virüse karşı iş dünyasının da desteğe ihtiyacı var

Aydın ASTİM Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı, Gökhan Maraş, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı iş dünyasının da desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.Türkiye’de uygulanan önlem ve tedbirleri desteklediklerini ve herşeyin başının sağlık olduğunu belirten Başkan Maraş, “Tedbir sürecini herkesin harfiyyen uygulaması gerekir.

Yurthaber 2020-03-17 10:31:07

Uçkaç ve Işıklıoğlu son yolculuklarına uğurlandı

Hayatını kaybeden, Aydınlı gazeteci Murat Uçkaç’ın babası Yılmaz Uçkaç ve 1999-2005 yılları arasında Ege Bölgesi Sanayi Odası Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Ahmet Tahir Işıklıoğlu Aydın’da toprağa verildi.Aydınlı sanayici Işıklıoğlu İzmir’de tedavi görüyordu1999- 2005 yılları arasında Ege Bölgesi Sanayi Odası Aydın şubesi yönetim kurulu başkanlığı, ASTİM Organize Sanayi Bölgesi ve ASTİM Kooperatifi yönetim kurulu başkanlığı görevlerini yürüten Ahmet Tahir Işıklıoğlu, kas hastalığı sebebiyle İzmir’de tedavi görüyordu.

Yurthaber 14-01-20 14:42

Vali Köşger, sanayicileri eleştirdi; 2 yıldır bir işi gerçekleştiremediler

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, “Hami Okul” projesi etkinliğinde yaptığı konuşmada, Aydınlı sanayicilere seslenerek, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki okulu, işlevsel bir okul haline gelmesi için ASTİM yönetimine devrettiklerini, ama Aydınlı sanayicilerin bu devrin üstünden iki sene geçmesine rağmen bu okulu tamamlayamadıklarını söyledi.“İki senedir bunu bir türlü gerçekleştiremediler”Düzenlenen etkinlikte Aydınlı sanayicilere ve iş adamlarına seslenen Vali Köşger, mesleki eğitimin öneminden bahsederek, “Bir grup iş adamımızla birlikte Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ne gittik.

Yurthaber 26-12-19 14:54

Örnek şoförden, örnek davranış

Aydın’ın Efeler ilçesinde Özel Halk Otobüsü sürücüsü Burhan Koca, araç yangınına müdahale ederek aracı tamamen yanmaktan kurtardı.Olay, Aydın’ın Efeler ilçesi ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi.

Yurthaber 06-12-19 09:00

 TÜRKİYE'NİN İLK MİLLİ İLACI, DÜNYANIN YARASINI SARACAK

KANAMAYI saniyeler içinde durdurmasıyla tıp dünyasında çığır açan, Türkiye'nin ilk milli ilaç molekülü 'ankaferd' etken maddesinin, şimdi de yara ile yanık iyileşmesini hızlandırdığı ve bazı kanser tümörlerini gerileterek, yayılmasını durdurduğu bilimsel olarak kanıtlandı.

Haber 01-11-19 13:00

TÜRKİYE'NİN İLK MİLLİ İLACI, DÜNYANIN YARASINI SARACAK

KANAMAYI saniyeler içinde durdurmasıyla tıp dünyasında çığır açan, Türkiye'nin ilk milli ilaç molekülü 'ankaferd' etken maddesinin, şimdi de yara ile yanık iyileşmesini hızlandırdığı ve bazı kanser tümörlerini gerileterek, yayılmasını durdurduğu bilimsel olarak kanıtlandı.

Haber 01-11-19 12:39

Başkan Çerçioğlu, “Yumruğumuzu aynı yere vurmalıyız”

Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin, ASTİM OSB Müdürü Hakan Maraş ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.Gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Çerçioğlu’nun Wolkswagen firmasının otomobil fabrikası yatırımını Aydın’a yapma çağrısına tam destek açıklaması yapılırken, bu yatırımın Aydın’a ekonomik anlamda sıçrama sağlayacağı belirtildi.Ziyarette konuşan Başkan Çerçioğlu, “Aydın olarak, 8 Aydın Milletvekili, oda başkanları ve kanaat önderleri olarak, biz lobi faaliyetlerimizi güçlendirirsek, birliğimizi beraberliğimizi güçlendirirsek, şansımızın olduğunu düşünüyorum.

Yurthaber 21-08-19 14:29

Aydın için yatırım görüşmeleri hız kesmiyor

AK Parti Aydın milletvekillerinin, Aydın’a yatırım için bakanlıklarla gerçekleştirdikleri toplantılar hız kesmeden devam ediyor.Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’la Bakanlıkta gerçekleşen toplantıya Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ve Aydın ASTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş da katıldı.Görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulunan TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, çok verimli bir görüşme gerçekleştiğini, Bakan Varank’ın büyük desteklerinin kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini dile getirdi.

Yurthaber 05-07-19 22:15

İSTANBUL VE MERSİN'DEKİ SAHTE VÜCUT GELİŞTİRME İLACI OPERASYONU KAMERADA

İstanbul ve Mersin'de sahte vücut geliştirme ilaçları üreten ve sattığı iddia edilen kişilere operasyon düzenlendi.

Haber 01-07-19 10:30

İSTANBUL VE MERSİN'DEKİ SAHTE VÜCUT GELİŞTİRME İLACI OPERASYONU KAMERADA

    İstanbul ve Mersin'de sahte vücut geliştirme ilaçları üreten ve sattığı iddia edilen kişilere operasyon düzenlendi.

Haber 01-07-19 10:24

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 4

1- KAÇAK KANSER İLACI OPERASYONU İstanbul DHA Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gerçekleştirilen operasyonda, Türkiye'ye kaçak yollarla sokulmaya çalışılan yaklaşık 1 milyon 250 bin lira değerinde 11 farklı çeşitte yüz paket kanser ilacı ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, özellikle kanser hastalarının durumlarının suistimal edilerek yasa dışı yollarla Türkiye'ye sokulan ilaçların fahiş fiyatlarla satıldığını tespit etti.

Haber 21-02-19 13:57

 İSTANBUL - KAÇAK KANSER İLACI OPERASYONU

İstanbul DHA Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gerçekleştirilen operasyonda, Türkiye'ye kaçak yollarla sokulmaya çalışılan yaklaşık 1 milyon 250 bin lira değerinde 11 farklı çeşitte yüz paket kanser ilacı ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, özellikle kanser hastalarının durumlarının suistimal edilerek yasa dışı yollarla Türkiye'ye sokulan ilaçların fahiş fiyatlarla satıldığını tespit etti.

Haber 21-02-19 13:35

Aydın’da fabrika yangını korkuttu

Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.Edinilen bilgiye göre, ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde yem makineleri imalatı yapan bir fabrikanın boyahane kısmında yangın çıktı.

Yurthaber 18-01-19 18:10

Aydın’da fabrika yangını korkuttu

Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.Edinilen bilgiye göre, ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde yem makineleri imalatı yapan bir fabrikanın boyahane kısmında yangın çıktı.

Yurthaber 18-01-19 18:10
Haber 18-12-18 12:11

Aydın caddeleri rengarenk oldu

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yılın dört mevsimi yapılan çiçeklendirme çalışmalarında kış ayının gelmesiyle birlikte mevsime uygun çiçekler ile cadde ve kavşaklar düzenlenmeye başlandı.Ekipler Aydın cadde ve kavşaklarını güzelleştirmeye devam ederken, diğer kavşaklarda olduğu gibi Astim kavşağı da yeni menekşeler ile rengarenk oldu.

Yurthaber 07-12-18 09:25

DHA YURT BÜLTENİ 11

1)PİRE İLACI, APARTMAN SAKİNLERİNİ HASTANELİK ETTİ ESKİŞEHİR'de, belediye görevlilerince kazan dairesine sıkılan pire ilacından etkilenen 2 apartman sakini, hastaneye kaldırıldı.

Haber 17-10-18 15:17

Efeler Belediyesi Nikah İşlemleri Yeni Adresinde Hizmet Verecek

Efeler Belediyesi tarafından sürdürülen nikah işlemleri bundan böyle Aydın-Denizli Karayolu üzerindeki ASTİM kavşağı yanında bulunan...

Yurthaber 13-09-18 15:25

TÜRK BİLİM İNSANLARINDAN KANSER İLACI İÇİN DEV ADIM

- Türk bilim insanlarının kanser ilacı için geliştirdiği bileşik ABD Patent Ofisi'nden onay aldı.

Haber 07-05-18 10:00

Tobb Aydın Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Sanayiye Nitelikli Eleman Yetiştirecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 5 milyon 460 bin liraya Aydın ASTİM Organize Sanayi...

Yurthaber 08-03-18 10:21

TOBB Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sanayiye nitelikli eleman yetiştirecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), 5 milyon 460 bin liraya Aydın ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde 24 derslikli TOBB Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yaptırdı.Aydın Sanayi Odası (AYSO) ve Aydın Ticaret Borsası (ATB) tarafından yapılan ortak basın açıklamasında; “Bu önemli yatırım; TOBB’ un 81 ilde Meslek Lisesi yapma kararı doğrultusunda, mesleki eğitimi teşvik etme ve mesleki eğitimin ne kadar önemli olduğunu ifade etmektedir.

Haber 08-03-18 09:27

DHA İSTANBUL BÜLTEN - 5

1 - KANSER İLACI ÇALAN "BALYOZLU" HIRSIZLIK ÇETESİ YAKALANDI; HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA...

Haber 22-02-18 18:23

KANSER İLACI ÇALAN BALYOZLU HIRSIZLIK ÇETESİ YAKALANDI; HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA...

İstanbul'da, 19 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları belirtilen 1’i çocuk 9 şüpheli yakalandı.

Haber 22-02-18 17:15

Valisi Köşger, Astim Organize Sanayi Yönetimiyle Bir Araya Geldi

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, ASTİM Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, organize sanayide yürütülen çalışmalar...

Yurthaber 25-11-17 07:23

Üniversite-sanayi İşbirliği Hem Aydın’a Hem Ülkeye Katkı Sağlayacak

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde ASTİM Organize Sanayi...

Yurthaber 09-09-17 09:46

Aydın’da Geri Dönüşüm Fabrikası Kül Oldu

Aydın’ın Efeler ilçesindeki Astim Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Hurdacılar Sitesi içinde bulunan kağıt ve plastik...

Yurthaber 28-07-17 17:22

Astim Osb’de Yangın

AYDIN (İHA) – Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan ASTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan orman ürünleri deposunda...

Yurthaber 08-07-17 18:06

Uzman Estetisyenden Sosyal Sorumluluk Projesi

ANKARA "İLK İLACI MORAL VE MOTİVASYON" Her Kadın Güzeldir Projesi kapsamında kemoterapi gören ve tedavi sürecinde özellikle kaşları dökülen kadınlara ücretsiz kaş

Yurthaber 30-01-17 10:50

Tekrar Çalınmasın Diye Altgeçit Mazgalları Kaynaklandı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay hizmete açılan Astim 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Kavşağı’nın...

Yurthaber 20-12-16 10:22

Astim’den Başkan Çerçioğlu’na 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı Teşekkürü

Aydın ASTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ve yönetim kurulu üyeleri Aydın...

Yurthaber 02-12-16 15:31

Aydın Genelevi'nde Yangın: 1 Ölü, 3 Yaralı

AYDIN, (DHA)- AYDIN'daki genelevde sabaha karşı çıkan yangında dumandan zehirlenen 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Aydın'daki ASTİM Organize

Yurthaber 24-11-16 14:15

Aydın Genelevi'nde Yangın: 1 Ölü, 3 Yaralı

AYDIN, (DHA)- AYDIN'daki genelevde sabaha karşı çıkan yangında dumandan zehirlenen 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. Aydın'daki ASTİM Organize Sanayi

Yurthaber 24-11-16 10:51

Mevcut Yönetim Sessiz Kalınca, Baydar’ın İddialarına Eski Başkan Yardımcısı Cevap Verdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı olarak ismi değiştirilen ASTİM Kavşağı açılışı sırasında...

Yurthaber 04-10-16 08:27

Öz; “çerçioğlu’nu Çevre Yolunu Gönül Rahatlığıyla Kullanmaya Davet Ediyorum”

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Astim Köprülü Kavşakta geçmesin”...

Yurthaber 03-10-16 17:11

Astim Köprülü Kavşak Törenle Açıldı

Aydın’da 3 Aralık 2015 günü temeli atılan ASTİM kavşağına yapılan 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı’nın açılışı...

Yurthaber 03-10-16 15:25

Abdurrahman Öz’den Bakan Zeybekci’ye Teşekkür

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Astim Köprülü Kavşakta yaşanan trafik sıkıntısını ülke gündemine taşıdığı...

Yurthaber 01-10-16 07:59

Bakan Zeybekci’den Aydın Büyükşehir’e tepki

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ASTİM Köprülü Kavşağı inşaatının uzun sürmesine twitter hesabı üzerinden tepki gösterdi.

Haber 18-09-16 12:36

Bakan Zeybekci’den Aydın Büyükşehir’e Tepki

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ASTİM Köprülü Kavşağı inşaatının uzun...

Yurthaber 18-09-16 12:30

Ak Parti’li Erdem’den Büyükşehire Astim Köprülü Kavşak Tepkisi

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydınlılar ve Aydın’dan geçmek zorunda kalanların 7 aydır trafik...

Yurthaber 18-09-16 10:51

Özmen; ”astim Köprülü Kavşağa 15 Temmuz İle İlgili İsim Verilmesini Onaylamıyoruz”

AK Parti Aydın İl Teşkilatı yapımına devam edilen Astim Köprülü Kavşağına 15 Temmuz ile ilgili...

Yurthaber 26-07-16 10:12

Vali Koçak, Astim’in İftarında İşadamları İle Bir Araya Geldi

ASTİM OSB Yönetim urulu tarafından düzenlenen iftar yemeğinde protokol üyeleri işadamları ile bir araya geldi....

Yurthaber 24-06-16 14:33

Astim Köprülü Kavşak Projesinde Çalışmalar Devam Ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ASTİM Organize Sanayi Bölgesi girişinde yapılan köprülü kavşak projesinde çalışmalar devam...

Yurthaber 14-06-16 11:54

Yüklenici Firma; “astim Köprülü Kavşak Planlanan Sürede Tamamlanacak”

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Astim Köprülü Kavşak yapım işini üstelenen firma tarafından yapılan açıklamada...

Yurthaber 07-06-16 21:39

İstanbul Değil Aydın

Aydın’da hafta sonu tatili ile birlikte adeta trafik çilesi yaşandı. Aydın-Denizli yolunda devam eden Astim...

Yurthaber 22-05-16 14:41

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Astim Köprülü Kavşak Açıklaması

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz’ün Astim Köprülü...

Yurthaber 01-04-16 09:41