Asus Zenfone Live Haberleri

Ekstra canlı görüntü kalitesiyle sizi kendine hayran bırakacak ASUS marka monitör tavsiyeleri

Monitörünüzde capcanlı görüntüler mi arıyorsunuz? ASUS marka monitörler, bu gereksiniminizi karşılamak için güçlü alternatifler sunuyor. Gerek markaya özgü gerekse de evrensel monitör standartlarında özellikler barındıran bu ürünler, kalitesiyle de taleplerinizi rahatlıkla karşılayabilir. Öyleyse bu kapsamda derlediğimiz canlı görüntü kaliteleriyle sizi kendine hayran bırakacak ASUS marka monitörlere birlikte bakalım.

Haber 2023-09-27 15:55:00

Emre Kurttepeli, Financial Times Live Türkiye Zirvesi’ne panel konuşmacısı olarak katıldı

Financial Times Turkiye Zirvesi; üst düzey hükümet yetkilileri, tecrübeli yatırımcılar ve Türkiye’ nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yönetcilerinin katılımıyla 4. kez 25 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşti.

Finans 2023-07-06 12:34:26

Emre Kurttepeli joined the live TV program “Finance Cafe” at CNBC-e as Guest

March 13th, 2014 Emre Kurttepeli, joined “Finance Cafe” program published by CNBC-e and prepared by Yucel Melda as guest.

Finans 2023-07-06 11:59:38

Emre Kurttepeli attended “4th Financial Times Live Turkey Summit” as a speaker

4th Financial Times Turkey Summit ; senior government officials , experienced investors, and Turkey’s leading companies with the participation of senior managers took place on 25th of May Wednesday.

Finans 2023-07-06 11:09:40

Emre Kurttepeli Attended CaseCampus Event as Keynote Speaker

Endeavor Turkey and Akbank, entered the fifth year in business partnerships, youth entrepreneurship program CaseCampus was completely conducted online this year because of Covid-19. CaseCampus Bootcamp Live Program supported the entrepreneurship adventure of 75 young people with 4 days of online broadcasts and contents.

Finans 06-07-23 10:53

Emre Kurttepeli Explained The Istanbul Technology Ecosystem Map…

(26 June 2020) Emre Kurttepeli on live broadcast; gave important information about entrepreneurship ecosystem and Endeavor Turkey.

Finans 06-07-23 10:52

Emre Kurttepeli, CaseCampus etkinliğinde açılış konuşması yaptı

Endeavor Türkiye tarafından Akbank iş ortaklığında beşinci yılına giren genç girişimcilik programı CaseCampus, bu yıl Covid-19 nedeniyle tamamen online olarak gerçekleştirildi. CaseCampus Bootcamp Live Programı, 75 gencin girişimcilik serüvenine 4 gün süren online yayın ve içerikleriyle destek oldu.

Finans 15-06-23 10:40

Johnny Depp Türkiye'ye koltuk değnekleriyle geldi! Sorulara Türkçe yanıt verdi

Hollwood yıldızı Johnny Depp üyesi olduğu rock grubu Hollywood Vampires'ın yarın vereceği konser için İstanbul'a geldi. Bugün 60'ıncı yaşına basan ünlü aktör, basın mensuplarına Türkçe 'teşekkür' etti. "Hollywood Vampires Live Tour" kapsamında LifePark İstanbul sahnesinde hayranlarıyla buluşacak grup, konser gelirini depremzedelere bağışlayacak.

Magazin 09-06-23 18:09

Her türlü oyunu oynatacak en iyi ASUS marka ekran kartları

Bilgisayarlar özellikle oyunlara gönül verenlerin dünyasında kritik bir rol oynuyor. Bilgisayar oyunlarının performansını etkileyen en önemli bileşenlerin başında ise ekran kartları var. Ekran kartı dendiğinde birçok kişinin aklına ASUS geliyor. Siz de oyunlardaki performansınızı arttırmak istiyorsanız en iyi ASUS ekran kartı önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 30-05-23 17:13

ŞOK 25 Mart cumartesi aktüel ürünler kataloğu yine dopdolu! Airfryer, Projeksiyon Cihazı, IP Kamera ve daha fazlası...

ŞOK market 25 mart 2023 cumartesi aktüel ürünler listesi yayınlandı. Her hafta yenilenen aktüel ürünler kataloğunda bu hafta yine uygun fiyat avantajı ile kaliteli ürünler raflardaki yerini alacak. ŞOK'ta; Sinbo Airfryer 1499 TL'den, Arzum Okka Minio Jet Türk Kahve Makinesi 629,90 TL'den, Philips 58″ 4K Ultra HD Smart LED TV 19.999 TL'den ve Asus ExpertBook Taşınabilir Bilgisayar 12.999 TL'den satışa sunulacak.

Finans 24-03-23 14:36

Jason Momoa yayında pantolonunu indirdi! Olay görüntü

Aquaman filminin yıldızı Jason Momoa, Jimmy Kimmel Live! programında bomba anlara imza attı. Jason Momoa yayında pantolonunu indirerek herkesi şoke etti. Ünlü oyuncunun altından ise ilginç bir iç çamaşırı çıktı.

Magazin 11-11-22 14:06

Bilgisayarınızın performasını arttıracak en iyi Asus marka anakart önerileri

Yeni nesil bilgisayarlarda bütün donanım bileşimlerini üzerinde toplayan ve veri aktarımı sağlayan devre kartlarına anakart denir. Bu kartların sahip olduğu güç, bilgisayarın genel performansının limitini oluşturur. Bu sebeple iyi bir anakart iyi bir bilgisayar demek! Gelin, bilgisayarınızın performansına tavan yaptıracak en iyi Asus anakart modellerine beraber bakalım.

Haber 27-10-22 15:25

İzleyenler şoke oldu! Canlı yayında komedyen bir anda soyunmaya başladı, sunucu ne yapacağını şaşırdı

Transseksüel komedyen Jordan Gray, Channel 4'un komedyen Ben Elton'ın ev sahipliğinde yeniden başlatılan Friday Night Live programı sırasında tüm kıyafetlerini çıkarmaya karar vermesiyle izleyicileri şaşırttı. O anlar sosyal medyada gündem yaratırken sunucunun şaşkınlığı da canlı yayında saniye saniye ekranlara yansıdı.

Trend 22-10-22 10:58

Haberleşmenin En Kolay Yolu Hotmail Nedir, Nasıl Kullanılır?

Windows Live Hotmail adı ile hafızalara kazınan Hotmail, Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan ücretsiz bir e-posta sağlayıcısı oluşu ile öne çıkıyor. Kolay bir ara yüze sahip olan Hotmail, internet tarayıcıları üzerinden de kullanılabiliyor. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Hotmail, kullanıcılara pek çok farklı özellik sunuyor…

Haber 14-09-22 11:51

Hem oyun hem işiniz için kullanabileceğiniz en iyi Asus laptop modelleri

Gündelik kullanım, oyun ve iş için sıklıkla tercih edilen laptoplar; kullanıcılarına gün boyu pratiklik sağlıyor. En başarılı laptop markaları arasında birbirinden kaliteli ve yüksek performanslı ürünleriyle zirvede yer alan Asus markası, kullanıcılarına hem oyun hem iş için kullanabilecekleri birçok model sunuyor. Gelin; güçlü donanımları, kaliteli ekranları, kullanıcı dostu özellikleri ve şık tasarımlarıyla öne çıkan en iyi Asus laptop çeşitlerine birlikte göz atalım!

Haber 22-08-22 17:08

Asus BIOS tuşu nedir? Asus laptop BIOS tuşu nasıl öğrenilir?

BIO, İngilizce Basic Input Output System ifadesinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Türkçedeki karşılığı Temel Giriş Çıkış Sistemi'dir. Bir bilgisayarın çalışması için en önemli parçalardan biridir. Bilgisayarlarda yüklüdür ve cihaza format atılsa bile bir yere gitmez. Tüm marka ve modellerde BIOS menüsüne ulaşma tuşu farklıdır. Asus marka bilgisayarlarda da F2 tuşu ile BIOS'a ulaşılabilir.

Haber 21-08-22 03:36

50 yıl geçti ama! Eski Bond kızı Jane Seymour, seriye geri dönmek istediğini açıkladı

Eski Bond kızı Jane Seymour, çıkışından yaklaşık 50 yıl sonra popüler film serisine geri dönmek istediğini açıkladı. Live and Let Die filminde Solitaire karakterine hayat veren Seymour, imkan verilmesi halinde yeniden seride rol almak istediğini belirtti.

Trend 27-07-22 17:17

Microsoft hesabı silme nasıl yapılır? Microsoft hesap silme (kalıcı hesap kapatma) adımları

Microsoft hesabı, Microsoft şirketinin Windows Live gibi uygulamalarında kullanılmak üzere sağladığı bir hizmettir. Microsoft hesabı yaygın bir kullanıma sahiptir. Ancak birçok kullanıcı çeşitli sebeplerle Microsoft hesabı silme işleminin nasıl yapıldığını araştırır. Bu yazımızda, Microsoft hesabı silme işlemini tüm detaylarıyla sizler için açıkladık...

Haber 10-07-22 13:31

Nimo TV kapanıyor mu? Canlı yayın platformu Nimo TV neden kapanıyor?

Nimo TV kapanıyor mu? sorusunun yanıtı Çin'de kurulan yayın platformuna ilişkin yapılan açıklama sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ülkede, Huya Live ismiyle bilinen platform'a ilişkin yayıncılar paylaşımda bulundu. Peki Nimo TV kapanıyor mu? Canlı yayın platformu Nimo TV neden kapanıyor? İşte detaylar...

Haber 15-04-22 08:47

Asus'tan Rusya'ya şok! Yönetim Kurulu Başkanı Jonney Shih bizzat açıkladı

Ukrayna'yı işgal eden Rusya'ya yönelik yaptırımlar sürüyor. Bazı şirketler, ülkeye ürün tedarik etmeyi durdurmak gibi önemli kararlara imza atıyor. Son olarak Tayvan merkezli bilgisayar ve donanım şirketi Asus'un Yönetim Kurulu Başkanı Jonney Shih, Asus firması olarak Rusya’ya ürün tedarikini durdurduklarını açıkladı.

Haber 30-03-22 09:14

CES 2022'de tanıtılan ilginç ürünler: Çok şaşıracaksınız!

2022 Tüketici Elektroniği Fuarı (CES 2022) koronavirüs pandemisinin gölgesinde kapılarını açtı. Sony, Nvidia, Asus ve Togg gibi birçok şirket, en yeni teknolojilerini CES 2022'de görücüye çıkardı. Ancak bazı teknolojiler ve ürünler oldukça dikkat çekiciydi. İşte CES 2022'nin en ilginç ürünleri...

Haber 06-01-22 17:19

Asus açıkladı: Dünyanın en güçlü oyun tableti olacak! CES 2022'de geliyor

Asus'un ROG Global Twitter hesabı, sürpriz bir tabletin paylaşımını yaptı. Paylaşıma göre şirket, CES 2022'deki sanal etkinliğinde dünyanın en güçlü oyun tabletini tanıtmaya hazırlanıyor. Tabletin ROG Flow Z13 ismini taşıyacağı düşünülüyor.

Haber 31-12-21 16:23

Asus'dan Vivobook S14 adımı: İşte fiyatı

Asus’un Vivobook serisine eklediği yeni modeli Vivobook S14'in (S435) satışa sunulduğu aktarıldı. Vivobook S14, Intel'in 11. Nesil işlemcisiyle destekleniyor. İşte Asus Vivobook S14'ün (S435) fiyatı...

Haber 24-12-21 18:20

TikTok masaüstü bilgisayarlardan canlı yayına giriyor

Hizmet, kullanıcıların bilgisayarlarını kullanarak platformda yayın yapmalarını sağlayan TikTok Live Studio adlı bir Windows uygulamasını test ediyor.

Haber 18-12-21 11:49

TikTok'tan Twitch'e rakip!

Sosyal medya uygulaması TikTok, sürpriz bir şekilde TikTok Live Studio (Canlı Stüdyo) adlı Twitch benzeri bir canlı görüntü akışı yazılımını test ediyor.

Haber 16-12-21 15:54

Billie Eilish bol kıyafet tercihine dair konuştu: 18 yaş üstü bir filme...

Saturday Night Live adlı eğlence programında sunuculuk yapan Billie Eilish, bol kıyafet tercih etmeye nasıl başladığını anlatırken, çocukluk anısıyla seyircileri güldürdü.

Magazin 12-12-21 15:10

İlk Siyah Bond Kızı VOA’ye Konuştu

Gloria Hendry, 1973 yapımı Live and Let Die (Yaşamak İçin Öldür) adlı James Bond filminde Bond kızı olarak rol alan ilk siyahtı. Son James Bond, No Time To Die (Ölmeye Zaman Yok) filminin vizyona girmesinin ardından VOA’ye konuşan Hendry'e göre kadınlar için durum yıllar öncesine göre iyiye gidiyor

Haber 28-11-21 19:20

Amazon Türkiye ile Gülümseten Cuma Live etkinliği başlıyor

Amazon Türkiye ile "Gülümseten Cuma Live" etkinliği başlıyor

Yurthaber 11-11-21 10:19

Kim Kardashian, kendisinden 14 yaş küçük sevgilisiyle dudak dudağa

Televizyon yıldızı ve iş insanı Kim Kardashian yeni bir aşka yelken açtı. 41 yaşındaki ünlü ismin, 27 yaşındaki oyuncu Pete Davidson ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkili geçtiğimiz günlerde yayınlanan Saturday Night Live adlı programda yayınlanan bir skeçte öpüştüler.

Magazin 01-11-21 00:20

Minimalist, yenilikçi ve oldukça performanslı

Asus VivoBook S14, ince ve hafif tasarımıyla rahatlıkla taşınabilir ve farklı platformlarda, pek çok farklı amaca yönelik olarak performanslı bir şekilde kullanılabilir bir ürün. Gündelik yaşantıda ya da iş ve okul süreçleri için önemli bir yardımcı..

Haber 15-09-21 09:48

Asus yeni dizüstü modellerini tanıttı! İşte özellikleri

Asus, “Create the Uncreated” etkinliğinde yeni dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. Zenbook, Vivobook ve Expertbook serilerine ait 6 yeni modelin ortak özelliği, OLED ekrana sahip olmaları.

Haber 03-09-21 15:04

Asus ROG Phone 5s ve 5s Pro tanıtıldı!

Asus oyun odaklı ROG Phone ailesine Asus ROG Phone 5s ve Asus ROG Phone 5s Pro adını taşıyan iki model daha ekledi. Her iki model de Snapdragon 888 Plus işlemcisine sahip.

Haber 16-08-21 17:58

JBL Live 660NC ve Live Pro Plus dikkatleri çekti

Şirketten yapılan açıklamaya göre bu ürünlerin her ikisi de JBL’nin Signature Sound, uyarlanabilir gürültü önleme ve dijital asistan desteği ile eller serbest kontrol gibi özelliklerle donatılacak.

Haber 03-08-21 10:02

Qualcomm kendi telefonunu duyurdu! İşte özellikleri ve fiyatı

Hemen hemen her büyük Android akıllı telefona güç veren Snapdragon işlemcilerinin ve modemlerinin arkasındaki şirket olan Qualcomm, ASUS iş birliği ile ve “Smartphone for Snapdragon Insiders” adını taşıyan telefonunu tanıttı.

Haber 09-07-21 09:35

Boyner’den iyi yaşama davet Boyner Live Well

Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Koçoğlu: - "Boyner Live Well ile hem kendisi hem de dünya için iyiyi isteyen herkesin iyi yaşam yolculuğuna eşlik etmeye, yeni ürünler ve projelerle platformu geliştirmeye devam edeceğiz"

Yurthaber 07-07-21 12:16

İki OLED ekrana sahip! Özellikleriyle dikkat çekiyor

Asus ZenBook Pro Duo 15 OLED, iki ekranlı özel yapısıyla dikkat çekiyor. Ana ekran, 15.6” değerde ve OLED teknolojisi üzerine inşa edilmiş. 4K çözünürlük sunan ve aynı zamanda dokunmatik mekanizması bulunan bu ekran, canlı net görüntüler sunabiliyor.

Haber 26-06-21 09:51

Facebook, Clubhouse benzeri Live Audio Rooms ve Soundbites'la kullanıcılarına yeni ses özellikleri sunacak

Facebook, önümüzdeki aylarda ses ile ilgili birkaç özellik devreye sokacağını açıkladı. Bunlardan biri de Clubhouse uygulamasına rakip olarak geliştirilen Live Audio Rooms.

Haber 23-06-21 04:46

Prime Day için geri sayım başladı

Türkiye'deki Prime üyeleri, bu akşam en sevdikleri yayıncılar wtcN ve Kendine Müzisyen'in Prime üyelerine özel fırsatlarla dolu yorumlarıyla Prime Gaming Live Ultimate Crown: Fire and Ice Edition şovunun keyfini çıkarabilecek

Yurthaber 17-06-21 10:24

İlk film vizyondayken Cruella 2 için kollar sıvandı

Oscar ödüllü Emma Stone’un başrolünü üstlendiği 101 Dalmaçyalı'nın live-action versiyonu Cruella Amerika’da vizyondaki ikinci haftasını tamamladı. Salgın döneminde adeta sinema sektörüne yeni bir nefes getiren film gişede istenilenin üzerinde bir başarı yakaladı.

Trend 08-06-21 15:35

Facebook, Clubhouse benzeri Live Audio Rooms ve Soundbites'la kullanıcılarına yeni ses özellikleri sunacak

Facebook, önümüzdeki aylarda ses ile ilgili birkaç özellik devreye sokacağını açıkladı. Bunlardan biri de Clubhouse uygulamasına rakip olarak geliştirilen Live Audio Rooms.

Haber 02-06-21 07:25

Asus Zenfone 8 ilk güncellemesini aldı

Zenfone 8 serisi için geçen hafta lansman düzenlendi ancak Asus, iki cihaz için bir güncelleme yayınlamaya başladı.

Haber 19-05-21 10:18

Maksimum performans sunan ROG Zephyrus M16 tanıtıldı

Asus geçtiğimiz gün online olarak bir etkinlik gerçekleştirdi. Bu etkinlikte Tayvanlı üreticinin yeni geliştirdiği oyun odaklı bilgisayarlar tanıtıldı. Bu bilgisayarlardan birisi de ultra ince bir kasa tasarımına sahip olan Zephyrus M16 modeliydi.

Haber 14-05-21 10:53

Facebook, Clubhouse benzeri Live Audio Rooms ve Soundbites'la kullanıcılarına yeni ses özellikleri sunacak

Facebook, önümüzdeki aylarda ses ile ilgili birkaç özellik devreye sokacağını açıkladı. Bunlardan biri de Clubhouse uygulamasına rakip olarak geliştirilen Live Audio Rooms.

Haber 11-05-21 12:42

ASUS Zenfone 8 Mini nasıl olacak?

ASUS Zenfone 8 serisinin 12 Mayıs’ta Çin’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Seri, kompakt bir amiral gemisi olarak hazırlanıyor ve söylentilere göre bir Zenfone 8 Mini varyantı da bulunuyor.

Haber 11-05-21 09:40

Saturday Night Live canlı izle! Saturday Night Live nasıl izlenir? Elon Musk Doge ile ilgili ne diyecek?

İlk etapta, ‘Şaka’ amacıyla kurulan ancak ani yükselişleriyle birlikte ilgi gören Doge Coin, Elon Musk’ın açıklamalarıyla birlikte tavan yaptı. Musk, Saturday Night Live programında Doge Coin ile ilgili açıklama yapacağını duyurmuştu.

Haber 08-05-21 13:30

Asus Zenfone 8'in özelliklerinden biri resmen belli oldu!

Asus Zenfone 8 ailesi merakla bekleniyor. Asus ise Zenfone 8'in özelliklerinden birini Twitter'da paylaştı. Görünüşe bakılırsa Zenfone 8, dayanıklı bir yapıda olacak.

Haber 03-05-21 15:08

Asus Zenfone 8, Geekbench listesinde kendini gösterdi

Cihaz, Zenfone 8’e karşılık gelmesi gereken ASUS_I004D model numarasıyla tespit edildi.

Haber 26-04-21 09:38

Kuzey İrlanda'da bir polis memurunun arabasının altında bomba bulundu

Kuzey İrlanda'nın Dungiven kentinde bir polis memurunun arabasının altında bomba bulundu. Belfast Live haber sitesine göre bomba etkisiz hale getirildi.

Haber 20-04-21 18:48

Facebook, Clubhouse benzeri Live Audio Rooms ve Soundbites'la kullanıcılarına yeni ses özellikleri sunacak

Facebook, önümüzdeki aylarda ses ile ilgili birkaç özellik devreye sokacağını açıkladı. Bunlardan biri de Clubhouse uygulamasına rakip olarak geliştirilen Live Audio Rooms.

Haber 20-04-21 12:25