Asya Pasifik Ekonomi Zirvesi Haberleri

ASELSAN'dan 35 milyon dolarlık yurt dışı satış sözleşmesi

ASELSAN ile Asya-Pasifik bölgesindeki müşterileri arasında yaklaşık 35 milyon dolar tutarında yurt dışı satış sözleşmesi imzalandı.

Yurthaber 2024-03-28 12:17:19

Siirt Üniversitesi öğrencilerinden büyük başarı

Siirt Üniversitesinden 5 ve Yıldız Teknik Üniversitesinden 1 öğrencinin katılımıyla oluşan EcoEnergy takımı, Asya Pasifik Ekonomi İşbirliği (APEC) tarafından düzenlenen ’YES Challenge’ proje yarışmasında üçüncülük elde etti.

Yurthaber 2024-01-09 14:22:10

SON DAKİKA | Kritik ekonomi zirvesi! Toplantı sonrası EKK'dan açıklama: Önceliğimiz fiyat istikrarı...

Son dakika haberi: Ekonomi Koordinasyon Kurulu'ndan kritik toplantı sonrası açıklama geldi. Yapılan açıklamada fiyat istikrarı, dış ticaret ve enflasyon gibi önemli ekonomi başlıklarının ele alındığı belirtilirken "Kapsamlı yol haritamızın detayları Kurul üyelerimizle istişare edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Finans 2023-08-29 13:18:27

Son dakika: Beştepe'de EYT zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakan Nebati ve Bakan Bilgin'i kabul etti

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi kabul etti. Ekonomi zirvesinin gündeminin EYT olduğu belirtildi. Milyonları etkileyecek düzenlemenin bu ay içinde Meclis'e gelmesi bekleniyor. EYT kimleri kapsayacak? EYT'den kaç kişi faydalanacak? İşte merak edilen EYT haberleriyle ilgili detaylar...

Finans 2022-12-07 19:29:19

Uludağ Ekonomi Zirvesi sona erdi

Meta Türkiye Ülke Direktörü İlke Toptaş: - "Sadece Türkiye özelinde baktığımız zaman çok yeni bir araştırma diyor ki 2035 yılında Türkiye'de metaverse ekonomisinin yıllık gayri safi yurtiçi hasılaya katkısı yüzde 1,3 ila 2,4 arasında olacak. Yaklaşık 19,9 ila 37,5 milyar dolarlık yıllık ölçeklerden bahsediyoruz"

Yurthaber 08-10-22 18:42

Uludağ Ekonomi Zirvesi devam ediyor

Index Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik: - "Teknoloji dünyasında mutlaka rakamlarla özdeşleşen kısa, orta ve uzun vadeli hedefler koymamız gerekir. Hedeflerle beraber bunu yapmak için uğraşan bütün bir yapıyı da ortaya koymalıyız" - Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu: - "Önümüzdeki yıl işlemler bittiğinde Türkiye'de plastik ve tekstil sektörünün en fazla ithal ettiği polipropilen üretimini yapacağız"

Yurthaber 08-10-22 15:08

Uludağ Ekonomi Zirvesi devam ediyor

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker: - "Tarımda verimliliği misliyle çarpmamız ve arz dengesini sağlamak için de çok iyi planlama yapmamız gerekiyor" - TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sani Şener: - "Bambaşka bir dünyaya girdik. Bu bambaşka dünyaya çok hızlı adapte olabilmemiz lazım. Dinamik olmamız lazım. TAV olarak tek dikkat ettiğimiz konu bu"

Yurthaber 08-10-22 14:42

Uludağ Ekonomi Zirvesi devam ediyor

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü: - "Enerji fiyatlarındaki artışın etkileri var. İhracat yaptığımız pazarlardaki alım güçlerinin azalıyor olması ama öbür taraftan enerji fiyatlarının üretim yapan rakiplerimiz için de çok fazla artıyor olması, onların kapasitelerini düşürmelerine hatta bazı fabrikaların kapatılmasından dolayı bize birtakım fırsatlar da yaratıyor" - Alarko Holding AŞ Topluluk İcra Kurulu Başkanı Ümit Nuri Yıldız: - "Daha çok enerjinin teknoloji tarafına yatırım yapmayı düşünüyoruz. Gerek depolama gerek hidrojenle ilgili çalışıyoruz. Ayrıca dağıtım tarafında enerjinin verimli olarak kullanılabilmesi için robotik bazı uygulamalar kullanıyoruz dağıtım yaptığımız bölgelerde"

Yurthaber 07-10-22 20:32

Uludağ Ekonomi Zirvesi devam ediyor

Citibank Türkiye Genel Müdürü Emre Karter: - "Türkiye, 50'den fazla çok uluslu firmanın üretim, bölgesel yönetim, lojistik, servis gibi çeşitli alanlarda bölgesel merkezi. Bu sayıları 3'e, 5'e katlarsak bu karar vericileri Türkiye'de daha fazla oturmaya ikna edersek eminim bu, zaman içinde doğrudan sermaye girişimine de bir çarpan etkisi olacaktır" - ING Genel Müdürü Alper Gökgöz: - "Kısaca dijital bankaların Türkiye'de yeni faaliyet göstermesiyle ilgili bir şeyler söylemek isterim. Bu beni çok heyecanlandıran bir gelişme. Bu tip oyuncuların endüstriye girmesi, rekabeti daha artıracaktır ve Türkiye'yi çok daha ileri götürecektir"

Yurthaber 07-10-22 18:35

Uludağ Ekonomi Zirvesi devam ediyor

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Ali Pandır: - "Türkiye için bir fırsat var. Orta vadede Çin'den veya başka kendisini güvenli görmediği yerlerden Türkiye'ye doğru kaydırma şeklinde bir iş gelebilir ama uzun vadede Türkiye'nin mutlaka katma değeri yüksek şeyler yapması lazım" - Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz: - "Dünyada gıdaya erişim krizinin, gıda bulunabilirliği krizine doğru gitme ihtimali çok yüksek. O bakımdan tedbirli olmamız, hazırlıklı olmamız lazım. Türkiye olarak tabii bu konuda aslında biraz daha şanslıyız gibi görüyorum"

Yurthaber 07-10-22 16:33

Uludağ Ekonomi Zirvesi devam ediyor

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Serkan Kaptan: - "2019 yılında dünyada 9 milyar yolcu vardı seyahat eden. 2020 yılında pandemiyle yolcu sayısı 3 milyarlara düştü. 2022'de dünyada global olarak 7,1 milyar yolcu olacağı tahmin ediliyor. Tamamen 2019 rakamlarına dönmemizin ise 2024 yılında olması bekleniyor" - Migros Ticaret AŞ İcra Başkanı Özgür Tort: - "Avrupa, Amerika hangi gelişmiş ülkeye bakarsak bakalım; hala devam eden raflarda boşluklar var. Ülkemizde çok şükür bu tablolarla karşılaşmamayı sağladık"

Yurthaber 07-10-22 16:07

Uludağ Ekonomi Zirvesi devam ediyor

Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Viktor Matis: - "Uluslararası camiada birbirlerini çok destekleyen iki ülke hakkında konuşuyoruz. NATO olsun, Avrupa Birliği konuları olsun, Türk Devletleri Teşkilatı olsun bütün bunlarda, Macaristan ve Türkiye her zaman beraber adım atmaya hazır. Bu çok önemli" - OTP Banka Macaristan yetkilisi Gergely Nagy: - "İki ülkenin halkları birbirine benziyor. Bu da çok güzel bir temel. Macaristan'a gelirseniz en büyük ticari banka olarak her zaman size hizmet etmeye hazırız. Her düzeyde iş birliği mümkündür"

Yurthaber 07-10-22 15:18

Uludağ Ekonomi Zirvesi sürüyor

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu: - "Türkiye'nin son 20 yılda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde sürekli reform ajandası var, sürekli yatırım ortamını iyileştirmeye yönelik hamleler yapılıyor. Bunun devam etmesi, yatırımcılar için ayrı bir motivasyon sağlıyor" - Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan: - "İstanbul Finans Merkezi'nde 'Tek Durak Büro' adında tek merkezden bütün problemleri çözebileceğimiz bir yapı oluşturduk. Özellikle gelecek yabancı misafirler için bir gün içinde çalışma izinlerini, iş yeri açma izinlerini çıkartabilecek bir hıza ulaşmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 07-10-22 14:30

Uludağ Ekonomi Zirvesi başladı

P&G Avrupa Başkanı Loic Tassel: - "Bir iş lideri olarak son derece güveniyorum ki Türkiye potansiyelini karşılamaya devam edecek ve global ekonomideki konumunu daha da kuvvetlendirecek" - Capital&Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Sedef Seçkin Büyük: - "Sağlıktan tarıma, sanayiden turizme, eğitimden ekonomik sistemin işleyişine her alanda daha sürdürülebilir, daha doğa dostu ve eşitlikçi yeni sistemlerin kurgulanmasına artık daha fazla ihtiyaç duyulan bir dönemdeyiz"

Yurthaber 07-10-22 11:20

Neo klasik ekonomi nedir? Bakan Nebati'nin açıklamasındaki Davranışsal ekonomi ve Nöroekonomi ne anlama geliyor?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gerçekleştirilen Ekonomik Dönüşüm Zirvesi ve Yeni Paradigmalar Zirvesi'nde açılış konuşması yaptı. Bakan Nebati, Türkiye için benimsenen ekonomi modelini anlatırken kullandığı 'neo klasik ekonomi' ve "davranışsal ekonomi ve nöroekonomi" sözleri merak edildi. Peki neo klasik ekonomi nedir? Bakan Nebati'nin bahsettiği "Davranışsal ekonomi ve Nöroekonomi" ne anlama geliyor?

Finans 30-09-22 17:31

Küresel fintech yatırımları ilk yarıda 107,8 milyar dolara geriledi

Toplam fintech yatırımı ve işlem hacmi hem Amerika hem de EMEA bölgesinde azalırken, Asya-Pasifik bölgesinde işlem sayısındaki düşüşe rağmen yeni bir yıllık fintech yatırımı rekoru kırıldı - Afterpay'in Block tarafından 27,9 milyar dolara satın alınması, fintech sektörüne bu yılın ilk yarısında yapılan en büyük yatırım oldu

Yurthaber 18-09-22 12:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin arasında kritik görüşme! İşte masadaki konular...

Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Zirvesi 15-16 Eylül'de yapılacak. Zirvede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşecek. Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov, iki liderin yapacakları görüşmede başta ekonomi olmak üzere çok sayıda konuyu istişare edeceklerini açıkladı.

Haber 13-09-22 19:14

Şanlıurfa'da tarım, turizm, tekstil ve teknolojiyi buluşturan Urfa 4.0 Zirvesi başladı

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan: - "Yatırım, üretim, ihracat ve istihdam odaklı büyümeyi amaçlayan Türkiye Ekonomi Modeli'miz ile ana ve destekleyici politikaları uygulamayı temel önceliğimiz haline getirdik"

Yurthaber 13-06-22 12:00

Çin'den tehdit gibi uyarı... Japonya'ya seslendiler

Pekin yönetimi, Japonya'yı Tayvan konusunda uyardı. Çin'deki Komünist Parti'nin yayın organı Global Times'ın başyazısında, "Japonya Tayvan sorununa müdahale konusunda ABD'den daha agresif bir tutum takınıyor. Yarım yüzyıldır gem vurulan Japon militarizmi yeniden yükselişte. Asya-Pasifik güçlerinin Japonya'nın kafasına vurup kendine gelmesini sağlaması gerekiyor." ifadeleri yer aldı.

Haber 08-06-22 19:28

ABD Başkanı Biden Asya Turunda

Başkan Biden, Güney Kore ve Japonya’yı kapsayan beş günlük Asya turuna çıktı. Biden’ın bugün Güney Kore’de ülkenin yeni Cumhurbaşkanı Yoon ile görüşmesi, Japonya'da ise Hint-Pasifik bölgesi ülkelerinden oluşan ‘Dörtlü’ grubun liderleriyle bir araya gelmesi bekleniyor.

Haber 20-05-22 12:15

Beren Saat'in başörtüsü sözlerini Şükriye Tutkun yerden yere vurdu! Toplumun ahlakını bozan yerli Dallas’ın Bihter'i...

Beren Saat'in 'EKO İklim Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı'nda yaptığı konuşmaya Halk Müziği Sanatçısı Şükriye Tutkun tepki gösterdi. Tutkun, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Beren Saat hakkında, "Toplumun ahlakını bozan yerli Dallas’ın Bihter'i...." ifadelerini kullandı.

Magazin 01-04-22 12:07

Beren Saat'in konuşması gündemde! Öğrencilik dönemimde başörtüsünün üstüne peruk takmak zorunda kalan...

Oyuncu Beren Saat ile Kenan Doğulu 'EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı'nda açıklamalarıyla Twitter'da gündem oldu. "Öğrencilik dönemimde başörtüsünün üstüne peruk takmak zorunda kalan sınıf arkadaşlarım oldu ve geçen yıllar içinde eğitim eşitliğinin sağlanmasına hepimiz çok sevindik" diyerek sözlerine başlayan Beren Saat ne dedi?

Magazin 31-03-22 13:25

Nişantaşı Üniversitesi ile İnfo Yatırım, Ekonomi ve Yatırım Zirvesi düzenliyor

Zirvenin ilk oturumunda savaşın gölgesinde dünya ve Türkiye ekonomisi, ikinci oturumunda ise yatırım ürünleri ve 2022 yılı portföy tercihleri konusu mercek altına alınacak

Yurthaber 25-03-22 11:41

Asya-Pasifik'te ABD-Çin çekişmesi kızışıyor

Çin ve Rusya'nın Batı ittifakına karşı güç birliği mesajı verdiği kritik açıklamanın ardından ABD Dışişleri Bakanı Blinken Asya-Pasifik gezisine çıktı.

Haber 11-02-22 17:43

Avrupa’da antibiyotiğe karşı dirençli 'süper bel soğukluğu' paniği! Süper bel soğukluğu belirtileri nelerdir?

Geçtiğimiz yıllarda Asya-Pasifik ülkelerinde görülmeye başlanan ve antibiyotiğe karşı dirençli süper bel soğukluğu bu sefer İngiltere’de görüldü. 20’li yaşlardaki bir çiftte tespit edilen rahatsızlık sonrası antibiyotik tedavisine başlanmış olsa da süper bel soğukluğunun antibiyotiğe karı dirençli olduğu ortaya çıktı.

Haber 10-02-22 07:54

Bakan Nebati'den Londra paylaşımı: Türkiye Ekonomi Modeli'ni açıklamaya devam ediyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Yeni Türkiye Ekonomi Modeli için Avrupa, Körfez ve Doğu Asya temalı 3 odaklı dünya turu gerçekleştiriyor. Görüşmelerde, yeni ekonomi modeline ilişkin ayrıntıları uluslararası fon yöneticileri ve yatırımcılara anlatan Bakan Nebati konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Finans 08-02-22 16:09

Son dakika! Dolmabahçe Sarayı'nda ekonomi zirvesi! Toplantı 5 buçuk saat sürdü

Son dakika gelişmesine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, iş dünyasının ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) kadın yöneticileriyle bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleşen görüşme yaklaşık 5 buçuk saat sürdü.

Finans 08-01-22 20:56

Erdoğan, Kavcıoğlu ve Nebati'den ekonomi zirvesi! Toplantıda ne konuşuldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve kamu bankalarının genel müdürleriyle bir araya geldi. Görüşme beş saatten fazla sürdü, henüz bir açıklama yapılmadı.

Finans 14-12-21 10:04

Son dakika: Ekonomi zirvesi 5 saat sürdü

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanan ekonomi zirvesi sona erdi. Toplantıya Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve kamu bankalarının genel müdürleri katıldı. Kritik toplantı 5 saat sürdü.

Finans 13-12-21 20:35

Son Dakika: Erdoğan, Kavcıoğlu ve Nebati'den ekonomi zirvesi

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve kamu bankalarının genel müdürleriyle bir araya geldi.

Finans 13-12-21 13:28

Gülcan Selçuk, Ekonomi Zirvesi için dolar ve eurodan elbise tasarladı

Dünyanın üst düzey isimlerinin katıldığı İstanbul Ekonomi Zirvesi'nde ilginç bir olay yaşandı. İcra Kurulu üyesi modacı Gülcan Selçuk, Zirve için özel hazırladığı defilesinde dolar ve eurodan tasarladığı elbisesini görücüye çıkardı.

Magazin 11-12-21 20:23

Son Dakika: Merkez Bankasından ekonomi zirvesi

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, akşam saatlerinde BDDK Başkanı ve banka müdürleriyle görüşecek.

Finans 24-11-21 22:27

Çin, Asya-Pasifik'te kendisine karşı oluşturulan ticaret anlaşmasına katılmak için başvuru yaptı

Çin, ABD, İngiltere ve Avustralya'nın AUKUS Paktı'nı imzalamasından bir gün sonra, Asya-Pasifik bölgesindeki kapsamlı bir ticaret anlaşmasına dahil olmak için başvuruda bulundu. Pekin yönetiminin başvuruda bulunduğu Trans-Pasifik Ortaklığı Anlaşması, ABD öncülüğünde hazırlanmıştı.

Haber 17-09-21 11:56

Redmi 10 Avrupa pazarında da yer alacak

Redmi 10 Avrupa pazarında satışa çıkacak ve Asya Pasifik bölgesinde satılan modelle aynı özelliklere sahip olacak. Ayrıca RAM seçeneklerinin sunulması bekleniyor.

Haber 14-09-21 09:12

Asya-Pasifik ülkelerinde Kovid-19 salgını yayılmaya devam ediyor

Güney Kore, Seul'deki salgın tedbirlerini 8 Ağustos'a kadar uzattı - Tayland'da halihazırda uygulanan kısıtlamalara ek olarak, tüm halka açık parklar, kuaför ve berber dükkanları ile çoğu kamusal alan kapatıldı

Yurthaber 23-07-21 15:58

Asya-Pasifik ülkelerinde Kovid-19 yayılmaya devam ediyor

Asya-Pasifik ülkelerinde Kovid-19 yayılmaya devam ediyor

Yurthaber 08-07-21 13:48

TRT Genel Müdürü Eren, Asya-Pasifik Yayın Birliği-İtalya Ulusal Kanalı Günleri'nin açılış panelinde konuştu:

"Kamu yayıncılığının, bilgilendirme, eğitme ve eğlendirme olmak üzere üç ana sorumluluğu vardır" - "TRT olarak pandeminin başından beri, gerek TRT EBA kanallarımızla gerek dizilerimizle ve haber kaynaklarımızla bu rolümüzü başarıyla yerine getiriyoruz"

Yurthaber 14-06-21 15:28

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Sherman, Türkiye'ye geliyor

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Sherman'ın 15 Haziran'daki NATO Zirvesi öncesinde Belçika ve birçok Asya ülkesinin yanı sıra Türkiye'yi ziyaret edeceği bildirildi.

Haber 21-05-21 18:19

Asya-Pasifik ülkelerinde Kovid-19 salgınına ilişkin gelişmeler

Asya-Pasifik ülkelerinde Kovid-19 salgınına ilişkin gelişmeler

Yurthaber 26-04-21 15:02

Asya-Pasifik ülkelerinde Kovid-19 salgınına ilişkin gelişmeler

Asya-Pasifik ülkelerinde Kovid-19 salgınına ilişkin gelişmeler

Yurthaber 24-04-21 17:36

Asya-Pasifik Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dündar, ABD-Japonya ilişkilerini değerlendirdi:

"Japonya'nın kapılarını dış dünyaya açan, modern dünyayla entegre edip buluşturan ABD olmuştur" - "Normal şartlarda ABD-Japonya dostluğunun ve ittifakının artarak devam edeceğini ve yükseleceğini düşünüyorum" - "Japonya ve Güney Kore, bu bölgede, ABD'nin 7. Filosuna ek olarak doğal uçak gemileri konumunda"

Yurthaber 15-04-21 23:54

Dolar kuru şu an ne kadar? Dolar kurunda son durum ne, yükseliş devam edecek mi?

Asya borsalarının haftaya erken başlaması ile dolar kurunun fiyatları da oldukça hızlı dalgalanmaya başladı. Saat farkından dolayı erken açılan Asya borsalarının, borsa durumunu açıklamasından sonra birçok banka kurlardaki ani yükseliş sebebi ile alım satım işlemini doldurdu. Dolardaki yükselişin devam edip etmeyeceği ise yatırımcılar ve ekonomi meraklıları tarafından merak ediliyor.

Finans 22-03-21 11:43

Ons altın ne kadar? Altının Ons'ta artışı sürecek mi?

Altın fiyatları, Asya piyasasının açılması ile dolar/TL kurunda ortaya çıkan yukarı yönlü hareket ile birlikte rekor üzerine rekor kırmaya başladı. Yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip eden herkes hareketliliğin devamının gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı.

Finans 22-03-21 11:22

Türk kuru meyveleri ABD pazarında payını artırıyor

Tanıtım kampanyalarının yürütüldüğü ABD'ye bu sezon, geçen sezona göre kuru kayısı ihracatı yüzde 25, kuru incir ihracatı yüzde 21 arttı - Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Birol Celep: - "Gelecek, Asya-Pasifik ülkeleri ve Afrika'da. Şu anda parlayan yıldız ABD ancak bundan sonraki hedefimiz bu ülkeler olmalı"

Yurthaber 17-03-21 11:07

Uludağ Ekonomi Zirvesi ilk kez hibrit olarak gerçekleştirilecek

Zirvenin ilk gününde açılış konuşmasını Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın yapması, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin de konuşmacı olarak yer alması bekleniyor

Yurthaber 05-03-21 16:19

Huawei AppGallery'de güçlü büyüme sürüyor

AppGallery'nin küresel kitlesi aylık 530 milyon aktif kullanıcıya ve Avrupa'daki kitlesi ise yıllık yüzde 61,5 artışla 42 milyondan fazla kullanıcıya ulaştı - Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Orta ve Doğu Avrupa ile İskandinav Ülkeleri Başkan Yardımcısı Derek Yu: - "Stratejimiz, ekosistemimizin gelişimi için sağlam bir temel oluşturmak üzere kullanıcı tabanımızı genişletmek oldu ve büyüme rakamlarının gösterdiğine göre, yaklaşımımız işe yarıyor" - Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Küresel Ortaklıklar ve Eko-Geliştirme İş Geliştirme Direktörü Zhang Zhe: - "2019'un sonunda, dünya çapında bir milyonun üzerinde AppGallery kullanıcısı olan 25 ülke vardı. Bu sayı şimdi 42'ye çıktı ve Avrupa, Latin Amerika, Asya Pasifik, Orta Doğu ve Afrika'daki pazarlarda güçlü büyüme görmeye devam ediyoruz"

Yurthaber 03-03-21 11:16

Asya-Pasifik ülkelerinde Kovid-19 salgınına ilişkin gelişmeler

Asya-Pasifik ülkelerinde Kovid-19 salgınına ilişkin gelişmeler

Yurthaber 24-02-21 16:21

Asya-Pasifik ülkelerinde Kovid-19 salgınına ilişkin gelişmeler

Asya-Pasifik ülkelerinde Kovid-19 salgınına ilişkin gelişmeler

Yurthaber 27-01-21 15:22

Asya-Pasifik ülkelerinde Kovid-19 salgınına ilişkin gelişmeler

Asya-Pasifik ülkelerinde Kovid-19 salgınına ilişkin gelişmeler

Yurthaber 15-01-21 13:15