Ates Etme Haberleri

SON DAKİKA | Yeniden Refah Partisi'nde istifa şoku! Seçimi kazanan belediye başkanı ile yollar ayrıldı: 'Bugünden itibaren...'

Son dakika haberi: Konya'nın Doğanhisar ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı seçilen Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Yazılı bir açıklama yapan Öztoklu, "Bugünden itibaren belediye başkanlık görevime, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-25 16:10:19

IBAN'a para gönderirken dikkat! Herkes o detayı atlıyordu: Borçlu çıkabilirsiniz

Bankaların kredi kartlarındaki komisyonu arttırması nedeniyle işletme ve firma sahipleri IBAN'la ödeme kabul etme yoluna yöneldi. Son dönemde pek çok işyeri kart yerine IBAN ile ödeme kabul etmeye başlarken, uzmanlar vatandaşları bekleyen tehlikeye karşı uyardı.

Finans 2024-04-22 15:25:16

Hepsiburada tavsiye ekonomisini büyütüyor: Tavsiye’nin lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak

Hepsiburada müşterilerine kendi çevrelerine ürün tavsiyesinde bulunarak gelir elde etme imkanı sunduğu “Link Gelir” programı ile Türkiye’de tavsiye ekonomisini büyütecek.

Finans 2024-04-19 14:59:12

Telefon bataryasının patlama anı kamerada

Ordu’nun Fatsa ilçesinde tamire götürülen cep telefonunun bataryası, şarj etme sırasında patladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 2024-04-16 12:02:22

Diğer Haber Etiketleri

İran-İsrail gerilimini 2023 yılında tahmin etmişti! Herkes benim yaşayan Nostradamus olduğumu kabul etmeli

Brezilyalı kahin Athos Salome nam-ı diğer Yaşayan Nostradamus, Daily Star'a jeopolitik olayları önceden tahmin etme becerisine sahip olduğunu ve yaygın şüpheciliğe rağmen bunu kamuoyuyla paylaşacağını söyledi. Dünyaca ünlü kahin 2023 yılında İsrail-İran gerilimini tahmin ettiğini hatırlattı.

Trend 16-04-24 09:45

İnanmayan yok ama giden çok! Falcısından astroloğuna hepsine ceza yağdı: '24 saatte garantili aşık etme' ilanları kayıplara karıştı

Sosyal medyadan ve internetten verdikleri reklamlarla müşteri buluyorlar, aldatmaca yoluyla paraya para demiyorlardı. Hemen herkesin gittiği ama inanmadığı falcılardan medyum ve astrologlara bakanlıktan ağır fatura çıktı. '24 saatte garantili aşık etme, 48 saatte sonuç garantisi' gibi ilanlar veren sahtekarlar ise birdenbire kayıplara karıştı.

Finans 12-04-24 08:43

Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’ın Deniz Parkı duyurusuna tepki

Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan’ın Ege Denizi’nde ilan edeceğini duyurduğu ‘Deniz Parkı’ duyurusuyla ilgili, "Yunanistan’ın, Ege sorunları bağlamında öteden beri hemen her platformdan istifade etme çabası içinde olduğu bilinmektedir. İlişkilerimizde son dönemde görülen yumuşamaya rağmen, Yunanistan’ın bu defa da çevreyle ilgili hususları istismar ettiği görülmektedir" açıklamasını yaptı.

Haber 10-04-24 00:03

Fenerbahçe'ye bir şok daha gelebilir! Galatasaray maçının ardından İrfan Can Kahveci sürprizi...

Fenerbahçe, 7 Nisan'da Galatasaray ile oynanan Turkcell Süper Kupa'da maçında "müsabakayı terk etme" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi. Bu açıklamanın ardından sarı-lacivertlilere bir şok daha geleceği iddia edildi.

Spor 09-04-24 18:08

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden AK Parti’de bylock kullananlar ifşa oldu iddiasına yanıt!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "AK Parti’de bylock kullananlar ifşa oldu" iddialarının doğru olmadığını açıkladı. Açıklamada, "Hiçbir belgeye dayanmayan görüntülerin, FETÖ’yle mücadele konusunda kamuoyunu manipüle etme amaçlı servis edildiği tespit edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Haber 07-04-24 23:47

YSK'dan bir iptal kararı daha! AK Parti adayı mazbatasını bile almıştı ama o ilçede seçimler iptal edildi...

YSK'dan bazı ilçeler için seçim iptali kararları gelmeye devam ediyor. Son olarak alınan karara göre Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde AK Parti adayı Ali Murat Bucak önde tamamlayıp mazbatasını alırken, Yeniden Refah Partisi'nin itirazı üzerine İl Seçim Kurulu seçimleri iptal etme kararı aldı.

Haber 07-04-24 07:15

'Kalp kırdım! Duygularınızı incittiysem özür dilerim' O ülkede vali yaptığı gaf sonrası istifa kararı aldı

Japonya'da Şizuoka Eyalet Valisi Kawakatsu Heita, valilikte yeni işe başlayanlara karşı yaptığı gaf sonrası istifa etme kararı aldığını açıkladı.

Haber 04-04-24 10:31

'Meral Akşener istifa edecek' iddiaları gündem olmuştu! İsmail Saymaz'dan çarpıcı sözler: 'Öğrendiğim kadarıyla...'

31 Mart yerel seçimlerinin ardından oyları büyük oranda eriyen İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in istifa edeceği iddia edilmişti. Gündem olan iddia sonrasında Akşener kameraların karşısına geçerek "En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız" dedi. Gazeteci İsmail Saymaz, dikkat çeken açıklamalarda bulunarak Akşener'in istifa etme kararından vazgeçirildiğini ifade etti.

Haber 02-04-24 00:19

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da AK Parti'nin adayı Murat Aydın mı yoksa CHP'nin adayı Alaattin Köseler mi önde?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 30-03-24 22:31

Karabük Üniversitesi'ndeki Türk ve Afrikalı öğrencilerle ilgili 'cinsel ilişki' iddiası ortalığı karıştırdı! Gözaltılar var

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Karabük Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlarından gözaltı kararı verilen 10 şüpheliden 8'i yakalandı.

Haber 28-03-24 13:07

Sandık kurulu kimlerden, kaç kişiden oluşur? Sandık kurulu görevleri nelerdir? Sandık görevlisi sorgulama

Bir toplumun kamu hizmetini yerine getirmesi adına bir veya birden fazla kişiyi tercih ettiği, atama ya da tayin etme gibi süreçleri kapsadığı seçme eylemi seçim olarak tanımlanmaktadır. Seçimlerde bazı bireylerin ise önemli görevleri vardır. Bu görevler sandık kurulu kategorisinde bulunan kişileri kapsamaktadır.

Haber 18-03-24 18:55

Çalışanına 'keltoş' diyen seyirciye sert tepki gösterdi! İmamoğlu: Öyle kabadayı laflar etme bana

İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile katıldığı bir programdaki seyirci arasında gergin dakikalar yaşandı. Seyirci bir İBB çalışanı için 'keltoş' ifadesini kullanınca İmamoğlu sinirlenerek, "Öyle kabadayı laflar etme bana." dedi. İşte detaylar...

Haber 16-03-24 10:09

‘Baldızı aşık etme büyüsü’ yapıyordu, kendisini bakın nasıl savundu! Bakanlık sözde büyücülere ceza yağdırdı…

Ticaret bakanlığı, halkın duygularını sömürmek amacıyla sosyal medyada faaliyet gösteren sözde büyücü ve medyumlara milyonlarca lira ceza kesti. Onlardan biri de ‘baldızı aşık etme büyüsü’ yaptığını iddia ediyordu. Telefonla arandığında o akılalmaz büyüyü yaptığını inkar etse de, 550 bin liralık cezadan kurtulamadı.

Haber 14-03-24 08:23

Ramazanda kimler oruç tutmamalı? Hangi hastalığı olanlar oruç tutamaz?

Ramazan Müslümanlar için kutsal bir aydır. Oruç tutma, dua etme, sadaka verme ve manevi arınma gibi bir dizi ibadeti içerir. Bu ay süresince tutulan oruçlar, İslam'ın 5 temel ibadetinden biri olarak kabul edilir ve sağlık, sabır, dayanıklılık, bağışlama ve manevi gelişim gibi birçok fayda sağlar. Peki, ramazanda kimler oruç tutabilir kimler tutamaz?

Haber 13-03-24 20:53

Overthinking (aşırı düşünme) sendromu nedir, belirtileri nelerdir? Overthinking (aşırı düşünme) sendromu tedavisi

Overthinking, insanların günlük yaşamlarında karşılaştıkları zorluklarla başa çıkmaya çalışırken sıkça yaşadıkları bir durumdur. Bu, bir konu veya durum hakkında aşırı düşünme, analiz etme ve endişelenme eğilimidir. Genellikle gelecekle ilgili korkular, geçmişteki hatalar veya belirsizlikler üzerinde aşırı odaklanmakla ilişkilendirilir. Overthinking, kişinin zihnini işgal ederek stres, anksiyete ve hatta depresyon gibi olumsuz duygulara yol açabilir.

Haber 13-03-24 19:58

İndirim dönemlerinin en çok satan ürünü Stanley termoslarda sepet indirim devam ediyor

Dayanıklılık, kalite, içecekleri uzun süre aynı ısıda muhafaza etme, mükemmel izolasyon, kolay kullanım, rahat temizlik, tasarım... Stanley, bir termosta arayabileceğiniz tüm özellikleri size sunuyor. Üstüne üstlük ömür boyu garanti de veriyor. "E daha ne olsun?" dediğinizi duyar gibiyiz. Dahası kısa süreliğine Stanley termosların neredeyse tüm modellerinde sepette %8 indirim var. Bu fırsattan yararlanın diye sizin için çok sevilen modelleri içeriğimizde bir araya getirdik.

Haber 13-03-24 14:40

Cinsiyet değiştirmişti! Çukur'un Timsah Celil'i son halini paylaştı

Çukur dizisinde Timsah Celil karakterine hayat vererek hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değişimi sonrası hayatına Meli Bendeli olarak devam etme kararı almıştı. Başarılı oyuncu son halini paylaşarak beğeni topladı.

Magazin 12-03-24 09:29

Hülya Avşar Doya doya erkek gibi yaşayabiliyor musun? diye sordu! Cinsiyet değiştiren isimden bomba yanıt

İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirerek hayatına Doruk olarak devam etme kararı almıştı. Hülya Avşar'a konuk olan Doruk Doğrusöz "Doya doya erkek gibi yaşayabiliyor musun?" ve viagra sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 10-03-24 15:25

Dışişleri Bakanı Fidan: ABD ile pozitif gündemle yeni sayfa açarak devam etme imkanı var

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Amerika temaslarını Türk gazetecilerle buluşmasında değerlendirdi. İkili ilişkilere dair önemli mesajlar veren Fidan, geçmişte yaşanan krizlerin iki ülkeye diplomatik esneklik kazandırdığını belirtti. Fidan, gelinen noktada pozitif bir gündemle yeni bir sayfa açıldığını söyledi.

Haber 09-03-24 07:39

Erkeklerin bir numaralı tercihi! Geçen ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını sizin için seçtik

Kişisel bakımın vazgeçilmez bir parçası olan parfüm sadece hoş kokmayı değil aynı zamanda kendinizi ifade etme ve çevrenizde bırakacağınız izlenim konusunda derin bir etkiye sahip. Bu nedenle parfüm seçerken kendi tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtan bir koku bulmak önemli. Sizler için erkeklerin bir numaralı tercihi olan ve geçen ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını seçtik. Kendinizi daha özgüvenli hissedeceğiniz parfüm ve deodorantlar için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Haber 08-03-24 12:14

Ekrem İmamoğlu 'Bakanlık planı bugün açıkladı' diyerek duyurdu: 'Bu hepimizin baş belasıdır unutmayın'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma Bakanlığı’nın 2024-2028 stratejik planı bugün açıkladığını ve planda Kanal İstanbul projesinin yer aldığını açıkladı. İmamoğlu açıklamasının devamında "Bu hepimizin baş belasıdır unutmayın. Bu var ya bu Kanal İstanbul'un İstanbul'u yok etme projesidir" dedi.

Haber 06-03-24 20:14

Okulda skandal! Müdür ve öğretmen eşinin reşit olmayan öğrencileriyle yasak ilişkileri ifşa edildi... Üçlü ilişkiye zorlama...

Okul müdürü David Alan Wakefield ve eşi Rachel Jean Wakefield, aralarında reşit olmayan öğrencilerini taciz etme suçlaması da dahil olmak üzere 30 suçlamayla karşı karşıya kaldı. İkili hakkında soruşturma başlatılırken görevlerinden uzaklaştırıldıkları belirtildi.

Trend 05-03-24 15:41

Kızılcık Şerbeti'ne dahil olan Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı! Settar Tanrıöğen istemiş

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni Abdullah Ünal’ı Ahmet Mümtaz Taylan günlerdir gündemdeydi. Settar Tanrıöğen’in yerine gelen ünlü oyuncu "Kendisinin de isteğiyle, onayıyla bu şekilde devam etme gereği doğdu" dedi.

Magazin 04-03-24 09:19

SON DAKİKA | Erdem Gül'e hapis cezası! 'Silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme' suçundan...

Son dakika haberi: Yargıtay'da bozulan MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin yeniden görülen davada, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül hakkındaki davada karar çıktı. Gül, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 28-02-24 12:40

Kırk yıllık hatırın yad edildiği müze

Elazığ'da kurulan Kahve Fincanı Müzesi'ni ziyaret edenler, tarihi eser niteliği taşıyanlar ile ülkenin farklı bölgelerinden getirilen 5 bin fincanı görme ve hatıraları yad etme imkanı buluyor.

Yurthaber 27-02-24 11:57

Gözaltına alınıp bırakılmıştı! Avukat Feyza Altun hakkında istenen ceza belli oldu

Son dönemde fenomenlere dair paylaşımlarıyla dikkat çeken Feyza Altun "Şeriata s.kayım" paylaşımı yapınca gözaltına alınmıştı. Feyza Altun hakkında "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

Magazin 22-02-24 12:11

CHP'de Hatay tartışmaları devam ediyor! Özel: Düşündük taşındık gecenin 3'ünde karar verdik

CHP'de Hatay bilmecesi geçtiğimiz günlerde son buldu. Vatandaşlar tarafından protesto edilen Lütfü Savaş'ın adaylığı geri çekilmedi. Bazı kesimlerce tepki gösterilen kararla ilgili CHP lideri Özgür Özel'den yeni bir açıklama geldi. Özel, "Düşündük, taşındık gecenin 03:00'ünde verdiğimiz karar Lütfü Savaş ile devam etme yönünde oldu" dedi.

Haber 22-02-24 11:25

TFF, Süper Lig'de 26. haftanın VAR kayıtlarını maç maç paylaştı! Hakemlerin penaltıyı iptal etme konuşmalarına bile yer verildi...

Trendyol Süper Lig'de 26. haftanın VAR kayıtları TFF'nin resmi Youtube hesabında açıklandı. Hafta boyunca hakemlerin VAR monitörüne gidip konuşma yaptığı pozisyonların tamamı kullanıcılarla paylaşıldı. Hakemlerin VAR monitörüne gitmeden maç içinde yaptığı konuşmalar paylaşılmadı.

Spor 20-02-24 20:04

Türkiye'de başka örneği yok, dünyada da olmayabilir! Bu ilçeyi 150 yıldır aynı aile yönetiyor, adaylardan sadece birinin soyadı farklı

Her seçim gibi 31 Mart seçimleri de tarihi bir önem taşıyor. Yerel seçimlere adım adım giderken ilginç detaylarda ortaya çıkıyor. Bunların içinde en dikkat çekeni Trabzon'un Of ilçesinden geldi. Fıkralarıyla bilinen ilçeyi 150 yıldır aynı aile yönetiyor. Geleneğin 31 Mart seçimlerinde devam etme ihtimali de var. Çünkü adaylar içinden sadece birinin soyadı farklı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 15-02-24 10:01

MEB'den öğrencileri üzecek 'Hollanda' formülü! Okul 200 güne çıkıyor, tatil süresi kısalıyor! Ara tatil kaldırılacak mı? derken... Olan yaz tatiline oldu

MEB tatil süresini kısaltıyor, okul 200 güne çıkıyor. Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veliyi ilgilendiren haber bir anda gündem yarattı. Ara tatil kaldırılacak mı? sorusuna yanıt aranırken, öğrenciler için hem iyi hem kötü haber geldi. MEB kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Bakanlık Kasım ve Nisan aylarındaki ara tatil uygulamasına devam etme kararı alırken, yaz tatilinin ise kısaltılmasına yönelik çalışma başlattı. Hollanda detayı ise dikkat çekti.

Egitim 14-02-24 14:47

Saç dökülmenizin 5 muhtemel nedeni ve en etkili çözüm yolları! Yiyeceklerden ilaçlara kadar...

Tabağınıza koyduğunuz yiyeceklerden aldığınız ilaçlara kadar saçlarınızın dökülmesinin pek çok nedeni olabilir. Genellikle günde 50 ila 100 saç telini kaybederiz, ancak bu tellerin yerini genellikle yeni saçlar aldığından bunu fark etme eğiliminde değiliz. Bu, yeni saçların, dökülen saçların yerini almadığı zamandır; bu da, gözle görülür derecede daha ince buklelere, kel bölgelere ve tek seferde saç yığınlarının dökülmesine neden olabilir. İşte saç dökülmenizin 5 nedeni ve çözüm yolları...

Kadin 12-02-24 09:38

Ayrılık acısını unutmak için seçtiği yöntem tartışma yarattı! Sosyal medya bu itirafı konuşuyor... 10 günde 22 erkekle birliktelik yaşadım

Sosyal medyadan özel hayatına dair yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Avustralyalı fenomen Taila Maddison yine takipçilerini şaşırtmayı başardı. Fenomen isim ayrılık acısıyla mücadele etme yöntemini anlatınca tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 10-02-24 11:37

Dünyaca ünlü isim Jada Stevens erkeklerin cinsel organını gizlice kontrol etme yöntemi herkesi şaşkına çevirdi! Çuval kontrolü

Dünyaca ünlü isim Jada Stevens sosyal medyadan yaptığı itirafla herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Fenomen isim birliktelik yaşadığı erkeklerdeki en önemli kriterinin penis uzunluğu olduğunu belirtti. Stevens, 'ortalama' büyüklükte bir penisi tercih ettiğini ve erkekleri gizlice kontrol ederek ölçülerine uygun olduğundan emin olduğunu itiraf etti.

Trend 08-02-24 11:29

Profesör açıkladı Toplardamar pıhtılarında kritik süre ilk 15 gün

Toplardamar pıhtılarının tedavi edilerek hastaların sağlığına kavuşması için ilk 15 günün çok kritik olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Levent Oğuzkurt, "İlk 15 gün içerisinde anjiyo ile damardan müdahale edilirse o pıhtıyı tamamen yok etme şansınız var. Hasta bize 25 gün sonra geldiği zaman bu pıhtıyı temizleyemiyoruz. Şansımız azalıyor, 1 aydan sonra artık imkânsız hale geliyor. İlk birkaç gün kahve telvesi gibidir, içerisini girip çekebiliriz. 15 gün diyoruz ama ne kadar erken o kadar iyi" dedi.

Kadin 07-02-24 17:48

Aileler dikkat! Belirlenmesinde büyük görev düşüyor...

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Ömer Bozduman, çocuklarda ergenlik öncesi skolyozun (omurga eğriliği) belirlenmesinde ailelere önemli görevler düştüğünü belirterek, "Anneler, babalar ergenlikte çocuklarının mutlaka omuz, kalça dengelerinin, belleri ile kolları arasındaki mesafenin simetrik olmasına dikkat etmelidir. Bu aşamada yakaladığımız birçok çocuğu ileride cerrahi ihtiyacı olmadan tedavi ve takip etme şansımız olabiliyor" dedi.

Kadin 05-02-24 18:09

Belediye başkan adayı, cinsel saldırıdan tutuklandı! Bana bey diye hitap etme

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde iğrenç olay! Bir kişi işe aldığı 19 yaşandıki kızı bir gün sonra taciz etmeye başladı. Harekete geçen ekipler şüpheli Abdurrahim S.'yi yakalayıp gözaltına alındı. Daha sonra tutuklanan Abdurrahim S.'nin CHP'den belediye başkan adayı olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Haber 05-02-24 16:42

Sosyal medyada itirafı çok konuşuldu! Bahçesinde çıplak güneşlendiğini söyledi... Komşularımın dikizlemesi umrumda değil

Sosyal medyada kendisini 'çıplak komşu' olarak tanımlayan Zoe isimli bi kadın yaptığı itirafla herkesi şaşkına çevirdi. Güneşli günlerde bahçesinde çıplak bir şekilde dolaşmayı sevdiğini dile getiren Zoe, "Komşularımın dikizlemesi umrumda değil. Özel mülkümde istediğim gibi hareket etme özgürlüğüm var. Bana bakmasınlar o zaman" dedi. Sözleri kısa sürede sosyal medyada bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 03-02-24 10:47

İlk kez gündeme geldi: EMEKLİ MAAŞI ZAM FARKI için 15 gün detayı! İmza askıda kaldı, Resmi Gazete bekleniyor

‘Emekliye ek zam farkı ne zaman yatacak, neden yatmadı’ sorusuna yanıt arayan SSK ve Bağ-Kur emeklileri için dikkat çeken ipucu geldi. Meclis’ten 7 gün önce geçen emekliye ek zam kararı Cumhurbaşkanlığı masasında beklerken 15 gün detayı ortaya çıktı. İhtimaller arasında veto etme ve düzeltme seçenekleri de var! Peki emekliye zammı Resmi Gazete’de ne zaman yayımlanacak? İşte haberin detayları…

Finans 01-02-24 12:05

Herkes bu durumu yaşıyor! ’Dünyada 10 yıl içinde en ciddi hastalıklardan biri olacak' diyerek uyardı

İnternet bağımlılığı, bireyin internet kullanımını kontrol etme güçlüğü çektiği durumu ifade eder. Aşırı internet kullanımına duyulan isteğin belirgin olması, çevrimiçi geçirilen zamanın farkına varılamaması, internetten uzak kalındığında ortaya çıkan sinirlenme gibi belirtileri vardır. İnternet bağımlılığı hakkında uyarılarda bulunan Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehmet Çevik, “Dünyamızda gelecek 10 yıl içerisinde en ciddi hastalıklardan biri internet bağımlılığı olarak görülüyor” dedi.

Haber 31-01-24 07:39

Galatasaray'da Sacha Boey'in ardından bir ayrılık daha yaşanıyor! 8 milyon euro teklif gelirse gitmesine izin verilecek...

Galatasaray'da Sacha Boey'in Bayern Münih ile anlaşmasının hemen ardından sarı-kırmızılılarda bir ayrılık daha yaşanıyor. Yeni transferler yapabilmek için kadrodaki oyuncularına gelen teklifleri kabul etme kararı alan Galatasaray'da yeni ayrılık kapıda.

Spor 28-01-24 09:53

Uzun Mesafe Uçuşlarda Rahat Etme İpuçları

Uçakla seyahat etmek bazen yorucu ve konforsuz olabiliyor. Hele ki bu yolculuk uzak mesafeye yapılıyorsa ve çocukla seyahat ediyorsanız konforunuzun ve uçuş rahatlığınızın sağlanması daha büyük önem kazanır.

Haber 26-01-24 07:51

Deniz Zeyrek'in Hamza Dağ ile ilgili sözlerine AK Parti'den sert tepki geldi! İsmini duyunca umursamamıştı diyerek ilk kez açıkladı

Gazeteci Deniz Zeyrek'in AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'la ilgili sözleri gündem olmuştu. AK Parti cephesinden ise Zeyrek'in sözlerine çok sert yanıt geldi. AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, yıllar önce Zeyrek'in Dağ'dan istediği şeyi açıklarken, "Bugün hala Hamza Dağ onu umursamıyor. Onun için onu tahrik etme çabasına gerek yok" dedi.

Haber 25-01-24 12:00

Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan vergiler için yeni uygulama: Kira geliri 21 bin liranın üzerinde olanlar dikkat! İnceleme başlatılıyor

Kira gelirleri mercek altına alınıyor. Gelir İdaresi Başkanlığı kira geliri elde etme potansiyeline sahip 4.5 milyon konutu analiz etmeye başladı. Peki bu karar ne anlama geliyor? Sektör temsilcileri kirada evi olan ev sahiplerini uyardı. Kimin ne kadar vergi ödeyeceğini de hesapladılar. İşte kirada 21 bin TL detayı…

Finans 25-01-24 09:17

Seçil Erzan davasında 18 kayıp gün! Suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme” maddesinden soruşturma başlatıldı

Seçil Erzan davasında Erzan'ın yer aldığı banka kamera kayıtlarının 18 gününün polise teslim etmediği ve bazı kayıtların silindiği ortaya çıkarken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca kayıtlarla ilgili yeni soruşturma başlatıldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 24-01-24 13:47

Kıyamet Günü Saati (Doomsday Clock) güncellenmesinden önce 'Yaşayan Nostradamus' Athos Salome'un kehaneti gündem oldu... Daha karanlık bir gelecek

Kıyamet Günü Saati (Doomsday Clock), 75 yılı aşkın bir süredir sembolik olarak insanlığın kendi kendini yok etme süresini belirliyor. Brezilyalı kahin Athos Salome, yeniden güncellenecek olan Kıyamet Günü Saati için nükleer kriz tahmininde bulunurken insalığı daha karanlık bir gelecek konusunda uyardı.

Trend 23-01-24 08:16