Atilla Aytac Haberleri

Bursa’da büyükşehir belediye başkan adayının makam aracı alev alev yandı

Bursa’da gençleri ziyaret eden Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atilla Subaşı’nın park halindeki makam aracı bir anda alev aldı.

Yurthaber 2024-03-19 07:40:34

Bursa’da büyükşehir belediye başkan adayının makam aracı alev alev yandı

Bursa’da gençleri ziyaret eden Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atilla Subaşı’nın park halindeki makam aracı bir anda alev aldı.

Yurthaber 2024-03-18 08:20:30

'Güldür Güldür'ün 'İbrahim'i Rüştü Onur Atilla zayıfladı! 1 yılda 45 kilo nasıl verdi?

‘Güldür Güldür Show’da ‘İbrahim’ karakterini canlandıran oyuncu Rüştü Onur Atilla resmen eridi. Bir yıl içinde 45 kilo veren Rüştü Onur Atilla mide küçültme ameliyatı olduğunu açıklamıştı. İşte başarılı oyuncunun son hali...

Magazin 2024-03-10 20:04:23

Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı Atilla Olgaç'ın son halini görenler tanıyamadı! Büyük değişimi şaşırttı

Bir dönemim efsane dizisi Kurtlar Vadisi’nde Karahanlı’nın sağ kolu olan Kılıç karakterini canlandıran Atilla Olgaç’ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 2024-03-04 12:42:26

Diğer Haber Etiketleri

Dev buluşma... Demet Akbağ'lı Sandık Kokusu'na bomba transfer! Atilla'nın babasını canlandıracak

Show TV ekranlarında yayınlanan Sandık Kokusu dizisine usta oyuncu dahil oldu. Dizide Metin Akdülger'in canlandırdığı Atilla rolünün babasına hayat verecek olan değerli aktörün hikâyeye yeni bir soluk getireceği ve dengeleri değiştireceği öğrenildi.

Magazin 28-02-24 22:40

Melis Sezen gömleğinin altına hiçbir şey giymedi! Yorum yağdı... 'Ayrılık yaramış' dedirtti

Son olarak Murat Ünalmış ile başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Melis Sezen oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. İş adamı Atilla Bingöl ile aşk yaşayan Sezen'in mutluluğu kısa sürdü. Sevgilisinden ayrılan Melis Sezen son pozlarıyla 'Ayrılık yaramış' dedirtti.

Magazin 27-02-24 15:17

Bomba ayrılık! Aşkları kısa sürdü... Melis Sezen ve Atilla Bingöl ayrıldı

Ünlü oyuncu Melis Sezen ile iş adamı Atilla Bingöl'ün mutluluğu kısa sürdü. Dolu dizgin aşk yaşayan ikilinin yollarını ayırdığı öğrenildi.

Magazin 21-02-24 21:23

Deichmann Türkiye CEO'su Atilla Özkul: Büyüme ivmesini daha da hızlandırdık

Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul "3.0 konsepti ile yenilenen mağazalarımızda modern tasarımlar ile müşterilerimize daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaya hızla devam ediyoruz." açıklamasını yaptı. Özkul, büyüme ivmesini daha da hızlandırdıklarının altını çizerek hem cirosal hem de adetsel anlamda büyüyerek başarılarını sürdürmeye devam edeceklerini kaydetti.

Haber 20-02-24 21:12

Melih Gökçek paylaştı: Ankara'da skandal görüntüler! Tekme tokat dövüp Mansur Yavaş’tan özür dilettiler... İYİ Parti'den açıklama geldi

Ankara’da çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde İYİ Partili ilçe başkanı tekme tokat dövülerek Mansur Yavaş’tan ve ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik’ten özür diletildi. Görüntüler ve Gökçek’in iddiaları kısa sürede gündem yarattı. Atila Çelik ise olayın 2020'de gerçekleştiğini açıklayıp "Konunun İYİ Parti'yle ilgisi yoktur" dedi Gökçek'in iddiasına yanıt verdi. İşte detaylar…

Haber 12-02-24 08:55

Güldür Güldür’ün İbrahim’i Rüştü Onur Atilla 1 yılda tam 45 kilo verdi! Mide küçültme ameliyatı açıklaması

‘Güldür Güldür Show’da ‘İbrahim’ karakterini canlandıran oyuncu Rüştü Onur Atilla incecik oldu. Bir yıl içinde 45 kilo veren Rüştü Onur Atilla mide küçültme ameliyatı olduğunu açıklayarak son halini paylaştı. Ünlü isim bakın ne dedi.

Magazin 08-02-24 14:11

Polise mukavemetten tutuklanmıştı! Atilla Taş serbest bırakıldı! 'Vefasız köftehorlar'

Bir eğlence mekanında karıştığı olay sonrası polise mukavemetten tutuklanan şarkıcı Atilla Taş serbest bırakıldı. Atilla Taş'ın serbest kaldıktan sonraki ilk paylaşımı dikkat çekti.

Magazin 27-01-24 07:59

Adana'da depremde yıkılan Mete Apartmanı'nın müteahhidi ile inşaat mühendisinin yargılandığı dava sürüyor

Adana'daki Mete Apartmanı'nın, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde yıkılmasıyla ilgili müteahhit Muzaffer Mete ile inşaat mühendisi Atilla Tuğran'ın yargılandığı davaya devam edildi.

Yurthaber 11-01-24 13:41

Atilla Taş tutuklandı! Karısı polislere saldırdı, olay çıkardıkları görüntüler şoke etti

Şarkıcı Atilla Taş tutuklanınca gündem oldu. Taş, bir eğlence mekanından eşi ile dışarı çıkarıldıktan sonra işletmecilerle kavga ettikleri ve polise mukavemet gösterdiği ana ilişkin güvenlik kamerası görüntüleriyle de adından söz ettirdi.

Magazin 24-12-23 09:30

SON DAKİKA | Eşi ile birlikte gözaltına alınmışlardı! Şarkıcı Atilla Taş tutuklandı

Son dakika: İstanbul'da barda karıştığı olay sonrası polise mukavemet gösteren şarkıcı Atilla Taş ve eşi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Atilla Taş tutuklandı, eşi ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Magazin 23-12-23 15:46

Rennes-Villarreal maçının hakemi Atilla Karaoğlan golü verdi, VAR iptal ederek 90+11'de maçın kaderini değiştirdi! Avrupa Karaoğlan'ın bu kararını konuşuyor

UEFA Avrupa Ligi'nde F Grubunun kritik maçında Rennes ile Villarreal karşı karşıya geldi. Gruptaki liderlik yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetirken, mücadele 3-2 Villarreal'in üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmada dakikalar 90+11'i gösterirken yaşanan bir pozisyon geceye damga vurdu.

Spor 15-12-23 12:29

UEFA’dan Atilla Karaoğlan ve Arda Kardeşler’e görev

UEFA Avrupa Ligi F Grubu 6. haftasında Rennes-Villareal maçında Atilla Karaoğlan, UEFA Konferans Ligi A Grubu 6. maçında da Slovan Bratislava-Olimpija Ljubljana müsabakasında ise Arda Kardeşler düdük çalacak.

Spor 12-12-23 17:16

Beşiktaş - Fenerbahçe maçının hakemi Atilla Karaoğlan'a olay ceza!

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından sarı-lacivertliler TFF'ye gitme kararı almıştı. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın performansından memnun kalmayan Fenerbahçe yönetimi, hazırladığı videoyu TFF'ye iletti. Bu gelişmenin ardından MHK'dan flaş bir hamle geldi.

Spor 11-12-23 11:10

Fenerbahçe'den Beşiktaş derbisi sonrası TFF'ye sürpriz başvuru!

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından sarı-lacivertliler TFF'ye gitme kararı aldı. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın performansından memnun kalmayan Fenerbahçe yönetimi, hazırladığı videoyu TFF'ye iletti.

Spor 10-12-23 18:29

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine Atilla Karaoğlan atandı, o video paylaşım rekoru kırdı! Sarı-Lacivertli taraftarlardan tepki, sosyal medya kaynıyor

Süper Lig'in 15. haftası muhteşem bir karşılaşmaya sahne olacak. Haftanın maçında lider Fenerbahçe deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Zorlu karşılaşmanın oynanmasına kısa bir süre kala MHK mücadelenin hakeminin Atilla Karaoğlan olduğunu açıklarken bu karara Sarı-Lacivertli taraftarlar tepki gösterdi. Fenerbahçeli taraftarlar özellikle geçtiğimiz sen Rayo Vallecano mücadelesinde yaşanan bi görüntüyü paylaşırken tepkilerini bu video ile dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 08-12-23 11:48

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yönetecek olan hakem Atilla Karaoğlan, ilk kez iki takım arasında oynanacak bir müsabakada düdük çalacak.

Spor 07-12-23 12:43

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! Altın Kelebek Ödülleri'ni kimler kazandı? Onur Atilla, Kerem Bürsin taklidiyle herkesi kahkahaya boğdu

49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri düzenlenen görkemli geceyle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye izleyicilerin de ilgisi oldukça yoğun oldu. Çağla Şıkel ve Cem Davran'ın sunduğu 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesi sosyal medyada da gündem oldu. En İyi Komedi Dizisi ödülünü kazanan Güldür Güldür Show ekibinden Onur Atilla'nın Kerem Bürsin taklidi ise tüm salonu kahkahaya boğdu.

Magazin 04-12-23 01:21

'1 milyon lira alan futbolcunun karşılığında 4 milyon lira alıyor' Türkiye Seçil Erzan olayını konuşuyor! Gündem yaratan sözler 'Menajerlerle yöneticiler el ele vererek Türk futbolunu soydular'

Türkiye son dönemde Türk futbolunda yaşananları ve Seçil Erzan olayını konuşuyor. Her geçen gün yeni bir gelişmenin yaşandığı olaya ilişkin çarpıcı iddialar gündem olurken gazeteci Atilla Türker de menajerlik konusuna dikkat çekti. "Dünyada menajerlik ücreti yüzde 3'tür. Bizde 1 milyon lira alan futbolcunun karşılığında menajer 3 milyon lira alıyor, 4 milyon lira alıyor." diyen Türker, "Menajerlerle yöneticiler el ele vererek Türk futbolunu soydular" şeklinde çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Haber 30-11-23 10:18

Seçil Erzan'ın odasındaki 52 dakika: Belözoğlu yanında 2 kişiyle girmiş! Banka görüntüleri tek tek ortaya çıktı: Saçıma yapıştı, saatimi zorla aldı

Türkiye'yi şaşkına çeviren fon vurgunu gündemden düşmüyor. Akılalmaz vurgundan bu kez Seçil Erzan'ın yanı sıra futbolcular Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu, Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı, iş insanı Atilla Baltaş gibi isimlerin banka görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Erzan'ın odasına girip çıkan kişiler yer aldı. Ayrıca Erzan'ın ifadesinde "Birden Merve saçıma yapıştı. Saçımı yolmaya başladı. Kolumdaki Rolex saatimi zorla çekip aldı" diyerek anlattığı anların öncesi de ortaya çıktı.

Haber 29-11-23 09:02

Ali Çamlı'dan zehir zemberek sözler! ''Çağdaş Atan'a hakkımı helal etmiyorum''

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, transfer tahtasının açılmasının ardından çözüme kavuşturulmayı bekleyen dosyalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çamlı, "Kayserispor'un en büyük ve sorunlu dosyası Bertolacci, arkasından Mensah, Atilla Turan, Denis Alibec ve Fernandes. Bunların dışındakilerin hepsi ufak tefek. Bunların toplamı da 7.5 milyon Euro" dedi. Ali Çamlı, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.

Spor 18-11-23 16:17

Güldür Güldür’ün İbrahim’i gelen acı haberle sarsıldı! Sosyal medyadan duyurdu

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı tiplemelerle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Rüştü Onur Atilla son dönemde verdiği kilolar ile gündeme gelmişti. Başarılı komedyen Onur Atilla aldığı acı haberle sarıldı. Atilla, dedesinin ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 08-11-23 14:08

Atilla Szalai Hoffenheim'a gittiğine bin pişman! Fenerbahçe'ye haber gönderdi: Beni geri alın!

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde taraftarın sevgilisi olan ve Alman ekibi Hoffenheim'a transfer olan Atilla Szalai yeni takımında pek mutlu değil.

Spor 08-11-23 12:58

Muğla'da miras kavgası kanlı bitti! Kardeşini ağır yaraladı, yeğenini öldürdü

Muğla’nın Milas ilçesinde aynı soy ismi taşıyan aileler arasında yaşanan miras tartışması kanlı bitti. Paylaşılamayan köy evinin önünde yaşanan kavgada, Y.A. isimli şahıs, 28 yaşındaki yeğeni ile kardeşine silahla ateş etti. Olayda yeğen Atilla A. olay yerinde hayatını kaybederken babası da yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 01-11-23 01:26

SON DAKİKA | MİT'ten Kuzey Irak'ta 'nokta' operasyon! Sariye Atilla etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, PKK/KCK'nın sözde Irak/Hakurk Eyaleti Toplumsal Alan Sorumlusu "Rozerin Şemzinan" kod adlı Sariye Atilla'yu, Hakurk kırsalında gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 25-10-23 10:02

Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros Türkiye'deki yabancı sayısını açıkladı! Suriyelilerin oranı...

TBMM'de konuşan Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros, "28 Eylül 2023 tarihi itibarıyla; Ülkemizde yasal kalıcı olan 4 milyon 741 bin 115 yabancı bulunmaktadır. Bunların yaklaşık yüzde 70’inin geçici koruma kapsamındaki Suriyeliler oluşturmakta olup hali hazırda 3 milyon 279 bin 152 Suriyeli geçici korunma altındadır" açıklamasını yaptı.

Haber 05-10-23 13:48

Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçının ardından Erman Toroğlu esti gürledi! Atılan gol geçersiz, Dzeko kırmızı kart görmeliydi

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe Alanyaspor'a konuk olurken, mücadele Sarı-Lacivertliler'in 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ardından konuşan Erman Toroğlu yaptığı değerlendirmede karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan için çok sert eleştirilerde bulunurken, Fenerbahçe'nin golünün ofsayt olduğu, Dzeko'nun ise kırmızı kart ile atılması gerektiğini söyledi. İşte detaylar...

Spor 25-09-23 07:28

Sıcaklık bir anda 40 dereceyi gördü! Herkes denize akın etti: Dünyanın hiçbir yerinde...

Eylül ayına girilmesiyle beraber yazın yaşanan aşırı sıcaklar geride kalmıştı. Bugün Antalya'da sıcaklığın bir anda 40 derecelere çıkması vatandaşlara yazı aratmadı. Turistler ve Antalyalılar serinlemek için denize akın etti. Sıcak nedeniyle denize girenlerden Atilla Burak, "Bu mevsimde bu sıcaklığı dünyanın hiç bir yerinde bulamazsınız." dedi.

Haber 23-09-23 17:19

UEFA’dan Türk hakemlerine görev

FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, 12 Eylül Salı günü UEFA 2025 U-21 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Finlandiya U21-İsviçre U21 karşılaşmasını, FIFA kokartlı hakem Erkan Özdamar da Sırbistan U21-Azerbaycan U21 müsabakasını yönetecek. Mete Kalkavan ise 12 Eylül Salı günü 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde oynanacak İsviçre-Andora mücadelesinde VAR olarak görev alacak.

Spor 11-09-23 23:00

Yeşilçam’ın cesur kadını Yaprak Özdemiroğlu'nu bir de şimdi görün! Son haline yorum yağdı

Atıf Yılmaz'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 1983 yapımı Türk filmi Şekerpare, filmiyle hafızalarımıza kazınan Yaprak Özdemiroğlu, son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Sanatçı Atilla Özdemiroğlu'nun da kızı olan Yaprak Özdemiroğlu'nun yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı. Şimdilerde 60 yaşında olan ünlü ismi görenler 'Hala şekerpare' yorumunu yaptı.

Magazin 21-08-23 17:19

Dursun Özbek maç sonunda patladı! ''Açın maçı defalarca izleyin, ben böyle bir facia görmedim!''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan’ın yönetimine tepki göstererek, “İnsanlara güzel futbol göstermek için elimizden geleni yapıyoruz her türlü zorluğa ve maliyete katlanarak insanlara bu zevki vermek istiyoruz. Böyle bir hakem çıkıyor kendini yere atana faul çalıyor. İnce ince Galatasaray’ı doğramak için elinden geleni yaptı. Bir görev bundan daha güzel yapılamaz. Atilla Karaoğlan’ı tebrik ediyorum" dedi.

Spor 20-08-23 09:39

Galatasaray Trabzonspor maçı hakemi Atilla Karaoğlan kimdir, kaç yaşında? Atilla Karaoğlan'ın biyografisi!

Galatasaray Trabzonspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 2023-2024 Süper Lig’inin 2. haftasında oynanan Galatasaray Trabzonspor maçı sezonun ilk büyük karşılaşması oldu. Peki, Atilla Karaoğlan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Galatasaray Trabzonspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan'ın hayatı ve biyografisi...

Spor 20-08-23 00:24

SON DAKİKA: Sezonun ilk derbisinin hakemi belli oldu! Galatasaray-Trabzonspor maçında Atilla Karaoğlan düdük çalacak

Son dakika... Süper Lig'de sezonun ilk derbisi olan Galatasaray-Trabzonspor derbisinde düdük çalacak hakem belli oldu. İşte detaylar...

Spor 16-08-23 14:39

Galatasaray Trabzonspor derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan kimdir? Atilla Karaoğlan nereli ve kaç yaşında?

Galatasaray Trabzonspor derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu. Deneyimli hakem son dakika haberlerinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Galatasaray-Trabzonspor derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan kimdir? Atilla Karaoğlan nereli ve kaç yaşında?

Spor 16-08-23 14:34

Son Dakika: Beşiktaş'ta bir binada çökme meydana geldi! Göçük altında kalan stajyer mimar hayatını kaybetti

Beşiktaş Kuruçeşme'de restore edilen 3 katlı ahşap bir binada çökme meydana geldi. Binanın restorasyonunda görevli 22 yaşındaki bir stajyer mimar enkaz altında kaldı. Ekiplerin çalışmaları sonrasında göçükten ağır yaralı olarak çıkarılan Atilla Aydın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İstanbul Valiliği, olaya ilişkin adli süreç başlatıldığını bildirdi.

Haber 12-08-23 15:51

Ordu’nun yeni Emniyet Müdürü Atilla Aksoy oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü görevine Polis Başmüfettişi Atilla Aksoy atandı.

Yurthaber 02-08-23 09:28

Fenerbahçe'den Atilla Szalai paylaşımı! Ayrılması için izin verdik Çılgın bonservis geliri...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak oyuncular konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli kulüp, teklifler alan Macar stoper Attila Szalai'ye transfer görüşmeleri için izin verildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 20-07-23 22:36

3 yıl önce hobi olarak üretmeye başladı, şimdi taleplere yetişemiyor! Kilosunu bu sene 80 liradan satmayı düşünüyoruz

Yozgat’ta böğürtlen yetiştiriciliği yapan Atilla Açıkgöz, 3 yıl önce 300 kök ile hobi olarak ekimine başladığı böğürtlenden yüksek verim elde etti. Bu yıl kök sayısını 2 bin 500’e çıkaran Açıkgöz şimdi taleplere yetişemiyor, ürünler bahçeden çıkmadan tükeniyor! Herkesin kendi imkanları dahilinde böğürtlen üretebileceğini söyleyen böğürtlen yetiştiricisi, "Bu sene de 10 ton ürün bekliyoruz. Kilosunu bu sene 80 liradan satmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Finans 16-07-23 09:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Dikkat çeken atama ve görevden alma kararları: İsmail Çataklı'ya yeni görev

Bazı kamu kurum ve kuruluşlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığına Mülkiye Başmüfettişi Atilla Toros, İçişleri Bakanlığı Vali-Mülkiye Başmüfettişliklerine eski İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve Mahmut Çuhadar atandı.

Haber 15-07-23 06:34

Kıvrak dansıyla çok konuşulmuştu! Melis Sezen havuz başında poz verdi! Yorum yağdı

Gülcemal dizisinde 'Deva' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melis Sezen sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Daha önce Instagram hesabında yayınladığı dans videolarıyla gündem olan ünlü isim bu kez erkek arkadaşı Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaştı. Leopar bir bikini tercih eden ünlü güzele yorum yağdı.

Magazin 01-07-23 19:21

Altınordu'da Küçüktaka kendinden emin

TFF 2'nci Lig'e düşen Altınordu'da yeni sezon öncesi teknik direktörlük görevine getirilen Atilla Küçüktaka, kırmızı-lacivertli kulübü yeniden ayağa kaldıracaklarını dile getirdi.

Spor 27-06-23 11:52

FETÖ davasında Atilla Taş hakkında mütalaa açıklandı! İstenen ceza belli oldu

FETÖ'nün medya yapılanmasına ilişkin davada şarkıcı Atilla Taş'ın yargılanmasına devam edildi. Atilla Taş hakkında mütalaa açıklandı. Taş için istenen ceza belli oldu.

Haber 15-06-23 13:18

İzmir'de korkunç olay! Ağabeyini katletti, nedeni...

İzmir'de miras tartışması kanlı bitti. Kardeşinin pompalı tüfekle ateş ettiği ağabey Atilla K., kanlar içerisinde yere yığıldı. Sesler üzerine mahalle sakinleri, ekiplere ihbarda bulundu. Ekipler olay yerinde yaptığı incelemede 3 çocuk babası adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise çevrede yaptığı araştırmada olaydan sonra kaçan şüpheli Yusuf K.'yı tüfekle birlikte yakaladı.

Haber 15-06-23 08:56

Fenerbahçe Başakşehir maçı hakemi ATİLLA KARAOĞLAN kimdir? Atilla Karaoğlan hangi görevlerde bulundu?

Fenerbahçe Başakşehir maçının hakemi Atilla Karaoğlan 11 Haziran 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Ziraat Türkiye Kupası final maçında Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Mehmet Emin Tuğral yapıyor. Maçı dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan oldu. Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçının hakemi Atilla Karaoğlan kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Spor 11-06-23 21:10

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Başakşehir arasında oynanacak maçın hakemi açıklandı!

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında yapılacak Ziraat Türkiye Kupası final maçını yönetecek hakem resmen açıklandı. 11 Haziran Pazar günü İzmir'deki Gürsel Aksel Stadı'nda oynanacak final müsabakasının hakemi Atilla Karaoğlan oldu.

Spor 05-06-23 20:43

Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ının son hali ağızları açık bıraktı! Görenler çok şaşırdı

Oyuncuları arasında Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Zafer Ergin, Selçuk Yöntem gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin kilit karakterlerinden biri olan ve Kurtlar Konseyi'nde yer alan Kılıç’a hayat veren Atilla Olgaç’ın son hali gündem oldu.

Magazin 23-05-23 13:44