Atilla Poyraz Ve Esi Aysun Poyraz Haberleri

Survivor'dan Yiğit Poyraz'ın elenmesi şaşırtmıştı... Bir süredir haber alınamayan yarışmacı sessizliğini bozdu!

Survivor All Star'da bu yıl kavga ve kaos bitmiyor. Yarışmadan elenen Poyraz bir süredir sessizliğini koruyordu. Hakkında pek çok iddianın ortaya atıldığı Poyraz sonunda sessizliğini bozdu.

Magazin 2024-04-09 09:16:10

Gözyaşları içinde veda etmişti... Yiğit Poyraz'ın Survivor'dan elenmesi şaşırtmıştı! Eski yarışmacı Mustafa Kemal'den tepki geldi

Survivor All Star'da kaos bir türlü bitmiyor. Yarışmanın son bölümünde herkesi şaşırtan bir olay yaşanmış ve Poyraz elenmişti. Poyraz'ın elenmesiyle ilgili birçok isimden yorum gelirken konuya sessiz kalmayan isimlerden biri de eski yarışmacılardan Mustafa Kemal oldu.

Magazin 2024-04-06 09:21:32

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit'e kavuşuyor! Düello sonrası ilk paylaşım

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Özgür, Poyraz, Sercan ve Hakan düelloda nefes kesen bir mücadele yaşadı. Düello sonrasında ise elenen isim belli oldu. Sevgilisi Survivor'da mücadele eden Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den de paylaşım gecikmedi.

Magazin 2024-04-05 07:40:16

Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda elenen yarışmacı... Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Eleme heyecanının yaşandığı yarışmada eleme düellosu gerçekleşti. Bu hafta eleme potasında yer alan Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür adada kalmak için kıyasıya mücadele etti. Düelloda elenen yarışmacı ise herkesi şoke etti.

Magazin 2024-04-05 07:28:29

Survivor Ogeday yarışmayı bıraktı mı? Bir anda kayboldum... Acun Ilıcalı konseyde açıkladı

Survivor All Star'da ekrana gelen son bölümde oyun alanında yer almayan Ogeday Girişken'in neden olmadığı merak ediliyordu. Acun Ilıcalı, Mavi takım için acil durum konseyini topladı. Ogeday'ın yakın arkadaşları Yasin Obuz, Yiğit Poyraz ve Furkan Kızılay arkadaşlarıyla aralarında geçen diyalogları anlattı. Peki Ogeday, Survivor'ı bırakıyor mu? İşte detaylar...

Magazin 18-03-24 07:01

Survivor'da oyun alanı karıştı! Yunus Emre ve Yaman birbirine girdi! Poyraz araya girince...

Survivor All Star'da bu sezon beklenmedik olaylar yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın 'Beni bile delirttiniz' dediği bir sezon olan yarışmada ortalık yine karıştı. Oyun alanında yarışan Yunus Emre ve Yaman parkurda zıtlaştı ve oyun sonrası birbirlerinin üzerine yürüdüler. Poyraz ise araya girince olanlar oldu...

Magazin 13-03-24 08:36

Survivor Poyraz Dominikli ailenin evine gizlice girip hırsızlık yaptı! Görülmemiş olay ve cezası: Polis gelip alacaktı

Survivor All Star yarışmacılarından Yiğit Poyraz, Survivor tarihinde daha önce hiç verilmemiş bir ceza aldı. Survivor yarışmasının 56. bölümünde Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı ve yarışmacının cezası belli oldu. Poyraz, Dominikli bir vatandaşın evine girerek erzak çalıyor. İşte, Survivor Poyraz'ın cezası hakkında detaylar...

Magazin 12-03-24 08:17

Yasmin ve Poyraz kavuştu! Aşk konuşması sosyal medyayı salladı

Survivor All Star'ın her bölümü büyük bir keyifle izleniyor. Yarışmanın son bölümüne iletişim ödülü damga vurdu. Mavi takımın kazandığı iletişim ödülünde Poyraz ve kız arkadaşı Yasmin Erbil'in telefon konuşması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-03-24 12:31

Survivor Yiğit Poyraz iletişim ödülünü kazanıp canlı yayın açtı! Yasmin Erbil uyuyakaldı... Bomba anlar

Survivor All Star 2024'te yarışmacılar sezonun ilk iletişim ödülü oyunu için yarıştılar. İlk iletişim ödülü oyununun kazananı mavi takım oldu. Yiğit Poyraz canlı yayında açınca şoke oldu. Annesi ve sevgilisi Yasmin Erbil'i yayında göremedi. Erbil sevgilisini beklerken uyuyakaldı. İşte bomba anlar...

Magazin 29-02-24 07:20

Survivor Yunus Emre ve Poyraz gerildi! Acun Ilıcalı kızınca Bırakmaya kadar karar vermiştim dedi

Survivor Yunus Emre ve Poyraz'ın yarışma sırasında yaşadığı kavga konseye taşındı. Acun Ilıcalı "Şunu anlamakta zorluk çekiyorum Yunus Emre sana söylüyorum söylediğin tehditler var Survivor'ın çok dışında" dedi. Yunus Emre ise bakın ne yanıt verdi.

Magazin 05-02-24 12:30

Survivor konseyde kavga çıktı! Çığlık sesleri sonrası yayına ara verildi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Yunus Emre'nin Poyraz ve Yasin'le gerildiği bölümde ortalık karıştı, çığlık seslerinden sonra yayına ara verildi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 05-02-24 09:57

Yunus Emre'nin eşi Beria'dan olay paylaşım! Poyraz'ın işeme görüntüsünden sonra...

Survivor All Star 2024 yarışmasında Yunus Emre ve Poyraz'ın arası gerildi. Yunus Emre'nin eşi Beria sosyal medyadan önce Acun Ilıcalı'ya isyan etti ardından da Poyraz ile ilgili "İşeme görüntüsünden sonra şoktayız" dedi.

Magazin 04-02-24 13:36

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den Survivor Yiğit Poyraz ve bikini itirafı: Kıyafetlerime bile karıştığı oluyor

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil babasına dair söyledikleriyle gündemdeydi. Bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile beraber olan Yasmin Erbil sevgilisinin zaman zaman kıyafetlerine karıştığını itiraf etti.

Magazin 23-01-24 09:22

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ve Pınar'ın birbirlerine söylediği sözler gündemde! Fiziksel olarak süngerbob'a daha çok benziyorsun

Aleyna Kalaycıoğlu ve Pınar'ın konseydeki gerilimi ve birbirlerine söyledikleri sözler ağızları açık bıraktı. Pınar en sonunda "Poyraz sen bununla bu kadar ay nasıl kalmışsın seni tebrik etmek istiyorum" dedi.

Magazin 22-01-24 10:09

Survivor Yiğit Poyraz'ın Aleyna'ya baktığı anlar olay oldu! Yasmin Erbil hemen bakın ne paylaştı

Yasemin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz sosyal medyanın gündeminde. Survivor All Star'da yarışma sırasında Aleyna eğildiği sırada arkasında olan Yiğit Poyraz'ın bakışları gündem oldu. Yapılan kötü yorumlardan sonra Yasmin Erbil'den ve sevgilisinin ailesinden hamle gecikmedi.

Magazin 17-01-24 14:55

Mehmet Erbil'in kızına aşkından Survivor'a odaklanamadı! Yiğit Poyraz adaya veda mı edecek?

Mehmet Erbil'in kızı Yasemin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz Survivor ekibine katılmıştı. Erbil Survivor'a giden sevgilisi Yiğit Poyraz'ın doğum gününü kutlamıştı. Poyraz, performansında düşüş yaşadığını ve adaya uyum sağlama konusunda zorluk çektiğini ifade etti. Bunun nedenin ise bir suredir birlikte olduğu Mehmet Erbil’in kızı Yasmin Erbil’e duyduğu özlem olduğunu belirtti.

Magazin 10-01-24 15:12

Survivor All Star Turabi ve Poyraz kavgasıyla başladı! O aldığın steroidler bitince dibime çökeceksin

Ünlü eski yarışmacıların yeniden mücadele edeceği Survivor 2024 All Star gerilimli başladı. Survivor'un ilk bölümünde Turabi ve Poyraz arasında çıkan kavgayı diğer yarışmacılar ayırdı. Turabi'nin Poyraz'a "O aldığın steroidler bitince dibime çökeceksin. Steroid bebeği" diye bağırması dikkat çekti.

Magazin 01-01-24 21:12

Survivor fragmanı ortalığı karıştırdı! Turabi ve Poyraz birbirine girdi, Acun Ilıcalı sesini yükseltti

Büyük bir heyecanla beklenen Survivor 2024 All Star'ın ilk fragmanı yayınlandı. Bu sezon farklı bir konseptle ekranlara gelmeye hazırlanan Survivor All Star'ın ilk tanıtımına Turabi ve Poyraz'ın kavgası damga vurdu. Tansiyonun yükseldiği anlarda Acun Ilıcalı sesini yükseltti. İlk ada konseyinde ise kırmızı alarmın verilmesi sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-12-23 13:00

Yasmin Erbil ve sevgilisi Yiğit Poyraz havuzda aşka geldi! Seni çok özlüyorum

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil Survivor'a giden sevgilisi Yiğit Poyraz'ın doğum gününü kutladı. Mehmet Ali Erbil'in kızı sevgilisiyle havuzda aşka geldiği anları paylaşarak dikkat çekti.

Magazin 26-12-23 12:32

Arak dizisinin Kara'sı İlker Kaleli kimdir? İlker Kaleli evli mi, kaç yaşında, nereli? Poyraz Karayel'den sonra ilk kez televizyonda!

İlker Kaleli yeni dizi Arak ile birlikte merak edilen isimler arasında yerini aldı. Öykü Karayel, Tülin Özen, Mehmet Özgür ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerle çalışacak olan İlker Kaleli'nin nereli ve kaç yaşında olduğu ile evli olup olmadığı merak edildi. Peki, Arak dizisinin Kara'sı İlker Kaleli kimdir? İlker Kaleli evli mi, kaç yaşında, nereli? Poyraz Karayel'den sonra ilk kez televizyonda!

Magazin 21-12-23 20:03

ARAK DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Arak dizi konusu ve oyuncuları merak edildi. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi bu akşam ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak. Her hafta perşembe akşamları yayınlanacak olan dizi ile ilgili beklentiler oldukça yüksek. Kara ve Zeynep'in hikayesinin anlatılacağı Arak'ın başrollerini Poyraz Karayel ve Kuzey Güney dizilerinin yıldızları paylaşıyor. Peki, Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Magazin 21-12-23 19:03

Survivor Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, evli mi? Survivor Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında ne oldu? Kadrolar belli oluyor!

Survivor Yiğit Poyraz ile ilgili aramalar hız kazandı. Survivor 2024 All Star kadrosunun belli olduğu gecede Poyraz Yiğit en dikkat çeken isimler arasında yer aldı. İlk olarak 2021 yılında yarışan Yiğit, Mehmet ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile birlikteydi. 'Survivor Poyraz Aleyna' ekranı da yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Peki, Survivor Poyraz Yiğit kimdir, kaç yaşında, evli mi? Survivor Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında ne oldu? Kadrolar belli oluyor!

Magazin 10-12-23 20:41

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye bomba transfer! Poyraz Karayel'in yıldızı kadroda

TRT 1'in yeni sezon dizilerinden Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin kadrosuna yeni bir yüz eklendi.1169 ile 1193 yılları arasında Suriye ve Mısır Sultanlığı yapan ve Eyyubiler devletini kuran Büyük Kumandan Selahattin Eyyubi'nin hikayesini ele alan dizi her pazartesi akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Diziye daha önce Poyraz Karayel ve Fatmagül'ün Suçu Ne gibi dizilerde de rol alan ünlü oyuncu transfer oldu.

Magazin 05-12-23 23:10

Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ata Berk Mutlu ekrana dönüyor! Son haline yorum yağdı

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı yayınlandığı döneme damga vuran 'Poyraz Karayel' dizisinde hayat verdiği Sinan karakteriyle büyük beğeni toplayan Ataberk Mutlu ekrana dönüyor. Minik haliyle hafızalarımıza kazınan Ata Berk son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 04-11-23 16:57

Düzce ve Sakarya'daki balıkçılar, kuvvetli poyraz nedeniyle denize açılamadı

Düzce ve Sakarya'daki balıkçılar olumsuz hava koşulları nedeniyle ava çıkamadı.

Yurthaber 16-10-23 15:26

Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ata Berk Mutlu kocaman oldu! O dizide ortaya çıktı

Bir döneme damga vuran 'Poyraz Karayel' dizisinin çocuk oyuncusu Ata Berk Mutlu, Bir Derdim Var dizisiyle ekrana döndü. Çocuk halleriyle hafızalara kazınan oyuncu 18 yaşına geldi ve bambaşka biri oldu.

Magazin 05-10-23 13:19

'Bir ay basket topu gibi gezdim' demişti! Burçin Terzioğlu'nun estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Mahallenin Muhtarları, Çiçek Taksi, Kınalı Kar, Melekler Adası, Kadın İsterse, Poyraz Karayel, Yalancı gibi birçok başarılı projede rol alan ve güzelliğiyle dikkat çeken Burçin Terzioğlu'nun estetiksiz hali ortaya çıktı. Daha önceki açıklamalarında estetik yaptırdığı itiraf eden Terzioğlu 'Bir ay basket topu gibi gezdim' demişti. Ünlü ismin eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 22-09-23 15:11

Meteoroloji'den 21 il için sağanak yağış uyarısı! İstanbul için saat verildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 8 Eylül hava durumu raporunu paylaştı. Rapora göre; Eskişehir, Bolu, Düzce, Sinop, Kars, Ardahan, Erzurum ve Ankara'da gök gürültülü sağanak bekleniyor. Marmara'da poyraz etkili olacak. İstanbul'da öğle ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Haber 08-09-23 09:55

Bir köy tedirgin! 16 gün geçti yakalanamadı, korkudan evlerini terk ettiler: Burada ilk defa böyle bir şey yaşanıyor

Sivas'ın Kangal ilçesinde A.K. (62), husumetli olduğu eniştesi Ali Rıza Ercan (75) ile onun oğlu Hüseyin Ercan'ı (52) pusu kurarak av tüfeği ile vurup öldürerek dağa kaçtı. A.K. (62) aradan geçen 16 güne rağmen bulunamadı. Köyde yaşayan Ercan ailesinin yakınları ve bazı köylüler ise A.K.'nın kendilerine de zarar vermesinden endişe ederek evlerini terk etti. Eski muhtar Mehmet Ali Poyraz, "Köylünün ruh hali hiç iyi değil. Burada ilk defa böyle bir şey yaşanıyor." diye konuştu.

Haber 03-09-23 13:19

Yasmin Erbil'e tatil yaramadı! Aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve ünlü oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, bir süredir TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasından tanınan Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Şu sıralar sevgilisi ile tatilin tadını çıkaran Yasmin Erbil'in son pozları olay oldu. Ünlü ismin aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 01-09-23 10:38

Yiğit Poyraz ve Yasmin Erbil'den tatilde aşk pozları

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil bir süredir sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatilde. Bikinili pozlarıyla adından söz ettiren Erbil ve sevgilisi Poyraz'dan yeni paylaşım geldi.

Magazin 22-08-23 13:38

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz havuz kenarında aşka geldi! Göğsünde poz

Cinsel hayat itirafında bulunarak tepki çeken Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil Survivor ile tanınan sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. Tatilde aşka gelen çiften dudak dudağa paylaşım gecikmedi.

Magazin 31-07-23 10:42

Devlet Tiyatroları duyurdu! Usta sanatçı Olcay Poyraz hayatını kaybetti! Olcay Poyraz kimdir, kaç yaşındaydı?

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt yaptığı açıklamada sanatçı Olcay Poyraz'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Ünlü sanatçının ölüm haberi sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu. Birçok kişi basında yer alan haberler sonrası ünlü sanatçı hakkında araştırma yapıyor. Peki, Olcay Poyraz kimdir, kaç yaşındaydı? Olcay Poyraz neden öldü?

Magazin 09-07-23 11:06

Poyraz Karayel'in minik Sinan'ı Ataberk Mutlu büyüdü, delikanlı oldu! Son hali herkesi şaşırttı

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı bir döneme damga vuran 'Poyraz Karayel' dizisinde hayat verdiği Sinan karakteriyle hafızalarımıza kazınan Ataberk Mutlu son hali ile herkesi şaşırttı. Sosyal medyayı aktif kullanan Mutlu, şimdilerde 18 yaşında bir delikanlı. İşte çocuk oyuncunun son hali...

Magazin 29-06-23 16:43

Çocuk oyuncunun annesiyle evlenen şarkıcı Kutsi boşanıyor! Karısı evde yokken eşyalarını topladı

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, rol aldığı dizinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile evlenmişti. Ekrana dönmek için hazırlanan Kutsi karısı Sibel Ülker ile ayrılma sürecinde. İddialara göre boşanma sebebi ise psikolojik şiddet...

Magazin 15-06-23 14:30

İYİ Partili Uğur Poyraz'dan canlı yayında dikkat çeken açıklamalar! '28 Mayıs itibarıyla Millet İttifak'ı bitmiştir'

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sonrasında İYİ Parti'nin nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu olmuştu. İYİ Parti'nin ittifaktan ayrılacağı tartışmaları başlarken İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz katıldığı canlı yayında konuyla ilgili açıklama yaptı. '14 Mayıs genel seçimleri bitti, ittifak tamamlandı' diyen Poyraz '28 Mayıs itibarıyla da bu ittifak bitmiştir' açıklamasını yaptı.

Haber 01-06-23 13:58

Seçim kutlamaları sırasında Ordu'dan acı haber! İYİ Partili Erhan Kurt bıçaklanarak hayatını kaybetti, muhalefetten peş peşe açıklama geldi

Yeniden cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferini kutlamak isteyen vatandaşlar yurdun dört bir yanında meydanlara çıkarken, Ordu'dan gelen ölüm haberi herkesi üzdü. İddialara göre İYİ Partili Erhan Kurt bıçaklanarak hayatını kaybetti. Konuyla ilgili muhalefet cephesinden peş peşe açıklamalar gelirken, yaşananlara tepki gösteren İYİ Parti Genel Sekreteri ve milletvekili Uğur Poyraz, "Camiamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 28-05-23 23:28

Transparan giyen Ala Tokel dekolteli pozuyla mest etti! “Bu güzellik halis mi”

Bir dönem Survivor 2021’de yarışan ve performansıyla dikkat çeken Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan sosyal medya fenomeni Ala Tokel, Cannes Film Festivali'ne gitti. İddialı bir seçim yapan Tokel transparan elbisesiyle mest etti.

Magazin 24-05-23 09:57

Açık açık sordu! HDP ile gizli anlaşma var mı? İYİ Partili isim yanıtladı 'Başbakan olacağım' sözü...

Türkiye adım adım 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimlere yaklaşırken siyaset gündeminde hareketlilik devam ediyor. Bir yandan siyasiler mitinglerini gerçekleştirirken diğer yandan da gündemdeki tartışmalara yönelik açıklamalarda bulunuyor. Son olarak İYİ Parti'den, HDP ve Millet İttifakı ile alakalı eleştiri ve iddialara yanıt geldi. Katıldığı programda, HDP ile gizli anlaşma olup olmadığı sorulan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, 6 partinin genel başkanının ifadelerini işaret etti.

Haber 04-05-23 15:49

Poyraz Karayel'in Bahri Umman'ıydı! Aile'nin yeni karakteri Musa Uzunlar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Musa Uzunlar'ın hayatı

Aile dizisinde yeni oyuncu heyecanı yaşanıyor. Kurtlar Vadisi ve Poyraz Karayel gibi dizilerde rol alan Musa Uzunlar, Aile dizisinin kadrosuna katılıyor. Kullanıcılar Musa Uzunlar'ın hayatını araştırıyor. Peki, Aile dizisinin yeni ismi Musa Uzunlar kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 25-04-23 15:28

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Dudak dudağı anlarını paylaştı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz ile İtalya'ya tatile gitti. İkili samimi pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaşınca beğeni topladı. Yasmin Erbil sevgilisiyle dudak dudağa hallerini de paylaştı.

Magazin 24-03-23 11:18

Survivor 2023’de Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu benzetmesi olay oldu! “Aşk Adası başlasın”

Survivor 2023 sezonu dün akşam başladı. TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan yarışmanın ilk bölümünün yayınlanmasının ardından Survivor kadrosunda yer alan Tunga ve Aleyna merak konusu haline geldi. Twitter kullanıcıları sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarda ikiliyi 2021 sezonu yarışmacılarından Yiğit Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu'na benzettiler.

Magazin 16-01-23 22:56

Sevgilisiyle pozları gündem olmuştu! Yasmin Erbil'den yatak pozu

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Survivor yarışmacılarından Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlayan ve dudak dudağa anları sosyal medyada çok konuşulan Erbil şimdi de yatak pozuyla dikkat çekti.

Magazin 30-12-22 10:30

Dudak dudağa görüntülenmişlerdi! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ve sevgilisi Yiğit Poyraz asansörde...

Survivor yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz, Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde dudak dudağa halleri sosyal medyada yansıyan çift asansörde verdikleri pozla dikkat çekti.

Magazin 27-12-22 14:35

Yasmin Erbil ve Aleyna Kalaycıoğlu birbirine girdi!

Bir süredir Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle dudak dudağa görüntülenmişti. Yasmin Erbil, kendisini Aleyna Kalaycıoğlu'na benzeten takipçilerine sitem etti, Aleyna Kalaycıoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

Magazin 09-12-22 15:16

Pitbullu saldırganlara ateş edip bir kişiyi öldüren polisin ifadesi ortaya çıktı! 'Kendimi korumak istedim

İstanbul'da 2 pitbull cinsi köpekle kendisine saldıran kişileri durdurmak için, silahıyla ateş ederek Poyraz Gelener'in ölümüne neden olan polis memurunun ifadesi ortaya çıktı. Polis memuru ifadesinde "Sadece köpekten ve bıçaktan kendimi korumak istedim" dedi.

Haber 08-12-22 13:11

Survivor Yiğit Poyraz ve Yasmin Erbil dudak dudağa! Romantik anlar

Seksi pozlarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyordu. Erbil son olarak yeni yaşını arkadaşlarıyla kutlarken gecede sevgilisi de vardı. Survivor Yiğit ve Yasmin Erbil'in dudak dudağa pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-12-22 14:37

Reha Muhtar ile Deniz Uğur'un oğullarından şok sözler! Annem ve avukatı bana babamı kötülüyor

Deniz Uğur ile davalık olan Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz Muhtar, çektiği videoda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Annesi Deniz Uğur ve avukatı Feyza Altun'un kendisine baskı yaptığını söyleyen Poyraz Muhtar, "Annem ve avukatı, bana baban için şunları söyle diye öğretiyor" dedi. Mahkeme anne Uğur hakkında tedbir kararı verdi. Uğur'dan konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Magazin 30-11-22 14:43

Poyraz Karayel'in Cevher Albayı'nın kızı da ünlü oyuncu çıktı! Görenler hayrete düştü

Poyraz Karayel dizisinde Cevher Albay karakteriyle hafızalarda kalan İsmail Düvenci'nin kızı da kendi gibi ünlü oyuncu çıktı. Görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Baba kız bir dönem Binbir Gece ve Umutsuz Ev kadınları dizisinde aynı sahneyi paylaşmışlar.

Magazin 23-11-22 19:51