Atina Haberleri Ve Son Dakika Atina Haberleri

Atina Haberleri Ve Son Dakika Atina Haberleri

Atina, Yunanistan'ın başkentidir.

Atina Haberleri

Uzun süre çalışıp işten çıkarıldığı şirkete gelip av tüfeğiyle terör estirdi!

Yunanistan'ın Atina şehrinde 70 yaşındaki bir adam eskiden uzun bir süre boyunca çalıştığı iş yerine av tüfeğiyle gelip rastgele ateş açtı. Saldırı sırasında 3 kişiyi öldüren şahıs ardından intihar etti.

Haber 12-02-2024 17:10

SON DAKİKA | Ege'de korkutan deprem!

Son dakika haberi: Ege Denizi'nde Eğriboz Adası açıklarında 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Haber 19-01-2024 17:30

Yunanistan'da otomobile kanlı pusu: 6 Türk öldürüldü! Polis Interpol'den yardım istedi

Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarındaki Almanya plakalı bir araca silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşunların hedefi olan 6 Türk vatandaşı hayatını kaybetti. Saldırının çete hesaplaşması olabileceği üzerinde durulurken, Yunan polis yetkilileri de Interpol'den destek istedi.

Haber 12-09-2023 19:35

Tatilde tecavüz skandalı! 21 yaşındaki İngiliz turiste saldırdı... Yanındakiler kurtarmak yerine videoya çekti

İsmi açıklanmayan 21 yaşındaki İngiliz bir turist Yunanistan’ın başkenti Atina’da yaptığı tatilde kabusu yaşadı. Gece kulübünde tanıştığı bir adam tarafından tecavüze uğrayan genç kız, saldırganın üç arkadaşının kendisine yardım etmek yerine tecavüz anlarını saniye saniye cep telefonuyla kaydettiğini söyledi.

Trend 02-08-2023 14:15

Ekrem İmamoğlu’ndan Atina’da dikkat çeken ‘kardeşlik ve birlik’ mesajı

Balkan ülkelerinden belediye başkanları Atina'da buluştu. B40 Balkan Şehirleri Ağı Atina Zirvesi kapsamında Atina’ya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da gitti. Balkan ülkeleri içerisindeki farklılık ve çeşitliliklere dikkati çeken İmamoğlu burada yaptığı konuşmasında "Birlikten kuvvet doğar" mesajı verdi.

Haber 23-01-2023 14:54

Ege'deki depremlere dikkat çekti! Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den 'tsunami' uyarısı: 7 civarında bir deprem olursa....

Son 1 aydır Yunanistan'ın başkenti Atina ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen depremlere dikkat çeken Prof. Dr. Hasan Sözbilir önemli açıklamalarda bulundu. Sözbilir, "Yunanistan tarafından 7 civarında bir deprem olursa, bizim tarafta tsunami meydana gelebilir" dedi.

Haber 07-01-2023 10:18

Erdoğan'ın sözleri dünyanın da gündeminde! ABD'den 'Türkiye' yanıtı: Üzüntü duyuyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan hakkında verdiği son mesajın uyandırdığı geniş yankı tüm dünyada sürüyor. Erdoğan'ın Yunan basınında manşetleri kaplayan "'Tayfun Füzesi Atina'yı vuracak' diyorlar. Sen rahat durmazsan vuracak tabii" sözleri ABD'nin de gündeminde. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, "Gerilimin tırmanmasından üzüntü duyuyoruz. Tüm müttefiklerimizden tehdit ve provokatif söylemleri acilen bırakmasını istiyoruz" diye konuştu.

Haber 13-12-2022 11:54

Atina'da hareketli saatler! CIA'dan acil uyarı geldi: Uçaklar durduruldu

Yunanistan'ın başkenti Atina'daki havalimanı, hareketli saatlere tanıklık etti. CIA'nın "şüpheli yolcu" uyarısı sonrası Emirates Havayollarına ait 2 uçak için harekete geçildi. Uçaklardan biri kalkışa hazırlandığı sırada durdurulurken diğer uçak ise Eleftherios Venizelos Havalimanı'na geri döndürüldü. Kalkışına izin verilmeyen uçağın Dubai'ye uçacağı öğrenilirken, havalimanına geri döndürülen uçağın ise New York seferinde olduğu bildirildi.

Haber 11-11-2022 00:34

Atina yakınlarında orman yangını! Bölgedeki halk tahliye edildi

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın kuzey doğusunda yer alan Penteli Dağı'nda orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Bölgedeki halk tahliye edilirken, bir çocuk hastanesi de boşaltıldı. Yunan ordusunun da destek verdiği söndürme çalışmaları, şiddetli rüzgar nedeniyle güçlükle yürütülüyor.

Haber 20-07-2022 02:12

Atina'da Türk bayrağı açmıştı! Mustafa Sarıgül'e Yunanistan'da saldırı girişimi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Yunanistan'ın başkenti Atina'da kimliği belirsiz bir grubun saldırı girişimine uğradığını bildirdi. Sarıgül sosyal medya hesabından Atina'da Türk bayrağı açtığı anları paylaşıp Miçotakis'e seslenmişti.

Haber 25-06-2022 19:21

Sarıgül'ün videosu viral oldu! Atina'da Türk bayrağı açıp bakın ne dedi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Yunanistan’ın başkenti Atina’daki parlamento önünde Başbakan Kyriakos Miçotakis’e seslenerek, "Miçotakis, çözümü Amerika parlamentosunda arama. Çözüm Türkiye parlamentosunda. Amerika’dan dost olmaz" ifadelerini kullandı.

Haber 25-06-2022 16:10

Yunanistan sorusu Mustafa Sarıgül'ü küplere bindirdi! Bizi mecbur bırakmasınlar Atina'nın meydanına yarın sabah ineriz

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, sosyal medyadan yayınladığı videoda kendisine sorulan bir soruya sert çıktı. "Bu kadar kişi ile Atina Meclisi'ne Türk bayrağı dikebilir misiniz?" sorusu Sarıgül'ü sinirlendirdi. TikTok hesabından yayınladığı videoda Sarıgül, öfkeli bir şekilde "Böyle bir soruyu sormanı kınıyorum. Geçmişte tarihte biz bunu yaptık. Bizi mecbur bırakmasınlar, Atina'nın meydanına yarın sabah ineriz" ifadelerini kullandı.

Haber 17-06-2022 11:40

Ortodoks rahipten Papa’ya: Sen bir kafirsin

Yunanistan’ın başkenti Atina ziyareti sırasında Ortodoks rahip, Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis’e tepki gösterilerek, “Papa, sen bir kafirsin” dedi.

Haber 04-12-2021 22:51

Fenerbahçe kafilesi, Yunanistan'a geldi

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. hafta maçında Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu mücadele için Atina'ya geldi.

Spor 24-11-2021 18:03

Miçotakis'e Neden yalan söylüyorsunuz? sorusu! Türkiye'yi suçladı

Hollandalı gazeteci Ingeborg Beugel, canlı yayımlanan bir basın toplantısında, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’e, "Sığınmacıların geri itilmesi konusunda neden yalan söylüyorsunuz?" şeklinde bir soru yöneltti. Gergin anların yaşandığı sorunun ardından Miçotakis ise yaptığı açıklamada Türkiye'yi suçladı.

Haber 10-11-2021 01:58

BBP Lideri Destici: Bu sefer denize dökmekle kalmaz, Atina’da tepelerine bineriz

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, doğal kaynak arama çalışmaları sebebiyle gerginlikler yaşanan Yunanistan’a, "Bir kere daha onların gazına gelerek Türkiye’ye saldırmaya kalkarlarsa bu sefer denize dökmekle kalmayız, Selanik’te de, Gümülcine’de de Atina’da da tepelerine bineriz" dedi.

Haber 23-10-2021 22:00

Yunanistan'da kontrol altına alınan orman yangınları yeniden alevlendi!

Türkiye'nin dört bir yanını saran yangınlar kahreden görüntüleri beraberinde getirdi. Can ve mal kaybına neden olan yangınların ardından bir kötü haber de komşu ülkemiz Yunanistan'dan geldi. Ülkenin başkenti Atina'nın kuzeyinde devam eden orman yangınları, rüzgarın da etkisiyle yeniden alevlendi. Birçok bölgede tahliye emri verildi.

Haber 05-08-2021 23:15

Atina’daki yangın kontrol altına alındı: 12 bin 500 dönüm alan küle döndü

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın kuzeybatısında yer alan Varympompi bölgesinde dün çıkan yangının kontrol altına alındığı belirtildi. Yangında 12 bin 500 dönüm alan küle döndü. Bununla birlikte Atina’ya 70 kilometre uzaklıktaki Eğriboz Adası'ndaki orman yangınına müdahale sürüyor.

Haber 04-08-2021 11:29

ABD, Kanada ve İngiltere'den zorunlu iniş yaptırılan yolcu uçağı nedeniyle Belarus'a yaptırım

ABD, Kanada ve İngiltere, ortak bir kararla 23 Mayıs'ta Atina-Vilnius seferini yapan Ryanair yolcu uçağının bomba ihbarı sebep gösterilerek Minsk Havalimanı'na "zorunlu iniş yaptırılması" ve uçakta iki muhalifin gözaltına alınması gerekçesiyle Belarus yönetimine yaptırım uyguladıklarını açıkladı.

Haber 21-06-2021 23:08

Atina Longines EEF Milletler Kupası şampiyonu Necmi Eren kimdir? İşte genç yetenek Necmi Eren'in biyografisi...

Son olarak Atina'da düzenlenen National Cup Milletler Kupasını Türkiye tarihinde ilk kez kazanmaya hak kazanan sporcu Necmi Eren kimdir sorusu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Atina Longines EEF Milletler Kupası şampiyonu Necmi Eren kimdir? İşte genç yetenek Necmi Eren'in biyografisi...

Spor 14-06-2021 14:59

2300 yıllık büyü kavanozu: 55'ten fazla kişiyi felç etti!

Arkeologlar, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunan 2300 yıllık seramik kavanozun, 55'i aşkın kişiyi felç edip öldürmek için hazırlanan bir "lanetin" parçası olduğunu düşünüyor.

Haber 01-06-2021 07:40

Milli atlet Tuğba Danışmaz'dan tarihi başarı

Milli atlet Tuğba Danışmaz, Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen Uluslararası Atlamalar Kupası'nda üç adım atlamada 14.04'lük derecesiyle Türkiye rekorunu yenileyerek, 14 metreyi geçen ilk Türk kadın atlet oldu.

Spor 27-05-2021 11:40

Belarus: AB'den zorunlu iniş yaptırdığı uçaktaki muhalif gazeteciyi gözaltına alan Minsk yönetimine yeni yaptırım kararı

Avrupa Birliği (AB) liderleri, Belarus'un Yunanistan'dan Litvanya'ya giden bir yolcu uçağını zorla Minsk'e indirmesi ve uçaktaki muhalif gazeteciyi gözaltına alması üzerine Belarus havayollarına ait uçakların Avrupa hava sahasına girişlerini yasaklama kararı aldı.

Haber 25-05-2021 05:08

Melihat Gülses kimdir ve nereli? Melihat Gülses kaç yaşında? İşte şarkıları

Melihat Gülses, Musikişinas Tüccarlarımız, Hüznün Hikayeleri, Narçiçeğim, İbrahim Bodur Güftelerinden Şarkılar, Beyaz Köpükler ve İstanbul'dan Atina'ya Türküler gibi oldukça başarılı ve önemli Klasik Türk Müziği albümlerine imza atmıştır. Melihat Gülses aynı zamanda Ihlamurlar Altında isimli dönemin ikonik dizisinde "Çok Aşığın Var Diyorlar" şarkısını seslendirmiş ve oldukça beğenilmiştir.

Haber 19-04-2021 10:28

Atina’da sokaklar savaş alanına döndü

Yunanistan’ın başkenti Atina’da, polis şiddetini protesto eden göstericiler ile emniyet güçleri arasında çıkan çatışmada, 5 kişi gözaltına alındı, 1 polis yaralandı.

Haber 09-03-2021 23:17

Komşu ülke sahillerinde aynı anda çöp toplandı

Komşu ülke sahillerinde aynı anda çöp toplandı

Yurthaber 02-03-2021 17:44

Atina’da bu kez ‘Çeşme’ endişesi!

Türkiye ile Yunanistan arasında, geçen ağustos-kasım döneminde Doğu Akdeniz’de yaşanan ‘Oruç Reis’ krizinin hâlâ tartışıldığı Atina’da şimdi de ‘Çeşme’ endişesi başladı. Türkiye’nin Çeşme araştırma gemisi için Navtex ilan etmesi Atina’yı telaşlandırdı.

Haber 18-02-2021 09:24

Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Burak Özügergin: Özellikle dürüst olmalıyız

Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Burak Özügergin, Türk-Yunan ilişkilerine rehberlik edecek sağlam bir uluslararası hukuk temeline sahip olunduğunu belirterek, "Sabırlı, anlayışlı ve özellikle dürüst olmalıyız. Gerisi gelecek." dedi.

Haber 17-02-2021 22:50

Dışişleri'nden Atina'da düzenlenen 'Dostluk Forumu'na tepki

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunan-Rum ikilisinin, Avrupa Birliği'nin (AB) aday ülke Türkiye ile oluşturmaya çalıştığı olumlu gündemi engellemeye çalışmaları ve başkalarından medet umarak siyaset yapmasının bölgedeki barış ve istikrarı tehdit ettiğini bildirdi. Aksoy ayrıca, "Yunan-Rum ikilisini aklıselime davet ediyoruz." dedi.

Haber 11-02-2021 22:24

Atina’nın hadsiz talebine Almanya’dan ‘Hayır’

Almanya Savunma Bakanı Annegret Kramp–Karrenbauer, Türkiye’nin sipariş ettiği 6 adet Reis sınıfı (214) denizaltının verilmemesi ya da teslimatın geciktirilmesini isteyen Yunan mevkidaşı Nikos Panayiotopulos’a ‘Nein’ (Hayır) cevabını verdi.

Haber 29-01-2021 10:42

Yunanistan'da maskeli grup karakolu bastı: Yaralı polisler var

Yunanistan'ın başkenti Atina'da polis karakoluna düzenlenen saldırıda 5 emniyet görevlisi yaralandı.

Haber 05-12-2020 22:25

Yunanistan'dan Türkiye'ye ilişkin küstah açıklama

Yunanistan, Ankara'dan AB'ye yönelik son dönemde gelen ılımlı mesajlarla ilgili olarak "AB saf değil. Bu sefer o kadar kolay kandıramayacaklar" dedi.

Haber 24-11-2020 16:37

Yunanistan'da '17 Kasım' protestolarına polis müdahalesi

Yunanistan’da 17 Kasım Öğrenci Direnişi’nin 47. yıl dönümünde yüzlerce kişi koronavirüs yasaklarına rağmen sokaklara döküldü. Yunan polisi, göstericilere biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.

Haber 17-11-2020 19:13

ÖZET | Panathinaikos - Anadolu Efes maç sonucu: 77-80

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi 8. hafta maçında Yunanistan'ın Panathinaikos OPAP takımını 80-77 mağlup ederek 4. galibiyetini aldı.

Spor 14-11-2020 08:31

Yunanistan'dan önemli Türkiye açıklaması!

Yunanistan Başbakanı Miçotakis Atina'da yapılan görüşmede, Oruç Reis sismik araştırma gemisinin yeniden Doğu Akdeniz'e açılmasını kastederek "Bu şartlar altında Türkiye ile masaya oturmayız." ifadesini kullandı.

Haber 14-10-2020 09:52

Eski Gürcistan Devlet Başkanı Saakashvili'ye Atina'da yumruklu saldırı

Kimliği belirsiz kişiler dün Yunanistan’ın başkenti Atina'da Gürcistan eski Devlet Başkanı Mikhail Saakaşvili'ye yumrukla saldırdı. Görgü tanıkları bir kişinin siyasetçiye arkadan yaklaştığını ve birkaç kez kafasına yumruğuyla vurduğunu söyledi.

Haber 13-10-2020 15:14

Yunanistan’da 4.3 büyüklüğünde deprem

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın 30 kilometre doğusunda 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Haber 03-09-2020 18:53

Yunanistan kapılarını turistlere açmaya hazırlanıyor

Yunanistan'ın 15 Haziran'da başlayacak uçuşlarla ilk etapta Kuzey Avrupa, Balkanlar, Baltık Ülkeleri, İsrail ve Güney Kıbrıs'tan turist kabul edebileceği bildirildi.

Haber 22-05-2020 17:26

Atina ve Selanik'te sığınmacılara destek gösterileri

Türk-Yunan sınırına yığılan ve sınırı aşmaya çalışırken Yunan sınır muhafızlarının şiddetli tepkisiyle karşılaşan binlerce sığınmacıya destek vermek için Atina ve Selanik'te dev gösteriler düzenledi.

Haber 06-03-2020 09:39

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya sorusu karşısında bakın ne tepki verdi

Bir süredir adının anıldığı Serenay Sarıkaya ile Atina'da görüntülenen Cem Yılmaz, Türkiye'ye gelir gelmez magazincilere yakalandı. Serenay Sarıkaya hakkındaki sorulara sinirlenen Yılmaz, kendisini görüntüleyen kişiye tepki gösterdi.

Magazin 10-02-2020 16:25

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya aşkı belgelendi! Ünlü çift Atina'da görüntülendi

Aşk yaşadıkları iddia edilen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, Atina sokaklarında birlikte görüntülendi. Baş başa tatile giden Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın fotoğrafı, sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Magazin 08-02-2020 02:29

Atina'daki Skaramanga kampında göçmenler arasında bıçaklı kavga: 1 ölü

Atina'daki Skaramanga kampında göçmenler arasında bıçaklı kavga: 1 ölü

Haber 02-02-2020 10:54

İklim değişikliğine dikkati çekmek için ahşap bisikletle dünya turunda

İklim değişikliğine dikkati çekmek için ahşap bisikletle dünya turunda

Haber 29-01-2020 10:30

Atina'daki göçmen karşıtı gösteri sırasında Deutsche Welle muhabiri darp edildi

Atina'daki göçmen karşıtı gösteri sırasında Deutsche Welle muhabiri darp edildi

Haber 19-01-2020 22:48

Hafter, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ve Dışişleri Bakanı Dendias ile görüştü

Hafter, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ve Dışişleri Bakanı Dendias ile görüştü

Haber 17-01-2020 20:04

Gündemi sarsan gelişme! Hafter gizlice Yunanistan'a gitti!

Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'in, Yunan hükümeti temsilcileriyle görüşmek üzere özel bir uçak ile Atina'ya geldiği bildirildi.

Haber 16-01-2020 22:08

Eski futbolcu Darko Kovacevic ayağından silahla vuruldu

Sırbistan futbolunun efsane futbolcularından biri olan Darko Kovacevic, Yunanistan'ın başkenti Atina'da silahlı saldırıya uğradı. Yunan basınında yer alan haberlere göre ayağından vurulan ve hastaneye kaldırılan Kovacevic'in durumunun iyi olduğu belirtildi. Kovacevic, Nihat Kahveci’nin Real Sociedad döneminden takım arkadaşıydı...

Spor 08-01-2020 09:25

Yunanistan'da 2020 bütçesi onaylandı

Yunanistan'da 2020 bütçesi onaylandı

Finans 19-12-2019 03:24

Yunanistan, ABD ve İsrail'den İHA alacak

Yunanistan, ABD ve İsrail'den İHA alacak

Haber 18-12-2019 18:39