Avam Kamarasi Disisleri Komisyonu Haberleri

Covid: İngiltere Sağlık Bakanı Hancock, salgınla mücadelede uzmanları dinlediğini söyledi, 'Başbakana yalan söylemedim' dedi

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, Avam Kamarası Sağlık ve Bilim Komisyonu üyelerinin, Covid salgını sürecindeki performansıyla ilgili sorularını yanıtladı. Hancock, Başbakan Boris Johnson'a yalan söylediği iddialarını reddetti.

Haber 2021-06-10 16:01:34

Bercow'dan Johnson'a gözdağı: Kanuna uy, yoksa…

Dikkatler İngiltere Başbakanı Johnson'ın, AB Komisyonu Başkanı Juncker ile yapacağı Brexit görüşmesine çevrilirken, Avam Kamerası Başkanı Bercow'dan Johnson'a tehdit gibi uyarı geldi.

Haber 2019-09-13 18:45:10

Trump'a açık açık beceriksiz demişti! İngiltere'de büyük kriz!

Avam Kamarası Dışişleri Komisyonu Başkanı Tom Tugendhat, ABD Başkanı Donald Trump ile ilgili raporları basına sızan İngiltere'nin Washington Büyükelçisi Kim Darroch'a sahip çıkarak "Büyükelçinin görevi İngiliz halkının çıkar ve isteklerini temsil etmektir, ABD'nin hassasiyetlerini değil." dedi. İngiltere Dışişleri Bakanlığı, İngiltere'nin Washington Büyükelçisi Kim Darroch’un ABD Başkanı Donald Trump ile ilgili raporlarının basına sızmasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Haber 2019-07-08 03:36:03

İngiliz Büyükelçinin, Trump hakkındaki yazışmalarının sızması

Avam Kamarası Dışişleri Komisyonu Başkanı Tom Tugendhat: - "Büyükelçinin görevi İngiliz halkının çıkar ve isteklerini temsil etmektir, ABD'nin hassasiyetlerini değil"

Haber 2019-07-07 18:02:08

Diğer Haber Etiketleri

AB'den İngiliz Parlamentosuna çağrı

Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker: - "Avam Kamarasının 12 Nisan'dan önce (ayrılığa ilişkin) bir karara varamaması halinde Brexit tarihinin kısa süreli ertelenmesi mümkün olmayacak"

Haber 03-04-19 16:15

Theresa May, AB’ni Brexit geçir süresini uzatma teklifini reddetti

AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Jonker, Brexit anlaşmasında herhangi bir değişiklik yapmaya razı olmayacaklarını ancak İngiltere Başbakanı May’in Brexit geçiş süresini uzatmak isterse AB’nin çabalarını iki katına çıkarmaya hazır olduğunu söyledi.AB’nin teklifi konusunda ne düşündüğü sorulan Theresa May, AB’nin 50 maddenin uzatılmasını kesinlikle reddettiğini söyledi.Theresa May’in yarın Avam Kamarasında yapılacak Brexit anlaşmasına reddedeceğinin anlaşılması üzerine AB’nin Brexit’i en az Temmuz ayına kadar uzatmaya hazırlandığı bildirildi.Brüksel’in, Londra’nın Birlikten ayrılma tarihini 29 mart olarak belirleyen 50’inci maddenin değiştirmeye hazırlandığı açıklandı.

Haber 30-01-19 06:59

İngiliz parlamentosundan yardım sektöründe cinsel istismar raporu

Avam Kamarası Uluslararası Kalkınma Komisyonu raporundan: - "Yardım sektörü kendi personelinin cinsel istismar ve suistimallerinin uzun yıllardır farkında oldu ancak sorunu kontrol altına almakta ve çözmekte başarısız kaldı" - Komisyon Başkanı Stephen Twigg: - "Sektör, kurbanları, elindeki gücü istismar için kullananların merhametine terk etmiş durumda"

Haber 31-07-18 12:18

İngiltere'de hükümete Rusya suçlaması

İngiliz Parlamentosunun alt kanadı Avam Kamarası'nın Dış İlişkiler Komisyonu, hükümeti, Rusya'nın Londra piyasaları aracılığıyla kara para aklamasına "göz yummakla" suçladı

Haber 21-05-18 14:50

Parlamento komisyonundan İngiliz hükümetine PKK/YPG çağrısı

Avam Kamarası'nın Dışişleri Komisyonu Başkanı Tugendhat, komisyona sunulan kanıtların terör örgütü PKK ile YPG bağlantısını temellendirdiğini belirterek, İngiliz hükümetinin de bu bağlantı konusunda açık bir görüşe ulaşması gerektiğini bildirdi.

Haber 11-02-18 07:35

Parlamento komisyonundan İngiliz hükümetine PKK/YPG çağrısı

Avam Kamarası'nın Dışişleri Komisyonu Başkanı Tugendhat: - "(YPG) Araştırmamız sırasında sunulan kanıtlar bu grubun PKK ile bağlantılı olduğunu temellendirdi. Ancak İngiliz Dışişleri bu bağlantıların mevcudiyeti konusunda bile kararsız göründü. Bu inanılabilir değil" - "Dışişleri, tekrar tekrar bildirilen bağlantılardan söz etmeyi bırakıp bu konuda kendi açık görüşüne sahip olmalı”

Haber 11-02-18 03:31

İngiltere Parlamentosu'nda Candy Crush 'keyfi'

Milletvekili Nigel Mills Avam Kamarası'ndaki bir parlamento komisyonu toplantısında tabletinde Candy Crush oynarken görüntülendi. Mills, "Birkaç el oynamış olabilirim ancak dikkatimi tam olarak oyuna vermedim" diyerek kendisini savundu.

Haber 08-12-14 13:30

News Corp hisseleri toparlanıyor

Rupert ve James Mudoch'un İngiliz Avam Kamarası komisyonu önünde verdiği ifade ardından, News Corporation hisseleri toparladı.

Finans 20-07-11 12:30

Milletvekillerinden BBC Dünya Servisi'ne destek

İngiltere'de, Avam Kamarası Dış İlişkiler Komisyonu hükümete BBC Dünya Servisi'nin bütçesinde yapılacak kesintileri yeniden düşünme çağrısı yaptı.

Haber 13-04-11 15:52