Avrasya Haberleri

Avrasya Araştırma’nın son anketinde dikkat çeken CHP ve İYİ Parti detayı!

Seçim anketleri peş peşe açıklanmaya devam ederken Avrasya Araştırma yayınladığı son ankette çok konuşulacak oranlar açıklandı. Avrasya’nın anketine göre CHP oy oranında AK Parti’yi geride bırakırken İYİ Parti’nin oylarında da dikkat çeken bir düşüş yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise muhalefetin adaylarına karşı kaybettiği iddia edildi.

Haber 07-05-2022 13:26

Orman yangınlarıyla mücadelede uluslararası iş birliği hedefleniyor

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey: - "İklim değişikliğinin olumsuz etkilerinin her geçen gün daha fazla hissedilmeye başladığı günümüzde Türkiye ormancıları olarak orman yangınlarıyla mücadelenin sadece ulusal bir strateji olmanın dışında uluslararası bir platformla yürütülmesi gerektiğine inanıyoruz"

Yurthaber 09-02-2022 11:04

Son seçim anketi çok konuşulacak! AK Parti, CHP’nin gerisinde…

Gelecek yıl yapılacak genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili gelen son anket dikkat çekti. Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, ocak ayında yapılan son anket sonuçlarını yayımladı. Özkiraz, 'AK Parti tarihinin en düşük oy oranıyla ikinci parti’ diyerek CHP’nin AK Parti’yi geride bıraktığı o anketin sonuçlarını yayınladı. İşte son yapılan seçim anketi ve çok konuşulacak o sonuçlar…

Haber 07-02-2022 08:28

5 yılda 77 milyondan fazla araç geçti! Avrasya Tüneli sürücülere 135 milyon saat kazandırdı

Avrasya Tüneli'ni açıldığı günden bu yana geçen 5 yıllık sürede 77 milyondan fazla araç kullandı. İstanbul'un iki yakasını 15 dakikaya düşüren tünelden günlük 53,5 bin adet araç geçişi sağlanıyor. Öte yandan 5 yılda sürücülere toplam 135 milyon saat kazandırdı.

Finans 20-12-2021 13:58

Avrasya

Avrasya Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Avrasya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İBB'de toplu iş sözleşmesi imzalandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Hak-İş ve Türk-İş arasında, İSKİ ve 19 iştirak şirketinde çalışan yaklaşık 45 bin işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde konuşan İmamoğlu, alın teri ve emeğin çok kutsal olduğunu ifade ederek, tüm çalışanlara teşekkür etti.

Finans 19-03-2021 14:59