Avrupa Enerji Tacirleri Federasyonu Haberleri

Boksta 2024 hedefi: Avrupa'nın zirvesi ve rekor sayıda olimpiyat madalyası

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, gelecek ay düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkmak istediklerini daha sonra da Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda rekor sayıda madalya beklediklerini söyledi.

Yurthaber 2024-03-28 11:19:18

ETTU Türkiye Gençlik Serisi Açık Masa Tenisi Müsabakaları Nevşehir'de başladı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) tarafından düzenlenen "Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Türkiye Gençlik Serisi Açık Masa Tenisi Müsabakaları" Nevşehir'de başladı.

Yurthaber 2024-03-15 14:12:17

Mehmet Büyükekşi: Avrupa Şampiyonası’nda sadece gruptan çıkmak değil, daha büyük başarılar hedefliyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Almanya’da düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda hedeflerinin sadece gruptan çıkmak olmadığını, daha büyük başarılar hedeflediklerini söyledi.

Spor 2023-11-22 14:01:55

Çanakkale'de düzenlenen Baja Troia Türkiye 2023 sona erdi

ÇANAKKALE (AA) - Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Avrupa Cross-Country Baja Kupası'nın 5. ve son ayağı "Baja Troia Türkiye 2023" Çanakkale'de sona erdi.

Yurthaber 2023-10-23 08:11:47

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! Beşiktaş Stadı Euro 2032'de neden yok?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, İtalya-Türkiye ortaklığında düzenlenecek 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2032) için belirlenen aday statların tartışılmasıyla alakalı, "Biz kimseye ulufe dağıtmıyoruz. Burada UEFA’nın kriterleri var, en yüksek seyirci kapasiteli statların olması gerekiyor. Bu statlarda yapılan maçların gelirleri ne o kulübe gidecek ne de TFF’ye gidecek. Bütün gelirler UEFA’ya gidiyor" dedi.

Spor 11-10-23 17:19

4. Dünya Spor Kongresi Konya'da gerçekleştirildi

Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES) tarafından düzenlenen 4. Dünya Spor Kongresi, Konya'da yapıldı.

Yurthaber 11-10-23 15:39

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, EURO 2032 ev sahipliğinin getirisini açıkladı! Dudak uçuklatan para...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye ile İtalya'nın 2032 Avrupa Şampiyonası'na (EURO 2032) ortaklaşa ev sahipliği yapacak olmasıyla ilgili "Güçlü yanlarımızı bir araya getirerek büyük bir sinerji ortaya çıkaracağız." dedi. Büyükekşi, İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezi'nde EURO 2028 ve EURO 2032'ye ev sahipliği yapacak ülkelerin belirlendiği toplantının ardından Anadolu Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Spor 10-10-23 17:48

Türkiye ve İtalya EURO 2032'nin ev sahipliğini yapacak! Toplam 10 şehirde düzenlenecek turnuvanın tüm detayları belli oldu...

2032 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2032) ev sahipliğine ortak aday olan Türkiye ve İtalyan Futbol Federasyonu heyetleri, UEFA Yönetim Kuruluna sunumlarını gerçekleştirdi. İki ekibin de yaptığı sunum UEFA tarafından onaylandı EURO 2032'nin ev sahipliği Türkiye ve İtalya'ya verildi.

Spor 10-10-23 12:48

Türkiye için tarihi gün! EURO 2032'nin ev sahibi bugün açıklanacak

2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2032) ortak ev sahipliği için başvuran ve yarın UEFA Yönetim Kurulu'na sunum yapacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile İtalya Futbol Federasyonları yetkilileri UEFA'nın Nyon'daki merkezinde son hazırlık toplantısını gerçekleştirdi. EURO 2032'nin ev sahibi bugün açıklanacak.

Spor 10-10-23 07:49

İsrail - Hamas çatışmaları sporu da vurdu! UEFA'nın ardından FIBA da İsrail'deki maçları askıya aldı...

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), İsrail'deki mevcut güvenlik durumunu göz önünde bulundurarak, İsrail takımlarının FIBA Avrupa çatısı altındaki tüm maçlarını bir sonraki duyuruya kadar askıya alma kararı aldı. Karar, beş İsrail takımının Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup) ve FIBA Avrupa Kupası'nda oynayacağı tüm iç saha ve deplasman maçlarını kapsayacak.

Spor 09-10-23 22:12

Volkan Demirel, EURO 2032'yi bekliyor! 'Geceden beri gözüme uyku girmedi!'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Elçisi Volkan Demirel, UEFA'da gerçekleştirilecek toplantı sonrasında 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahipliğini İtalya ile birlikte alacaklarına inandığını söyledi.

Spor 09-10-23 21:26

İstanbul Başkonsolosu Buravov açıkladı: Rusya ve Türkiye, 'büyük bir doğal gaz merkezini' kurmak için görüşüyor

Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosu Buravov, Rusya ve Türkiye'nin, büyük bir doğal gaz merkezini Türkiye'de kurmak üzere görüştüğünü bildirdi. Enerji alanındaki anlaşmalar ve projelerin, Rus-Türk iş birliğinin temeli olduğunu belirten Buravov, "Rusya güvenilir bir enerji üreticisi, Türkiye de güvenilir bir enerji tüketicisi ve Türkiye, büyük bir enerji merkezi olarak rolünü güçlendirme fırsatı buldu" ifadelerini kullandı.

Haber 22-09-23 17:15

Beşiktaş'ın stadyumu TFF tarafından aday gösterildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 5 Eylül tarihinde yaptığı toplantıda daha önce UEFA'ya bildirilen stadyum listesinden Beşiktaş Park Stadyumu'nun, 2026 ve 2027 yıllarında düzenlenecek UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi finallerinden birine ev sahipliği yapılması için aday olarak bildirilmesine karar verdi.

Spor 06-09-23 12:10

Son dakika: Türkiye Futbol Federasyonu'ndan flaş karar! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un maçları ertelendi...

Son dakika haberleri: Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımlarımız Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, hafta içinde rakipleriyle karşılaşacak. Hollanda Futbol Federasyonu'nun Avrupa arenasına çıkacak olan takımlarının maçlarını ertelemesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu da kararını verdi ve temsilcilerimizin gelecek hafta oynayacağı lig maçlarını erteledi. İşte detaylar...

Spor 22-08-23 16:37

Son dakika: Türkiye Futbol Federasyonu kararını verdi! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'a müjde...

Son dakika haberleri: Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, hafta içinde rakipleriyle karşılaşacak. Hollanda Futbol Federasyonu'nun Avrupa arenasına çıkacak olan takımlarının maçlarını ertelemesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'ndan da flaş bir hamele geldi. İşte detaylar...

Spor 21-08-23 21:09

Türkiye ve İtalya, EURO 2032'yi düzenlemek için ortak başvuruda bulunacak!

Türkiye Futbol Federasyonu, İtalya Futbol Federasyonu ile birlikte 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı düzenlemek için ortak başvuru yapma kararı alındığını açıkladı

Spor 28-07-23 13:08

Çerkes Sürgünü ve soykırımının 159. yılı! Nart ateşi 21 Mayıs’ta Kefken’de yanacak: Rusya Konsolosluğu önünde basın açıklamasına izin yok

Çerkes Soykırım ve Sürgünü’nün 159. Yılında her 21 Mayıs’ta olduğu gibi bu sene de çeşitli törenlerle hayatını kaybedenler anılacak. Sürgünün sembol yerlerinden Kefken sahilinde yarın Nart ateşi yakılacak. ÇERKESFED'in Rusya Federasyonu Konsolosluğu’na yürüyüşüne ise valilikten onay çıkmadı. Ayrıca bu yıl Avrupa Parlamentosu’nda büyük Çerkes Sürgünü tüm dünyaya anlatılacak. “Belleğin Sesi: 21 Mayıs Belgeseli” filmi ile de Çerkeslerin kimlik inşası ve ayakta kalma çabası izleyici ile buluşacak.

Finans 20-05-23 10:41

Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Kupası-3 finalleri, Yalova'da düzenlenecek

Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Federasyonu (IWBF Europe) Avrupa Kupası-3 finalleri, Yalova Ortopedikler Spor Kulübünün (YOSK) ev sahipliğinde 27-30 Nisan tarihlerinde Yalova'da düzenlenecek.

Yurthaber 23-04-23 12:00

Avrupa Bilardo Şampiyonası'nda milli sporcu Hacı Arap Yaman altın madalya kazandı!

Son dakika... Türkiye Bilardo Federasyonu ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenen Avrupa Bilardo Şampiyonası'nda milli sporcu Hacı Arap Yaman, artistik kategorisinde altın madalya elde etti. İşte detaylar...

Spor 11-04-23 22:29

Son dakika: TFF'den Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a cevap! 'Süper Lig'de play-off olacak mı?' sorusu için resmi açıklama geldi!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Sevilla ile oynanacak olan ilk maç öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulunmuştu. Portekizli çalıştırıcı, kendisine gelen soru üzerine Spor Toto Süper Lig'de play-off sistemine de değinmişti. Jesus'un sözleri sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'den konuya ilişkin açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 08-03-23 15:03

Tarihe geçecek bir yayın! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi büyük kampanyayı açıkladı! Tüm spor kanallarıyla ortak olarak...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremle sarsılan ülkemizde yaşanan felaketin yaraları sarılmaya devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off ilk maçında Basel'i 1-0 mağlup etmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 1 Mart tarihinde "Omuz Omuza Türkiye" kampanyası düzenleneceğini açıkladı.

Spor 16-02-23 23:22

Son dakika: Futbol dünyası şokta! Juventus'un 15 puanı silindi! Ligde sıralama bir anda değişti...

İtalya Futbol Federasyonu (FIGC) Spor Savcılığının, adı mali yolsuzluk soruşturmasına karışan Juventus için 15 puan silme cezası talep ettiği bildirilmişti. İtalyan basını, dev kulüp için istenen cezanın onaylandığını iddia etti. Bu gelişme sonrasında 15 puanı silinen Juventus, Serie A'da 11. sıraya geriledi. Siyah - beyazlı ekibin Avrupa kupalarına katılma ihtimali ise düştü.

Spor 20-01-23 23:35

Sakarya Avrupa Spor Şehri bayrağına kavuştu

Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES Europe) tarafından "2023 Avrupa Spor Şehri" ilan edilen Sakarya, bayrağı teslim aldı.

Yurthaber 11-01-23 15:41

Rusya'nın hamlesi sonrası AB de harekete geçti! Türkiye’yi çok yakından ilgilendiriyor: Karadeniz'in altından elektrik hattı döşeyecekler…

Rusya’ya yönelik Avrupa’nın yaptırımları devam ederken, Rusya Türkiye’de gaz merkezi kurmaya hazırlanıyor. Batı’da ses getiren karar sonrası büyük bir enerji krizi içinde olan Avrupa’dan kritik bir hamle geldi. Avrupa Birliği Türkiye’yi de yakından ilgilendiren bir karara imza atarak, Karadeniz'in altından elektrik hattı döşeme hazırlığında olduğunu duyurdu.

Finans 17-12-22 15:12

Rusya füzelerle saldırdı! İki Avrupa ülkesi karanlığa gömüldü

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak başkent Kiev dahil olmak üzere 3 Ukrayna şehrine füze saldırısı başlatan Rus güçlerinin neden olduğu tahribat sonucu, ülkenin bazı bölgelerinde elektrikler kesildi. Kesintilerden, Ukrayna'ya komşu Moldova da nasibini aldı. Füze saldırıları sonucunda, enerji altyapısında meydana gelen hasar nedeniyle Moldova'nın Laloveni kentinde elektrik kesintileri yaşandı. İşte haberin detayları...

Haber 16-12-22 20:03

Zelenskiy AB'den doğal gaz ve elektrik yardımı istedi: Milyonlarca sivili felakete sürüklemeye çalışıyorlar

Volodimir Zelenskiy, Rus ordusunun saldırıları sonucu enerji altyapısı ağır hasar gören Ukrayna için Avrupa Birliği'nden yardım talep etti. Ukrayna lideri Zelenskiy, Rusya'nın milyonlarca sivili felakete sürüklemeye çalıştığını belirterek, "Yaklaşık 2 milyar metreküp gaz lazım" dedi. Zelenskiy, AB'ye doğal gaz ve elektrik satın alması için kendilerine destek vermeye davet etti.

Haber 15-12-22 23:28

Elektrikli arabası olanlar şaşkın! Planlar suya düştü: Yasak gelebilir…

Avrupa Birliği emisyonu azaltmak için 2035 yılına kadar benzinli ve dizel araçları kaldırıp elektrikli araç kullanımını yüzde 100’e çıkaracağını duyururken, tüm dünyada yaşanan enerji krizi planları suya düşürdü. Kıtada birçok ülke yeni enerji politikaları ve tedbirler devreye girerken en kötü senaryo için çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Elektrikli araçların zaruri olmadıkça kullanılmaması gibi katı önlemleri de masada olduğu öğrenildi.

Finans 15-12-22 08:59

AB Komisyonu Başkanı Leyen kötü haberi verdi! 'Ucuz enerji devri bitti'

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ucuz enerji devrinin bittiğini söyledi. Avrupa için en akıllı çözümün yenilenebilir enerji olduğunu belirten Leyen, ABD’nin kendi şirketlerine uyguladığı mali destek politikasını da eleştirdi.

Haber 14-12-22 17:06

2023 Avrupa Spor Şehri ilan edilen Sakarya, ödülünü aldı

Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES Europe) tarafından 2023 yılı için "Avrupa Spor Şehri" ilan edilen Sakarya, ödülünü aldı.

Yurthaber 07-12-22 07:22

Tokyo Valisi Yuriko'dan enerji krizine ilginç çözüm! Boğazlı kazak giyin

Rusya ve Ukrayna savaşı nedeniyle başta Avrupa olmak üzere bütün dünyayı etkileyen enerji krizine Japonya'dan ilginç bir çözüm geldi. Tokyo Valisi Koike Yuriko, enerji fiyatlarındaki artışla mücadele için, vatandaşlara boğazlı kazak giymelerini tavsiye etti. Yuriko'nun ilginç yöntemi, sosyal medyada espri konusu oldu.

Haber 19-11-22 02:10

İtalya, EURO 2032'ye ev sahipliği için UEFA'ya adaylık dosyasını sundu

İtalya Futbol Federasyonu (FIGC), 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2032) ev sahipliği için UEFA'ya adaylık dosyasını verdi.

Spor 17-11-22 09:02

Zelenskiy: Rusya’nın enerji sistemlerimizi vurması nedeniyle Avrupa’ya enerji akışını askıya aldık

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Enerjiden Sorumlu Üyesi Kadri Simson’ın, Ukrayna ziyareti sırasında açıklama yapan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın, Ukrayna’nın enerji altyapısına yaptığı saldırılar nedeniyle Avrupa’ya enerji akışını durdurduklarını söyledi.

Haber 02-11-22 09:01

Zelenskiy, Avrupa'ya kötü haberi verdi! 'Elektrik ihracatını durdurmak zorunda kaldık'

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus güçlerinin son dönemlerde ülkesinin enerji altyapılarına düzenlediği yoğun saldırıları sonucu Avrupa ülkelerine elektrik ihracatını durdurmak zorunda kaldıklarını açıkladı.

Haber 01-11-22 21:40

Türkiye'nin Motokros şampiyonları Afyonkarahisar'da belirlenecek

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan: "Afyonkarahisar'da sezonun son yarışını yapacağız. Ödüllerin sahipleri de burada belli olacak. İlk 3'e giren sporcularımız da Türkiye'yi Avrupa şampiyonalarında temsil edecek"

Haber 28-10-22 11:22

Huawei Dijitalleşme ve Yeşil Enerji Finansmanı Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirildi

Huawei Orta ve Doğu Avrupa ile İskandinavya Bölgesi CFO’su Zhang Lei: - "Düşük karbon salınımına yönelik çözümlerimiz, bugün birçok ülkede uygulanıyor. Huawei olarak, çevreci dijital dönüşüm için çalışan 500 küresel şirket içinde yer alıyoruz"

Yurthaber 19-10-22 14:57

Enerji krizinin çaresini böyle buldular! O Avrupa ülkesinden ilginç yöntem: Müşteriler kafeden erken ayrılsın diye...

Enerji krizi Belçika'da kafeleri yeni uygulamalara yöneltti. Bazı kafelerin, müşterilerden 1 avro zorunlu enerji katkısı almaya başladığı bildirildi. Öte yandan bazı kafelerde ise müşterilerin uzun süre oturmaması için ortamın ısısı düşürülüyor, internet bağlantısı kesiliyor ve yüksek sesle müzik çalınıyor. İşte haberin detayları...

Haber 18-10-22 19:37

Avrupa ülkeleri Türkiye kapısında! Bakan Dönmez: Ülkemiz doğal gaz konusunda kritik roller üstlenebilir

Rusya-Ukrayna savaşının da etkisiyle soğuk bir kışın beklediği Avrupa ülkeleri doğal gaz krizi yaşıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, son zamanlarda birçok Avrupa ülkesinin gaz taleplerini karşılayabilmek için Türkiye ile temasta olduğunu söyledi.

Haber 11-10-22 13:29

Kremlin ‘İçler acısı sonuçları olacak’ demişti: Avrupa’da temel gıda için ‘jeneratör'lü tedbir

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Avrupa Birliği'nin Rus enerjisini reddederek ve ABD'ye güvenerek, bloğun “ekonomisini rekabet gücünden mahrum ettiğini” söyledi. Öte yandan enerji krizinin Avrupa’da büyük bir gıda sorununa dönüşmemesi içinse şirketler harekete geçti. Gıda üreticileri Avrupa'nın raflarını tahıl, ekmek ve yoğurt gibi temel gıdalarla dolu tutabilmek amacıyla jeneratör kullanmaya hazırlanıyor.

Finans 10-10-22 11:22

Dünya İniş Kaykay ve Hız Kızağı Şampiyonası'nda dünyanın gözü Hasan Dağı'nda

Dünya Yer Çekimi Sporları İniş Kaykay ve Hız Kızağı Federasyonu Başkanı William Stephenson: "Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden sporcularımız var. Şu anda dünyanın en iyi 40 kaykaycısı burada" - "Amacımız, Türkiye'de de bu sporu en üst seviyeye çıkarmak. Hasan Dağı'nı keşfetmemiz bu açıdan çok önemli"

Yurthaber 09-10-22 11:27

İngiltere için vahim senaryo! Eğer gerçekleşirse... Her gün 3 saat elektrik kesilebilir

Ukrayna ile savaş başlatması sonrası Avrupa ile ilişkileri bir hayli gerilen Rusya'nın enerji akışını kesmesi sonrası ısınma ve elektrik sorunu ortaya çıkmaya başladı. Krizle karşı karşıya olan ülkelerden İngiltere'de de vatandaşları şoke edecek bir gelişme yaşandı. Yapılan uyarıda, bu kış Avrupa'dan elektrik ithalatı yapılamaması ve gaz ithalatının azalması nedeniyle ev ve iş yerlerinde günlük 3 saat kesinti olabileceği belirtildi.

Haber 07-10-22 10:19

Avrupa Bilişim Enerji Verimliliği Zirvesi İstanbul'da gerçekleştirildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "Bilişim alanında enerji verimliliğini sağlamak için iki hedef var. Birincisi, tüketilen enerjiyi azaltıp bunu yenilenebilir kaynaklardan elde etmek. İkincisi ise bilişimin her alanında harcanan enerjiyi, akıllı çözümlerle an aza indirmek" - Huawei Türkiye Genel Müdürü Lijing: - "Türkiye'de 20 yıldır yenilikçi projelerimizle iz bırakmaya ve yerel ortaklıklar kurmaya devam ediyoruz"

Yurthaber 03-10-22 11:57

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Denizli'de basın toplantısı düzenledi: (1)

"Eskiden mazlumlar yüzünü Türkiye'ye dönerdi, şimdi dünyanın en gelişmiş ülkeleri de yüzünü Türkiye'ye dönüyor. Bir sorun varsa - bölgemizde çok sorun var, çatışmaların yüzde 60'ı bizim coğrafyamızda - artık herkes 'Türkiye çözer, Recep Tayyip Erdoğan çözer' diyor" - "Bugün yine enerji krizinde başta Doğu Avrupa ülkeleri, Balkan ülkeleri olmak üzere gerek elektrik ihtiyacını karşılamada gerekse Azerbaycan'da üretilen gazın bu piyasalara, bu ülkelere ulaştırılmasında da herkesin gözü kulağı Türkiye'de"

Yurthaber 29-09-22 11:59

Samsung, enerji verimliliğinde Avrupa’daki en yüksek standartların üstüne çıktı

Şirket, güncellenen Avrupa enerji etiketleme sistemine göre sektördeki en yüksek standart olan seviyeden yüzde 10 daha fazla enerji tasarrufu sağlamayı başardı

Yurthaber 23-09-22 11:20

Avrupa ülkeleri sıraya girdi! Yoğun talep var, görüşmeler başladı

Rusya-Ukrayna savaşından doğan sorunlar, birçok üründe olduğu gibi başta enerji olmak üzere birçok sektörü etkiledi. Avrupa'da üretim alanlarındaki dikimlerde yüzde 40 varan düşüşler yaşanıyor. Avrupa'da yaşanan üretim sıkıntısı, Türkiye'ye yoğun bir talep oluşmasına neden oldu. Birçok süpermarket zinciri ve tedarikçi, bu üretim açığından kaynaklanacak ihtiyacı gidermek için Antalya'da görüşmelere başladı.

Finans 21-09-22 11:48

Son dakika: UEFA, Rusya'nın EURO 2024'ten men edildiğini resmen duyurdu!

Son dakika haberleri: 24 Şubat 2022'de Ukrayna'ya askeri müdahalede bulunan ve harekatını sürdüren Rusya'da takımlar, UEFA organizasyonlarından men edilmişti. Bu kararın ardından bir sıcak gelişme daha yaşandı. UEFA, Rusya'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan (EURO 2024) men edildiğini resmen açıkladı. Rusya Futbol Federasyonu da kararın doğru olduğunu ve takımlarının organizasyonda yer almayacağını duyurdu.

Spor 20-09-22 18:14

Enerji krizi sonrası o ilçeye rağbet yağdı! 'Siparişlere yetişemiyoruz'

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle Avrupa büyük bir enerji sıkıntısı yaşanıyor. Özellikle kışın Almanya ve Fransa gibi ülkelerde doğal gaz sıkıntısının büyüyeceği düşünülüyor. Öte yandan Türkiye'de üretilen sobalar dünyada yaşanan gaz krizinin ardından ısınmak için krizden etkilenen ülkelerin tercihi haline geldi.

Finans 19-09-22 12:59

Enerji krizine karşı yeni önlemler! Avrupa ülkeleri teyakkuza geçti

Avrupa'da yaşanan enerji krizi nedeniyle ülkelerden peş peşe yeni haberler geliyor. Son olarak, Fransa'da kışın birkaç saatlik elektrik kesintilerinin olabileceği bildirildi. Öte yandan Belçika ise enerji krizine karşı yeni önlemler almaya başladı. Ülkede hanelerin doğal gaz ve elektrik faturalarına indirim yapılacağı ve enerji faturaları nedeniyle iflasların erteleneceği bildirildi.

Haber 16-09-22 22:45

Avrupa için korkutan doğal gaz senaryosu: 'Ocak ayında tamamen tükenebilir'

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yaşanan enerji kriziyle birlikte Avrupa'da bu kış çetin geçecek. Rusya'nın, Avrupa'ya doğal gaz akışını kesmesi krizi iyice derinleştirdi. Enerji Uzmanları kış şartlarında ciddi tasarruflar yapılmazsa Ocak ayında Avrupa’nın depolarında doğalgaz kalmayacağını söyledi.

Finans 16-09-22 09:32

Rusya’nın doğalgaz hamlesi Avrupa’da enerji krizini doğurdu! İsviçreli bakandan ilginç tasarruf önerisi: Birlikte duş alın

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş tüm dünyayı etkilemeye devam ediyor. Doğalgaz alımında büyük ölçüde Rusya’ya bağlı olan Avrupa kış aylarının öncesinde enerji kriziyle karşı karşıya kaldı. Rusya’nın doğalgaz hamlesi üzerine Avrupalı liderler vatandaşlarını enerji tasarrufu konusunda uyarmaya başladı. İsviçreli Federal Çevre, Ulaştırma, Enerji ve İletişim Dairesi Bakanı Simonetta Sommaruga'ın tasarruf önerisi ise herkesi şaşırttı. Bakan vatandaşlara “Birlikte duş alın” tavsiyesinde bulundu.

Trend 14-09-22 15:39