Avukata Silahli Saldiri Haberleri

Avukatlar, isimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılığın mağduru oluyor

Son dönemlerde isimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılığın mağduru olan avukatlar, vatandaşlara, böyle bir olayla karşılaşmaları durumunda adı geçen avukata ulaşmaları ve birebir görüşmeleri tavsiyesinde bulunuyor.

Yurthaber 2024-04-05 11:40:37

Cinsel içerikli görüntülerle şantaj! Arkadaşlık uygulamalarında bu tuzağa düşmeyin... Sayı her geçen gün artıyor!

Sahte sosyal medya hesaplarından erkekleri tuzağa düşüren bir çete, gerçek avukatların adını da kullanarak vurgun yapıyor. Şantaj ve tehditle mağdurlardan para koparmaya çalışan o çete, Ankaralı genç avukata da kabusu yaşattı.

Haber 2024-03-03 07:55:23

'Hacze gitmeye korkuyoruz' diye isyan etti! Genç avukata 'seni sakat bırakırım' dedi: 1 hafta önce arkadaşımızın ayaklarını kırdılar

Adana'da gittiği haciz sırasında sözlü saldırıya uğrayan stajyer avukat Melisa Nazlıgüneş karakola giderek şikayetçi oldu. Haczedilecek ev sahibinin kardeşi genç avukatı 'Seni sakat bırakırım' diyerek tehdit etti. Hacze gitmeye korktuklarını belirten avukat, 1 hafta önce Şanlıurfa'da bir arkadaşlarının bacaklarının kırıldığını hatırlattı ve bu saldırıların son bulmasını istedi.

Haber 2024-01-16 09:49:52

Seçil Erzan'dan avukata çarpıcı sözler! 'Param yok, mal varlığım yok, hiçbir şeyim yok'

Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'a memleketi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 1 milyon 640 bin dolar veren iş insanı Ömer Kahraman'ın avukatı Necdet Kaplan, Erzan'ı cezaevinde ziyaret ettiğini belirtti. Erzan ile görüşmesini anlatan Kaplan, "'Benim ödeyecek hiçbir şeyim yok, param da yok. Şu anda o psikolojide de değilim. Zaten benim adıma da bir mal varlığı yok, ödeyemem' dedi. Çok bitkindi, konuştuğumuzda ağlıyordu zaten" dedi. İşte detaylar...

Haber 2023-12-14 11:59:59

Seçil Erzan'dan kendisiyle görüşen avukata dikkat çeken sözler! 'Bana zorla para verenler oldu'

Türkiye'nin konuştuğu fon dolandırıcılığı olayının başrolü Seçil Erzan ile avukatının görüşmesinin detayları ortaya çıktı. Erzan'ın avukata kendisine zorla para verenler olduğunu söylediği kaydedildi. Erzan'ın, "Anı kurtarmaya çalışıyordum. O kadar kendimi kaybetmiştim ki açığı kapatmak için elimden geleni yaptım. Çarkı döndürmeye o yüzden devam ettim" dediği belirtildi. İşte detaylar...

Haber 07-12-23 11:59

20 yıllık kiracısından yüzde 500 zam isteyince... Astığı pankart olay oldu: Beni komşularıma rezil etti

İş yeri sahibi tarafından kirasına yüzde 500 zam yapılmak istenen kiracı şaşkına döndü. 3 bin 200 TL olan iş yeri kirası için 25 bin TL kira istenmesine tepki gösteren kiracı, dükkanın camına pankart astı. İş yeri sahibi ise "Beni komşulara karşı rezil ediyor. Avukata verdim, mahkemeye gideceğiz." diye konuştu.

Finans 21-09-23 12:25

2 polis ile 2 bekçiye hapis istemi! Avukat ve müvekkiline biber gazı sıkıp ters kelepçe takarak...

Gebze'de kendilerine mukavemet gösterdiklerini iddia ettikleri avukat ve müvekkiline biber gazı sıkıp üzerini arayıp ters kelepçe takarak polis merkezine götüren 2 mahalle bekçisi ve 2 polis memuru hakkında 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Haksız arama' ve 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlamalarından dava açıldı. Tutuksuz sanıklar için 2'şer kez 14'er yıla kadar hapis istendi. Sanıklardan 1 polis memuru hakkında ayrıca, avukata 'Alenen hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay hapis istendi.

Haber 21-09-23 12:24

Ünlü avukat Rezan Epözdemir dolandırıcıların tuzağına düşmedi! Sert kayaya çarptılar: Gönderdikleri IBAN'a para yatırıp bu notu düştü

Dolandırıcıların hedefindeki son ünlü isim avukat Rezan Epözdemir oldu. İstanbul Valiliği'nden aradıklarını söyleyen dolandırıcılar sosyal sorumluluk projesi kapsamında Epözdemir'den 700 tablet parası istedi. Valiliğin hesabına para yatırabileceğini söyleyen ünlü avukata, telefondakiler başka bir hesap gönderdi. İstanbul Valiliği'yle temasa geçip durumu anlayan Epözdemir, gönderilen IBAN'a 5 kuruş atarak, "Ahlaksız dolandırıcılar" notunu düştü.

Haber 31-08-23 19:20

Fabrika sahibi kadından koltuk değnekli avukata saldırı! 'Ayağın tutuyor mu, kırayım mı?'

Kayseri'de avukat Coşkun Özbek, haciz işlemi için gittiği fabrikada S.Y. isimli kadının saldırısına uğradı. S.Y. avukata saldırırken yanındaki kızı da ona engel olmaya çalıştı. Fabrikanın sahibi olduğu belirtilen S.Y.'nin avukat Coşkun'a koltuk değneğiyle vurduğu anlar, cep telefonuyla görüntülendi. İşte detaylar...

Haber 25-08-23 17:59

İş görüşmesinde cinsel saldırıda bulunan avukata 1 yıl 8 ay hapis cezası

Ankara’nın Çankaya ilçesinde avukat Mehmet Teoman S.’nin (80) hukuk bürosuna iş başvurusunda bulunan avukat E.B.’ye ’sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırıda bulunmak’ suçundan tutuksuz yargılandığı davada 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı.

Yurthaber 25-05-23 14:40

Avukata taciz ve ölüm tehdidi! 'Senin kafanı keseceğim'

Ankara'da avukat Mehtap Taşçı (29), avukatlığını üstlenmesini isteyen G.A.'nın teklifini, duygusal yakınlık kurmaya çalıştığı gerekçesiyle reddetti. G.A. bunun üzerine sosyal medya üzerinden taciz ve ölüm tehdidi içerikli mesajlar gönderince Taşçı, şikayette bulunup, uzaklaştırma kararı aldırdı. Avukat Taşçı, G.A.'nin, "Beni istememek neymiş görürüsün, senin kafanı keseceğim. Peşine adam taktım, arkanı kolla" şeklindeki tehdit mesajları ile diğer taciz mesajlarını delil olarak sundu.

Haber 12-05-23 17:15

Antalya'da avukata bıçaklı yaralama girişiminden yargılanan sanık 2. kez saldırıda bulundu

Antalya'da görevi başındaki avukat Mesut Oğuz’a bıçakla saldırı girişiminden yargılanan Murat A, aynı avukata yeniden saldırdı.

Yurthaber 27-04-23 10:28

Sosyal medya üzerinden arkadaşlık isteği gönderdi, konuşmayı kesince mimar çılgına döndü: 'Ondan ona zıplıyorsun'

28 yaşındaki mimar Baver A. sosyal medya üzerinden avukat Miray Y.'yi ekledi. Avukat, arkadaşlık isteğini kabul ettiği ve konuşmaya başladığı mimarın mesajlarında fazla ısrarcı olması üzerine konuşmayı kesti. Bunun üzerine çılgına dönen mimar, genç avukata hakarete varacak cümleler kurmaya başladı. Genç avukat, kendisine "Ondan ona zıplıyorsun. Gözün doysun" tarzında mesajlar atan mimar hakkında şikayetçi oldu.

Haber 18-03-23 10:42

Adana’da 12 avukata törenle ruhsatnameleri verildi

Adana’da staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 12 avukata ruhsatnameleri takdim edildi.

Yurthaber 20-01-23 10:43

Avukata sosyal medyadan hakaret ve tehdit iddiasına hapis cezası

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir avukata hakaret edip tehditte bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan sanığa 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

Yurthaber 23-11-22 13:03

Baroda 100’e yakın stajyer avukata ilk staj dersi verildi

Erzincan Barosunda 100’e yakın stajyer avukata ilk staj dersi verildi. Erzincan Barosu yeni dönemin ilk staj eğitim toplantısını gerçekleştirdi.

Yurthaber 11-11-22 10:53

Avukata büyük şok! Kimliğini öğrenince şaşkına döndü: Aklımın ucundan geçmezdi

Erzurum'da avukat Ekrem İçoğlu'nun hukuk bürosu, 5 kişi tarafından soyuldu. Şüphelilerden birisinin İçoğlu'nun 1,5 yıl önce 'hırsızlık' suçundan savunduğu kişi olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili açıklama yapan İçoğlu, "O kişinin 1,5 yıl sonra beni soyacağı aklımın ucundan geçmezdi. Bu da sanırım mesleğimizin ironi tarafı olsa gerek" dedi.

Haber 16-10-22 08:39

Antalya'da avukata bıçaklı saldırı girişiminde bulunan kişiye ev hapsi cezası

Antalya'da avukata bıçaklı saldırı girişiminde bulunan kişiye ev hapsi cezası

Yurthaber 15-10-22 10:42

Şırnak'ta araçla avukata çarpan polisin yargılanmasına devam edildi

Şırnak'ta araçla avukata çarpan polisin yargılanmasına devam edildi

Yurthaber 07-10-22 13:56

Antalya Barosundan avukata bıçaklı saldırı girişiminde bulunan şüphelinin serbest bırakılmasına tepki

Antalya Barosundan avukata bıçaklı saldırı girişiminde bulunan şüphelinin serbest bırakılmasına tepki

Yurthaber 03-10-22 13:46

Antalya Barosu'ndan avukata bıçaklı saldırı girişimine tepki

Antalya Barosu'ndan avukata bıçaklı saldırı girişimine tepki

Yurthaber 27-09-22 17:20

Konya'da adliyenin önünde avukata saldıran sanıklar tahliye edildi

Konya'da adliyenin önünde avukata saldıran sanıklar tahliye edildi

Yurthaber 01-09-22 16:32

GÜNCELLEME - Antalya'da rehin alınan banka şubesi müdürü kurtarıldı

Özel harekat polisi, silahlı kişiyi gözaltına aldı SİLAHLI KİŞİNİN YAKALANMASI VE GELİŞMELER EKLENDİ

Yurthaber 12-08-22 17:33

Saplantılı mimardan karşılık alamadığı avukata iğrenç mesajlar: Ondan ona zıplıyorsun...

Mimar B.A. sosyal medya üzerinden arkadaş olmak istediği 27 yaşındaki avukat M.Y.'den karşılık bulamayınca çılgına döndü. Kendisine yanıt verilmemesini hazmedemeyen B.A., genç kadına iğrenç mesajlar attı. Gelen mesajlar sonrası avukat M.Y., karakola giderek şikayetçi olurken; mimar hakkında hapis cezası isteniyor.

Haber 31-07-22 08:40

Konya'da adliyenin önünde avukata saldıran sanıkların yargılanması sürüyor

Konya'da adliyenin önünde avukata saldıran sanıkların yargılanması sürüyor

Yurthaber 18-07-22 14:35

GÜNCELLEME - Gaziantep'te camiyi yakmaya çalıştığı iddia edilen zanlı yakalandı

Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı SALDIRI ANININ KAMERALARA YANSIMASI EKLENDİ

Yurthaber 07-07-22 17:28

Etek giyen avukata panelde şok tepki: 'Biz din adamıyız, masanın arkasında anlat'

Şanlıurfa'da çocuk yaşta evliliklerin önüne geçilmesi için düzenlenen panelde kadın avukatın etek boyuna gösterilen tepki olay oldu. Konuşmacı olarak panele katılan avukat Cemile Didem Karaboğa'ya bazı kişiler 'Biz din adamıyız, masanın arkasında anlat' diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Karaboğa konuşmasını yarıda keserek salonu terk etti. Konuyla ilgili Şanlıurfa Barosu'ndan açıklama geldi.

Haber 10-06-22 14:34

Polis merkezine uyuşturucu madde sokmak istediği öne sürülen avukata gözaltı

Polis merkezine uyuşturucu madde sokmak istediği öne sürülen avukata gözaltı

Yurthaber 08-06-22 21:37

Bilecik'te rüşvetle arazi satışı yapmakla suçlanan avukata yönelik soruşturma sürüyor

Avukatın bir kafede çanta içindeki seri numarası alınmış paraları alırken çekilen görüntüleri ortaya çıktı

Yurthaber 23-05-22 16:00

İnekleriyle belediyeyi basmıştı... Bu kez de kendini yakmaya kalktı

Bursa’nın Kestel ilçesinde inekleriyle belediyeyi basan kişinin hazine arazisine kaçak yaptığı 2 katlı bina ve ahır yıkıldı. İnekleriyle eylem yapıp belediyeyi basan ve görevliyi tokatlayan Ü.Y. yıkım günü çatıya çıkıp kendini yakmak istedi. Yıkıma gelen ekiplere saldıran Ü.Y. ile eşinin görevli avukata tokat attığı anlar da kameraya yansıdı.

Haber 19-05-22 17:10

Kocaeli'de tartıştığı kişiyi silahla yaralamakla suçlanan avukata dava

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanığın "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor

Yurthaber 26-04-22 12:15

Konya'da 7 kişiyi katletti! Mahkemede verdiği cevapla pes dedirtti

Konya'nın Meram ilçesinde 30 Temmuz'da aynı aileden 7 kişi evde ölü bulunmuştu. Türkiye'nin günlerce konuştuğu olayda katil zanlısı Mehmet Altun günler sonra yakalanmıştı. Görüntülerde 7 kişiyi silahla öldürdüğü ortaya çıkan Altun'un mahkemede avukata verdiği cevap ise pes dedirtti.

Haber 19-04-22 16:58

Kayseri'deki 'hipnoz ve işkence' davasında yeni gelişme! 3 avukata gözaltı

Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda emekli hakim albay Ahmet Zeki Üçok'un, "hipnoz yöntemini kullanıp işkence yapmakla" suçlandığı ve beraat ettiği "hipnoz davası" ile ilgili 3 avukat yakalandı. Astsubayların tutuklanmasından yaklaşık 9 ay sonra Ahmet Zeki Üçok, bu soruşturma sırasında astsubaylara hipnozla işkence yapmakla suçlanarak tutuklanmıştı.

Haber 30-03-22 09:27

Gülben Ergen'in sevgililik isyanı! Hayatıma sokup çıkarttığınız adamlar listesinden bıktım

Gülben Ergen'in gönlünü bir avukata kaptırdığı ve o kişinin ismini sır gibi sakladığı iddia edildi. Gülben Ergen avukatla aşk yaşadığı iddialarına ateş püskürdü. Ergen açıklamasında "Bıktım bu özel hayatıma sokup çıkarttığınız adamlar listesinden" dedi.

Magazin 18-02-22 11:52

Gülben Ergen, gönlünü avukata kaptırdı! Her konserinde yanında

Aşk hayatını gözlerden uzak tutmaya çalışan Gülben Ergen bu sefer gönlünü avukat bir beyefendiye kaptırdı. 2.Sayfa'nın haberine göre; Ergen ile aşk yaşamaya başlayan avukat, her konsere giderek ünlü isme destek oluyor.

Magazin 17-02-22 10:14

İSTANBUL- (ÖZEL) - ÜMRANİYE'DE SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN SALDIRI PROTESTOSU

ÜMRANİYE'de sağlık çalışanlarına saldırılar hastane önünde düzenlenen eylem ile protesto edildi.

Yurthaber 14-02-22 15:43

Beşiktaş'ta avukata silahlı saldırı! Görüntüler ortaya çıktı

Beşiktaş'ta Avukat Nur Peker'i evinin önünde "Abla bakar mısın" dedikten sonra silahla yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan şüpheli Canip K.'nin ve olay yerini gözetlediği iddia edilen firari şüphelinin olaydan sonra yürüyerek uzaklaştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 13-02-22 12:16

Türkiye Barolar Birliğinden avukata silahlı saldırıya kınama

Türkiye Barolar Birliğinden avukata silahlı saldırıya kınama

Yurthaber 11-02-22 10:53

Buse Varol Alişan'ın annesinin evine davet edilmedim dedi! Boşanmak için avukata gitti iddiası

Buse Varol ve Alişan'ın kızlarının doğum gününü ayrı ayrı kutlaması ayrılık iddialarını yeniden gündeme getirmişti. Buse Varol 2. Sayfa'ya bomba bir itirafta bulundu. İddiasına göre Alişan'ın annesinin evindeki kutlamaya gelin Buse Varol davet edilmedi. Söylemezsem Olmaz'da Bircan Bali ise Buse Varol'un boşanma için avukata gittiğini iddia etti.

Magazin 07-02-22 11:41

İSTANBUL - (ÖZEL) - İŞ ARAYAN TİYATRO OYUNCUSUNA CİNSEL SALDIRI DAVASINDA 19 YIL HAPİS CEZASI

SANCAKTEPE'de geçen nisan ayında iş görüşmesine giden tiyatro oyuncusu A.Ç.'ye (24) cinsel saldırıda bulunduğu ve o anları telefonuna kaydederek “Yaşananları birine söylersen bu görüntüleri paylaşırım" dediği iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık Erhan T.

Yurthaber 05-02-22 10:59

DHA İSTANBUL - ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU'NA SALDIRI ANI KAMERADA

Ali TINBEK - İSTANBUL DHA - SUNUCU Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na düzenlenen saldırıya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Yurthaber 01-02-22 17:30

DHA İSTANBUL -KARTAL'DA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİNDE HEMŞİREYE SİLAHLI SALDIRI (2)

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ - Ali Kerem BENGİ - iSTANBUL DHA - KARTAL'da aile sağlığı merkezinde hemşire Ömür E.

Yurthaber 20-01-22 15:17

İzmir Adliyesi'nde avukata ters kelepçe davasında karar! 10 bin TL tazminat ödenecek

İzmir Adliyesi'nde 2 polis tarafından ters kelepçe yapılan eski emniyet müdürü ve avukat Emrullah Aksakal (53), açtığı tazminat davasını kazandı. Ters kelepçenin orantısız ve hukuka aykırı olduğuna hükmeden mahkeme heyeti, Aksakal'a 10 bin lira ödenmesine karar verdi. Yaşadığı olayı anlatan Emrullah Aksakal, polis memurlarına mukavemet göstermemiş olmasına rağmen ters kelepçe yapıldığını belirtti. İşte olayın detayları!

Haber 20-01-22 11:30

Son Dakika: Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken Erdoğan ve AK Parti kararı! Zorunda olmadıkça...

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Partisinin yeni yol haritasını açıklayan Kılıçdaroğlu, "Bundan sonra zorunda olmadıkça ne Erdoğan'ı ne de partisini konuşacağız" dedi. Kılıçdaroğlu ayrıca, İstanbul'da genç bir avukata yetki verildiğini, hakimlere talimat verildiğini ve haklarında olumsuz haberler olan bazı kişilerin bu haberleri medyadan çıkarmak istediklerini iddia etti. İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamasında öne çıkan başlıklar!

Haber 18-01-22 14:36

Son Dakika: Şule Çet davasında yeni gelişme! Kişisel bilgilerini delil olarak sunan avukata hapis cezası

Son dakika haberi: Ankara'da, üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23) plazanın 20'nci katından düşerek, ölmesiyle ilgili sanıklar Çağatay Aksu (34) ve Berk Akand'ın (33) müebbet ve farklı hapis cezalarına çarptırıldığı davada avukat Levent Ekmen, genç kızın okul notlarını içeren transkripti ile reçetesini, intihara meyilli olduğunu kanıtlamak için delil olarak sunması nedeniyle mahkum oldu. Aksu'nun anne ve babası hakkında da aynı suçtan suç duyurusunda bulunulması kararlaştırıldı.

Haber 05-01-22 12:31

Küçükçekmece'de kiracı, avukata beyzbol sopasıyla saldırdı! ''Kafamda 32 dikiş var''

Akılalmaz olay İstanbul Küçükçekmece'de meydana geldi. İddiaya göre avukat Osman Karakuş beyzbol sopasıyla saldırıya uğradı. Serbest bırakılan sadırgan hakkında tekrar yakalama kararı çıkarılırken, saldırıya uğrayan avukat saldırı anını anlattı. Karakuş, "Ev sahibi bu şahsı tahliye etmek istiyordu benle irtibata geçti. Beyzbol sopası ile kafama bir kere vurdu. yağa kalkarken kafamın farklı yerlerine vurdu. Elinde bir de uzun bir bıçak vardı. Kafamda 32 dikiş var 8 yerden darbe aldım'' dedi.

Haber 29-12-21 17:49

Hız limiti cezaları için emsal karar! İptal edildi: İşte gerekçe

Hız limit aşımları cezası için emsal niteliğinde bir karar geldi. Adana'dan Amasya'ya giden bir avukata, hız limitini 2 kilometre aştığı için 314 TL ceza kesildi. Avukat Nazan Akça Subaşı'nın yargıya taşıdığı ceza için karar verildi. İptal edilen ceza için mahkeme, cihazın yanlış ölçüm yapabileceğine dikkat çekti.

Haber 29-12-21 07:59

İhanetle suçladığı eşini ormana götürüp üzerine benzin dökerek yakmıştı! Mahkemede şok sözler

Tekirdağ'da, ihanetle suçladığı eşi Ayşe Aydın'ı (29) boşanma davasını görüşmek üzere avukata gitme bahanesiyle götürdüğü ormanlık alanda üzerine benzin döküp yakarak ağır yaralayan Ekrem Aydın (29) hakkında müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlandı. Özel yanık kıyafetiyle duruşmaya katılan Ayşe Aydın, "En ağır cezayı alsın, onun cezalandırılmasını istiyorum" dedi. Ekrem Aydın ise, "Kendimi yakmak istedim, parlayınca ateş o da zarar gördü" sözleriyle kendini savundu.

Haber 24-12-21 17:35