Aydın Ünal Haberleri

Aydın Ünal’dan Ümit Özdağ ve Zafer Partisi için olay yaratacak sözler: ‘Vatan haini, kansız… Mutlaka yargılanmalı’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında ‘vatan hainidir’ iddiası tepki çekti. Aydın Ünal katıldığı bir canlı yayında hem Özdağ’a hem de Zafer Partililere ağır suçlamalarda bulunarak “Ümit Özdağ bir vatan hainidir. O kansız. İsterse dava açsın gider o mahkemede de sonuna kadar savunurum” ifadelerini kullandı. Ünal’ın bu ifadelerine yanıt ise gecikmedi. İşte detaylar…

Haber 04-01-2024 09:15

Erdoğan'ın eski başdanışmanı Aydın Ünal Yeni Şafak'a veda etti: Çürümeden, seviyenin düşmesinden kaçıyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski başdanışmanı ve Yeni Şafak gazetesi yazarı Aydın Ünal, bugün kaleme aldığı yazısıyla gazeteye veda ettiğini duyurdu. Ünal, 'Kaçıyor muyum? Evet kaçıyorum. Lakin kaçışımız çürümeden, seviyenin düşmesinden, tahammülsüzlükten kaçıştır' ifadelerini kullandı.

Haber 21-01-2019 10:09

Yeni Şafak yazarı 'Ankara'da denklem değişebilir' dedi, riskleri tek tek sıraladı

Yeni Şafak gazetesi yazarı Aydın Ünal, "Ankara nasıl kazanılır?" başlıklı yazısında, AK Parti ve MHP ittifakını bekleyen riskleri sıraladı.

Haber 17-01-2019 08:07

Aydın Ünal'dan AK Parti'ye seçim uyarıları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal, bugünkü köşesinde AK Parti'yi yerel seçimde bekleyen riskleri kaleme aldı.

Haber 19-11-2018 07:39

Aydın Ünal

Aydin Ünal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aydin Ünal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

AK Partili Aydın Ünal'dan yerel seçim için belediye başkanı tarifi: Parayı yönetecek kıvraklığa sahip olmalı

Eski AK Parti Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, Mart 2019'da gerçekleşecek olan yerel seçim için belediye başkanını tarif etti. Ünal, para yönetimi içinse, 'Kendisine emanet edilen parayı yönetecek kıvraklığa sahip olmalı' dedi.

Haber 27-09-2018 09:12

AK Partili Aydın Ünal: Her köşeden beton fışkırıyor, ipin ucu kaçtı

Mart 2019 yerel seçimleri öncesi çarpıcı değerlendirmelerde bulunan AK Partili Aydın Ünal, çarpık ve plansız kentleşmeyle ilgili "Her köşeden, akıl almaz bir plansızlıkla beton yığınları yükseliyor, ipin ucu kaçtı" ifadelerini kullandı.

Haber 24-09-2018 08:37

AK Partili Aydın Ünal, Cem Küçük'ü bombalayıp, torpil itirafıyla veda etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir dönem konuşma metinlerini de yazan ve partide önemli bir yeri bulunan Aydın Ünal, 24 Haziran seçimlerinde liste dışı kaldı. Yeni Şafak'ta seçmene veda yazısı yazan Ünal, kendisini sert sözlerle eleştiren Cem Küçük'e gönderme yapıp, vekilliği süresince maruz kaldığı torpil taleplerini itiraf etti.

Haber 24-05-2018 19:02

AK Parti'li vekilden şok sözler: Seçilinceye kadar halka tahammül edin!

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu üyesi ve AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, "Aday adaylarına tavsiyeler…" başlıklı köşe yazısında milletvekili adaylarına tavsiyelerde bulundu. Ünal yazısında, "Varsa lüks araçlarınızı gözlerden kaçırın; halktan biri gibi görüneceğim diye hurda araçlara da binmeyin", "herkesin görebileceği yerlerde simit yemek sizi hedefe taşımada etkili olabilir" ifadesini kullandı.

Haber 20-04-2018 14:19

AK Partili Ünal'dan bomba Kudüs yazısı

AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, "Haydi cesaret edip soralım: Üzerine ağıtlar yaktığımız Kudüs, son 1 asırdır Müslümanların elinde olsaydı, şehirdeki tarih böyle muhafaza edilebilir miydi? Mekke’nin bugünkü haline bakın, cevabınızı öyle verin. Mekke Kabe’nin etrafına inşa edilmişti; şimdi ise 'şu Kabe olmasa 3 gökdelen daha dikerdik' der gibi küçük bir 'ayrıntı' olarak kaldı Kabe" ifadelerini kullandı.

Haber 31-07-2017 14:30

AK Partili Aydın Ünal'dan yeni başbakan profili

AK Parti'deki yeni dönemi değerlendiren Ankara Milletvekili Aydın Ünal, "Güçlü cumhurbaşkanı ve güçlü başbakan ile yürümüyor" dedi

Haber 06-05-2016 07:28

MHP'li Adan: Ülkücüye rastlasa korkusundan uyuyamaz

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "İlkesizlik üzerine koalisyon kurulamaz. Milliyetçi Hareket Partisi, AKP'nin ilkesizliğine ortak olmamıştır.'' dedi.

Haber 18-08-2015 13:29

MHP: Ak Saray bütün itlerine kuduz aşısı yaptırsın!

MHPi'nin resmi Twitter hesabında, "Ak Saray'a tavsiyemizdir! Bütün itlerinin kuduz aşısını yaptırsın. Aşının dahi fayda etmeyeceği Aydın Ünal'ı da karantinaya alsın'' açıklamasında bulundu.

Haber 17-08-2015 11:24

Erdoğan'ın Başdanışmanı Aydın Ünal istifa etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Aydın Ünal, Haziran'da yapılacak genel seçimlerde aday olabilmek için görevinden istifa etti.

Haber 30-01-2015 14:06

Başbakan'ın Başmüşaviri'nden Marmaray müjdesi

Başbakan Başmüşaviri Aydın Ünal, Marmaray'ın çarşamba ve perşembe günü ücretsiz olacağını açıkladı.

Haber 28-10-2013 22:35

Andımız kalktı, Kamuda türban serbest

“Demokratikleşme Paketi” çerçevesinde kamuda başörtüsü yasağının kaldırılması ve ilkokullarda Andımız’ın artık okutulmaması ile ilgili karar dün gece Resmi Gazete’de yayınlandı.

Haber 07-10-2013 23:44