Aydınlatma Haberleri

Edirne'deki tarihi köprüler güneş enerjisiyle aydınlatılacak

Edirne'deki tarihi köprüler, güneş panellerinden elde edilen güçle aydınlatılacak.

Yurthaber 01-03-2024 08:32

Ev konforunda sinema keyfi! Sinemayı evine getirmek isteyenler için ürün önerileri

Film ya da dizi izlemek birçok kişinin sevdiği aktivitelerden biri. Sinema keyfini ev konforuna taşımak ise bambaşka bir keyif! Siz de evinizde rahat ve keyifli bir sinema alanı yaratmak için birbirinden güzel ürünler bulabilirsiniz. Bu ürünlerle ister serin yaz akşamlarında ister soğuk kış günlerinde, dileğiniz her an, izlemek istediğiniz filmlerin ve dizilerin tadını çıkarabilirsiniz. Sinema keyfini ayağınıza getirecek ürünleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 08-08-2023 17:40

Ayazma Camii'nin o görüntüsü sosyal medyayı ikiye böldü! Restorasyon sonrası kimi memnun kimi 'onaylamadı': Estetik yönden aykırı

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer alan, 263 yıllık bir tarihi geçmişe sahip Ayazma Camii geçtiğimiz yıl restorasyonun ardından ibadete açıldı. Ancak caminin dış cephesine takılan aydınlatma sistemi hem çevre sakinleri hem de sosyal medyada tartışmaları beraberinde getirdi. Kimi vatandaşlar görüntüyü rahatsız edici bulurken "Çok kötü bir görüntü, inanılmaz çirkin, onaylamıyoruz" yorumları geldi. Akademisyen Buket Akçay Güven de aydınlatma şeklini "Estetik yönden aykırı bir durum" olarak niteledi.

Haber 09-06-2023 11:17

Evinde keyifli bir okuma köşesi ya da kütüphane oluşturmak isteyenlere ürün tavsiyeleri

Evinde mini bir kütüphane ya da okuma köşesi tasarlamak isteyenler için pek çok ürün bulunuyor. Özellikle okuma köşesi için berjer koltuklar ve aydınlatmalar bir hayli revaçta. Eğer evinizde kitap okuma alanı tasarlamak isterseniz sizin için harika ürün önerilerimiz var. Yıllarca severek kullanacağınız o ürünleri merak ediyorsanız okumaya devam edin.

Haber 08-12-2022 16:23

Aydınlatma

Aydınlatma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aydınlatma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İster arabanıza ister odanıza yerleştirebileceğiniz LED şerit çeşitleri

LED şerit aydınlatmalar son zamanlarda oldukça popüler olan dekorasyon ürünlerinin başında geliyor. Ev aydınlatması, arabalar, restoranlar ve ofislerde kullanılan LED şeritler; bulunduğu ortama bambaşka bir hava katıyor. Üstelik düşük güç tüketimiyle bütçeyi de sarsmıyor. Gelin, normal lambalara kıyasla düşük güç kullanan, yüksek ışık gücü sunan uzun ömürlü şerit LED çeşitlerine göz atalım!

Haber 15-11-2022 07:58

Yaşam alanınızın ambiyansını baştan aşağı değiştirecek akıllı aydınlatmalar

Yaşam alanınızdaki tüm ışıkları tek bir dokunuşla kapattığınızı, modunuza göre odayı aydınlatan ışığın rengini değiştirdiğinizi düşünün. Kulağa oldukça hoş geliyor değil mi? Bu yüzden sizi akıllı aydınlatmalarla tanıştırmaya geldik. Üstelik tam da indirimdeyken! Doğru ışıkla evinizi daha samimi hâle getirmenizi sağlayacak bu ürünleri gelin birlikte keşfedelim.

Haber 05-11-2022 11:16

Trabzon'da denize hakim noktadaki Akçakale ışıklandırıldı

13. yüzyılda inşa edilen kalede, üçüncü dönem arkeolojik kazı çalışmaları sürüyor - Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim: - "Eylülde kazıyı ve ışıklandırmalarımızı göstereceğimiz lansmanımız olacak ve bu sayede Akçakale'nin turizme kazandırılması adına bir eşiği de atlamış olacağız"

Yurthaber 13-08-2022 11:07

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Yeşilay Haftası için ışıklandırıldı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Yeşilay Haftası için ışıklandırıldı

Yurthaber 04-03-2022 00:57

Köpeğe çarpan otomobil devrildi

Köpeğe çarpan otomobil devrildi

Yurthaber 09-02-2022 00:24

Uygun fiyata evinin dekorasyonuna renk katmak isteyenlere %30 indirimli aydınlatma önerileri

Göz kamaştıran aydınlatmalarla dekore edilen evlerin verdiği huzur, her zaman bambaşka. Uygun fiyatlarla ev dekorasyonunuza şık dokunuşlar eklemeye ne dersiniz? Öyleyse çok şanslısınız! Evinde fark yaratmak isteyenler için en iyi aydınlatma ürünlerini araştırdık.

Haber 26-11-2021 15:25

Evinizi kolayca farklılaştıracak aydınlatma önerileri

Evinizin havasını değiştirmeye ne dersiniz; hem de bir sürü mobilya veya eşya almak zorunda kalmadan. Doğru aydınlatma salonunuzun görünümünü toptan değiştirebilir.

Kadin 09-06-2021 16:36