Aynur Oksuz Haberleri

Aynur Aydın ameliyat oldu! Son halini paylaştı

Son dönemde lüks eviyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aynur Aydın göz kapağındaki şişlik nedeniyle ameliyat oldu. Aynur Aydın ameliyatın ardından sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 2024-03-21 17:21:55

Fenerbahçe taraftarı Aynur Aydın’dan şarkı istedi! Cevabı sosyal medyayı salladı!

Paylaşımları, açıklamaları ve klipleriyle adından sık sık söz ettiren şarkıcı Aynur Aydın, Fenerbahçeli bir taraftarın, “Fenerbahçe’ye bir şarkı yapsanız” cümlesine verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 2024-02-03 10:35:16

Aynur Aydın'dan Galatasaray'a tepki çeken sözler! Kaleci müthişti hiç elini uzatmak bile istemedi

Galatasaray'ın Trabzonspor'u 5-1 mağlup ettiği maçın ardından sosyal medya hesabından yorumlarda bulunan Aynur Aydın'a Galatasaray taraftarı yoğun tepki gösterdi.

Spor 2024-01-22 08:24:06

Aynur Aydın öldü mü? O iddiaya küfürlü yanıt verdi

Son dönemde lüks eviyle gündemde olan ünlü şarkıcı Aynur Aydın, sosyal medya hesabından 'Aynur Aydın vefat etti' başlıklı bir haberi paylaşarak, küfürlü yanıt verdi. Ünlü ismin bu gönderisi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 2024-01-11 14:27:07

Her sabah Adalar manzarasına uyanıyor... Ünlü şarkıcı Aynur Aydın lüks evinin kapılarını açtı! O detay dikkat çekti!

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının konuğu oldu. Çok sayıda kediyle aynı evi paylaşan Aydın, kendisiyle ilgili merak edilenlerini anlattı. Aydın'ın Anadolu yakasındaki Adalar manzaralı evi büyük ilgi gördü.

Magazin 09-01-24 07:03

Aynur Aydın'dan bomba paylaşım! Futbolcular paranın...

Paylaşımları, açıklamaları ve klipleriyle adından sık sık söz ettiren Aynur Aydın şu sıralar Türkiye'de konuşulan gündemleri tek paylaşımla özetleyince sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-11-23 08:04

Evrak çıkarmak için iş yerinden ayrıldı, 1 aydır haber alınamıyor! Ölüyse ölüsünü, diriyse dirisini bulsunlar

Kastamonu'da, evrak çıkarmak için iş yerinden ayrılan Elif Kocadere'den (17) 1 aydır haber alınamıyor. Anne Aynur Kocadere, "1 aydır gözümü yummadım. Ölüyse ölüsünü, diriyse dirisini bulsunlar" diye konuştu.

Haber 05-10-23 18:27

Çocukları öldürülen anne ve baba tetikçi tuttu! Cinayeti sosyal medya paylaşımı ortaya çıkardı

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde geçen perşembe günü işe giderken öldürülen Kemal Akköse cinayetinin failleri bir yıl önce öldürülen çocuklanın intikamını almak için tetikçi tutan aile çıktı. Polis soruşturması sonucu tutuklanan Yaşar Akköse ile boşandığı eşi Aynur Kural’ın oğlunun bir yıl önce aynı zamanda akrabaları olan Kemal Akköse'nin kardeşi tarafından öldürüldüğü ve intikam almak için Şakir Hüsünbeyi'ni (22) borçlarını ödemek kaydıyla cinayete azmettirdikleri ortaya çıktı.

Haber 13-08-23 23:16

Tiki yüzünden hayatı kabusa döndü! İsviçre'de ameliyat oldu ama... Gerçekten doğru söylemiş adam

İsviçre'de yaşayan Aynur Bozkaya'nın tiki yüzünden hayatı kabusa döndü. İsviçre'de ameliyat olan kadın iyileşemediği gibi duyma yetisini de kaybetti. Türkiye'ye kızının yanına ziyarete gelen kadın, kendini Türk doktorlarına emanet etti. "Kendim aynaya bakamaz hale geldim, toplum içine giremez hale geldim." diyen Bozkaya, Türkiye'deki ameliyatın ardından sağlığına kavuştu ve Atatürk'ün meşhur sözünü hatırlattı.

Haber 13-08-23 10:16

Parolalı dolandırıcılık! 386 bin lirasını kaptırdı, evini satmaktan son anda kurtuldu

Edirne'de akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılara inanan Aynur Özdoğan (84), 386 bin lirasını kaptırdı. Yaşlı kadın, emlakçının durumu fark etmesiyle evini de satmaktan son anda kurtuldu. Olayı anlatan Özdoğan, “Bana buluşmada parola da söylettiler. Ben 'barış' diyecekmişim, onlar da 'pınar' diyecekmiş. Dedikleri gibi parayı alacak kişi geldi ve parolayı söyledik. Parayı çantadan çıkartıp verdim ve gitti" dedi. İşte detaylar...

Haber 16-06-23 11:20

Aynur Aydın yeni klibini duyurdu! Demet Akalın o detaydan rahatsız oldu: Niye yaladın ya?

Paylaşımları, açıklamaları ve klipleriyle adından sık sık söz ettiren Aynur Aydın yeni şarkısını ve klibini duyurdu. Klibinde aynayı yaladığı anlar dikkat çekerken Demet Akalın yine kendini tutamadı.

Magazin 15-06-23 15:37

Galatasaray'ın şampiyonluğunda Gomis, Aleyna Tilki ile sahneye çıktı! Spikerlerin diyaloğu gündem oldu

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında Gomis sahaya Aleyna Tilki ile çıktı. Aleyna Tilki'nin minicik eteği ve kırmızı sütyeni ile sahnede şarkı söylediği anlar sosyal medyada gündem oldu. O sırada spikerlerin arasında geçen diyalog da gündemde yer eden bir detaydı. Akla ise hemen Aynur Aydın geldi.

Magazin 05-06-23 14:35

Burdur’da 5 kişinin yaralandığı kazadan acı haber

Burdur’un Bucak ilçesinde dün gece iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 5 kişinin yaralandığı kazada, durumu ağır olan Aynur Öztürk hayatını kaybetti.

Yurthaber 05-06-23 11:56

Aksaray'da baraja düşüp boğuldu! Haberi alanlar gözyaşlarına boğuldu

Aksaray'da ayağı kayıp Mamasın Barajı'na düşen Yılmaz Tan (28) boğuldu. Olay yerine gelen Yılmaz Tan'ın eşi Gamze (25) ile annesi Aynur Tan, uzun süre ağladı. 2 çocuk babası Tan'ın arkadaşı Metin Tekin, "Gözden kayboldu. Elimiz, kolumuz bağlandı bir şey yapamadık" dedi.

Haber 03-06-23 10:41

Aşk-ı Memnu'nun Aynur'u son hali ile şaşırttı! Siz Firdevs Yöreoğlu'nun küçümsediği Aynur'u bir de şimdi görün

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Aynur karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Zerrin Nişancı'yı görenler kısa süreli şaşkınlık yaşıyor. Firdevs Yöreoğlu'nun 'Domestik babaanne' olarak tanımladığı Aynur Önal, dizi boyunca çile üstüne çile çekti. Sosyal medya kullanıcıları Aşk-ı Memnu'nun üzerinden geçen yaklaşık 13 yıla karşın, neredeyse hiç değişmeyen Zerrin Nişancı'ya övgülerini dile getirdi.

Magazin 19-04-23 15:31

Ev sahibiyle kiracı arasında şaşkına çeviren kriz! Tek geliri hasta annesinden dolayı aldığı aylık... Bu kadar olmaz ki

Adana’da ev sahibi, iddiaya göre, aylık 833 lira olan kirayı son olarak 5 bin lira yapınca, bunu ödemeyeceğini ve evden çıkamayacağını söyleyen 60 yaşındaki Aynur Kaya'nın elektrik ve su aboneliğini iptal ettirdi. 87 yaşındaki annesi Akide Becerikli ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Kaya, tek gelirinin annesinden dolayı devletin verdiği para olduğunu belirtirken, "Benim bu parayı ödeyecek gücüm yok. Ben ne yapacağım bilmiyorum... Bu kadar olmaz ki” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Haber 17-03-23 11:06

Mastürbasyon yanıtı şoke etmişti! Aynur Aydın, Yalı Çapkını'ndaki öpüşme sahnesini görünce...

Sütyenli sosyal medya paylaşımlarıyla geçtiğimiz yıl sık sık gündeme gelen şarkıcı Aynur Aydın, Yalı Çapkını dizisine tepkisiz kalamadı. Yalı Çapkını Seyran ve Ferit'in öpüşme sahnesini gören güzel şarkıcı kendini tutamadı.

Magazin 20-12-22 11:36

Elnare Kızmaz bulundu mu? Müge Anlı’da mide bulandıran olayda son durum! 35 erkeğin cinsel istismarına uğramıştı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına zihinsel engelli ablası Elnare Kızmaz'ı bulabilmek için katılan Aynur Hanım'ın açıklamaları ağızları açık bıraktı. Aynur Hanım, eniştesi Ahmet Kızmaz'ın ablasını başka erkeklerle birlikte olmaya zorladığını öne sürdü. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damga vuran, mide bulandıran olayda geçtiğimiz gün yeni bir gelişme yaşandı. Ormanda yapılan çalışmalar sonucunda Elnare Kızmaz'ın eşyaları bulundu. Müge Anlı o detaya dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Magazin 14-12-22 08:57

Sevgilisi evinde ölü bulunmuştu! Her şeyi itiraf etti: 'Kıskançlık krizine girip...'

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 3 gündür kendisinden haber alınamayan 3 çocuk annesi Aynur Çiçek (35), erkek arkadaşı Şenol Ç.’nin evinde ölü olarak bulundu. Olay sonrası polis tarafından gözaltına alınan Şenol Ç., adliyeye sevk edildi. Şenol Ç.'nin ilk ifadesinde, kıskançlık krizine girip kız arkadaşını boğduğunu itiraf ettiği öğrenildi. Aralarında sık sık tartışma yaşandığı öğrenilen ikiliden Aynur Çiçek’in, Şenol Ç. için daha önce uzaklaştırma kararı aldığı da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 03-11-22 15:00

Antalya'da korkunç olay! 3 gündür kayıptı, erkek arkadaşının evinde ölü bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde polis tarafından 3 gündür kayıp olarak aranan Aynur Çiçek (35), bir süredir görüşmediği belirtilen erkek arkadaşı Ş.Ç.'nin evinde ölü bulundu. Ş.Ç. ve dairenin sahibi, polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 03-11-22 10:20

Ordu'da mobil sağlık ekiplerinin erken teşhisi sayesinde 2 kanser hastası hayata tutundu

Ordu'da kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşlara sağlık tarama aracıyla hizmet veren sağlık personelinin Perşembe ilçesindeki kontrolleri sırasında bir kadının kolon bir kadının ise meme kanseri olduğu anlaşıldı - Sağlığına kavuşan kadınlardan Aynur Eren: - "Bugün çok şükür sağlığıma kavuştum. Bu hastalığımı öğrendiğimde bana '6 ay yaşamaz.' diyenler bile oldu. Ama erken teşhis beni bu hastalığımdan kurtardı"

Haber 27-10-22 14:50

Turkcell Global Bilgi müşteri deneyiminde 21 sektörün ‘en’lerini belirledi

Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Çağatay Aynur: -"MüşteriMetre ile İlk etapta markanın yaşattığı deneyimi uçtan uca ölçümlüyoruz. Buradan çıkan sonuçlara göre deneyimi baştan tasarlıyor veya iyileştirmelerde bulunuyoruz"

Yurthaber 12-10-22 14:09

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre filtre yapınca Arda Turan makyajlı gibi oldu! Aynur Aydın kendini tutamadı

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı. Filtre yüzünden gözünde far olan Arda Turan dalga konusu oldu. Paylaşımı gören Aynur Aydın kendini tutamazken Sevim Emre ise sinirlendi.

Magazin 09-10-22 12:13

Serik İsmail Ogan Yağlı Pehlivan Güreşleri başpehlivanı Osman Aynur oldu

Serik İsmail Ogan Yağlı Pehlivan Güreşleri başpehlivanı Osman Aynur oldu

Yurthaber 02-10-22 22:41

Aynur Aydın'ın kırmızı mayolu pozu olay oldu: 4 kg almış tontiş bir kız!

Aynur Aydın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Bi' Dakika, Bana Aşk Ver, Günah Sevap ve Siyah gibi seslendirdiği parçalarla bilinen ünlü şarkıcı Aynur Aydın'ın havuz başında kırmızı mayosuyla verdiği poz olay oldu. Her daim düzgün fiziği ile göz kamaştıran Aynur Aydın aldığı kilolara dikkat çekti.

Magazin 14-09-22 13:15

Şarkıcı Aynur Aydın'dan Ahmet Çakar itirafı! Reyting için yapıyoruz demiş

Şarkıcı Aynur Aydın'a Ahmet Çakar'ın kendisiyle ilgili yıllar önce söylediği sözler soruldu. Aynur Aydın açıklamasında Çakar'ın sözlerini ifşa ederek "Sizi aslında bir nevi kandırıyorlar" dedi. Ahmet Çakar, Aynur Aydın'a ne demişti? İşte detaylar...

Magazin 13-09-22 15:30

Turkcell Global Bilgi Avrupa'nın en iyi işvereni seçildi

Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Çağatay Aynur: - "Çalışan deneyimi alanında küresel çapta bağımsız araştırmalar yapan bir şirket tarafından ödüle layık görülmemiz de oldukça başarılı bir süreç yönettiğimizi gösteriyor"

Yurthaber 09-09-22 10:22

Aynur Aydın Gülşen'in o fotoğrafını paylaşıp sitem etti: İslam dini hoşgörü dinidir. Keşke birazcık...

İddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren Aynur Aydın, Gülşen'in tutuklanması tepki gösterdi. İlk günden beri Gülşen paylaşımı yapan Aydın son olarak Gülşen'in başörtülü bir hayranıyla çekilen pozunu paylaşarak sitem etti. Aynur Aydın gelen yorumlar sonrası ise sitem etti.

Magazin 28-08-22 14:45

Sancaktepe'de korkunç olay! Komiseri silahla öldürdü, kaçan kadın yakalandı

Sancaktepe'de komiser yardımcısı 31 yaşındaki Sinan Aytığ tartıştığı arkadaşı Aynur A. tarafından öldürüldü. Başından vurulan Aytığı'ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Bitlis'e götürüldü. Sinan Aytığ'ın silahının belinde olduğu, araç içinde ve dışında 2 adet boş kovan bulunduğu tespit edildi. Aynur A. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 27-08-22 17:30

10 yıl boyunca rüyasında gördü, memleketine dönünce gerçek olduğunu anladı

Yıllarca ABD'de yaşayan Aynur Ece Onur (40), akademik kariyerini bırakarak memleketi Burdur'a gelerek susuz tarım yapmaya başladı. Ancak Onur'un hayatını ilginç kılan asıl şey gördüğü rüyaları. Tam 10 yıl boyunca rüyalarında, alnında hilal sembolü olan bir at gören Aynur Ece Onur, memleketine dönünce bunun aslında gerçek olduğunu anladı. Rüyalarındaki ata yıllar sonra kavuşan Onur, "Meğer rüyalarımda gördüğüm, alnında hilal sembolü olan at beni bekliyormuş" dedi.

Haber 19-08-22 11:48

Aynur Aydın o yorumu görünce... Cumhurbaşkanlığı için...

Sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan şarkıcı Aynur Aydın geçtiğimiz hafta çıkardığı yeni klibiyle gündeme gelmişti. Müstehcen bulunan klibiyle hayranlarını ikiye bölün Aynur Aydın güldüren bir paylaşım yaptı. Burç yorumlarını paylaşan şarkıcı Aynur Aydın bakın ne dedi.

Magazin 08-08-22 13:08

Bakan Kirişci, ABD'den dönüp memleketi Burdur'da üretim yapan çiftçiyle telefonla görüştü:

"Hep şunu söylerim: Başarılı olan işletme aile işletmesidir. Siz, örnek bir davranış sergilemişsiniz. Ondan dolayı yaptığınız şey çok kıymetli" - Antropolog Ece Aynur Onur: - "Sayın Bakanımız büyüklük, yüce gönüllülük göstererek 'Üreticinin emrindeyim.' ifadesini kullandı. İnşallah yüz yüze de görüşeceğiz. Kendisine çok teşekkür ediyorum"

Yurthaber 04-08-22 19:30

DÜZELTME - Turkcell Global Bilgi, 'Bilişim 500'de' 13'üncü kez zirvede başlıklı haberimizin 2. paragrafında yer alan 1 milyar 816 bin TL ifadesi, kaynağından 1 milyar 816 milyon TL olarak düzeltilmiştir. Haberimizi yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımız

Turkcell Global Bilgi, "Bilişim 500'de" 13'üncü kez zirvede - Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Çağatay Aynur: - "İşimizin temeli insanlara destek olmak. Odağımızda hep insan olmaya devam edecek"

Yurthaber 04-08-22 12:13

ABD’de savaş uzmanıydı! Burdur’a yerleşip çiftçi oldu

ABD’de askeri antropolog iken dedesinin topraklarına sahip çıkmak için kariyerini bırakıp Burdur’a gelen ve burada susuz tarım yaparak çiftçilere ‘Köylüyseniz bununla gurur duyun, topraklarınızı terk etmeyin’ diyerek seslenen Dr. Ece Aynur Onur’a Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den destek geldi. Telefonla görüştüğü Dr. Onur ile gurur duyduğunu söyleyen Bakan Kirişci, “ABD bir antropolog kaybetti, ülkemiz üretime sevdalı bir çiftçi kazandı” dedi.

Finans 04-08-22 11:25

Turkcell Global Bilgi, Bilişim 500'de 13'üncü kez zirvede

Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Çağatay Aynur: - "İşimizin temeli insanlara destek olmak. Odağımızda hep insan olmaya devam edecek"

Yurthaber 04-08-22 10:46

Polis de itfaiye de seferber oldu! Komşuları öldü sandı, yürüyerek geldi: Aşı olmaya gittim

Aydın'da kendisinden haber alınamayan Aynur İlhan için paniğe kapılan komşular yaşlı kadının sokağın başından yürüyerek gelmesiyle derin bir nefes aldı. Sokağa girdiğinde evinin önünde gördüğü kalabalığa anlam veremeyen ve panikleyen İlhan da, "Koronavirüs aşısı olmak için sağlık ocağına gitmiştim. Oradan da ihtiyaçlarım için çarşıya çıktım. Zaman çabuk geçmiş anlamadım" dedi.

Haber 29-07-22 17:23

Film gibi olay: Öldü sandıkları kişi, yürüyerek çıkıp geldi! Gözyaşlarına boğuldular

Aydın'ın Efeler ilçesinde filmleri aratmayan bir olay yaşandı. 75 yaşındaki Aynur İlhan'dan haber alamayan komşuları, polisi ve itfaiyeyi alarma geçirdi. Yaşlı kadın, polis ekiplerinin kontrol için evine girdiği sırada sokağın başından yürüyerek çıkıp geldi. İlhan'ı sapasağlam karşılarında gören komşuları, sevinç gözyaşlarına boğuldu.

Haber 29-07-22 16:02

Klibi fazla erotik bulunmuştu! Aynur Aydın: Müstehcen bir klip olduğunu düşünmüyorum

Son klibi Siyah ile gündemde olan Aynur Aydın geçtiğimiz günlerde kendisine olumsuz yorum yapan bir takipçisine verdiği yanıtla dikkat çekmişti. Klibindeki erotik sahnelerle gündem olan Aynur Aydın sorulara "Müstehcen bir klip olduğunu düşünmüyorum" yanıtını verdi.

Magazin 29-07-22 15:03

Aynur Aydın'ın klibindeki ateşli sahneler olay oldu! Ahlaksızlar kervanına katılmış yorumuna bomba yanıt

Şarkıcı Aynur Aydın'ın Siyah şarkısına çektiği klip sosyal medyada gündem oldu. Kimi ateşli sahnelerin yer aldığı klibin yasaklanmasını söylerken kimi ise eleştirileri abartı buldu. Aynur Aydın ise "Ahlaksızlar kervanına katılmış" yorumuna bomba yanıt verdi. işte Aynur Aydın'ın klibinden sahneler...

Magazin 24-07-22 08:20

Şarkıcı Aynur Aydın süper mini eteğiyle mest etti! Çok güzelleşmişsin

Bir Dakika, Bana Aşk Ver, Günah Sevap gibi parçalarla müzik kariyerini taçlandıran Aynur Aydın, son zamanlarda dikkat çeken sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Aydın son olarak süper mini eteğiyle adından söz ettirdi.

Magazin 05-07-22 23:18

661'inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlar çayıra çıkıyor

Üç gün boyunca 2 bin 475 pehlivanın kol bağlayacağı Kırkpınar'da 54 başpehlivan, altın kemer mücadelesi verecek - Altın kemerin daimi sahibi olmak için güreşecek Ali Gürbüz, bugüne dek 2011, 2012, 2019 ve 2021 yıllarında olmak üzere 4 kez başpehlivanlığı kazandı - Başpehlivanlık güreşlerinde yer alacak isimlerden İsmail Balaban 2013 ve 2017, Orhan Okulu 2015 ve 2018, Fatih Atlı 2014, Recep Kara 2004, 2007, 2008 ve 2016, Mehmet Yeşil Yeşil 2009 ve 2010, Şaban Yılmaz 2005, Osman Aynur 2006 güreşlerinde birincilik kürsüsüne çıktı

Yurthaber 01-07-22 13:03

Diyarbakır anneleri evlatlarını istiyor

Anne Aynur Panay: - "10 yıldır oğlumdan haber alamadım. Oğlumu çok özledim" - Baba Abdullah Demir: - "Evladım için buradayım. Çocuğumu almadan buradan gitmeyeceğim"

Yurthaber 26-06-22 15:16

Diyarbakır anneleri evlatlarına kavuşmak istiyor

Anne Aynur Panay: - "Oğlumdan hiç haber alamadım. Oğlumu istiyorum"

Yurthaber 19-06-22 17:00

Tarıma kazandırdığı atıl arazide organik ürünler yetiştiriyor

Zonguldak'ta tescilli manda yoğurdu üreticisi olarak tanınan Aynur Çakar, atıl durumdaki araziyi çöplerden arındırıp fasulye, salatalık, domates, kabak, mısır ve çilek gibi ürünler üretiyor - Çakar: - "İnsanların kendi topraklarına dönüp bu değerli topraklarımızı işleyip büyük şehirlerden kazanacakları paranın kat kat mislini kendi topraklarında, ailelerinin yanında kazanmaları mümkün"

Yurthaber 12-06-22 12:52

Bebek'te cinsel ilişki skandalı! Aynur Aydın patladı: Sütyen takmamak suç...

İstanbul'un göbeği Bebek'te iki kişinin herkesin içinde cinsel ilişkiye girdiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Gelen son dakika haberlerinde bu iki kişinin gözaltına alındığı ortaya çıktı. Şahan Gökbakar'dan sonra bu konuya dair Aynur Aydın da bir paylaşım yaptı.

Magazin 31-05-22 17:42

Aynur Aydın plajda güle oynaya video çekti! Neşene hayranım

Son zamanlarda pozları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Aynur Aydın, tatil sezonunu açtı. Bir süredir tatilinden kareleri takipçileriyle paylaşan Aydın, bu defa plajda güle oynaya koşarak video çektirip paylaştı.

Magazin 19-05-22 12:59

Kocaeli'nde Aynur Doğan konseri ilçe belediyesi tarafından iptal edildi! Kılıçdaroğlu tepki gösterdi

Kocaeli'nde 20 Mayıs'ta düzenlenmesi planlanan Aynur Doğan konseri Derince Belediyesi tarafından iptal edildi. Belediyeden yapılan konuyla ilgili açıklamada, "İlçemiz sınırları içerisinde özel bir firmanın yapacak olduğu konser organizasyonunun yapılan detaylı inceleme sonucunda uygun olmadığı tespit edilmiş olup, etkinlik belediyemiz tarafından iptal edilmiştir" denildi.

Magazin 16-05-22 08:42

Aynur Doğan kimdir? Aynur Doğan konseri neden iptal edildi? Nereli, kaç yaşında, şarkıları ve albümleri nelerdir?

Aynur Doğan 16 Mayıs Pazartesi günü en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Şarkıcının 20 Mayıs Cuma günü Derince Açık Hava Sahnesi’nde düzenlenecek konseri iptal edildi. Vatandaşlar, basında yer alan haberlerin ardından, Aynur Doğan kimdir? Aynur Doğan konseri neden iptal edildi? Nereli, kaç yaşında, şarkıları ve albümleri nelerdir? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Haber 16-05-22 07:04

Aynur Aydın plajda çömelerek poz verdi! Sancın mı var her fotoğrafta büklüm büklümsün?

Birbirinden cesur pozlarını sosyal medya hesabında paylaşmaya devam eden Aynur Aydın, geçtiğimiz günlerde plajda verdiği cenin pozisyonundaki pozuyla olay olmuştu. Aydın bu defa çömelerek verdiği pozunu paylaştı.

Magazin 13-05-22 19:33