Ayrilikci Lider Talamoni Haberleri

Fenerbahçe'nin rekor serisi son buldu!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak bitime 5 hafta kala lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştü.

Spor 2024-04-23 11:44:08

Otomobilde en düşük ÖTV dilimi değişti! Liderlikler birer birer kaybediliyor... O veriler herkesi alarma geçirdi

Türk otomotiv sanayinde 2024 yılı mart ayıyla birlikte her alanda kan kaybı hızlandı. AB'de lider olunan alanları da birer birer kaybetmeye başladı. 20 yıldır sektör yeni yatırım çekemezken, umutların bağlandığı Çinli otomotiv üreticileri de Türkiye’yi listeden çıkarttılar. Sektör temsilcileri, rekabet gücünün geri kazanılmasının tek yolunun ÖTV sisteminin kademeli olarak azaltılmasında görüyor.

Finans 2024-04-22 08:13:22

Galatasaray'da şampiyonluk için Fenerbahçelileri korkutan istatistik! Taraftarlar 'eyvah' diyor...

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Pendikspor’u 4-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların ilginç bir istatistiği ortaya çıktı. Son 5 haftaya lider girmeyi garantileyen Galatasaray, lig tarihinde bunu başardığı 15 sezonun hepsinde şampiyonluğa ulaştı.

Spor 2024-04-21 21:19:10

İngiltere'de lider yine değişti! Arsenal maç fazlasıyla birinci sıraya oturdu

İngiltere Premier Lig'de Arsenal, deplasmanda Wolverhampton'ı 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Bu sezon Manchester City ve Liverpool ile yarışan Arsenal'den kritik maçta kritik 3 puan gelmiş oldu.

Spor 2024-04-20 23:45:43

Bugün değil Xabi! Bayern, Leverkusen'in şampiyonluğunu erteledi

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) oynanan maçta Bayern Münih, sahasında Köln'ü 2-0 mağlup etti. Lider Bayer Leverkusen, yarın Werder Bremen’i mağlup etmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek.

Spor 13-04-24 18:43

AK Partili Mehmet Metiner ile Yiğit Bulut arasında Ekrem İmamoğlu tartışması! Devletlûlerle yarışıp zafer kazanan bir lider

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut'un Ekrem İmamoğlu hakkında kullandığı 'milli güvenlik sorunudur' sözlerine AK Partili Mehmet Metiner'den sert tepki geldi. Metiner, Ekrem İmamoğlu hakkında Bulut'a, "yalnızca bir belediye başkanı değil, devletlulerle yarışıp zafer kazanan bir lider!" ifadelerini kullandı.

Haber 13-04-24 17:13

Kadirov talimat verdi, Çeçenistan'da dans müzikleri yasaklanıyor! 1 Haziran'a kadar sanatçılara süre: Yeniden yazın! Artık suç sayılacak!

Rusya'nın en yakın müttefiklerinden olan Çeçenistan'da lider Ramazan Kadirov'un talimatıyla dans müzikleri için 'yasak' kararı verildi. Batı etkisini azaltmak amacıyla çok hızlı ya da yavaş dans müziklerini yasaklayan kararın ardından, ülkedeki sanatçılara şarkıları yeni kurallara göre yazmaları için 1 Haziran'a kadar süre verildi. Kültür Bakanı Musa Dadayev, "Tüm müzik, vokal ve koreografi çalışmalarının dakikada 80-116 vuruşluk bir tempoya karşılık gelmesi gerektiğini" söyledi.

Haber 09-04-24 12:49

Bu yılın zirvesinde onlar var! 2024'ün en çok satılan otomobil markaları belli oldu

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı yüzde 25 büyürken yılın ilk 3 ayında en çok satan otomobil markaları da belli oldu. Otomobil satışlarında lider Renault markası oldu.

Finans 05-04-24 14:13

Çeltik üretiminde lider Edirne'de çiftçiler tarlaları ekime hazırlıyor

Türkiye'nin en önemli çeltik üretim merkezlerinden Edirne'de, çiftçilerin ekim öncesi hazırlıkları başladı.

Yurthaber 05-04-24 10:38

'Nisan ayında öyle şeyler olacak ki kimse unutmayacak!' Astrolog Mine Ölmez üstüne basa basa uyardı! 'Liderin vefatı' detayı dikkat çekti

Ünlü Astrolog Mine Ölmez, astrolojiye dair açıklamalarıyla gündemde yer alıyor. Son olarak Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Ölmez, nisan ayında olacakları anlattı. Ölmez, 8 Nisan'daki güneş tutulmasının da dünyada alanında çok ünlü, çok başarılı, lider, komutan ya da yöneticilerin dünyayı yöneten insanlardan birinin ya hastalanmasına ya vefatına işaret ettiğini belirtti.

Kadin 05-04-24 09:16

Arda Turan, Eyüpspor ile tarihe geçme şansını bir sonraki haftaya bıraktı!

Trendyol 1. Lig'de lider Eyüpspor kazanması halinde Süper Lig'e çıkmayı garantileyeceği maçta Adanaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Eyüpspor'un Süper Lig'e çıkma planları bir sonraki haftaya kaldı.

Spor 03-04-24 17:46

Fenerbahçe Opet, normal sezonu lider tamamladı!

Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit’i 25-19, 22-25, 21-25, 25-19 ve 15-10’luk set skorlarıyla 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı.

Spor 28-03-24 23:20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü. Erdoğan, Rus lider Putin'e terör saldırısı nedeniyle taziyelerini iletti.

Haber 23-03-24 18:13

Galler’in yeni Başbakanı belli oldu! Avrupa'da bir ilk

Galler’de Başbakan Mark Drakeford’un görevden çekilmesinin ardından parlamentoda yapılan oylama ile Galler İşçi Partisi Lideri Vaughan Gething, ülkenin yeni başbakanı seçildi. Gething, Avrupa’daki ilk siyahi lider olarak kayıtlara geçti.

Haber 20-03-24 20:20

Rusya'da seçimlere protesto gölgesi düştü! Molotof kokteylleri atılıyor, sandıklara boyalar dökülüyor...

Geçtiğimiz ay hapishanede ölü bulunan Rus muhalif lider Alexei Navalny'nin destekçileri Rusya'daki seçimleri sandık merkezlerinde protesto ediyor. Seçmenler bazı sandık merkezlerine molotof kokteyliyle, bazı sandıklara ise boya dökerek saldırıda bulundu. Rusya'da seçimin 3. gününe girilmişken katılım, yüzde 40 dolaylarında seyrediyor.

Haber 17-03-24 15:07

Ülker 2023 finansal sonuçlarını açıkladı

Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket, 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor.

Finans 12-03-24 09:39

Şok mağlubiyet sonrası Eyüpspor'dan paylaşım!

Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında lider Eyüpspor, sahasında Çorum FK'ye 1-0 mağlup oldu. İstanbul ekibi alınan mağlubiyet sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Spor 09-03-24 23:37

Android tutkunları için yenilenmiş Samsung telefon modellerini seçtik

Samsung, teknoloji dünyasının lider isimlerinden biri olarak Android cihazlarının öncüsü ve en sevilen markası. Yenilikçi tasarımı, güçlü performansı ve benzersiz kullanıcı deneyimiyle milyonlarca kullanıcının ilk tercihi olan Samsung telefonlar, en son çıkan modelleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Sizin için Samsung'un en sevilen, güncel modellerinden bir seçki hazırladık. İşte detaylar!

Haber 07-03-24 16:47

Bitcoin fiyatı tarihi zirvesinin kıyısına geldi!

Bitcoin fiyatı yükselmeye devam ediyor. Bu sabah lider kripto para birimi BTC 69 bin dolar olan tarihi zirvesine yaklaşarak 68 bin 828 bin doları gördü. Böylece son 1 yılda Bitcoin yüzde 207 değer kazandı.

Finans 05-03-24 07:41

Dünya o anları konuşuyor: Biden'dan Meloni'ye samimi karşılama

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da İtalya Başbakanı Meloni'yle görüştü. Toplantı sonrası iki lider oval ofiste ayaküstü sohbet ederken, Biden'ın Meloni'ye yaptığı hareket uluslararası basında gündem oldu.

Haber 03-03-24 09:37

Real Madrid maçında son saniyede yer yerinden oynadı! 90 artı 9'da düdük çaldı, gol geldi... Hakemin kararı sonrası saha karıştı

Futbol sahalarında ender görülecek olay İspanya'da yaşandı. La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren lider Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü maçta deplasmanda Valencia ile 2-2 berabere kaldı. Maça ise son saniyede yaşananlar damga vurdu. Hakem Manzano, maçın bitiş düdüğünü çalarken Real, topu filelere gönderdi. Sayılmayan gol sonrası saha karıştı.

Spor 03-03-24 08:23

Başdanışmanından Cumhurbaşkanı Erdoğan için en solcu lider yorumu: AK Parti de en solcu parti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, sol politikalar hakkında yazdığı yazıyla gündem yarattı. Uçum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sol ilkelere en yakın lider, AK Parti'nin sol politikalara en yakın parti olduğunu savundu.

Haber 25-02-24 12:06

Fenerbahçe'den UEFA Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!

UEFA Konferans Ligi’nde yoluna devam eden Fenerbahçe’de gözler muhtemel rakiplere çevrilmişti. H Grubunda; Ludogorets, Nordsjaelland ve Spartak Trnava'yı geride bırakarak lider çıkan sarı-lacivertlilerin Konferans Ligi son 16 turundaki muhtemel rakipleri belli oldu.

Spor 23-02-24 01:11

Kahve Çekirdeğinden Gelen Mucize: Mozambik Kahvesi'nin Her Çekirdeği Yağ Yakımı Sağlıyor!

Mozambik son yıllarda Afrika’nın önemli kahve üreticileri arasında yer alıyor. Mozambik kahvesi, zengin lezzeti ile beraber yüksek asiditeye sahiptir. Kaliteli kahve üretimi ve çekirdeklerin doğal bir resveratrol kaynağı olmasıyla kahve üretiminde Afrika’nın lider ülkesi olması beklenen mozambik dünyanın 36. büyük ülkesi konumunda. Ülkenin en önemli ekonomik kaynağı ise ürettikleri resveratrol zengini kahve çekirdekleri.

Haber 22-02-24 15:12

Biden talimat verdi! ABD’den çok konuşulacak Rusya kararı! Putin’in tepkisi ne olacak?

Rus muhalif lider Aleksey Navalnıy'ın hapishanede öldürülmesi tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Beklenmeyen ölüm haberinin ardından bir açıklama da ABD’den geldi. ABD yönetimi, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın hapishanede ölümünden sorumlu tuttuğu Moskova yönetimine yönelik cuma günü yeni yaptırımlar açıklayacağını duyurdu. İşte detaylar…

Haber 21-02-24 07:40

Kim yeni hediyesiyle çok mutlu! Putin'den dostuna 'araba' kıyağı: 'Biz yaptık, sen bin'

Rusya lideri Vladimir Putin'in Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a yaptığı jest dünyanın gündemine bomba gibi düştü. İki lider son dönemlerde sıcak temaslarıyla dikkatleri üzerlerine çekiyordu. Putin'in Rusya üretimi araba hediyesi karşısında Kuzey Koreli aile mutluluğunu bizzat dile getirdi.

Haber 20-02-24 09:49

Azerbaycan'la yeni anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi bir fırsat penceresi açıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısına katıldı. İmzaların ardından iki lider önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda, "Karabağ'da işgalin sona ermesiyle birlikte bölgemizde tarihi bir fırsat penceresi açıldı. Bu pencerenin kapanmaması çok önemli." ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-24 16:36

Cezaevindeki Rus muhalif lider Navalny'nin ölümüne ABD Başkanı Biden'dan tepki: 'Putin’in acımasızlığının bir başka kanıtı'

Rusya'da 19 yıl hapis cezasına çarptırılan ve Putin'in en büyük rakiplerinden biri olarak adlandırılan muhalif lider Alexei Navalny'nin hapishanedeki ölümünün yankıları sürüyor. Olayı “Putin’in acımasızlığının bir başka kanıtı” olarak tanımlayan ABD Başkanı Biden, "Şüphesiz ki Putin, Navalny'nin ölümünden sorumludur" dedi. Navalny’nin eşi Yulia Navalny ise “Putin yaptıklarının sonuçlarına katlanacak" açıklamasını yaptı.

Haber 16-02-24 22:50

Reuters duyurdu: Putin'in yolsuzluk ve suistimal dosyasını ifşa eden ve en güçlü rakibi olan muhalif Alexei Navalny öldü!

Rusya'da 19 yıl hapis cezasına çarptırılan ve Putin'in en büyük rakiplerinden biri olarak adlandırılan muhalif lider Alexei Navalny öldü. Navalny, Putin ve yakın çevresinin yolsuzluk ve suistimal vakalarını ifşa etmiş ve dünyaca ün kazanmıştı. Kutup Bölgesi'nde bir hapishanede tutulan Navalny'nin bir dönem kaybolduğuna dair söylentiler yayılmıştı.

Haber 16-02-24 14:29

Eyüpspor'dan ilginç karar! Arda Turan'ın isteği doğrultusunda gerçekleştirildi

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Eyüpspor'dan ilginç bir karar çıktı. Lider Eyüpspor, bilet fiyatlarını 10 tl'ye sabitledi.

Spor 09-02-24 08:01

Putin'den bir ilk! 30 dakikada 5 milyon izlendi... ABD'li gazeteci Tucker Carlson açık açık sordu: Rusya, Polonya veya Letonya’ya saldıracak mı?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in günlerdir tartışma yaratan röportajı yayımlandı. ABD'li gazeteci Tucker Carlson'un sorularını yanıtlayan Rus lider Vladimir Putin, NATO ve Ukrayna ile ilgili çok önemli değerlendirmelerde bulundu. Ukrayna'yı işgal ettiğinden beri ilk kez Batılı bir gazeteciye konuşan Putin, "Rusya, Polonya veya Letonya’ya saldıracak mı?" sorusuna da yanıt verdi. Putin, Batılı liderlere de bir gönderme yaparak, Ukrayna'da Rusya'yı yenmenin "imkansız" olduğunu söyledi.

Haber 09-02-24 06:27

Fatih Portakal'dan canlı yayında CHP için çok konuşulacak sözler! Böyle giderseniz duvara toslarsınız

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel seçimler için aday belirleme çalışmaları yaşanan tartışmalarla beraber devam ediyor. CHP'de bazı il ve ilçelerdeki adaylara parti içinden tepkiler gelirken, Fatih Portakal da canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. "Böyle giderseniz duvara toslarsınız" diyen Portakal, CHP lideri Özel'e de eleştiride bulunarak "Örgütün dinlenmediği, üstten bir takım kuvvetli isimlerin isim belirlediği iddia ediliyor. Özgür Özel benim gözümde bir lider değil olmadı" dedi.

Haber 02-02-24 23:24

Alınan kötü sonuçlar sonrası Yunanistan'da Fatih Terim'e demediklerini bırakmadılar! Onu bir ayda tanıdık, kendini kaybetti...

Fatih Terim'in çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos önce kupada Atromitos'a sonra ligde lider PAOK'a aynı skorla mağlup olmasının ardından deneyimli teknik adam Yunanistan'da eleştiri oklarının hedefi oldu. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 08:13

Okan Buruk Gaziantep FK galibiyetinin ardından Galatasaray yönetimine seslendi!

Lider Fenerbahçe'nin kazandığı haftada hata yapmayarak Gaziantep FK karşısında geriden gelip 3 puanı hanesine yazdıran Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk mücadelenin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 29-01-24 23:17

İspanya'da Girona fırtınası devam ediyor! Sevilla karşısında 6 dakikada hat-trick yapan Artem Dovbyk takımını Real Madrid'in önünde liderliğe taşıdı

Bu sezon İspanya'da Girona rüzgarı esiyor. Artem Dovbyk'in müthiş performansıyla Real Madrid'in önünde lider konumda bulunan Girona'nın şampiyonluk ihtimali her geçen gün artıyor.

Spor 25-01-24 15:09

G.Saraylı taraftarların yüreği ağzına geldi! Hakim Ziyech'ten kötü haber geldi

Afrika Uluslar Kupası F Grubu son maçında Fas, Zambiya'yı Hakim Ziyech'in golüyle 1-0 mağlup etti ve grubu lider tamamladı. Galatasaraylı oyuncu maçta sakatlandığı için oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Spor 25-01-24 09:34

Yurt dışına gönderilen araçların yarısı Kocaeli'de üretildi

Türkiye'nin geçen yıl yurt dışına sattığı taşıtların yarısı Kocaeli'deki fabrikalarda üretildi. Ford Otosan, Kocaeli ve Eskişehir fabrikalarında imza attığı toplam üretim ve ihracat rakamlarıyla Türkiye'nin lider otomotiv firması oldu.

Finans 24-01-24 12:44

Yurt dışına gönderilen her 2 araçtan 1'i Kocaeli'de üretildi

Ford Otosan, Kocaeli ve Eskişehir fabrikalarında imza attığı toplam üretim ve ihracat rakamlarıyla Türkiye'nin lider otomotiv firması oldu.

Yurthaber 24-01-24 11:16

Papa'dan cinsellik açıklaması: Tanrı'nın bir hediyesi

87 yaşındaki dini lider Papa Francis, cinsel birlikteliğin 'Tanrı'nın bir hediyesi' olduğunu fakat yetişkin filmlerle bunun zayıflatıldığını ifade etti.

Trend 19-01-24 09:31

Arda Turan'ın gözü kulağı Fenerbahçe'de! Prensip olarak anlaşma sağlandı, resmi açıklama an meselesi...

Trendyol 1. Lig'de 45 puanla lider konumda bulunan Eyüpspor'da gözler transfere çevrildi. Arda Turan'ın Fenerbahçe'den istediği Emre Mor konusunda ilerleme sağlayan Eyüpspor yetkilileri bu transferi bitirmek için artık gün sayıyor. Emre Mor ile görüşen Arda Turan, milli oyuncuyu kısa süre içinde ikna etti...

Spor 16-01-24 09:41

Arda Turan'ın gözü kulağı Fenerbahçe'de! Prensip olarak el sıkıştılar, anlaşma an meselesi...

Trendyol 1. Lig'de 45 puanla lider konumda bulunan Eyüpspor'da gözler transfere çevrildi. Arda Turan'ın Fenerbahçe'den istediği Emre Mor konusunda ilerleme sağlayan Eyüpspor yetkilileri bu transferi bitirmek için artık gün sayıyor.

Spor 16-01-24 09:41

Burhaniye Belediyesi eğitimde lider oldu

Balıkesir’de hayata geçirdiği eğitim projeleriyle adını duyuran ve bu alanda yaptığı çalışmalar ile birlikte tek olan Burhaniye Belediyesi, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in projeleri ile birlikte Burhaniye’de eğitim alanında öncü oldu.

Yurthaber 15-01-24 13:56

Fenerbahçe Antep'te sürprize izin vermedi! Dzeko'nun penaltı kaçırdığı mücadelede İrfan Can Kahveci sahneye çıktı ve 3 puanı getirdi

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında lider Fenerbahçe, Gaziantep FK deplasmanına çıktı. Geçtiğimiz hafta Konyaspor'a tam 7 gol atan sarı-lacivertliler, liderlik yarışına hata yapmadan devam etmek istiyordu. Gaziantep FK deplasmanında kıyasıya bir performans ortaya koyan Fenerbahçeli futbolcuların mücadelesi 3 puanı getirdi ve sarı-lacivertliler sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Spor 14-01-24 21:01

Fenerbahçe 15 yıl sonra bir ilki başardı, Sarı-Lacivertliler Konyaspor'u rekorları kırarak 7-1 mağlup etti! Bonucci'nin tribünde olduğu maçta, Edin Dzeko hat-trick yaptı

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında lider Fenerbahçe sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Tam 6 golün atıldığı mücadelede Fenerbahçe rakibini 7-1 mağlup ederek Kadıköy'de tarihi bir skor aldı. Sarı-Lacivertliler'in Boşnak golcüsü Edin Dzeko ilk yarıda attığı gollerle hat-trick yaparak takımını sırtladı. İşte detaylar...

Spor 10-01-24 21:54

İstanbul ihracatta yine birinci oldu

Ticaret Bakanlığı illere göre ihracat istatistiklerini paylaştı. Buna göre İstanbul ihracatını 59,3 milyar doların üzerine taşıyarak 80 ili geride bıraktı ve lider konumunu sürdürdü.

Finans 04-01-24 09:48

Mircea Lucescu: Terim'in şimdi de rakibi oğlum Razvan Lucescu ve oğlumun Terim'e maç kaybedeceğini sanmıyorum''

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'e, lider durumdaki PAOK'un başında bulunan oğlu Razvan Lucescu karşısında şans vermediğini söyledi.

Spor 03-01-24 12:07

Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp, taraftarı selamlarken evlilik yüzüğünü düşürdü! O eğlenceli anlar milyonlarca kez izlendi...

İngiltere Premier Lig'de lider Liverpool, sahasında Newcastle United'ı 4-2 yendi. Galibiyetin ardından taraftarlarını selamlamak için sahaya giren Jürgen Klopp, evlilik yüzüğünü düşürdü.

Spor 02-01-24 10:36

2024'ün ilk 'Putin öldü' iddiası: Boynuna dikkatlice bakın!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında 'öldü' iddiaları gündem oldu. Rus halkına yönelik yeni yıl konuşması yayınlayan Rus lider Putin'in görüntülerinin yapay zeka tarafından bilgisayar yardımıyla yapıldığı iddia edildi.

Haber 02-01-24 09:51

21 ay sonra ilk kez! Bitcoin atağa geçti: 45 bin doları aştı

Lider kripto para birimi Bitcoin, Nisan 2022'den bu yana ilk kez 45 bin doların üzerine çıktı. Altcoin Ethereum ise yüzde 4 artışla 2.376 dolar oldu.

Finans 02-01-24 07:10