Ayse Rabia Y Haberleri

Kan donduran görüntü! Silahla vurup öldürdü, cesedinin başında sigara içti

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde otomobilinden inerken aralarında husumet olduğu belirtilen Ümit Y.'nin silahlı saldırısına uğrayan Emre Taşdemir, yaşamını yitirdi. Ümit Y.'nin husumetlisi Emre Taşdemir'i tabancayla vurarak öldürdükten sonra başında sigara içerek bir süre beklediği ortaya çıktı. İşte kan donduran o görüntü...

Haber 2024-03-19 16:59:28

Yarın nikahları kıyılacaktı... Kaçırdığı kızın ağabeyi kabusu yaşattı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Kadir Danacı (22), evliliklerine izin verilmemesi üzerine kaçırdığı Rabia Ş.’nin (20) ağabeyi F.Ş (25) tarafından darbedilip yüzüne biber gazı sıkıldı. Kadir Danacı'nın biber gazının etkisinin geçmesi için hastane bahçesinde beklediği anlar kameraya yansıdı. Olayı polise anlatan Danacı, "Abi yarın nikahımız kıyılacaktı" dedi. İşte detaylar...

Haber 2024-03-05 16:59:04

Cloaking nedir, Cloaking ne demek? İlişkide Cloaking ne anlama gelir?

Günümüz ilişkilerini tam olarak tanımlayabilmek için neredeyse pek çok insan bir sözlüğe ihtiyaç duymaktadır. Zira, gün geçtikçe modern ilişki terimlerine bir yenisi daha eklenmektedir. Dijital medya araçlarından ortaya çıkan bu kavramlar özellikle Z ve Y kuşağı tarafından bilinen kavramlardır. Sosyal ilişkileri derinlemesine anlamak için bu kavramları bilmek son derece önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de cloaking’dir. Peki cloaking nedir? İlişkide cloaking ne anlama gelir?

Kadin 2024-03-04 17:27:10

Orbiting nedir, orbiting ne demek? İlişkide orbiting ne anlama gelir?

Z kuşağı öncesinde doğanların günümüzün karmaşık ilişkilerini anlayabilmek için neredeyse bir sözlüğe ihtiyacı olmaktadır. Zira, her geçen gün modern ilişki terimlerine bir yenisi eklenmektedir. Dijital ortamdaki iletişiminden doğan bu kavramlar, Z ve Y kuşağı tarafından bilinen ve kullanılan kavramlardır. Romantik ilişkileri tanımlamak adına bu kavramları bilmek oldukça önemli bir hâle gelmiştir. Modern ilişki terimlerinden biri de orbiting’dir. Peki orbiting nedir, orbiting ne demek?

Kadin 2024-03-04 17:24:47

Haunting nedir, haunting ne demek? İlişkide haunting ne anlama gelir?

Günümüz ilişkilerini tam olarak tanımlayabilmek için Z kuşağı öncesinde doğanların neredeyse bir sözlüğe ihtiyacı olur. Zira, gün geçtikçe modern ilişki kavramlarına bir yenisi eklenmektedir. Sosyal medya iletişiminden doğan bu kavramlar Z ve Y kuşağı tarafından bilinen ve kullanılan kavramlar hâline gelmiştir. Sosyal ilişkilerde ne yaşandığını anlamak için bu kavramları bilmek oldukça önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de haunting’dir. Peki haunting nedir?

Kadin 04-03-24 17:23

Submarining nedir, submarining ne demek? İlişkide submarining ne anlama gelir?

Günümüz modern ilişkilerini doğru anlayabilmek için neredeyse bir sözlüğe ihtiyaç duyulmaktadır. Zira, modern ilişki terimlerine her geçen gün bir yenisi eklenmektedir. Sosyal medyanın iletişiminden etkilenen bu kelimeler Z ve Y kuşağı arasında oldukça popüler hâle gelmiştir. İnsan ilişkilerinde ne yaşadığını anlamak ve ortak bir deneyim olduğunu fark edebilmek için bu kelimeleri öğrenmek önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de submarining’dir. Peki submarining nedir?

Kadin 04-03-24 17:22

Zombieing nedir, zombieing ne demek? İlişkide zombieing ne anlama gelir?

İçinde bulunulan dönemde ilişkileri doğru tanımlamak için adeta bir sözlüğe ihtiyaç duyulmaktadır. Bunun sebebi, modern ilişki terimlerinin her geçen gün artmasıdır. Sosyal medyadan bir hayli etkilenen bu kavramlar Z ve Y kuşağı arasında oldukça popülerdir. İlişkilerin içerisinde neye maruz kalındığını anlamak ve ortak bir deneyim olduğunu fark edebilmek için bu kelimeleri öğrenmek önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de zombieing’dir. Peki zombieing nedir?

Kadin 04-03-24 17:21

Alanya'da feci kaza! Takla atan otomobil karşı şeritteki araçlara çarptı: 2 ölü, 3 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde takla atan otomobil karşı şeride geçerek iki araca çarptı. Kazada otomobilde bulunan Oğuzhan Y. (22) ve Buse K. (19) hayatını kaybetti, diğer araçlarda bulunan 3 kişi ise yaralandı.

Haber 03-03-24 22:34

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle abisini ve yengesini öldüren şahıs tutuklandı

Osmaniye’de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Erol Ö.’nün tüfekle vurarak öldürdüğü abisi Yusuf Ö. ile onun eşi Rabia Ö., toprağa verildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Erol Ö. tutuklandı.

Yurthaber 01-03-24 15:24

Kardeş dehşeti! Arazi yüzünden tartıştığı ağabeyini ve yengesini öldürdü, 3 aile üyesini de yaraladı

Osmaniye’de arazi anlaşmazlığı nedeniyle kardeşler arasında çıkan kavga kanlı bitti. Erol Ö. tartıştığı ağabeyi Yusuf Ö. ile yengesi Rabia Ö.'yü av tüfeği ile öldürdü, 3 aile üyesini de yaraladı.

Haber 29-02-24 19:44

Muhtar cinayeti! Yerel seçim yaklaşırken... Cinnet getirdi, rakibini bıçakladı

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, Çankırı'dan korkunç bir haber geldi. Çerkeş'te Yeşilöz köyü Muhtarı Kadir Y., muhtar adayı Erdal Dağıstan'ı bıçaklayarak katletti.

Haber 26-02-24 13:32

Kan donduran cinayet kamerada! Üvey annesini sokak ortasında başından vurarak katletti

Gaziosmanpaşa'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Uyuşturucu madde kullandığı için babası ve üvey annesi tarafından evde istenmediği iddia edilen Özkan Y. (24), üvey annesini sokak ortasında silahla başından vurarak öldürdü. Saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 20-02-24 17:45

14 yaşındaki kızla birlikte dudak uçuklatan hırsızlık yaptı! 3 aylık bebeğiyle birlikte hapse girdi

Akılalmaz olayın adresi Samsun. 29 yaşındaki Gülbahçe Y.(29) , yanında 14 yaşındaki B.P. ile bir eve girdi ve 692 gram altın ile 250 bin lira nakit parayı çaldı. Ekiplerin yoğun mesai harcadığı hırsızlık olayında şüpheliler yakalandı. 1 milyon 700 bin değerinde hırsızlık yapan kadının 53 suç kaydı ortaya çıktı. İki şüpheli de tutuklandı. Gülbahçe Y., kucağında 3 aylık kızı ile birlikte cezaevine gönderildi.

Haber 20-02-24 13:11

Üvey kızına insan dışkısı yedirdi, duruşma salonundan gülerek çıktı! Sizin çocuklarınız et-balık yerken...

Kayseri'de akılalmaz olay! Üvey anne Fatma Y. 7 yaşındaki çocuğa insan dışkısı yedirdi. İğrenç olay babanın eve ses kayıt cihazı koymasıyla anlaşıldı. Üvey anne 5 yıl ceza aldı. Ancak ceza alan annenin duruşmadan gülerek çıkıp gitmesi babayı sinirlendirdi. Yetkililerden yardım isteyen baba, "Sizin evlatlarınız et-balık yerken; benim kızıma bu sanık tarafından dışkısı yedirilmiştir. Bu durum hak mıdır?" sözleriyle isyan etti.

Haber 13-02-24 11:38

Başörtüsünü çıkaran fenomen Esra Rabia Ünal'dan ilginç pozlar!

Bir süre önce başörtüsünü çıkartarak gündeme gelen Esra Rabia Ünal iddialı pozlarla dikkat çekiyor. Sosyal medya fenomeni Esra Rabia Ünal son paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.

Magazin 12-02-24 11:30

Otelde tüfekle katletmişti! Kan donduran cinayetin nedeni kıskançlık çıktı

Burdur'da boşandığı eski eşi Özlem Şımarık'ı (28) kaldığı otelde av tüfeği ile vurup öldüren Tarık Y. (45), Denizli'de yakalandı. Tarık Y. ifadesinde ayrılsalar da eski eşini kıskandığını söyleyerek, "Çocuklarımın annesinin içkili mekanlarda çalışmasını istemiyordum" dedi. İşte detaylar...

Haber 09-02-24 13:23

Bursa’da aile katliamı! 7 yaşındaki oğlunun gözleri önünde annesini, babasını ve kardeşini öldürdü…

Bursa’da korkunç bir aile katliamı yaşandı. Eşinden ayrıldığı için bunalıma girdiği iddia edilen Abdulsamet Y.'nin anne ve babasını olay yerinde öldürdüğü, saldırıdan yaralı halde kurtularak kaçmaya çalışan kardeşinin de boğazını bıçakla keserek öldürdüğü ortaya çıktı. 7 yaşındaki oğlu ise babasının yaptığı bu katliama şahit oldu. İşte dehşete düşüren olayın detayları…

Haber 08-02-24 07:27

Kaçırdıkları kişiyi vurup araçtan attılar! Korkunç olay kamerada

Ankara’dan İstanbul'a iki araçla gelen 5 kişi, 40 bin lira alacaklı oldukları Erhan Y.'yi (45), Kasımpaşa’daki evinin önünden kaçırdı. Parayı alamayan şahıslar, Erhan Y.'yi aracın içerisinde silahla vurup yola attı. Dehşet anları kameralara yansırken, şüpheliler polis tarafından Bolu’da yakalandı. Bacak ve omzundan vurulan Erhan Y.'nin ise hastanede yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 04-02-24 10:59

Esin kaynakları 'Kurtuluş Savaşı'...1920 yılında İspanya'da kurulan 'Los Turcos'un yüzlerce üyesi, kırmızı beyaz kıyafetlerle festivalde boy gösterdi

Festivalleriyle ünlü İspanya'nın önemli kültürel etkinliklerinden "Moros y Cristianos" (Müslüman Araplar ve Hristiyanlar) adlı festivalin en önemli gruplarından "Los Turcos" (Türkler) bu yılki geçitte de en kalabalık grup oldu. Yüzlerce Los Turcos grubu üyesi, kırmızı beyaz kıyafetleri ve ay yıldızlı fesleri ile geçitlerini yaptı. Türkiye veya Türklükle direkt hiçbir bağlantısı olmayan ve 1920'de kurulan "Los Turcos"un esin kaynağının ise Kurtuluş Savaşı olduğu biliniyor.

Haber 04-02-24 00:02

Müzikholde kanlı gece: Eğlence mekanına girdiği gibi tetiğe basmış! Sarıyer'deki saldırının görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki bir müzikholde yaşanan silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Dün gece 02.40 sıralarında meydana gelen olayda yeni detaylara da ulaşıldı. Y. H., daha önce bir süre birlikte yaşadığı B.S.'yi olay günü başkasıyla görünce öfkelenip ateş ettiği belirlendi.

Haber 31-01-24 15:17

İkizleriyle sokağa atıldı, gözyaşlarına boğuldu! 'Yalvardım, yapma dedim...'

Antalya'da boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından oturduğu ev satılan ve ikiz kızları ile tahliye edilen Hanna Y. (43), gözyaşlarına boğuldu. Üzerlerindeki pijamalarla sokağa atılan eşyaların yanında bekleyen ikizlerden H.Y., "Babamı aradım, yalvardım. 'Yapma' dedim. Ancak o bana 'Sokakta kalın bana ne' dedi" dedi. İkizlerden E.Y. ise, "Bir gün babam, annemi çok kötü dövdü. Annem de polise şikayet etti, babam da hayatı boyunca bize kötülük edeceğini söyledi" ifadelerini kullandı.

Haber 29-01-24 17:59

Her satırı iğrenç... Ses kayıt cihazı ortaya çıkardı! Üvey kızına insan dışkısı yedirdi

Kayseri'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Fatma Y. (40), üvey kızı B.Y.'ye (7) hakaret edip, eziyet ederek insan dışkısı yedirdi. Mide bulandıran olay, baba C.Y.'nin, eşinin davranışlarından şüphelenerek eve ses kayıt cihazı koymasıyla ortaya çıktı. Üvey annesinin kendisine şiddet uyguladığını anlatan mağdur B.Y.'nin sözleri ise dehşete düşürdü. Tutuksuz yargılanan Fatma Y., 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 29-01-24 16:59

Kısmetse Olur'un olaylı yarışmacısı Rabia Karaca son haliyle gündem oldu! Kimse tanıyamadı! 'Sesi bile değişmiş'

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un ikinci sezonuna damgasını vuran Rabia Karaca şimdilerde YouTube'da izleyicisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programıyla geri döndü. Ancak Rabia Karaca'yı kimse tanıyamadı. Karaca, son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 26-01-24 10:59

Hastanede hemşireye cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen doktor beraat etti

Yedikule Göğüs ve Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hemşire Gülseren Y.’ye cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen doktor Semih E.’nin yargılandığı davada karar açıklandı.

Yurthaber 25-01-24 15:00

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk kar pozlarıyla olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

Duy Beni dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran güzel oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken ünlü isim bu defa kar pozlarıyla olay oldu. Soytürk'ün pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 20-01-24 14:25

Polisi görünce koşarak kaçtı, çatıda yakalandı!

Erzurum'da 2,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Yasin Y., saklandığı binanın çatısında yakalandı. Binadan eli kelepçeli çıkarılan hükümlü, cezaevine götürüldü.

Haber 14-01-24 10:15

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk tatilde filin burnuna oturdu! Fil ile pozları sosyal medyanın dilinde

Duy Beni dizisiyle geniş bir hayran kitlesi oluşturan Rabia Soytürk Tayland tatilinden paylaştığı pozlarla adından söz ettirdi. Rabia Soytürk filli pozlarıyla dikkat çekti ve sosyal medyanın da diline düştü.

Magazin 10-01-24 07:47

AK Parti'nin çok konuşulan adayı Nebi Hatipoğlu'nun verdiği poz gündem oldu! Bir elinde rabia, diğer elinde bozkurt...

Siyaset sahnesinin son günlerde en çok konuşulan ismi Nebi Hatipoğlu bu kez dikkat çeken bir kareyle gündeme geldi. İYİ Parti'den istifa edip geçtiği AK Parti'den belediye başkan adayı olması çokça tartışılan Hatipoğlu seçim hazırlıkları kapsamında sahaya inerken verdiği poz ses getirdi.

Haber 09-01-24 12:30

Uzman çavuştan acı haber! Evinde ölü bulundu

Samsun'da cezaevinde görevli uzman çavuş Kerim Y. evinde tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu. 25 yaşındaki uzman çavuşun cenazesi otopsisi için morga götürüldü.

Haber 03-01-24 18:07

Yılın ilk cezası kesildi! Alkollü sürücünün itirazı şaşırttı: ‘Cihaz arızalı, 4-5 bira filan aldık abi…’

Yeni yıl kutlamalarının olduğu gece yine her sene olduğu gibi ilginç olaylar yaşanmaya devam etti. İzmir’de polis denetimlerine takılanlar verdikleri tepkiyle olay oldu. Alkollü olarak araç kullanırken yakalanan Ferhat Y. polise kendisinin savunurken alkolmetre cihazının arızalı olduğunu iddia ederek “Valla abi çok bir şey almadık ya 4-5 bira filan aldık” dedi.

Haber 01-01-24 08:49

Fabrikada feci ölüm: Devrilen helezon makinesi, iş insanının canını aldı!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde meydana gelen feci olayda, Mustafa Y.'nin (42) üzerine helezon makinesi devrildi. Mustafa Y. hayatını kaybetti. Helezon makinesinin Mustafa Y'nin üzerine düşme anı ise kameraya yansıdı.

Haber 17-12-23 14:15

Yer: Tokat! Benzin döküp kendini ateşe verdi: Sosyal medyadaki paylaşımı dikkat çekti

Tokat'ta psikolojik sorunları olduğu ifade edilen seyyar satıcı 47 yaşındaki Hakan Y., benzin döküp kendini ateşe verdi. Hakan Y.'ye zabıta ekipleri ve vatandaşlar müdahale ettiler. Hakan Y. hastanede tedavi altına alınırken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkatlerden kaçmadı.

Haber 13-12-23 13:42

Tartışan kişileri seyrederken 'Ne bakıyorsun' denilerek vuruldu

Adana'nın Kozan ilçesinde cadde üzerinde tartışan iki grubu seyreden Samet Y. (17), gruptan gelen "Ne bakıyorsun?" tepkisinin ardından bir kişi tarafından tabancayla sağ kolundan vuruldu.

Haber 25-11-23 22:21

Adliye önünde 7 bin dolar değerindeki bilekliği çalındı!

İstanbul'da kendisini 37 milyon lira dolandırdıklarını iddia ederek şikayetçi olan Sefa Ö., duruşma çıkışı sanıkların saldırısına uğradı. Şeref Y.'nin saldırısına uğrayan Sefa Ö.'nün kavga sırasında yere düşen 7 bin dolar değerindeki bilekliği diğer sanık Muhammet Ö. tarafından çalındı. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı

Haber 24-11-23 17:37

'Evine götürüp tecavüz etti' demişti! Bursa'daki cinayette yeni gelişme: 'İki tarafı birbirine düşürdü'

Bursa'da Ali Dinç, Kamil Öğütçü'yü sevgilisi Aysun Y.'ye tecavüz ettiği gerekçesiyle çıkan tartışmada silahla öldürmüştü. Olayla ilgili görülen davada Aysun Y., "Sen dul kadınsın. Çok güzelsin" diyen Öğütçü'nün tecavüz ettiğini iddia etmişti. Ali Dinç, Aysun Y.'nin sözlerine üzerine Öğütçü ile kavgaya tutuştuğunu, kendisiyle birlikte Öğütçü'nün silahı almak isterken patladığını aktarmıştı. Öğütçü'nün eşi, Aysun Y.'yi suçlayarak "İki tarafı birbirine düşürdüğünü düşünüyorum" dedi.

Haber 24-11-23 11:30

Adana Demirspor'un golcü oyuncusu Mario Balotelli ameliyat oldu

Y. Adana Demirspor’un yıldız futbolcusu Mario Balotelli, dizinde yaşadığı rahatsızlık sonucu İtalya’da ameliyat oldu.

Spor 16-11-23 14:17

Dilan Polat'ın ardından hepsi radara girdi! Özlem Öz-Tayyar Öz, Şulemsi, Rabia Toprak ve daha fazlası... Ortak nokta neden Dubai?

Tüm Türkiye aylardır Dilan Polat ve Engin Polat çiftini konuşuyor. Polat Ailesi'nin "Kara para aklama", "vergi kaçırma" ve "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Sosyal medyada lüks yaşantıları ile dikkat çeken ünlü fenomenler MASAK incelemesine takıldı. Güzellik merkezi sahibi olan bu fenomenlerin diğer bir ortak noktası olan Dubai seyahatleri de dikkat çekti. Ünlü avukat Feyza Altun konuya dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 15-11-23 17:18

Dilan Polat'ın ardından radara girmiş, değişimiyle gündem olmuştu! Fenomen Rabia Toprak sessizliğini bozdu

3 sene önce yayımladığı yemek tarifleriyle fenomen olduktan sonra lüks bir hayat yaşamaya başlayan Rabia Toprak hakkında iddialar gündeme geldi. Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrildi. Bu isimlerden biri de Rabia Toprak oldu. Ünlü fenomen hakkında çıkan iddiaların ardından sessizliğini bozdu.

Magazin 14-11-23 09:53

Köy evinden altınlarla dolu lüks yaşama...Dilan Polat'ın ardından Rabia Toprak ile ilgili çarpıcı iddia: 'Şalvardan kürklü hayata geçiş'

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından soruşturmaya ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ederken operasyonun diğer fenomenlere sıçrayabileceği iddia edildi. Bu kapsamda yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ve Dilan Polat'ın arkadaşı Nevra Bilem'in de ifadeye çağrıldığı öne sürüldü. Öte yandan Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından bir diğer fenomen Rabia Toprak'ın paylaşımlarını sildiği iddia edildi.

Haber 13-11-23 09:14

Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi gece! Bir ilk gerçekleşti, 5 milyon TL'lik soru ilk defa açıldı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında tarihi bir gece yaşanıyor. Rabia Birsen Göğercin'in 1 milyon TL'lik soruyu doğru bilmesinin ardından bir ilk de Eyüp İşler'den geldi. Eyüp İşler, Kim Milyoner Olmak İster tarihinde ilk defa 5 milyon TL'lik soruyu açtırdı. Yarışmadaki 5 milyon liralık soru sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Magazin 12-11-23 22:44

Kim Milyoner Olmak İster Eyüp İşler kimdir, nereli, kaç yaşında? Eyüp İşler ne iş yapıyor? 5 Milyonluk soruyu açtırdı!

Kim Milyoner Olmak İster Eyüp İşler ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu programı olan Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü en son Rabia Birsen Göğercin 1 Milyon TL ile kazanmıştı. 'Eyüp İşler kimdir' ekranı sorgulanıyor. 5 Milyonluk soruyu ilk kez açtıran yarışmacı olarak tarihe geçen Eyip İşler'in vereceği cevap merak ediliyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster Eyüp İşler nereli, kimdir, kaç yaşında? Eyüp İşler ne iş yapıyor? İşte cevabı...

Magazin 12-11-23 22:31

Fenerbahçe maçında Ertaç Özbir'den üst üste kurtarışlar! Fenerbahçe'ye karşı adeta duvar oldu

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Y. Adana Demirspor, evinde Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Maçın 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir, 15 dakikada 5 kurtarışa imza attı.

Spor 12-11-23 19:38

Patron cinayetinin ardından tecavüz çıktı! 'Dul kadınsın, çok güzelsin, erkeksiz yaşayamazsın'

Bursa'da Ali Dinç (46), sevgilisi Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) tabancayla vurarak öldürdü. Öğütçü ile sevgilisine tecavüz ettiği için kavga ettiklerini belirten Dinç, boğuşma sırasında tabancanın yere düşüp ateş aldığını öne sürdü. Aysun Y. ise ifadesinde, Kamil Öğütçü'nün olaydan 20 gün önce kendisine, 'Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşayamazsın’ dediğini belirterek, Öğütçü'nün kendisini evine götürüp döverek tecavüz ettiğini iddia etti. İşte detaylar...

Haber 10-11-23 12:30

Tepki çeken paylaşım! Fenomen Esra Rabia Ünal epilasyon anlarını paylaştı

Geçtiğimiz aylarda artık tesettürlü olmadığını açıklayan fenomen isim Esra Rabia Ünal gündemden düşmüyor. Sosyal medyada bikini bölgesine lazer epilasyon yaptırdığı anları paylaşan fenomen şoke etti.

Magazin 10-11-23 10:41

Rezidansta korkunç olay! Genç kadın feci şekilde can verdi

Ümraniye’de Rabia Keleş (31), 44 katlı rezidansın 16.katından düşerek hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 2 çocuk annesi Keleş’in 2 yıl önce eşinden boşandığı, olay sırasında kız kardeşinin evde olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 09-11-23 15:30

Adana Demirspor'da Mario Balotelli seriye bağladı! 3 maçta 3. gole ulaştı

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Adana Demirspor sahasında Konyaspor'u 3-0 mağlup etti. Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Konyaspor maçının ardından, “İkinci yarı aksiyonları geliştirip golleri bulduk. Galip geldiğimiz için mutluyuz” dedi.

Spor 28-10-23 22:51

5 ayda 35 kilo verdi! Duy Beni'nin yıldızı Lydia Cemre Özşişman'ın son hali olay oldu

Başrollerini Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan'ın paylaştığı Duy Beni dizisinde canlandırdığı Emine karakteriyle hafızalara kazınan Lydia Cemre Özşişman dizinin ardından 5 ayda tam tamına 35 kilo verdi. Fazla kilolarından kurtulan ünlü oyuncunun son haline yorum üstüne yorum yağdı.

Magazin 23-10-23 17:21

İstanbul'da taksici dehşeti! Önce darp etti ardından bıçakladı

İstanbul'da bir kişi, kız arkadaşına laf ettiği gerekçesiyle taksici Turgay Y. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavga dönüşmesi üzerine taksici, Selçuk C.'yi önce darp etti ardından ise bıçakladı. Kanlar içinde kalan adamın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken dehşet saçan taksici gözaltına alındı.

Haber 22-10-23 10:49

Eski eşine kabus yaşattı, döktüğü kan yetmedi! Sosyal medyadaki fotoğrafları görünce çılgına döndü: 'Bıçağı kaç defa salladım hatırlamıyorum'

Boşandığı eşinin evine çocuklarını görmeye giden Bilgehan Gültekin (41), eski eşi K. K.'yi (25) defalarca bıçakladı. Yetmedi, K. K'nin sevgilisi olduğunu iddia ettiği O. B. Y.'nin evine gidip onu da bıçaklayıp kaçtı. Erzurum'da cuma günü yaşanan olayın ardından Gültekin tutuklandı. Gültekin'in avukat ablası Gülseren Gültekin ise "Ağır tahrik var" dedi.

Haber 22-10-23 10:44