Aysel Gurel Doodle Haberleri

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanımıydı... Son hali görenleri şaşırttı! Oyuncunun beyaz saçlarına yorum yağdı: Aysel Gürel'e benzettim

Efsane dizi Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Güven Hokna, 78 yaşını devirdi. Ünlü oyuncunun son halini görenler tanıyamadı. Sosyal medyada hayranları tarafından oyuncuya beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-03-12 11:33:54

Kan donduran görüntüler! Anne ve kızına kurşun yağdırdı, mahkeme cezasını kesti

İzmir'de Davut Yiğitsoy (39), dini nikahla birlikte yaşadığı Seher Genç'i (31) tabancayla yaralayıp, annesi Aysel Genç'i (62) öldürdü. Cinayet anları ise saniye saniye kameralara yansıdı. Dünya Kadınlar Günü'nün kutlandığı 8 Mart'ta cinayetle ilgili karar duruşması görüldü. Tutuklu sanık Yiğitsoy, ağırlaştırılmış müebbet ve 19 yıl hapse çarptırıldı. Mahkeme heyeti, Yiğitsoy'un cezasında indirim uygulamadı.

Haber 2024-03-11 15:59:33

Müjde Ar yazıyordu... Aysel Gürel filmi rafa kalktı

Türk pop müziğinde unutulmaz şarkı sözlerine imza atan Aysel Gürel’in anısına çekilmesi planlanan film bir kez daha rafa kalktı. Gürel'in kızı Müjde Ar yapım şirketiyle anlaşamadı.

Magazin 2024-02-19 08:53:40

Cenazade dikkat çeken anlar! İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun yanına gitti: Ne konuştuklarını açıkladı

CHP'nin eski genel başkanlarından Altan Öymen'in eşi Aysel Öymen İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Törene CHP'nin önemli isimleri katıldı. Cenaze namazı öncesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ayaküstü kısa bir görüşme gerçekleştirdi. İmamoğlu görüşmenin detaylarını gazetecilere açıkladı.

Haber 2024-01-25 15:23:54

Gece yarısı evine gidip domuz bağıyla bağlayıp vahşice öldürmüşlerdi! Aysel Bozkurt cinayetinde karar çıktı

İstanbul Beyoğlu'nda yalnız yaşayan Aysel Bozkurt'u darp edip parasını aldıktan sonra domuz bağı yöntemiyle katleden 3 erkeğin cezası belli oldu. Katil Mehmet Solmaz ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıl hapse, yaşı küçük olan K.K. ve E.K ise 30'ar yıl hapse mahkum edildi.

Haber 13-12-23 12:01

Google öğretmenleri unutmadı! Popüler arama motorundan 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel doodle

24 Kasım Öğretmenler Günü Google tarafından doodle yapıldı. Bu özel gün Türkiye'de 1981'den bu yana kutlanmaktadır. Google'ın özel olarak doodle hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haber 24-11-23 09:20

Gözaltına alınan Aysel Tuğluk serbest bırakıldı

Hakkındaki bir dava nedeniyle yakalanarak gözaltına alınan eski milletvekili Aysel Tuğluk, serbest bırakıldı.

Haber 08-11-23 19:37

Türkiye bunu konuşuyor! Esra Erol'u bile şoke eden aldatma! Kocam bir erkeğe 'Aşkım'lı sözler yazıyor!

Esra Erol'da programına eşi Bilal Uysal tarafından aldatıldığını söyleyen Aysel Hanım'ın sözleri damga vurdu. 30 yıllık evliliğinin 26 yılı boyunca sürekli ihanete uğradığını vurgulayan acılı kadın, artık bunu belgelediğini ifade etti. "Kocam erkekle yazıştı" açıklaması sonrası olayın içyüzünü aktaran Aysel Uysal, sonunda eşi ile yüzleşti.

Magazin 31-10-23 07:28

Google'dan Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel doodle

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Google Doodle'ı oldu. Google, ana sayfasındaki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel "doodle" ile Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor.

Haber 29-10-23 09:05

Doodle nedir, nasıl kullanılır? Doodle yapmak ne demek?

Teknolojinin günden güne daha da gelişmesi ve geliştirilmesi ile internet de günlük hayatın her yerinde kendini göstermeye başlamıştır. Mobil uygulamalar, sanal kartlar, ödemeler gibi birçok işlem bugün tamamen internet üzerinden dijital ortamlarda yapılmaktadır. Bu gelişmeler birçok terimi ve birçok kavramı da beraberinde getirmiştir. Doodle ifadesi de günümüzde en sık kullanılan internet ortamı terimlerinden biridir.

Haber 28-10-23 13:31

İzmir'deki vahşetin görüntüleri ortaya çıktı! Anne ve kızın çaresiz anları, 3'üncü denemede... 'Doğal gaz borusuna asmaya çalıştı, oğlunun çişini zorla içirdi'

İzmir'de Seher Genç'in yaralandığı, annesi Aysel Genç'in öldürüldüğü ana ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Davut Yiğitsoy'un dini nikahlı eşi Seher Genç'e peş peşe ateş ettiği ardından anne kızın birbirine sarıldığı, 2'nci kez yakın mesafeden ateş etmek istediğinde tabancasının tutukluk yaptığı, 3'üncü denemede ise Aysel Genç'i başından vurduğu anlar yer aldı. Genç'in avukatı, "Sanığın en ağır cezayı almasını istiyoruz" dedi.

Haber 14-10-23 11:38

Google'dan 25. yaş günü için doodle! Lary Page ve Sergey Brin'in hayali gerçek oldu

Google'ın 25. yaş günü en çok kullanılan popüler arama motorunda Doodle oldu. Bilindiği üzere arama motoru devi Google, 27 Eylül'de kurulmamasına rağmen doğum günlerini bu tarihte kutluyor. İşte Google'ın 25. yaş günü sürprizi ve konuya ilişkin merak edilenler...

Haber 27-09-23 13:16

Google'dan 25. yaş günü Doodle'ı! Google ne zaman kuruldu, kurucusu kimdir?

Google'ın 25. yaş gününün Doodle olması sonrası birçok kişi internette araştırma yapıyor. Popüler arama motoru aslında 7 Eylül'de kurulmamasına karşın doğum günlerini her yıl bu tarihte kutluyor. Popüler arama motorunun kuruluş tarihine ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, Google kurucusu kimdir? Google ne zaman kuruldu, hangi tarihte?

Haber 27-09-23 13:14

Google'ın 25. Doğum Günü'ne özel doodle! Google ne zaman kuruldu?

Google, 25. Doğum Günü'nü dikkat çeken bir doodle ile kutluyor. 1998'de Larry Page ve Sergey Brin tarafından kurulan Google'ın 25. Doğum Günü'ne adanan özel doodle, Google'ın tüm eski logolarını gösteriyor ve iki 'o' harfinin '25' rakamıyla değiştirildiği mevcut logo ile sona eriyor.

Haber 27-09-23 11:32

Bursa’ya bir dünya şampiyonluğu daha

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Aysel Özgan, Para Atıcılık Dünya Şampiyonası’nda tüm rakiplerini geride bırakarak, dünya şampiyonu oldu.

Yurthaber 26-09-23 10:22

Esra Erol'da yer yerinden oynadı! Kendisinden 22 yaş büyük kadına aşık oldu, sosyal medyayı ikiye böldü

Esra Erol'da programında yaşananlar izleyenleri şaşırttı. Aysel Hanım, oğlu Hüseyin Gazi'nin kendisinden 22 yaş büyük Arife Hanım ile ilişkisi olduğunu ifade etti. Genç adam, Esra Erol'da stüdyosuna gelerek annesiyle yüzleşti. Aysel Hanım, "Oğlumdan 22 yaş büyük bir kadını gelin olarak istemiyorum. Onu tercih ediyorsa bu çocuk benim cenazeme gelmesin" diyerek feryat etti. Yaşlı kadının bu tavrı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 19-09-23 14:37

Boşandığı eşine kabusu yaşattı! Dehşete düşüren detaylar: 'Öldüreceğim lan seni, geber lan geber'

İzmir'de Ferhat B. (41), kendisi hakkında koruma kararı aldıran eski eşi Aysel Aydemir'e (37) av tüfeğiyle ateş edip, ardından da tehdit edip tabancayla bacaklarından vurdu. Ferhat B. hakkında 12,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Hazırlanan iddianamede olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı. İddianamede, Ferhat B.'nin olay sırasında Aydemir'i, 'Öldüreceğim lan seni. Geber lan geber' diyerek tehdit ettiğine yer verildi. İşte detaylar...

Haber 15-08-23 10:59

Nüzhet Gökdoğan kimdir, yaptığı çalışmalar neler? İlk Türk kadın Astronom Nüzhet Gökdoğan, Google'da doodle oldu

İlk Türk Kadın Astronom Nüzhet Gökdoğan, Google'da doodle oldu. Türkiye'nin ilk bilim kadınlarından olan Gökdoğan 113. yaş gününde anılıyor. Peki, Nüzhet Gökdoğan kimdir, yaptığı çalışmalar neler? İşte, ilk Türk Kadın Astronom Nüzhet Gökdoğan'ın hayatı, biyografisi ve kariyerine ilişkin detaylar...

Haber 14-08-23 10:14

Google'dan Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan'a özel Doodle! Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan kimdir?

Google, gök bilimci ve akademisyen Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan'a özel "Doodle" hazırladı. Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan'a özel Google "Doodle"ında gezegen ve kitap görsellerinin yanı sıra Gökdoğan'ın çizgi görseline yer verildi.

Haber 14-08-23 10:01

Gurbetçi cinayetinin arkasından 'yasak aşk' çıktı! Sevgilisiyle plan yaptı, sonrası ise korkunç

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, otomobile düzenlenen silahlı saldırıda ölen gurbetçi Murat Yalçın'ın yasak aşk cinayeti kurbanı olduğu ortaya çıktı. Yalçın'ın ölümüyle ilgili eşi Aysel Yalçın ile saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf eden Mehmet Mencik, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Haber 10-08-23 22:44

Başakşehir'in alt yapı oyuncusuna bıçaklı saldırı! Ömer Faruk Kayaca yaşam savaşı veriyor

Başakşehir Futbol Kulübü'nün alt yapısında oynayan 15 yaşındaki Ömer Faruk Kayaca, parkta tartışma yaşadığı kişiler tarafından bir gün sonra bıçaklı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Kayaca, hastanede yaşam savaşı veriyor. Babaannesi Aysel Kayaca, "Benim çocuğum kanlar içerisinde yatarken, o kendi yatağında yatıyor. Benim çocuğum topçuydu, Başakşehir Spor'da alt yapıda sporcuydu. Benim çocuğumun hayatını söndürdü. Olayı gören, bilen, tanıyan varsa polisimize ihbar etsin" dedi. İşte detaylar...

Haber 31-07-23 15:35

Ayrılmak istediği sevgilisi tarafından vurulmuştu! Polis memurundan 42 gün sonra acı haber geldi

Aksaray'da sevgilisi Aysel Baydar (23) tarafından tabanca ile başından vurularak ağır yaralanan polis memuru Abdullah Eroğlu'ndan (26) acı haber geldi. Eroğlu, 42 gün sonra hastanede yaşamını yitirdi. İşte olayın detayları...

Haber 09-07-23 15:59

Fil hastalığı hayatı zindan etti! 200 kiloya ulaştı, 7 yıldır evden çıkamıyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yaşayan Aysel Dönmez (54), 'fil hastalığı' nedeniyle 200 kiloya ulaştı. 5 çocuk annesi Dönmez, hastalığı yüzünden aldığı kilolar nedeniyle 7 yıldır evden çıkamıyor. Hastalandığı zaman merdivenli itfaiye aracı ile balkondan dışarı çıkarılan Dönmez, 7 yıldır evin içerisinde hapis hayatı yaşadığını dile getirdi. Tek isteğinin ise diğer insanlar gibi gezip, dolaşabilmek olduğunu söyleyen Dönmez, ölümü bile göze alır duruma geldi. İşte detaylar...

Haber 03-07-23 10:45

Yeşilçam’ın Sezercik’i Sezer İnanoğlu hapse girdi! Annesi gerçeği açıkladı: ''Benim yüzümden...''

Yeşilçam'da oynadığı Sezercik rolü ile hafızalarımıza kazınan Sezer İnanoğlu hapse girdi. Başı dertten kurtulmayan İnanoğlu, sahte senetle yargılandığı davada hapis cezasının onandığı ve 1 haftadır cezaevinde olduğu ortaya çıktı. Anne Aysel İnanoğlu, oğlu Sezer İnanoğlu'nun kendisi yüzünden 8 yıl hapis aldığını açıkladı.

Magazin 20-06-23 13:17

Kan donduran olay! Polis sevgilisini kendi silahıyla başından vurdu, 'Neden vurdun' sorusuna bakın nasıl yanıt verdi

Aksaray’da polis memuru Abdullah Eroğlu (26), tartıştığı sevgilisi Aysel G. tarafından kendi beylik tabancasıyla başından vuruldu. Silah sesini duyan komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Eroğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, Gözaltına alınan Aysel G. adliyeye sevk edildi. Jandarma ekipleri tarafından Aksaray Adliyesine getirilen Aysel G., “Neden vurdun” sorusuna, “Hak etti” diye cevap verdi. İşte detaylar...

Haber 29-05-23 10:31

Mersin'de huzurevinde tanışan çift evlendi

Mersin'in Silifke ilçesinde kaldıkları huzurevinde tanışan Aysel Nazik ile Mehmet Çelik düzenlenen törenle evlendi.

Yurthaber 24-05-23 14:03

Seçim günü kahreden olay! Sandık başında kalp krizi geçirdiler: 3 ölü

Rize’nin Pazar ilçesinde seçim günü acı bir olay yaşandı. Sandık görevlisi olarak çalışan Şeref Kurt, görevi başındayken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Trabzon’un Akçaabat ilçesinde de 75 yaşındaki Aysel Ulusoy oy kullanırken geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Giresun'un Espiye ilçesinde ise 85 yaşındaki İsmail Yıldız, oy kullanmak için geldiği köy odasında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 14-05-23 10:12

Bayram temizliği yaparken canından oldu! Gaziosmanpaşa'da feci olay...

Gaziosmanpaşa'da, 48 yaşındaki Aysel Gümüşcü, iddiaya göre, bayram temizliği için oturduğu evin pencere camlarını silerken 3'üncü kattan beton zemine düştü. Aysel Gümüşcü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gümüşcü, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilirken çocukları tabutun başından ayrılamadı. Gümüşcü’nün yakını ise “Bayram temizliği yapmak için balkona çıkıp balkon camını temizlerken bir an dalgınlık dengesini kaybedip, yere düşme sonucu vefat ediyor." şeklinde konuştu.

Haber 19-04-23 16:33

Kadınlar Günü 2023 Google'da doodle oldu! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü neden kutlanır ve ne zaman ortaya çıktı?

8 Mart Dünya Kadınlar Günü bu sene de Google'da doodle oldu. Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Kadınlar Günü şeklinde tanımlanmış olarak her yıl kutlanan uluslararası bu özel gün coşkuyla karşılanıyor. Kadın haklarının çıkış noktasını temsil eden bir gün olan bu özel günün nasıl ortaya çıktığı vatandaşlar tarafından merak edildi. Peki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nasıl ortaya çıktı? Anlam ve önemi nedir? İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili detaylar...

Haber 08-03-23 07:10

Bu küçük delikten kurtarıldı! Kendisini kurtaran özel harekat polisine sarılıp ağladı... Enkazı gözyaşlarıyla izledi

Deprem felaketinde Diyarbakır'da yıkılan Galeria Sitesi'ndeki 8 katlı apartmanın yan tarafındaki ağır hasarlı binadan, Polis Özel Harekat ve Jandarma Arama Kurtarma ekipleri açtıkları delikle çok sayıda kişiyi kurtarmıştı. Ekipler tarafından sırtlarına alınarak kurtarılan 78 yaşındaki Aysel Kirişçi, enkaza geldi. Çalışmaları gözyaşlarıyla izleyen Kirişçi, kendisini kurtaran özel harekat polisi Gökhan Çavuşoğlu'na sarılıp teşekkür etti. Kurtarma sırasında yaşanan duygusal anları anlattılar.

Haber 23-02-23 11:40

Google’dan yılbaşı gecesi 2022 sürprizi! Yılbaşı gecesi, Google'da doodle oldu!

2023 yılbaşı Google'da doodle oldu. Google, yılın son günü kullanıcılarına yeni yıl sürprizi yaptı. 2022 yılı biterken kullanıcılarına özel doodle görselini anasayfasında paylaşan Google gündem oldu. İşte Google yeni yıl Doodle'ı...

Haber 31-12-22 08:30

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 16 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazanan yarışmacısı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i hangi yarışmacının kazandığı haftanın finalinde belli olacak. Bilindiği üzere program saat 16.00'da Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de ekrana geliyor. Yarışmada Mürüvet, Aysel, Belia, Sevilay ve Levent arasından kimin birinci olacağı bugün (16 Aralık 2022 Cuma) belli olacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 16 Aralık 2022 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Magazin 16-12-22 17:07

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ GOOGLE'DA DOODLE OLDU! Öğretmenler Günü nasıl ortaya çıktı? Google bu yıl da Öğretmenler Günü'nü atlamadı!

24 Kasım Öğretmenler Günü Google'da doodle oldu. ABD'li arama motoru teknolojisi Google bu sene de öğretmenleri unutmadı. Dev arama motoru bu anlamlı güne özel bir doodle hazırladı. Bu gün Türkiye'de 1981'den bu yana kutlanmaktadır Peki, 24 Kasım Öğretmenler Günü ne zaman ortaya çıktı? İşte Google'ın özel olarak doodle hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili detaylar...

Haber 24-11-22 07:51

ÖĞRETMENLER GÜNÜ GOOGLE'DA DOODLE OLDU! 24 Kasım Öğretmenler Günü ne zaman ortaya çıktı? İşte anlamı ve önemi

Google, Öğretmenler günü için özel doodle hazırladı. Bu gelişmenin ardından Öğretmenler Günü hakkındaki ayrıntılar da Google arama motoru üzerinden sorgulanmaya başladı. Her yıl kutlanan önemli günlerden biri olan Öğretmenler Günü Türkiye'de 1981'den bu yana kutlanmaktadır Peki, 24 Kasım Öğretmenler Günü ne zaman ortaya çıktı? İşte bu özel günün anlam ve önemi...

Haber 24-11-22 06:42

Google’dan Hulusi Kentmen için özel doodle! Yeşilçam'ın tonton dedesi Hulusi Kentmen kimdir, kaç yaşındaydı, ne zaman öldü?

Google, 1 Kasım Salı günü Hulusi Kentmen için özel doodle hazırladı. Ah Nerede, Oh Olsun, Sev Kardeşim, Yalancı Yarim, Delisin, Kezban gibi filmlerde sergilediği oyunculuk performansıyla bilinen ve tonton dede olarak anılan Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Google arama motorunda doodle olarak yer aldı. Usta oyuncu askerlik görevini yaparken "Hisse-i Şayia" oyununda sahne almıştır. Peki, Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Hulusi Kentmen kimdir, kaç yaşındaydı? Hulusi Kentmen ne zaman öldü?

Magazin 01-11-22 10:26

Google'dan Hulusi Kentmen sürprizi! Vefatından 29 yıl sonra özel Doodle hazırladı! Yeşilçam'ın babacan oyuncusu Hulusi Kentmen ne zaman vefat etti, hangi filmlerde oynadı? İşte Hulusi Kentmen'in hayatı

Google, Hulusi Kentmen'i özel olarak hazırladığı Doodle ile andı. Google arama motoruna girenler sinemanın beyaz perdesinde usta oyuncu Hulusi Kentmen'i gördü. Türk sinemasının babacan tavırlarıyla bilinen Hulusi Kentmen, 20 Aralık 1993 yılında İstanbul'da hayatını kaybetmişti. Yeşilçam'da yüzlerce filmde rol alan unutulmaz oyuncu Hulusi Kentmen, Akçakoca'daki bir tiyatroyla oyunculuğa çocuk yaşta ilk adımını attığını açıklamıştı. Peki Hulusi Kentmen kimdir? Hangi filmlerde oynadı?

Magazin 01-11-22 02:11

Google’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel doodle

Türkiye Cumhuriyeti'nin 99'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla arama motoru devi Google, özel bir Doodle hazırladı. Arama motorunda doodle'ı görenler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kaçıncı yılı, anlam ve önemi nedir, şeklindeki sorulara yanıt ararken Google daha önceleri de ülkemizle ilgili pek çok özel günü Doodle olarak kullanmıştı.

Haber 29-10-22 09:58

Eşini kanserden kaybeden anne evlat nöbetini yalnız sürdürecek

Dağa kaçırılan oğlu için Diyarbakır'da birlikte "evlat nöbeti" tuttuğu eşi Ekrem Artık'ı 5 gün önce kanserden kaybeden Aysel Artık: - "Eşim, oğlum Erhan'ı göremeden gözü açık gitti. Onlara hakkımı helal etmiyorum. Diyarbakır'da her zaman bulunacağım ve oğlumu alana kadar oradan ayrılmayacağım"

Yurthaber 18-10-22 11:48

'Aşığım' dedi, aşkına karşılık bulamayınca sokağı kana buladı! Katil komşu yakalandı

Başakşehir'de 1 Ekim'de meydana gelen korkunç olayda aşkına karşılık göremeyince Aysel Kübra Yılmaz'ı ağır yaralayan, annesi Hacer Yılmaz'ı da öldüren Serdar A., düzenlenen operasyonla saklandığı evde yakalandı. Şüphelinin olaydan sonra kaçarken güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıkarken, daha önceden 16 suç kaydı olduğu belirlendi.

Haber 13-10-22 10:41

Seda Sayan kimdir? Doğu Demirkol ile Alelade Show’un konuğu Seda Sayan yüzüne ne yaptı, nereli ve kaç yaşında?

Seda Sayan, geçtiğimiz hafta Doğu Demirkol ile Alelade Show’a konuk oldu. Asıl adı Aysel Gürsaçer olan ünlü şarkıcı "Ah Geceler", "Sana demedim mi?" gibi şarkılarla adından söz ettirmiş olsa da genç nesil onu uzun dönem yaptığı sabah programlarıyla tanıyor. Peki, Doğu Demirkol ile Alelade Show’un konuğu Seda Sayan kimdir? Seda Sayan nereli ve kaç yaşında?

Magazin 08-10-22 14:24

Markaya dönüştürdüğü geri dönüşüm ürünleriyle yurt dışına açıldı

Hobi olarak başladığı işinde 7 yılın ardından "Ays Home Made in Aliaga" markasını oluşturan kadın girişimci, sosyal medya üzerinden farklı kentlere ve Avrupa ülkelerine ürünler gönderiyor - Aysel Arslan: - "Açıkçası kek yapamıyorum ama 'Bir masa, bir lamba, bir ünite yap.' deseniz onu size yaparım. İnsan yaptıkça kendindeki cevheri keşfediyor"

Yurthaber 27-09-22 12:12

Google'ın doodle yaptığı Jale İnan kimdir, mesleği nedir? Jale İnan kaç yaşında?

Google'ın doodle yaptığı Jale İnan'ın hayatı ve kim olduğu merak ediliyor. Türkiye'nin ilk kadın arkeoloğu olarak bilinen Jale İnan, 2001 senesinde hayatını kaybetmiştir. Ayrıca ünlü isim, arkeolog Aziz Ogan’ın kızı olarak bilinmektedir. Peki Google'ın doodle yaptığı Jale İnan kimdir, mesleği nedir? Jale İnan kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Haber 27-09-22 10:32

Gaziantepli kadınlar İngiltere'de kurdukları şirketle moringa ürünlerini dünyaya pazarlayacak

Nurdağı ilçesinde yetiştirdikleri Moringa olifeira bitkisi ile çay, şampuan, makarna gibi ürünler üreten kadınlar, dünya pazarına açılacak olmanın heyecanını yaşıyor - Projenin Koordinatörü Aysel Eskici: - "5 yıl önce Türkiye'de hiç moringa yokken, 2018 yılında 'MoringaAntep' oldu. Bugün geldiğimiz noktada İngiltere'de Gaziantep'in Nurdağı ilçesinden çıkmış bir marka var. İngiltere'de bu markanın tescilini yaptırdık"

Yurthaber 11-09-22 12:35

Doktor sahte çıktı! İstanbul'da estetik faciası, tanınmaz hale geldi

İstanbul'da estetik yaptırmak isteyen bir kadının hayatı kabusa dönüştü. Yüzünün çeşitli yerlerine dolgu yaptıran 55 yaşındaki kadının yüzünde, dudaklarında ve boynunda şişlikler meydana geldi. Kadın şişlikler geçmeyince hastanede tedavi altına alındı. 2017'de başlatılan ve tamamlanan soruşturmada 3 kişi hakkında istenen cezalar belli olurken Aysel A.'nın Bulgaristan'da doktor olmadığı ve lise mezunu olduğu ortaya çıktı.

Haber 20-07-22 07:30

James Webb Uzay teleskobu Doodle oldu! James Webb Uzay teleskobu nedir, ne kadar uzağı görür, özellikleri nelerdir?

James Webb Uzay teleskobu, Google'da doodle oldu. Google, Doodle için "Evrenin şimdiye kadar çekilmiş en derin noktasının fotoğrafını kutluyoruz" ifadesine yer verdi. 13 Temmuz Çarşamba günü Google ana sayfası için hazırlanan bu özel doodle'ı görenler konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki James Webb Uzay teleskobu nedir, James Webb Uzay teleskobu ne kadar uzağı görür, özellikleri nelerdir? İşte detaylar...

Haber 13-07-22 07:02

Anne Frank kimdir, nasıl öldü? Google'ın doodle yaptığı Anne Frank nereli ve ne zaman öldü?

Google'ın doodle yaptığı Anne Frank'ın kim olduğu ve ölüm sebebi merak ediliyor. Binlerce kullanıcı bugün Anne Frank'ın hayatını ve memleketini araştırıyor. Peki Anne Frank kimdir, nasıl öldü? Google'ın doodle yaptığı Anne Frank nereli ve ne zaman öldü? İşte hayatı ve merak edilenler...

Haber 27-06-22 08:57

Vanlı kadın çiftçi devlet desteğiyle arıcılığı meslek edindi

Tarım ve Orman Bakanlığının hayata geçirdiği "Genç Çiftçi Projesi" ile arıcılık yapmaya başlayan ve bununla geçimini sağlayan 5 çocuk annesi Aysel Bayda, işini daha da büyütmeyi hedefliyor - Bayda: - "Baldan elde ettiğim gelirle çocuklarımı okutuyor, aileme bakıyor, mutfak masraflarımı karşılıyorum"

Yurthaber 22-06-22 11:06

Taksim'de domuz bağı dehşetinde yeni gelişme! Evinde korkunç halde bulunmuştu

İstanbul'da Aysel Bozkurt'un kan donduran ölümüyle ilgili yeni gelişme yaşandı. 65 yaşındaki kadın, Taksim'de tek başına yaşadığı evinde domuz bağı ile bağlı halde ölü bulunmuştu. Bozkurt'un daha önce domuz bağı ile insan öldürme suçundan cezaevine girdiği ortaya çıkmıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan Mehmet S., Eyüp K. ve küçük yaştaki K. K. tutuklandı.

Haber 06-06-22 19:46

Öğrenciler istihdam garantili lisede mezun olmadan iş teklifi alıyor

Antalya'da Aysel Akın-Klaus Wagner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarım bölümünde öğrenciler, organik tarımı hem teorik hem de uygulamalı olarak öğreniyor

Yurthaber 05-06-22 11:09