Aysun Secgin Haberleri

Yer: İzmir! Site sakini kadın dehşeti yaşadı, sesini duyurmak için pankart astı: 'Sokağa çıkamıyorum'

İzmir'de site sakini Aysun Bodur, apartmanın görevlisi tarafından darp edildiğini öne sürerek , sesini duyurmak için oturduğu daireye pankart asıp, yaşadıklarını anlattı. Bodur, olay sonrası "Çok kötü durumdayım, sokağa çıkamıyorum, tehdit edildim. Psikolojik destek alıyorum ve ilaç kullanıyorum" derken apartman görevlisi ise Bodur'un kendisinin ekmeği ile oynadığını söyledi.

Haber 2024-04-17 19:09:42

Mucizevi çiçek: Eski çağlardan beri biliniyor! Kuru öksürük ve boğaz ağrısına birebir faydalı

Ünlü Tıbbi Biyokimya Profesörü ve bitkilerin uzmanı olarak tanınan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, boğaz ağrılarına karşı bitkisel yöntemler hakkında bilgiler verdi. Boğaz ağrıları için Hatmi Çiçeğinin birebir fayda sağladığını söyleyen Karabulut, hatmi kökünden yapılan karışımın da tarifini verdi.

Kadin 2024-03-05 15:12:18

Bitkilerin profesöründen şifa dolu ot! Tam bir antioksidan deposu... Sindirim sistemini destekler, bağışıklığı güçlendirir!

Türkiye’nin önde gelen tıbbi biyokimya uzmanlarından biri olan ve aynı zamanda bitki bilimi alanında da uzmanlaşan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Türkiye’nin doğal zenginliklerinden biri olan madımak otunun gizemli dünyasına ışık tuttu.

Haber 2024-02-27 10:17:40

Ters lalenin bilinmeyen yararları 'Asya tıbbında öksürük kesici ve balgam söktürücü olarak kullanılmıştır'

Bitkilerin Profesörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, son araştırmalar ve gözlemler üzerine Ters Lale hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Kadin 2024-02-21 17:23:11

Ölümden başka her şeye deva: 'Kutsanmış tohum' olarak biliniyor, antikanser etki gösteriyor! Hipokrat'ın tedavilerinde kullandığı şifa kaynağı

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, çörekotunun antioksidan özellikleriyle dikkat çeken timokinon adlı bileşeni içermesi nedeniyle güçlü bir kanser önleyici besin olarak kabul edildiğini söyledi.

Haber 12-02-24 10:05

Yol kenarlarında ve boş arazilerde var: Ama kullanırken dikkat! Faydaları saymakla bitmiyor... Siğil ve egzamayı yok ediyor

Bitkilerin profesörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Kırlangıç otunun göz ağrısı, uçuklara sinüzit ve boğaz ağrısına iyi geldiğini açıkladı. Karabulut, siğil ve egzama gibi deri sorunlarının tedavisinde kırlangıç otuna sıkça başvurulduğunu söyledi.

Kadin 08-02-24 14:35

Kırışıklık, kabızlık, adet sancısı, saç dökülmesi... Konfüçyüs'ün 'çiçeklerin kralı' dediği bitki her derde deva

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, orkide bitkisinin karbon temizleme aktivitesi nedeniyle tabiatı da temizlediğini belirterek insan sağlığına da birçok faydası olduğunu söyledi.

Kadin 06-02-24 17:53

Lokman Hekim'in tavsiyesi! 'Yılda en az 1 kez yiyin ya da tarlasının yanından geçin' Mucize yiyecek! Kansere karşı, gribe birebir, kilo vermeye yardımcı

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, sofraların vazgeçilmezi olan şalgamın insan sağlığına da birçok etkisinin olduğunu söyleyerek özellikle bağışıklık seviyesini arttırdığı için gribal enfeksiyona karşı birebir olduğunu söyledi. İşte Lokman Hekim'in yılda en az bir kez yenilmesi ya da bu mümkün olmazsa hiç değilse şalgam tarlasını yanından geçilmesi şeklinde bir tavsiyesinin bulunduğunun geleneksek halk anlatılarında belirtildiği mucize besin şalgamın faydaları...

Kadin 29-01-24 12:43

Bitkilerin profesöründen bin bir derde faydalı öneri: Tarih boyunca birçok hastalığa derman oldu! Duyan soluğu markette aldı

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, kış aylarının vazgeçilmezlerinden olan pırasanın tarih boyunca birçok hastalığa derman olarak kullanıldığını ifade etti.

Haber 17-01-24 09:58

Binbir derde deva: Ağrı kesici ve iyileştirici etkisi gösteriyor! ’Bitkilerin Profesörü’ faydalarını sıraladı

Şifa bulmada doğal yöntemlerin önemi giderek artıyor. Doğanın bize sunduğu bazı bitkiler, ağrı kesici ve iyileştirici etkileriyle dikkat çekiyor. Sarı kantaronun başta antidepresan olarak yaygın bir şekilde kullanıldığını belirten ’Bitkilerin Profesörü’ Aysun Bay Karabulut, birçok derde derman olan kantaronun faydalarını yazdı.

Haber 03-12-23 16:50

'Evine götürüp tecavüz etti' demişti! Bursa'daki cinayette yeni gelişme: 'İki tarafı birbirine düşürdü'

Bursa'da Ali Dinç, Kamil Öğütçü'yü sevgilisi Aysun Y.'ye tecavüz ettiği gerekçesiyle çıkan tartışmada silahla öldürmüştü. Olayla ilgili görülen davada Aysun Y., "Sen dul kadınsın. Çok güzelsin" diyen Öğütçü'nün tecavüz ettiğini iddia etmişti. Ali Dinç, Aysun Y.'nin sözlerine üzerine Öğütçü ile kavgaya tutuştuğunu, kendisiyle birlikte Öğütçü'nün silahı almak isterken patladığını aktarmıştı. Öğütçü'nün eşi, Aysun Y.'yi suçlayarak "İki tarafı birbirine düşürdüğünü düşünüyorum" dedi.

Haber 24-11-23 11:30

Patron cinayetinin ardından tecavüz çıktı! 'Dul kadınsın, çok güzelsin, erkeksiz yaşayamazsın'

Bursa'da Ali Dinç (46), sevgilisi Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) tabancayla vurarak öldürdü. Öğütçü ile sevgilisine tecavüz ettiği için kavga ettiklerini belirten Dinç, boğuşma sırasında tabancanın yere düşüp ateş aldığını öne sürdü. Aysun Y. ise ifadesinde, Kamil Öğütçü'nün olaydan 20 gün önce kendisine, 'Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşayamazsın’ dediğini belirterek, Öğütçü'nün kendisini evine götürüp döverek tecavüz ettiğini iddia etti. İşte detaylar...

Haber 10-11-23 12:30

Evliya Çelebi'den '70 derdin devası'! Geleneksel Çin tıbbında reçete ediliyor! Fayda etmediği hastalık yok

70 derdin devası olarak bilinen ve çok eski zamanlardan beri şifa kaynağı olarak görülen meyan kökü, soğuk algınlığından mide problemlerine kadar çeşitli hastalıklara karşı ilaç oluyor. Glycyrrhiza glabra bitkisinden elde edilen bir bitki kökü olan Meyan’ın birçok hastalığa iyi geldiğini belirten Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, şifalı bitkinin faydalarını hakkında bilgiler verdi.

Haber 10-11-23 08:56

Hayat iksiri olarak anılıyor! Bu doğal ilacın faydaları saymakla bitmiyor

Doğa, insanların sağlığını olumlu etkileyebilecek sayısız bitki ve besini sunar. Bu bitkiler, yüzyıllardır geleneksel tıp ve yerel tedavi yöntemlerinin bir parçası olarak kullanılıyor. Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, limon otunun stres ve balgam giderici özelliğinin yanı sıra kalp hastalıkları ile tansiyon düşürmede birebir olduğunu söyledi. Her derde deva limon otunun saymakla bitmeyen faydaları haberimizde.

Haber 27-10-23 08:46

6. Dede Korkut Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ödülleri sahiplerini buldu

Dede Korkut Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ödülleri 6. kez sahiplerini buldu. Ödüller, bilim kategorisinde Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu’na, kültür kategorisinde Hüsamettin Elçi’ye, sanat kategorisinde Aysun Gültekin’e takdim edildi.

Yurthaber 19-10-23 07:35

Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan'ın paylaşımı duygulandırdı! Yokluğuna alışamadım

MFÖ adlı efsane müzik gurubunun üç üyesinden biri olan Özkan Uğur daha önce üç kez yendiği lenf kanserine yenik düşerek vefat etmişti. Uzun bir süre yoğun bakım tedavisi altına alınan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü hayata gözlerini yummuştu. 69 yaşında vefat eden Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan evlilik yıl dönümlerinde duygu dolu bir paylaşım yaptı.

Magazin 16-09-23 12:39

'Depremi tetikleyecek' iddialarına uzman isimden yanıt! Gökyüzü meteor yağmuru ile ışıl ışıl olacak 'Çıplak gözle gözlemlenebilecek'

Her yıl Ağustos ayının 2. haftasında gerçekleşen meteor yağmurları için geri sayım başladı. Peki, meteor yağmuru nereden, ne zaman, saat kaçta izlenebilir? Doç. Dr. Tolgahan Kılıçoğlu merak edilenleri paylaştı. Öte yandan ortaya atılan iddialar nedeniyle "meteor yağmuru depremi tetikler mi" sorusu soruldu. Uzman isimden net yanıt geldi. Prof. Dr. Aysun Akyüz, bu gece ve yarın gece yaşanacak olan ‘Perseid Meteor Yağmuru'nun depremi tetikleyeceği iddialarının bilimle uyuşmadığını söyledi.

Haber 12-08-23 10:50

Bir döneme damga vurmuştu... Yurt dışında yaşayan Aysun Kayacı yıllar sonra Bodrum’da görüntülendi

Uzun yıllardır Londra’da yaşayan ve Türkiye’de olduğu dönemlerde modellik yapan Aysun Kayacı uzun yıllardır gözlerden uzak yaşıyordu. Bir döneme damga vuran model Bodrum'da görüntülendi. İşte manken Aysun Kayacı'nın son hali...

Magazin 27-07-23 15:38

Vefatıyla herkesi üzmüştü! Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur'dan babasına duygusal veda: Uğurlar olsun

Kanser hastası olan oyuncu ve MFÖ grubunun üyesi Özkan Uğur, 8 Temmuz'da hayatını kaybederek aramızdan ayrıldı. Usta sanatçının vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Eşi Aysun Aslan Uğur'un ardından oğlu Alişan Uğur da babasına veda ettiği bir mektup paylaştı.

Magazin 20-07-23 21:39

Özkan Uğur'un eşinden duygusal paylaşım! Bundan sonrası sensiz bir kara delik...

Usta sanatçı Özkan Uğur, uzun süre mücadele ettiği hastalığa yenilerek 8 Temmuz'da hayatını kaybetti. Uğur'un 34 yıllık hayat arkadaşı Aysun Aslan Uğur sosyal medyadan eşine dair hissetiği duyguları, acısını paylaştı.

Magazin 19-07-23 15:14

Sağlık durumu merak edilen Özkan Uğur'un eşi isyan etti!

MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 2013 yılında yakalandığı lenfomayı tedavi sürecinin ardından atlatmıştı. Hastalığı nükseden 69 yaşındaki sanatçının uzun süredir yoğun bakımda olduğu ortaya çıkmış ve bu haber herkesi üzmüştü. Eşi Aysun Uğur, Özkan Uğur hakkında çıkan 'öldü' haberlerine isyan etti.

Magazin 26-06-23 09:47

Yoğun bakımdaki Özkan Uğur'un ailesinden ilk açıklama geldi! ''Dualarınızı esirgemeyin''

Üç aydır yoğun bakımda olan MFÖ grubu üyesi Özkan Uğur'un entübe edildiği haberleri tüm hayranlarını üzdü. Tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden Özkan Uğur'a dostlarından 'geçmiş olsun' mesajları yağdı. Usta sanatçının eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur, sosyal medyadan yaptıkları açıklama ile Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında bilgi verdiler.

Magazin 24-06-23 15:48

Balıkesir’deki fayların tehlikesi yüksek

Balıkesir Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Aysun Aykan, Balıkesir’deki fayların tehlikesinin yüksek olduğunu ifade ederek, denetimin önemine vurgu yaptı. Aykan, fay yasasının da çıkarılmasını istedi.

Yurthaber 22-02-23 11:31

'Büyüklüğü 8'in üzerinde olabilir' Uzman isimden korkutan deprem uyarısı: Türkiye'de tsunami tehlikesinin yaşanabileceği yer...

Son günlerde depremler yeniden Türkiye'nin gündeminde. Farklı illerde meydana gelen sarsıntıların başka depremlerin habercisi olup olmayacağı merak edilirken TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilcisi Aysun Aykan'dan önemli bir uyarı geldi. Türkiye'de tsunami tehlikesinin yaşanabileceği en yüksek riskli yerlerden birisinin Edremit Fayı olduğunu söyleyen Aykan, 8’in üzerinde gerçekleşme ihtimali olan depremlere işaret etti.

Haber 16-01-23 10:43

Doktorlar dizisinin Zeynep'i Gamze Topuz son haliyle şaşırttı

2006-2011 yılları arasında yayınlanan Doktorlar dizisinin kadrosunda Kutsi, Yasemin Özilhan, Aysun Kayacı ve Melike Güner gibi isimler yer alıyordu. Üzerinden yıllar geçmesine rağmen yankıları devam eden Doktorlar dizisinin yıldızı Gamze Topuz son haliyle şaşırttı.

Magazin 15-12-22 14:18

Antalya'da feci kaza! Otomobil ile cip çarpıştı... İki kişi öldü, üç kişi yaralandı

Korkunç kaza Antalya’nın Kumluca ilçesinde meydana geldi. Cip ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Feci olayda 67 yaşındaki Emin Şener ve 41 yaşındaki kızı Aysun Karakaya hayatını kaybetti. Kazada üç kişi de yaralandı.

Haber 28-11-22 22:10

LEAD Network Türkiye Başkanı Aysun Zaman, İlham Veren Lider Ödülü'nü aldı

LEAD Network Türkiye Başkanı Aysun Zaman, İlham Veren Lider Ödülü'nü aldı

Yurthaber 19-10-22 11:44

Mantar zehirlenmelerine karşı uzmanlar yine uyardı

OMÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Başkanı Prof. Dr. Aysun Pekşen: - "Doğa mantarları sadece uzmanlar tarafından toplanmalı"

Yurthaber 19-10-22 11:42

Geleneksel kumaşlardan üniversite sanayi iş birliğiyle modern kıyafetler üretiliyor

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde basma, pazen, ehram, alaca gibi geleneksel kumaşlar modern giysilere dönüştürülüyor - Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut: - "Alaca kumaş, ehram gibi kadınların 70-80 yıl önce şalvar ve çarşaf dikip giydikleri kumaşlardan ceketler, pantolonlar ve gece elbiseleri tasarladık"

Yurthaber 04-09-22 11:13

Muğla, yurtlarda ücretsiz konaklama fırsatından yararlanan gençleri ağırlıyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş: - "Muğla'da 5 yurdumuzda bugüne kadar 3 bin 500 gencimizi misafir ettik. En büyük talep Fethiye ilçemize oldu. Öğrencilerimizden yaklaşık 2 bin 500'ü Fethiye yurdumuzda konakladı" - Projeden faydalanan öğrencilerden Aysun Çelik: - "Yüksek lisans sınavım için Muğla'ya geldim ama kalacak yer bulamadım. Hemen randevu oluşturarak buraya geldim. Muğla çok güzel bir şehir. Her yerini ayrı ayrı gezip görmek lazım"

Yurthaber 26-08-22 11:10

Fındık dokusundan laboratuvar ortamında fidan üretildi

Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürü Aysun Akar: - "Diğer yöntemlerde aldığınız materyalden tek bir fidan elde edersiniz ama doku kültüründe aldığınız ufacık bir dokudan 100, belki daha fazla fidan elde etme şansınız var" - "Diğer avantajı, bitkileri biz burada tamamen temizliyoruz, yani bütün hastalık ve zararlılardan ari fidan elde etmiş oluyoruz"

Yurthaber 11-08-22 12:11

MasterChef yarışmacısı Aysun Şimşek hikayesiyle yürekleri dağladı! Kardeşim böbreğini verdi

MasterChef programında ana kadro için yarışmacı seçimi tüm hızıyla devam ediyor. Ana kadroya girmek ve sezon boyu MasterChef'te yer almak isteyen yarışmacılardan biri de Aysun Şimşek oldu. Jürilere tabağını hazırlayan yarışmacı Aysun Şimşek'in hayat hikayesi yürekleri dağladı.

Magazin 06-07-22 23:15

'Aysun Kayacı’nın son hali' denilmişti! O kişi Paula Erika çıktı

Geçtiğimiz günlerde Bilal Özcan, Aysun Kayacı'nın son hali olduğunu söyleyerek yayınında bazı fotoğraflara yer verdi. 'Aysun Kayacı’nın son hali' denilen fotoğraftaki kişi başka bir model çıktı. Görüntülerdeki kişi Aysun Kayacı değil Paula Erika adında bir modelmiş.

Magazin 30-06-22 08:51

'Aysun Kayacı yıllar sonra ortaya çıktı!' iddiası...

Bir döneme damga vuran ve 'Benim oyumla çobanın oyu bir mi?' sözüyle efsaneleşen Aysun Kayacı'nın yıllar sonra ilk kez ortaya çıktığı iddia edildi. 2012’de Efe Kapancı ile evlenerek Londra’ya yerleşen Aysun Kayacı'nın, Dubai'de gelinlik provası yaparken görüntülendiği konuşuldu. Ancak modelin paylaşılan fotoğraflardaki kişi olmadığı ortaya çıktı.

Magazin 29-06-22 08:12

Finans uzmanı, tele-dolandırıcıların kurbanı olmuştu... Dikkat çeken görüntüler ortaya çıktı!

Finans uzmanı Aysun Mercan tele-dolandırıcıların tuzağına düşmüş, kendisini polis olarak tanıtan kişilere yüksek meblağlarda paranın yanı sıra yarım milyonluk dairesini de kaptırmıştı. "Adınız FETÖ'ye karıştı" yalanına inanan, bir bankanın yönetiminde görevli Aysun Mercan'ın dolandırıldığı olayda yeni ayrıntılar ile dikkat çeken görüntüler ortaya çıktı!

Haber 26-05-22 07:39

Finans uzmanını hedefe koydular... 4 seferde milyonlarca lirasını dolandırdılar

Türkiye'deki yabancı bir bankanın yönetim kurulu üyesi olan Aysun Mercan, dolandırıcıların hedefi oldu. Finans uzmanı Mercan'ı dolandıran şüpheliler, Mercan'ın 4 seferde 15 milyon lirasını alıp kayıplara karıştı. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

Haber 25-05-22 22:01

Akılalmaz olay! Finans uzmanı, hayatının en büyük şokunu yaşadı

Sıkça karşılaşılan dolandırıcılık olaylarına bir yenisi daha eklendi. "Adınız FETÖ'ye karıştı" yalanıyla yüzlerce kişiyi tuzağa düşüren tele-dolandırıcıların hedefinde bu kez ünlü finans uzmanı vardı. Türkiye'de bulunan Japon bankasının yönetim kurulu üyesi olan Aysun Mercan, telefonla kendisine ulaşan sözde polislere 270 bin euro ve 150 bin dolar kaptırdı. Ünlü para uzmanının başına gelenler bununla da kalmadı...

Haber 25-05-22 07:36

Yeni fındık çeşidi Çetiner tescillendi

Giresun'da Fındık Araştırma Enstitüsünde incelenen "Çetiner", diğer çeşitlere göre erken hasat özelliğiyle ön plana çıkıyor - Enstitü Müdürü Aysun Akar: - "Bu fındık çeşidini dona maruz kalmayan yerlerde, özellikle de sahil kesimi için tavsiye ediyoruz"

Yurthaber 08-05-22 12:02

Kalbi delik doğan minik Yunus Emre ameliyatla sağlığına kavuştu

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Öç: - "Açık kalp ameliyatına alınan bebeğin anne karnında açık kalan damarı kapanmamıştı, kalbinde iki delik vardı. Kalbinden akciğere kan götüren damarında darlık vardı. Bebeğin bütün sağlık sorunları düzeltildi" - Altı aylık bebeğinin sağlıklı şekilde taburcu edilmesinin mutluluğunu yaşayan anne Aysun Aksoy: - "Çocuğumuzun sürekli ölüm haberini bekliyorduk. Nefes alamıyordu, 'Her şeye hazırlıklı olun' diyorlardı. Doktorlarımızın hepsine teşekkür ediyoruz, hepsinden Allah razı olsun"

Yurthaber 14-03-22 11:30

Her satırı korkunç! Yaşadığı dehşeti böyle anlattı: Bıçağı özellikle kalbime doğru saplamaya çalıştı

Sarıyer'de Aysun Acar, boşanma aşamasındaki eşi tarafından vücudunun 4 yerinden bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı ve 3 gün boyunca yoğun bakımda kaldı. Yaşadığı dehşet dakikalarını anlatan Acar, "Elini koynuna soktu ve bıçağı çıkardı ardından 3-4 defa bıçağı bana sapladı. Özellikle kalbimin oraya doğru saplamaya çalıştı. Boğazıma da saplamaya çalıştı ama nasıl saplayamadı hatırlamıyorum" dedi. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 03-03-22 10:58

Doktorlar dizisinin Jülide'si son haliyle şaşırttı! Güzelliğiyle yıllara meydan okuyor

Kadrosunda Yasemin Ergene, Kutsi, Yağmur Atacan, Aysun Kayacı, Melike Güner ve Bekir Aksoy'un gibi isimlerin yer aldığı Doktorlar dizisi, yayınlandığı dönem, heyecan verici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük beğeni topluyordu. Dizide Doktor Jülide karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mehtap Altunok, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor.

Magazin 15-02-22 11:34

Marmara Denizi'nde su çekildi! Depremin habercisi mi? Uzman isimden önemli açıklama

Marmara Denizi'ndeki su çekilmesi "Depremin habercisi mi?" sorularını akıllara getirdi. Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir aydır devam eden deniz çekilmesini yorumlayan Jeoloji Mühendisi Aysun Aykan konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Deprem korkusuyla yaşayan vatandaşların yüreğine su serpen Aykan, deniz çekilmesinin depremin habercisi olmadığını söyledi.

Haber 11-02-22 09:21

Su basan asansör boşluğunda can pazarı! Hemşire ölümden döndü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hemşire Aysun Memiş, sağlık merkezinde su basan asansör boşluğuna düştü. Asansör tamircisi, Memiş'i suya atlayarak kurtardı. Hastaneye kaldırılan Memiş'in kaburgasında kırık olduğu belirtildi.

Haber 31-01-22 14:56

Balıkesir depremi sonrası korkutan uyarı! 7-7,2 büyüklüğünde deprem üretebilir

Balıkesir Dursunbey’de meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki deprem sonrası Jeoloji Mühendisi Aysun Aykani dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Balıkesir, Edremit ve Bandırma faylarının sismik tehlikesinin daha büyük ve bu fayların üzerinde yapılaşmalar olduğuna vurgu yapan Jeoloji Mühendisi Aysun Aykan, il genelindeki fayların 7-7,2 büyüklüğünde deprem üretebilecek potansiyele sahip olduğunu dile getirdi. Aykan, "Vakit kaybetmeden gerekli tedbirlerin alınması gerekmektedir" uyarısında bulundu.

Haber 24-01-22 09:36

Çifti, ölüm ayırdı! Her şey akşam yemeğinden sonra oldu

Balıkesir Erdek'te Aysun Verim (47) ile Ahmet Verim (48) çifti, iddiaya göre içtikleri sahte içkiden zehirlendi. Hastaneye kaldırılan Aysun kurtarılamayarak hayatını kaybederken, eşi Ahmet Verim'in tedavisi sürüyor.

Haber 27-11-21 19:34

Aysun Kayacı’nın babası Selahattin Kayacı son yolculuğuna uğurlandı

Oyuncu ve model Aysun Kayacı’nın babası Selahattin Kayacı hayatını kaybetti. Selahattin Kayacı Üsküdar’da Küplüce Camii’nde düzenlenen cenaze ile son yolculuğuna uğurlandı. Aysun Kayacı'nın, babasının cenazesine katılmadığı görüldü.

Magazin 15-11-21 14:49

Dünya ikincisi işitme engelli atlet Aysun Akay'ın hedefi yaz olimpiyatları

Aydın'da çalışmalarını sürdüren 27 yaşındaki Aysun Akay: "Brezilya'da yapılacak 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları'na katılarak orada altın madalya almak istiyorum"

Yurthaber 06-09-21 15:42

Olası Marmara depremiyle ilgili korkutan açıklama: 28 milyon kişi etkilenecek

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Balıkesir İl Sorumlusu Aysun Aykan, 17 Ağustos depreminin yıl dönümünde ciddi uyarıda bulundu. Olası Marmara depreminin 28 milyon kişiyi etkileyeceğini açıklayan Aykan, Balıkesir için de ayrı bir vurgu yaptı.

Haber 17-08-21 10:07