Aziz Sancar Bursu Haberleri

Aziz Yıldırım, Galatasaray-Fenerbahçe maçının skorunu tahmin etti! ''Net olarak söylüyorum, bunu herkes bilsin!''

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin ligdeki durumuyla ilgili konuşarak Galatasaray maçının skoru hakkında tahminde bulundu.

Spor 2024-03-28 16:55:09

Canlı Küçükçekmece seçim sonuçları! Küçükçekmece'de yerel seçimi Kemal Çebi mi Aziz Yeniay mı kazanacak?

Türkiye sandık başına gidiyor. Belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta sonlanacak. İstanbul Küçükçekmece'de de belediye başkanlığı koltuğuna oturacak isim Küçükçekmeceliler tarafından meraklaa bekleniyor. Başkanlık yarışının galibi mevcut başkan Kemal Çebi mi yoksa AK Parti'nin adayı Aziz Yeniay mı olacak?

Haber 2024-03-28 12:17:44

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'nin tarihi kongresi öncesi flaş açıklama!

Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak Fenerbahçe'nin olağanüstü kongresi öncesi açıklamalarda bulunarak kongreye katılmayacağını ifade etti.

Spor 2024-03-27 22:32:29

Aziz Yıldırım'dan salvolar! Trabzonspor maçı sonrası bir açıklama daha...

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Spor 2024-03-21 15:19:47

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu! Trabzon'da yaşananlar için ilk açıklama

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının son düdüğüyle birlikte yaşanan olayların yankıları sürerken Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım da konuyla ilgili açıklamada bulundu. Yaşanan olaylara oldukça sinirlenen Yıldırım'ın maçın iptal edilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 19-03-24 07:58

Bakan Yerlikaya'dan suç örgütleri ile mücadelede net mesaj: Vatandaşımıza kimse şekil yapamaz, racon kesemez

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütleri ile mücadelenin aralıksız süreceğini belirterek, "Aziz milletimizin kazancına göz diken, huzurunu kaçırıp tedirgin edenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizim vatandaşımıza bağışlayın beni, hiç kimse şekil yapamaz. Racon kesemez. Çünkü medeni toplumlarda devletten ve milletten daha güçlü bir irade yoktur, olamaz da" dedi.

Haber 16-03-24 19:06

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe için açıklama! ''Başarısını istemeyen şerefsizdir''

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli takımın başarısı için konuşan Yıldırım, "Kim Fenerbahçe'nin başarısını istemezse, 'onlar yok, ben varım' bilmem ne derse, onlar şerefsizdir." dedi.

Spor 09-03-24 17:03

Geri mi dönüyor? Aziz Yıldırım'dan 'adaylık' açıklaması... Ali Koç sonrası için tüm hesaplar değişti! Sadettin Saran ismi öne çıkınca 'kesin' deniliyor

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığı için aday olacağı iddiası gündem yarattı. Ali Koç'un sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından kulisler hareketlenirken, yeni başkan için Sadettin Saran'ın ismi öne çıkmıştı. Daha önce Saran'ı kulüpten ihraç eden Yıldırım'ın bu durum karşısında harekete geçerek aday olacağı iddia edildi. 'Başkan adayı olacak' iddiaları sonrası Aziz Yıldırım'dan da açıklama geldi. Yıldırım'ın mesajında kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Spor 06-03-24 14:06

O Ses Türkiye'ye damga vurmuştu! Hadise'nin 'Minik starım' dediği Aziz Kiraz son haliyle gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yapımlarından biri olan O Ses Türkiye'ye sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Aziz Kiraz, Hadise'nin vazgeçilmez isimlerinden biriydi. Henüz 17 yaşındayken yarışmaya katılan Kiraz Hadise ile It's A Man's World şarkısında düet yaparak gönülleri feth etmişti. Aziz Kiraz şimdi de yıllar içindeki değişimiyle gündem oldu. Ünlü ismi görenler çok şaşırdı.

Magazin 28-02-24 15:52

Aziz Yıldırım'dan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e sert cevap! ''Bugün her kim FETÖ seviciliği yapıyorsa alçaktır, şerefsizdir''

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara sert bir dille cevap verdi.

Spor 27-02-24 18:29

CHP'de 'Lütfü Savaş' hazırlığı! O gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken parti ve ittifakların çıkaracağı adaylar netleşmeye başladı. CHP'nin Hatay'da aday olarak gösterdiği mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş'ın ismi tartışmalara yol açmıştı. Gazeteci Altan Sancar, Savaş ile ilgili gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Öte yandan Savaş'ın ismi bugün CHP'nin aday tanıtım toplantısında da anons edilmedi.

Haber 18-02-24 15:59

YÖK'ün burs miktarları artırıldı! İşte yeni rakamlar

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, doktora, lisans ve üstün başarı sınıflarında eğitim gören öğrencilere sağlanan burs miktarları artırıldı. YÖK Doktora Bursu, çalışmayan öğrenciler için 7 bin 500 TL'den 12 bin TL'ye, çalışanlar için ise 2 bin 500 TL'den 4 bin TL'ye çıkarıldı.

Haber 16-02-24 11:59

Küçükçekmece'deki silahlı saldırıya ilişkin 16 şüpheli tutuklandı

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'ndeki bir derneği ziyareti sırasında düzenlenen ve 1 kişinin ağır yaralandığı silahlı saldırının ardından adliye sevk edilen 26 şüpheliden 16'sı tutuklandı.

Yurthaber 15-02-24 07:48

Küçükçekmece'deki silahlı saldırıya ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'ndeki bir derneği ziyareti sırasında düzenlenen ve 1 kişinin ağır yaralandığı silahlı saldırının ardından suça sürüklenen 3 çocuk şüpheli tutuklandı.

Haber 14-02-24 23:09

Küçükçekmece'deki silahlı saldırıyla ilgili gözaltı sayısı 23'e yükseldi

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında gerçekleşen ve 1 kişinin ağır yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüpheli sayısı 23'e yükseldi.

Yurthaber 13-02-24 10:34

14 Şubat Sevgililer Günü'nün hikâyesi nedir? Sevgililer Günü'nün anlamı ve tarihçesi

Sevgililer Günü, dünyanın pek çok bölgesinde her sene coşkuyla kutlanır. Kutlandığı gün olan 14 Şubat, eski çağlardan günümüze kadar devam eden bu geleneği temsil eden bir anlamlara sahiptir. Türkiye’de Sevgililer Günü olarak bilinen 14 Şubat, aslında Papa Gelasius tarafından ilan edilen Aziz Valentine Günü’dür ve bu gün de Aziz Valentine anılır. Ancak Türkiye ve dünyanın pek çok bölgesinde, 14 Şubat Sevgililer Günü olarak kutlanır. İşte Sevgililer Günü'nün anlamı ve tarihçesi...

Kadin 12-02-24 18:56

Aziz Valentine kimdir, hikâyesi nedir? Aziz Valentine nasıl öldü? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü'nün geleneği tarihte çok eskilere dayanmaktadır. Tarihi Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve 3 gün süren bir festivale dayanan Sevgililer Günü, yabancı kaynaklarda "Aziz Valentin Günü" (Valentine's Day) olarak bilinmektedir. Peki bugüne adını veren Aziz Valentine kimdir? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki nedir?

Kadin 12-02-24 18:53

Seçim çalışmasındaki silahlı saldırıda yeni görüntüler ortaya çıktı! Ebru Güneş'in vurulma anı da kamerada

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Ebru Güneş'in vurulma anı da yer aldı. İşte o görüntüler!

Haber 12-02-24 12:59

SON DAKİKA | AK Parti'nin seçim çalışmaları sırasında düzenlenen saldırıda yeni gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Biri yakalandı!

Son dakika haberi: AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışma sırasında düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Tekirdağ'da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saldırganlardan birinin yakalandığını duyurdu. Erdoğan, diğer saldırganların yakalanması için de çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Haber 11-02-24 14:04

SON DAKİKA |AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya'dan açıklama: 'Bir vatandaşımız yaralandı'

İstanbul'da AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı gerçekleşti. Gelen ilk bilgilerde bir kişinin hayatını kaybettiği belirtilmişti. Bakan Yerlikaya saldırıda bir kadın vatandaşın yaralandığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Demokrasimize, birliğimize, beraberliğimize kasteden hiçbir saldırı amacına ulaşamayacaktır" açıklamasını yaptı.

Haber 10-02-24 18:09

Hakaret dolu mesajları paylaştı, İbrahim Haskoloğlu'nu suçladı! Altan Sancar'ın iddiası sosyal medyada gündem oldu: 'Yoksa sana Doğu Eşrefoğlu mu demeliyim?'

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu'na ait olduğunu iddia ettiği mesajları yayımlayan gazeteci Altan Sancar'ın paylaşımı gündem oldu. Sancar, ekran görüntülerini paylaşırken, söz konusu mesajlarda Haskoloğlu'nun kendisine hakaret ettiğini savundu. Haskoloğlu'nun yine başka bir isimle yan hesabı olduğunu da iddia eden Sancar, "Ama o kadar acemi ki yan hesabından bana mesaj atarak tepki gösterdi" ifadelerini kullandı.

Haber 29-01-24 10:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iddiası gündem oldu! Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken yanıt: 'İlginç şekilde doğrudur'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisiyle ilgili olarak ortaya attığı iddiaya yanıt verdi. Kılıçdaroğlu "Değerli kardeşlerim, bu zalim yönetim bu aziz millete 1 bardak çayla 1 simidi bile layık görmüyor. Bunların peşinden nasıl gideceksiniz?" dedi.

Haber 28-01-24 20:25

Emekliye 2500, öğrenciye 10 bin TL! Her ay verilecek: AK Parti İstanbul Adayı Murat Kurum vaatlerini sıraladı

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum seçim vaatleri ve projelerini açıkladı. Emekli maaşları gündemdeyken en dikkat çeken vaat ise emekliye her ay 2 bin 500 TL verileceği oldu. Kurum, "İhtiyaç sahibi emeklilerimiz için her ay İstanbul Kartlarına 2 bin 500 lira destek ödemesi yapacağız" dedi. Ayrıca ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine aylık 10 bin lira eğitim bursu vereceklerini de kaydetti.

Finans 25-01-24 15:09

SON DAKİKA | Bakan Tekin duyurdu! Şehitler için pazartesi günü tüm okullarda saygı duruşunda bulunulacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "12 Ocak 2024 tarihinde şehit olan vatan evlatlarının aziz hatıralarını yaşatmak, eğitim ailesi olarak minnetimizi göstermek ve yükselen yeni nesli ruhen, bedenen ve manen vatan sevgisiyle donatmak amacıyla Bakanlığımıza bağlı tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında 15 Ocak 2024 tarihinde bayrak töreni öncesinde 1(bir) dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır" açıklamasını yaptı.

Haber 13-01-24 22:54

Tartışmalara son noktayı koydu, Aziz Yıldırım'dan başkanlık açıklaması! İddiaları bir bir yanıtladı

Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertliler'de Haziran 2024'te yapılacak başkanlık seçiminde aday olacağı iddiaları sonrası bir açıklama yayınladı. Yıldırım açıklamasında "Fenerbahçe'nin başkan sorunu yoktur" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 08-01-24 18:08

Manisa'da yakalanan cinayet zanlısı tutuklandı

Manisa'nın Salihli ilçesinde tüfekle ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Aziz Akay'ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan E.A. tutuklandı.

Yurthaber 03-01-24 08:02

'Mucizelerin Azizi' olarak biliniyor! Noel Baba için Demre'ye akın ettiler, nüfusun 7 katı turist geldi

'Mucizelerin Azizi' olarak bilinen Aziz Nikolaos ait anıt müzeye bir diğer adıyla Noel Baba Kilisesi yılbaşı öncesi ziyaretçi akınına uğruyor. Antalya Demre'deki kiliseye yıl içinde gelenlerin sayısı ilçenin nüfusunun 7 katı oldu. Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz, "Dünyanın birçok yerinden gelen Hristiyanlar, hac vazifesi için kiliseyi ziyaret ediyor. Bizler de kültürel varlığımız olan bu kiliseyi en iyi şekilde korumayı amaçlıyoruz" dedi.

Haber 29-12-23 10:11

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi şok sakatlık! Kadrodan çıkarıldı

Sarı-lacivertlilerde derbi öncesi önemli bir gelişme yaşandı. İsmail Kartal'ın ilk 11'de düşündüğü Serdar Aziz son dakika kararıyla kadrodan çıkarıldı. Fenerbahçe'de Serdar Aziz, sakatlığı nedeniyle derbide görev alamayacak.

Spor 24-12-23 15:41

Prof. Dr. Aziz Sancar: “Türkiye’nin, dünyanın güçlü ve lider ülkeleri arasında yer alması için bilim ve teknoloji üretmesi şart”

Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (MAREV) bursiyerleri, 16 Aralık'ta MAREV Ataşehir tesislerinde düzenlenen etkinlikte Mardin topraklarında doğup büyümüş, yaptığı çalışmalarla Nobel Ödülü’ne layık görülmüş Prof. Dr. Aziz Sancar ile bir araya geldiler. “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk’ün İzinde” temasıyla gerçekleşen etkinliğe Amerika’dan çevrimiçi katılan Prof. Sancar’ın din ve bilim, kadın-erkek fırsat eşitliği, bilim ve teknoloji konularındaki yorumları salondan büyük alkış aldı.

Haber 18-12-23 09:38

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! 81 ilde operasyon: 2 bin 842 kişi yakalandı

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde düzenlenen 'Çember-9' operasyonlarında 2 bin 842 kişinin yakalandığını ifade etti. Bakan Yerlikaya açıklamasının devamında "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, firari suçluların sokaklarımızda gezmelerine asla izin vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmedik, etmeyeceğiz" dedi.

Haber 16-12-23 08:29

Vakıflar Genel Müdürlüğünün yükseköğrenim bursu 2 bin liraya çıkarıldı

Vakıflar Genel Vakıflar Genel Müdürlüğü, yükseköğrenim öğrencilerine verilen burs miktarının 2 bin liraya çıkarıldığını duyurdu.yükseköğrenim bursu 2 bin liraya çıkarıldı

Yurthaber 14-12-23 17:54

Cübbeli Ahmet Hoca koğuş arkadaşı Aziz Yıldırım ile bir araya geldi!

Cübbeli Ahmet Hoca, davet üzerine ziyaret ettiği Aziz Yıldırım ile bir görüşme gerçekleştirdi. Cezaevi hatıralarını yad eden ikili ayda bir buluşmak üzere ayrıldı. Görüşmenin ardından Cübbeli Ahmet sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Spor 14-12-23 16:54

Fenerbahçe'de derbi öncesi sakatlık şoku! Kadrodan çıkartıldı

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatarak Beşiktaş maçı kadrosuna alınan Serdar Aziz, derbi kadrosundan çıkartıldı.

Spor 09-12-23 14:44

'Ölümlü Dünya 2' yılın rekor açılışını yapan Türk komedi filmi oldu

Yapımını TAFF Pictures’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Cemal Okan’ın üstlendiği, yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı, senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken” Ölümü Dünya 2 “bu yılın en iyi açılış yapan Türk komedi filmi oldu.

Magazin 04-12-23 16:42

Evliyken rol arkadaşıyla yakalanmıştı! Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı

Oyuncu çift Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan, dört yıllık evliliklerini tek celsede noktalad. 'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile rol arkadaşı Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri olay olmuştu. İhanet görüntülerinin ardından boşanma haberi geldi.

Magazin 01-12-23 17:22

Bakan Göktaş'ın yakın koruma ekibinde görevli polis memuru kazada şehit oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın koruma ekibinde bulunan polis memuru, görevi sırasında geçirdiği trafik kazasında şehit oldu. Acı haberi duyuran Bakan Göktaş "Yakın koruma ekibimizde görevli kıymetli mesai arkadaşımız, kardeşimiz Musa Erdem’in görevi sırasında elim bir trafik kazası sonucu şehadete yürümesiyle yüreğimiz yandı. Aziz hatırasına ve bizlere emaneti olan ailesine sahip çıkmak boynumuzun borcudur" ifadelerini kullandı.

Haber 30-11-23 23:46

Ali Atay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Ölümlü Dünya 2 filminin fragmanı paylaşıldı! Geri sayım başladı

Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin kaleme aldığı "Ölümlü Dünya 2" filminin vizyona girişi için geri sayım başlamışken merakla beklenen yapımın fragmanı da paylaşıldı. Yönetmen koltuğunda Ali Atay'ın yer aldığı film şimdiden fragmanıyla sevenlerinin beğenisini topladı.

Trend 17-11-23 15:39

KYK BURSU ÖDEME TARİHLERİ 2023: GSB KYK bursu yattı mı, ne zaman yatacak ve ne kadar? 3 aylık toplu ödeme!

KYK bursu ödeme tarihleri üniversitede okuyan, yüksek lisans ve doktora yapan kişiler tarafından araştırılıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 12 Ekim-19 Ekim tarihleri arasında alınan başvuru sonuçlarına ilişkin açıklamayı 14 Kasım'da yapmıştı. Şimdi gözler KYK bursu ödeme tarihlerine çevrildi. Birçok kişi Aralık ayına ilişkin '3 aylık toplu burs ödemeleri' konusunda araştırma yapıyor. Peki, KYK bursu yattı mı, ne zaman yatacak ve ne kadar?

Finans 16-11-23 10:43

KYK BURS ÖDEME TARİHLERİ 2023: KYK bursu ne zaman yatacak, ne kadar ödenecek? T.C. kimlik numarasına göre KYK bursu ödeme tarihleri

KYK bursu ödeme tarihleri merak konusu oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 12 Ekim-19 Ekim tarihleri arasında alınan başvuru sonuçlarına ilişkin açıklamayı 14 Kasım'da yaptı. Bilindiği üzere ödemeler 2024 yılıında lisans ve ön lisans öğrencilerine 2 bin TL, yüksek lisans öğrencilerine 4 bin TL, doktora öğrencilerine ise 6 bin TL olarak yatırılacak. Peki KYK bursu ne zaman yatacak, ne kadar ödenecek? İşte, T.C. kimlik numarasına göre KYK bursu ödeme tarihleri...

Finans 15-11-23 07:42

KYK BURSU ÖDEME TARİHLERİ 2023-2024: KYK bursu ne zaman yatacak? Burs ödemesi ne kadar, kaç TL?

KYK burs sonuçları geçtiğimiz gün Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından yapılan açıklama ile belli oldu. Bakan Bak, GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvuru sonuçlarının erişime açıldığını belirtip 'Hepinize hayırlı olsun" ifadesine yer verdi. Peki, KYK bursu ne zaman yatacak? KYK burs ödemesi ne kadar, kaç TL?

Finans 14-11-23 09:44

İmam Mustafa Efe, Mekke'de gözaltına alındığını açıkladı! Ayağından kelepçelendiği fotoğrafı paylaştı

İstanbul Üsküdar'daki Aziz Mahmud Hüdayi Camisi İmamı Mustafa Efe, Mekke'de Gazze ve Filistin kelimelerini kullandığı için gözaltına alındığını duyurdu. Sosyal medyadan bir video paylaşan Efe'nin ayağından kelepçelendiği görüldü.

Haber 13-11-23 22:41

İBB bursu ne zaman açıklanacak? İBB bursu 2023 başvuru sonuçları için tarih belli oldu mu? İBB burs sorgulama ekranı

İBB bursu başvuru sonuçları hakkında araştırmalar hız kazandı. 2023-2024 eğitim öğretim yılında İBB bursu için başvuruda bulunan binlerce öğrenci, sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İBB Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı kapsamında verilecek olan burslar için gözler son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, İBB bursu ne zaman açıklanacak? İBB bursu 2023 başvuru sonuçları için tarih belli oldu mu? İBB burs sorgulama ekranı...

Finans 10-11-23 13:10

LUDOGORETS FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE! Ludogorets Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Ludogorets Fenerbahçe maçı canlı olarak yayınlanacak. Grubunda 9 puanla lider durumda bulunan sarı lacivertliler bu maçtan da üstünlükle ayrılmayı amaçlıyor. Fred, Becao, Djiku, King, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş'ın tedavileri devam ettiği için maçta yer almayacaklar. Ludogorets Fenerbahçe maçı canlı izleme ekranını araştırıyor. Peki, Ludogorets Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 09-11-23 21:29

Bakan Yerlikaya duyurdu! Jamukhan Ulus yakalandı, yönetici ağı çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda aralarında örgüt yöneticisi Jamukhan Ulus’un da bulunduğu 210 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Örgütün yönetici ağının çökertildiğini ifade eden Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerinin, organize suç örgütlerinin bir bir tepelerine binip nefeslerini keseceğiz" açıklamasını yaptı.

Haber 09-11-23 08:12

Matematik parkı ziyaretçi akınına uğruyor

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay tarafından hizmete sunulan Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı, Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğruyor.

Yurthaber 02-11-23 14:10

KYK lisans, yüksek lisans ve doktora bursu ne kadar, kaç TL oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları...

KYK burs ve kredi miktarları dün yapılan açıklama ile belli oldu. Kabine Toplantısı'nın ardından önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilerin merakla beklediği konuya da değindi. Peki, KYK bursu ne kadar, kaç TL oldu? İşte, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları...

Finans 01-11-23 07:47

Ölümlü Dünya 2 filminin yeni afişi paylaşıldı! Vizyon tarihi kesinleşti... Sosyal medyada çok konuşuldu

Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin kaleme aldığı "Ölümlü Dünya 2" filminin yeni afişi paylaşıldı. 1 Aralık'ta vizyona gireceği açıklanan film şimdiden sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı.

Trend 31-10-23 15:43

Fenerbahçe'nin devre arasında yapacağı ilk transfer belli oldu! İsmail Kartal'ın raporuna sarı-lacivertlilerden olumlu cevap...

Fenerbahçe'nin devre arasında yapacağı transfer şimdiden netleşti. Serdar Aziz ve Djiku'nun sakatlanmasının ardından stoper mevkisindeki derinliğini kaybeden sarı-lacivertliler tecrübeli bir savunma oyuncusunu renklerine bağlayacak.

Spor 28-10-23 16:19

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'dan Serdar Aziz için sakatlık açıklaması 4-5 hafta yok

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Ludogorets maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında takımın son durumuna dair açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 25-10-23 15:52