Bahar Haberleri

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizi bu defa çekim hatasıyla dikkat çekti. Demet Evgar'ın o sahnesi seyircinin gözünden kaçmadı.

Magazin 05-04-2024 08:38

O hastalıklar kapıda! Uzman isim 'Önleminizi alın' diyerek uyardı

Havaların ısınması ve doğanın yeniden canlanışıyla birlikte, bahar mevsimi pek çok kişi için neşe kaynağı olurken, aynı zamanda bazı sağlık sorunlarını da beraberinde getiriyor. İç Hastalıkları Bölümü Uzmanı Dr. Barış Doğukan Işıkoğlu, bu dönemde en sık rastlanan sağlık sorunlarının başında alerjik reaksiyonların geldiğini kaydetti.

Kadin 30-03-2024 10:50

Kars'ta bahar ve kış bir arada yaşanıyor

Çetin kış şartlarının yaşandığı Kars'ta bir tarafta karla mücadele çalışmaları sürerken, bir köyde de meyve ağaçları çiçek açtı.

Yurthaber 29-03-2024 12:15

Demet Evgar Bahar dizisinin setinden o sırrı paylaştı! 'Her derde deva olduğu gibi...' Gösterdikten sonra bir ısırık aldı

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Bahar ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen ünlü oyuncu Demet Evgar, hem dizideki sahneleri hem de oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmüyor. İzleyiciler Bahar dizisini merakla takip ederken Evgar, sosyal medya hesabından çekim hazırlıkları sırasında bir paylaşım yaptı. Evgar, bu paylaşımda 'çillerinin sırrını' açıkladı.

Kadin 14-03-2024 10:39

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kim çıktı! Meğer rol arkadaşıymış...

Yayın hayatına başladığı günden itibaren reyting rekorlarına imza atan Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar'ın kendi gibi oyuncu bir kardeşinin olduğu ortaya çıktı. Daha önce aynı dizide rol alan abla kardeş aynı sahneleri paylaşmış. Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kimmiş...

Magazin 13-03-2024 23:14

Dün güneşli havanın tadını çıkarmışlardı! Sabah uyandıklarında şaşkına döndüler 'Mevsimler şaşırdı'

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir gün öncesinde güneşli havanın tadını çıkaran mahalleli bugün karla buluştu. Mahalleli 'Mevsimler şaşırdı' derken fındıkların da havalara aldanıp tomurcukların çiçek açtığını, bundan sonraki süreçte durumların değişmesini umduklarını, aksi takdirde fındık toplayamayacaklarını söyledi.

Haber 09-03-2024 11:49

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i için yapılmıştı... Şimdi de Bahar'ın Timur'u için site açıldı! Tokatlamak isteyenler...

Sıla Türkoğlu ile başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Fatih' karakteri ile izleyenlerin öfkesini kazanan Doğukan Güngör için bir 'Tokatlama sitesi' açılmıştı. Şimdi de aynı durum Bahar dizisinde Mehmet Yılmaz Ak'ın hayat verdiği Timur karakteri için yapıldı.

Magazin 06-03-2024 15:56

Bahar'ın asistan doktoru Seren'i canlandıran Nil Sude Albayrak sosyal medyayı salladı! Doktorlar Zenan yorumu

Bahar dizisinin Seren'i Nil Sude Albayrak dizide hırçın bir asistan doktoru canlandırıyor. Dizideki sahneleriyle sosyal medyada gündem olan Albayrak'a yapılan Doktorlar Zenan yorumu dikkat çekti.

Magazin 06-03-2024 13:48

Çankırı'da baharın gelişi yüzlerce yıldır Akyel Şenliği ile kutlanıyor

Çankırı'nın Orta ilçesine bağlı Hüyük köyünde, baharın gelişi, geçmişi yüzlerce yıl öncesine dayanan "Akyel Şenliği" ile kutlandı.

Yurthaber 04-03-2024 14:56

Yalancı bahara aldanmayın: Ani hava sıcaklığı değişimlerine dikkat! Bağışıklığı etkileyerek enfeksiyona zemin hazırlıyor

Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İsmet Çerçi, bahar mevsiminde meydana gelen ani hava sıcaklığı değişimlerine dikkat edilmesi konusunda uyardı.

Haber 04-03-2024 09:56

Üsküdar Nakkaştepe Millet Bahçesi'nde lale soğanları toprakla buluştu

Üsküdar'daki Nakkaştepe Millet Bahçesi'ne lale soğanları ekildi.

Yurthaber 21-12-2023 10:34

Baharın ortasında kar kalınlığı 5 metreyi buldu! Nemrut Krater Gölü yolu ulaşıma açıldı

Bitlis'in Tatvan ilçesi sınırları içinde bulunan, dünyanın 2. büyük krateri olan Nemrut Krater Gölü'nün karla kaplı yolu Özel İdare ve Karayolları ekipleri tarafından ulaşıma açıldı.

Haber 22-04-2023 20:02

Balkanlar'dan gelen soğuk hava nedeniyle Trakya'da sıcaklıklar düştü

Trakya, Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girdi.

Yurthaber 28-03-2023 14:57

Baharın müjdecisi leylekler Ağrı'daki yuvalarına gelmeye başladı

Sonbaharda sıcak bölgelere göç eden leylekler, havanın ısınmasıyla Ağrı'daki yuvalarına dönmeye başladı.

Yurthaber 27-03-2023 14:08

Çıldır Gölü'nün yüzeyini kaplayan buz tabakası erimeye başladı

Kars ve Ardahan sınırlarında yer alan Çıldır Gölü'nün buzla kaplı yüzeyi, havaların ısınmasıyla erimeye başladı.

Yurthaber 24-03-2023 10:08

Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı! Bahar havası geliyor

Türkiye geçtiğimiz bir hafta içerisinde soğuk bir hava geçirdi. Şanlıurfa ve Adıyaman'da sel felaketi yaşanırken, birçok ilde de soğuk ve yağışlı hava etkili oldu. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise yeni açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Şen, "Sıcaklıklar batı bölgeler ve iç bölgelerde 3-4 derece artacak. Bu sıcaklık artışı çarşamba günü 1-2 derecelik azalmadan sonra hafta sonu daha da artacak. Yani hafta sonu böyle bahar havası gelecek gibi gözüküyor." dedi.

Haber 20-03-2023 11:17

İlkbahar eş anlamlısı nedir? İlkbahar kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

İlkbahar, Farsça "behâr" kelimesinden türemiştir. İlkbahar kelimesini 14. yüzyıldan itibaren dilimizde görürüz. Türkçeye ilk başta "bahar" olarak geçmiştir. Zamanla "ilkbahar" hâlini almıştır. Dilin gelişimiyle birlikte ilkbahar kelimesinin birden fazla eş anlamlısı türemiştir. Peki, ilkbahar kelimesinin eş anlamlıları nelerdir?

Egitim 26-08-2022 14:34

Ilgaz Dağı ağustosta ilkbaharı yaşıyor

Karadeniz Bölgesi'nde kayak turizminin en önemli merkezlerinden Ilgaz Dağı'ndaki manzara, ağustos ayı olmasına rağmen açan çiçekler, kelebekler, çevreyi saran yeşillik ile ilkbaharı aratmıyor - Doğa fotoğrafçısı Cebrail Keleş: - "Birçok yerde tamamen kupkuru bir tabiat hakimken Ilgaz'a bahar yeni geliyor, çiçekler yeni açıyor"

Yurthaber 19-08-2022 11:34