Bahattin Ustegmen Haberleri

Tartışma kanlı bitti! Önce eşini, sonra kendini vurdu

Çatalca'da Bahattin C., eşi Asya C.'yi başından vurarak öldürdü. Bahattin C. daha sonra intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahattin C.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haber 2024-04-17 15:59:12

Yüksek ses tartışması cinayetle bitti! Yatağa bağlı babasının gözleri önünde 65 yaşındaki komşusu tarafından öldürüldü

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde korkunç bir cinayet yaşandı. Komşular arasında yüksek ses nedeniyle çıkan tartışma çıktı. Bahattin D., yatağa bağlı babasının gözleri önünde 65 yaşındaki komşusu tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Haber 2024-02-19 20:59:41

Futbolculardan hakeme saldırıya alkışlı protesto!

Gaziantep FK-Adana Demirspor maçında hakemin ilk düdüğü sonrası iki takım futbolcuları topa hareketlenmeyerek Halil Umut Meler’e yönelik saldırıyı alkışlarla protesto etti. Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica ise seremonide hakem Bahattin Şimşek’e çiçek takdim etti.

Spor 2023-12-19 22:44:20

Son dakika: Galatasaray'dan son dakikada penaltı itirazı! Hatayspor maçında Mauro Icardi yerde kalınca gözler hakeme çevrildi ama...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Atakaş Hatayspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. 90 dakikası nefes kesen maçta kazanan taraf, 2-1'lik skorla Hatayspor oldu. Karşılaşmanın 90+8. dakikasında Mauro Icardi'nin ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyon sonrası sarı - kırmızılılardan yoğun bir penaltı itirazı geldi. Galatasaraylı taraftarlar da pozisyonun penaltı olduğunu savundu ancak hakem Bahattin Şimşek oyunu devam ettirdi. İşte detaylar...

Spor 2023-11-11 21:11:28

Kuruluş Osman'ın Yakup Bey'i Mirza Bahattin Doğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mirza Bahattin Doğan'ın hayatı

Kuruluş Osman dizisinde Yakup Bey karakterini canlandıran Mirza Bahattin Doğan vatandaşlar tarafından merak edildi. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Dizi bu akşam 5. sezonun ilk bölümüyle ATV'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Mirza Bahattin Doğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman'ın Yakup Bey'i Mirza Bahattin Doğan'ın rol aldığı diziler...

Magazin 04-10-23 20:26

Benzinin litresi 40 TL'ye dayandı! Vatandaş çözümü böyle buldu: '4 kat arttı'

Benzine gelen zamlar sonrasında vatandaşlar çareyi LPG'de buldu. Yüzde 50'ye yakın tasarruf sağlayan LPG'ye son günlerde ilginin arttığı belirtildi. Galericilik yapan Bahattin Kara, "Şu anda LPG montajı yapan ustalarla görüştüğümüzde LPG montajının ortalama 4 kat daha fazla arttığını söylüyor. Şu anda benzinli araçların alternatif çözümü olarak LPG dönüşümü var. Ama dizel araçların LPG dönüşümü olmadığı için dizel araçların talebi biraz azaldı" dedi.

Haber 21-08-23 16:25

Kuşadası'nda iki yunus daha kıyıya vurdu

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde son günlerde yunus ölümlerinde artış yaşanırken, son olarak 2 yunus da ölü olarak kıyıya vurdu. Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği Başkanı Bahattin Sürücü, son 15 günde 7 yunusun ölü olarak kıyıya vurduğunu belirtti.

Haber 17-06-23 21:43

Son bir haftada bu altıncı: Yetkilileri harekete geçiren olay! Ağır kokuşma, aşırı bozulma, delikler...

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde son bir haftada 6 ölü yunus sahile vurdu. Deniz yüzeyinde uzun süre kaldıkları için yunuslara nekropsi yapılma imkanı bulunmadığı bildirildi. Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD) Başkanı Bahattin Sürücü, son günlerde ölen yunusların insan kaynaklı olduğunu düşündüklerini söylerken denizle ilgili birimler tarafından araştırma yapılmasıyla ilgili Kuşadası Kaymakamlığı'na bilgilendirme yaptıklarını aktardı.

Haber 07-06-23 12:17

EKODOSD’tan “istilacı tür” uyarısı

Yavruyken alınıp evlerde bakılan ve büyüyünce deniz kenarına bırakılan su kaplumbağalarının tuzlu suya girmediğini hatırlatan EKODOSD Başkanı Bahattin Sürücü; “Bu tip istilacı türlerin biyolojik çeşitliliğe zarar vermemesi için doğaya bırakılmaması gerekir” dedi.

Yurthaber 05-06-23 10:19

Doğaseverin dikkati sayesinde ezilmekten kurtuldu! Adını kedilerdeki dikey ve büyük gözbebeklerinden alıyor... Şehrin tam ortasında görülmesi de çok ilginç bir durum

Aydın’da kedi gözlü yılanı ezilmekten bir doğaseverin dikkati kurtardı. Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD) yılanı teslim alırken, kedi gözlü yılanın adını kedilerdeki dikey ve büyük gözbebeklerinden aldığını söyleyen Dernek Başkanı Bahattin Sürücü, "Yılanı alarak doğal yaşam alanı olan bir araziye bıraktık" dedi. Sürücü, "Genellikle çalılık, kayalık ve bitki örtülü açık orman arazilerinde görülür. Şehrin tam ortasında görülmesi de çok ilginç bir durum." diye de konuştu.

Haber 17-03-23 15:25

Fatih'te eşini öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanması sürdü

Fatih'te, Fatma Narman'ın öldürülmesine ilişkin maktulün eşi Yalçın Narman ile kayınbiraderi Bahattin Narman'ın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 15-03-23 13:31

Giresunspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Giresunspor - Galatasaray maçı nereden canlı izlenir? İşte muhtemel 11'ler!

Galatasaray Giresunspor maçı için heyecan dorukta. Giresunspor, Çotanak Stadyumu'nda oynanacak maçta Giresunspor'a konuk olacak. Düdük Bahattin Şimşek'te olacak. Peki Giresunspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanaldan canlı izlenir? İşte ayrıntılar...

Spor 27-01-23 15:08

HATAYSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! Hatayspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor ile Beşiktaş maçı, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Yeni Hatay Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Siyah Beyazlı ekipte, Rachid Ghezzal, Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan karşılaşmada süre alamayacak. Maçta hakem Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Samet Çavuş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olacak. 'Hatayspor Beşiktaş maçı canlı izle' internette araştırılıyor. Peki, Hatayspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 24-10-22 23:13

Sivasspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor Giresunspor maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Sivasspor Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek'in yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Yusuf Bozdoğan üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Emre Kargın olacak. Peki, Sivasspor Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor Giresunspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifresiz mi?

Spor 17-10-22 14:14

7 ülkeden 3 binden fazla Yıldız Holding çalışanı Global Yıldız Kupasında yarıştı

Yıldız Holding İnsan ve İş Destek Başkanı Bahattin Aydın: - "Yıldız Holding olarak geleneksel hale getirdiğimiz kurum içi etkinliklerimizi dijital ortama taşıyarak globaldeki tüm çalışanlarımızı kapsayacak şekilde gerçekleştiriyoruz"

Yurthaber 26-09-22 11:07

BAŞAKŞEHİR FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI İZLE! Başakşehir Fatih Karagümrük maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir Fatih Karagümrük maçı için heyecan dorukta. Başakşehir Stadı'nda oynanacak maçta hakem Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Melis Özçiğdem karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak görev alacak. Heyecanla beklenen karşılaşmaya dakikalar kala birçok kişi internette "Başakşehir Fatih Karagümrük maçı canlı izle" konu başlığını sorguluyor. Peki, Başakşehir Fatih Karagümrük maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 18-09-22 16:44

Büyük Menderes Nehri'nde korkutan görüntü! 'Hastalık yayan bir bölge haline gelebilir'

Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD) Başkanı Bahattin Sürücü, çöplüğe dönen Büyük Menderes Nehri’ndeki kirliliğe dikkat çekti. Sazlıköy Regülatörü'nün adeta çöplüğe hatta hayvan leşlerinin toplandığı bölge haline geldiğini belirten Sürücü, önlem alınmaz ise Menderes Nehri’in döküldüğü Ege Denizi kıyılarının çöplüğe hatta hastalık yayan bir bölge haline geleceğini söyledi.

Haber 11-09-22 23:45

Milli motosikletçiler, Fransa'da piste çıkacak

Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu, bir aylık aranın ardından Fransa'da boy gösterecek

Yurthaber 07-09-22 14:18

Hakemliği bırakan Bahattin Duran kariyeri hakkında konuştu: Maddi kazanç sağlamadan hakemlik yapıyordum

Türkiye'nin en kariyerleri hakemleri arasında bulunan FIFA kokartlı yardımcı hakemlerinden olan Bahattin Duran geçtiğimiz günlerde Türkiye'deki hakemlik kariyerini noktalamıştı. Oyuncu Aslı Samat ve Influencer Cansu Yalçınkaya'nın Konumuz Kahve programına konuk olan eski hakem Bahattin Duran, hakemlik dönemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Spor 18-08-22 00:12

Aydın'da nesli koruma altındaki Saz Kedisi boynundan vurularak öldürüldü!

Aydın'da birçok yaban hayatına ev sahipliği yapan milli parkın tahliye kanalı yakınında, bir Saz Kedisi ölü olarak bulundu. Nesli tükenme tehlikesi altında olan kedinin ateşli bir silahla vurularak öldürüldüğü tespit edilirken ölçümleri, doku ve kıl örnekleri alınarak gömüldü. Dernek Başkanı Bahattin Sürücü, ''İnsanlara ve evcil hayvanlara hiçbir zararı bulunmayan aksine fare gibi kemirgenleri temizlemesi nedeniyle önemli yararı bulunan bu nadir canlının mutlaka korunması gerekir'' dedi.

Haber 10-08-22 10:08

Erdal Beşikçioğlu'nun acı günü! Babasını son yolculuğuna uğurladı

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun İzmir Urla'da yaşayan babası Bahattin Beşikçioğlu, bir süredir Alzheimer tedavisi gördüğü hastanede organ yetmezliğine bağlı olarak dün yaşamını yitirdi. Bahattin Beşikçioğlu bugün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin 21-07-22 14:46

Maltepe'de iğrenç olay! Bir anda soyunup üst geçitteki kadına saldırmıştı... Korkunç ifadeler: Amacım tecavüz etmekti

İstanbul Maltepe'deki iğrenç olayda Bahattin Ç., (26) isimli şahıs, güpegündüz kıyafetlerini çıkartarak üst geçitten geçmekte olan bir kadına saldırdı. Şoke eden olay sonrası saldırgan tutuklanırken, emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı. Amacının, genç kadına tecavüz etmek olduğunu söyleyen şüpheli, sıcak olduğu için yanlış karar verdiğini söyledi.

Haber 14-07-22 10:50

Kur'an kursunda işkence ve cinsel istismar! Müdür ve hizmetli hakkında flaş karar

Erzurum'da, Hacı Bahattin Evgi Erkek Yatılı Kur'an Kursu'nda 8 çocuğa cinsel istismar ve 14 çocuğa işkence iddiaları Türkiye'nin gündemine oturdu. İğrenç olayla ilgili kurs müdürü ile hizmetlinin yargılanmasına başlandı. Haklarında her çocuk için 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istenen müdür Nuhi Karababa ve hizmetli Uğur Güngör hakkında, ilk duruşmada tutuklama kararı verildi. İşte mide bulandıran olayın detayları!

Haber 05-07-22 16:16

Bahçelievler'de korkutan gerginlik! Sokak savaş alanına döndü, özel harekat devreye girdi

Bahçelievler'de geçen hafta babasını kaybettiği öğrenilen Bahattin T., dün akşam saatlerinde sokak ortasında bağırmaya başladı. Çevredeki apartman sakinlerinin tepki göstermesi nedeniyle çıkan kavgada sokak savaş alanına döndü. Kendisini evine kilitleyen Bahattin T., bir süre sonra sinir krizi geçirerek, eşyaları pencereden sokağa fırlattı. Özel hareket polisinin müdahale ettiği olayda, evin kapısı kırılarak Bahattin T. gözaltına aldı. İşte olayın detayları!

Haber 23-06-22 14:30

Yıldız Holding, üst üste ikinci kez En Gözde Şirketler arasında yer aldı

Yıldız Holding İnsan ve İş Destek Başkanı Bahattin Aydın: - "Çalışmalarımızın üniversite öğrencileri ve genç profesyoneller tarafından da takdir edildiğini görmek ve üst üste ikinci kez En Gözde Şirketler arasında yer almak Holdingimiz için bir iftihar vesilesidir"

Yurthaber 21-06-22 11:13

Bahattin Duran ve Tarık Ongun hakemliği bıraktı! Açıklamadaki o detay kafalarda soru işareti bıraktı...

Son dakika haberleri: FIFA kokartlı yardımcı hakemler Bahattin Duran ve Tarık Ongun, Türkiye'deki hakemlik kariyerlerini sonlandırdı. Yaptığı açıklamadaki o detay ise herkesi kafasında soru işareti bıraktı. Yıllardır ülkemizde üst düzey hakemlik yapan bu ikilinin şok bir kararla hakemliği bırakması herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 15-06-22 16:31

Konya'da selden etkilenen vatandaşların yaraları sarılıyor

Akören ilçesi Alan Mahallesi sakinlerinden Bahattin Aşık: - "Sel neredeyse traktörü devirecekti. Hayvanlarımızın bir kısmını kurtaramadık, bazılarını da telef olmadan kestik" - Mahalle sakinlerinden Samet Çanakçı: - "Sel çok şiddetliydi, yağış yarım saat sürmedi ama gök yere indi. Her yer 15 dakika demeden yerle bir oldu. Belediyemiz, itfaiyemiz, herkes yardıma geldi"

Yurthaber 10-06-22 12:21

Cüneyt Çakır, İspanya-Çekya maçına atandı ama TFF sessiz kaldı!

UEFA Uluslar A Ligi 2. Grup'ta oynanacak İspanya-Çekya maçını Cüneyt Çakır yönetecek. Malaga kentindeki La Rosaleda Stadı'nda, 12 Haziran Pazar günü oynanacak mücadelede Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak. TFF, Cüneyt Çakır'ı UEFA tarafından Uluslar A Ligi'nde verdiği görevlendirmeye henüz sitesinde yer vermemesi ise sosyal medyada gündem oldu.

Spor 09-06-22 15:32

Gelibolu Yarımadası'nın atlı birliği Çanakkale Kara Savaşları'nın yıl dönümüne hazırlanıyor

Çanakkale Kara Savaşları'nın 107. yıl törenlerinde devlet büyükleri ile yabancı konukları karşılayacak Atlı Jandarma Tim Komutanlığı'nın Şehitler Abidesi alanındaki özel gezintileri FVP dron ile görüntülendi - Atlı Jandarma Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş Bahattin Hava: - "24-25 Nisan'da düzenlenecek törenlere iştirak edeceğiz. Bünyemizde çeşitli ırklardan 6 asayiş atı olacak"

Yurthaber 21-04-22 11:47

Toprak Razgatlıoğlu sezona İspanya'da başlayacak

Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu Dünya Supersport Şampiyonası'nda yarışacak

Yurthaber 06-04-22 13:06

Kenan Sofuoğlu, yeni sezona hazırladığı milli motosikletçilerden şampiyonluk bekliyor:

"2022 yılında 3 şampiyonluk bekliyorum ama şampiyonluk olamasa bile hem Deniz hem Toprak hem Bahattin hem de Can çok fazla yarış zaferi kazanacaktır"

Yurthaber 27-03-22 11:17

Kur'an kursunda çocuklara cinsel istismar ve işkence skandalı! Anlattıkları dehşete düşürdü

Erzurum'daki Hacı Bahattin Evgi Diyanet Erkek Yatılı Kur'an Kursu'nda 13 çocuğa işkence ettikleri öne sürülen kurs müdürü ile hizmetli hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede Kurs Müdürü N. K. ve hizmetli U. G. hakkında her bir çocuk için 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istendi. Aynı kursta gönüllü belletmen Hakan Aslankafa (22), 8 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanmıştı. İşkence gören çocukların ifadeleri ise kan dondurdu. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 23-03-22 20:01

Yerli TURKOVAC aşısı Muş'ta uygulanmaya başlandı

Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Bahattin Bayar: - "Türk aşısına vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Tüm randevularımız doldu. Bu bizim açımızdan sevindirici bir durum"

Yurthaber 07-02-22 18:56

Bakırköy'de Bahattin Delen, eşi ve çocuğunu siyanürle zehirleyip öldürmüştü! Kan donduran olayda yeni gelişme

Bakırköy'de 15 Kasım 2019'da anne Zübeyde Delen (38), baba Bahattin Delen (38) ve 6 yaşındaki çocukları Ali Delen’in ölü bulunması üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı. Baba Bahattin Delen'in bıraktığı notta kendisi, eşi ve çocuğunu siyanürle zehirlediği, ölümlerde siyanür dışında herhangi bir bulguya rastlanmadığı belirlendi. Baba Delen'in telefonunda mesaj yazıldığı ancak gönderilmediği ortaya çıkmıştı.

Haber 03-02-22 13:05

Regaip Kandili yarın idrak edilecek

Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Bahattin Akbaş: - "Bu gece ibadetler için kendimize zaman ayıralım, bizi asıl mutluluğa eriştirecek olan Allah'ı zikretmek, hatırdan ve gönülden çıkarmamaktır"

Yurthaber 02-02-22 12:20

Muş'ta yoğun bakımdaki hastaların yüzde 96'sını aşı yaptırmayanlar oluşturuyor

İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu: - "Vatandaşlarımızdan tek talebimiz var, lütfen herkes aşı olsun. Kovid-19 hastalığından korunmanın yolu aşı olmak. Hastanede yoğun bakımda yatan birçok hastamız aşısız" - Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Bahattin Bayar: - "Hastanemizdeki verileri incelediğimizde şunu tespit ettik. Yoğun bakımda yatan hastaların yüzde 96'sı ya hiç aşı olmamış ya da aşısını eksik yaptırmış" - Anestezi Uzmanı Doktor Adil Akın Yıldıran: - "Çoğu kişi ne yazık ki aşı olmadığı için hastalığı ağır geçiriyor. Aşı olmamanın pişmanlığını dile getiriyorlar. 'Buradan çıktıktan sonra aşı olacağız' diyorlar"

Yurthaber 07-12-21 12:00

Büyük Menderes Nehri'nde binlerce balık öldü, vatandaş toplamaya başladı: Kesinlikle yemeyin

Aydın'ın Söke ilçesinde, Büyük Menderes Nehri'nin geçtiği Sarıkemer Mahallesi'ndeki taş köprüde biriken çöplerin, menfezleri tıkamasıyla binlerce balık öldü. Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği Başkanı Bahattin Sürücü, ''Yöredeki vatandaş görüşmelerinde bazı kişilerin iri balıklardan topladıklarını öğrendik. Bu balıkların kesinlikle yenmemesi, büyük koku da oluşacağından halk sağlığı açısından bu alandan temizlenmesi gerekir'' dedi.

Haber 03-12-21 08:40

Kocaelispor'da Bahattin Köse kadro dışı bırakıldı

Kocaelispor'da Bahattin Köse kadro dışı bırakıldı

Yurthaber 25-11-21 12:55

Bafa Gölü’nde korkutan manzara! Sular çekilince istilacılar ortaya çıktı

Biyolojik çeşitliliği ile önemli göllerden olan Bafa Gölü’nde suların çekilmesi ile birlikte Avustralya tüp kurtlarının istilasının ortaya çıktığını ifade eden EKODOSD Başkanı Bahattin Sürücü, biyolojik tehlikenin önüne geçilmesi adına erken müdahale edilmesi çağrısında bulundu.

Trend 16-11-21 15:30

Milli motosikletçiler başarılarıyla dünyada adlarından söz ettiriyor

Dünya şampiyonalarında yarışan milli sporcular Toprak Razgatlıoğlu, Bahattin Sofuoğlu, Can ve Deniz Öncü kardeşler, elde ettikleri başarılarla Türkiye'ye gurur yaşatıyor - TMF Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu: "Dünya şampiyonasında 3 kategori var. Yarışçılarımızın gösterdikleri performanslarla dünya şampiyonasına ambargo koyduk diyebilirim" - "Türk sporcularını, Türk bayrağını en önde görmek ve İstiklal Marşı'nı çaldırmak, bizim için en büyük hedef"

Yurthaber 12-10-21 11:33

Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, İspanya'da son yarışta birinci oldu

Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, İspanya'da son yarışta birinci oldu

Yurthaber 26-09-21 17:08

Türkiye'nin gündemine oturan Dilek ile ilgili Gaziantep Valiliği'nden açıklama! Baldızına cinsel istismarda bulundu iddiası

Gaziantep'te yıllarca ailesi tarafından istismar edildiğini itiraf eden Dilek Albayrak, eşi Bahattin Albayrak ile birlikte Türkiye'nin kanını donduran açıklamalarda bulunmuştu. Olayın 6 ay öncesine dayandığını açıklayan Valilik, konu hakkında bilgi verdi. Açıklamada, Dilek'in annesinin, küçük kızı S.T.'nin, Bahattin Albayrak'ın istismarına uğradığı ve uyuşturucu madde verildiğine ilişkin iddialarına yer verilerek, S.T.'nin muayenesinde istismara maruz kalmadığının saptandığı bildirildi.

Haber 26-09-21 10:55

Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, İspanya'da birinci oldu

Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, İspanya'da birinci oldu

Yurthaber 19-09-21 15:32

Bahattin Sofuoğlu, Barselona'da ikinci oldu

Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, Barselona'da Dünya Supersport 300 Şampiyonası'nın 9. ayağında ilk yarışta ikinci olarak bu yılki ilk podyum sevincini yaşadı.

Spor 18-09-21 15:42

Edirne'de hayatını kaybeden Kore Gazisi Bahattin Erginler son yolculuğuna uğurlandı

Edirne'de hayatını kaybeden Kore Gazisi Bahattin Erginler son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 31-08-21 15:31

Tokyo'da Bahattin Hekimoğlu'dan bronz madalya

Paralimpik Oyunları'nda W1 makaralı yay bireysel kategorisinde Bahattin Hekimoğlu, bronz madalya kazandı.

Spor 30-08-21 15:13

Dünyada sadece 11 tane kaldı! Sadece Kuşadası’nda yetişen 'Aydın Ölmez Çiçeği' korunmayı bekliyor

Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği Başkanı Bahattin Sürücü, dünyada sadece Kuşadası’nda yetişen ve sadece 11 adet kaldığı tespit edilen Aydın Ölmez Çiçeği’nin yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını belirterek koruma altına alınmasını istedi.

Haber 25-08-21 11:27

Bahattin Sofuoğlu, İtalya Şampiyonası'nda podyuma çıktı

Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, İtalya Şampiyonası'nın ikinci yarışında podyuma çıktı.

Spor 01-08-21 23:35

Bahattin Sofuoğlu, İtalya Şampiyonası'nın ilk yarışında ikinci oldu

Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, İtalya Şampiyonası'nın ilk yarışını ikinci sırada bitirdi.

Spor 31-07-21 23:12