Bahçelievler Haberleri Ve Son Dakika Bahçelievler Haberleri

Bahçelievler Haberleri Ve Son Dakika Bahçelievler Haberleri

Bahçelievler, İstanbul iline bağlı, nüfusu 611 bin olan bir ilçedir. Avrupa yakasında bulunan ilçe, 1992 yılında Bakırköy’den ayrılarak ilçe statüsü kazanmıştır. Bahçelievler on bir mahalleden oluşmaktadır. Bahçelievler ilçesine bağlı bucak ya da köy bulunmamaktadır. Yüzölçümü 16,7 kilometre kare olan ilçede, Havuzlu Köşk, Çobançeşme Köprüsü, Soğanlı Çeşmesi, Viran Saray gibi tarihi eserler bulunmaktadır. Bahçelievler, Bizans İmparatorluğu döneminde tarım ve bağcılık faaliyetlerinin yapıldığı alanlardır. Bu dönemde Hepdemon olarak anılmaktadır. Rumeli’den gelen askeri konvoylar ve kervanların geçiş güzergahı olmuştur. 1960 yılında Londra Asfaltının yetersiz kalması nedeniyle, E-5 inşa edilmiş ve bu yl Bahçelievler’i güneyden sınırlandırmıştır. Bu yol boyunca birçok fabrika kurulmuş ve bugünkü Bahçelievler inşa edilmiştir.

Bahçelievler Haberleri

Canlı Bahçelievler seçim sonuçları! Bahçelievler'de seçimi Hakan Bahadır mı Emine Gülizar Emecan mı kazanıyor?

31 Mart geldi çattı. Aylardır devam eden seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye istediği adayı belirlemek için sandık başına gitti. Bahçelievler'de yaşayan vatandaşlar da seçim sonuçlarını büyük bir heyecanla takip ediyor. AK Parti'nin adayı Hakan Bahadır ile CHP'nin adayı Emine Gülizar Emecan arasında geçmesi beklenen seçim sonuçları bugün belli olacak. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 28-03-2024 16:56

Bahçelievler’de korkunç olay: İş yerinden çıkan yanmış cesedin kimliği belirlendi

Bahçelievler’de bir iş yerinde çıkan yangın söndürüldüğünde elleri arkadan bağlanmış bir erkeğe ait yanmış ceset bulundu.

Yurthaber 28-03-2024 13:44

Cenaze törenine damga vuran anlar! Tepki göstermek için hepsi arkasını döndü

Cezaevinden izinli çıkan ve toplam 20 suç kaydı bulunan Uğur Falay, izninin son gününde annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra intihar etti. 3 cenazede aynı yerden kaldırılırken cenazede Uğur Falay'a tepki gösterenler arkalarını dönerek protesto etti.

Haber 26-03-2024 16:12

Bahçelievler'de aile katliamı! Cezaevinden izinli çıktı, annesini ve kız kardeşini öldürüp camide intihar etti

İstanbul Bahçelievler'de kan donduran bir aile katliamı yaşandı. Cezaevinden izinli çıkan Uğur Falay, annesini ve kız kardeşini silahla vurarak öldürdü. Uğur Falay cinayetlerin ardından Beyoğlu Nusretiye Camii'nde aynı silahla intihar etti. İstanbul Valiliği de yaşanan olayın ardından bir açıklama yaptı.

Haber 25-03-2024 18:52

Bahçelievler

Bahçelievler Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Bahçelievler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Bahçelievler’de korkutan yangın: Dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Bahçelievler Merkez Mahallesi’nde 5 katlı bir binanın 3.

Yurthaber 25-03-2024 14:18

Bahçelievler'de evde çıkan yangında iki kişi yaralandı

Bahçelievler'de bir evde çıkan yangında yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 25-03-2024 07:42

Sevgilisi evdeyken birlikte yaşadığı eski kocası zile bastı! Çamaşır ipiyle 4. kattan inmek isterken olan 6 yaşındaki çocuğa oldu

Akılalmaz olayın adresi İstanbul Bahçelievler... Sevgilisinin evine giden Vahdet T. sevgilisinin birlikte yaşadığı eski kocası Turgay E.'nin zile basmasıyla büyük panik yaşadı. Kaçmak isteyen Vahdet T. 4. kattan aşağı çamaşır ipi sarkıttı. Ancak çamaşır ipi kopunca okula giden 6 yaşındaki kızın üstüne düştü. Talihsiz kız ise 10 gün yoğun bakımda hayata tutunmaya çalıştı. İşte detaylar...

Haber 23-03-2024 16:19

Bahçelievler E-5 Karayolu’nda otomobil, otobüs durağına çarparak takla attı

Bahçelievler E-5 Karayolu’nda kontrolden çıkan otomobil önce otobüs durağına, ardında da takla atarak park halindeki kamyonete çarptı.

Yurthaber 20-03-2024 08:07

İstanbul'da korkutan görüntü! Bina yıkıldı, yandaki binanın tuvaleti açıkta kaldı

Kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü İstanbul'da Bahçelievler'de bir bina yıkıldı. Ancak sonrasıda ortaya çıkan görüntü yürekleri ağza getirdi. Yıkılmayan yan binadaki tuvaletle yıkılan binanın duvarının ortak olduğu belirlendi. Şaşkına dönen apartman sakinleri evlerini boşaltmak zorunda kaldı.

Haber 14-03-2024 13:22

Kucağındaki o detay... Otomobilin içinde ölü bulundu! Yakınları sinir krizi geçirdi

Bahçelievler’de bir kişi park halindeki otomobilin içerisinde başında vurulmuş halde bulundu. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından ceset, Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 02-03-2024 14:51

Kentsel dönüşüm skandalı! Eskisinden daha çürük çıktı, hak sahipleri isyan etti

Bahçelievler'de site sakinleri, binalarının eski ve depreme dayanıksız olması nedeniyle 2019 yılında kentsel dönüşüm için bir inşaat firmasına başvurdu. Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine yapılan yeni yapı, inşaat halindeyken hak sahiplerinin şikayeti üzerine yapılan incelemelerde depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Ucuza inşaat yapabilmek için firmanın kalitesiz beton ve eksik demir kullandığını öne süren hak sahipleri, yeni binaların eskisinden çürük çıktığını belirtti.

Haber 19-02-2024 11:45

Bahçelievler’de durağa dalarak 2 kişinin ölümüne neden olan İETT şoförü hakkında mütalaa: 22 yıl 6 aya kadar hapsi istendi

Bahçelievler’de İETT şoförü Sefer Baldan’ın otobüs durağına dalarak 2 kişinin ölmesine neden olduğu kazaya ilişkin davada mütalaa açıklandı.

Yurthaber 16-02-2024 12:10

Bahçelievler'de metrobüs yangını

Bahçelievler'de seyir halindeki metrobüsün motor kısmında çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber 15-02-2024 10:46

Bahçelievler'de korkunç tesadüf! 1 hafta arayla aynı arazide 2. ceset bulundu

Bahçelievler'de korkunç bir olay yaşandı. 1 hafta önce vatandaşlar tarafından erkek cesedi bulunan boş arazide bugün bir ceset daha bulundu. Cansız bedeni bulunan gencin, annesine intihar içerikli veda mesajı attığı ortaya çıktı. Kimliği tespit edilen Can Muhammet Akyel'in zehirli bir madde alarak intihar ettiği ihtimali üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi işleminin ardından belirlenecek.

Haber 08-02-2024 20:16

Tekel bayisine silahlı saldırı! Dehşet anları kamerada

Bahçelievler'de tekel bayisine gelen yüzü maskeli kişi, dükkan sahibi Tayfun K.'ye silahla ateş ederek kaçtı. Tayfun K., saldırıda elinden yaralandı. Saldırı anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 04-02-2024 09:59

Bahçelievler’de boş arazide erkek cesedi bulundu

Bahçelievler’de boş bir arazide erkek cesedi bulundu.

Yurthaber 02-02-2024 07:57

İstanbul'da dernek lokaline silahlı saldırıda bir kişi öldü

Bahçelievler'de dernek lokaline düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Yurthaber 10-01-2024 07:46

Kan donduran vahşet! Otomobilde öldürdüğü arkadaşını, inşaatın önüne atıp kaçtı

Bahçelievler'de kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Otomobilde bir süre sohbet eden Ramazan Nazlıcan ile Ahmet Sevim arasında tartışma çıktı. Sevim'i ensesinden, boğazından ve yüzünden bıçaklayan Nazlıcan, Sevim'i otomobille bir kaç sokak ilerideki inşaatın önüne atıp kaçtı. Sevim'in cansız bedenini mahalle sakinleri buldu. Kısa sürede yakalanan Nazlıcan ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşte detaylar...

Haber 22-12-2023 11:20

Yol ortasında 6 milyon liralık gasp! 'Hareket ederseniz vururuz'

Bahçelievler'de dehşete düşüren bir gasp olayı yaşandı. 4 şüpheli, Kuyumcukent'e gelen döviz bürosu çalışanlarını soydu. Döviz bürosu çalışanlarının aracına çarpan ve silah doğrultan zanlılar, yaklaşık 6 milyon TL'nin içerisinde bulunduğu çantayı alarak kayıplara karıştı. Polis kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. İşte detaylar...

Haber 18-12-2023 14:45

Bahçelievler'de ilginç olay! ‘Cama çıkıp polis diye bağırdı, iki gözü de mosmordu…’

İstanbul Bahçelievler’de ilginç bir olay yaşandı. Dövülerek gasbedildiğini iddia eden bir kişi pencereye çıkarak yardım istedi. Çevredeki esnafın merdivenle kurtardığı şahıs polis merkezine götürülürken olaya tanık olan mahalle sakinleri "2 gözü de mosmordu muhtemelen çocuğu dövdüler” şeklinde konuştu.

Haber 03-12-2023 13:31

Yer: İstanbul! Tartıştığı kişiyi sokak ortasında darbetti! Yetmedi, bir de o anları arkadaşına kaydettirdi

Bahçelievler'de bir kişi, iddiaya göre alacak verecek meselesi nedeniyle sokak ortasında tartıştığı kişiyi, kendisini babasına şikayet ettiğini söyleyerek darbetti. Saldırgan o anları ise yanında bulunan arkadaşına cep telefonu kamerası ile kaydettirdi. Saldırıya uğrayan kişinin kan sulandırıcı kullandığını söylediği, ancak saldırganın 'Neyin kan sulandırıcısını kullanıyorsun' diyerek darbetmeye devam ettiği görüntülerde yer aldı.

Haber 16-11-2023 11:44

E-5 Karayolu’nda makas terörü kamerada: Sürücü cezadan kaçamadı

E-5 Karayolu Bahçelievler mevkiinde hafif ticari araçla seyreden bir maganda, araçların arasında defalarca makas atarak trafiği tehlikeye düşürdü.

Yurthaber 08-11-2023 10:50

Sevgilisini taşla öldürüp cesedini parçalamıştı! Kan donduran detaylar: 45 dakika boyunca...

Bahçelievler'de Rıza Beler (61), birlikte yaşadığı Özbekistan uyruklu Umıda Tulyaganova'yı (40) taşla öldürüp cesedini parçalayarak derin dondurucuya koydu. İddianamede, Rıza Beler’in cinayeti 3 aydan beri planladığı belirtildi. Ayrıca 45 dakika boyunca maktulü öldürmeye uğraştığı anlatıldı. Katil zanlısı, 'Tasarlayarak kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 02-11-2023 16:30

Bahçelievler’de polisin dur ihtarına uymayan araç kaçtı, kovalamacada iki polis yaralandı

Bahçelievler’de polisin "dur" ihtarına uymayan otomobil kaçtı, ekipler aracın peşine düştü.

Yurthaber 20-10-2023 07:44

Bahçelievler'deki patlamadan dram çıktı! Sipariş alırken ölüm yakaladı

Bahçelievler'deki patlamadan dram çıktı. Meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Ahmet Bal, Esenler Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ahmet Bal'ın içecek dağıtım şirketinde çalıştığı ve ürün siparişi almak için bayiye gittiği sırada patlama olduğu ortaya çıktı.

Haber 29-09-2023 19:38

Bahçelievler'deki patlamada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi toprağa verildi

Bahçelievler'de doğal gaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada hayatını kaybeden Özgür Çoban ve Ahmet Bal'ın naaşları, İstanbul'da toprağa verildi.

Yurthaber 29-09-2023 14:57

İstanbul Bahçelievler'deki doğal gaz patlamasıyla ilgili yeni gelişme! Daha büyük bir facianın eşiğinden dönülmüş: 'Salı gününden itibaren...'

İstanbul Bahçevlievler'de dün bir binada doğal gazdan kaynaklı patlama meydana geldi. Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Patlamayla ilgili soruşturma devam ederken yeni detaylar ortaya çıktı. Bir mahalle sakini salı gününden itibaren gaz kokusunun olduğunu ifade ederken Özcan Yılan ise "15 dakika önce olsaydı daha büyük bir facia olurdu. Bütün öğrenciler burada, sokaktaydı, herkes evine gidiyordu" diye konuştu.

Haber 29-09-2023 13:25

Bahçelievler'deki patlamada ölenlerin cenazeleri yakınlarına teslim edildi

Bahçelievler'de doğal gaz sıkışması kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada ölen 3 kişinin cenazeleri, yakınlarına teslim edildi.

Yurthaber 29-09-2023 11:47

Bahçelievler'de feci kaza! 4 kişi hayatını kaybetti, araçtan çıkan silahlar dikkat çekti…

İstanbul Bahçelievler'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, köprünün beton bloğuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde sıkışan 4 kişiden, 3'ü olay yerinde 1'i ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Öte yandan kaza yapan otomobilde inceleme yapan polis ekipleri, 2 adet tabanca buldu.

Haber 22-09-2023 07:46

İstanbul'da kan donduran olay! 14 yaşındaki çocuk 19 yaşındaki genci öldürdü... 'Bisiklet' detayı dehşete düşürdü

İstanbul Bahçelievler'de bisikletiyle giden 19 yaşındaki Halil Örnek'in yanına gelen 14 yaşındaki H.A. bisikletleri değiştirmek istedi. Bisikletini vermek istemeyen Halil Örnek ile H.A. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında H.A. Halil Örnek'i göğsünden bıçakladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Örnek hayatını kaybetti. Örnek'in yaşamını yitirdiğini öğrenen yakınları olay yerine akın ederken H.A. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 30-08-2023 15:46

Bahçelievler'de korkunç cinayet! İş görüşmesi için gitmişti: Arkadaşı boğazından bıçakladı! Acılı anneden yürek yakan feryat: 4 çocuğum ortada kaldı...

İstanbul Bahçelievler'de korkunç bir cinayet gerçekleşti. Yusuf Alaca isimli kişi arkadaşlarıyla vakit geçirirken çıkan tartışma sonucu bir arkadaşı tarafından boğazından bıçaklandı. Bıçak darbesinin şah damarına gelmesiyle Alaca kanlar içerisinde yere yığıldı. Alaca'nın arkadaşlarından yardım istediği anlar güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Haber 25-08-2023 12:30

İstanbul'un göbeğinde güpegündüz silahlı gasp dehşeti! Korku dolu anlar kamerada

Bahçelievler’de, kimliği belirsiz 3 kişi sokakta yürüyen iki kişiyi silahla gasp etmeye çalıştı. Şüpheliler, çantayı vermeyen vatandaşı ayağından silahla yaraladı. Yaşanan korku dolu o anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. İşte detaylar...

Haber 10-08-2023 15:10

Bahçelievler'de bir kişinin apartman boşluğunda ölü bulunmasına ilişkin 2 zanlı tutuklandı

Bahçelievler'de vücuduna sıvı enjekte ederek öldürdükleri kişiyi apartman boşluğuna attıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kadın şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 10-08-2023 14:31

Bahçelievler'de inşaat alanına bitişik apartman tedbir amaçlı tahliye edildi

Bahçelievler'de inşaat alanına bitişik apartman, bina sakinlerinin sallantı yaşandığı ihbarı üzerine tedbir amaçlı tahliye edildi.

Yurthaber 10-08-2023 07:32

İstanbul'da, bitişiğindeki temel kazısı sırasında hasar alan bina boşaltıldı!

İstanbul Bahçelievler'de bir binanın bitişiğinde yapılan temel kazısı sırasında, bina hasar aldı. Binadan duyulan sesler üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri binayı boşalttı.

Haber 10-08-2023 01:38

İstanbul'da doktorunu öldüren sanığa müebbet hapis cezası verildi

Bahçelievler'de özel hastanede çalışan Psikiyatri Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman'ı silahla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle verilen müebbet hapis cezası Yargıtay tarafından bozulan sanık lise öğrencisi Serhat Tunçdemir, yeniden yargılandığı davada tekrar müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 27-07-2023 12:38

İstanbul'da film gibi soygun kamerada! Annesinin kıyafetleriyle kadın kılığına girip banka soydu

Bahçelievler'de filmleri aratmayan bir banka soygunu meydana geldi. Ceyhun Y. isimli şahıs, annesinin kıyafetlerini giyip başörtüsünü takarak kadın kılığında bankaya geldi. Güvenlik görevlisine silah çeken şahıs, bankadan çaldığı 135 dolar ve 170 bin lira ile kaçtı. Soygun anları güvenlik kamerasına da yansıdı. Polisin 8 saat içinde yakaladığı Ceyhun Y.'nin suç kaydı olmadığı ve matbaa işçisi olduğu belirlendi. Şüphelinin borç yüzünden soygun yaptığını söylediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 20-07-2023 13:28

Öldürüp, kollarını kesmiş... Deep freeze detayı kan dondurdu! Umıda Tulyaganova cinayetinde korkunç detaylar

Bahçelievler'de Özbekistan uyruklu Umıda Tulyaganova'yı (40) taşla öldürüp kollarını gövdesinden ayıran ve buzdolabına koyan Rıza Beler, yaptığı vahşeti soğuk kanlılıkla anlattı. Mahkemede tanık olarak dinlenen kardeşi Saadet Özdemir ise verdiği ifadede "Mutfaktaki bir tane küçük bir deep freeze vardı. Onu açınca iki kolu gördüm" dedi. Savcılık, sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis isterken; söz konusu dosyada yer alan '45 dakika boyunca maktûlü öldürmeye uğraştı' detayı dikkat çekti.

Haber 18-07-2023 12:52

Ekrem İmamoğlu ile vatandaş arasında ilginç diyalog! 'Kıskan da çatla'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler’de bulunan semt pazarını gezerken bir vatandaşın tepkisi ile karşılaştı. Pazarda alışveriş yapan bir kadın ”Suya çok zam yaptınız. Hani her şey güzel olacaktı. Arayınca vatandaş sizi nerede bulacak. Tatillerde mi bulacak” diyerek İmamoğlu'na tepki gösterdi. İmamoğlu da "Hiç endişe etme. Sen kıskan da çatla senin de oyunu alacağım. Hırsından çatlıyorsun. Sen elektrik faturasına bak" dedi. İşte o ilginç diyaloğun detayları...

Haber 06-07-2023 15:35

Çocuklarının önünde katletti, detaylar dehşete düşürdü! 'Seni de öldürmeye geliyorum'

İstanbul Bahçelievler'de 2 çocuk annesi Güler Gökgöz, kıskançlık nedeniyle tartıştığı sevgilisi Tuncay Erol tarafından çocuklarının gözü önünde silahla vurularak öldürüldü. Olay sonrası kaçmaya çalışan Erol, polis ekipleri tarafından Harem Otogarı'nda yakalandı. Gökgöz'ün annesi Tenzile Gökgöz, "Eski eşini aramış 'Güler'i öldürdüm seni de öldürmeye geliyorum' demiş" diye konuştu. İşte detaylar...

Haber 03-07-2023 17:05

Bahçelievler'de 4 katlı apartmanın çatı katında çıkan yangın söndürüldü

Bahçelievler'de 4 katlı apartmanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 21-06-2023 10:05

Boğularak öldürülüp benzinle yakılmıştı! Kan donduran vahşetin cezası belli oldu

Bahçelievler'de Fatma Mavi, evinde boğularak öldürüldükten sonra evi benzin dökülerek ateşe verilmişti. Olayla ilişkin 2 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Ergin Aktürk, 'Canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, ona yardım eden Ali İlkay Sarı ise 15 yıl hapis cezası aldı. İşte detaylar...

Haber 14-06-2023 13:15

Bahçelievler'de kundaklanan 2 otomobil kullanılamaz hale geldi

Bahçelievler'de yangın sonucu 2 otomobil kullanılamaz hale gelirken, şüphelinin araçları kundaklaması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 05-06-2023 11:53

İstanbul Bahçelievler'de seçim sonuçlarına itiraz edildi

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde seçim sonucuna itiraz edildi.

Yurthaber 15-05-2023 07:31

BAHÇELİEVLER SEÇİM SONUÇLARI 2023 açıklandı mı? 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili İstanbul 3. Bölge seçim sonuçları ve oy oranları!

İstanbul Bahçelievler seçim sonuçları ve oy oranları sıklıkla sorgulanmaya başladı. Bugün (14 Mayıs 2023 Pazar), tüm Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimleri saat 08:00 itibariyle başladı. Oy verme işlemi saat 17:00’da sona erecek. Seçimlerin tamamlanmasıyla beraber sonuçlar 21:00 itibarıyla açıklanmaya başlayacak. Peki, İstanbul Bahçelievler seçim sonuçları oy oranları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Haber 14-05-2023 08:43

Aracını satmak isterken başına gelmeyen kalmadı! 'Bıçağı boğazıma dayadı...'

Bahçelievler'de yaşayan Mehmet Selim Şahin (38), eşinin sağlık sorunu nedeniyle aracını satmak isterken hayatının şokunu yaşadı. Aracını internet üzerinden satılığa çıkaran Şahin, iddiasına göre hem dolandırıldı, hem aracını kaybetti, hem de bıçaklı saldırıya uğradı. Şahin'in anlattığına göre, aracını satın almak için kendisini Başakşehir'e çağıran 3 kişi, aracın satışı sırasında sahte dekontla dolandırdıkları Şahin'in daha sonra da bıçak zoruyla aracını gasp etti. İşte detaylar...

Haber 12-05-2023 13:00

Bahçelievler’de korkunç kaza! Otomobil kafenin bahçesine uçtu

Bahçelievler’de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kaldırımı ve kafenin duvarını aşarak kafenin bahçesine uçtu. Otomobilde sıkışan sürücü, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 30-04-2023 09:32

Bahçelievler'de bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi

Bahçelievler'de kimliği henüz belirlenemeyen şüphelilerce bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi.

Yurthaber 17-04-2023 07:28

Bahçelievler'de kolonlarında çatlak tespit edilen 46 yıllık bina yıkılacak

Bahçelievler'de, belediye ekiplerince kolonlarının çatladığı tespit edilen 46 yıllık apartman için yıkım kararı alındı.

Yurthaber 14-04-2023 15:57