Bakan Yardimcisi Orhan Erdem Haberleri

Abdullah Erdem Cantimur kimdir, nereli, kaç yaşında? Resmi Gazete'de yayımlandı! Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur oldu

Abdullah Erdem Cantimur ile ilgili araştırmalar 22 Haziran 2023 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Atama Kararı sonrası merak konusu oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur oldu. Peki, Abdullah Erdem Cantimur kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Haber 2023-06-22 08:12:49

SON DAKİKA | Mehmet Şimşek'in yardımcıları merak ediliyordu! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, yeni bakan yardımcıları belli oldu...

Son dakika haberi: Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Atama Kararı'na göre bakanlıklara yeni bakan yardımcıları atandı. Adalet Bakanlığı bakan yardımcılığına Akın Gürlek, Hasan Yılmaz, Niyazi Acar, ve Ramazan Can atanırken, İçişleri Bakanlığı bakan yardımcılığına Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam ve Münir Karaloğlu atandı. Öte yandan merak konusu olan Hazine ve Maliye Bakanlığı bakan yardımcılığına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik, Zekeriya Kaya atandı.

Haber 2023-06-22 07:16:03

Bakan Nebati TÜİK iddiaları için net konuştu! Enflasyon rakamları...

Enflasyon rakamları yükselmeye devam ettikçe tartışmalar da alevleniyor. TÜİK tarafından açıklanan yüzde 78,6’lık enflasyon rakamlarının doğruluğu yeniden Meclis gündemine geldi. CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer’in soru önergesine Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den cevap geldi. Bakan Nebati, “TÜİK’in ürettiği istatistiklere hiçbir makam veya merciden müdahale edilmesi söz konusu değildir” açıklamasında bulundu.

Finans 2022-07-07 09:32:40

Öğretmenlik Meslek Kanunu Nedir? Öğretmenlik Meslek Kanunu çıktı mı?

Öğretmenlerin özlük haklarını iyileştirip, mesleki yükselişi sağlayacak olan Öğretmenlik Meslek Kanunu AK Parti Konya milletvekili Orhan Erdem ve 57 AK Parti milletvekilinin imzasıyla meclise sunulmuştu. Kanun teklifi TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu tarafından kabul edildi.

Haber 2022-01-29 16:43:19

Son dakika haberi: AGİ kalktı yerine vergi iadesi geldi! AGİ'de net maaş detayı...

Son dakika haberi: Asgari ücrette yüzde 50’lik zam sonrasında yeni bir karar da açıklandı. Buna göre şimdiye dek uygulanan yüzde 15'lik gelir vergisi ve damga vergisi artık kesilmeyecek. AGİ'nin kalkıp kalkmadığı araştırılırken Bakan Bilgin konuya son noktayı koyarak Asgari Geçim İndirimi’nin kaldırıldığını açıkladı. Milyonlarca çalışanı ilgilendiren kararda detaylar henüz netleşmezken Sabah Gazetesi Yazarı Faruk Erdem, brüt ve net maaşta AGİ’ye ilişkin önemli bir detayı duyurdu.

Finans 17-01-22 15:33

Bakan Özer'den eski Milli Eğitim Bakanı Orhan Oğuz için başsağlığı mesajı

Bakan Özer'den eski Milli Eğitim Bakanı Orhan Oğuz için başsağlığı mesajı

Yurthaber 19-10-21 19:49

Bakan Kasapoğlu, Milletler Ligi'nde üçüncü olan Filenin Sultanları’nı tebrik etti

Bakan Kasapoğlu, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda, kaptan Eda Erdem Dündar ve Milli Takım Menajeri Pelin Çelik’i telefonla aradı

Yurthaber 25-06-21 19:44

Kardeşleri haber alamayınca öldüğü ortaya çıktı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, yatalak annesine bakan Uğur Orhan Cengiz (60), şehir dışındaki kardeşlerinin haber alamayıp, kuzenlerini eve göndermesiyle ölü bulundu. Anne Nazmiye Cengiz ise muayene için hastaneye götürüldü.

Haber 23-04-21 15:40

Uzmanlardan uyarı: Sıra dışı meteorolojik olaylar yaşayacağız

Meteoroloji'nin 'yurda soğuk hava ve kar yağışı geri dönüyor' açıklamasının ardından uzmanlardan peş peşe uyarılar geldi. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Önümüzdeki dört gün sıra dışı meteorolojik olaylar yaşayacağız" ifadelerini kullanırken, Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar ise "Bu günlerde garip hava olayları yaşanabilir" uyarısı yaptı.

Haber 19-03-21 21:50

Başkan Akkaya’dan yurt dışındaki hayırseverlere plaket

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi’nin öncülüğünde Hollanda’da yaşayan hayırseverlerin de katkılarıyla ilçedeki engelli vatandaşlara kazandırılan akülü araçlar ve tekerlekli sandalyeler için bu araçları kazandıran hayırsever işadamı Metin Demirci’ye Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından plaket verildi.AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Bölge Koordinatörü Yusuf Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu’nun da katıldığı plaket töreninde konuşan Belediye Başkanı Salih Akkaya, “Metin Bey, Milletvekilimiz Orhan Erdem’in de katkılarıyla Hollanda’dan akülü araç temininde bizlere çok destek oldu.

Yurthaber 18-03-21 17:39

Jandarma şehit ailelerini unutmadı

Gaziantep’in Araban ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde ilçe merkezi ve kırsalındaki şehit ailelerini ziyaret etti.Araban İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Kadir Gökhan Bakan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde ilçe merkezi ve kırsalındaki şehit mezarları ve ailelerini de evlerinde ziyaret etti.Araban İlçe Jandarma Komutanı Bakan, şehitleri toprağa değil, yüreklerine gömdüklerini söyledi.Araban İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından organize edilen şehit aileleri ziyaretinde, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Kadir Gökhan Bakan’a İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Ömer Ayabakan, Araban İlçesi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Orhan Behcet eşlik etti.Şehit aileleri ise, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde kendilerini yalnız bırakmayan protokole teşekkür etti.

Yurthaber 18-03-21 16:44

Trabzon’da Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni düzenlendi

Trabzon Valiliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde şehit aileleri ve gaziler onuruna Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni gerçekleştirildi.Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Vali İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra, Garnizon Komutan Vekili Personel Albay Erdem Canpolat, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, şehit aileleri, gaziler ve yakınları ile il protokolü katıldı.Vali Ustaoğlu törende yaptığı konuşmada, şehitlerin bıraktığı emanetleri korumak en önemli görevlerinin başında geldiğini belirterek “Bu özel ve anlamlı günde ülkemiz ve milletimizin varlığını devam ettirmek, vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek uğruna canını feda ederek şehitlik mertebesine ulaşan evlatlarımızın siz kıymetli aileleri ve gazilerimizle bir araya gelmenin heyecanını ve gururunu yaşamaktayız.

Yurthaber 18-03-21 16:12

MİM-DER’den Ankara temasları

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mehmet Bülbüloğlu ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’da bir dizi temaslarda bulunarak kentsel dönüşüm başta olmak üzere bazı konularda yetkililerle istişarelerde bulundu.Ankara temasları ile ilgili bilgi veren MİM-DER Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Mustafa Bakır ile Ankara Valisi Vasip Şahin başta olmak üzere birçok bürokrat ve yönetici ile bir araya geldiklerini belirtti.Bülbüloğlu, ziyaretlerde derneklerinin tanıtımının ve çalışmalarının yanı sıra Malatya’nın kentsel dönüşüm ihtiyacı, acil dönüştürülmesi gereken alanlar, riskli yapı stokları, kentsel dönüşümün hızlandırılması için gerekli adımlar ile sektörde yaşanan sıkıntılar gündeme getirdiklerini söyledi.Ayrıca inşaatlarda çalışan yabancı uyruklu işçilerin durumları ile şantiyelerdeki iş sağlığı ve güvenliği alanında da birçok konuyu ele aldıklarını belirten Bülbüloğlu, derneklerinin bağlı bulunduğu İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu(İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ile de bir araya geldiklerini ifade etti.2020 yılının değerlendirildiği ve 2021 yılı için de konfederasyonun çatısı altında sektörde yapacakları çalışmaları ele aldıklarını kaydeden Bülbüloğlu, “Yaptığımız toplantıda geçtiğimiz günlerde Gazi Meclisimizde yapılan deprem komisyonunda İMKON adına dile getirilen konuların başında gelen inşaat müteahhitleri odası veya yasal meslek örgütü kurulmasının gereklilikleri istişare edilmiş, bundan sonraki süreçte sektörün daha iyi temsil edilmesi ve disiplinize edilmesi hususlarında yol haritamız belirlenmiştir.

Yurthaber 18-01-21 10:54

MİM-DER’den Ankara temasları

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mehmet Bülbüloğlu ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’da bir dizi temaslarda bulunarak kentsel dönüşüm başta olmak üzere bazı konularda yetkililerle istişarelerde bulundu.Ankara temasları ile ilgili bilgi veren MİM-DER Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Mustafa Bakır ile Ankara Valisi Vasip Şahin başta olmak üzere birçok bürokrat ve yönetici ile bir araya geldiklerini belirtti.Bülbüloğlu, ziyaretlerde derneklerinin tanıtımının ve çalışmalarının yanı sıra Malatya’nın kentsel dönüşüm ihtiyacı, acil dönüştürülmesi gereken alanlar, riskli yapı stokları, kentsel dönüşümün hızlandırılması için gerekli adımlar ile sektörde yaşanan sıkıntılar gündeme getirdiklerini söyledi.Ayrıca inşaatlarda çalışan yabancı uyruklu işçilerin durumları ile şantiyelerdeki iş sağlığı ve güvenliği alanında da birçok konuyu ele aldıklarını belirten Bülbüloğlu, derneklerinin bağlı bulunduğu İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu(İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu ile de bir araya geldiklerini ifade etti.2020 yılının değerlendirildiği ve 2021 yılı için de konfederasyonun çatısı altında sektörde yapacakları çalışmaları ele aldıklarını kaydeden Bülbüloğlu, “Yaptığımız toplantıda geçtiğimiz günlerde Gazi Meclisimizde yapılan deprem komisyonunda İMKON adına dile getirilen konuların başında gelen inşaat müteahhitleri odası veya yasal meslek örgütü kurulmasının gereklilikleri istişare edilmiş, bundan sonraki süreçte sektörün daha iyi temsil edilmesi ve disiplinize edilmesi hususlarında yol haritamız belirlenmiştir.

Yurthaber 18-01-21 10:52

Milletvekili Orhan Erdem: “Konya’mız mesleki teknik eğitimde ön sıralarda”

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, ziyaret ettiği Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Türkiye’ye örnek bir okul olduğunu ve ayakkabı üretiminde ARGE merkezi haline geleceğini söyledi.AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ayakkabı üretimi üzerine eğitim veren Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Yurthaber 16-01-21 10:32

Dudu Kadın Çarşısı’nın ilk tapuları verildi

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesinin yatırım projeleri kapsamında ilçe merkezinde yer alan eski hal binasının yerine yapılan Dudu Kadın Çarşısı’ndaki büro ve iş yerlerine ait ilk etap tapular düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi.Pandemi kurallarına dikkat edilerek yapılan törende bir konuşma yapan AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir’de yapılan yatırım ve çalışmalarla Akşehir’in hızla geliştiğine dikkat çekti.

Yurthaber 07-01-21 11:57

AK Parti Erzurum Teşkilatı’ndan Fikri Sağlar, Can Ataklı ve İlker Başbuğ hakkında suç duyurusu

AK Parti Erzurum İl Teşkilatı, Fikri Sağlar, Can Ataklı ve İlker Başbuğ hakkında Türk Ceza Kanunu’nun “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme” başlığını taşıyan 216’ncı maddesine istinaden savcılığa suç duyurusunda bulundu.AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Yakutiye Belediye Bakan Vekili İhsan Karabulut, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Erzurum Büyükşehir, Palandöken, Aziziye ve Yakutiye Belediye Meclis üyeleri, İlçe Belediye Başkanları ve üyeler, savcılığa Fikri Sağlar, Can Ataklı ve İlker Başbuğ hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yurthaber 06-01-21 16:38

Bakan Koca'dan, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Kural için taziye mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Orhan Kural için taziye mesajı yayımladı.

Haber 23-12-20 20:20

Türkiye okullar arası zeka oyunları şampiyonası

SANKO Okulları öğrencileri, Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası’nda ilkokul ve lise kategorisinde ilk aşamayı geçerek bölge finallerine katılma hakkı kazandı.Türkiye Zeka Vakfı’nın, Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK desteği ile bu yıl ikincisini düzenlediği “Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası”nda SANKO Okulları lise kategorisinde 9’uncu ve 11’inci sınıflarda il birincisi, 10’uncu sınıflarda ise il ikincisi olmayı başardı.Türkiye genelinden 4,329 okulun katıldığı şampiyonada, SANKO Okulları öğrencilerinden Batuhan Peltek, Ozan Çağlı, Ayşe Çetindağ, Ömer Yiğit Durmaz, Çınar Aydoğdu, Serdar Çınar Özpineci, Pınar Duru Bolat, Fatih Efe Mermer, Melih Kervancıoğlu, Ilgın Melih Köknar ve Mustafa Erdem Şahan İlkokul 3’üncü ve 4’üncü sınıflar kategorisinde, Muhammed Arda Bayındır, Mehmet Furkan Kasapoğlu, Sadık Ali Göv, Kerem İkizoğlu, Burak Unat, Ahmet Bera Bakır, Murat Emre, Mehmet Yasin Ötgen, Melisa Erik, Nilsu Tarlacık, Yiğit Alp Orhan, Mert Ulutaş, Zeki Batı, Timur Paydak ve Oğuz Şengül ile lise 9’uncu, 10’uncu ve 11’inci sınıflar kategorisinde ilk aşamayı geçerek bölge finallerinde Gaziantep’i temsil etme hakkı kazandı.Öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek, yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıkları kazanmaları amacıyla düzenlenen şampiyonanın ilk sınavı online olarak yapıldı.SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenlerini kutlayarak 23 Ocak 2021 tarihinde düzenlenecek olan Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası Bölge Finallerinde başarılar diledi.

Yurthaber 18-12-20 18:08

Fransa Türk Federasyonu’ndan İçişleri Bakanı Darmanin’e Tepki

Bakan Darmanin, bugün Ülkü Ocakları’nı kapatacaklarını açıkladı. MHP’ye yakınlığı ile bilinen Fransa Türk Federasyonu’nun Başkanı Orhan İlhan, “Kararın henüz kimi ve neyi kapsadığını bilmiyoruz. Ama biz Bozkurtlar’ın temsilcisi değiliz. Bugün böyle bir örgütlenme yok” dedi

Haber 02-11-20 21:57

Akşehir’de istişare toplantısı

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, ile birlikte ilçe genelinde faaliyet gösteren esnaf odalarının başkanları ile istişare toplantısı düzenledi.Akşehir Belediyesi Hıdırlık Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasını yapan Başkan Akkaya, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi vererek bir sunum gerçekleştirdi.AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem’de katılımları için tüm oda başkanlarına teşekkür ederek, kıyı kenar çizgisi sorunu ile ilgili bir kanun teklifi hazırladıklarını ve Meclis’in açılması ile bu kanunu meclise sunacaklarını belirtti.

Yurthaber 17-09-20 15:30

Akşehir’de muhtarlarla istişare toplantısı yaptı

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenlendi.İstişare toplantısına; AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Akşehir İlçe Koordinatörü Muharrem Akkaya, AK Parti mahalle başkanları, belediye birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ile mahalle muhtarları katıldı.Pandemi kurallarına dikkat edilerek Akşehir Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda konuşan Başkan Akkaya, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Sizlerin mahallelerinizle ilgili ya da genel konularda yazılı ya da sözlü iletmek istedikleriniz varsa bizler sizleri dinlemek için buradayız.

Yurthaber 05-09-20 09:47

Akşehir heyetinden Bakan Ziya Selçuk’a ziyaret

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçedeki okullarda yapılan güçlendirme, bakım ve tamirat çalışmalarına teşekkür etmek amacıyla AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ile birlikte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u makamında ziyaret etti.Ziyarette Bakan Selçuk’a üzerinde Nasreddin Hoca Türbesi bulunan bir tablo hediye eden Başkan Akkaya, “Bilindiği üzere şehrimizdeki 18 okulumuzda güçlendirme, bakım ve tamirat işleri tamamlanmak üzere.

Yurthaber 30-08-20 11:24

Araban Belediyesi kurban kesim yerlerini belirledi

Gaziantep’in Araban ilçesi Belediyesi, ilçede Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında yaptığı çalışmalarla kurban kesim yerlerini de belirledi.Gaziantep’in Araban ilçesi Belediyesi Başkanı Hasan Doğru başkanlığında Araban İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Kadir Gökhan Bakan, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Mahmut Şakir Yılmaz, Araban İlçe Sağlık Müdürü Doktor Gamze Yıldız, Araban İlçe Müftü Vekili Muhammed Faruk Akbaş, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behçet, Araban İlçe Tarım ve Orman Müdürü Kerim Yavuz’un katılımıyla başkanlık makamında gerçekleşen toplantı sonucunda alınan kararla ilçe merkezindeki kurban kesim yerleri olarak Yenialtıntaş Mahallesindeki eski mezbahane ile GASKİ arıtma tesisi yanında bulunan mezbahane de yapılacağı belirlendi.

Yurthaber 28-07-20 16:05

Erbaş, sözünü tuttu ve Bakan Karaismailoğlu ile görüştü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek, başta defalarca kazanın meydana geldiği Ilıca virajı olmak üzere, Kütahya’nın yol sorunlarını iletti ve kısa zamanda yapılması için desteklerini istedi.MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek Kütahya’nın yol sorunlarını bakana iletti.

Yurthaber 18-07-20 12:59

Başkan Akay, Buğday ile koyun gerisi oyun

Tokat Valiliğince ‘Köyümde yaşamak için 1 sürü nedenim var ’sloganı ile başlatılan 5 yılda 500 bin koyun projesinin lansmanı Topçam Yaylasında yapıldı.Törene Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin yanın sıra, Tokat Valisi Ozan Balcı, Ak Parti Tokat Milletvekilleri, Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tarım İl Müdürü Orhan Şahin, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda çiftçi katıldı.Programda konuşan Bakan Pakdemir’li :’’ Anadolu’da hepimizin bildiği bir söz vardır ‘’Buğdayla koyun, gerisi oyun.

Yurthaber 12-07-20 13:27

Kaymakam Mutlu’dan Jandarma’ya ziyaret

Araban İlçesi Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 181’inci yıldönümü nedeniyle İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.Kaymakam Mutlu’yu İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası bahçesinde İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Kadir Gökhan Bakan karşıladı.Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 181’nci yıldönümü nedeniyle ilçe jandarma teşkilatı için verdiği öğle yemeğinde Kaymakam Mutlu ve beraberindekiler İlçe Jandarma Komutanlığı personelleriyle birlikte öğle yemeği yedi.Kaymakam Mutlu’ya ziyarette Hakimleri Yasin Kök ve Anıl Seçilmiş, Araban Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Murat Tilki ve Araban Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behcet eşlik etti.

Yurthaber 14-06-20 16:59

Bakan Kurum’dan tam destek

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.Bakan Kurum’a ilçede yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Orhan, Aziziye’nin dönüşümünde gerçekleşecek çalışmaları aktardı.Bu yıl içerisinde Gezköy ve Ilıca mevkiinde yapılacak olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutları ihaleleri ve temel atma çalışmaları konusunda Bakan Kurum’dan destek aldıklarını söyleyen Başkan Orhan, “Son yılların cazip ilçesi haline gelen ve nüfusu sürekli artış gösteren Aziziye’nin sürekli olarak dönüşümünün sağlanması için TOKİ’nin yaptığı yatırımlar bizim için çok önemli.

Yurthaber 11-06-20 11:38

Bakan Kurum’dan tam destek

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.Bakan Kurum’a ilçede yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Orhan, Aziziye’nin dönüşümünde gerçekleşecek çalışmaları aktardı.Bu yıl içerisinde Gezköy ve Ilıca mevkiinde yapılacak olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutları ihaleleri ve temel atma çalışmaları konusunda Bakan Kurum’dan destek aldıklarını söyleyen Başkan Orhan, “Son yılların cazip ilçesi haline gelen ve nüfusu sürekli artış gösteren Aziziye’nin sürekli olarak dönüşümünün sağlanması için TOKİ’nin yaptığı yatırımlar bizim için çok önemli.

Yurthaber 11-06-20 11:38

ASKON Kültepe Ekonomi Zirvesi

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati: - "21. yüzyıl, Türkiye'nin yüzyılı. Bu gidişi bu koşuşturmayı Allah'ın izniyle durduracak hiçbir güç yok. Biz bu gücümüzle Doğu Akdeniz'deyiz, gemilerimiz orada, sondaj gemilerimiz orada. Biz bu gücümüzle İHA'larla SİHA'larla başkalarının parmak ısırdığı savunma teknolojileriyle İdlib'deki masumların sesiyiz" - ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın: - "Bugün medeniyetin beşiği diye tanımlanan Avrupa’nın göçmenlere karşı sınırlarında yapmış oldukları insanlık dışı muameleleri ve zorbalıkları nereye koyacağız? Şimdi sormak lazım, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ni ayaklar altına alan bu zihniyet mi medeniyeti temsil ediyor yoksa zulüm, açlık ve ölümden kaçan 7 milyon sığınmacıya kucak açan ülkemiz mi medeniyetin beşiği sözünü hak ediyor?"

Yurthaber 07-03-20 14:36

CHP Bursa’da Başkan İsmet Karaca oldu

CHP Bursa İl Başkanlığı 37’nci Olağan Kongresi’nde yeni başkan İsmet Karaca oldu.Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan 37’nci Olağan Kongreye, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve Lale Karabıyık, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Nilüfer eski Belediye Başkanı Mustaf Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Sertaslan, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Yurthaber 09-02-20 21:25

Kosova heyetinden Erdem’e ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Kosova geçmiş dönem Yerel Yönetimler Bakan Yardımcısı Rıfat Krasnic’i konuk ettiği ziyarette, destek için her zaman hazır olduklarını belirtti.Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, makamında Kosova geçmiş dönem Yerel Yönetimler Bakan Yardımcısı Rıfat Krasnic ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Yurthaber 27-01-20 16:49

Baba Alan’a son görev

İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Avukat Tahir Alan’ın babası Mustafa Alan, son yolculuğuna uğurlandı.Isparta Mimar Sinan Camiisi’ndeki törene TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Orhan Çevik, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Teftiş Kurulu Başkanı Fenni Gürsel, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Şengül, İçişleri Personel Genel Müdürü Gökmen Çikek, İçişleri Bakan Danışmanları Harun Akın ve Ali Faik Hacı oğlu, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişi Yusuf Guni, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, İstanbul Vali Yardımcısı Serdar Cevheroğlu, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, siyasi parti temsilcileri, eğitim, iş ve spor camiasından birçok kişi, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Av.

Haber 22-01-20 15:39

Nakliyeci esnafıyla Konya milletvekilleri bir araya geldi

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) tarafından düzenlenen toplantıda nakliyeci esnafıyla milletvekilleri bir araya geldi.Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası’na bağlı nakliyeci ve kamyoncu esnafı, Taşıyıcılar Kooperatif Başkanları ile AK Parti Konya Milletvekilleri Orhan Erdem, Hacı Ahmet Özdemir, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Konya Şoför, Nakliyeci ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Şen’in de katıldığı istişare toplantısında sorunlarını milletvekillerine iletti.KONESOB toplantı salonunda gerçekleşen istişare toplantısının kamyoncu ve nakliyeci esnaflarının sorunlarının çözülmesi noktasında önemli bir girişim olduğuna vurgu yapan KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, “Birliğimiz çatısı altında gerçekleşen istişare toplantısında esnaflarımız milletvekillerimize sorunlarını iletti.

Yurthaber 05-01-20 13:00

Trabzonspor Yönetim Kurulu ile İstişare Kurulu bir araya geldi

Trabzonspor Yönetim Kurulu ve İstişare Kurulunun katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir toplantı düzenlendi.İstişare toplantısına Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Başkan Yardımcıları Ertuğrul Doğan, Emin Kahraman ve Müminhan Bilgin, yönetim kurulu üyeleri Yalçın Orhan, Sertaç Güven, Ahmet Fikret Gökhan, Serdar Ekrem Şirin, Özer Bayraktar, Yusuf Hayırlıoğlu, Yaşar Kibar Güven, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Dursun Ali Sakarya, Tuncay Uzunal, Lokman Sadıklar, Eda Lermi Zorer’in yanı sıra, eski başkanlardan Sadri Şener ile Salih Erdem, kurucu üyelerden Nizamettin Algan, Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve üyeleri, İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer ve üyeleri, Denetim Kurulu Başkanı Mahmut Ören ve üyeleri, Disiplin Kurulu Başkanı Haluk Raci Gençosmanoğlu ve üyeleri, Sicil Kurulu Başkanı Osman Çavuşoğlu ve üyeleri, Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun ve üyeleri ile eski asbaşkanlardan Haşim Sayitoğlu, Ömer Gürsoy ve Erol Tuna ile eski yöneticiler ile birlikte TFF Başkan Yardımcısı Yılmaz Büyükaydın ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu katıldı.Başkan Ağaoğlu’nun konuşmasıyla başlayan ve katılımcılarla karşılıklı olarak fikir alışverişinin gerçekleştiği toplantı yaklaşık iki saat sürdü.

Spor 04-01-20 16:43

GÜNCELLEME - MEB, kalfalık ve ustalık için 142 dalda ilk e-sınavı tamamladı

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer: - "Bu proje ülkemizde hem teorik sınavlarda bir standardın oluşmasını sağladı hem de artık her ay düzenlenebileceği için sınavlara erişim kolaylaştı" - "Böylece koşulları sağlayan kalfa ve usta adaylarının sınav dönemini bekleme süresini kısaltmış ve sanayimizin ihtiyacı olan kalfa ve ustaların sektörlerle buluşmalarını hızlandırmış olduk" MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI ÖZER'İN AÇIKLAMASINA YENİ BİLGİLER EKLENDİ

Haber 22-12-19 14:45

Bolu'daki atlara 'ruam' karantinası (2)

BAKAN YARDIMCISI METİN: NUMUNELER TAHLİLE GÖNDERİLDİ Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı Fatih Metin, Bolu'daki Abant Tabiat Parkı'nda, fayton gezileri ile bireysel gezilerde kullanılan 8 atın ruam hastalığı şüphesiyle karantinaya alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Haber 20-12-19 16:46

2020 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulunda

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem: - "Ülkemiz için insani gelişmişlik seviyesi, 2002'de ortaydı, 2009'da yüksek, 2019'da en yüksek seviyeye çıktı" - AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş: - "Harçları kaldırdık, üniversitelerimizin bütçelerini artırdık, öğretim üyesi sayımızı güçlendirdik ve şimdi önümüzde rekabet edebilir, niteliği itibarıyla da daha güçlü bir üniversite perspektifi var" - AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik: - "Ülkemiz, sahada elde ettiği zaferler sayesinde, masada da etkili diplomasi yürüterek son üç ay içerisinde attığı adımlarla başarılarımızı uzun vadeli kazanımlara dönüştürdü" - AK Parti Kayseri Milletvekili Emrah Karayel: - "AB üyeliği tüm iniş-çıkışlara rağmen stratejik hedefimiz olmaya devam ediyor"

Haber 15-12-19 14:43

Akdeniz E-İhracat Konferansı 2019

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay: - "Toplam ihracatımız içerisinde e-ihracatın payı çok düşük. Bizdeki rakamlar 400 milyon dolarlar civarında. Bunu çok daha yukarılara taşımamız lazım" - Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle: - "TİM olarak e-ticaretteki boşluğun farkındayız. O açıdan bu konunun paydaşı olan lojistikçiler, banka ödeme sistemleri, taşıyıcılar, teslimatçılar bütün bunları bir araya getirerek, e-ticaretin bir yasaya, kayda alınması için çalışmalar yapıyoruz" - Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Genel Başkanı Orhan Aydın: - "Türkiye ihracat rakamlarında rekorlar kıran bir ülke haline geldi"

Finans 14-12-19 14:06

ASO Başkanı Özdebir: Teknolojiyi yalnızca tüketen değil, üreten olma yolunda ilerliyoruz

Yerli ve Milli 5G Haberleşme Şebekesi Projesi Yürütme Kurulu Toplantısı’nda konuşan Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, "Teknolojiyi yalnızca tüketen değil, üreten olma yolunda ilerliyoruz" dedi.Türk Telekom toplantı salonunda yapılan toplantıya ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu ve OSTİM Başkanı Orhan Aydın katıldı.

Finans 13-12-19 10:06

Akşehir’de karayolları değerlendirme toplantısı

Konya’nın Akşehir ilçesindeki karayolları üzerinde yapılacak çalışmalar ve vatandaşların bu yollardaki istek ve taleplerinin değerlendirilmesi amacıyla istişare toplantısı yapıldı.Akşehir Belediyesi Takkasızlar Konağı’nda yapılan toplantıya; AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurahman Çardakoğlu, Karayolları 3.

Yurthaber 18-11-19 17:18

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay KKTC’de

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 36’ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen tören ve etkinliklere katılmak üzere beraberindeki heyetle birlikte KKTC’ye geldi.Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve beraberindeki heyeti Lefkoşa Ercan Uluslararası Havalimanı’nda KKTC Başbakanı Ersin Tatar, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, KKTC-TC Dostluk Grubu Başkanı Hasan Topal ile diğer askeri ve sivil yetkililer tarafından karşılandı.Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’ın, yarın önce KKTC Başbakanı Ersin Tatar’ın onuruna vereceği öğle yemeğine katılacağı, saat 15.00’te Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile saat 15.30’da Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberruken Uluçay ve saat 16.00’da Başbakan Ersin Tatar ile görüşeceği aktarıldı.Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’ın heyetinde, TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, Dostluk Grubu Başkanı Orhan Erdem, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve 2.

Haber 14-11-19 22:02

Bakan Soylu Cizre’de esnafı ziyaret edip vatandaşlarla çay içti

Tarım ve Orman Bakanlığı’nca Türkiye genelinde bugün başlatılan ’Geleceğe Nefes Ol’ etkinliği kapsamında Şırnak’ta fidan dikme törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cizre ilçesinde de esnafı ziyaret edip vatandaşlarla çay içti.Bir dizi etkinliklere katılmak üzere Şırnak’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, programının ardından Cizre ilçesinde esnafı ziyaret edip, Orhan Doğan Caddesi üzerinde bulunan Sanat sokağı esnafıyla bir araya geldi.

Haber 11-11-19 17:45

Bakan Varank'tan Eren Erdem'e suç duyurusu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, eski CHP Milletvekili Eren Erdem hakkında, kendisine hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu

Haber 04-11-19 17:44

Bakan Varank’tan Eren Erdem hakkında suç duyurusu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, eski CHP Milletvekili Eren Erdem hakkında kendini hedef alan açıklamalarından dolayı suç duyurusunda bulundu.Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, suç duyurusu dilekçesini Avukatı Ahmet Özel aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına iletti.

Haber 04-11-19 16:32

Şehit oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunu öptü(3)

ŞEHİT EŞİNİ ASKER SELAMIYLA UĞURLADI Şehit Piyade Teğmen Kamuran Ablak'ın Hicret Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, şehidin eşi Esma Ablak, babası Orhan Ablak, annesi Elif Ablak ile 6 kardeşi ve vatandaşlar katıldı.

Haber 29-10-19 19:06

DHA YURT BÜLTENİ-21 

  Şehit oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunu öptü(3) ŞEHİT TEĞMEN TOPRAĞA VERİLDİ Şehit Piyade Teğmen Kamuran Ablak'ın Hicret Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, şehidin eşi Esma Ablak, babası Orhan Ablak, annesi Elif Ablak ile 6 kardeşi ve vatandaşlar katıldı.

Haber 29-10-19 17:32

Şehit oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunu öptü(3)

ŞEHİT TEĞMEN TOPRAĞA VERİLDİ Şehit Piyade Teğmen Kamuran Ablak'ın Hicret Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, şehidin eşi Esma Ablak, babası Orhan Ablak, annesi Elif Ablak ile 6 kardeşi ve vatandaşlar katıldı.

Haber 29-10-19 17:20

Şehit oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunu öptü (3)

ŞEHİT EŞİNİ ASKER SELAMIYLA UĞURLADI Şehit Piyade Teğmen Kamuran Ablak'ın Hicret Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, şehidin eşi Esma Ablak, babası Orhan Ablak, annesi Elif Ablak ile 6 kardeşi ve vatandaşlar katıldı.

Haber 29-10-19 17:15