Bakıcı Haberleri

'Seksi dadı tuttum' paylaşımı sosyal medyada tartışma yarattı! Kocan seni kesin aldatır yorumuna tepki gösterdi

Avustralya'nın Byron Bay şehrinde yaşayan ikiz çocuk annesi Katie, toplumsal kalıpları yıkmak için çocukların bakımını üstlenmesi adına genç ve güzel bir dadıyı işe aldığını söyledi. TikTok'tan yaptığı 'Seksi dadı tuttum' paylaşımının sonrasında Katie kocasının kesinlikle kendisini aldatacağı yönündeki yorumlara tepki gösterdi.

Trend 13-02-2024 11:25

Teyzesine bakıcılık yapan kadın için 'sigorta' kararı: Primi mirasçılar ödeyecek

İzmir'de yaşayan G. Ç. adlı kadın, yıllarca yaşlı teyzesi F. K.'nın evinde çalışıp bakıcılığını yaptı; çamaşır, yemek ve günlük bakım gibi ihtiyaçlarını üstlendi. 2017'de ölen F. K.'nın mirasçılarına hizmet tespit davası açan kadın sigorta talep etti. Mahkeme, davacının 1129 günlük primini mirasçıların ödemesine hükmetti.

Finans 19-01-2024 13:08

2 yaşındaki çocuk bebek bakıcısı tarafından dövüldükten sonra yaşam mücadelesi veriyor! Çocuğun halini görünce gözlerine inanamadı... Tek bildiğim içki içtiydi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Colorado eyaletinde yaşanan bir olay ülke gündemine yerleşti. 2 yaşındaki Giovanni Reichert, annesinin onu arkadaşı McKinley Slone Hernandez'in bakımına bırakmasının ardından darp edilerek hastanelik oldu. Sarhoş bir bebek bakıcısı tarafından dövüldükten sonra yaşam mücadelesi veren küçük çocuğun annesi oğlunun halini görünce gözlerine inanamadı.

Trend 28-11-2023 09:18

Tacizci dadı skandalı! Yaşları 2 ila 12 arasında değişen 16 erkek çocuğuna cinsel saldırıda bulundu... Savunması kan dondurdu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde 34 yaşındaki Matthew Zakrzewski bakıcılık yaptığı 16 erkek çocuğuna cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Zakrzewski mahkemede yaşları 2 ila 12 arasında değişen kurbanlarının yüzünü güldürdüğünü savunarak kendisiyle gurur duyduğunu dile getirdi.

Trend 21-11-2023 15:22

10 aylık bebeği kavurucu sıcağın ortasında arabada yalnız başına bıraktı! 5 saat geri dönmedi... Sıcaklık 56 dereceye yükseldi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Jacksonville şehrinde bebek bakıcısı olarak görev yapan 42 yaşındaki Rhonda Jewell, araba içi sıcaklık 56 dereceye yükselirken bakıcılık yaptığı 10 aylık bebeği aracın içinde unuttu. En az beş saat arabanın içinde kalan bebek hayatını kaybetti. Jewell ağırlaştırılmış adam öldürme ile suçlanarak tutuklandı.

Trend 22-07-2023 08:18

Anneler ofise döndü, bakıcı sorunu patlak verdi: 3 asgari ücrete denk geliyor! Yerli bakıcılar ise...

Koronavirüs pandemisinin sona ermesiyle en büyük hareketliliği yaşayan sektörlerden biri bakıcılık oldu. Döviz kurunun artışı yabancı bakıcıların talep ettiği fiyatları yükseltti. Yabancı dadı maaşını karşılayamayan aileler yerli bakıcılara yönelse de arayışları sonuç vermedi. Zira yerli bakıcı da bulunamıyor. Yatılı çalışmayı kabul eden yerli bakıcıların talep ettiği ücret de ailelerin arayışına çare olmadı.

Finans 05-05-2023 16:58

İstanbul'da ev sahibi dehşeti! Rus bakıcının kabusu oldu

Ev sahipleri ve kiracılar karşı karşıya gelmeye devam ediyor. İstanbul'da Rus uyruklu bakıcı Gülcahan Kritskaya'nın hayatı ev sahibi yüzünden kabusa dönüştü. Ev sahibi, kirada 3 kat artışı kabul etmeyen Kritskaya'ya dehşeti yaşattı. Ev sahibi, çatalla saldırdığı Kritskaya'yı kolundan ve bacaklarından yaraladı.

Haber 11-04-2023 08:09

Bakıcı dehşeti: Başından aşağı sıcak yemek döktüler! Hastanede ölüm kalım savaşı veriyor

Ankara'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. 91 yaşındaki Münevver Güneysu, bakıcısı C.C. (77) ve bakıcının oğlu S.C. (54) tarafından dövülerek çeşitli işkencelere maruz kaldı. Yaşlı kadının başından aşağı sıcak yemek döküldüğü iddia edildi. Güneysu hastanede ölüm kalım savaşı veriyor. Güneysu’nun uğradığı şiddeti fark eden kızı ve torunları ise şüphelilerden şikayetçi oldu. İşte olayın detayları!

Haber 23-01-2023 15:01

Öğretmen maaşlarını da polis maaşlarını da solladı! Aileler yana yakıla arıyor...

Anne ve babaların ekonomik planlamalarında bir gider büyük yer tutuyor! Aileler adeta yana yakıla ilan siteleri ve sosyal medya üzerinden bakıcı arıyor. Yabancıların ağırlıklı olarak çalıştığı sektörde bakıcı bulmak iyice zorlaştı. Öyle ki bakıcı bulmaktaki problem ücretlere de yansımış durumda. Verilen ilanlarda bakıcı paraları öğretmen ve polis maaşlarını geçti.

Finans 07-12-2022 14:49

Peşine düşüp hesap sordu! O anları sosyal medyadan paylaştı: Evime aldım, şeytan çıktı

İstanbul'da bir kadın, eve bakıcı diye aldığı kadının hırsız olduğunu öğrenince şoke oldu. Gelen bir mesaj sonrası gittiği evinde her yerin alt üst olduğunu gören kadın, bakıcı olarak işe aldığı kadının izini bulup hesap sordu. O anları da sosyal medyadan paylaşan kadın, "Bir anne olarak psikolojim bozuldu. Başka anneler kötü bir tecrübe edinmesin" dedi.

Haber 04-11-2022 07:52

Bakıcı dehşeti! 5 yaşındaki çocuğun önce ıslattı, sonrasında sopayla öldüresiye dövdü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada şehrinde 23 yaşındaki Lauren Jeanette Courtney isimli bebek bakıcısı dehşeti yaşattı. Baktığı 5 yaşındaki çocuğu önce ıslatan ardından sopayla öldüresiye döven kadın tutuklandı. Mahkemeye çıkartılan kadının ömür boyu hapis cezasıyla karşı karşıya olduğu belirtildi.

Trend 12-10-2022 13:35

Bakıcı kadından akılalmaz intikam! Eski patronunun otomobilini taşla parçaladı

Ankara'da S.A. (35), 3 ve 6 yaşındaki çocuklarının 2 ay bakıcılığını yaptığı Özgen Erik'in (39) evinin önünde park halindeki otomobilinin cam, ayna ve sileceklerini taşla parçaladı. Özgen Erik, saldırı anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleriyle polise şikayette bulunurken, S.A. da Erik'in kendisini evlenme vaadiyle kandırdığını ve 5 bin lirasını aldığını ileri sürerek şikayetçi oldu. Özgen Erik ise, S.A.'nın kendisine platonik aşık olduğunu, reddedince bakıcılığı bıraktığını belirtti.

Haber 26-05-2022 12:59

Son dakika: İstanbul'da skandal! Bakıcısından Alzheimer hastasına korkunç işkence... Görüntüler ortaya çıktı

İstanbul'dan gelen bir son dakika haberi dehşete düşürdü. 80 yaşındaki Alzheimer kadının, bakıcısı tarafından korkunç şekilde işkence gördüğü ortaya çıktı. Görüntüleri ortaya çıkan korkunç işkence sonrası yaşlı kadın hastaneye kaldırılırken, vücudundaki şişlikler "boksör travması" olarak kayda geçti. İşte dehşete düşüren olayın detayı...

Haber 22-03-2022 09:05

Bakıcı rezaleti! Beşiktaş'ta 92 yaşındaki emekli hemşirenin çığlıklarına koştular

Beşiktaş'ta 92 yaşında emekli hemşire Semahat Lenk, bakıcısı tarafından feci şekilde darp edildi. Yaşlı kadının çığlıklarına koşan mahalleli o anları kayıt altına alırken, polise de ihbarda bulundu. Mahalle sakinlerinin sözlü tepkisi karşısında hakaret ederek karşılık veren bakıcının, yarı çıplak haldeki görüntüsü de dikkat çekti. Mahalle sakinlerinden Gizem Erdoğan, ''Arsızca, aşağılıkça bir darp olayı var. Hem teyzeyi soyuyor hem de kendisi soyunuyor. Cinsel istismar da var'' dedi.

Haber 12-03-2022 14:32

Kocaeli'de yabancı uyruklu kadın çalıştığı evde ölü bulundu

Kocaeli'de yabancı uyruklu kadın çalıştığı evde ölü bulundu

Yurthaber 25-02-2022 09:37

Müebbet isteniyordu, delil yetersizliğinden serbest kaldılar

İstanbul Büyükçekmece'de 2019'da yaşanan olayda, çocuk bakıcısı olarak çalışan Türkmenistan uyruklu Muhabbat Meremglyyeva, apartmanın 3'üncü katından düşerek hayatını kaybetmişti. Bakıcının ölümüne ilişkin görülen davada müebbet hapisle yargılanan 5 kadın delil yetersizliğinden beraat etti.

Haber 11-02-2022 12:20

Türkmen bakıcı Muhabbat Meremglyyeva'nın sır ölümünde yeni gelişme! 3'üncü kattan düşerek ölmüştü

2019 yılında İstanbul Büyükçekmece'de meydana gelen Türkmen bakıcı ölümünde 5 sanığın müebbet hapis istemiyle cezalandırılmaları talep edildi. Türkmenistan uyruklu Muhabbat Meremglyyeva, apartmanın üçüncü katındaki pencereden düşerek hayatını kaybetmişti. Olay yerinde yapılan incelemede maktul Meremglyyeva’nın sol bileğinde sanık Ülkü Ç. tarafından ısırılması üzerine diş izlerinin bulunduğu, olay öncesinde sanıklar ile maktul arasında boğuşma meydana geldiği kaydedildi.

Haber 05-01-2022 12:09

Evlerine yatılı olarak almışlardı! İki çocuk annesi kadın, çocuklarının bakıcısı ile kayıplara karıştı

Afyonkarahisar’da yaşayan İsmail Çetinkaya, 2 çocuğunu bırakarak evlerine yatılı olarak işe aldıkları bakıcı ile kayıplara karışan 22 yaşındaki eşi Gizem Çetinkaya’yı her yerde arıyor. İsmail Çetinkaya, bakıcı kadın tarafından kandırılan karısının hayatından endişe ettiğini ve yanlış yolda olduğunu ifade ederek eşine ‘Evine dön’ çağrısında bulundu.

Haber 07-12-2021 14:28

Kurdaki artış etkiledi! İstanbul'da bakıcı fiyatları 20 bin liraya kadar çıktı

İstanbul'da son dönemde bebek ve çocuk bakıcısı bulmak zorlaştı. Pandemi nedeniyle aileler yatılı bakıcı istiyor, bunlar genelde yabancı. Yine pandemi nedeniyle yabancı bakıcı gelemediği için ve döviz kurundaki artış nedeniyle fiyat yükseliyor. Bakıcıların maaşları pandemi ve döviz kurunun da etkisiyle son aylarda artarak 6-7 bin TL ile 20 bin TL aralığına yükseldi.

Haber 28-11-2021 13:39

Şeytanın aklına gelmez! Yangın dedektörüne gizli kamera yerleştirip bakıcıyı kaydetmiş

Çocuklarına bakması için işe aldığı 25 yaşındaki bakıcının odasına gizli kamera yerleştiren 4 çocuk babası duyanlara 'pes' dedirtti. Gerçeğin ortaya çıkmasını sağlayansa bakıcının, sapık adamın sürekli yangın dedektörünü kontrol ettiğini görmesi oldu. Adamın hareketlerinden şüphelenen Kelly Andrade, dedektörü kontrol edince gizli kameraya ulaştı. Hemen polise başvuran Andrade'in getirdiği kameranın incelenmesiyle adamın, bakıcıyı onlarca kez çıplak şekilde görüntülediği ortaya çıktı.

Haber 27-09-2021 11:38

Tam kapanmada bakıcılar sokağa çıkabilecek mi? Bakıcılar sokağa çıkma yasağından muaf mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalar ile birlikte kimlerin tam kapanma sürecinde sokağa çıkma yasağından muaf olduğu merak ediliyor. Sokağa çıkma kısıtlamalarında istisna kapsamına giren kişiler güzergâh ile sınırlı olmak kaydı ile yasaktan muaf tutulacaklar. Peki, tam kapanmada bakıcılar sokağa çıkabilecek mi? Bakıcılar sokağa çıkma yasağından muaf mı?

Haber 28-04-2021 10:39

Çocuğunun 'Tokat, çat' sözünden şüphelendi! Bakıcı şiddetini, bebek izleme kamerası ortaya çıkardı

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde bakıcılık yapan N.Ö.’nün, biri 2,5 yaşında, diğeri 11 aylık olan iki kardeşlere uyguladığı şiddet, bebek izleme kamerasıyla ortaya çıktı. Çocukları ailesi, bakıcı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Anne Elif Gürbüz, “Bakıcıyı tuttuktan sonra çocuklarımın hal ve hareketlerinde birtakım değişiklikler gördüm. 2,5 yaşındaki çocuğum bize sürekli ‘tokat çat’ gibi cümleler kuruyordu'' diyerek kamera koymaya karar verdiklerini söyledi.

Haber 14-04-2021 13:48

Yalova'da yaşlı çifti soyan yabancı uyruklu bakıcı yakalandı

Yalova'da yaşlı çifti soyan yabancı uyruklu bakıcı yakalandı

Yurthaber 27-03-2021 13:44

İzleyenlerin yürekleri ağza geldi! Dişlerini çıkardı, hızlıca fırladı

Dünya bu görüntüleri konuşuyor... Sosyal medyada paylaşılan ve yüz binlerce kez izlenen görüntüler, herkesin kanının çekilmesine neden oldu ama bakıcının serin kanlı hareketleri dehşete düşürdü.

Haber 25-03-2021 11:40

Kadıköy'de yaşlı kadına şiddette flaş karar! Bakıcıya ev hapsi şeklinde adli kontrol tedbiri

Kadıköy'de bakıcılık yaptığı F.K. isimli yaşlı kadına sözlü ve fiziki saldırılarda bulunduğu iddia edilen Özbekistan uyruklu şüpheli Rano R., emniyet ifadesinde olay günü alkollü olduğunu, yaşlı kadınla şakalaştığını ve pişman olduğunu söyledi. Çıkarıldığı adli makamlarca Rano R., hakkında "Basit yaralama" suçundan ev hapsi şeklindeki adli kontrol tedbiri uygulandı.

Haber 20-01-2021 19:25

Bakıcılığını yaptığı 13 yaşındaki çocuktan hamile kaldı

İngiltere'de 20 yaşındaki genç bir kız, 13 yaşındaki çocukla cinsel ilişkiye girdi. Bakıcılığını yaptığı çocuktan hamile kalan genç kız, çocuğun annesine "Babaanne oluyorsun" diyerek 'müjdeyi' verdi.

Haber 21-09-2020 15:01

Zürih'te bir kaplan, ziyaretçilerin gözü önünde bakıcısına saldırıp öldürdü

İsviçre'nin Zürih kentindeki hayvanat bahçesinde tutulan Sibirya kaplanı, hayvanat bahçesinin kadın bakıcısına ziyaretçilerin ve diğer çalışanların önünde saldırarak öldürdü.

Haber 05-07-2020 17:21

Eyvah Bakıcı! Bebek ve çocuk çakıcısı seçiminin püf noktaları

Doğum sonrası işe dönmesi gereken annelerin geride bebeklerini bırakması büyük bir sorundur.

Kadin 23-06-2020 14:27

Ukrayna'da bakıcı dehşeti! Küçük çocuğu yastıkla öldürdü

Ukrayna'da bir kreşte görevli bakıcı, bebeğin ağlamasından rahatsız olduğu gerekçesiyle yastıkla boğarak ölümüne neden oldu. Bakıcının kusmadan dolayı öldü dediği olay evdeki güvenlik kamerası görüntüleriyle gün yüzüne çıktı.

Haber 06-06-2020 11:10

Doğal yaşam sakinlerinin bakıcılarıyla gülümseten dostlukları

İzmir Doğal Yaşam Parkı'nda özveriyle görevlerini yapan bakıcıların, aslan, kaplan, yılan, fil gibi hayvanlarla iletişimleri şaşırtıyor - Park Müdürü Şahin Afşin: - "Hayvanlar, bakıcılarının seslerine, görüntülerine duyarlılar. Onları tanıyorlar. Arada duygusal bir ilişki söz konusu"

Haber 06-06-2020 11:09

Çalışan anne-babalara müjde! Bakıcı ve kreş masraflarını devlet karşılıyor!

Çalışan annelere ayda 1200 TL devlet destekli bakıcı ve kreş yardımı ödeneği müjdesi verildi. Doğum öncesi ve sonrasındaki dönemlerde kadınların huzurlu bir şekilde iş hayatına dönmesi için başta izin olmak üzere birçok sosyal destek sağlanmaktadır. "Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi" kapsamında annelere verilen destekler hız kesmeden devam ediyor.

Finans 06-04-2020 17:28

Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi'nde aslan bakıcısına saldırdı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi'nde aslanın saldırdığı bakıcı Kadir İnce (44) yaralanarak, hastaneye kaldırıldı.

Haber 30-01-2020 16:41

Çanakkale'de yaşlı kişinin ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan bakıcısı tutuklandı

Çanakkale'de yaşlı kişinin ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan bakıcısı tutuklandı

Haber 30-01-2020 10:45

Öfkeli gergedan dehşet saçtı! Bakıcısının arabasını paramparça etti

Almanya'da Serengeti Park hayvanat bahçesinde kaydedilen görüntülerde öfkeli gergedan, bakıcısının arabasını paramparça etti. O anlar böyle görüntülendi.

Haber 27-01-2020 15:27

Hazal Kaya inadından vazgeçti!

Geçtiğimiz kasım ayında Ali Atay’la oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına alan Hazal Kaya, bebeğinin sağlıklı büyümesi için Filipinli, bir bebek bakıcısı ile anlaştı.

Magazin 27-01-2020 13:41

İzmir'de bakıcı dehşeti! Kamera kayıtlarını gören aile dehşete düştü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bakıcı kadın; bakımını üstlendiği engelli çocuğu dövdüğü ortaya çıkınca, evdeki 7 bin 800 lira ile elektronik eşyaları alıp kaçtı.

Trend 14-12-2019 10:51

Bakıcı şikayetçi olmuştu! Meral Kaplan davasında yeni gelişme

Oyuncu ve sunucu Meral Kaplan’ın Moldovalı bakıcı ile karşılıklı şikayetçi olduğu davada tanıklık yapan boşanma aşamasındaki eşi Erhan Kanioğlu bakıcıya önce Meral Kaplan’ın saldırdığını iddia etti.

Magazin 13-12-2019 16:02

İzmir'de küçük çocuğu döven bakıcı hakkında suç duyurusu

İzmir Karşıyaka'da sağlık problemleri olan 3 çocuğuna yatılı bakıcılık yapan A.E., evin en küçük çocuğunu burnunu kanatana kadar dövdü. Görüntüleri izleyen baba gördüğü görüntüler karşısında şoke oldu. Kadın hakkında suç duyurusunda bulunan baba "Şahsın bir an önce yakalanmasını istiyorum." dedi.

Trend 15-11-2019 14:52

Çin’de maymun, bakıcısının telefonundan sipariş verdi

Çin’de ‘Cockroach’ (Hamamböceği) adlı maymun, bakıcısının telefonunu kullanarak internet üzerinden çok sayıda sipariş verdi.

Trend 15-11-2019 13:50

Çİn'de yaşlı adama şiddet uygulayan bakıcı, gizli kamera sayesinde yakalandı

Çin'de bakıcı bir kadın, bakımını üstlendiği 90 yaşındaki adama şiddet uyguladı. Eve yerleştirdikleri gizli kamera sayesinde durumdan haberdar olan yaşlı adamın ailesi ise durumu polise ihbar etti.

Trend 04-11-2019 17:47

Zonguldak'ta yaşlı kadına şiddet! Bakıcısı tarafından bu hale getirildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, kendisine vasi olarak atanan yakını tarafından darp edildiği iddia edilen Ayşe Doğancı (81), komşularının şikayeti üzerine huzurevine yerleştirildi.

Trend 24-10-2019 20:47

Pencereden düşen yabancı uyruklu kadın öldü

Esenyurt'ta yabancı uyruklu bir kadın, bakıcılık yaptığı evin penceresinden düşerek hayatını kaybetti

Haber 19-09-2019 18:07

Alişan kesenin ağzını açtı!

Alişan ve eşi Buse Varol önceki gün Nişantaşı City's AVM'deydi. Oğulları Burak ve ailesi ile yemek yiyen Alişan'ın eşine lüks bir araç aldığı ortaya çıktı.

Magazin 19-09-2019 16:20

Esenyurt'ta bakıcı kadın metrelerce yükselikten aşağıya düştü

Esenyurt'ta lüks bir sitede bakıcılık yapan yabancı uyruklu kadın, metrelerce yükseklikten düşerek hayatını kaybetti. Kadının intihar mı ettiği yoksa başka biri tarafından mı aşağıya atıldığı araştırılıyor.

Trend 19-09-2019 14:34

Isparta'da yaşlı kadının bakıcısı ölü bulundu

Isparta'da yaşlı kadının bakıcısı ölü bulundu

Yurthaber 10-08-2019 20:26

Isparta'da yaşlı kadının bakıcısı ölü bulundu

Isparta'da yaşlı kadının bakıcısı ölü bulundu

Haber 10-08-2019 20:23

Korkunç! 4 kaplan bakıcılarını parçaladı

İtalya'nın güneyinde Triggiano şehrinde yer alan bir sirkte dört kaplan prova esnasında bakıcılarına saldırarak öldürdü.

Trend 08-07-2019 10:23

Özge Özpirinçci'nin yeğenini darp eden bakıcıya 2,5 yıla kadar hapis istemi

Oyuncu Özge Özpirinççi'nin iki yaşındaki yeğeni A.B.T.'ye şiddet uyguladığı öne sürülen bakıcısı Zurafo E. hakkında yürütülen soruşturmada şüpheli hakkında, "Kötü muamele" ve "Basit yaralama" suçundan 8 aydan 2,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

Haber 11-03-2019 13:55

Korkunç olay! Aniden çöken filin altında kaldı

Hindistan'da bir kişi, baktığı fili yıkarken filin aniden çökmesi sonucu hayatını kaybetti. Yaşanan dehşet kamera kayıtlarına geçti.

Trend 04-03-2019 12:10