Bakire Haberleri

Okulda 'devlet onaylı' bekaret testi skandalı! Yaşları 14 ila 18 arasında değişen kızlara bekaret testi yapıldığı iddia edildi...

Türkmenistan'da bir okulda yaşları 14 ile 18 arasında değişen kız öğrencilerin 'ahlaklarını değerlendirmek' için bekaret testine tabi tutulduğunun iddia edilmesi ülkede tepkilere neden oldu. Testin 'devlet onaylı' olduğunu söylenerek kız öğrencilere uygulanmasının ardından öğrencilerin test sonucuna göre bakire olmaması durumunda ise kimliklerinin açık bir şekilde paylaşıldığı söylendi.

Trend 20-02-2024 13:13

Üniversite hastanesinde skandal! Öğrencilerin bekaret durumu ifşa edildi... İsim isim listeler paylaşıldı

Kazakistan'ın Almatı kentindeki Al-Farabi Kazakistan Ulusal Üniversitesi, bakire kız öğrencilerin isimleri ve telefon numaraları da dahil olmak üzere kişisel bilgilerini sızdırdı. Listede isimleri yer alan öğrenciler duruma tepki gösterirken olay tüm ülkede tepki topladı. Olaya ilişkin olarak sağlık görevlileri hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 16-02-2024 08:47

35 yıl önce bekaret yemini eden 58 yaşındaki kadın vahşi doğada tek başına yaşıyor! 15 erkek benimle evlenmek için yalvardı

35 yıl önce bekaret yemini eden ve yeminine sadık kalabilmek için vahşi doğada tek başına yaşayan 58 yaşındaki Burrnesha Duni, kendisine yapılan 15 evlilik teklifini reddettiğini söyledi. Cinsel hayatı tamamen reddettiğini söyleyen Duni, 23 yaşındaki verdiği bekarlık yeminine ölene kadar sadık kalacağını belirtti.

Trend 06-12-2023 11:50

Asya Alizade 'bakirelik' itirafıyla gündem oldu! Gereksiz biri...

Türkiye'de rap müzik yapan Azeri asıllı şarkıcı Asya Alizade sosyal medya açıklamalarıyla gündeme geliyor. Rapçi Alizade son olarak bekaret itirafıyla sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 20-10-2023 15:32

Bakire

Bakire Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bakire Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bekaret itirafı sosyal medyada gündem yarattı! Gözyaşları içinde anlattı... “Ölmeden önce bir eş istiyorum”

Kenya’da yaşayan 123 yaşındaki Nyirakajumba isimli bir kadın yaptığı açıklamalar sayesinde dünya manşetlerindeki yerini aldı. Hayatı boyunca hiç cinsel ilişkiye girmediği için “Theresa Nyirakajumba” olarak anılan kadın gözyaşları içinde evlenmediği için yaşadığı pişmanlığı anlattı. Ölmeden önce evlenmek istediğini dile getiren Nyirakajumba yaşından dolayı erkeklerin kendisinden uzak kaldığını söyledi.

Trend 17-06-2023 10:45

Bakire doğum gerçek! Seks yapmadan da hamile kalmak mümkün

Hamile kalmak için illa cinsel ilişkiye gerek olduğu düşünülüyor. Ancak döllenme ile bakire olarak doğum yapan kadınlar da mevcut. Bakire Jane dizisinde Jane tesadüfen döllenerek hamile kalıyor ama Daily Mail makalesine göre son beş yılda yaklaşık 25 kadın bilerek hiç cinsel ilişkiye girmeden doğum yaptı.

Kadin 30-11-2022 15:24

Bekaret açıklaması sosyal medyada gündem oldu! “35 yaşındayım evlenmeden önce seks yapmayacağım”

Hint asıllı Amerikalı model Sonali Chandra’nın bekaret açıklaması sosyal medyanın gündemine yerleşti. Özel hayatında seçici bir kişi olduğunu dile getiren Chandra, manevi konulara önem verdiğini söyledi. İkili ilişkilerin kendisini için kimi zaman zorlayıcı olduğundan söz eden Chandra, “Özel birini bekliyorum. 35 yaşındayım evlenmeden önce seks yapmayacağım” dedi.

Trend 14-10-2022 10:42

Fenomen Merve Taşkın derin göğüs dekolteli pozuyla ortalığı yıktı! Gözüküyor Merve hanım

Merve Taşkın son zamanlarda sosyal medyanın en cesur isimlerinden biri oldu. Bir dönem bakirelik açıklamasıyla gündem olan Merve Taşkın, birinden iddialı pozlarını peş peşe paylaşmaya devam ediyor.

Magazin 27-07-2022 20:15