Balayı Haberleri

Balayı için gittikleri otelde can vermişlerdi! Kahreden olayda şok gerçek ortaya çıktı: Kaldıkları oda...

Balayı tatili için geldikleri Kapadokya bölgesinde kaldıkları otelde hayatını kaybeden Kader-Mutlu Akbaş çiftinin ölümüne neden oldukları iddia edilen 1'i tutuklu 3 sanık bugün hâkim karşısına çıktı. Genç çiftin öldüğü odanın, kazan dairesinin üzerinde olduğu ve daha önceden depo olarak kullanıldığı belirlendi. İşte detaylar...

Haber 25-01-2024 15:30

Herkes bu belediye başkanını konuştu! Kendisi 65 karısı 16 yaşında... “Balayımız bitince okuluna geri dönecek”

Brezilya'nın Parana eyaletine bağlı Araucaria belediye başkanı 65 yaşındaki Hissam Hussein Dehaini ve gençler kategorisindeki güzellik yarışması ikincisi 16 yaşındaki Kauane Rode Camargo evlenmişti. İkilinin evlilikleri eleştiri oklarının hedefi olurken Karayipler’deki balayı da gündem yarattı. Dehaini, 16 yaşındaki eşinin okula devam ettiğini söyleyerek, “Balayımız bitince okuluna geri dönecek” dedi.

Trend 20-07-2023 15:26

Balayı için Kapadokya'ya gitmişlerdi! Genç çift otel odasında ölü bulundu

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde korkunç bir olay yaşandı. Balayı için bölgeye gelen Mutlu Akbaş (24) ile Kader Akbaş (27), kaldıkları otel odasında ölü bulundu. Genç çiftin ölüm nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. İşte olayın detayları...

Haber 14-03-2023 15:59

Jakuzide balayı keyfi yapıyorlardı! Tepelerindeki kamerayı görünce şaşkına döndüler

Balayı için Airbnb üzerinden bir ev kiralayan çift, kiraladıkları mülkün jakuzisinde balayının tadını çıkardıkları esnada, kamera ile göz göze geldiler. Şaşkına dönen ikili, o anın görüntülerini sosyal medya hesaplarında paylaştı. Viral olan video, kısa sürede büyük tepki topladı.

Trend 10-10-2022 10:11

Balayı

Balayı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Balayı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cinsel ilişkiden sonra idrarınızı yapmanız gerektiğini biliyor musunuz? Herkesin başına gelebilir: Balayı sistiti!

Cinsel ilişki deneyiminizi yaşadıktan veya evlilikte cinsel ilişki sonrasında idrarınızı yaparken idrar yollarında bir yanma hissedebilirsiniz. Genellikle cinsel ilişki sonrasında ortaya çıkan bu ağrılı durum her kadının başına gelebilir! İdrar yollarına iltihap ajanlarının bulaşması ile oluşan ve sistit şikâyetleri ile seyreden tabloya “Balayı Sistiti” adı verilmektedir. Balayı sistiti bir üriner sistem enfeksiyonudur, yani bakterilerin enfeksiyona yol açması ile oluşur.

Haber 22-09-2022 17:33

Balayı 'ballı' değil 'tuzlu' oldu! Bir şeyler atıştırmak için girdikleri mekanda...

Yeni evli bir çift, balayı için gittikleri Yunanistan'da bir şeyler atıştırmak için bir restorana girdiler. Ancak restoranda gördükleri muamele ve gelen hesap karşısında şaşkına döndüler. 570 Dolar hesap ödemek durumunda kalan ikili, yaşadıkları olay karşısın hem büyük üzüntü hem de büyük öfke yaşadılar.

Trend 03-08-2022 14:15

Balayında dehşet! Döve döve öldürdü ama ''Kazaydı'' diye açıkladı

38 yaşındaki Bradley Robert Dawson, 9 Temmuz'da Yasawa Adaları'ndaki bir Fiji beldesinde özel manzaralı bir bungalovda cesedi bulunan 36 yaşındaki eczacı karısı Christe Chen'i öldürmekle suçlandı. Avukatı, bunun bir kaza olduğunu söylediğini iddia etti.

Trend 24-07-2022 15:19

Balayında üçüncü kişi skandalı! Jakuziye bile birlikte girdiler

On yıl birlikte olan iki çocuk sahibi olan ABD'li çift, 30 yaşındaki Tracy ve 29 yaşındaki Brian sonunda evlenmeye karar verdi. Ancak düğün süreci, Brian'ın annesine olan bağlılığı sebebiyle Tracy için kabusa döndü. Balayında da çifte eşlik eden kayınvalidenin yaptıkları, herkesi şoke etti.

Trend 21-07-2022 15:27

Dünyaca ünlü oyuncu Bodrum'da! Balayı tatili fotoğraflarını paylaştı

Geçtiğimiz günlerde Bader Shammas ile evlendiğini duyuran dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan, balayı tatili için rotayı Türkiye'ye çevirdi. Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Lohan'ın, Muğla'nın Bodrum ilçesinde balayı tatili yaptığı öğrenildi.

Magazin 11-07-2022 19:26

Kendi balayını kaçırdı! ''Bir suçlu gibi hissettim!''

29 yaşındaki Shanice Budd-Smith, geçen hafta sonu 27 yaşındaki eşi Cameron ile balayı için Portekiz'e uçmaya çalışırken uçak firması uçağa binmesine izin vermeyince yolculuğunu gerçekleştiremedi. Pasaportunun süresi üç ay sonra sona ereceği için uçağa alınmayan genç kadın, rüya balayını kaçırdı.

Trend 25-05-2022 18:03

Seda Sayan ile Çağlar Ökten balayında

24 Nisan'da nikah masasına oturan Seda Sayan-Çağlar Ökten çifti, balayı için Paris'i tercih etti. Özel uçakla seyahat eden çift, tatilden fotoğraflarını Instagram'dan yayınladı.

Magazin 03-05-2022 08:38

İki kişinin hayatını kaybettiği feci kazada kahreden balayı detayı

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana gelen kaza sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kadının yeni evlendiği ve kaza günü eşiyle balayından döndüğü ortaya çıktı.

Haber 12-09-2021 18:03

Model Jessica Aidi ve futbolcu Marco Verratti balayında

Model Jessica Aidi ile futbolcu Marco Verratti'nin balayı için çıktıkları tatilde bir kez daha Yunanistan'ın Mykonos adasında görüntülendi.

Magazin 07-08-2021 14:23

Hawaii'de nesli tükenmekte olan fok balığına dokundu, bedeli ağır oldu

Hawaii'de balayı yaparken sahil kenarında uyuyan bir foku okşayan bir çift, ağır bir para cezasına çarptırıldı. Foklara dokunmanın yasak olduğunu bilmeyen kadın, olay karşısında ''Çok üzgünüz'' diyebildi.

Haber 16-07-2021 08:41

Balayı alerjisinin nedenleri ve tedavisi

Balayı, adı üstünde insanların en mutlu günleri, ama bu bal gibi tatlı günlerin birdenbire bir kâbusa dönüşebileceği, balayını güzel, sakin bir otelde değil de, bir hastane odasında geçirebileceğiniz hiç aklınıza gelir miydi?

Haber 22-10-2004 02:50