Bali Haberleri

Bali tatilinde maymun saldırısına uğradı! O anları saniye saniye cep telefonuyla kaydetti... Sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı

'Melynutty' kullanıcı adıyla bir Instagram kullanıcıı Bali tatilinde başına gelen ilginç bir olayı anlattı. Bali'de maymunların saldırısına uğradığını söyledi ve paylaştığı saldırı anları sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 02-03-2024 08:07

Türk gezgin çiftin Bali'de zor anları! Saniye saniye kamerada... Sopalı saldırıya uğradılar: Etten duvar ördüler

Türk gezginler Fatoş-Niyazi Solak çifti Endonezya'nın Bali bölgesinde başlarına gelen bir olayı sosyal medyadan paylaşarak gündem yarattı. Dünyayı gezerken kaydettikleri seyahat deneyimleri sayesinde sosyal medya kitlesine ulaşan Solak çifti, "Tahminimce bizi zorla odaya sokup pasaportumuzu alarak bizi tehdit edeceklerdi" dedi.

Trend 09-02-2024 14:38

Motosiklete binme şekli sosyal medyada tepki çekti! Rahatını bozmayınca yorum yağmuruna tutuldu... Görüntüler çok konuşuldu

Bali'de bir motosikletin arkasında kasksız, büyük bir çanta taşırken ve içki içerken çekilen bir kadına ait görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu. İngiliz gezgin Anne Malambo tarafından yayınlanan ve Bali Livin' Instagram hesabı tarafından yeniden paylaşılan video yerel halkın tepkisine yol açtı.

Trend 28-11-2023 10:51

Tapınağın üzerinde çıplak meditasyon yaptı! Yerli halkın tepkisiyle karşılaştı... Yasal olarak arazi benim diyerek kendisini savundu

Bali'de bir tapınağın üzerinde çıplak bir şekilde meditasyon yapan adamın görüntüleri sosyal medyada viral olurken yerli halkın tepkisi de gecikmedi. Durum yerel halk arasında öfkeye neden olurken görüntülerdeki kişi kendisini, "Yasal olarak arazi benim" diyerek savundu.

Trend 05-10-2023 10:43

Bali

Bali Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bali Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Bana neler neler söyledi' Taksimetreyi neden açmadığını sorunca... 'Sen güzel bayansın' Taksicinin sözlü tacizi gündem olmuştu! Balili kadın konuştu

Şişli'de bindiği taksinin şoförü tarafından "para önemli değil" denilerek önce sözlü tacize ve ardından da sarkıntılığa uğrayan Bali uyruklu kadın o anları anlattı. Sosyal medyada gündem olan videoda taksicinin 'Sen güzel bayansın' sözleri de duyulmuştu. Güzellik uzmanı olduğu öğrenilen Ayu Girianjani, "Yoldayken taksimetrenin açık olmadığını görünce ben de kendisine sordum. Adam bana neler neler söyledi. Bu durum benim için hiç normal değil" dedi.

Haber 29-06-2023 09:46

Dünyanın en ünlü turistik mekanları arasında... Bali Adası'nda yabancı turistlere yönelik yeni kurallar!

Endonezya'nın Bali Adası'nda, uygunsuz davranış sergilediği gerekçesiyle bu yıl 136 turist sınır dışı edilirken, adada yabancı turistlere yönelik yeni kurallar getirildi.

Haber 09-06-2023 20:42

Yine Bali yine skandal görüntüler! Cinsel organını açıkta bırakarak motosiklete binen turist yakalandı

Endonezya’nın dünya genelindeki en turistik bölgelerinden biri olarak kabul edilen Bali’de Danimarkalı bir turistin hareketi gündem oldu. Bir motosikletin arkasında oturan Danimarkalı kadın cinsel organını göstererek oturdu. Cep telefonuyla kaydedilen anlar sosyal medyada ifşa edilirken göçmenlik dairesi yetkilileri tarafından Danimarkalı turist gözaltına alındı.

Trend 31-05-2023 14:07

Böyle protesto ne görüldü ne de duyuldu! Tapınağa çırılçıplak giderek böyle isyan etti

Endonezya’da Alman turist Darja Tuschinski’nin tapınaktaki protestosu geniş yankı uyandırdı. Alman turistin Hindu gösterisine giriş bileti alamaması üzerine duruma sinirlenerek soyunmaya başlaması herkesi şaşırttı. Protestosuna çırılçıplak devam eden Tuschinski, tapınaktaki gösteriyi bastı.

Trend 27-05-2023 11:28

Yetimhane ziyaretine bikiniyle gidince eleştirilerin hedefi oldu...

28 yaşındaki Avustralyalı turist Kelsey Foster, Bali'ye yaptığı ziyaret esnasında bir yetimhaneyi ziyaret etmeyi planlıyordu. Kimsesiz çocuklara yardımda bulunmak ve onlarla vakit geçirmek için bu ziyareti gerçekleştiren Kelsey, niyetinden ziyade, yetimhane ziyareti esnasında tercih ettiği kıyafet gündem oldu. Derin dekolteli giyimi sosyal medyayı ikiye böldü.

Trend 18-11-2022 10:05

Yolcu uçağında ilginç anlar! Cinsel organını çıkartıp bir anda yolcuların önünde işemeye başladı

Bali’den Brisbane’e giden bir yolcu uçağı ilginç anlara sahne oldu. 72 yaşındaki J.H isimli bir adam uçakta ikram edilen alkollerin dozunu kaçırınca bir anda koltuğuna işemeye başladı. Diğer yolcuların gözü önünde pantolonunun fermuarını açarak cinsel organını çıkartan adam uçağın havalimanına ulaşmasından sonra tutuklandı.

Trend 04-11-2022 13:26

Uzanmış güneşleniyordu! Adamın yaptığı şeyi fark edince olanlar oldu

Bali'de yaşanan rahatsız edici bir olay, büyük tepki topladı. Bölgede bulunan adalardan birinden güneşlenmekte olan genç bir kadın turist, bir adamın kendisini kameraya aldığını fark edince aralarında tartışma çıktı. Sosyal medyada yayılan görüntüler dikkat çekti.

Trend 27-08-2022 09:41

Bir fotoğraf uğruna canından olacaktı! Şakanın sonu facia oldu

Avustralyalı turist Isaac Power, Bali'de çıktığı tatilde şaka olsun diye havuz suyu içtikten sonra ciddi şekilde hastalandı. Sağlık ekiplerini müdahalesiyle olayı atlatan genç adam, Bali'nin suyunu içmesi nedeniyle, birçok gezgin tarafından acemi olmakla eleştirildi.

Trend 18-08-2022 11:07

Şaşkına çevirdi! Anayolda, motosiklet hareket ederken ayağa kalkıp uluorta idrarını yaptı

Bali'nin Sanur kasabasında meydana gelen olay ve 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Natasya tarafından kameraya alınan, genç kadının videoyu sosyal medyada yayınlanmasının ardından viral oldu. 30'lu yaşlarında olduğu tahmin edilen, beyaz çiçek baskılı siyah şort ve sarı bir kask giyen bir adamın, ana yoldaki trafik ışıklarında beklerken motosikletinde doğrulup idrarını yaptığı görüntüler herkesi şoke etti.

Trend 27-07-2022 09:57