Bali Adası Haberleri

Dünyaca ünlü sahilde skandal! Kimseye aldırış etmeden plajın ortasında cinsel ilişkiye girdiler

Endonezya’nın Bali kentindeki bir plajda çevrelerindeki insanlara aldırış etmeden cinsel ilişkiye giren turistler herkesi şaşırttı. Videoya çekilen görüntülerin kısa bir sürede popüler olması üzerine harekete geçen polisler çiftin kimliğini belirlemeye çalıştıklarını söyledi.

Trend 21-06-2022 09:41

Kutsal ağaca çıplak tırmanan adamın videosu köylüleri çileden çıkarttı! Cezası herkesi şaşırttı

Avustralyalı bir ağaç tırmanıcısı olan Samuel Lockton, kutsal bir ağaca tırmanırken kendisini üstsüz olarak kaydettiği için para cezasına çarptırıldı ve Kelici Kelod köyü sakinlerinden özür dilemeye zorlandı. Görüntülerin kısa sürede TikTok’ta popüler olmasından sonra tepkiler de peşi sıra geldi.

Trend 13-06-2022 17:11

İki ay boyunca annesinin cansız bedeniyle aynı evde yaşamış! Buz küplerine sarıp...

Dünyayı hayrete düşen haber Endonezya'dan geldi. Bali Adasındaki Buleleng naipliğinde yaşlı bir kadının cansız bedeni, evinde buz küplerine sarılı halde bulundu. Olayla ilgili detaylar ise şaşkına çevirdi. 96 yaşında hayatını kaybeden kadının oğlunun, iki ay boyunca annesinin cansız bedeniyle evde yaşadığı öğrenildi. 2 ay boyunca pek dışarı çıkmayan adamın, annesine söz verdiği bu yüzden de cenaze töreni yapmadığı belirtildi. İşte akıllara durgunluk veren olayın tüm detayları...

Haber 28-12-2021 10:27

Endonezya’nın en turistik adalarından Bali, kapılarını yabancı turistlere yeniden açtı

Endonezya’nın en turistik adalarından Bali, 19 ülkeden gelen yabancı turistleri yeniden ağırlamaya başladı.

Trend 15-10-2021 17:09

Diğer Haber Etiketleri

Bali Adası

Bali Adası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bali Adası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

10 İsveçli kayıp, 3'ü yaralı

İsveç Dışişleri Bakanlığı, Endonezya'nın Bali Adası'nda meydana gelen ve en az 190 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılarda, 10 vatandaşlarının kaybolduğunu, 3'nün de yaralandığını açıkladı.

Haber 14-10-2002 13:04

Müslüman liderler, Bali'deki saldırıları kınadı

Avustralya'daki Müslüman liderlerin, Endonezya'nın Bali Adası'nda en az 190 kişinin ölümüne yol açan ve Müslüman militanlara isnat edilen saldırıları şiddetle kınadığı bildirildi.

Haber 14-10-2002 08:55