Balikesir Ataturk Devlet Hastanesi Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bayrampaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi. Koca, Bayrampaşa Devlet Hastanesi ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. MHRS sistemi üzerinden randevu almasına rağmen, randevusuna gelmeyen vatandaşlarla ilgili soruya yanıt veren Koca, "Gelecek aydan itibaren özellikle randevusunu alıp gelmeme durumuna karşı birtakım çalışmalar yaptık bunu aşama aşama sorunu çözene kadar devam edeceğimizi söylemek istiyorum." dedi.

Haber 2024-03-22 18:50:19

Cemaat korkunç manzarayla karşılaştı! İmam camide iple kendini astı

Samsun'un bir imam görev yaptığı camide iple kendini asarak intihar etti. Ocak'ın cansız bedeni otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 2024-03-12 22:15:12

Kirayı almaya geldi acı gerçek ortaya çıktı! 66 yaşındaki adam...

Sakarya'nın Karasu ilçesinde 66 yaşındaki adam, evinde ölü bulundu. Kirayı almaya gelen ev sahibi ulaşamayınca acı gerçek ortaya çıkarken, adamın cenazesi Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haber 2024-03-02 20:36:05

Karacasu İlçe Devlet Hastanesi açılışa hazırlanıyor

Aydın’ın Karacasu ilçesinde yapılan 10 yataklı Karacasu İlçe Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Yurthaber 2024-02-22 08:43:09

Hastanede sirenler eğitim ve tatbikat için çaldı

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi personeli, yangın söndürme eğitim ve tatbikatında acil durumlara müdahale etmeyi öğrendi.

Yurthaber 20-02-24 13:59

Film gibi 6 gün yaşadı ama hiç hatırlamadı! Başından geçenleri öğrenince kulaklarına inanamadı... 'Yaşamam imkansızdı'

Nefes darlığı, yüksek ateş şikayetiyle başvurduğu devlet hastanesinden bilinci kapalı, entübe edilmiş durumda Acıbadem Kent Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edilen Ahmet Kuvvet (50) hiçbir şey hatırlamadığı 6 günün sonunda gözlerini yeniden hayata açtı. Tedaviyi gerçekleştiren Doç. Dr. Cüneyt Narin, “Kendisi için verilmiş hiçbir kararı bilmeyen hastamız uyanıp da süreci öğrenince ‘yaşamam imkansızdı” dedi. Mutlu son ekip çalışmasıyla geldi” dedi.

Kadin 19-02-24 07:21

Başhekim yardımcısına şehrin göbeğinde silahlı saldırı! O anlar kamerada

Bursa'da, Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kamuran Çatalkaya, yolda yürürken uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Yakalanan şüphelilerden Ali Aydın tutuklanırken, K.B.'ye ise ev hapsi verildi. Saldırı anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber 02-02-24 08:06

Midyat Devlet Hastanesinde bir ilk gerçekleştirildi

Mardin’in Midyat İlçe Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesine, Dahiliye Uzmanı Doktor Mehmet Ata Çevik girişimleri ile Sürekli Renal Replasman Tedavi (CRRT) cihazı kazandırıldı.

Yurthaber 01-02-24 11:23

Doğum için hastaneye geldiler, bebeklerinin öldüğünü öğrendiler! Şoke eden iddia: 2 saat boyunca...

Bolu'da, doğum için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'ne gelen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) aldıkları haberle yıkıldılar. Doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen genç çift gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu. Şikayetçi olacağım” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 26-12-23 15:59

'Virüs potpurisi yaşıyoruz' Uzman isim uyardı! 'Hastaların sayısı 2 katına çıktı' İnfluenza virüs, koronavirüs, adenovirüs, rinovirüs...

Kış aylarına girilmesiyle beraber hastalık şikayetleri artarken uzmanlardan da önemli uyarılar geliyor. Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan da üst solunum yolları enfeksiyonları hastalıklarında artış olduğunu ve acil servise başvuran hastaların sayısının 2 katına çıktığını belirterek, "Virüs potpurisi yaşıyoruz" dedi.

Haber 23-12-23 10:39

Ankara Şehir Hastanesi’ne nasıl gidilir? Ankara Şehir Hastanesi otobüs ve ulaşım bilgileri

Ülkemizin birçok noktasında birbirinden farklı özellikleriyle öne çıkan hastane bulunmaktadır. Kimi hastaneler devlet hastanesi olarak adlandırılırken kimileri ise özel olarak adlandırılmaktadır. Ankara Şehir Hastanesi de bu önemli hastaneler arasında yer almaktadır. Hem Ankara şehrimizin hem de ülkemizin ikinci büyük hastanesi olma özelliğini taşıyan Ankara Şehir Hastanesi, bütün sağlık bölümlerinin olduğu bir hastanedir. Peki, Ankara Şehir Hastanesi’ne nasıl gidilir?

Haber 18-11-23 20:13

Bakan Koca'dan Ersin Mahmutluoğlu açıklaması! Ölümü sonrası iddialara yanıt verdi: Aşı kampanyası, kapanma...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin Mahmutluoğlu'nun ölümü sonrasında ortaya atılan iddia ile ilgili bir açıklama yaptı. Mahmutluoğlu'nun koronavirüsten ölmediğini ve iddianın kara propaganda aracı olarak kullanıldığını aktaran Bakan Koca, aşı kampanyası, kapanma gibi tedbirlerin asla uygulanmayacağını ifade etti.

Haber 02-10-23 10:44

İnegöl’de çıkan silahlı kavgada bir kişi tutuklandı

Bursa İnegöl Devlet Hastanesi acil servis girişinde çıkan silahlı kavgada bir kişi tutuklandı.

Yurthaber 29-09-23 07:52

Birlikte hastaneye giden iki arkadaşın tartışması kavgaya dönüştü, o anlar kamerada

İnegöl Devlet Hastanesi acil servisinde birlikte hastaneye giden arkadaşlar arasında çıkan kavgayı polis ekipleri yoğun çaba sonucu ayırdı. Kavga anları kameraya yansıdı.

Yurthaber 27-09-23 08:10

SON DAKİKA | Edirne'de zincirleme trafik kazası! 2 ölü, 35 yaralı...

Son dakika: Edirne'de 12 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirirken, 35 kişi yaralandı. Kazaya bölgede çıkan anız yangınının yol açtığı belirtilirken olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince Edirne Devlet Hastanesi ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haber 10-09-23 16:15

Hiperbarik Oksijen Tedavi Ünitesi 4 bin 377 hastaya şifa oldu

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Hiperbarik Oksijen Tedavi Ünitesi hakkında açıklamalarda bulunan Sualtı Hekimliği ve Hiperbarik Tıp Uzm. Dr. Selahattin Çakıroğlu, başta Eskişehir olmak üzere çevre illerden 4 bin 377 hastayı tedavi ettiklerini söyledi.

Yurthaber 06-09-23 14:56

Burdur'da küçük Sancar'dan kahreden haber! 8 saat sonra cansız bedeni bulundu

Burdur'da kaybolan 7 yaşındaki Süleyman Sancar'dan kahreden haber geldi. Küçük Sancar'ın 8 saat sonra sulama kanalında cansız bedeni bulundu. Dalgıçların çıkardığı Sancar'ın cenazesi, Gölhisar Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Haber 30-07-23 10:53

Rize Devlet Hastanesi'nde panik anları: Etrafa rastgele ateş açtı, aralarında polis ve jandarmanın da bulunduğu 5 kişi yaralandı!

Rize Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde bir kişi etrafa silahla ateş açtı. Aralarında polis, jandarma ve sağlık çalışanının da olduğu 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanırken olayın gerçekleştiği anlar kameralara yansıdı. İşte haberin detayları...

Haber 25-07-23 22:52

Antalya Kemer'de orman yangını! Bakan Tiryaki: 'Yerleşim yerlerinde şu anda bir tehlike yok'

Antalya Kemer'de dün akşam saatlerinde çıkan orman yangını devam ediyor. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, 60 hektar civarında bir alanın yandığını belirtti. Açıklamasının devamında Tiryaki, "Yerleşim yerlerinde şu anda bir tehlike görülmemektedir" dedi. Gece boyunca devam eden yangına, sabahın ilk ışıklarıyla havadan müdahale de başladı. Kemer Devlet Hastanesi de tedbir amacıyla tahliye edildi.

Haber 25-07-23 06:42

Gazipaşa Devlet Hastanesi 5 ayda 141 bin 730 hastaya hizmet verdi

Gazipaşa Devlet Hastanesi, bu yılın ilk 5 ayında 141 bin 730 hastaya hizmet verdi.

Yurthaber 07-06-23 14:04

Defne Devlet Hastanesi bölge halkını kilometrelerce yolculuktan kurtardı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da, 2 ayda tamamlanıp hizmete alınan 300 yataklı Defne Devlet Hastanesi, daha önce kapsamlı sağlık tesisi bulunmayan ilçe halkından "tam not" aldı.

Yurthaber 24-05-23 11:06

Defne Devlet Hastanesi nerede, hangi il sınırları içerisinde? Defne Devlet Hastanesi hizmete açılıyor

Defne Devlet Hastanesi ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Temeli 24 Mart'ta atılan hastane Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalara bulunuyor. Birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Defne Devlet Hastanesi nerede? Defne Devlet Hastanesi hangi il sınırları içerisinde?

Haber 21-05-23 17:29

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Defne Devlet Hastanesi yarın hasta kabulüne başlıyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da Defne Devlet Hastanesi'nin açılışında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Defne Devlet Hastanesi'nin yarın hasta kabulüne başlayacağını duyurdu. Muhalefete yüklenen Erdoğan, "Hani bunlar demokrattı, hani bunlar baharı getirecekti? Hani bunlar depremzedelere bedava ev verecekti? Nasıl oldu da bir gecede faşist kesildiler?" ifadelerini kullandı. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar...

Haber 21-05-23 16:33

60 günde tamamlanan Defne Devlet Hastanesi hizmete açılıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da 24 Mart'ta temeli atılan 300 yataklı Defne Devlet Hastanesi, pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması beklenen törenle hizmete açılacak.

Yurthaber 19-05-23 12:10

Milas’ta hastane önünde kadın cesedi bulundu

Muğla’nın Milas ilçesinde eski devlet hastanesi girişinde yerde kadın cesedi bulundu.

Yurthaber 11-05-23 10:29

Adana'da korkunç olay! Değirmen taşına sıkıştı, feci şekilde hayatını kaybetti

Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen korkunç olayda, alınan bilgiye göre, değirmen taşına sıkışan kadın feci şekilde hayatını kaybetti. Savcılık incelemesinin ardından kadının cansız bedeninin Kozan Devlet Hastanesi morguna götürüldüğü, olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü öğrenildi.

Haber 10-05-23 11:28

Bakan Koca: Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi hizmete açıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi’nin hizmete açıldığını belirtti.

Yurthaber 09-05-23 13:40

Hatay'da Defne Devlet Hastanesi inşaatı yükseliyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da yapımına başlanan 300 yataklı Defne Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor.

Yurthaber 05-05-23 11:02

Erzin Devlet Hastanesi, konteyner polikliniklerde hizmet verecek

Seyyar hastane olarak çadırda hizmet veren Hatay Erzin Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından kurumun bahçesinde kurulmaya başlanan konteyner poliklinikler ile vatandaşa hizmet vereceği bildirildi.

Yurthaber 27-04-23 14:33

Protokolün hastane ziyareti sırasında çatıya çıkıp para istedi

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde protokol üyelerinin hastaneyi ziyareti sırasında Devlet Hastanesi karşısındaki 4 katlı apartmanın çatısına çıkarak intihara kalkışan ve para isteyen şahıs, güçlükle ikna edilerek çatıdan indirildi.

Yurthaber 22-04-23 08:24

Depremden sonra nüfusu katlanan Yayladağı'nda sahra hastanesiyle hizmet kapasitesi artacak

Yayladağı Devlet Hastanesi Başhekimi Mahmut Bayrakçıoğlu: - "Sahra hastanemiz, 25 Nisan'da 40 personelle 24 saat esasına dayalı hizmet vermeye başlayacak"

Yurthaber 18-04-23 12:07

Hatay Antakya'da 307 hektarlık bölge riskli alan ilan edildi! Antakya ve Defne'ye dair flaş karar: Resmi Gazete'de yayımlandı!

Hatay'ın Antakya ve Defne ilçelerine ilişkin son dakika gelişmesi yaşandı ve konuya dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan bilgiye göre; Antakya ve Defne'deki bazı taşınmazların yeni devlet hastanesi yapımı amacıyla acele kamulaştırılmasına karar verildi. Öte yandan Hatay'ın Antakya ilçesindeki 307 hektarlık bölge riskli alan ilan edildi. İşte 5 Nisan 2023 Çarşamba günü Resmi Gazete'de yer alan karar...

Haber 05-04-23 08:01

61 yaşındaki adamın dikkat çeken ölümü! Çarpıcı 'kolonya' iddiası

Sakarya’nın Karasu ilçesinde kolonya içtiği iddia edilen 61 yaşındaki adam, konakladığı tatil sitesi evinde hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve Cumhuriyet Savcısı’nın incelemeleri sonrası 61 yaşındaki adamın cansız bedeni, Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Haber 02-04-23 16:52

Kuşadası Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi’nde çalışmalar devam ediyor

Kuşadası Devlet Hastanesi’nde hayata geçirilen Diyaliz Merkezi’nde çalışmalar aralıksız devam ederken Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, incelemelerde bulundu.

Yurthaber 31-03-23 12:20

55 gün sonra açılacak Defne Devlet Hastanesi inşasında hummalı çalışma

Sağlık Bakanı Fahretttin Koca’nın, 60 günlük işin 5 günlük kısmının bittiğini duyurduğu Hatay’daki Defne Devlet Hastanesi’ndeki son çalışmalar havadan görüntülendi.

Yurthaber 30-03-23 14:10

Son dakika | Cerrahpaşa ve Çapa hastaneleriyle ilgili karar verildi! Bakan Koca açıkladı: Taşınacakları yerler belli oldu

Son dakika haberi: Hatay'ın Samandağ ilçesinden deprem bölgesindeki duruma ilişkin açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kentte şebeke suyunun içilmesi ve salgın riskine dair açıklamalar yaptı. Koca ayrıca Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin taşınmasıyla ilgili son gelişmeleri de bildirirken "Beylikdüzü Devlet Hastanesi ile Eyüp Devlet Hastanesi, Çapa'nın kullanımına açılacak" dedi.

Haber 08-03-23 15:19

Gazipaşa Devlet Hastanesi 2 bin 841 depremzedeye hizmet verdi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Gazipaşa’ya gelen 3 bin 230 afetzededen 2 bin 841’i Gazipaşa Devlet Hastanesi’nden sağlık hizmeti aldı.

Yurthaber 07-03-23 13:47

Yer: Sakarya... 68 yaşındaki adam evinde ölü bulundu! Geldik kapıyı çaldık ve bu halde bulduk

Sakarya’nın Karasu ilçesinde beş katlı binanın zemin katında yaşayan ve kendisinden haber alınamayan 68 yaşındaki İlim Bedir, evinde ölü bulundu. Bedir’in cansız bedeni, Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, polis ekipleri konuya ilişkin inceleme başlattı. Hayatını kaybeden İlim Bedir’in komşusu Şükran Çıvgınoğlu ise “Geldik kapıyı çaldık ve bu halde bulduk. Koah hastası zaten kendisi, ihtiyaçlarını, evinin temizliğini biz karşılıyorduk." diye konuştu.

Haber 03-03-23 11:01

Kağıthane Devlet Hastanesi tahliye mi ediliyor? Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Kağıthane Devlet Hastanesi nereye taşınacak?

Kağıthane Devlet Hastanesi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası olası İstanbul depremi için yapılan incelemede Kağıthane Devlet Hastanesi'nin dayanıksız olduğu tespit edildi. Konuya dair ayrıntılar merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Kağıthane Devlet Hastanesi tahliye mi ediliyor, nereye taşınacak?

Haber 28-02-23 14:35

Son dakika | İstanbul'da peş peşe 'deprem' hamleleri! Önce okullar, sonra hastaneler... Cerrahpaşa'nın ardından Kağıthane Devlet Hastanesi de taşınıyor

Son dakika haberi: Deprem felaketlerinin ardından Türkiye'nin her yerindeki yapıların dayanıklılıkları sorgulanırken İstanbul'da Cerrahpaşa Hastanesi'nden gelen görüntüler gündem olmuştu. Cerrahpaşa'nın taşınması kararının ardından son olarak bir karar da Kağıthane Devlet Hastanesi için geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cerrahpaşa ve Kağıthane Devlet Hastanesi için alınan kararlar hakkında açıklama yaptı.

Haber 28-02-23 14:18

Hatay’da yıkılan hastane binasının deprem raporu ortaya çıktı! ‘Hastaların aşağı düştüğünü gördük’

Kahramanmaraş depreminde yıkılan İskenderun Devlet Hastanesi ile ilgili şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Hastanenin resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre 'deprem dayanıklılık testi raporu olumsuz geldiği’ görüldü. Öte yandan Hemşire eşi Sevda Sertkol'un hastane enkazında kaldığı belirten Nafi Sertkol’un olay gününe ilişkin anlattıkları ise dehşete düşürdü.

Haber 13-02-23 07:27

Antakya Devlet Hastanesi depremde yıkılmıştı! 33 saat sonra enkazdan kurtarıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Antakya Devlet Hastanesi'nden saatler sonra sevindiren bir haber geldi. Depremden 33 saat sonra hastane enkazından bir kadın kurtarıldı. 31 yaşındaki Leman isisimli kadının durumunun iyi olduğu bildirildi.

Haber 07-02-23 15:48

İskenderun Devlet Hastanesinin ek binasında arama kurtarma çalışmaları sürüyor

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremde yıkılan İskenderun Devlet Hastanesi ek binasının enkazında arama kurtarma çalışmaları yürütülüyor.

Yurthaber 07-02-23 07:38

Son dakika... Devlet hastanesi ve polisevi de çöktü! Hatay Valisi duyurmuştu, görüntüler geldi

Hatay Valisi Rahmi Doğan depremle ilgili yaptığı son dakika açıklamasında çok çarpıcı bilgiler paylaştı. Deprem sonrasından hayatını kaybedenlerin olduğunu belirten Vali Doğan çok sayıda da yaralı olduğunu bildirdi. Doğan açıklamasında ayrıca "İskenderun'daki ve Antakya'daki devlet hastaneleri yıkıldı. Polisevi de yıkıldı" ifadelerini kullandı. Öte yandan bölgeden gelen bilgilere göre arama kurtarma çalışmaları devam ederken yıkılan hastaneden ilk görüntüler de geldi.

Haber 06-02-23 13:01

Beyşehir Devlet Hastanesi 2022’de 509 bin 749 hastaya sağlık hizmeti verdi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bulunan 205 yataklı Beyşehir Devlet Hastanesi 2022 yılında toplam 509 bin 749 hastaya sağlık hizmeti verdi.

Yurthaber 19-01-23 11:20

Bursa'da 1315 yataklı devlet hastanesi inşaatının yüzde 80'i tamamlandı

Bursa'nın merkezinde 1315 yatak sayısı ve modern imkanlarıyla bölgenin sağlık hizmeti ihtiyacını karşılayacak Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin inşaatının bu yıl tamamlanması bekleniyor.

Yurthaber 13-01-23 10:15

Hakkari sevkleri durduracak tıbbi cihazlara kavuştu

Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Uğurcan Kara, hastaneye yeni alınan tıbbi cihazlarla hastaların artık Van’a gitmeyeceklerini söyledi.

Yurthaber 19-12-22 15:33

62 yaşında hayatının şokunu yaşadı Kör oldum çıktım Ameliyatlar bitmek bilmeyince...

Trabzon'da 62 yaşındaki Sebahattin Aydın, katarakt şikayetiyle bir özel hastaneye gitti ve 4 defa ameliyat geçirdi. Bu ameliyatlarından ardından sol gözünün enfeksiyon kaptığını, görme yetisini kaybettiğini ve gözünden alınan numunelerin de incelenmek üzere başka hasta ismiyle devlet hastanesine gönderildiğini iddia eden Aydın suç duyurusunda bulundu. Hastanelere adli ve idari soruşturma başlatılırken özel göz hastanesi ve devlet hastanesinden açıklama geldi.

Haber 10-12-22 11:29

400 Yataklı Bartın Devlet Hastanesi inşaatında sona yaklaşıldı

Bartın’da yapımı devam eden 400 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında sona yaklaşılırken AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç 2023 yılının ilk 6 ayında hastanenin tamamlanarak hizmete alınacağını söyledi.

Yurthaber 08-12-22 09:10