Balkan Milletvekilleri Haberleri

İYİ Parti'den olağanüstü kurultay için 'izleyici' kararı! O isimler dışında kimse davet edilmeyecek

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak partilerinin 5. olağanüstü kurultayına izleyici alınmayacağını bildirdi. Olgun delegeler, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri dışında katılımcı davet edilmeyeceğini açıkladı.

Haber 2024-04-24 20:50:31

Edirne'de Balkan İş Forumu düzenlendi

Edirne Valiliği Balkan Şehirleri İş Birliği Edirne Platformu'nca "Balkan İş Forumu" düzenlendi.

Yurthaber 2024-04-18 14:08:27

Tekirdağ'da Balkan esintileri resim ve heykel sergisi açıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesince düzenlenen etkinlik kapsamında, "Balkan esintileri" adlı resim ve heykel sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Yurthaber 2024-04-15 15:37:58

4 ay önce Burak Sergen'den boşanan Nihan Ünsal nişanlandı

Ünlü oyuncu Burak Sergen'den 4 ay önce boşanan Nihan Ünsal yapımcı Ali Balkan Avcı ile nişanlandı. Ünsal, beraber çekilmiş pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 2024-04-08 17:22:52

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde seçimlerin tekrarlanması kararına ilişkin partililerden açıklama

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin tekrarlanması kararına ilişkin MHP ve CHP Kayseri milletvekilleri açıklamada bulundu.

Yurthaber 04-04-24 11:20

Beşiktaş'ta Sadece İstanbul iftar programı düzenlendi

Beşiktaş'ta, AK Parti Milletvekilleri Derya Ayaydın ve Nilhan Ayan'ın ev sahipliğinde "Sadece İstanbul" iftar programı düzenlendi.

Yurthaber 28-03-24 08:25

Edirne'de Balkan Şehitleri anıldı

Edirne'de, 26 Mart Balkan Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Yurthaber 26-03-24 13:18

Üç partiden milletvekilleri olay yerine geldi! Bursa'da işçi krizi: Kendilerini vinçlere kilitlediler

Bursa'da işçi krizinde gerginlik yaşandı, devreye önce polisler, ardından AK Parti, MHP ve İYİ Partili milletvekilleri girdi. İşten çıkarıldıklarını öne süren işçiler kendilerini vinçlere kilitleyerek limanı terk etmemek için direndi.

Finans 25-03-24 08:55

Milletvekilleri Borusan Lojistik’te ki işçi krizini çözmek için bir araya geldi : 4 işçi tekrar alındı

Borusan Lojistik’e ait limanda sendikaya üye olan 4 işçinin işten çıkarılması sonrası başlayan protesto gösterilerinin ikinci günüde polis müdahalesi yaşandı.

Yurthaber 25-03-24 08:27

Balkanlardan gelen hastalar Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde şifa buluyor

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Balkan ülkelerinden gelen çok sayıda hastanın Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde şifa bulduğunu belirtti.

Yurthaber 22-03-24 09:53

Edirne'deki Kıyık Tabya'nın restorasyonunun ilk etabı 26 Mart'a bitirilecek

Balkan Savaşları'nda Edirne'nin önemli savunma hatlarından Kıyık Tabya'nın restorasyonunun ilk etabı 26 Mart Balkan Şehitlerini Anma Günü'ne kadar tamamlanacak.

Yurthaber 12-03-24 10:06

Eski eşi tarafından Dünya Kadınlar Günü'nde öldürülmüştü! Doktor Feray Balkan'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Adana'da Acil Tıp Uzmanı Dr. Feray Balkan (39), eski eşi Seçkin Ergü (39) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde öldürülmüştü. Doktor Feray Balkan'ın yaşamını yitirmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Dr. Feray Balkan'ın cenazesi ise gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber 10-03-24 14:43

Eski astsubay eşi pusu kurdu! Çocuklarına son sözü bu oldu

Adana’da acil tıp uzmanı doktor Feray Balkan, eski eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Astsubay eş olay yerinden kaçmaya çalışırken tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen Seçkin E., çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haber 09-03-24 18:23

Uzman isim sahurda tok tutan ve susatmayacak besinleri açıkladı! Çay-kahve tüketimine aman dikkat

Ramazan ayının başlamasına az bir zaman kala iftar ve sahurda tüketilebilecek en doğru besinler araştırılmaya başladı. Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan besinlerinin tüketilmesinin doğru olduğunu söyledi.

Kadin 09-03-24 09:54

Kadınlar Günü'nde korkunç olay! Doktor Feray Balkan eski kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Adana'da korkunç bir kadın cinayeti yaşandı. Acil tıp uzmanı doktor Feray Balkan ziyaret için gittiği annesinin evinde, eski eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Balkan'ın Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir hastanede başhekim yardımcılığı yaptığı, olayın ardından gözaltına alınan cinayet şüphelisi Ergü'nün ise astsubay olduğu öğrenildi.

Haber 08-03-24 21:12

Bitlis'e kurdukları atölyeden Balkan ülkelerine spor ayakkabısı ihraç ediyorlar

Bitlis'ten 30 yıl önce göç ettikleri İstanbul'da ayakkabı fabrikalarında çalışan Tüzün kardeşler, yıllar sonra memleketlerine dönerek kurdukları atölyede spor ayakkabısı üretiyor.

Yurthaber 07-03-24 11:12

'48 saat yaşanacak' 81 şehirde bekleniyor! Kar yağacak mı? 'Ramazanın 3. gününden itibaren...' Meteoroloji'den son dakika 7 - 11 Mart hava durumu

Kar yağacak mı? Kar bekleniyor mu? Kar yağacak iller hangileri? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur var mı? Son dönemde yaşanan meteorolojik değişimler vatandaşların sık sık bu soruları sormasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken kısa bir süre kalan Ramazan ayında da havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Hava Forum'dan yapılan açıklamaya göre Ramazan ayında Afrika ılık hava dalgasıyla başlanacak ancak 3. gününden itibaren Balkan serinlemesi geliyor.

Haber 07-03-24 10:05

Edirne'de öğrencilerin tarihi balon hangarıyla ilgili hazırladıkları proje TÜBİTAK finallerinde yarışacak

Edirne'de lise öğrencilerinin Balkan Savaşları'nda kullanılan zeplinlere ev sahipliği yapan balon hangarının "Havacılık Müzesi" olması talebiyle hazırladıkları proje TÜBİTAK bölge finallerinde yarışacak.

Yurthaber 01-03-24 13:59

Musakka tarifi: Musakka nasıl yapılır?

Türk mutfağına has olan, Osmanlı’dan beri yapılıp günümüze gelen tariflerden biri de musakka yemeğidir. Balkan mutfağında ve Orta Doğu'da da yapılan bu yemek, ana malzemeleri patlıcan olan bir yemektir. Yapımı ise son derece kolaydır.

Yemek 15-02-24 00:45

Bu kez Z Kuşağı için anket yapıldı! Sarıgül şaşırtmadı: Listede 4 CHP'li, 3 AK Partili, 2 İYİ Partili, 1 TİP'li var

Seçimler yaklaşırken vatandaşlar tarafından anketlere olan ilgi daha da arttı. Bu kez iller genelinde değil Z Kuşağının eğilimleri araştırıldı. 1997-2005 arası doğumlulara “Size göre TBMM’de en etkili/öne çıkan milletvekilleri hangileridir?” sorusu yöneltildi. CHP'li Mustafa Sarıgül zirvede yer alırken AK Partili Osman Gökçek de kendine listede yer buldu.

Haber 08-02-24 16:55

50-60 milyon değerindeki villaların temelinde şehit kemikleri! Büyükçekmece'deki skandalda Anıtlar Kurulu devreye girdi: Balkan harbine katılan Osmanlı askerleri...

Büyükçekmece Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet operasyonuna konu olan 50-60 milyon değerindeki villalarla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İnşaat alanında şehit askerlerin kemikleri bulunurken, Anıtlar Kurulu devreye girdi. İnşaatı durdurun yazısına rağmen usulsüz şekilde yapımına devam edilen 140 villa için rüşvet ve maddi çıkar karşılığında inşaat ruhsatı verildiği belirlendi.

Haber 31-01-24 15:20

SON DAKİKA | TİP milletvekili Can Atalay'ın vekilliği düşürüldü! Mahkeme kararı TBMM'de okundu, Meclis karıştı

Son dakika haberi! Türkiye İşçi Partisi'nden aday olan ve Hatay'dan milletvekili seçilen Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü. Can Atalay hakkında, Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin verdiği karar, TBMM Genel Kurulu'nda okundu. Kararın okunmasıyla Meclis'te tansiyon yükseldi. Bazı milletvekilleri kürsünün etrafını sardı. Kürsüye Anayasa kitapçığı fırlatıldığı görüldü.

Haber 30-01-24 16:28

Meclis'te tansiyon yükseldi! AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında 'bez parçası' tartışması

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP grup başkanvekillerini karşı karşıya getiren polemikte sesler yükseldi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta arasında Türk bayrağına "bez parçası" deme tartışması yaşandı.

Haber 17-01-24 19:35

O ülkede kadınlara yönelik ürünlerin vergileri bir bir kaldırılıyor! Gelecekte ücretsiz olabilir

ABD'de yapılan araştırmalar kadınların regl dönemi ürünleri için ömür boyu ödedikleri tutarın çok yüksek olduğunu, bunun vergilerle birlikte daha maliyetli hale geldiğini ortaya koydu. Şimdi, eyaletler tek tek kadınlara yönelik regl ürünlerindeki vergileri kaldırıyor. Teksas en son Eylül ayında tampon vergisi olarak adlandırılan uygulamayı kaldırdı. Kentucky milletvekilleri de benzer yasa tasarılarını değerlendiriyor.

Kadin 10-01-24 11:02

En Son Babalar Duyar'ın mavi saçlı asi kızı Defne yıllar sonra ortaya çıktı! Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ali Sunal ve Arzu Balkan gibi ünlü isimleri yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizide Defne karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 28-12-23 14:55

AK Parti'ye bir destek de eski Millet İttifakı ortağından! Davutoğlu'nun sözleri çok konuşulur: O kadar iyi aday çıkarırlar ki...

Mart 2024 seçimleri yaklaştıkça siyasi partilerden her geçen gün daha çok konuşulacak çıkışlar geliyor. Bunun son örneği ise Ahmet Davutoğlu'na ait oldu. Dağılan Millet İttifakı'nın ortaklarından olan, genel seçimlere CHP çatısında girip Meclise milletvekilleri katan Gelecek Partisi'nin masasında, tartışmaları da beraberinde getirecek bir AK Parti stratejisi bulunuyor. Söz konusu olasılığın gerçekleşmesi durumunda seçim sonuçlarına nasıl yansıyacağı ise merak konusu...

Haber 25-12-23 08:47

TBMM Genel Kurulu'nda gergin oturum! HEDEP milletvekillerinden kürsü işgali

TBMM Genel Kurulu'nda Meclis Başkanvekili Celal Adan ile HEDEP Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık arasında tartışma yaşandı. Sakık oturum sırasında Meclis Başkanvekili Celal Adan'a tepki gösterdi. Yanına gelen milletvekilleri Sakık'ı sakinleştirmeye çalıştı. Tartışma sonrasında HEDEP Milletvekilleri kürsünün etrafından toplanarak oturma eylemi yaptı. Bir süre kürsü işgali yapan HEDEP milletvekilleri daha sonra Başkanlık Divanı önünden ayrılarak yerlerine geçti.

Haber 21-11-23 19:22

Son dakika | İstanbul'da 'Kartel-3' operasyonu: Yöneticilerden Christijan Palic Beşiktaş'ta yakalandı! Avrupa'dan Güney Amerika'ya zehir ticareti...

Son dakika haberi: Avrupa'daki kartellerle iş birliği yapıyor, Güney Amerika'daki suç örgütleriyle bağlantı kurup uyuşturucu satıyordu! Interpol tarafından mavi bülten ile aranan uyuşturucu kartelinin "Batı Balkan Kanadı" yöneticilerinden Christijan PALIČ, İstanbul'da yakalandı. "Kartel-3" operasyonunun ayrıntılarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Haber 19-11-23 08:27

87. Alay Trabzon Gönüllüler Taburu ile Balkan Savaşları'na katılanlar anıldı

Balkan Savaşları sırasında 87. Alay içinde yer alan 511 kişilik Trabzon Gönüllüler Taburu, düzenlenen programla anıldı.

Yurthaber 16-11-23 14:06

Özgür Özel’den Meral Akşener sorusuna yanıt: ‘Ben de şaşırdım’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM’de milletvekilleri ve il başkanlarıyla kapalı bir grup toplantısında buluştu. Özel, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile yapacağı görüşmeye dair ortaya atılan iddialara ilişkin bir soruya da yanıt verdi.

Haber 14-11-23 13:05

22 yıl sonra bir ilk! İlk kez AK Partili bir Bakan tam destek aldı, Ali Yerlikaya'dan övgüyle bahsettiler

Yeni yıla az bir süre kalırken Meclis'te bütçe görüşmelerine yönelik maraton devam ediyor. İçişleri Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde bir ilk yaşandı. 22 yıl sonra AK Partili bir Bakan, muhalefet partilerinin tam desteğini aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve ekibinin çalışmalarından övgü ile bahseden milletvekilleri "Meclis ilk defa böyle sakin bir İçişleri Bakanlığı bütçesi görüşüyor" yorumunda bulundu.

Haber 10-11-23 12:01

Arnavutluk Meclisinde şaşkına çeviren olay! Muhalif vekiller sis bombaları attı…

Arnavutluk’ta muhalif milletvekilleri, parlamento oturumu sırasında sis bombası attı. Hükümeti yolsuzlukla suçlayan muhalifler, yolsuzlukların incelenmesi için komisyon kurulmasını talep ederek, parlamentoda ilginç bir eyleme imza attı.

Haber 10-11-23 07:28

TBMM'de gergin anlar! Kürsünün etrafını kapattılar, oturuma ara verildi

Geçtiğimiz günlerde Meclis Başkan Vekili Celal Adan'ın HEDEP Milletvekili Sırrı Sakık'ın konuşması ardından HEDEP'lilere yönelik sözleri gündem olmuştu. Adan'ın sözleri bugün HEDEP milletvekilleri tarafından TBMM Genel Kurulu kürsüsü önünde alkışlı protesto edildi. HEDEP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş, Adan'ın istifa etmesini ya da Meclis'in gereken cezayı vermesini talep etti.

Haber 30-10-23 13:25

Kurtulmuş'tan İsveç açıklaması: Milletvekilleri kararını verecek

İsveç'in NATO'ya katılım protokol dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak TBMM'ye sevk edildi. Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş protokolle ilgili, "Ümit ederim en kısa sürede Genel Kurul'a gelecek, milletvekilleri kararını verecektir." dedi.

Haber 24-10-23 17:12

İsrail Meclisi'nde siren sesleri! Milletvekilleri sığınaklara kaçtı

İsrail meclisindeki oturum siren sesleriyle bölündü. Kudüs’te yükselen siren seslerinin ardından Knesset’teki (İsrail meclisi) oturuma ara verilirken, İsrailli milletvekilleri ve meclis personeli sığınağa indi.

Haber 16-10-23 18:16

TBMM'de Filistin'deki sivil ölümlerine tepki! Artık dayanılmaz hale geldi

İsrail ile Filistin arasındaki savaş Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin de gündeminde. TBMM Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu çatışmalarla ilgili açıklama yaptı. Grubun başkanı Hasan Turan ve AK Parti milletvekilleri, İsrail'in saldırıları sonucu Filistin'de meydana gelen sivil ölümlerine tepki gösterdi. 

Haber 11-10-23 17:00

TBMM'de protesto! O partiye Genel Kurul'da yer verilmedi: Meclis'in çalışmasına ara verin

TBMM'de Saadet Partili milletvekilleri, parti grupları için Genel Kurul'da yer verilmediğini belirterek, komisyon sıralarına oturdu. Milletvekillerinin protestosu nedeniyle tartışma yaşandı. Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin de Bozdağ'dan bu konuya bugün geçici bir çözüm bulmasını ya da Meclis'in çalışmalarına ara vermesini talep etti.

Haber 05-10-23 18:00

Karadağ'da ilginç yarışma! Uzun yatma yarışında 46 gün geride kaldı... Yata yata şampiyonluk kovalıyorlar

Balkan ülkesi Karadağ'ın Niksic kenti yakınlarında bulunan Brezna Etno köyünde, ülkenin mizahi geleneklerinden "uzun yatma" yarışması 46 gündür sürüyor. Ülkenin en tembel kişisinin arandığı yarışmada yarışmacılar yatarak şampiyon olmak için mücadele ediyor. 21 kişinin başladığı yarışta 3 kişi geriye kalırken şampiyon olan kişiye 1000 Euro ( 28 bin 799 TL) ödül verileceği açıklandı.

Trend 03-10-23 14:21

Sincan’da milletvekilleri yeşil sahaya indi

Ankara Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadyumu’nda Belediye Başkanı Murat Ercan ve Ak Parti milletvekilleri dostluk maçı gerçekleştirildi.

Yurthaber 25-09-23 09:50

Erdoğan 'faul' dedi, milletvekili Alpay Özalan itiraz etti! Yeni basketbol görüntülerine damga vuran renkli diyalog: 'Tereyağından kıl çeker gibi aldım'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski ve yeni bakanlar, milletvekilleri, TBF Başkan Vekili Ömer Onan, MİT Başkanı İbrahim Kalın gibi isimlerle basketbol oynadığı anlardan yeni görüntüler paylaşıldı. Renkli diyalogların yer aldığı görüntülerde Erdoğan'ın faul olduğunda devreye girdiği ve takım arkadaşlarını motive ettiği kesitler dikkat çekti.

Haber 24-09-23 12:29

AK Parti İl Başkanı Kabaktepe: Yine yeniden İstanbul ile AK Parti belediyeciliğini buluşturacağız

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve milletvekilleri, Sancaktepe’de vatandaşlarla bir araya geldi. Kabaktepe, "İstanbul’u hizmet belediyeciliği ile kavuşturmanın adımlarını atıyoruz" dedi.

Haber 23-09-23 18:16

AK Parti'li Kabaktepe'den yerel seçim açıklaması! Yine yeniden İstanbul ile AK Parti belediyeciliğini buluşturacağız

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve milletvekilleri, Sancaktepe’de vatandaşlarla bir araya geldi. Kabaktepe, "İstanbul’u hizmet belediyeciliği ile kavuşturmanın adımlarını atıyoruz" dedi.

Haber 23-09-23 14:39

Balkan Kupası'nda şampiyon Galatasaray

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, 2023 Balkan Kupası’nda şampiyon oldu.

Spor 22-09-23 10:20

Kürek Milli Takımı’ndan 16 madalya

Türkiye Kürek Milli Takımı, Romanya’da gerçekleştirilen Balkan Şampiyonası’nda toplam 16 madalya kazandı.

Spor 18-09-23 14:04

Milli kürekçiler, Balkan Şampiyonası'nda 16 madalya kazandı

Türkiye Kürek Milli Takımı, Romanya'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda 4'ü altın toplam 16 madalya elde etti.

Spor 17-09-23 15:01

CHP’de herkes bu soruyu sordu! Özgür Özel’e hangi milletvekilleri destek verdi? İşte o isimler…

CHP’de genel başkan adayları tek tek belli olurken Özgür Özel’in adaylığı ile ilgili merak edilen detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Özel’in adaylık açıklamasına partide hangi milletvekillerinin destek verdiği merak edilirken basın toplantısına 25 milletvekilinin katıldığı öğrenildi. 25 vekilin yanı sıra basın toplantısına ayrıca çok sayıda eski milletvekili ve parti meclisi üyesinin de katıldığı belirtildi. İşte o isimler…

Haber 16-09-23 08:18

Diyarbakırlı Milli Karateci Sena Kızılaslan bir altın madalya daha aldı

Diyarbakırlı Türkiye Karate Şampiyonu ve Balkan Karate Şampiyonu milli Karateci Sena Kızılaslan, 1 ayda girdiği 4 büyük karate turnuvasından 2 altın, 2 gümüş madalya kazanarak Diyarbakır adına büyük bir başarıya daha imza attı.

Yurthaber 11-09-23 15:03

Başarılı öğrenciler Balkan turu yaptı

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, bu yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ilk 10 içerisinde yer alan öğrencilere başarı ödülü olarak Balkan turu hediye etmişti.

Yurthaber 07-09-23 11:19

İstanbul, Ankara, Antalya... İYİ Parti restini çekti! Lütfü Türkkan'dan çok konuşulacak ittifak mesajları: Türkiye'yi kaybetmişsin, belediyeyi kazansan ne olur

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in günler sonra yapacağı konuşma merakla beklenirken partisinden yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapılıp yapılmayacağına ilişkin gündem yaratacak bir mesaj geldi. İYİ Partili Lütfü Türkkan İstanbul, Ankara ve Antalya büyükşehir belediyeleriyle ilgili konuşurken ayrıca İYİ Parti'nin atacağı hamlenin sinyalini verdi. Türkkan'ın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının engellenmesini isteyen CHP'li milletvekilleri olduğuna dair iddiası da dikkat çekti.

Haber 22-08-23 08:40