Balkan Salon Sampiyonasi Haberleri

Tekirdağ'da Balkan esintileri resim ve heykel sergisi açıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesince düzenlenen etkinlik kapsamında, "Balkan esintileri" adlı resim ve heykel sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Yurthaber 2024-04-15 15:37:58

4 ay önce Burak Sergen'den boşanan Nihan Ünsal nişanlandı

Ünlü oyuncu Burak Sergen'den 4 ay önce boşanan Nihan Ünsal yapımcı Ali Balkan Avcı ile nişanlandı. Ünsal, beraber çekilmiş pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 2024-04-08 17:22:52

Evinizin havasını değiştirecek halı modelleri ve kullanım alanları nelerdir?

Ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçalarından olan halı seçiminde, herkesin zevkine uygun birçok model ve tasarım bulunmaktadır. Salon, oturma odası, mutfak, çocuk odası, genç odası, koridor ve yatak odası gibi farklı kullanım alanları için halı almak isteyenlerin merak ettiği konulardan biri "Halı Kullanım Alanları"dır. Duvar rengine ve mobilyalara kolaylıkla uyum sağlayan halı modelleri, aynı zamanda kullanışlı tasarımlarıyla evinizin dekorasyonunu uygun maliyetlerle yenilemenize yardımcı olur.

Haber 2024-04-05 14:47:39

Edirne'de Balkan Şehitleri anıldı

Edirne'de, 26 Mart Balkan Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Yurthaber 2024-03-26 13:18:20

Balkanlardan gelen hastalar Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde şifa buluyor

Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Balkan ülkelerinden gelen çok sayıda hastanın Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde şifa bulduğunu belirtti.

Yurthaber 22-03-24 09:53

Edirne'deki Kıyık Tabya'nın restorasyonunun ilk etabı 26 Mart'a bitirilecek

Balkan Savaşları'nda Edirne'nin önemli savunma hatlarından Kıyık Tabya'nın restorasyonunun ilk etabı 26 Mart Balkan Şehitlerini Anma Günü'ne kadar tamamlanacak.

Yurthaber 12-03-24 10:06

Eski eşi tarafından Dünya Kadınlar Günü'nde öldürülmüştü! Doktor Feray Balkan'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Adana'da Acil Tıp Uzmanı Dr. Feray Balkan (39), eski eşi Seçkin Ergü (39) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde öldürülmüştü. Doktor Feray Balkan'ın yaşamını yitirmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Dr. Feray Balkan'ın cenazesi ise gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber 10-03-24 14:43

Eski astsubay eşi pusu kurdu! Çocuklarına son sözü bu oldu

Adana’da acil tıp uzmanı doktor Feray Balkan, eski eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Astsubay eş olay yerinden kaçmaya çalışırken tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen Seçkin E., çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Haber 09-03-24 18:23

Uzman isim sahurda tok tutan ve susatmayacak besinleri açıkladı! Çay-kahve tüketimine aman dikkat

Ramazan ayının başlamasına az bir zaman kala iftar ve sahurda tüketilebilecek en doğru besinler araştırılmaya başladı. Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan besinlerinin tüketilmesinin doğru olduğunu söyledi.

Kadin 09-03-24 09:54

Kadınlar Günü'nde korkunç olay! Doktor Feray Balkan eski kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Adana'da korkunç bir kadın cinayeti yaşandı. Acil tıp uzmanı doktor Feray Balkan ziyaret için gittiği annesinin evinde, eski eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Balkan'ın Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir hastanede başhekim yardımcılığı yaptığı, olayın ardından gözaltına alınan cinayet şüphelisi Ergü'nün ise astsubay olduğu öğrenildi.

Haber 08-03-24 21:12

Bitlis'e kurdukları atölyeden Balkan ülkelerine spor ayakkabısı ihraç ediyorlar

Bitlis'ten 30 yıl önce göç ettikleri İstanbul'da ayakkabı fabrikalarında çalışan Tüzün kardeşler, yıllar sonra memleketlerine dönerek kurdukları atölyede spor ayakkabısı üretiyor.

Yurthaber 07-03-24 11:12

'48 saat yaşanacak' 81 şehirde bekleniyor! Kar yağacak mı? 'Ramazanın 3. gününden itibaren...' Meteoroloji'den son dakika 7 - 11 Mart hava durumu

Kar yağacak mı? Kar bekleniyor mu? Kar yağacak iller hangileri? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur var mı? Son dönemde yaşanan meteorolojik değişimler vatandaşların sık sık bu soruları sormasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu paylaşırken kısa bir süre kalan Ramazan ayında da havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Hava Forum'dan yapılan açıklamaya göre Ramazan ayında Afrika ılık hava dalgasıyla başlanacak ancak 3. gününden itibaren Balkan serinlemesi geliyor.

Haber 07-03-24 10:05

Edirne'de öğrencilerin tarihi balon hangarıyla ilgili hazırladıkları proje TÜBİTAK finallerinde yarışacak

Edirne'de lise öğrencilerinin Balkan Savaşları'nda kullanılan zeplinlere ev sahipliği yapan balon hangarının "Havacılık Müzesi" olması talebiyle hazırladıkları proje TÜBİTAK bölge finallerinde yarışacak.

Yurthaber 01-03-24 13:59

Özel sporcu Fatma Damla Altın, pentatlonda dünya salon şampiyonu oldu

2024 VİRTÜS Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda kadınlar pentatlonda Fatma Damla Altın, Dünya şampiyonu oldu.

Spor 22-02-24 22:20

Musakka tarifi: Musakka nasıl yapılır?

Türk mutfağına has olan, Osmanlı’dan beri yapılıp günümüze gelen tariflerden biri de musakka yemeğidir. Balkan mutfağında ve Orta Doğu'da da yapılan bu yemek, ana malzemeleri patlıcan olan bir yemektir. Yapımı ise son derece kolaydır.

Yemek 15-02-24 00:45

Masaj salonuna fuhuş baskını! Operasyonda yakalandı, kimliği şaşkına çevirdi

İstanbul'da masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla tutuklanan 4 şüphelinin ifadeleri alındı. Şüphelilerden Kerem Balin’in Youtuber olduğu, paranormal olaylarla ilgili videolar çektiği ortaya çıktı. Kerem Balin sorgusunda, "Youtube kanalım çalındı. Masaj sertifikam olduğu için salon açtım. Nehir iş yerimi öğrendikten sonra sürekli beni taciz etti. Fuhuş suçlamasını kesinlikle kabul etmiyorum. Ben Seval’e müşteriler ile cinsel birliktelik kurma konusunda bir teklifte bulunmadım" dedi.

Haber 13-02-24 11:59

50-60 milyon değerindeki villaların temelinde şehit kemikleri! Büyükçekmece'deki skandalda Anıtlar Kurulu devreye girdi: Balkan harbine katılan Osmanlı askerleri...

Büyükçekmece Belediyesi'ne düzenlenen rüşvet operasyonuna konu olan 50-60 milyon değerindeki villalarla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İnşaat alanında şehit askerlerin kemikleri bulunurken, Anıtlar Kurulu devreye girdi. İnşaatı durdurun yazısına rağmen usulsüz şekilde yapımına devam edilen 140 villa için rüşvet ve maddi çıkar karşılığında inşaat ruhsatı verildiği belirlendi.

Haber 31-01-24 15:20

Denizlili hokeyciler bronzla döndü

U16 Salon Hokeyi Denizli Kız Karması, Bölge Şampiyonasından 3’üncü olarak döndü.

Yurthaber 25-01-24 15:46

'Ulan Afgan mısın?' Ümit Özdağ böyle seslendi, tüm salon kahkaha attı... Sosyal medyada gündem olan görüntü

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Kayseri'deki bir basın toplantısında kullandığı ifadeler gündem oldu. Özdağ, konuşmasına başlamadan önce, lise öğrencisi olduğunu düşündüğü kişiye 'oğlum otursana' diye selendi. İşaret ettiği kişi oturmayınca "Ulan Afgan mısın?" diye seslenen Özdağ, salondakileri güldürdü. Özdağ'ın seslendiği kişinin ise basın mensubu olduğu öğrenildi.

Haber 25-01-24 15:04

Fenomenlerin boks sevdası faciaya dönüşüyordu! Yerde titremeye başlayınca salon buz kesti

Joseph Chris adındaki sosyal medya fenomeni ile yine fenomen olan arkadaşı Fox Townley İngiltere'nin Leeds şehrinde boks ringine çıktı. Townley tarafından nakavt edilen Küçük Spartalı Jay lakaplı Chris, aldığı darbeyle yere düşerek titremeye başladı.

Spor 21-01-24 10:22

Hokey Süper Lig şampiyonu Muğla’ya döndü

Salon Hokeyi Süper Ligi’nde şampiyon olan Muğla takımı Menteşe Ege Yıldızları, Muğla’ya döndü.

Yurthaber 09-01-24 12:26

En Son Babalar Duyar'ın mavi saçlı asi kızı Defne yıllar sonra ortaya çıktı! Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ali Sunal ve Arzu Balkan gibi ünlü isimleri yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizide Defne karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 28-12-23 14:55

Kayserili okçulardan 3 bronz madalya

Antalya’da düzenlenen ASES U15 (09-14 Yaş Grupları) Salon Türkiye Şampiyonası’nda Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü sporcuları 3 bronz madalya kazandı.

Yurthaber 26-12-23 09:27

Twitter reklamverenlerine seslenen Elon Musk'ın küfürlü tepkisi sosyal medyada gündem yarattı! Salon kahkahalara boğuldu

New York Times'ın DealBook Zirvesi'nde bir röportaj gerçekleştiren Elon Musk'ın Twitter reklamverenlerine gösterdiği tepki sosyal medyada gündem yarattı. Şimdiki adıyla X platformuna reklam vermeyi durduranlara ve durdurmakla tehdit edenlere Musk, "Birisi bana reklamla şantaj yapacaksa, parayla şantaj yapacaksa, s… gidin. S… gidin. Açık oldu mu? Umarım olmuştur." ifadelerini kullandı.

Trend 30-11-23 09:03

Gazze’de katledilen çocuklar, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Tuzla’da anıldı! Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı: “Bu kadar hüzünlü bir salon hiç görmemiştim”

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde, Gazze’de yaşanan soykırıma dikkat çekmek amacıyla Tuzla’da ‘Tay’ adlı çizgi filmin gösterimi yapıldı. Koltuklarında öldürülen çocukların isimlerinin yer aldığı salondaki gösterime dışarıdan hiçbir izleyici alınmadı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bu etkinliğin seyircileri, katledilen çocuklarımızdı. Bu kadar hüzünlü bir salon hiç görmemiştim, insanın tüylerini diken diken ediyor” dedi.

Haber 20-11-23 16:51

Son dakika | İstanbul'da 'Kartel-3' operasyonu: Yöneticilerden Christijan Palic Beşiktaş'ta yakalandı! Avrupa'dan Güney Amerika'ya zehir ticareti...

Son dakika haberi: Avrupa'daki kartellerle iş birliği yapıyor, Güney Amerika'daki suç örgütleriyle bağlantı kurup uyuşturucu satıyordu! Interpol tarafından mavi bülten ile aranan uyuşturucu kartelinin "Batı Balkan Kanadı" yöneticilerinden Christijan PALIČ, İstanbul'da yakalandı. "Kartel-3" operasyonunun ayrıntılarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Haber 19-11-23 08:27

87. Alay Trabzon Gönüllüler Taburu ile Balkan Savaşları'na katılanlar anıldı

Balkan Savaşları sırasında 87. Alay içinde yer alan 511 kişilik Trabzon Gönüllüler Taburu, düzenlenen programla anıldı.

Yurthaber 16-11-23 14:06

Levent'te 2+1 dairede yaşıyor! Erhan Yazıcıoğlu'nun mütevazı hayatı gündem oldu! 'O diziden kazandığım parayla...'

Usta tiyatrocu Erhan Yazıcıoğlu, Evrim Akın ile Ev Gezmesi programının konuğu oldu. Yazıcıoğlu, Levent'teki 2 oda 1 salon evinin kapılarını açtı. Ünlü ismin mütevazı hayatı ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 14-11-23 14:22

UKOME toplantısı sırasında arbede çıktı! Baygınlık geçirdi

İstanbul'da Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı sırasında salon dışında toplanan 8+1 taksi dolmuş sahipleri eylem yaptı. Eylemciler salona girmeye çalışınca arbede çıktı. Güvenlik görevlileri ile arbedede bir eylemci kısa süreli baygınlık geçirdi. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesi ile salona girmesi engellenen kalabalık salon önünden ayrıldı.

Haber 26-10-23 13:16

Bahçelievler'de 3+1 dairede yaşıyor! Hakkı Bulut'un mütevazı hayatı sosyal medyada gündem oldu

Arabesk müziğin efsane ismi Hakkı Bulut, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının konuğu oldu. Hakkı Bulut, eşi Saadet Hanım ile birlikte yıllardır yaşadığı Bahçelievler'deki 3 oda 1 salon evinin kapılarını açtı. Ünlü ismin mütevazı hayatı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 23-10-23 17:20

Genel başkanlığa adaylığını resmen duyurdu ama hüsrana uğradı! Salon bomboş kaldı: 'Kılıçdaroğlu benden haberdar değil'

Ana muhalefet partisinin liderliğine aday oldu ama toplantıda kendisini 7 kişi dinledi... "Kılıçdaroğlu benden haberdar" değil diyen CHP'li Mehmet Oğuz Kakıcı'nın genel başkanlığa adaylığını açıkladığı basın toplantısı 3 kişiyle başladı. Hayal kırıklığına uğrayan Kakıcı "Kazanma şansım ‘milyonda bir’ diyenler var. Bence bu biraz abartı. 100 binde 1 şansa ihtiyacım var" sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

Haber 06-10-23 13:00

Karadağ'da ilginç yarışma! Uzun yatma yarışında 46 gün geride kaldı... Yata yata şampiyonluk kovalıyorlar

Balkan ülkesi Karadağ'ın Niksic kenti yakınlarında bulunan Brezna Etno köyünde, ülkenin mizahi geleneklerinden "uzun yatma" yarışması 46 gündür sürüyor. Ülkenin en tembel kişisinin arandığı yarışmada yarışmacılar yatarak şampiyon olmak için mücadele ediyor. 21 kişinin başladığı yarışta 3 kişi geriye kalırken şampiyon olan kişiye 1000 Euro ( 28 bin 799 TL) ödül verileceği açıklandı.

Trend 03-10-23 14:21

Balkan Kupası'nda şampiyon Galatasaray

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, 2023 Balkan Kupası’nda şampiyon oldu.

Spor 22-09-23 10:20

Kürek Milli Takımı’ndan 16 madalya

Türkiye Kürek Milli Takımı, Romanya’da gerçekleştirilen Balkan Şampiyonası’nda toplam 16 madalya kazandı.

Spor 18-09-23 14:04

Atıl yapı Atakum’a kazandırılıyor

Samsun’un Atakum Belediyesi, 2012 yılında Çok Amaçlı Salon olarak planlanan ve yapımı yarım kalarak yıllar içerisinde atıl hale gelen yapıyı “Ata Sahne Sanat Merkezi” olarak ilçeye kazandırmak için çalışmalara başladı.

Yurthaber 18-09-23 11:22

Milli kürekçiler, Balkan Şampiyonası'nda 16 madalya kazandı

Türkiye Kürek Milli Takımı, Romanya'da düzenlenen Balkan Şampiyonası'nda 4'ü altın toplam 16 madalya elde etti.

Spor 17-09-23 15:01

Diyarbakırlı Milli Karateci Sena Kızılaslan bir altın madalya daha aldı

Diyarbakırlı Türkiye Karate Şampiyonu ve Balkan Karate Şampiyonu milli Karateci Sena Kızılaslan, 1 ayda girdiği 4 büyük karate turnuvasından 2 altın, 2 gümüş madalya kazanarak Diyarbakır adına büyük bir başarıya daha imza attı.

Yurthaber 11-09-23 15:03

Başarılı öğrenciler Balkan turu yaptı

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, bu yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ilk 10 içerisinde yer alan öğrencilere başarı ödülü olarak Balkan turu hediye etmişti.

Yurthaber 07-09-23 11:19

O ilçe sandık başına gitti! Sandıktan 'hayır' çıktı: Belediye Başkanı hemen talimat verdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde belediye projeleri dahilinde İçmeler Mahallesi Cumhuriyet Meydanı Atatürk parkına yapımı planlanan çok amaçlı salon projesi için yapılan referandum sonucunda ‘yapılmasın’ sonucu çıktı. Belediye Başkanı Oktay ‘halkın iradesi her şeyden üstündür proje iptal ‘ diyerek o alanı park ve yeşil alan olarak değiştirilmesi direktifini verdi.

Haber 17-08-23 23:35

Kiralık daire ilanında şoke eden talep! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Kira bedeli olarak astronomik fiyatlar talep eden bazı ev sahipleri, verdikleri ilanlardaki talepleriyle de şaşırtmaya devam ediyor, kiralık daireleri için ilan veren bazı ev sahiplerinin talepleri adeta sınır tanımıyor! Ev sahiplerinin maaş bordrosu, kefil, depozito, yıllık peşin kira ve komşularla iyi geçinme gibi taleplerine, Denizli’de 3 oda bir salon olan 15 bin liralık kiralık daire ilanıyla birlikte bir yenisi daha eklendi. İlanı görenler, şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber 16-08-23 12:22

İstanbul'daki gölde suların çekilmesiyle ortaya çıktı! Balkan savaşı yıllarından kaldığı düşünülüyordu ama...

Türkiye’yi etkisi alan ‘Eyyam-ı Bahur’ sıcakları nedeniyle mega kent İstanbul'da su tüketimi artarken, doluluk oranı yüzde 21.84'e kadar gerileyen Terkos Barajı'nda suların çekilmesiyle tarihi yol ortaya çıktı. Yapılan ilk incelemede önce Balkan savaşı yıllarından kaldığı düşünülen yolun, daha eski olduğunun tespit edildiği öğrenildi. Balkan savaşı yıllarından kaldığı düşünülen ama daha eski olduğu tespit edilen tarihi yol havadan görüntülendi.

Haber 07-08-23 10:59

Kılıçdaroğlu küplere bindi, o isim toplantıyı terk etti! 'Ümit Özdağ' çıkışı sonrası salon buz kesti... PM üyelerine Beni bu duruma sokmasaydınız diyerek tepki gösterdi

CHP'de 'değişim' taraftarlarıyla Kemal Kılıçdaroğlu destekçilerini oylamada karşı karşıya getiren Parti Meclisi (PM) toplantısında oylama sonucunun Kılıçdaroğlu'nu sinirlendirdiği, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı'nın da Kılıçdaroğlu'na sinirlenip toplantıyı terk ettiği öne sürüldü. Ayrıca iddiaya göre Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ ile aralarındaki gizli protokolün gün yüzüne çıkmasına dair açıklama yaparken PM üyelerine "Çalışsaydınız, beni bu duruma sokmasaydınız" diyerek tepkisini dile getirdi

Haber 25-07-23 10:44

Ermeni karateciden Azeri rakibine çirkin hareket! Salon bir anda karıştı

Uluslararası karate turnuvasında karşı karşıya geldiği Ermeni rakibini yenen Azerbaycanlı karateci Alika Semihova, karşılaşmanın sonunda uzattığı ele tokatla karşılık aldı. Ermeni sporcunun bu çirkin hareketi büyük tepki çekti.

Spor 04-07-23 14:46

Genç çift dünyaevine girerken... Düğünü iptal ettiren kavga! Sopalar konuştu, olay salon dışına taştı

Batman'da genç bir çiftin düğününde ortalık karıştı. Çocuklar arasında başlayan kavgaya büyükler de dahil oldu. Sopaların kullanıldığı kavga salon dışına taştı. Çift düğünü iptal etti. Kavga anları kameraya yansıdı.

Haber 25-06-23 15:55

İstanbul ve çevre illerin kurbanlık için tercihi Edirne

Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, ilçede bulunan canlı hayvan pazarının, Kuzey Marmara'nın en büyüğü olduğunu belirterek, İstanbul ve çevre illerden yoğun talep aldıklarını söyledi.

Yurthaber 19-06-23 10:25

Pastanedekilerin lezzetinde trileçe tarifi! Karamelli trileçe nasıl yapılır?

Pastaneden alınan trileçenin tadının bir başka olduğunu düşünüyorsanız bu trileçe tarifini denemeniz gerekiyor. Balkan lezzeti olan trileçe hem sizi hem de sevdiklerinizi mutlu edecek. İşte karamelli trileçe tarifi...

Yemek 16-06-23 11:49

Belediye meclisinde arbede! CHP'li üye yere düştü, sinirler gerilince salondan dışarı çıkarıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nden gergin dakikalar yaşandı. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu yanında getirdiği bavuldaki gramofon, büyüteç ve soda şişesi çıkartıp CHP'li meclis üyelerine vermek istedi. CHP Meclis Üyesi Mehmet Maltepe bavulun etrafında yaşanan arbedede yere düştü ve sinirlenerek tekrardan ayağa kalktı. Tartışmanın uzamaması için Maltepe salon dışına çıkarıldı.

Haber 12-06-23 22:32

Meral Akşener sahneden İlber Ortaylı'ya seslendi... Salon kahkahaya boğuldu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Balkan-Rumeli-Mübadil Buluşması'nda konuştu. İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in, salonda bulunan Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Prof. Dr. Celal Şengör'e ithafen yaptığı espri, vatandaşlar tarafından kahkahalarla karşılandı. İşte Meral Akşener'in o açıklamaları...

Haber 26-05-23 20:08

İki Balkan ülkesi arasında gerginlik tırmandı! Orduya 'hazır ol' emri verdiler

Kosova'da polis kuvvetleri ve Sırplar arasında çıkan arbedede 4 kişi yaralanırken, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in de Sırbistan ordusuna "hazır ol" emri verdiği ifade edildi. İşte haberin detayları...

Haber 26-05-23 17:47