Balona Rovasata Atan Adam Haberleri

Panathinaikos'a imza atan Fatih Terim ilk transferini Süper Lig'den yaptı bile! Beşiktaş'ın istediği oyuncuyu 1 günde ikna ettiler

Panathinaikos'un yeni hocası Fatih Terim, göreve başlar başlamaz takımla ilgili çalışmalarını belirledi. 10 numara mevkisine bir oyuncu alınmasını isteyen deneyimli teknik adam, Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas'ı işaret etti. Kısa süre içinde yapılan görüşmeler sonucunda Yunan oyuncuyla anlaşma sağlandı.

Spor 2023-12-27 15:34:49

2 çocuk babası adam, komşusunun kızını alıp kaçtı! 'Çocuğum ona abi diyordu'

Kocaeli'de 28 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası M.K., komşusunun 18 yaşındaki kızını da yanına alarak kayıplara karıştı. 5 Aralık'ta eşi Büşra K.'ya "Ben yola çıktım, gidiyorum. Haberin olsun" şeklinde mesaj atan M.K., genç kızın annesi Emine Soylu'ya ise "Kızın benim yanımda. Onu da aldım, gidiyorum" dedi. 'Çocuğum ona abi diyordu' diyen acılı anne, gözyaşlarıyla yardım çığlığında bulundu. Büşra K. ise, eşi M.K.'nın başka kızlara da tacizde bulunduğunu öğrendiğini belirtti. İşte detaylar...

Haber 2023-12-21 16:25:33

Koronavirüs aşısı oldu, hayatı kabusa döndü! AstraZeneca'yı mahkemeye verdi... Yüz milyonlarca dolarlık bir davaya dönüşebilir

Milyonlarca insanı etkileyen koronavirüs salgınına karşı geliştirilen Covid-19 aşısı davalık oldu. 2021 yılının Nisan ayında yaptırdığı aşı sonrası beyninde pıhtı atan iki çocuk babası adam AstraZeneca karşı mahkemeye başvurdu. Söz konusu İngiltere kamuoyu tarafından yakından takip edilirken; çıkacak kararın yüz milyonlarca dolarlık bir davaya dönüşebileceği ve emsal teşkil edebileceği belirtildi.

Haber 2023-11-09 16:13:02

Taciz anları saniye saniye canlı yayına yakalandı! Önce kolunu omzuna attı sonra çekerek götürmek istedi

Hong Kong tatili sırasında bir kadın sokak ortasında taciz edildiği anları Twitch canlı yayında paylaştı. Güney Koreli olduğu tahmin edilen Twitch yayıncısının canlı yayını sırasında tanımadığı bir adam yanına yaklaştı. Genç kızın omzuna kolunu atan adam daha sonrasında onu kolunda tutarak çekmeye başladı. O anlar sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Trend 2023-09-12 09:27:33

Skandal görüntüler! Kediyi uçurumdan aşağıya attığı anları saniye saniye kaydedip paylaştı

Snapchat’te yayınlanan bir görüntü kısa sürede tepki çekerek gündem yaratmayı başardı. İsmi açıklanmayan bir adam bir arkadaşıyla beraber uçurumun kenarına gitti. Yanlarında getirdikleri kediyi uçurumundan aşağıya atan ikili o anları bir de cep telefonuyla kaydederek sosyal medyadan paylaştı. Görüntülerin bir anda viral olması üzerine polis olaya ilişkin olarak soruşturma başlattığını duyurdu.

Trend 12-07-23 07:34

Boğulmak üzere olan komşularını kurtarmak için atladı! Ölümünü babası canlı canlı izledi

Yeni Zelanda'nın Auckland kentinde yaşayan iki çocuk babası Daniel Mark Miller isimli bir adam komşularını kurtarmak isterken kendi ölümünü saniye saniye kaydettiğinden habersizdi. Komşularını kurtarmak için kendisini bir anda sel sularının içine atan Miller, o anları sosyal medyadan gösterdi. Rögar kapağının açık olduğunu fark etmeyen adam canlı yayındayken kapağa düşerek hayatını kaybetti.

Trend 27-06-23 09:17

Takla atan cipteki 55 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Eskişehir’de sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan cipte yolcu olarak bulunan 55 yaşındaki Eray Şahin hayatını kaybetti.

Yurthaber 05-06-23 13:22

İstanbul'da korkunç olay! Önce eşi ve oğlunu öldürdü sonra da kendisi intihar etti: Polise attığı kağıtta öyle ifadeler var ki...

İstanbul'da bir adam, önce borçları nedeniyle tartıştığı eşini ardından da oğlunu öldürdü. Polis bir not atan adam, eve operasyon düzenlendiği sırada kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Hastanede hayatını kaybeden adamın intihar notunda "Sevgili eşim ve oğlum, kendilerini 5 para karşılığında kendi şeref ve haysiyetlerini satanlar içinde sizi bırakmak asla istemedim. Mecbur kaldığım için eşim ve oğlumu katlettim" ifadeleri yer aldı.

Haber 16-05-23 13:50

Türkiye'nin gündemine oturan olayda yeni gelişme! Temizlik görevlisine tokat atan adam serbest bırakıldı

Olay, İzmir Buca'da bulunan TJK Şirinyer Hipodromu'nda meydana gelmişti. Temizlik işçisi İrfan G., görevini yaptığı esnada M.D.'den tokat yemiş ve hakaretlerine maruz kalmıştı. Türkiye'nin konuştuğu görüntülerin ardından polis tarafından gözaltına alınan M.D., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 09-01-23 23:40

Müge Anlı patladı Rahmi Özkan sinirden köpürdü ‘Bu adam ırz düşmanı’ Yaşlı kadının telefonundan sonra… Sapıklık yapmama haracı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe'nin kaybolmasından sonra Sinan'ın yaptıkları ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak yayına telefonla bağlananların anlattıklarının ardından Müge Anlı "Bu adam ırz düşmanı" diyerek adeta patladı. Avukat Rahmi Özkan ise sinirden köpürerek "Vebadan daha tehlikeli bu adam" dedi. Bir kişinin çocuklarını rahatsız etmemesi için Sinan'a haraç verdiği bile ortaya çıktı. Köydeki yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar atan Sinan'ın yaptıkları şoke etti.

Magazin 28-12-22 15:00

Dünya onu konuşuyor: Evden çalışmaya yeni bir boyut kazandırdı! 300 bin dolar ödeyerek 12 yıllık kiraladı

Evden çalışma sistemini dünya çapında çok sayıda kişi tecrübe ediyor. Ancak bir Meta çalışanı evden çalışmaya yeni bir boyut kazandırmış durumda. Meta'nın sanal gerçeklik kolu Reality Labs'ta çalışan 'çılgın' adam, seyahat ederken evden çalışabilmek için bir yolcu gemisi dairesine 300 bin dolar ödedi. 12 yıllık bir kira kontratına imza atan çalışan, böylece dünyayı gezerken evden çalışmaya devam edebilecek.

Haber 26-12-22 13:09

Şov yapmak için 10 dakika 12 enerji içeceği içti! İkişer ikişer içince ölümle burun buruna geldi... Doktorlar bile şoke oldu

Klinik bir eczacı olan Bernard Hsu, arkadaşlarına şov yamak için için ölümle burun buruna geldiği bir meydan okumaya imza atan 36 yaşındaki J.S. kod isimli bir hastanın hikayesinden bahsetti. İngiltere’de yaşayan ve YoTube’da ‘Chubbyemu’ ismiyle paylaşım yapan adam tanık olduğu ilgiç tıbbi olayları anlattığı bir kanala sahip. Kanalının son videosunda ise 10 dakika 12 tane enerji içeceği içen bir hastanın hikayesinden söz etti.

Trend 18-11-22 13:21

Fenerbahçe'de yarım kalan hikayesini tamamlayamamıştı, Corinthians'tan da ayrılıyor! Vitor Pereira'nın Brezilya macerası da beklediği gibi gitmedi...

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye "Yarım kalan hikayemi tamamlamak istiyorum" diyerek imza atan Vitor Pereira ile 25 maçın ardından yollar ayrılmış ve göreve İsmail Kartal getirilmişti. Portekizli çalıştırıcı, sarı - lacivertlilerden ayrıldıktan sonra Brezilya ekibi Corinthians ile anlaşmaya varmıştı. Corinthians ile 1 sezonluk sözleşme imzalayan 54 yaşındaki teknik adam, kontratının bitmesiyle birlikte görevini bırakacağını yönetime iletti.

Spor 04-11-22 19:42

Duran otomobile çarpıp kendisini yere atan yaşlı adam kameraya yansıdı

Duran otomobile çarpıp kendisini yere atan yaşlı adam kameraya yansıdı

Yurthaber 14-10-22 13:58

Komşusu piknik tüpüyle kapıyı kırıp evini bastı! Genç kadın 'Tacizci var' diyerek kendini sokağa attı

İstanbul Esenyurt'ta yaşayan genç kadın komşusunun yaptıklarıyla dehşete düştü. Gözü dönmüş adam, piknik tüpü ile kapıyı kırıp kadının evini bastı. Korkudan güçlükle kendini dışarı atan kadın, “Mahallede tacizciler oturuyor” diyerek bağırdı. Yaşanan o anlar ise cep telefonunu ve güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 12-10-22 11:44

İran sokaklarında öfke! Kadına tokat atan kişi, tekmeden de yumruktan da nasibini aldı

İran'da yaşayan 22 yaşındaki Mahsa Emini, 'Başörtüsü kurallarına uymadığı' gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra hayatını kaybetmiş, Emini'nin ölümü şüpheli olarak kayıtlara geçmişti. Mahsa'nın şüpheli ölümü, İran halkını ayağa kaldırırken ülkeden gelen yeni bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu görüntülerde sokaktaki bir adamın kadına tokat attığı, motosikletle de olay yerinden kaçmaya çalıştığı görüldü. O anlarda öfkeli kalabalığın tepkisiyle karşılaşan adam tekme tokat dövüldü.

Haber 23-09-22 12:51

Yer: Fatih! Tıklım tıklım otobüste kabus... Kadınlardan 'kapıyı açın' çığlığı

Fatih'te dün meydana gelen olayda İETT otobüsünde içerisindeki bir kişi elinde bıçakla yolculara dehşeti yaşattı. Ayağına basan kişiye bıçakla saldıran adam, saniye saniye cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, yaşananlar karşısında çığlık atan kadın yolcular "kapıyı açın" diye bağırdı. Duran şoför bir süre sonra kapıyı açarken yolcular araçtan indi.

Haber 16-09-22 12:40

6 santimle kaçırdığı birincilik rekortmen güllecinin başarısında dönüm noktası oldu

Henüz 17 yaşında olmasına rağmen kısa sürede uluslararası başarılara imza atan Uşaklı milli gülleci Ali Peker, hedefi olan olimpiyatlar için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor - Ali Peker: "Arkadaşlarım bana 'altın adam' diyor. Çok hoşuma gidiyor. Umarım bu altın adam kelimesi her zaman sürer"

Yurthaber 14-08-22 11:06

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar, Berk Atan ile samimi pozunu paylaştı! ''Adam öldürüyorlar''

Kadrosunda Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk ve Hazal Çağlar gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, her cumartesi ekranlarda fırtınalar estiriyor. Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Çağlar, rol arkadaşı Berk Atan ile sarmaş dolaş poz verdi.

Magazin 07-03-22 12:23

Karısını öldürüp parçalara ayırdı, kafası hala bulunamadı! Tüyler ürperten cinayette şoke edecek karar

İngiltere Merseyside'te karısını vahşice öldürüp parçalara ayıran vücudunun parçalarını da çeşitli bölgelere atan Mitchell Quy şimdilerde tahliye edilmeyi bekliyor. Cinayetin üzerinden 24 yıl geçmesine rağmen kadının kafası ve elleri hala bulunamadı. Tahliye edileceği günü bekleyen cani adam, ilk ifadesinde eşini öldürme gerekçesi olarak aldatıldığını, eşinin başka bir insan için yaşadığını göstermişti.

Trend 15-02-22 09:27

Zekeriya Ünlü kimdir? Zekeriya Ünlü kaç yaşında ve nereli?

Türküleriyle dinleyicilerin belleğinde yer edinen Zekeriya Ünlü'nün kim olduğu merak konusu oldu. Birçok şarkıyı seslendiren ve birçok albüm çalışmasına imza atan Zekeriya Ünlü, asıl çıkışını ''Bu Adam Benim Babam'' albümü ile yaptı. İşte detaylar...

Magazin 25-12-21 19:18

Kabine toplantısı başladı! 10 büyükelçi 'istenmeyen adam' ilan edilecek mi?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başladı. Toplantıda iç ve dış gündeme ilişkin başlıklar ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "İstenmeyen adam" ilan edeceğiz dediği, Osman Kavala çağrısına imza atan 10 büyükelçinin durumu da toplantının gündem maddeleri arasında.

Haber 25-10-21 15:55

Kritik Kabine toplantısına saatler kaldı! 10 büyükelçi 'istenmeyen adam' ilan edilecek mi?

Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak. Toplantıda iç ve dış gündeme ilişkin başlıklar ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "İstenmeyen adam" ilan edeceğiz dediği, Osman Kavala çağrısına imza atan 10 büyükelçinin durumu da toplantıda ele alınacak.

Haber 25-10-21 00:51

Yere atılan çöpler sokak sokak böyle yürüdü

Dünya Temizlik Günü'nde farklı bir faaliyete imza atan İnegöl Belediyesi, vatandaşlarda çöp konusunda duyarlı olmaya davet etti. Özel hazırlanan çöp adam kostümüyle sokağa inen Şehir Tiyatrosu yönetmeni Volkan Derman, sokağa indi. Karşılarında yerlere attığı çöplerin yürüyerek sokak sokak gezdiğini gören gören vatandaşlar, büyük şaşkınlık yaşadı.

Haber 16-09-21 12:00

İş adamı Kerem Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral'ın öldürmeye teşebbüsten 34 yıl hapsi istendi

Eski Türkiye güzeli Şevval Şahin ile yemek yiyen iş adamı Kerem Kamışlı’yı oturduğu sandalye ile birlikte denize atan Şahin’in eski erkek arkadaşı Yiğit Marcus Aral hakkında “olası kast ile adam öldürmeye teşebbüs” ve 3 ayrı suçtan toplamda 34 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Magazin 30-07-21 16:04

Korkunç olay! Eşine laf atan adama kuşun yağdırdı

İstanbul Esenyurt'ta aynı binada oturan komşular arasında çıkan “laf atma” kavgasında silahlar konuştu. Eşine laf attığını iddia eden komşusuna kurşun yağdıran kişi gözaltına alınırken, yaralı adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 10-06-21 10:13

Tarlasına gitmek yerine şehir turu atan çiftçiye ceza yağdı: Yazmak kolay

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında uygulama yapan polis ekipleri, şehir turu atan çiftçiye ceza yazdılar. Sürücünün ''Yazmak kolay 3 bin 4 bin TL. Adam sinirlendi, ben yazacağım dedi, aldı yazıyor'' tepkisi dikkat çekti.

Haber 29-05-21 15:38

Şans getirsin diye uçağın motoruna bozuk para atan yolcuya gözaltı!

Çin'de uçağın motoruna şans getirsin diye bozuk para atan adam gözaltına alındı.

Haber 28-04-21 15:42

Antalya'da ilginç görüntüler! Kaz sürüsüne taş atan adam büyük şok yaşadı

Antalya’da yolda gördüğü kaz sürüsünü taş atarak uzaklaştırmak isteyen bir kişi, adeta hayatının şokunu yaşadı. Taş attığı kazın saldırısına uğrayan adam, yere düşerek sürüklenip yaralandı.

Haber 21-04-21 12:27

Dehşet anları! Eşine mesaj atan kişiyi bıçakladı, evinde suç aletiyle yakalandı

Bursa’da bir kişi eşine uygunsuz mesaj attığını öne sürdüğü şahsı bir kafede bıçakladı. Dehşet anları görüntülenirken, kavgaya kimsenin müdahale etmemesi dikkat çekti. Yaralı adam bir süre sonra hastaneye kaldırıldı.

Haber 10-04-21 11:45

Sinir krizi geçirdi, evdeki eşyaları 8'inci kattan aşağı attı

Osmaniye'de bir sitenin 8'inci katında oturan adam, sinir kırizi geçirdi. Evdeki eşyaları 8'inci kattan aşağı atan adamı çevredekiler güçlükle sakinleştirdi. Sinir krizi geçiren adam, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber 08-04-21 13:41

Eşine laf atan şahısları uyardı, dayak yedi

Tekirdağ’da bir vatandaş, eşine laf atıldığı iddiasıyla uyarmak istediği kişilerin saldırısına uğradı. Yaralanan adam hastaneye kaldırıldı.

Haber 01-03-21 07:22

Seks oyuncaklarını çöpe atan ailesine karşı açtığı davayı kazandı!

ABD’li bir adam porno dergi ve seks oyuncağı koleksiyonunu çöpe atan ailesine açtığı davayı kazandı.

Haber 18-12-20 12:25

Kontrolden çıkarak takla atan traktör altında kalan sürücü hayatını kaybetti

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde fındık bahçesinde seyir halindeyken takla atan traktörün altında kalan yaşlı adam hastanede yaşamını yitirdi.Kaza, Sakarya’nın Ferizli içesi Abdürrezzak Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 02-09-20 14:59

Sarıyer'de yol verme kavgası! Kadına tokat atan adam sert kayaya çarptı

İstanbul Sarıyer'de trafikte yol verme tartışmasında bir kadına tokat atan adam sert kayaya çarptı. Eski tekvandocu olan kadın, adamı fena şekilde dövdü. Vatandaşların araya girmesiyle kavganın büyümesi önlendi. Olay anı bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı.

Haber 23-08-20 10:47

Maske takmadığı için uyarı alınca... Kadın çalışana yumrukla saldırdı!

Polonya'da maske takmadan markete giren bir kişi, görevli tarafından uyarılınca sinirlerine hakim olamadı. Kendisini uyaran kadın çalışana yumruk atan adam, gözaltına alındı. Aldığı darbeyle yere yığılan talihsiz kadının ise başına 3 dikiş atıldı.

Haber 07-08-20 17:20

Aykut Kocaman Royal Antwerp'e gidecek mi?

Türkiye'de Fenerbahçe ve Konyaspor ile başarılı işlere imza atan Aykut Kocaman için çarpıcı bir transfer iddiası gündeme geldi. Tecrübeli teknik adam için Belçika ekibi Royal Antwerp ile anlaşıldığı öne sürülürken takımdaki Türk oyuncu Sinan Bolat açıklama yaptı.

Spor 20-04-20 21:33

GRAFİKLİ - İlkeli duruşuyla dikkati çeken bir lider: Muhsin Yazıcıoğlu

Vatan ve millet sevgisine adadığı yaşantısında Genç Ülkücüler Hareketine katılarak 1968'de siyasete ilk adımını atan ve 1993'te de BBP'yi kuran Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının ardından 11 yıl geride kaldı - Muhsin Yazıcıoğlu, askeri darbe döneminde yaşadıklarına rağmen Avrupa Birliği İnsan Hakları gözlemcilerinin "İşkence yapılıp yapılmadığı" sorusu üzerine "Türk devletini size şikayet edecek birisi değilim" diyerek yaşadıklarını sineye çeken ve devletine küsmeyen bir lider olarak dikkati çekti - Anadolu gençliğinin okuyarak adam olması, milletine ve vatanına hizmet etmesi gerektiği düşüncesiyle hareket eden Yazıcıoğlu, 2009'da seçim çalışmaları için partisi tarafından kiralanan helikopterin Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi kırsalında düşmesi sonucu hayatını kaybetti

Yurthaber 24-03-20 11:05

Koronavirüs ile mücadelede son nokta! Hastalık yayıyor diye sokak ortasında Asyalı adamı yumrukladı

Koronavirüs paniği tüm dünyayı etkisi altına almışken, birçok ülkede ise hastalık taşıyor veya yayıyor korkusuyla Asyalı insanlar sokak ortasında darp ediliyor. Belçika’da yaşanan bir olayda, koronavirüs yaydığını düşündüğü genç bir Asyalıyı Belçikalı bir adam sokak ortasında darp etti. Yumruk atan adam polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 12-03-20 09:10

Uçağın motoruna bozuk para attığı için tazminat ödeyecek

Uçağın motoruna şans getirdiği düşüncesiyle bozuk paraları atan adam, hava yolu şirketine tazminat ödemeye mahkum edildi.

Haber 03-01-20 10:24

Kediyi kurutma makinesinin içine atan adama 34 ay hapis

Malezya'da kuru temizleme dükkanında, hamile kediyi kurutma makinesinin içine atarak öldüren adam, halktan gelen tepkiler üzerine tutuklanarak 34 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 06-11-19 15:54

Paris metrosunda bilet denetçilerinden kaçan adam raylarda koştu

Paris’te bilet denetçilerinden kaçan bir adam metro raylarına inerek kaçmaya çalıştı. Metrolarda tren raylarına inmek elektrik çarpması riskini doğuruyor. Sosyal medyada paylaşılan videolarda denetçilerin de platformda koştuğu görülüyor. Denetçilerden kaçmak için hayatını riske atan adam sonradan yakalandı.

Haber 31-10-19 15:26

İstanbul Maratonu’nda atık geri dönüşümüne destek verilecek

Vodafone İstanbul Maratonu’nun tanıtımı için kullanılacak vinil malzemeleri toplanarak geri dönüşümlü çantalar yaptırmak üzere ‘çöp(m)adam’ projesine bağışlanacak.Herkes için daha iyi bir gelecek hedefiyle sürdürülebilirlik alanında önemli projelere imza atan Vodafone, 3 Kasım Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul işbirliğiyle gerçekleştirilecek Vodafone 41.

Haber 28-10-19 13:37

Yeşilyurt Belediyespor lider Karacabey Belediyespor’u ağırlayacak

3.lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da Tahsin Yılmaz başkanlığındaki yönetim göreve başlar başlamaz takımdaki teknik adam arayışlarını sonlandırarak Mehmet Ak ile anlaşmaya vardı.3.Lig’de oynadığı 6 maçı da kaybeden ve ligin dibine demir atan Yeşilyurt Belediyespor’da yeni bir başlangıç olarak görülen Karacabey maçı hazırlıkları tamamlandı.

Yurthaber 08-10-19 11:55

Yeşilyurt Belediyespor’da Başkan Tahsin Yılmaz, hoca Mehmet Ak oldu

3.lig takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da yapılan olağanüstü kongre sonucu başkanlığa Tahsin Yılmaz seçildi.Yeni yönetim, takımın bir süredir devam eden teknik adam arayışlarını da sonlandırarak Mehmet Ak ile anlaşmaya vardı.Tarihinde ilk kez mücadele ettiği 3.lig’de çıktığı 6 müsabakayı da kaybederek ligin dibine demir atan turuncu yeşilli kulüpte Orhan Barman yönetimi olağanüstü kongre kararı almıştı.

Yurthaber 07-10-19 15:30

Barbaros, bütün özel çocuklara ümit oldu

Eyüpsulta’nda “Eyüpsultan’ın Yağmur Adam”ı olarak bilinen 29 yaşındaki Barbaros Yıldırım ve annesi Hatice Yıldırım’ın hayalleri gerçek oldu.2018’de düzenlenen EKPS’den (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) 91 puan alarak büyük bir başarıya imza atan Barbaros Yıldırım, Eyüpsultan Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda memur olarak işe başladı.

Yurthaber 03-10-19 11:25

Kocaeli'de köpeğe ve gence taş atan yaşlı adam serbest bırakıldı

Kocaeli’de önce yerde yatan köpeğe, sonra kendisine tepki gösteren gence taş attığı görüntülerin sosyal medyada tepki görmesi üzerine gözaltına alınan yaşlı adam serbest bırakıldı.

Trend 16-09-19 20:41

Köpeğe ve gence taş atan yaşlı adam serbest bırakıldı

Kocaeli’de önce yerde yatan köpeğe, sonra kendisine tepki gösteren gence taş attığı görüntülerinin sosyal medyada tepki görmesi üzerine gözaltına alınan yaşlı adam serbest bırakıldı.Olay, dün Körfez Çamlıtepe Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 16-09-19 18:46

Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyünce polis harekete geçti

Kocaeli’de önce yerde yatan köpeğe, sonra kendisine tepki gösteren gence taş atan yaşlı adam ile iki genç, polis merkezine götürüldü.

Haber 16-09-19 18:29