Balta Haberleri

Çamaşır makinesinde kanlı elbiseler bulunmuştu! Baltayla başını parçalayıp, ölüp ölmediğini kontrol için geri dönmüş... 'Bana sarkıntılık' ediyordu diyerek anlattı

Konya'daki baltalı cinayette yeni detaylar ortaya çıktı. Kan donduran olayda Afganistan uyruklu 18 yaşındaki Seyfullah Muradi, aynı fabrikada çalıştığı iş arkadaşı ve vatandaşı 25 yaşındaki Abdulvasi Hasani'yi başına 15 kez baltayla vurarak öldürdü. Muradi, polis verdiği ifadesinde sarkıntılık iddiasında bulunurken, "Bana sarkıntılık ediyordu. Bunun üzerine tartıştık. Çıkmadan önce kemerimin altına demir baltayı sakladım. Kafasına baltayla birkaç kez vurdum" dedi.

Haber 09-02-2024 09:58

İstanbul'da kan donduran vahşet! Arkadaşının kafasını baltayla kesip balkondan attı

İstanbul'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Zeytinburnu'nda yaşayan yabancı uyruklu 2 kişi arasında kavga çıktı. Taraflardan biri, tartıştığı arkadaşının başını balta ile keserek balkondan aşağı attı. Şüpheli daha sonra elindeki baltayla balkondan aşağı atladı. Saldırgan yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İşte detaylar...

Haber 23-01-2024 11:16

Kan donduran vahşet! 14 yaşındaki çocuk, babasını balta ile öldürdü

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. H.B. (14), babası Ahmet Bakacak'ı (58), başına balta ile vurarak öldürdü. Jandarma, Bakacak'ın evindeki yiyecekler ile bir şırıngada da zirai ilaç tespit etti. Sorgusunda suçunu itiraf eden H.B., "Babam bana hakaret ve küfür etti. Beni kızgın demir ile dövecekti. Ben de balta ile kafatasına 2 defa vurarak öldürdüm" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-12-2023 12:59

6 ay sürem var dedi ev sahibi dinlemedi! Doktor evden çıkmayan kiracısına baltayla saldırdı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İ.A.'nın, yeni satın aldığı evde oturan kiracı S.H.D.'den daireyi boşaltmasını istemesi üzerine taraflar arasında kavga çıktı. Doktor olan İ.A., arbede sırasında otomobilden aldığı balta ile saldırdığı kiracıyı yaraladı. Yaralanan kiracı, 6 ay süresi olduğunu hatırlatması üzerine ev sahibinin balta ile saldırdığını söyledi. O anlar bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 28-11-2023 00:31

Müzisyene komşu dehşeti! Önce tüfekle ateş açtı, sonra baltayla evine saldırdı

İzmir'in Foça ilçesinde A.S.K. (68), daha önce mahkemelik olduğu komşusu 'Buzuki Niko' olarak bilinen müzisyen Niko Necdet Keresteci'ye (40) pompalı tüfekle ateş açıp, küfür ve hakaretler yağdırdı. Keresteci'nin şikayetçi olduğu A.S.K., ifadesi sonrası bu kez balta ile gelip, müzisyenin evine saldırdı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 03-11-2023 12:00

Balta ile park halindeki araçlara saldırdı! O anlar kamerada

Bursa'da çevredekilere küfür ve hakaretler savuran A.G. (33), elindeki balta ile park halindeki araçlara saldırdı. O anlar kameraya yansırken, şüpheli biber gazı ile etkisiz hale getirilip, gözaltına alındı.

Haber 22-10-2023 14:04

Baltayla saldırdığı arkadaşını sakat bırakmıştı! Mahkemede şaşkına çeviren sözler: 'Cezaevinde yatmayı...'

Bursa’da Emre Kara (28), eski kız arkadaşıyla ilişkisi olduğunu düşündüğü arkadaşı Ahmet Can D.'ye (29) balta ile saldırıp sağ elinden yaralayarak 3 parmağında his kaybına yol açtı. Hakim karşısına çıkan Kara, kendisine şizofreni tanısı konulduğunu belirterek, "Ahmet'in, eski kız arkadaşımla sevgili olduğunu düşündüm, yanılmışım. Tahliyemi istiyorum" dedi. Ahmet Can D. ise kendisini sakat bırakan arkadaşından şikayetçi olmadığını belirterek "Cezaevinde yatmayı hak etmiyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 22-09-2023 11:59

Kan donduran vahşet: 4 yıl boyunca 2 üvey kızına cinsel istismarda bulundu! Gece uyurken baltayla...

Sultangazi'de kan donduran bir olay yaşandı. İddiaya göre, Suriye uyruklu Ammar K. (48), üvey kızları F.A. (18) ile A.A. (16)'ya yaklaşık 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. Ammar K. çocukları ölümle tehdit etmesine rağmen, F.A. yaşadıklarını erkek kardeşi M.A.'ya (18) anlattı. F.A. ve M.A., gece uyuduğu sırada Ammar K.'ye evdeki baltayla saldırdı. Ağır yaralanan Ammar K. hastaneye kaldırılırken, F.A. ve A.A ise gözaltına alındı. Çocuklar, emniyetteki ifadelerinde her şeyi itiraf etti.

Haber 31-08-2023 11:30

Her detayı ayrı korkunç! Annesini 110, anneannesini 6 parçaya ayırmış

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Psikolojik sorunları olan Rabia Ç. (31), sabaha karşı cinnet geçirerek anne ve anneannesini doğrayarak katletti. Rabia Ç. daha sonra cesetlerin uzuvlarını evin penceresinden sokağa attı. Tutuklanan Rabia Ç.'nin cinayet anında sela okuduğu, sorgu sırasında ise sadece tekbir getirdiği öğrenildi. Muayene sırasında serçe parmağını kopararak yutan Rabia Ç.'nin annesini 110 anneannesini 6 parçaya ayırdığı belirlendi.

Haber 14-08-2023 08:02

Bursa'da korkunç plan! Pusu kurup baltayla saldırdı, defalarca kafasına vurdu

Bursa Osmangazi'de otopark yüzünden iki komşu tartıştı. 29 yaşındaki Semih Kılıç, tartışma bitti zannetmişti ama 1 hafta sonra komşunun saldırısına uğradı. Apartmanda pusu kurup Kılıç'ın işten dönmesini bekleyen komşu, Kılıç'a balta ile saldırdı. Balta darbelerine maruz kalan Kılıç'ın kafatası kırıldı. Kafasına platin takıldığını ifade eden Kılıç, eşinin eve giremediğini belirterek "Saldırganın yakalanıp en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Haber 17-04-2023 07:47

Oduncu dehşeti kamerada! Başına balta sapıyla vurulan genç felç kaldı

Kemerburgaz Ayvat Bendi Göleti’nde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Bir grup arkadaş, yaktıkları ateşi harlamak için traktörün kasasından odun aldıkları oduncunun yakınları tarafından baltalı saldırıya uğradı. Dehşet anları kameralara yansırken, başına balta sapıyla vurulan genç kısmi felç geçirdi ve kafatasında kırıklar oluştu. Olayda 7 kişi yaralanırken, polis olayla ilgili birbirlerinden şikayetçi olan 11 kişiyi gözaltına aldı. İşte olayın detayları...

Haber 16-03-2023 10:30

Adliye çıkışında baltalı kavga! Ortalık bir anda karıştı, kanlar içinde kaldı

Sinop’ta adliye önünde ortalık bir anda karıştı. Tutuksuz yargılanan 2 kişi, adliye çıkışında birbirine girdi. Y.S., otomobilinden aldığı balta ile İ.A.'yı başından yaraladı. Çevredekilerin ayırdığı kavga sonrası İ.A. hastaneye kaldırıldı, Y.S. ise gözaltına alındı.

Haber 28-02-2023 16:54

Beyoğlu'ndaki kafede baltalı saldırgan dehşeti! Gözlerine inanmadılar…

İstanbul Beyoğlu’ndan bulunan bir kafede yaşanan saldırı akıllara durgunluk verdi. Kafede oturan kişinin yanına gelip kavgaya tutuşan saldırgan elindeki baltayı sağa sola salladı. Baltalı saldırı sırasında şans eseri yaralanan olmazken saldırı anı da kameralara yansıdı. İşte baltalı saldırı paniği ile ilgili haberin detayları…

Haber 28-01-2023 14:45

Aydın’da eski eşine baltayla saldıran kişiye 18 yıl hapis cezası verildi

Aydın’da eski eşini baltayla yaralayan ve "eşe karşı öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanan sanığa 18 yıl hapis cezası verildi.

Yurthaber 16-11-2022 08:16

76 yaşında 'baltalı katil' oldu! Yengesini öldürdü, ağabeyi kalp krizi geçirdi

Kayseri'de yaşayan 76 yaşındaki A.R.T, baltayla yengesini öldürdü. Korkunç cinayeti gören ağabey Abdullah Topçu da kalp krizi geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri cinayet şüphelisi A.R.T.'yi gözaltına aldı.

Haber 14-11-2022 14:08

Trafikte dehşet! Tartıştığı kişiye baltayla saldırdı

İstanbul Sarıyer’de dehşete düşüren bir olay yaşandı. Trafikte iki kişi arasında yol verme nedeniyle tartıştı. Tartışma esnasında taraflardan birisi, eline balta alarak diğerine saldırmaya çalıştı. Baltalı saldırgan çevredekilerin araya girmesiyle sakinleştirildi. Korku dolu o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. İşte olayın detayları...

Haber 03-10-2022 09:40

Cinayetten günler öncesinde yaptığı tüyler ürpertti! Cani koca pişmanlık bile duymadı

Tartıştığı eşi Sevgi Polat'ı vahşice katleden Yakup Polat hakkında gerekçeli karar açıklandı. Buna göre, İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen vahşette Yakup Polat, baltasını bilettikten 10 gün sonra eşine saldırdı, eşi ağlamasına ve feryat etmesine rağmen cani koca önceden karar vererek tasarladığı cinayetten vazgeçmedi ve doğrudan öldürücü bölge olan baş kısmını hedef aldı. Yakup Polat'ın akıl sağlığının yerinde olmadığını öne sürmesi ise cezadan kurtulmaya yönelik olarak değerlendirildi.

Haber 20-09-2022 10:55

Düzce'de bir kişi ağabeyini öldürdü, kız kardeşini yaraladı

Düzce'de bir kişi ağabeyini öldürdü, kız kardeşini yaraladı

Yurthaber 02-09-2022 16:34

Akçakoca'da Ceneviz Kalesi'ndeki asker heykelinin kaybolan baltası aranıyor

Akçakoca'da Ceneviz Kalesi'ndeki asker heykelinin kaybolan baltası aranıyor

Yurthaber 31-08-2022 13:27

Batman’da korkunç olay! Şizofren hastası baba dehşet saçtı, kızına baltayla vurdu...

Korkunç olay Batman'da meydana geldi. Şizofren hastası baba, kızı yüksek sesle müzik dinlediği için baltayla saldırdı. 21 yaşındaki genç kız boynuna aldığı balta darbesiyle ağır yaralandı.

Haber 27-08-2022 18:28

Zonguldak'ta tüyler ürperten olay! Komşularının boğazını kesti, polisi baltayla karşıladı

Zonguldak'ta meydana gelen kan donduran olayda Mert Serkan L. ile komşuları Hacer Alkan (55) ve eşi Aydın Alkan (58) arasında çıkan 'ortak kullanım alanı' tartışması feci sonlandı. Gözü dönen saldırgan, tartışma sonucu komşularının boğazını kesti. Hacer Alkan yaşamını yitirirken Aydın Alkan ise ağır yaralandı. Mert Serkan L. ise kaçıp saklandığı adreste baltayla polise direndi. Polis eve biber gazı atarak etkisiz hale getirdiği Mert Serkan L.'yi gözaltına aldı.

Haber 07-08-2022 16:09

İzmir'de eşini baltayla öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis

İzmir'de eşini baltayla öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis

Yurthaber 05-07-2022 16:10

ATM'lere baltayla saldırdı! Polis tarafından etkisiz hale getirildi

Manisa'da baltayla ATM'lere saldıran şüpheli polis ekiplerince etkisiz hale getirilerek yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Haber 28-05-2022 02:21

Baltalı saldırgan dehşetinde flaş gelişme! ‘Öldürüyor’ diye bağırarak kaçmışlar…

Aydın’da boşandığı eşinin çalıştığı markete elinde balta ile saldıran İsmail Demirci hakkında istenen ceza belli oldu. Demirci hakkında tasarlayarak kasten öldürmen suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istendi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 27-05-2022 12:34

Baltalı dehşet! Polis memuru olan komşusuna böyle saldırdı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde Ayhan A., apartman bahçesinde gürültü nedeniyle daha önceden tartıştığı komşuları M.A.G. ve eşi Dilek G.’ye balta ile saldırdı. Polis memuru olan M.A.G. balta darbesiyle bacağından yaralandı. Ayhan A. ise çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. O anlar ise bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Saldırıya uğrayan Dilek G. karara tepki göstererek "Çocuklarımızın önünde baltayla saldırdı, eşim ölebilirdi" dedi.

Haber 25-04-2022 21:16

Kült korku filmi Cinnet’te kullanılan balta açık arttırmaya çıktı! Fiyatı dudak uçuklattı

Stanley Kubrick imzalı "Cinnet" filmindeki balta açık arttırmaya çıktı. Cinnet korku filminin ikonik sahnesinde kullanılan baltanın açılış fiyatının 100 bin dolar (yaklaşık 1 milyon 477 bin TL) olduğu açıklandı.

Trend 25-04-2022 17:28

Yol verme kavgasında şoke eden görüntü! Bagajından baltayı çıkartıp...

İstanbul Esenyurt'ta yol verme kavgasında otomobil sürücüsü, bagajdan aldığı baltayla motosikletlinin üzerine yürüdü.

Haber 16-04-2022 10:47

Baltayla öldürmüştü! Baba katiliyle ilgili yeni gelişme: İkinci kez yapılacak

Bursa'daki kan donduran olayda 57 yaşındaki babası Mehemt Yıldız'ı baltayla öldürdüğü iddiasıyla yargılanan ve müebbeti istenen Eyüp Yıldız'la (37) ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İlk muayenede akli dengesi yerinde olduğu belirlenen baba katilinin cezasının kesinleşmesi için ikinci kez muayene edilmesine karar verildi.

Haber 11-03-2022 13:44

Eski eşinin baltalı saldırısında parmağını kaybeden İlke Kuleli:

"Kafamı korumak isterken serçe parmağımı kaybettim, diğer 4 parmağımın da kemiklerini gördüm" - "Ben bu ellerimle çocuklarım için ekmek parası kazanıyordum"

Yurthaber 25-02-2022 20:08

Gaziosmanpaşa'da okula baltalı baskında yeni gelişme! Benim oğluma bıçak çeken kim diyerek...

Gaziosmanpaşa'da bir okula baltalı baskın olayında yeni bir gelişme yaşandı. Olay sonrası ikinci kez gözaltına alınan E.Y. tutuklandı. Dehşet anlarının yaşandığı olayda öğrenciler arasında çıkan kavga sonrası bir veli baltayla okulu basmıştı. Baltayla birlikte okula giren saldırgan, "Benim oğluma bıçak çeken kim" diyerek bağırmıştı.

Haber 22-01-2022 20:03

Kayseri'de baltalı saldırgan dehşeti! Kendisinin cine musallat olduğunu söyledi

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde bir kişi, eline aldığı baltayla aralarında 15 Temmuz şehidi özel harekat polisi Cennet Yiğit’in annesinin otomobilinin de bulunduğu 2 otomobile ve 1 traktöre zarar verdi. Şüpheli şahsın küçük kardeşi ağabeyiyle ilgili olarak "Cinin kendisine değil kendisinin cine musallat olduğunu söyledi. Savcılık rapora gönderdi, 500 soru sormuşlar, hepsini çözmüş. Bizden bile akıllı çıkmış. Biz öldürülmeden yetkililer ağabeyimle ilgili gerekeni yapsın" dedi.

Haber 21-01-2022 18:54

Gaziosmanpaşa'da okula baltalı baskın! Benim oğluma bıçak çeken kim

Gaziosmanpaşa'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Öğrenciler arasında çıkan kavga sonrası bir veli baltayla okulu bastı. Baltayla birlikte okula giren saldırgan, "Benim oğluma bıçak çeken kim" diyerek bağırdı. Korku dolu anların yaşandığı okula polis gelerek, baltalı saldırganı gözaltına aldı. Ardından serbest bırakılan şüpheli, savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alındı. Okulun öğrencilerinden biri “Baltayla saldırmak için koştuğunu gördüm" dedi. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 21-01-2022 15:30

Görüntüler dehşete düşürmüştü! Ev sahibinin baltalı zam baskınında yeni gelişme

İstanbul'da bir ev sahibinin, kira artışını kabul etmemeleri üzerine, kiracısının kapısını baltayla kırdığı görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Büyük tepki çeken olayla ilgili bugün bir son dakika gelişmesi yaşandı. Evde kiracı olarak oturan Suriyeli aile, Bayrampaşa Belediyesi’nin yardımıyla başka bir eve taşındı.

Haber 17-01-2022 17:58

Baltayla kiracısının kapısını kırıp eşyalarını parçalamıştı! Ev sahibi Naim Akgün konuştu: Pazartesi günü yine saldıracağım

Son dakika haberi: İstanbul Bayrampaşa'da kira zammını kabul etmeyen ve evden çıkmayan kiracısının kapısını baltayla kırıp içeri giren ev sahibi konuştu. "Kirayı 4 bine çıkaracağımı söylemişler öyle bir şey yok" ev sahibi Naim Akgün "Pazartesi günü 7-8 camını kıracağım. Başka çaresi yok çünkü. Neye mal olursa olsun kıracağım" dedi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haber 16-01-2022 16:27

İstanbul'da kiracısının oturduğu evin kapısını baltayla kıran ev sahibi gözaltına alındı

Kiracı Selma Şaham: - "Ev sahibi bizden 4 bin lira yeni kira bedeli istedi. Biz de 'En fazla 1700 lira verebiliriz.' dedik. Kabul etmediğimiz için bir sonraki gün baltayla eve saldırdı. Evin içerisine gireceğini düşünmüyorduk"

Yurthaber 14-01-2022 13:59

İsyan ettiren görüntü! Ev sahibi kiracısının kapısını baltayla parçaladı

Bayrampaşa'da ev sahibi, evinden çıkarmak istediği kiracısının kapısını baltayla kırdı. Daha sonra eve girip içerideki kapıları ve camları da baltayla parçaladı. Olayın ardından ev sahibi Naim A. ile oğlu İhsan A., gözaltına alındı. Ev sahibinin baltayla kapıyı kırdığı görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Yaşadıkları korku dolu anları anlatan kiracı Esma S., "Çok korktuk. Sanki Suriye'de, savaştayım sandım. Kiracılar gelmese bizi öldürebilirdi" dedi. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 14-01-2022 12:14

Hayvansever emekli polis neye uğradığını şaşırdı! Baltalı saldırı...

Antalya''da köpeklerin barındığı kulübeyi yıkmaya çalışan Kazım T.'yi (73) engellemeye çalışan Antalya Ay Yıldız Hayvan Hakları Koruma Derneği Başkanı emekli polis Faruk Çavuş (57), başına aldığı balta darbesiyle ağır yaralandı. İki gün yoğun bakımda kalan Çavuş, "O an yanımda arkadaşım olmasa, belki şu an yaşamıyor olacaktım" dedi.

Haber 09-01-2022 21:24

Kafasına baltayla vurarak öldürmeye çalıştı! Mahkeme pişmanım savunmasını samimi bulmadı

Sultangazi'de 15 yıldır birlikte yaşadığı ve birlikte üç çocuklarının olduğu Asiye Akburak'ı (36) kafasına baltayla vurarak öldürmeye teşebbüs ettiği için 14 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Halis Bulucu (49) hakkındaki karar, Yargıtay'da "fazla ceza verildiği" gerekçesiyle bozuldu. Yeniden hakim karşısına çıkan Halis Bulucu, bu kez 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, pişman olduğunu söyleyen Bulucu için pişmanlığının samimi bulunmadığı gerekçesiyle takdiri indirim uygulamadı.

Haber 18-12-2021 09:41

Dehşete düşüren anlar! İş yerine balta ile saldırdı, polis böyle etkisiz hale getirdi

Arnavutköy'de bir tekel bayisinin sahibiyle aralarında alacak-verecek meselesi olduğu iddia edilen kişi, husumetli olduğu kişinin iş yerine balta, satır ve bıçakla saldırdı. İş yeri sahibinin de olay yerine gelmesiyle birlikte ortalık savaş alanına döndü. İş yeri sahibi saldırgana silahla ateş etti. Saldırgana kurşun isabet etmezken, polis iki kişiyi de gözaltına aldı. Tüm yaşananlar ise cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

Haber 05-10-2021 15:43

Urla'da baltalı dehşet! Cinayet zanlısı her yerde aranıyor

İzmir’in Urla ilçesinde boş bir evde cansız bedeni bulunan Osman Küçük’ün (58) uğradığı baltalı saldırı sonucu yaşamını yitirdiği tespit edilirken, birlikte alkol içtiği ileri sürülen ve kayıplara karışan yakın arkadaşı cinayet şüphelisi olarak polis ekiplerince her yerde aranıyor.

Haber 25-08-2021 08:32

Bursa'da korku dolu anlar! 3'üncü kata balta fırlatıp satırla tehdit etti

Bursa'da bir kişi, yeğeninin 3'üncü kata balta fırlattıktan sonra keserle tehdit ettiği anları cep telefonuyla kaydetti.

Haber 19-07-2021 12:39