Balyoz Haberleri

Kiracısından hıncını almak isteyen ev sahibi balyozla dehşet saçtı: Ev savaş alanına döndü!

Ev sahibi - kiracı tartışmalarına bir yenisi eklendi ancak bu kez ev sahibinin bu denli ileri gideceğini kimse tahmin etmemişti. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde 7 bin lira maaş aldığını söyleyen 55 yaşındaki Ali Taşlı'nın evine ev sahibi balyozla girdi. Yanında birkaç kişi de getiren ev sahibi evi öyle bir hale getirdi ki görenler gözlerine inanamadı. O sırada evde olmayan Taşlı eve döndüğünde hayatının şokunu yaşadı.

Haber 07-08-2023 08:43

Atatürk heykeline çirkin saldırı! Balyozla parçaladı

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde S.V. (36), balyozla Atatürk heykeline saldırdı. Akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen S.V., polis ekiplerince yakalanırken, hasar gören heykel onarıldı.

Haber 18-07-2023 15:28

Gözleri bağlı boğayı balyozla öldürmüştü! Detaylar kan dondurdu: Önce taş ile vurdu, kırılınca balyozu aldı

Sosyal medyada gözleri bağlı bir boğanın kafasına balyozla defalarca vurulup öldürüldüğü ana ilişkin görüntüler ortaya çıkmıştı. Olay sonrası tutuklanıp serbest bırakılan kasap M.Y. ve hayvan sahiplerinin ifadeleri ortaya çıktı. Boğanın sahibi M.B. “M.Y. önce taş ile hayvanın kafasına vurdu. Taş kırılınca balyozu aldı" dedi.

Haber 07-01-2023 15:23

Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Keseceği boğayı balyozla öldüren sanık hakkında karar

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Mustafa Yaprak, gözlerini bağladığı boğanın başına defalarca balyozla vurup öldürdü. Dehşete düşüren olay sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Tepki çeken görüntüler sonrası tutuklanarak cezaevine gönderilen Mustafa Yaprak, 36 gün sonra çıktığı mahkemede tahliye edildi. İşte olayın detayları...

Haber 03-01-2023 16:26

Balyoz

Balyoz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Balyoz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SON DAKİKA | Hayvanlara şiddet bitmiyor! Konya'dan sonra bu kez Mardin: Boğayı balyozla başına vurarak öldürdü

Son dakika haberi: Hayvanlara yönelik şiddetin adresi bu kez Mardin oldu. Konya'da barınaktaki köpeğe yapılan kürekli vahşetin ardından bu kez de Mardin'den gelen görüntüler gündem yarattı. Kızıltepe ilçesinde yaşayan M.Y.; gözlerini bağladığı boğanın başına defalarca balyozla vurup, öldürdü. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla ekipler harekete geçerken, M.Y. ile 3 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 28-11-2022 13:03

Balyoz davasında hapis cezası alan Baransu hakkında verilen karar usulden bozuldu

"Azami tutukluluk süresi" dolduğu için hakkında tahliye kararı verilen sanık Baransu, başka suçlardan da tutuklu bulunması nedeniyle cezaevinde kalmaya devam edecek

Yurthaber 10-10-2022 19:36

İstinaf Mahkemesi, Mehmet Baransu için tahliye kararı verdi ancak yine de serbest kalamayacak

‘Balyoz planı’ davasında kumpas kurduğu gerekçesiyle 4 Mart 2022 tarihinde 13 yıl hapis cezasına çarptırılan Mehmet Baransu için İstinaf Mahkemesi tahliye kararı verdi. Ancak başka dosya çerçevesinde tutuklu bulunan Mehmet Baransu’nun serbest kalmayacağı belirtildi.

Haber 10-10-2022 19:19

Kocaeli'de asansörde mahsur kalan 9 kişi kurtarıldı

Kocaeli'de asansörde mahsur kalan 9 kişi kurtarıldı

Yurthaber 18-09-2022 02:26

Hakkarili güreşçiler, kamp kurdukları 2 bin 500 rakımlı mezrada müsabakalara hazırlanıyor

Yüksekova ilçesine bağlı Armutdüzü köyü Korunak mezrasında antrenman yapan sporculara evini açan Aydın Altıntaş, onların çalışmalarına da destek sunuyor

Yurthaber 19-08-2022 14:47